|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Ja jednak jadę do rodziców, chociaż mi się wybitnie nie chciało ruszać w ten weekend. No ale mam parę spraw do załatwienia a mama obiecała, że upiecze mi ciasta do pracy (u nas taka durna tradycja imieninowa), a wino kupię sobie w bezcłówce, więc przynajmniej mniej mnie te imieniny bedą kosztować
|
|
|
|
#2762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Cię znam to znowu małe wesele zrobisz, w sensie uczty ![]() Cytat:
![]() Butter miałaś podać nazwy tych dobrych win z Lidla, starsznie jestem ciekawa, bo ja cały czas na etepie wina wyłącznie jestem
|
||
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie węgle +węgle to złooooo absolutne A tu masz ryż +mąkę z naleśników ![]() Straszne to jest to że synka tak odseparowywała od prac domowych że teraz wymycie garów to dla niego wyczyn jak wspinaczka na Mont Everest ![]() I wiem o tym że teraz sobie myśli jaki synek jest biedny i gary myć musi. A ja zawsze mówię co myślę...w tym wypadku i tak delikatnie to robie - jak na moje możliwości ![]() Zimny i owszem ..ale za to mega słoneczny. ----------------- Ja mam problemy żołądkowe...i to ostre. Czymś sie zatrułam i od 5 rano nie śpię..o 7 jakoś zelżało, więc do pracy przyszłam, ale to chyba nie był dobry pomysł.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-04-23 o 09:19 |
|
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Wczoraj miałam mnóstwo rzeczy na głowie, a dziś nie mam co robić. To znaczy, nawet bym miała, ale muszę czekać z decyzjami na szefa, bo klienci zmienili część projektu, który wczoraj wydrukowałam w trzech egzemplarzach, już jako gotowy ![]() Strasznie zmarzłam rano, włożyłam baleriny, choć z małą obawą, ale wiedziałam, że po południu ma być ciepło. A propos polityki, ciekawa jestem, czy Kaczyński będzie kandydował? Uważam, że nie powinien. Mój tata na pewno jest zawiedziony, że SLD wystawiło Napieralskiego, bo zagłosowałby na Kalisza Moi rodzice są zdecydowanie zorientowani na lewo, ale są porządnymi, dobrymi ludźmi ![]() Miałam problem ze wstaniem z łóżka, to wczorajsze jedno jedyne piwo mnie otumaniło. Jakiś słaby dzień miałam. Po ostatnio branej szczepionce zrobił mi się guzek na ramieniu, wyczuwam go pod palcami (nie widać go). Czy to normalne?
|
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się boję że jak Jarek wystartuje to wygra Jakiś polityk powiedział że PiS nie musiałoby robić żadnej kampanii wyborczej..wystarczy zdjęcia Jarka w sepii ze smutnymi oczami i wszystkie mohery głosują ![]() Wierzę że są porządnymi ludźmi - moja rodzina i rodzina męża jest lewicowa....moja mama strasznie płakała po ś.p Szmajdzińskim![]() :m ad:Co do guzka na ramieniu- lekarza trzeba zapytać- ale pewnie to normalne
|
|
#2766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
więc się odzywam , oczywiście że J. Kaczyński będzie kandydował - przecież na tej narodowej martyrologii zbuduje swoją kampanię. Dla mnie to bez znaczenia bo kogo by nie wystawili nigdy na PIS nie zagłosuję .SLD też mnie zawiodło, szkoda Napieralskiego- strzelili mu w kolano, teraz biedak będzie musiał po porażce w wyborach zrezygnować z przewodniczącego klubu...lubię go nawet ale to nie ten czas dla niego. Kalisza też bardzo cenię, szkoda że go nie wystawili wtedy bym głęboko sie zastanawiała jak głowsować. Co do Komorowskiego nie jest moim idealnym kandydatem, brak mu charyzmy, ale to już wszyscy wiedzą, ja optowałam za Sikorskim- niestety przegrał w prawyborach klubowych. Wobec braku wyboru zagłosuję na Komorowskiego, aby nie dopuścić do rządów pana Jarosława To sie rozgadałam, sorki
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-04-23 o 09:28 |
||
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2768 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kupuję za każdym razem inne tak naprawdę i tyle tego jest, że nie mogę spamiętać, czy któreś już piłam, czy nie i które jest dobre.
Kupuję tam w ogóle alko, niektóre rzeczy wychodzą sporo taniej. I kupuję też skandynawskie słodycze Cytat:
Ja wczoraj też lekko cierpiałam, musiałam coś zjeść niedobrego, bo odgłosy mi się takie wydobywały z żołądka, że się mój tż ze mnie śmiał, że chyba coś żywego zjadłam Cytat:
Cytat:
Ale tak jak piszesz, byle nie dopuścić Jarka do sterów. Moim zdaniem pokazałby klasę, gdyby się teraz wycofał. Chociaż pewnie go na to nie stać, bo on uwielbia mieć władzę. No to się rozpisałam |
|||
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Powoli zawijam do Krk (w sensie, że czekam na TŻ-a, wrzucam klamoty do auta i jedziemy) więc życzę miłego weekendu
|
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
Wypiłam Smectę
. A teraz to muszę elektrolitów popić bo się odwodniłam .I tak dobrze że tylko jedną stroną mnie wypróżnia -że tak to ładnie ujmę. ----------- Wiedzę że poglądy polityczne mamy bardzo podobne ![]() Ja też zagłosuje na Komorowskiego- może nie jest idealny, ale w tym wypadku najlepszy
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() wczorajszy wieczór z tesciową wypadł bardzo fajnie. Az wzieła przepis na sałatkę ![]() co do wyborów, tez uważam, ze Pan Jarosłam nie powinien kandydowac, ale tak jak piszecie jedno zdjęcie dobrze zrobione i świat sie na to natnie i zagłosuje. Ja napewno nie będe na niego głosowała. Moim zdaniem powienien się wycofac. a ja dzis do gina idę zobaczymy czy moje 3 miesięczne leczenie dało jakies efekty |
|
|
|
#2772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _________________________ _____________________ Co do wyborów i politykowania zgadzam sie absolutnie, Sikorski poległ niepotrzebnie, ale może go to czegoś nauczy na następny raz. No właśnie raja jakby się wycofał pokazałby klasę, ale nie liczmy na klasę Jarka, bo już nam wiele razy pokazał co się naprawdę dla niego liczy ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
, ja tak się zawsze pocieszam ![]() No dobrałyśmy się na wątku widzę idealnie, trochę nas tu jest z podobnym spojrzeniem na politykę |
||
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja nie rozumiem jak można nie iśc na głosowanie- to jest zawsze dla mnie priorytet
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tego nie rozumiem, ja traktuję to jako obowiązek, widzę że nasze pokolenia ma inne podejście do wyborów. Chyba statystyki nam psują starsi ludzie-pokolenie naszych rodziców, tacy malkontenci co uważają, że nie pójdą bo ich głos nie ma znaczenia.... Albo kolejne tłumaczenie, wszystko jedno kto wygra, nic się nie zmieni |
|
|
|
|
#2776 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio się nawet dowiedziałam, że moi rodzice należeli do partii Jaki skandal!!! Zapytam lekarza, po pierwszej dawce nie miałam czegoś takiego. Cytat:
Cytat:
Jarosław Kaczyński mnie przeraża - jest dużo bardziej zacietrzewiony, niż jego ś.p. brat. Nam potrzeba otwartego umysłu. No i jednak jest na pewno w nie najlepszej kondycji psychicznej, powinien dać sobie czas na poukładanie spraw osobistych. I tak całkiem po cichu - nie jest żonaty, czyli nie mielibyśmy pierwszej damy ![]() Komorowski nie ma "tego czegoś", nie umie przemawiać, jest trochę oschły, ale to najlepszy kandydat, moim zdaniem. Muszę przyznać, że zawsze lubiłam Tuska, a po tym żałobnym tygodniu jeszcze bardziej zyskał w moich oczach. |
|||
|
|
|
#2777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie będę przynajmniej musiała obiadu robić w niedzielę..Co do win z Lidla, ja mam dwa ulubione i to Bordeaux i Vin de Pays czy jakoś tak (to drugie jest w litrowej butelce, więc poznasz). Więcej nazw konkretnych nie pamiętam, ale chyba piłam też Montepulciano i było dobre... i ostatnio kupiłam różowe, jakieś nowe, ale nazwy za cholerkę nie pamiętam... |
||
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brzuch to ja mam teraz wklęsły nie płaski....obiadu nie mogłam zjeść bo mnie muliło, ale na fitness poszłam ...wrócił am i jak zawsze wchłaniam tonę żarcia tak wczoraj tylko połowę pomarańczy wciągnęłam bo mi stanęła w gardle.Tym sposobem wszystkie mięśnie mi wylazły .... dziś rano jak sie zobaczyłam w lustrze to stwierdziłam ze już ani grama schudnąć nie mogę
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie rozumiem, jak można nie iść na wybory. Dla mnie to bardzo ważna sprawa, choćbym była chora i w gorączce, musiałabym pójść
|
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chodzę zawsze na wybory, a mój tż już nie, nie zależy mu w ogóle i nie dociera do niego to, co mówię
|
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
ja też zawsze chodze na wybory
|
|
|
|
#2782 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a tym brakiem pierwszej damy mnie rozbawiłaś w kontekście Jarosława , ale dlatego że nie dopuszczam scenariusza że on wygra Cytat:
Spróbuję namierzyć te winka, zawsze można spróbować ![]() Cytat:
Żarcik oczywiście
|
|||
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Ja spotkałam sie z malkontentami takimi po 50-tce akurat, ale może i Ci młodzi zupełnie też nawalają . Ja uważam, że powinien być przymus skoro takie mamy społeczeństwo. |
|
|
|
|
#2785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce z Polski wyjechać, kocha swój kraj bardzo, a na wybory nie zawsze chodził. Ale zminiło mu sie to Cytat:
Mięśnie mam to od harówy ze sztangami, a nie z zatrucia
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
W ostatnich wyborach też z sondaży wynikało, że Lechu nie wygra, a jednak i wszyscy się potem dziwili, jak to było możliwe. Mam nadzieję, że to da do myślenia tym, którzy nie głosowali i teraz jednak pójdą
|
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boję się tego, że fala żałoby ludzi poniesie
|
|
|
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciężko stwierdzić. W poprzednich wyborach też mi się wydawało, że z kim bym nie rozmawiała, był za PO a jednak PO przegrała. Także zobaczymy w lipcu po wyborach. Zmieniając temat, dziewczyna u mnie w pracy (sekretarka) ubrała się dziś jak na imprezkę. Ma sukienkę na jedno ramię i oczywiście wystaje jej ramiączko od stanika. |
|
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ludzie pojęcia nie mają co jest w dobrym tonie a co nie.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.

dla mojej by było