|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior MOONLIGHT
Cytat:
dar to mam muzyczny od biedy rysunkowy ale to czytanie nie jest dar lecz skaza ??brokuly mi zawsze za miekkie wychodza bo nie wiem ile mam gotowac - bo ja nie dosc ze gotuje to jeszcze je zapiekam w piekarniku z serem
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
penne z kurakiem, brokulami i sosem serowym pychota ![]() co do daru, to musisz odwiedzic tania ksiazke i kupic 20 a nie 5 ksiazek ![]() i jeszcze muzyczny i rysunek... zaraz wpadne w kompleksy
|
|
|
|
|
|
#123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja nie lubie gotować, zawsze sie denerwuje jak mam wszystko na raz robic
|
||
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Tez nienawidze gotowac ale ile mozna jesc kanapki
![]() Buzi, looknij do mnie w chwili dobroci dla zwierzac i krzyknij, czy nic nie widzisz... ) Umykam spac |
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muzyczny tez w penym sensie ograniczony bo zagram ci wszystko na wieelu intrumentach ale tylko i wylacznie ze sluchu za cholere nie moge i nie moglam sie nauczyc tych czarnych drobinek czyli nut nie potrafie wiec nut ani zapisywac ani odczytac ![]() takiego ludzia jak ja ludzi nazywali kiedys debilnym geniuszem bo niby cos umie ale z ograniczeniami zreszta nie wpdaja w kompleksy bo ja naprawde ani matematyki w zab ani chemii..fizyki ..mam problemy z lewa i prawa reka ..wschod zachod..duzo tego ![]() przez to pisanie o jedzeniu zglodnialam naprawde : ![]() zjadlabym sobie lasagne ^^
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jam wychowywana bezstresowo i tera widać efekty Ja ani gotować, ani czytać nie umiem jak ten cyborg-anarsia ![]() w kompleksy można popaść ![]() A u ciebie to same pieknosci |
|
|
|
|
|
#127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi gotuje czasami tz ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
![]() czyli marne 25 latek ![]() ja nie cyborg ja kufrzany potworz ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
![]() dobrej nocki
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a od zawsze czytasz w ten sposób?to kiedy wpadasz do tych kurfów? ![]() Anarsia ja też lece spać ![]()
|
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do kuferasow moge juz nawet teraz ( tylko naszykuj mi jakas kanapke co ? potworza trzeba dokarmiac)co do czytania .. chyba tak moze we wczesnych klasach podstawowki nie - ale jak sie nauczylam skladac lepiej literki to jakos tak samo wychodzilo moze pomoglo mi to, ze rodzice duzo ksiazek czytaki i zawsze pod choinke/ na urodziny dawali mi ksiazki i sami mi je czytali hmm sama nie wiem.musisz probowac
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Moge Ci troche offtopow powalic
?bo pewnie nie spisz. nie chce mi sie zadnych kosmetykow. wchodze do sklepu i wychodze bez zainteresowania. dziewczyny czekaja na odp na moim watku wymiankowym a ja nie pisze bo nie wiem co.. jak sie nazywa ta choroba i jak sie to leczy bo ja chce juz ?(powoli mam juz takie przeblyski-ale to juz madness jest, ze wrzuce na watek wymiankowy wszystko co mam i oddam za darmo pierwszej chetnej co jeeeeest ? Ty mi anarsia to wytlumacz.
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maszza duzo kosmetykow ot co ![]() swoja droga mnie wybierz mnie- ja moge przygarnac twoje cuda
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale powaznie.. nie mam duzo. Pare cieni.. i troche tam.. innych.. moze jakas terapia? antyzakupoholizm |
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak na wszelki wypadek - zeby byc ta 1sza ![]() ![]() nie masz duzo ?? ja ci nie wierze - sama pisalas niedawno ze masz wszystkie paletki ud
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakies roze bys mi polecila czy cos no ![]() chce wyzdrowiec i chce kupowac |
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mac ma przecudne roze polecam springsheen i true love - taakie cuda i peachykeen^^
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
cos za terracotte?
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- tylko daj znac wiem ze podobaly ci sie ktores z moich cieni
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1271949556 Zajrzyj, zapraszam ...Może moja paleta Givenchy Arty ? ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- To taaak, jakoś ciężko mi się z tym błyskotkiem (Laurą)rozstać....ale hmm...jakbym powiedziała TAK( w sumie co mi tam...niech będzie, lubię zamianki ).., to mam maleńkie szanse na cosik jeszcze oprócz cieni... ??? Miałabyś cosik jeszcze dla mnie? Może to być testerek mały jakiegoś różyku/ rozświetlacza inny cieni, czy cóś?Zawsze jestem łasa na jakieś śliczności maleńkie ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- O, jejkuś...a wiesz (tfu, tfu..) ode mnie i do mnie - ładnie paczki dochodzą, bez problemów Beige chic miałam..dziękuję A jest szansa na miniaturkę Pryzm Givenchy CRAZY PINK ??? To mogłybyśmy przejść na pw Ja dorzucę fajne gratisiaki ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Zajrzę jutro do południa..uciekam..czekam z niecierpliwością na info
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-04-22 o 20:39 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety crazy pink sa w trakcie negocjacji - wiec odpada ja na paczki swoje z polski czekam juz ponad dwa tyg. wiec nie chce ryzykowac
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem...ta miniaturka dla miłej Nameless???
I to na dodatek za moje Kenzo ? To ja z nią pogadam o tej miniaturce, dobrze ??? Jakby zrezygnowala- jest szansa dla mnie ?? proooooszę..Z wysyłkami możemy się wstrzymać, tylko chodzi o samo zatwierdzenie wymianki ja z tych niecierpliwych...Uciekam już...miłego wieczorku..papa! |
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
A jeśli NIE, to może Jesteś w posiadaniu czegoś maleńkiego- podobnego ???
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Tylko nie lubię niczego sypkiego, raczej w kamieniu... no..już .. Dziękuję za uwagę ![]() ..och dla rypki, to nie wydurniam się i nie pytam jej
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-04-22 o 20:50 |
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli nic nie znajde nie bede naciskac na laure
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Anarsiu nie mam niestety Daisy
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda - ale spytac musiałam
![]() doleciał do mnie rózyk macowy ten z rozyczka
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Anarsiu oddawaj szybciutko mythic
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
a za co znowu
a mythic bardzo wstepnie sa dla buziaka chyba ze ona wyludzi je od kogo innego
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
ja che kulki 01 dawaj mi je
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam jakie piekności powklejałaś na zbiorach
|
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
ale .. one narazie dla buziacho sa..a co mi dasz: ]?
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() dziekuje buzaiczku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.

normalnie dziewczyno zatkalo mnie
super dar
myslalam, ze tak bylo w czasach mojej babci
to ile Ty masz lat ?
i ZAWSZE albo brokuly albo makaron sa za miekkie 
??

pychota
zaraz wpadne w kompleksy

)
tzn sorry Anarsia, ze Ci sie wdzieram ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
potworza trzeba dokarmiac)