wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-23, 08:49   #2761
miskowa
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Ja jednak jadę do rodziców, chociaż mi się wybitnie nie chciało ruszać w ten weekend. No ale mam parę spraw do załatwienia a mama obiecała, że upiecze mi ciasta do pracy (u nas taka durna tradycja imieninowa), a wino kupię sobie w bezcłówce, więc przynajmniej mniej mnie te imieniny bedą kosztować
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 09:11   #2762
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć...piątek...nareszci e..szkoda, że dopiero rano, a nie ok 16:30...

Ja będę mieć ostry weekend przez sobotnich gości, ale w niedzielę planuję się lenić

Jak Cię znam to znowu małe wesele zrobisz, w sensie uczty , podziwiam

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Ja jednak jadę do rodziców, chociaż mi się wybitnie nie chciało ruszać w ten weekend. No ale mam parę spraw do załatwienia a mama obiecała, że upiecze mi ciasta do pracy (u nas taka durna tradycja imieninowa), a wino kupię sobie w bezcłówce, więc przynajmniej mniej mnie te imieniny bedą kosztować
Wino na bezcłówce ? Jakie wino tam kupujesz ?

Butter miałaś podać nazwy tych dobrych win z Lidla, starsznie jestem ciekawa, bo ja cały czas na etepie wina wyłącznie jestem
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 09:13   #2763
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Boże, jakie z Was maniaczki...
Ryż - zdrowy, naleśniki - zdrowe, szpiank - zdrowy...wypas...
Poza tym ja naleśników nie robię na mleku...
Ano maniaczki

dla mnie węgle +węgle to złooooo absolutne

A tu masz ryż +mąkę z naleśników

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

to musi być dla niej straszne dla mojej by było
Straszne to jest to że synka tak odseparowywała od prac domowych że teraz wymycie garów to dla niego wyczyn jak wspinaczka na Mont Everest
I wiem o tym że teraz sobie myśli jaki synek jest biedny i gary myć musi.

A ja zawsze mówię co myślę...w tym wypadku i tak delikatnie to robie - jak na moje możliwości

Cytat:
dzień dobry
w końcu piątek, tylko czemu tak straszliwie zimny?
Zimny i owszem ..ale za to mega słoneczny.

-----------------

Ja mam problemy żołądkowe...i to ostre. Czymś sie zatrułam i od 5 rano nie śpię..o 7 jakoś zelżało, więc do pracy przyszłam, ale to chyba nie był dobry pomysł.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-04-23 o 09:19
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 09:17   #2764
asiuk
Zakorzenienie

Cześć.

Wczoraj miałam mnóstwo rzeczy na głowie, a dziś nie mam co robić. To znaczy, nawet bym miała, ale muszę czekać z decyzjami na szefa, bo klienci zmienili część projektu, który wczoraj wydrukowałam w trzech egzemplarzach, już jako gotowy

Strasznie zmarzłam rano, włożyłam baleriny, choć z małą obawą, ale wiedziałam, że po południu ma być ciepło.

A propos polityki, ciekawa jestem, czy Kaczyński będzie kandydował? Uważam, że nie powinien. Mój tata na pewno jest zawiedziony, że SLD wystawiło Napieralskiego, bo zagłosowałby na Kalisza Moi rodzice są zdecydowanie zorientowani na lewo, ale są porządnymi, dobrymi ludźmi

Miałam problem ze wstaniem z łóżka, to wczorajsze jedno jedyne piwo mnie otumaniło. Jakiś słaby dzień miałam.

Po ostatnio branej szczepionce zrobił mi się guzek na ramieniu, wyczuwam go pod palcami (nie widać go). Czy to normalne?

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 09:25   #2765
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć.

Wczoraj miałam mnóstwo rzeczy na głowie, a dziś nie mam co robić. To znaczy, nawet bym miała, ale muszę czekać z decyzjami na szefa, bo klienci zmienili część projektu, który wczoraj wydrukowałam w trzech egzemplarzach, już jako gotowy

Strasznie zmarzłam rano, włożyłam baleriny, choć z małą obawą, ale wiedziałam, że po południu ma być ciepło.

A propos polityki, ciekawa jestem, czy Kaczyński będzie kandydował? Uważam, że nie powinien. Mój tata na pewno jest zawiedziony, że SLD wystawiło Napieralskiego, bo zagłosowałby na Kalisza Moi rodzice są zdecydowanie zorientowani na lewo, ale są porządnymi, dobrymi ludźmi

Miałam problem ze wstaniem z łóżka, to wczorajsze jedno jedyne piwo mnie otumaniło. Jakiś słaby dzień miałam.

Po ostatnio branej szczepionce zrobił mi się guzek na ramieniu, wyczuwam go pod palcami (nie widać go). Czy to normalne?
hello.
Ja się boję że jak Jarek wystartuje to wygra
Jakiś polityk powiedział że PiS nie musiałoby robić żadnej kampanii wyborczej..wystarczy zdjęcia Jarka w sepii ze smutnymi oczami i wszystkie mohery głosują

Wierzę że są porządnymi ludźmi- moja rodzina i rodzina męża jest lewicowa....moja mama strasznie płakała po ś.p Szmajdzińskim:m ad:

Co do guzka na ramieniu- lekarza trzeba zapytać- ale pewnie to normalne
Stary 2010-04-23, 09:26   #2766
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ano maniaczki

Zimni i owszem ..ale za to mega słoneczny.

-----------------

Ja mam problemy żołądkowe...i to ostre. Czymś sie zatrułam i od 5 rano nie śpię..o 7 jakoś zelżało, więc do pracy przyszłam, ale to chyba nie był dobry pomysł.
A nie wzięłaś żadnych specyfików na to ?
Cytat:
Cześć.

Uderz w stół więc się odzywam , oczywiście że J. Kaczyński będzie kandydował - przecież na tej narodowej martyrologii zbuduje swoją kampanię. Dla mnie to bez znaczenia bo kogo by nie wystawili nigdy na PIS nie zagłosuję .
SLD też mnie zawiodło, szkoda Napieralskiego- strzelili mu w kolano, teraz biedak będzie musiał po porażce w wyborach zrezygnować z przewodniczącego klubu...lubię go nawet ale to nie ten czas dla niego.
Kalisza też bardzo cenię, szkoda że go nie wystawili wtedy bym głęboko sie zastanawiała jak głowsować.
Co do Komorowskiego nie jest moim idealnym kandydatem, brak mu charyzmy, ale to już wszyscy wiedzą, ja optowałam za Sikorskim- niestety przegrał w prawyborach klubowych. Wobec braku wyboru zagłosuję na Komorowskiego, aby nie dopuścić do rządów pana Jarosława
To sie rozgadałam, sorki

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-04-23 o 09:28
Stary 2010-04-23, 09:31   #2767
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
dlaczego?
Eh... Okazało się, że TŻ jest wrażliwy na ostre dyskusje w moim wykonaniu . Ale już jest ok...
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 09:42   #2768
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość

Wino na bezcłówce ? Jakie wino tam kupujesz ?
Kupuję za każdym razem inne tak naprawdę i tyle tego jest, że nie mogę spamiętać, czy któreś już piłam, czy nie i które jest dobre.
Kupuję tam w ogóle alko, niektóre rzeczy wychodzą sporo taniej. I kupuję też skandynawskie słodycze Ale to pewnie nic dla ciebie

Cytat:
Współczuję, ale może jak już ci lepiej, to ci przejdzie.
Ja wczoraj też lekko cierpiałam, musiałam coś zjeść niedobrego, bo odgłosy mi się takie wydobywały z żołądka, że się mój tż ze mnie śmiał, że chyba coś żywego zjadłam

Cytat:
hello.
Jakiś polityk powiedział że PiS nie musiałoby robić żadnej kampanii wyborczej..wystarczy zdjęcia Jarka w sepii ze smutnymi oczami i wszystkie mohery głosują
Ja też się tego obawiam. Sondaże zresztą pokazują, że słupki PiS rosną, co mnie bardzo niepokoi

Cytat:
Uderz w stół więc się odzywam , oczywiście że J. Kaczyński będzie kandydował - przecież na tej narodowej martyrologii zbuduje swoją kampanię. Dla mnie to bez znaczenia bo kogo by nie wystawili nigdy na PIS nie zagłosuję .
SLD też mnie zawiodło, szkoda Napieralskiego- strzelili mu w kolano, teraz biedak będzie musiał po porażce w wyborach zrezygnować z przewodniczącego klubu...lubię go nawet ale to nie ten czas dla niego.
Kalisza też bardzo cenię, szkoda że go nie wystawili wtedy bym głęboko sie zastanawiała jak głowsować.
Co do Komorowskiego nie jest moim idealnym kandydatem, brak mu charyzmy, ale to już wszyscy wiedzą, ja optowałam za Sikorskim- niestety przegrał w prawyborach klubowych. Wobec braku wyboru zagłosuję na Komorowskiego, aby nie dopuścić do rządów pana Jarosława
To sie rozgadałam, sorki
Ja uważam podobnie i też tak pewnie zagłosuję. Chociaż akurat Sikorski też mi się za bardzo nie podobał, jak zaczął kampanię prowadzić. Był straszny - taki przemądrzały wirażka, co to drwi z innych i prowadzi kampanię w dziwnym stylu, jakby już wygrał. Myślę też, że to zraziło wielu do niego. Z początku też mi się podobał, reprezentacyjny, dobrze wykształcony, zna super języki i odpowiednio poglądowo ukierunkowany w sensie, że nie taka konserwa z niego. Ale potem mi podpadł parę razy i w gruncie rzeczy cieszę się, że jednak odpadł. Ma jeszcze czas. Pod tym względem Komorowski jest lepszy - starszy, spokojniejszy i może dzięki temu więcej ludzi na niego zagłosuje. Do jego zachowania w czasie całej żałoby też się przyczepić nie można. Fakt, że jest może trochę nijaki i bez charyzmy jak napisałaś, ale tak naprawdę nie mieliśmy jeszcze okazji do końca poobserwować jego kampanii, bo na dobre się nie zaczęła, a teraz to też chyba jakoś inaczej ją będą prowadzić, bo i okoliczności są inne.
Ale tak jak piszesz, byle nie dopuścić Jarka do sterów. Moim zdaniem pokazałby klasę, gdyby się teraz wycofał. Chociaż pewnie go na to nie stać, bo on uwielbia mieć władzę.

No to się rozpisałam
Stary 2010-04-23, 09:45   #2769
Poemi
Zakorzenienie

Powoli zawijam do Krk (w sensie, że czekam na TŻ-a, wrzucam klamoty do auta i jedziemy) więc życzę miłego weekendu
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 09:48   #2770
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
A nie wzięłaś żadnych specyfików na to ?
Wypiłam Smectę. A teraz to muszę elektrolitów popić bo się odwodniłam.

I tak dobrze że tylko jedną stroną mnie wypróżnia -że tak to ładnie ujmę.

-----------

Wiedzę że poglądy polityczne mamy bardzo podobne
Ja też zagłosuje na Komorowskiego- może nie jest idealny, ale w tym wypadku najlepszy
Stary 2010-04-23, 09:50   #2771
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

wczorajszy wieczór z tesciową wypadł bardzo fajnie. Az wzieła przepis na sałatkę

co do wyborów, tez uważam, ze Pan Jarosłam nie powinien kandydowac, ale tak jak piszecie jedno zdjęcie dobrze zrobione i świat sie na to natnie i zagłosuje. Ja napewno nie będe na niego głosowała. Moim zdaniem powienien się wycofac.

a ja dzis do gina idę zobaczymy czy moje 3 miesięczne leczenie dało jakies efekty

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 09:56   #2772
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Kupuję za każdym razem inne tak naprawdę i tyle tego jest, że nie mogę spamiętać, czy któreś już piłam, czy nie i które jest dobre.
Kupuję tam w ogóle alko, niektóre rzeczy wychodzą sporo taniej. I kupuję też skandynawskie słodycze Ale to pewnie nic dla ciebie

Ja też się tego obawiam. Sondaże zresztą pokazują, że słupki PiS rosną, co mnie bardzo niepokoi

Ja uważam podobnie i też tak pewnie zagłosuję. Chociaż akurat Sikorski też mi się za bardzo nie podobał, jak zaczął kampanię prowadzić. Był straszny - taki przemądrzały wirażka, co to drwi z innych i prowadzi kampanię w dziwnym stylu, jakby już wygrał. Myślę też, że to zraziło wielu do niego. Z początku też mi się podobał, reprezentacyjny, dobrze wykształcony, zna super języki i odpowiednio poglądowo ukierunkowany w sensie, że nie taka konserwa z niego. Ale potem mi podpadł parę razy i w gruncie rzeczy cieszę się, że jednak odpadł. Ma jeszcze czas. Pod tym względem Komorowski jest lepszy - starszy, spokojniejszy i może dzięki temu więcej ludzi na niego zagłosuje. Do jego zachowania w czasie całej żałoby też się przyczepić nie można. Fakt, że jest może trochę nijaki i bez charyzmy jak napisałaś, ale tak naprawdę nie mieliśmy jeszcze okazji do końca poobserwować jego kampanii, bo na dobre się nie zaczęła, a teraz to też chyba jakoś inaczej ją będą prowadzić, bo i okoliczności są inne.
Ale tak jak piszesz, byle nie dopuścić Jarka do sterów. Moim zdaniem pokazałby klasę, gdyby się teraz wycofał. Chociaż pewnie go na to nie stać, bo on uwielbia mieć władzę.

No to się rozpisałam
No masz rację skandynawskie słodycze nie robią wrażenia, bo nawet nie wiem o czym dokładnie mówisz , ja wiem, że alkohole na bezcłówce są tańsze ale nie słyszałam aby ktoś wina tam kupował
_________________________ _____________________
Co do wyborów i politykowania zgadzam sie absolutnie, Sikorski poległ niepotrzebnie, ale może go to czegoś nauczy na następny raz.
No właśnie raja jakby się wycofał pokazałby klasę, ale nie liczmy na klasę Jarka, bo już nam wiele razy pokazał co się naprawdę dla niego liczy Boże mam nadzieję, że ludzie się ockną i na wybory pójdą aby nie dopuścić do objęcia przez niego władzy- a berety na pewno pójdą, więc wiele zależy od frekwencji...

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Wypiłam Smectę. A teraz to muszę elektrolitów popić bo się odwodniłam.

I tak dobrze że tylko jedną stroną mnie wypróżnia -że tak to ładnie ujmę.

-----------

Wiedzę że poglądy polityczne mamy bardzo podobne
Ja też zagłosuje na Komorowskiego- może nie jest idealny, ale w tym wypadku najlepszy
Haniu ale pomyśl jaki plus z tego wypróżniania, brzuszek płaściutki i poczujesz się jak piórko , ja tak się zawsze pocieszam

No dobrałyśmy się na wątku widzę idealnie, trochę nas tu jest z podobnym spojrzeniem na politykę
Stary 2010-04-23, 09:57   #2773
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Boże mam nadzieję, że ludzie się ockną i na wybory pójdą aby nie dopuścić do objęcia przez niego władzy- a berety na pewno pójdą, więc wiele zależy od frekwencji...
No właśnie- od frekwencji, a z tą u nas cały czas kiepsko- jeszcze wiele czasu upłynie zanim Polacy naucza się demokracji.
Ja nie rozumiem jak można nie iśc na głosowanie- to jest zawsze dla mnie priorytet
Stary 2010-04-23, 09:59   #2774
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

No dobrałyśmy się na wątku widzę idealnie, trochę nas tu jest z podobnym spojrzeniem na politykę
zgadzam się

Stary 2010-04-23, 10:03   #2775
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie- od frekwencji, a z tą u nas cały czas kiepsko- jeszcze wiele czasu upłynie zanim Polacy naucza się demokracji.
Ja nie rozumiem jak można nie iśc na głosowanie- to jest zawsze dla mnie priorytet

Też tego nie rozumiem, ja traktuję to jako obowiązek, widzę że nasze pokolenia ma inne podejście do wyborów. Chyba statystyki nam psują starsi ludzie-pokolenie naszych rodziców, tacy malkontenci co uważają, że nie pójdą bo ich głos nie ma znaczenia....
Albo kolejne tłumaczenie, wszystko jedno kto wygra, nic się nie zmieni
Stary 2010-04-23, 10:05   #2776
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
hello.

Wierzę że są porządnymi ludźmi- moja rodzina i rodzina męża jest lewicowa....moja mama strasznie płakała po ś.p Szmajdzińskim:m ad:

Co do guzka na ramieniu- lekarza trzeba zapytać- ale pewnie to normalne
Niestety, już przecież coś się zaczyna: nie podadzą kandydata, póki nie skończą się pogrzeby ich koleżanek i kolegów z PIS. Rozumiem, że są zdruzgotani, Ale jakoś tak mam wrażenie, że dobrze wiedzą, że taka decyzja świetnie wygląda w mediach.

Ostatnio się nawet dowiedziałam, że moi rodzice należeli do partii Jaki skandal!!!

Zapytam lekarza, po pierwszej dawce nie miałam czegoś takiego.

Cytat:
To sie rozgadałam, sorki
Cytat:
JJa uważam podobnie i też tak pewnie zagłosuję. Chociaż akurat Sikorski też mi się za bardzo nie podobał, jak zaczął kampanię prowadzić. Był straszny - taki przemądrzały wirażka, co to drwi z innych i prowadzi kampanię w dziwnym stylu, jakby już wygrał. Myślę też, że to zraziło wielu do niego. Z początku też mi się podobał, reprezentacyjny, dobrze wykształcony, zna super języki i odpowiednio poglądowo ukierunkowany w sensie, że nie taka konserwa z niego. Ale potem mi podpadł parę razy i w gruncie rzeczy cieszę się, że jednak odpadł. Ma jeszcze czas. Pod tym względem Komorowski jest lepszy - starszy, spokojniejszy i może dzięki temu więcej ludzi na niego zagłosuje. Do jego zachowania w czasie całej żałoby też się przyczepić nie można. Fakt, że jest może trochę nijaki i bez charyzmy jak napisałaś, ale tak naprawdę nie mieliśmy jeszcze okazji do końca poobserwować jego kampanii, bo na dobre się nie zaczęła, a teraz to też chyba jakoś inaczej ją będą prowadzić, bo i okoliczności są inne.

No to się rozpisałam
Mam identyczne zdanie, jak Miśkowa. Też cenię Sikorskiego, ale trochę za bardzo się rozochocił na początku "minikampanii" wewnątrz PO, był zbyt złośliwy i nadąsany.

Jarosław Kaczyński mnie przeraża - jest dużo bardziej zacietrzewiony, niż jego ś.p. brat. Nam potrzeba otwartego umysłu. No i jednak jest na pewno w nie najlepszej kondycji psychicznej, powinien dać sobie czas na poukładanie spraw osobistych. I tak całkiem po cichu - nie jest żonaty, czyli nie mielibyśmy pierwszej damy

Komorowski nie ma "tego czegoś", nie umie przemawiać, jest trochę oschły, ale to najlepszy kandydat, moim zdaniem.

Muszę przyznać, że zawsze lubiłam Tuska, a po tym żałobnym tygodniu jeszcze bardziej zyskał w moich oczach.

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-04-23, 10:06   #2777
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ano maniaczki

Bla bla bla

Cytat:
Jak Cię znam to znowu małe wesele zrobisz, w sensie uczty , podziwiam

...
Butter miałaś podać nazwy tych dobrych win z Lidla, starsznie jestem ciekawa, bo ja cały czas na etepie wina wyłącznie jestem
No podejrzewam, że znowu dużo jedzenia będzie...ale to akurat nie problem, bo po pierwsze rodzina jest żarłoczna, po drugie najgorsze na imprezie by było, gdyby zabrakło jedzenia, a po trzecie, jak zostanie, to i tak się zje Nie będę przynajmniej musiała obiadu robić w niedzielę..

Co do win z Lidla, ja mam dwa ulubione i to Bordeaux i Vin de Pays czy jakoś tak (to drugie jest w litrowej butelce, więc poznasz). Więcej nazw konkretnych nie pamiętam, ale chyba piłam też Montepulciano i było dobre... i ostatnio kupiłam różowe, jakieś nowe, ale nazwy za cholerkę nie pamiętam...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 10:06   #2778
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Haniu ale pomyśl jaki plus z tego wypróżniania, brzuszek płaściutki i poczujesz się jak piórko , ja tak się zawsze pocieszam

Brzuch to ja mam teraz wklęsły nie płaski....obiadu nie mogłam zjeść bo mnie muliło, ale na fitness poszłam...wrócił am i jak zawsze wchłaniam tonę żarcia tak wczoraj tylko połowę pomarańczy wciągnęłam bo mi stanęła w gardle.

Tym sposobem wszystkie mięśnie mi wylazły .... dziś rano jak sie zobaczyłam w lustrze to stwierdziłam ze już ani grama schudnąć nie mogę
Stary 2010-04-23, 10:10   #2779
asiuk
Zakorzenienie

Ja też nie rozumiem, jak można nie iść na wybory. Dla mnie to bardzo ważna sprawa, choćbym była chora i w gorączce, musiałabym pójść

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-04-23, 10:13   #2780
miskowa
Zakorzenienie

ja też chodzę zawsze na wybory, a mój tż już nie, nie zależy mu w ogóle i nie dociera do niego to, co mówię
Stary 2010-04-23, 10:15   #2781
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja też zawsze chodze na wybory mam nadzieję, ze w na tych tez będę (tzn. nie bedzie mnie w tym czasie w Holandii)

Stary 2010-04-23, 10:16   #2782
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety, już przecież coś się zaczyna: nie podadzą kandydata, póki nie skończą się pogrzeby ich koleżanek i kolegów z PIS. Rozumiem, że są zdruzgotani, Ale jakoś tak mam wrażenie, że dobrze wiedzą, że taka decyzja świetnie wygląda w mediach.

Ostatnio się nawet dowiedziałam, że moi rodzice należeli do partii Jaki skandal!!!

Zapytam lekarza, po pierwszej dawce nie miałam czegoś takiego.

Mam identyczne zdanie, jak Miśkowa. Też cenię Sikorskiego, ale trochę za bardzo się rozochocił na początku "minikampanii" wewnątrz PO, był zbyt złośliwy i nadąsany.

Jarosław Kaczyński mnie przeraża - jest dużo bardziej zacietrzewiony, niż jego ś.p. brat. Nam potrzeba otwartego umysłu. No i jednak jest na pewno w nie najlepszej kondycji psychicznej, powinien dać sobie czas na poukładanie spraw osobistych. I tak całkiem po cichu - nie jest żonaty, czyli nie mielibyśmy pierwszej damy

Komorowski nie ma "tego czegoś", nie umie przemawiać, jest trochę oschły, ale to najlepszy kandydat, moim zdaniem.

Muszę przyznać, że zawsze lubiłam Tuska, a po tym żałobnym tygodniu jeszcze bardziej zyskał w moich oczach.
Zgadzam się ze wszystkim , a tym brakiem pierwszej damy mnie rozbawiłaś w kontekście Jarosława Fakt, nie pomyślałam o tym, ale dlatego że nie dopuszczam scenariusza że on wygra

Cytat:
Bla bla bla

No podejrzewam, że znowu dużo jedzenia będzie...ale to akurat nie problem, bo po pierwsze rodzina jest żarłoczna, po drugie najgorsze na imprezie by było, gdyby zabrakło jedzenia, a po trzecie, jak zostanie, to i tak się zje Nie będę przynajmniej musiała obiadu robić w niedzielę..

Co do win z Lidla, ja mam dwa ulubione i to Bordeaux i Vin de Pays czy jakoś tak (to drugie jest w litrowej butelce, więc poznasz). Więcej nazw konkretnych nie pamiętam, ale chyba piłam też Montepulciano i było dobre... i ostatnio kupiłam różowe, jakieś nowe, ale nazwy za cholerkę nie pamiętam...
No ja nawet w to nie watpię, że wyżera będzie na maksa
Spróbuję namierzyć te winka, zawsze można spróbować
Cytat:

Brzuch to ja mam teraz wklęsły nie płaski....obiadu nie mogłam zjeść bo mnie muliło, ale na fitness poszłam...wrócił am i jak zawsze wchłaniam tonę żarcia tak wczoraj tylko połowę pomarańczy wciągnęłam bo mi stanęła w gardle.

Tym sposobem wszystkie mięśnie mi wylazły .... dziś rano jak sie zobaczyłam w lustrze to stwierdziłam ze już ani grama schudnąć nie mogę
Wklęsły brzuch i mięśnie , ja chcę zatrucie
Żarcik oczywiście
Stary 2010-04-23, 10:18   #2783
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Też tego nie rozumiem, ja traktuję to jako obowiązek, widzę że nasze pokolenia ma inne podejście do wyborów. Chyba statystyki nam psują starsi ludzie-pokolenie naszych rodziców, tacy malkontenci co uważają, że nie pójdą bo ich głos nie ma znaczenia....
Albo kolejne tłumaczenie, wszystko jedno kto wygra, nic się nie zmieni
Właśnie nie jestem pewna że to pokolenie naszych rodziców nawala- moi zawsze chodzą..i ciotki wszystkie i teściowie....ja właśnie zauważyłam że to 18-20 latkowie mają to w d.....taka wręcz manifestacja- nie głosuję bo po co i tak to nic nie zmieni

Cytat:
Bla bla bla .
Stary 2010-04-23, 10:20   #2784
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
ja też chodzę zawsze na wybory, a mój tż już nie, nie zależy mu w ogóle i nie dociera do niego to, co mówię
Zmuś go jakoś, nagadaj żeby mu w ambicję weszło, że nie zależy mu na naszym kraju . Ja bym tyle gadała, że mój Tżet poszedłby żeby nie słuchać już tego...na szczęście on uważa tak jak ja,że trzeba.

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Właśnie nie jestem pewna że to pokolenie naszych rodziców nawala- moi zawsze chodzą..i ciotki wszystkie i teściowie....ja właśnie zauważyłam że to 18-20 latkowie mają to w d.....taka wręcz manifestacja- nie głosuję bo po co i tak to nic nie zmieni

Ja spotkałam sie z malkontentami takimi po 50-tce akurat, ale może i Ci młodzi zupełnie też nawalają . Ja uważam, że powinien być przymus skoro takie mamy społeczeństwo.
Stary 2010-04-23, 10:25   #2785
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz że moj tez nie chodził...ja go nauczyłam tego. U mojego to dziwne było..bo zdecydowanie jest patriotą- zawsze za granicą powtarza wszystkim ze jest Polakiem (mimo tego że wielu słysząc Poland myśli Holand i jakoś nie dociera do nich że facet mówiący po angielsku z Polski moze byc - bo u nas to przecież stodoły i krowy i nic wiecej).
Nie chce z Polski wyjechać, kocha swój kraj bardzo, a na wybory nie zawsze chodził.

Ale zminiło mu sie to

Cytat:
Zgadzam się ze wszystkim , a tym brakiem pierwszej damy mnie rozbawiłaś w kontekście Jarosława Fakt, nie pomyślałam o tym, ale dlatego że nie dopuszczam scenariusza że on wygra

Wklęsły brzuch i mięśnie , ja chcę zatrucie
Żarcik oczywiście
Bylibyśmy pierwszym krajem na świecie w którym Pierwszą Damą jest KOT

Mięśnie mam to od harówy ze sztangami, a nie z zatrucia
Stary 2010-04-23, 10:28   #2786
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
W ostatnich wyborach też z sondaży wynikało, że Lechu nie wygra, a jednak i wszyscy się potem dziwili, jak to było możliwe. Mam nadzieję, że to da do myślenia tym, którzy nie głosowali i teraz jednak pójdą
Stary 2010-04-23, 10:43   #2787
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
W ostatnich wyborach też z sondaży wynikało, że Lechu nie wygra, a jednak i wszyscy się potem dziwili, jak to było możliwe. Mam nadzieję, że to da do myślenia tym, którzy nie głosowali i teraz jednak pójdą
Mam nadzieję, ale myślicie że ludzi z naszym podejściem jest większość ?
Boję się tego, że fala żałoby ludzi poniesie , ale nie tracę nadziei, że rozsądek zwycięży
Stary 2010-04-23, 10:44   #2788
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Bylibyśmy pierwszym krajem na świecie w którym Pierwszą Damą jest KOT

Mięśnie mam to od harówy ze sztangami, a nie z zatrucia

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 10:46   #2789
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, ale myślicie że ludzi z naszym podejściem jest większość ?
Boję się tego, że fala żałoby ludzi poniesie , ale nie tracę nadziei, że rozsądek zwycięży

Ciężko stwierdzić. W poprzednich wyborach też mi się wydawało, że z kim bym nie rozmawiała, był za PO a jednak PO przegrała.
Także zobaczymy w lipcu po wyborach.

Zmieniając temat, dziewczyna u mnie w pracy (sekretarka) ubrała się dziś jak na imprezkę. Ma sukienkę na jedno ramię i oczywiście wystaje jej ramiączko od stanika. Żeby chociaż narzuciła coś na wierzch, byłoby ok. Dziwnie to wygląda, na pewno zwraca uwagę na siebie, ale może o to jej chodziło
Stary 2010-04-23, 10:49   #2790
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Zmieniając temat, dziewczyna u mnie w pracy (sekretarka) ubrała się dziś jak na imprezkę. Ma sukienkę na jedno ramię i oczywiście wystaje jej ramiączko od stanika. Żeby chociaż narzuciła coś na wierzch, byłoby ok. Dziwnie to wygląda, na pewno zwraca uwagę na siebie, ale może o to jej chodziło
Nie ma to jak dostosować strój do sytuacji.
Ludzie pojęcia nie mają co jest w dobrym tonie a co nie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości