|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
BAN stały
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
No,ale tż był też zmęczony,a do tego pare kielonków,no to później usnął na sofie.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-23 o 12:05 |
|
|
|
#1502 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
Niestety nie ma co liczyć na to, że każdemu sie dogodzi, każdy ma inna głowe, ja to chyba tylko wodę będę piła. Gdzież czytałam, że każda wódka jest dobra byle by była dobrze schłodzona
|
|
|
|
|
#1503 |
|
BAN stały
|
A i zapomniałam o 2 rzeczach sprawach.
![]() Pierwsza to taka,żeeeee jutroooooo ślubują miłośći wierność małżeńską Remmi I Gusia. ![]() Wczoraj wysłałam maila do "mojej" fryzjerki z mojego ulubionego Salonu koło mnie.Czekam teraz na odpowiedz. ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- mika83,tzn my na początku mieliśmy/braliśmy tylko jedną opcje kupna wódki-De luxe.Aczkolwiek się jeszcze wahamy,bo musimy pojechać do hurtowni i zobaczyć co i jak.
|
|
|
|
#1504 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1505 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie jeszcze ma dużo miejsca, to może fikać. Później będzie się musiała rozpychać, żeby się choć trochę poruszać Pamiętam jak moja mama była już pod koniec ciąży i moja siostra chciała sobie pofikać w brzuszku, to było widać taką przesuwającą się kulkę i zgadywaliśmy czy to rączka czy nóżka Cytat:
![]() A bym Ci streściła, ale musiałam wyjść A poza tym Leniuchu nie będę Ci życia ułatwiać ![]() Cytat:
) i kupiliśmy. Cała operacja zajęła jakieś 3 minuty ![]() Dzięki za brawka i za kciuki. Tylko 1 ząbek miałam do naprawy, ale mi go od ręki dentystka zrobiła i teraz mam wszystkie zdrowe |
|||
|
|
|
#1506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładnie też wygląda STOCK, nie jest taka droga, ale ponoć też się zepsuła.(u nas wszyscy w święta po niej chorowali) Ja dziś byłam w kancelarii pytać o dekorację kościoła. Bo dekoratorkę już mam i ona mówiła, że u nas w kościele jest tak, że kto pierwszy ten lepszy i że zgłasza się np. ją i następne pary jak przychodzą to ksiądz mówi, że w tym dniu dekoruje ta osoba, koszty dzieli sie na wszystkie śluby. Ale poszłam i ksiądz mówi, ze oni nie pośredniczą w takim czymś i dał mi nr tel. do tej drugiej pary. a co bedzie,jeśli oni bedą chcieli inną?Akurat znam trochę tą dziewuchę z podstawówki i wiem, ze jest delikatnie mówiąc powalona... Przecież niemożliwością jest, zeby zdejmować jedną dekorację i robić drugą, bo są woale itp.
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
No włacha
Ooo... spóźniona rocznica? Czy jakaś większa balanga ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1508 | |
|
BAN stały
|
To i to.
![]() Cytat:
![]() No widzisz,miałaś tylko jeden ząb do naprawy. Super.
|
|
|
|
|
#1509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łeee a mnie nie było.... Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmiana dekoracji to jest kosmos - jedna para jeszcze dobrze z kościoła nie wyjdzie, a tu już biegają z kwiatami w tą i z powrotem, bo następny ślub już za chwilę ![]() Dlatego się cieszę, że nasz ksiądz ma upatrzoną jedną kwiaciarnię (tak się składa, że akurat tą, w której mam zamówiony bukiet i inne pierdołki ) i nie ma wyboru. Musimy tylko z innymi parami uzgodnić kolor kwiatów, ale to nie problem, bo kwiaciarka powiedziała, że jak będzie każda miała inne kwiaty nie pasujące do siebie kolorystycznie, to dekoracja będzie biała i już
|
|
|
|
|
#1511 |
|
BAN stały
|
No w sumie chil masz racje,że każdy po różnej wódce może się pochorwać.Tak sobie myśle,że chyba wywiad przeprowadze.
![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Reklama Play mnie rozwala. ![]() Nie uwierzy Pan,ja się żenie Co Pan,w naszym wieku?? Ja musze ( i ten gest )
|
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
17,77zł za butelkę nam wyjdzie.Cytat:
|
||
|
|
|
#1514 |
|
Wtajemniczenie
|
MATKO JAK MI TEN DZIEŃ DZISIAJ LECI
A DZIŚ WIELKIE Z MOIMI KOLEŻANKAMI Z OKAZJI MOICH poniedziałkowych urodzin wiec na pewno nie obejdzie się bez ![]() a tak w ogóle do sierpniowych panien zostało wam dużo jeszcze zaproszeń do rozdania ?? bo nam z mojej strony tylko chyba około 12 zaproszeń ale to na 3 razy czyli trzeba poswiecic 3 dni odwiedzin :Pa my na majówkę wybieramy się z TZ na domek na wieś do jego rodziców na 4 dni z moimi rodzicami chyba nasi rodzice bardzo sie zaprzyjaznili ![]()
|
#1515 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jaki kolor garnituru?
|
|
|
|
|
#1516 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hmm sama już nie wiem, znajomy TŻ właśnie dzisiaj kupił w tej hurtowni 160 butelek ![]() No no myślę, że ciekawie to wszystko razem będzie wyglądać. u Nas będzie wszytsko w bieli, jedynym dodatkie będa naturane zielone liście kwiatów bo trochę ich będzie na sali |
|
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Coś się wizaż wiesza
![]() Cytat:
).Cytat:
Garnitur grafitowy (wklejałam zdjęcia wcześniej). Do kościoła i na początek wesela TŻ założy biały krawat, ale jak go wybrudzi/ albo po oczepinach założy ten różowy
|
||
|
|
|
#1519 |
|
Rozeznanie
|
Mam stresa dziewczyny
![]() Pózniej zajrzę
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1521 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
za sprawy,które jedziecie odebrać.
|
|
|
|
|
#1522 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() bardzo ładne ![]() Cytat:
ja na Twoim miejscu bym sobie ściagnęła gotowy wykres wiadomo skąd My mielismy szczeście w ciagu 20 minutowej pogawędki mieliśmy od razu zaliczone 3 spotkania tylko obiecalismy że po slubie wpadniemy na kawkę![]() Cytat:
nie znam się na wódkach więc nie doradzę![]() a nooooooo mam wieczór panieński ![]() ![]() do wesela się zagoi już jest lepiej![]() Cytat:
![]() Cytat:
jejku przeciez to już jutro strasz się bać, bo niedługo czas na mnie![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
idę na zajęcia
|
|
|
|
|
#1524 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1525 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja rodzina w większości wybrałaby odpowiedź A. U TŻta większość byłaby za odpowiedzią B (w naszym przypadku będzie pewnie coś typu "Ale wydziwia z tym różem" "i jeszcze mu krawat pod kolor wybrała", tip. itd.). A jeszcze znalazłoby się kilka osób, które postawiłyby na odpowiedź C (mam na myśli np. babcię). Morał z tego taki - wszystkim nie dogodzisz, ważne żeby podobało się Tobie, TŻtowi i dziewczynom, które mają mieć te kiecki na sobie
|
|
|
|
|
#1527 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Zdążycie i wszystko będzie si. ![]() Cytat:
Ja się nie znam na wódkach,nie pijam.Tzn pije jedynie drinki,no dobra jednego drinka bądz dwa.Jakoś za takim alko nie przepadam o piwach nie wspomne. Redsika babskiego pijam,ale to rzadko. ![]() Dlatego też mika83,znajomy kupił ta wódke,no widzisz coi głowa to inna opinia.
|
||
|
|
|
#1528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mi też się bardziej podoba krawat Ale niestety wstążki w tym odcieniu już nie znajdę, bo i tak znalezienie tej graniczyło niemalże z cudem i było efektem odwiedzenia wszystkich pasmanterii w naszym mieście |
||
|
|
|
#1529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dopiero w przyszłym tyg. wybierzemy zaproszenia. Ale większość rodziny i znajomi już dawno wiedzą o naszym ślubie, więc spokojnie zdążymy.
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie wspaniale!!!
![]() Trzymamy kciuki i czekamy na Was obie niecierpliwiąc się na relacje
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

No,ale tż był też zmęczony,a do tego pare kielonków,no to później usnął na sofie.

Zaś w zeszłym roku pamiętam,że bratowej siostra miała na swoim weselu polską wódke.
Niestety nie ma co liczyć na to, że każdemu sie dogodzi, każdy ma inna głowe, ja to chyba tylko wodę będę piła. Gdzież czytałam, że każda wódka jest dobra byle by była dobrze schłodzona

zaciśnięte. 

chyba nasi rodzice bardzo sie zaprzyjaznili 

My mielismy szczeście w ciagu 20 minutowej pogawędki mieliśmy od razu zaliczone 3 spotkania