|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
tak.. bo sie przeeldowalismy juz na wspolny adres i musismy dowody zmienic aczkolwiek w nowych juz podobno nie ma adresu, ale wszedzie gdzie podaje adres i prosza o dwod to sie dziwia wiec chcemu jzu zmienic i bedzie spokoj
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oczywiscie ze wrzuce maz przyjedzie to zrobi ![]() Rybulka widze ze grzecznie nadabiasz ![]() bede dzielna i bede nosic obraczke, testy gina sa swietne, a patrzeac na to przez pryzmat zawodu jeszcze bardziej mnie bawia ![]() ![]() mnie slowa tej mamy tez bardzo zdziwily i ucieszyly a mina pani dyr pewno byla bezcenna szkoda ze jej nie widzialam ![]() wrocilam od fryzjera pieknie wygladam hahaha coz za samoocena ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Rybulko nie ma za co
![]() ![]() dziewczyny zmykam narazie, muszę ziemniaki mężowi obrać i ugotować jak wróci z pracy to zje i jedziemy dowiedzieć się co i i jak ze zdjęciami, jak mi się uda to zajrzę później ![]()
#1083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
prędko nie obejrze bo bo mamci jadę na gołąbki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
O ludzie dziewczyny, ale mnie dzisiaj ściska w podbrzuszu... tzn tak jakby napina...
![]() Jeszcze pół godz. i po pracy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |||
Zakorzenienie
|
Ufff, nadrobiłam
![]() ![]() Cytat:
![]() W ogóle, przed ślubem robiliśmy dwie łazienki. Jedna dla nas, druga dla dziadków. No i tak się złożyło, że ta z wanną (większa) miała być dla nas- wybrałam do niej kafelki, sprzęty itd. Ale dziadkowie się w niej zadomowili i nam została mniejsza łazienka z prysznicem. Byłam bardzo zła, ale w końcu mi przeszło ![]() Samba, mam nadzieję, że w końcu rehabilitacja pomoże Twojej nodze ![]() Ano raz tak, raz tak ![]() Jak dziś pisałam Marcie- raz tak dobrze, że mi sie wydaje, że nie urodzę przed terminem, a innym razem tak źle, że wydaje mi się, że poród to kwestia dni. Spać nie bardzo umiem, nie potrafię znaleźć wygodnej pozycji, mały uciska mi na pęcherz tak, że mam wrażenie, że cały czas chce mi się siku. Poza tym cały czas mam chyba naciągnięty jakiś mięsień w prawe nodze, bo boli mnie nieustannie przy chodzeniu. Chyba nadszedł ten moment, w którym chcę urodzić ![]() Cytat:
![]() Wrzuć zdjęcia fryzury i brzucha koniecznie! ![]() Cytat:
![]() A to nasze zdjęcie ze wtorku: |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
ale musze sie pochwalic nowa prostownica
maz mi kupil profesjonalna z teflonowo-turmalinowymi plytkami prostuje nieziemsko i nie wyrywa w ogole wlosow no i nie ciagnie jest extra ![]() ![]() ![]() ![]() ale cena jest wysoka, bo 200 zl |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze anula po pedagogice, ale nie wiem jaka specjalność Cytat:
pięknieee ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Ja się raczej jak wieloryb czuję ![]() Moja instruktorka w dniu egzaminu na prawko powiedziała mi: "Madzia, przecież Ty wyglądasz jakbyś piłkę plażową połknęła" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
No zawsze byłaś taką chudzinką to naturalne, że teraz się tak czujesz. Nie mniej jednak bardzo ładnie wyglądasz, na buzi prawie wcale nie spuchnięta a brzuszek to piłka, każda by tak chciała
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Basiu
![]() Po buzi najpierw było widać, że jestem w ciąży ![]() ![]() Nie umiem sobie wyobrazić, że już niedługo nie będzie tego brzuchola ![]() Moja koleżanka, która urodziła 6 tygodni temu śmieje się, że ona teraz jak patrzy na swoje zdjęcia w ciąży, nie wierzy, że naprawdę miała taki brzuch ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no fajny, kupiłam mu 2 piwka w rewanżu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja jak byłam młodsza specjalnie właziłam w pokrzywy, lubiłam to pieczenie i podobały mi się bąble ![]() teraz juz z tego wyrosłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() fajne podejscie tesciowej ![]() Cytat:
![]() Ja zawsze pytałam o to czy są karaluchy ![]() ![]() Cytat:
![]() a z ta łazienka szkoda, ze tak wyszło. ja w domku w jednej lazience chcialabym wanne a w drugiej prisznic, ale pewnie na razie starczy na wykonczenie tylko jednej ![]() ale dzis pokrecona pogoda!!! słonce, deszcz, slonce, grad i deszcz, wichura, deszcz ze sniegiem i na koniec slonce i burza ![]()
![]() |
#1092 |
Zakorzenienie
|
Sysunia pracujesz na nocki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
ja mam lic. uprawniający do pracy w roli pedagoga szkolnego, na świetlicy, w placówkach op.-wych. i masakra jest by zdobyć gdzieś etat. Ale nie ubolewam nad tym zbytnio, bo bardziej mnie zawsze ciągnęło do najmłodszych, więc teraz kończę wychowanie przedszkolne i kształcenie zintegrowane. Tu już trochę lepiej o pracę, jest większe zapotrzebowanie, bo nauczycieli pracujących w szkole czy przedszkolu jest kilkoro, a pedagog zazwyczaj tylko jeden na całą placówkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
wszystko gotowe, za 20 min ma byc tesciowa
![]() ![]() mama mi ją oddała wiec TZ tez mnie jeszcze w niej nie widział (własnie się kąpie) ![]() Rybulko jejku jaki sliczny brzuszek, rewelacja normalnie. slicznie wyglądasz ![]() Dziewczyny dzis TZ wysłuchał w radio, ze te pity zg (z zarobków z zagranicy) trzeba złozyc. I ze lepiej złozyc źle nic wcale tego nie robic. Jesli ktos planuje zostac za granica to pół biedy, ale jesli ktos wróci to fiskus moze sie przeczepic (a za to to juz bedzie kara) skąd sie wzięło tyle kasy, skoro nigdy nie składałas zeznania ze coś zarobiłas. A ze sie jest obywatelem Polski to zeznanie trzeba złozyc. dlatego m. in Holandia, Anglia itp mają z Polską podpisane papiery aby nie płacic podwójnego podatku. z podatku rozliczasz sie tam gdzie go zarobiłes czyli zagranica a w Polsce masz obowiązek złozyc zeznanie, ze rozliczyłes sie i to wsio. Nic nie płacisz, nic oni ci nie płaca (w PL) . Ale masz zabezpieczenie ze zarobiłes te pieniądze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
Rybulka wyglądasz bosko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
no ja zanim je wrzuce to tez troche minie bo maz przyjechal szybko zjadl obiad wziol prysznic i popedzil do kosciola bo ma byc jutro swiadkiem na bierzmowaniu najmlodszego brata i dzis maja probe.. wiec zanim wroci troche minie
![]() ale jak nie dzis to jutro ![]() Rybulko wygladasz przepieknie ![]() ![]() co do lazienki to szkoda ze tak wyszlo... ale cieszze sie ze juz sie z tym pogodzilas.. pomysl jakbys z takim brzucholem miala z wanny wychodzic.. jest teraz jakis tego plus ![]()
![]() |
#1097 | |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ja tylko tak na chwilkę bo totalny brak czasu mam. W pracy nawał roboty więc nie mam czasu z wami popisać, od czasu do czasu coś tam zerknę
Cytat:
Rybulka ślicznie wyglądasz, brzusio duży ale ładny, faktycznie jak piłka plażowe. Ile Miłoszek już waży w brzuszku? cori mi tez każdy na brzuch zagląda, czy aby już w ciąży nie jestem. Plotki krążą cały czas że jestem i nawet jedna glupia dziewucha wymyśliła, ze poroniłam ![]() a ja dzisiaj byłam u koleżanki co urodziła 2 miesiące temu synka. śliczny mały, jak ja uwielbiam dzieci ![]()
![]() |
#1098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rybulko cudnie wygladasz ![]() edit .Magda wszystko zalezy od kraju ,w ktorym sie pracowało.Akurat pracujac w Holandii musicie rozliczyc pit ,nawet jesli nie pracowalas w danym roku w Polsce.Wysp Brytyjskich to nie dotyczy ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-04-22 o 18:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
Rybulka bombowo wygladzasz
![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-04-22 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Wtajemniczenie
|
Rybulka,wyglądasz pięknie!
![]() Madzialenka, i co zadecydowała teściowa w sprawie okien, które wybrała? Co do tematu dzieci, ja też ciągle słyszę kiedy w końcu będe w ciaży, ostatnio nawet ostro siostre zbeształam, ona ma jedno dziecko i na razie nie chce więcej, a ciągle mi mówi że jej córka chciałby mieć kuzyke. Więc jej powidziałam że ma wkońcu przestać mnie ciagle pytać kiedy będziemy mieli dziecko, bo jak przyjdzie odpowiedni czas to sie o to postaramy, nie będziemy decydować sie na dziecko bo tego chce rodzina. nanana....ja też jestem nauczycielką ![]() ![]()
#1101 |
Wtajemniczenie
|
Rybulka...ale pięknie wyglądasz, każda by tak chciała wyglądać w ciąży. A brzusio niesamowity, cudnie naprawdę !!!
![]() Co do dzieci, to zauważyłam, że ostatnio jakoś dzieci do mnie lgną...w niedzielę byłam na tym plenerze z między innymi małżeństwem z taką 5 letnią Anią...no i Ania się we mnie zakochała i rozbroiła mnie słowami "Jesteś dla mnie taka miła jak rodzina. Zostańcie z moją mamą przyjaciółkami, to będziesz do nas często przychodzić"...hehe padłam ![]() ![]()
![]() |
#1102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Domi wklejam zdjęcie mojej fryzurki ślubnej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Rybulka pięknie wyglądasz!!!! Byłam dziś na ciuchaczu i kupiłam jedne body z krótkim rękawkiem i 2 pajacyki piękne , prawie nowe... podobała mi się jeszcze taka piękna biała bluzeczka z krótkim rękawkiem z GREGA bawełniana słodziutka była ale taka babka ją wzięła i mam przez to zły humor, bo najpierw ją oglądałam potem odwiesiłam bo czekała na Tż żeby zaakceptował zakup... a ona podeszła i ją wzięła... ![]() Ale ja jestem niemądra, wszystko co się podoba trza brać a potem zastanawiać się przy kasie czy się kupuje bo jak się nie nosi tego ze sobą to potem inni to biorą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Zakorzenienie
|
Teraz byłam w Platerze to jest na Uroczysku koło Videomaxa. Mają tam sporo fajnych ubrań dla dorosłych , zawsze są jakieś fajne bluzki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
Ana przepiekna fruzyrka. a mi sie przysnelo,mezus tel mnie obudził
![]()
#1107 |
Zakorzenienie
|
rybulka ale pieknie, a jak nsko juz bebnek masz
![]() ![]() ![]() ![]() helo tak w ogole !! opallam sie dzis na ogrodzie ![]() w weekend ma byc tu ciepelko, wiec w sobote tez sie bede opalac, a w niedziele jedziemy do oxfordu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedy wracacie?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki zapraszam na dokładkę kolczyków i bransoletek drewniaczków w moim wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
o to fajnie, a u nan pogoda zwariowala. tak w ogole znowu mialam koszmarny sen ;(
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.