|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Kurcze, a myślałam że to nie jest obowiązkowe. Mogłabym oczywiscie przerysować jakieś przykładowe, ale jak spyta o coś a ja nie będę wiedziała co odpowiedzieć? to ewidentnie będzie widać że to nie moje
|
|
|
|
#1472 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
Cytat:
Tak po za tematem to dziewczyny jaką macie wódke na wesele? Mielismy w planach polską ale mój TŻcik jeździ dzisiaj po hurtowniach i trafił na wodkę gorzka żołądkową de luxe za 15 zł, jak myslicie? |
||
|
|
|
#1473 | ||
|
Wtajemniczenie
|
fajne
Cytat:
Cytat:
![]() ale śliczny dzień przed nami, mam tylko nadzieję że będzie cieplej niż wczoraj
|
||
|
|
|
#1474 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No a na przykład jakbym jednak obserwowała, ale skoro już za tydziń chcę iść na drugie spotkanie żeby być już po tym to wystarczy jej tylko z sześciu - siedmiu dni wykres? Edytowane przez Lils121 Czas edycji: 2010-04-23 o 10:12 |
|
|
|
|
#1476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Przynajmniej nie będę musiała pytać gości "Kto ma pilniczek" jak mi się paznokieć zahaczy (kuzynce TŻta się takie coś przytrafiło) Wczoraj się z TŻtem śmialiśmy, że powiemy DJowi, żeby gościom powiedział, że zestaw ratunkowy jest u Panny Młodej, bo ja sama z większości tych rzeczy nie skorzystam Cytat:
A co do tych spodni, to ostatnio widziałam jakieś na wątku o najbrzydszych sukniach i jak napisałaś o swoim śnie, to mi się zaraz z tamtymi spodniami skojarzyło Cytat:
![]() A co do niezbędnika, to jeszcze mi kilku rzeczy brakuje do skompletowania ![]() Będę najlepiej przygotowaną PMką w historii ludzkości |
|||
|
|
|
#1477 |
|
Wtajemniczenie
|
Bez sensu mierzyc tempke gdy bierzesz tabsy bo nie ma owulacji
No chyba ze zaczniesz sobie mierzyc przez te 6 dni, powiesz ze wlasnie zaczynasz. Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-04-23 o 10:13 |
|
|
|
#1478 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
boje się że powiem coś nie tak.Mogę w sumie mierzyć przez te parę dni, ale czy to wystarczy żeby się nie czepiała? |
|
|
|
|
#1479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1480 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A właśnie miałam napisać, że sodówka też taka zorganizowana jak ja, a z moich list się nabija Wredota jedna Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18766862]jestem na minutkę, nadrobiłam i uciekam po paaadam, umieram ze zmęczenia... jutro wolne już spowiedź, alko do dostarczenia itd ..pappa[/QUOTE] Łojoj Twój suwaczek mnie przeraża Cytat:
Rozdawanie zaproszeń Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za to dzidziusiowy się dziś zmienił i znów go sobie podczytałam ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
Uzna Cię za diabelskie dziecko i nie będzie chciała z Tobą gadać Dziewczyny mam dziś dentystę - wizyta kontrolna. Trzymajcie kciuki, żeby wszystkie ząbki były zdrowe (pół roku temu miałam wszystkie wyleczone, ale mi się koszmarnie szybko psują )
|
||||||||
|
|
|
#1481 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Martoolka87 niestety nie mogę skopiować byle jakiego wykresu, ponieważ jak ide do niej za tydzień na spotkanie, to spyta jakim cudem mam caly skoro tydzień temu zaczełam zapisywać obserwacje. Czarownik? ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- [QUOTE=Martoolka87;1877321 2 Uzna Cię za diabelskie dziecko i nie będzie chciała z Tobą gadać [/QUOTE] Dobry pomysł nie jest zły |
|
|
|
|
#1482 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
ale mi chodziło o Rosjan, a nie o to, ze Ty wstawiłąś linka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pierzemy wszystkie nowe rzeczy przed założeniem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18766862]jestem na minutkę, nadrobiłam i uciekam po paaadam, umieram ze zmęczenia... jutro wolne już spowiedź, alko do dostarczenia itd ..pappa[/QUOTE] kochana jakbyśmy się już nie sklikały to POWODZENIA JUTRO ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-04-23 o 12:33 |
|||||||
|
|
|
#1483 |
|
Zadomowienie
|
cześć!
przez te remonty rzadko tu jestem niestety ale jeszcze tydzień i będzie chwilowy spokój![]() a dziś na zajęcia i jutro i pojutrze też, bleeeeee ![]() proszę mi zrobić streszczenie bo nie zdążę was nadrobić
|
|
#1484 |
|
Rozeznanie
|
No dobra, jeszcze jedno pytanie związane z robieniem tego wykresu.
Powinno się go robić od pierwszego dnia okresu, a jeśli miałam okres powiedzmy 2 tygodnie temu to zaznaczyć na początku okres i znaczyć ton wykres gdzieś od połowy czy jako że są już chyba dni niepłodne to i tak od początku rysować te linie? |
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) , ale ta koszula była zapakowana w pudełko i nikt jej na pewno wcześniej nie mierzył, no i się właśnie zastanawialiśmy jaka się będzie lepiej układała - czy taka "prosto z pudełka" czy wyprana.Wypiorę ją w takim razie ręcznie i wyprasuję ![]() Zmykam do dentysty Do później |
|
|
|
|
#1486 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1487 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze raz serdeczne dzięki |
|
|
|
|
#1488 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1489 |
|
Zadomowienie
|
streszczenia się nie doczekałam, ale nic, i tak uciekam, bo muszę
![]() ![]() życzę wszystkim udanego weekendu i duuuużo słonka!
|
|
#1490 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A bo ja się podpięłam pod prośbę o wklejenia linka ![]() Nie zdążyłam się przywitać... CZEŚĆ Nareszcie ładna pogoda Wczoraj byłam w kancelarii parafialnej po zaświadczenie, że mogę być świadkiem bierzmowania, akurat trafiłam na proboszcza (nie przepadam za nim...) i się bardzo zdziwił, że ktoś czegoś takiego wymaga, stwierdził że to biurokracja ale mi ładnie to wypisał i powiedział: "a przybijemy dużo pieczątek, niech proboszcz się cieszy"
|
|
#1491 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1492 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
moja przyjaciółka z mężem mają identyczne mamy mamy wesele + dwudniowe urodziny kolegi na działce (i szczerze powiedziawszy jak bym miała wybierać to bym już w sobotę pojechała na tą działkę a nie na wesele szla )
|
|||
|
|
|
#1493 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Do uslug
![]() My chyba sie przejedziemy do brata TZa (naszego swiadka) do poludniowej Irl zawiezc mu krawat, koszule i spodnie i odebrac nasze cd do grania na slubie. Ogolnie kogo bysmy o cos nie poprosili, zeby zalatwil w zwiazku z weselem, to jest bardzo szczesliwy, ze chcemy go zaangazowac ![]() Cytat:
Ja uwazam, ze masz szczescie, e TZ jest odwazny i chce taki zalozyc, bo pieknie to bedzie wygladalo. A znalezliscie juz taki kolor krawatu, bo nie doczytalam? My mielismy ogromny problem ze znalezieniem krawatow dla starszych, caly Belfast oblecielismy i nie bylo ciemnozielonych, gladkich, do tego cienkich ![]() Cytat:
![]() A nie wydaje ci sie, ze moze troche za duzo tego czarnego i zielonego i tak to za bardzo po hamerykansku bedzie wygladalo? Zastanawiam sie wlasnie jakie beda reakcje gosci, tzn: a)oooo, ale fajnie wszystko pasuje! b)w glowach im sie poprzewracalo, nie dosc, ze dwie starsze, to jeszcze wszystko do siebie pasuje ![]() c)a dlaczego ta starsza ma czarna sukienke, toc tyle jest kolorow i nie mogli czegos innego wybrac
|
||
|
|
|
#1494 |
|
Adwokat diabła
|
hej!
|
|
#1495 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Będzie,będzie pasował krawat. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No za małe,bo w jedno pudełko wchodzi pewnie jeden kawałek ciasta. ![]() Cytat:
zaciśnięte. ![]() Cytat:
No dziwne,dziwne ale prawdziwe. To nasz znajoma zdziwiła się,że tż już na wrzesień garniak kupił.
|
|||||
|
|
|
#1496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko nie chciałaby żeby ktos mi później wypomniał, ze kupiłam "byle co"
|
|
|
|
|
#1497 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zaś w zeszłym roku pamiętam,że bratowej siostra miała na swoim weselu polską wódke. A mój ojciec z bratem na urodzinach taty pili Bolsa i twierdzą,że to dobra wódka.Jak to mój tato stwierdził,nie ma/nie miał po nim kaca.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-23 o 11:55 |
|
|
|
|
#1498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1500 |
|
Adwokat diabła
|
a u mnie wczoraj byla mala impreza
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

strasznie sie ciesze :P mała rzecz a cieszy ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za udane zakupy.A kupno różowego krawata,mnie rozbawił,ale pozytywnie oczywiście. 

Twój suwaczek mnie przeraża 

a Ty szybko zdrowiej 

) , ale ta koszula była zapakowana w pudełko i nikt jej na pewno wcześniej nie mierzył, no i się właśnie zastanawialiśmy jaka się będzie lepiej układała - czy taka "prosto z pudełka" czy wyprana.