Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-22, 21:50   #3691
idealnecialo
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Hello, jestem juz po wizycie i wszystko w jak najlepszym porzadku
Nadal dziewczynka , glowka mocno do dolu ulozona, wod plodowych poprawna ilosc, rozwija sie idealnie jak na swoje tygodnie i wazy juz... 2047 g
2 kilogramki.... jej to juz fajny klocuś....

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Idealne nie zanudzasz, ja chetnie czytam opinie o produktach dla dzieci!
To dobrze
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 21:51   #3692
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Ja też sobie idę , bo oglądam "Hotel 52" i zaraz będzie "Moment prawdy "
No to do jutra
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 21:53   #3693
muminek88
Zadomowienie

[QUOTE=alutka78;18765614]
Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
Jejku tylko 3,5 kg przytylas??? A ja koncowka 23 tyg i +11
w poprzedniej do porodu mialam 11 na plusie, juz tak mam mega brzuch a waga niekoniecznie :P ale po porodzie mimo 4 kg dziecka zostalo mi 5

moja dzidzia zazwyczaj tez kopie po dole i wczoraj jak Szymon lezal na brzuchu brat kopnal to az go poderwala, smialam sie ze to pierwsza ich bójka :P

Idealneialo gdzie masz staz??podoba ci sie? zawsze ci sie to kiedys moze przydac a chociaz masz czym mysli zajac

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

a widzialyscie ile mam sie rozpakowalo juz w majowo czerwcowych?? jedna w 32 tyg ....matko ciekawe kiedy u nas sie zacznie....
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 21:57   #3694
idealnecialo
Zadomowienie

I znow jestem na stronie 116 ze 124 i kaza mi odejsc od kompa! Kiedy was nadrobie?!

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Idealneialo gdzie masz staz??podoba ci sie? zawsze ci sie to kiedys moze przydac a chociaz masz czym mysli zajac
Mialam u nas w urzedzie w 2006 roku :P
Stary 2010-04-22, 21:58   #3695
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Nie mam zbyt dobrych zdjec z wczorajszego usg, gdyz dzidzia juz tak nisko siedzi glowka, ze ciezko uchwycic ladny profil, ale jakies jedno sie trafilo A wiec oto moja 2kg kruszynka A na drugim zdj glowka z wloskami (ponoc ma ich nie tak malo juz!)

Cytat:
Napisane przez kolandra Pokaż wiadomość
Alguien - Napisałaś wczoraj, że widzisz powtarzające się osoby podglądające wątek ale nie biorące udziału. Pewnie mój nick widziałaś wielokrotnie. Czytam Was regularnie od 3 miesięcy, ale nie miałam odwagi nic napisać. W związku z tak długim czasem domyślacie się, że znam Was już dobrze, Wasze problemy i rozterki i bardzo często z Wami martwię się popłakuję i śmieję się. Dziś nadszedł czas ażeby się odezwać (mój debiut). Jestem z Wami prawie codziennie i staram się nie opuszczać nawet jednej strony choć czasem jest to naprawdę niemożliwe - tyle piszecie. Nie wiem czy będę w stanie pisać tak często jak Wy ( a ja też jestem wielką gadułą), bo ja się z Wami zaprzyjaźniłam, ale Wy mnie zupenie nie znacie i chyba jest już zbyt mało czasu na takie zbliżenie się do siebie. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, mocno ściskam te przeżywające rozterki sercowe i problemy zdrowotne i cieszę się z tymi, które przeżywają swoje radości!!! P.s. Mam na imię Ania i na dzień dzisiejszy jestem w 28 tc.
Witaj

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, daję znać że żyję i mam sie dobrze po dzisiejszym USG! Mała rozrabiaka znów fikołkowała a jak pani doktor robiła jej zdjęcia 3D to aż zmarszyła ze złości nosek, pewnie jej przeszkodziliśmy w popołudniowym odpoczynku Jest długa po tacie i waży 630gram i wszystko jest w porządku. Oczywiscie wklejam fotki.
Śliczna kruszynka
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja patrzylam na konczace sie aukcje, gdzie zostala minuta do konca, mozna cos zlapac ale ostrzegam, to wciagajace :Pno tez tak robie ale dzis jedna mi umknela i sie wkurzylam...
Ja byłam na allegrowym odwyku a dzisiaj znowu siedzę i poluję Ale jestem twarda - skupiam się na wyprawce do łóżeczka Z tym, że nic jeszcze nie licytowałam, bo jak mi się coś podoba to przeważnie ma jakieś "ale" (cenę np.)
Stary 2010-04-22, 22:02   #3696
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
A na drugim zdj glowka z wloskami (ponoc ma ich nie tak malo juz!)
Nie wiedzialam ze je widac na usg!!!!!!!!
Nasza miala byla czarna po urodzeniu, ciekawe czy synus tez bedzie..

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
a tu macie moj przuś i mnie z 3,5 kg dodatkiem :P
Słodziuchny!
Stary 2010-04-22, 22:04   #3697
ola_k11
Zadomowienie

tyle o jedzeniu pisałyście, że i mnie naszło i jem mozzarellę z pomidorkiem...

idę się myć i spać... dobranoc
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 22:05   #3698
Alguien
Zadomowienie

kasandra super fotki

kolandra witaj odzywaj sie czesciej koniecznie! na pewno masz tez jakies pytania, rozterki, to wal smialo. Dziewczyny tu sa bardzo pomocne Jak juz zrobilas pierwszy krok, to teraz bedzie latwiej

idealnecialo kuruj sie!! i nie przejmuj sie, ja tez nie wiem do tej pory, gdzie moja dzidzia co ma

anoxa super zakupy

A co do kolejnego fantastycznego wymyslu zgaga=wloski, to ja juz jestem zaprzeczeniem. Wloski moja mala posiada, a ja nie mialam zgagi ani razu w ciazy Kto to siedzi i wymysla takie bzdury czasem sie zastanawiam?!
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 22:06   #3699
idealnecialo
Zadomowienie

Udalo sie przeleciec okiem wszystkie stronki ufffffffff, a teraz uciekam bo mnie zaciachają chyba

Pewnie niedlugo nyny.. jeszcze cos zjem

Wogole mam napady jedzenia
wszystkiego.. nawet chleba! Duuuuuuuuze ilosci... Sloooodycze mmm, chleb z dzemem, z maslem orzechowym ehhhhhhh masakra. I to wcale nie male ilosci, tylko co chwile i duuuzo..
Pewnie ze smutku, stresu, rozpaczy, tesknoty, nudów, bezsilnosci i sama nie wiem czego jeszcze...
Stary 2010-04-22, 22:19   #3700
papeteria
Zakorzenienie

marta na bakłażany mi smaka narobiłaś swego czasu robiłam jak kotlety.....
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Moja mala bedzie miala afro w takim razie

karolcia lasagne też bym zjadła...
kasandra słodka niunia super ze wszystko ok
anoxa super zakupki a kamizelka i buciki
daysy ja tez mam grupe B ale jem to na co mam ochote a czemu pomidorów nie można ?
bajka ja też mam w środe wizyte
misiulka współczuje tej plagi
muminek ładny brzuś i dobrze ze juz lepiej u Ciebie
itakasia super ze wyniki ok
hd śliczny ten ochraniacz
idealneciało to nieciekawie z tymi zebami
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 23:05   #3701
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Ja się grzecznie dopytowywuję- czy ZUZIUNIA miała mieć wczoraj wizytę i się nie odzywa??
I co z Anią i jej mężem?

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 23:31   #3702
Siala_Bala
Zakorzenienie

Wreszcie Was nadrobiłam.. od południa 8 stron! Wariatki
Piękny bębenek któraś tu pokazywała i tylko 3,5kg na plusie! Zazdroszczę jak nie wiem co
Ja jeszcze niedawno pisałam, ze miesiąc po ślubie nie zmieniły się moje wymiary... no to 13 kwietnia miałam jeszcze 105cm w brzuchu a wczoraj (co prawda po jedzeniu) 114! To ja tu jestem klucha wątku
Nie dość, że bęben największy to i przyrost masy... no ale na kogoś musiało paść.. cieszę się jedynie, ze żadnych nowych rozstępów nie mam (tfu, tfuu.. żeby nie zapeszyć) Choć teraz tak się najadałam, że chyba skóra mi puści po prostu i brzuch walnie z łoskoten na podłogę

Dziewczyny, które dopiero się pojawiły na wątku, piszcie śmiało i dużo częściej Jedna z Was jest mi szczególnie bliska.. terminem porodu
Jest w 28tyg ciąży a ja właśnie go kończę

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 23:49   #3703
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Wy macie niesamowite apetyty a ja muszę w siebie wmuszać jedzenie.
Wmuszam w siebie śniadanie, potem do obiadu nic, obiad też wmuszam, i staram się żeby nikt nie widział, że nie jadłam kolacji, bo po prostu nie mam na nią ochoty.
Jedyne na co miałam dziś ochotę to właśnie ta gruszka.
Wyniki jak masz dobre to sie nie przejmuj, bedziesz miala lzej zrzucac po porodzie kg.
Cytat:
----

a widzialyscie ile mam sie rozpakowalo juz w majowo czerwcowych?? jedna w 32 tyg ....matko ciekawe kiedy u nas sie zacznie....
Dzis tez je podgladalam! juz 5 dziewczyn urodzilo niezle, niezle ciekawe ile z nas urodzi w czerwcu i ktora pierwsza, Alguien i Farminka pewnie, ale zobaczymy...
Super brzucholek

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 00:00   #3704
roztrzepaniec989
Rozeznanie

No to i ja wrzucę domek mojej rybki 25 tygodni i 1 dzień, bo wczoraj nie miał mi kto zrobić. Muszę iść spać, bo jutro mam ambitny plan na glukozę 75g iść. Dobranoc dziewczyny
Stary 2010-04-23, 00:14   #3705
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
No to i ja wrzucę domek mojej rybki 25 tygodni i 1 dzień, bo wczoraj nie miał mi kto zrobić. Muszę iść spać, bo jutro mam ambitny plan na glukozę 75g iść. Dobranoc dziewczyny
No nie mogę "Brzuchuuuu wydymaj się!"
Czekaj no, niech tylko moja "klątwa" zacznie działać
Taki to ja przed ciążą miałam
Ale będzie ładna piłeczka

Stary 2010-04-23, 00:35   #3706
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Chudzino!!!!!! Gdzie brzuch?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 01:29   #3707
kolandra
Raczkowanie

Po takich zaproszeniach nie mogę teraz nie pisać do Was.
Siala_Bala - ja jestem w 28 tyg. i termin porodu mam na 18 lipca. Co prawda wg USG na 11 lipca - chyba dzidzia duża, ale jednak to w okolicach połowy miesiąca.

Dziękuję serdecznie za przemiłe przyjęcie mnie tu na wątku.

Więc o mnie to pewnie w kilku częściach napiszę, ale w telegraficznym skrócie to:
Jak większość z Was u mnie będzie dziewczynka!!!!!!!!!!!!! Najprawdopodobniej OLA. Było kilka wersji imienia ale na Oli się tymczasem skończyło. Ja marzyłam o Marcelince, potem króciutko była Lenka, Olga, Jadzia i stanęło na Aleksandrze.
Po drugie jestem z woj. Świętokrzyskiego i wiem, że jedna z Was też jest - chyba nawet niedaleko mnie - z Kielc. - ja mieszkam z 30 km od Kielc.
Nie jestem już młoda bo skończyłam już 30!!!! i jest to moja pierwsza ciążą stąd mój pobyt tu na wątku. Mojego męża poznałam w czerwcu 2008 r i dwa miesiące później była już data ślubu. Ślub był w maju ubiegłego roku - tylko taki termin był pierwszy wolny a pięć m-cy później już okazało się, że nas rozmnożyło.
Mieszkałam sobie sama do momentu poznania męża a potem już we dwójkę i lada dzień we trójkę. A nawet w czwórkę bo teraz właśnie sprzedaliśmy mieszkanie mojego męża i jego mama (TEŚCIOWA) musiała się do nas przeprowadzić, ale my za to przed samymi świętami Wielkanocnymi rozpoczęliśmy budowę naszego domku i w związku z tym mamy kupe spraw do załatwiania. Budowa to sprawa strasznie zajmująca. Stąd moje siedzenie po nocy i czytanie co u Was się dzieje - bo nie mam kiedy podczytywać.
Teraz dojdzie jeszcze wyprawka dla dziecka, wózki, łóżeczka itp.
Nie wiem kiedy to ograniemy. Dobrze, że jestem na zwolnieniu, to mogę wiele spraw załatwić bo mój mąż pracuje od 7 czasem od 6 aż do późna więc nie ma kiedy nawet.

Co dalej o mnie i dzidzi;
jak wiele z Was tutaj ja też jestem niewysoka tylko 164 cm.
Startowałam z wagi 52 - potem wymioty i inne sensacje ciążowe i na dzień ostatniej wizyty 16.04 ważyłam 58 kg. a dzidziunia ważyła prawie 1100 gram. i wszystko było ok.
Mierzyłam się dzisiaj rano i brzuch 93 cm i biodra 92.
Przechodziłam razem Wami - niektórymi ból dupny, a teraz plecy siadają.
Któraś pytała o wózek Mutsy - mnie też się ten marzy - prowadziłam go sobie u znajomego - sprowadza z Holandii używane i czekam aż coś ciekwego przywiezie bo zakochałam się w tym wózku i inne są mniej fajne. Mutsy 4 Rider oczywiście. Te ze skrętną osią są mniej zwrotne.

Ależ się rozpisałam, ale mówiłam że gaduła jestem. Będę się starała nadrobić zległości i chciałabym abyście mnie poznały na tyle na ile ja Was znam.

nie zapisywałam sobie waszych linków na NK i chciałabym od Was zaproszenia. Was jest więcej więc nie dam rady dodać Was wszystkich więc wklejam swój link (będziecie wiedzieć przynajmniej jak wyglądam) i poproszę jeśli to możliwe i która chce i dodanie mnie do znajomych!!!!! Będę się już starała udzielać!

---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

no i chyba link na NK się nie wkleił.
Próbuję jeszcze raz
http://nasza-klasa.pl/#profile/1319430.

Będziecie mi musiały pomóc bo ja nie za bardzo jestem tutaj obcykana z wklejaniem zdjęc i innych operacji na wizażu.

Pozdrawiam i Dobranoc kobitki.

Edytowane przez kolandra
Czas edycji: 2010-04-23 o 01:32
kolandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 02:07   #3708
Siala_Bala
Zakorzenienie

kolandra - no spróbowałabyś olać nasze powitania i do nas nie pisać
Ja mam termin na 15 lipca, więc pewnie będziemy się wspierać stękając na porodówkach
Mnie ból dupny ominał ale za to mnie plecy bolą jakby mnie kijami po nich bito może mnie mąż w nocy okłada a ja nawet nie wiem

Ah! Gratuluję córeczki!

I dalej czasami mam takie dziwne uczucie.. jakby ból kości łonowej.. albo bardziej taki ucisk, nacisk na "coś" w środku, jakby dzidzia była bardzo ciężka jak kamień i napierała w dół.. wytłumaczyłam sobie, że to kości się "gotują" do porodu ale nie wiem.. lekarzowi jeszcze nie mówiłam bo to chyba bardzo głupio brzmi xD

Stary 2010-04-23, 05:14   #3709
Alguien
Zadomowienie

kolandra a widzisz nie jest az tak trudno sie wkrecic tylko teraz juz nas nie opuszczaj haha
A! I podaj mi na pw dane do listy

niezawsze juz 7 sie rozpakowalo z tamtego watku jako ze u nas nie ma zadnych blizniakow, to mniejsze szanse na porody duzo wczesniejsze. No ale roznie to bywa, wiec zobaczymy, jak nam pojdzie

roztrzepaniec Ty na pewno jestes w ciazy?

Wypralam dzis wszystkie ubranka dla malej. Takze kolejna rzecz zaliczona i wszystko juz spokojnie moze czekac na wlascicielke ile czasu mi zajelo skladanie wszystkiego i ukladanie w komodzie na nowo! W przyszlym tyg zostanie mi pranie poscieli, kocykow, maty i wszystkiego innego, co bedzie mialo stycznosc z dzieckiem.

Mam nadzieje, ze smacznie spicie, ja zaraz zbieram sie do lozeczka
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 05:38   #3710
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiem czy piłeczka, bo on z takich rozlewających się na boki raczej, ale dzięki za klątwę - "nie miej sisiola" podziałało

Cytat:
roztrzepaniec Ty na pewno jestes w ciazy?
Z tego, co wiem to tak - chyba, że to jakiś obcy Ostatnio z tż doszliśmy do wniosku, że to mały nietoperek, bo o 1-2 w nocy włącza jej się szaleństwo i do 5-6 potrafi kopać - jak na razie mi to nie przeszkadza, ale mam nadzieję, że jej przejdzie zanim zacznie mnie to budzić
Idę się szykować do wyjścia. Trzymajcie kciuki, żeby obyło się bez
Stary 2010-04-23, 07:50   #3711
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Gdzie ten brzuch??
Moj to ostanio wyskoczyl na maxa

Cytat:
Napisane przez kolandra Pokaż wiadomość
Po takich zaproszeniach nie mogę teraz nie pisać do Was.
Siala_Bala - ja jestem w 28 tyg. i termin porodu mam na 18 lipca. Co prawda wg USG na 11 lipca - chyba dzidzia duża, ale jednak to w okolicach połowy miesiąca.

Dziękuję serdecznie za przemiłe przyjęcie mnie tu na wątku.

Więc o mnie to pewnie w kilku częściach napiszę, ale w telegraficznym skrócie to:
Jak większość z Was u mnie będzie dziewczynka!!!!!!!!!!!!! Najprawdopodobniej OLA. Było kilka wersji imienia ale na Oli się tymczasem skończyło. Ja marzyłam o Marcelince, potem króciutko była Lenka, Olga, Jadzia i stanęło na Aleksandrze.
Po drugie jestem z woj. Świętokrzyskiego i wiem, że jedna z Was też jest - chyba nawet niedaleko mnie - z Kielc. - ja mieszkam z 30 km od Kielc.
Nie jestem już młoda bo skończyłam już 30!!!! i jest to moja pierwsza ciążą stąd mój pobyt tu na wątku. Mojego męża poznałam w czerwcu 2008 r i dwa miesiące później była już data ślubu. Ślub był w maju ubiegłego roku - tylko taki termin był pierwszy wolny a pięć m-cy później już okazało się, że nas rozmnożyło.
Mieszkałam sobie sama do momentu poznania męża a potem już we dwójkę i lada dzień we trójkę. A nawet w czwórkę bo teraz właśnie sprzedaliśmy mieszkanie mojego męża i jego mama (TEŚCIOWA) musiała się do nas przeprowadzić, ale my za to przed samymi świętami Wielkanocnymi rozpoczęliśmy budowę naszego domku i w związku z tym mamy kupe spraw do załatwiania. Budowa to sprawa strasznie zajmująca. Stąd moje siedzenie po nocy i czytanie co u Was się dzieje - bo nie mam kiedy podczytywać.
Teraz dojdzie jeszcze wyprawka dla dziecka, wózki, łóżeczka itp.
Nie wiem kiedy to ograniemy. Dobrze, że jestem na zwolnieniu, to mogę wiele spraw załatwić bo mój mąż pracuje od 7 czasem od 6 aż do późna więc nie ma kiedy nawet.

Co dalej o mnie i dzidzi;
jak wiele z Was tutaj ja też jestem niewysoka tylko 164 cm.
Startowałam z wagi 52 - potem wymioty i inne sensacje ciążowe i na dzień ostatniej wizyty 16.04 ważyłam 58 kg. a dzidziunia ważyła prawie 1100 gram. i wszystko było ok.
Mierzyłam się dzisiaj rano i brzuch 93 cm i biodra 92.
Przechodziłam razem Wami - niektórymi ból dupny, a teraz plecy siadają.
Któraś pytała o wózek Mutsy - mnie też się ten marzy - prowadziłam go sobie u znajomego - sprowadza z Holandii używane i czekam aż coś ciekwego przywiezie bo zakochałam się w tym wózku i inne są mniej fajne. Mutsy 4 Rider oczywiście. Te ze skrętną osią są mniej zwrotne.

Ależ się rozpisałam, ale mówiłam że gaduła jestem. Będę się starała nadrobić zległości i chciałabym abyście mnie poznały na tyle na ile ja Was znam.

nie zapisywałam sobie waszych linków na NK i chciałabym od Was zaproszenia. Was jest więcej więc nie dam rady dodać Was wszystkich więc wklejam swój link (będziecie wiedzieć przynajmniej jak wyglądam) i poproszę jeśli to możliwe i która chce i dodanie mnie do znajomych!!!!! Będę się już starała udzielać!

---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

no i chyba link na NK się nie wkleił.
Próbuję jeszcze raz
http://nasza-klasa.pl/#profile/1319430.

Będziecie mi musiały pomóc bo ja nie za bardzo jestem tutaj obcykana z wklejaniem zdjęc i innych operacji na wizażu.

Pozdrawiam i Dobranoc kobitki.
Witamy

Ja wlasnie wstawilam posciel do prania, zjadlam sobie pyszna buleczke
Popijam kawusie i dzis ostani dzien pilnuje Mikołaja
Myslam by sie jutro wybrac z TZ do Szczecina...zobaczymy
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 08:05   #3712
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Dzień dobry! Fajnie, że nowe dziewczyny do nas dołączając. Witajcie serdecznie
Wstałam dziś jakoś wczas, ale to dobrze bo mam kupę roboty. Sprzątanie i pakowanie. Nie za bardzo chce mi sie jechać, bo to jednak dość daleko. Nie mogę tez uwierzyć, że jade na ślub kolejnej przyjaciółki.

Cytat:
Ale malutki. Pewnie większość nie wie , że jesteś w ciąży.

A zapomniałam napisać, że 2 dni temu dziewczyna ustąpiła mi miejsca w autobusie. Aż się zaczerwieniłam.
Stary 2010-04-23, 08:10   #3713
papeteria
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
dzidzia no zuzia po wizycie sie nie odezwala mam nadzieje ze u niej ok
a Ania pisała że wszystko dobrze
kolandra ja wg usg też na 11 lipca a wg om 30 czerwca ale trzymam się 11 lipca
Tylko u mnie w brzuszku synuś
Zgrabniutka jestes
Co do operacji na wizażu śmiało pytaj
siala taki ból kości to ponoć normalne...
roztrzepaniec chudzinko
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość

Cytat:
No właśnie nie wiem czy piłeczka, bo on z takich rozlewających się na boki raczej, ale dzięki za klątwę - "nie miej sisiola" podziałało
właśnie , że nie bardzo podziałało

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-04-23 o 08:12
Stary 2010-04-23, 08:14   #3714
hd2005
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
allegro wciąga

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 08:14   #3715
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
A zapomniałam napisać, że 2 dni temu dziewczyna ustąpiła mi miejsca w autobusie. Aż się zaczerwieniłam.
miły gest nie ?

no i udanej zabawy życzę

właśnie wciągłam pyszny kisiel malinowy, chyba zrobie jeszcze z owoców leśnych....
w lodówce mam światło dziś jedziemy na jakieś zakupy....

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-04-23 o 08:15
Stary 2010-04-23, 08:16   #3716
entertete
Rozeznanie

hej,

w końcu przeczytałam wszystko z wczoraj, na co dzień jak dużo siedzę przy kompie (w pracy albo pracując w domu) czytam regularnie, choć nie da rady pisać na bieżąco.

Byłam wczoraj na wizycie, ogólnie dobrze choć żelazo dostałam i amotaks na jakąś infekcję w moczu,dopiero w aptece skapowałam się, że to antybiotyk a lekarz zapomniał podać mi dawkowania więc w pon pójdę chyba na chwilę dopytać, bo boję się brać. Koleżanka przyszła lekarka mówi, że lepiej to brać niż mieć problem z infekcją przy porodzie.
No więc muszę iść dopytać (na szczęście mam blisko z pracy to wyskoczę).

No a wszystko chyba przez to, że się w końcu dowiedziałam kogo noszę i chyba z wrażenia nie zwróciłam uwagi, że lekarz nie zapisał mi dawki. I otóż w 1 dniu 30 tygodnia okazało się, że niespodzianka owszem jest, bo CHŁOPAK, choć wszyscy łącznie ze mną obstawiali dziewczynę. Niemniej cieszę się bardzo
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 08:18   #3717
papeteria
Zakorzenienie

Poza tym przymierzam sie do zrobienia listy w której porównam koszty zakupów wyprawki u danego sprzedawcy.Chciałabym kupić jak najwięcej rzeczy jak najtanszym kosztem.Wczoraj tak na szybko porównałam dwóch sprzedajacych i na takiech pierdółkach było 30 zł różnicy.U jednego 214 a u drugiego 243.Produkty te same.Po co przepłacac ....a wysyłka niezależnie od ilości 13,- kurierem.
Stary 2010-04-23, 08:19   #3718
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
hd śliczny ten ochraniacz
pójdzie na allegro
Mam cały zestaw brązowo - ecru z misiami a ten niebieski ochraniacz i pościel nie pasuje mi do niczego. Poza tym po co mi dwa ochraniacze?

Fakt, jest bardzo ładny. Przymierzyłam do łóżeczka i wygląda świetnie (przy założeniu, że decydujesz się na taki kolor).

Na początku pomyślałam, że go sobie zostawię i będę miała na zmianę ochraniacz i pościel ale te kolor nie pasuje do pokoju
Podjęłam decyzję - wystawię na allegro

Stary 2010-04-23, 08:21   #3719
papeteria
Zakorzenienie

entertete no to gratulacje

---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ----------

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
pójdzie na allegro
Mam cały zestaw brązowo - ecru z misiami a ten niebieski ochraniacz i pościel nie pasuje mi do niczego. Poza tym po co mi dwa ochraniacze?

Fakt, jest bardzo ładny. Przymierzyłam do łóżeczka i wygląda świetnie (przy założeniu, że decydujesz się na taki kolor).

Na początku pomyślałam, że go sobie zostawię i będę miała na zmianę ochraniacz i pościel ale te kolor nie pasuje do pokoju
Podjęłam decyzję - wystawię na allegro
a mnie ten kolor pasuje bo dwie ściany mam w błekicie a dwie we wrzosie...drogi
Stary 2010-04-23, 08:21   #3720
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Ty chudzino gdzie to maleństwo mieszka??????
Jestem w 26 tc (czyli tylko tydzień dłużej a mam wieeeeeeeelki brzuch

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości