|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
Cytat:
![]() Może spróbujcie jutro tak jak małż mówi. Myślę, że przyjmą Was. Dobrze by było gdyby to jednak lekarz obejrzał, będziesz spokojniejsza A ja trzymam żeby to nie było nic poważnego i żeby jak najszybciej zniknęło ![]() A jak Antoś? Nie płacze? Nie drapie się? |
||
|
|
|
#4532 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
dzieki Miramejku, juz czytam
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4534 | |||
|
Zakorzenienie
|
teraz mi sie przypomina co nie zacytowalo
Maciek jaki dorosly z tym uzebieniem,pięknotek jeden twoja figura pozazdroszczenia ![]() p4w słodki pączuś.Twoje mleczko musi byc extra-luxusowe ze taki męzczyzna wyrósł Cytat:
nie ma to wiekszego znaczenia.Sceny robi jak sie przebiera z pizamy, jak sie ubrudzi, jak idzie spac, od kilku dni wciaz ![]() Cytat:
![]() a w czym karmisz Kubusia ze ma dostep do stópek? Cytat:
Jak daje jej kromeczke to najpierw cycka a potem rwie i gryzie, a jak za duzo napakuje chlebka to popija i jej sie rozmoczy w buzi.Z kromeczki nic nie zostaje. Obiady ost tylko dusze niedbale widelcem Paroweczke pokroilam na plasterki i na cwiartki a chlebek w mala kosteczke. A nie ma przy pasku takiego kółka a na pasach na oparciu takiego zapiecia jak w bransoletkach? taki haczyk w dziurke jakby? pasy uregulowalas na maxa i Amelka ma ciasno? ![]() Kupiła go jak syn byl podobnym wieku jak nasze, ale jak 10x byla na spacerze to huk. Tak jak wspominalam wozeczek praktycznie nie uzywany, ale jak teraz stał i czekal na wysyłke to 15mc siostrzenica byla w nim posadzona i raz moja Laura w nim spala i miescila sie bez najmniejszego problemu.Tzn ze jestes niezadowolona? ![]() A w skrzynce przed chwila znalazlam "twoj maluszek" zaadresowany do mnie, bez nadawcy,bez koperty hmmm to ide poczytac
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2010-04-23 o 21:44 |
|||
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też dostaję tę gazetkę ręcznie podpisaną, bez koperty.
|
|
|
#4536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja zawsze Wercie rozbieram tak pol godzinki przed kapiela i lata bez gatek w samym pamku i sie cieszy
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Majaszko
niestety nic nie wiem w tym temacie, nie mialam potrzeby pobierac, ale jak bedzie taka koniecznosc to ty mi podpowiesz ![]() prenumerowalas? zamawialas? skad to moze byc? Ide do kąpieli i do lozka, bo mąż z psem wybywa a mala pobudke zaliczyla, wiec wole byc w lozeczku na tzw podorędziu ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
Ja tez kula sie wtedy po naszym lozku i jest wniebowzięta, wczoraj sciagnelam jej pampka bo juz byl cięzki i zasiusiała mi panele z wysokosci "na apka" wiec sprzatania bylo wiele wiecej heh
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#4538 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też dostaję te gazetki |
|||||
|
|
|
#4539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja nie dostaje ![]() wiecie co ja to beznadziejna jestem...........nazarlam sie pizzy i jeszcze drinka pije.......po co sie katuje i cwicze
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem skąd, może z jakiejś ankiety wypełnianej w szpitalu? Ale nie dostawałam od początku, tylko po kilku miesiącach zaczęło przychodzić.
Co to jest "na apka"? ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Powinnam już iść spać, ale czekam, może Unholy jeszcze coś napisze
|
|
#4541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po Tobie i tak nie widać tego podjadania ![]() Cytat:
Bo u mnie nawet nie ma imienia i nazwiska, tylko ręcznie adres wpisany. I raz byłam umówiona z położną ale akurat się minęłyśmy a tego dnia właśnie była ta gazetka w skrzynce. My dostajemy od początku |
||
|
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4543 |
|
Ola-Unhola
|
Dzięki Dziewczyny
Trzymajcie kciuki, żeby jutro ktoś nas przyjął lub żebym znalazła jakiegoś lekarza pryw, co by przyjechał za mniej niż 200 zł (bo takie ceny w necie mają...) Antoś się nie drapie, ogólnie ma się dobrze, a te plamki, to takie wędrujące...raz więcej na pleckach mniej na nóżkach i tylko do kolanek, a za chwilkę plecki bledsze a na nóżkach przy stópkach np się pojawiają. Mam nadzieję, że to nic poważnego, ale jeszcze nigdy nie widziałam takiej wysypki, a trochę dzieci znam...
|
#4544 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
yy nie, na razie dostałam oczopląsu Cytat:
![]()
|
|
#4545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po pierwsze - tak dopisuje jak widać ![]() po drugie za chęć rezygnacji z zaszczytnej funkcji Starościny dziękujemy no chyba ![]() oj, pasuje - pod warunkiem, ze ktoś go pcha - leciuszek jeden ![]() Cytat:
wyssał mój cały biust aż do samej skóry - dobrze, ze chociaż jego widać, bo mojego biustu już nie
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() : kciuki:
|
|
#4547 |
|
Ola-Unhola
|
Kat, nie chcę kłamać, bo chodzi mi o dobrą diagnozę. Powiem, że miał gorączkę i do tego ta wysypka, to lekarz stwierdzi, że to np.rumień zakaźny albo coś innego, co występuje z gorączką, a ja chcę, żeby znalazł prawdziwą przyczynę i coś na to zaradził
ja to bym Was wszystkie chętnie poznała ![]() Kat, ale macie znajomą. No matka dwójki dzieci, a taka niepoważna...ręce opadają...
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez wybieralam te posciel chyba z godzine bo nie moglam sie zdecydowac
moge ci podeslac bo zostaly 2 kawalki
|
#4549 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i czekamy na info Cytat:
*** Idę już spać, kolorowych snów Mamuśki
|
|
|
#4550 |
|
Wtajemniczenie
|
Dawaj
![]() Unholy masz rację nie ma co kłamać w takich przypadkach Z tego wszystkiego zapomniałam napisać o koleżance Kasi Człowiek tu chucha i dmucha na dziecko jak umie najlepiej, a tu taka wyskoczy jak można nie wziąć dla dzieci jedzenia i picia Tż właśnie dzwonił się zapytać, czy może na piwko skoczyć z kolegą, niech mu będzie pozwoliłam ![]()
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- a zapomniałam - Svi - mi sie najbardziej podoba pierwszy tytuł
|
|
|
#4552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja i tak Cię podziwiam, że tyle zrzuciłaś bo w ciąży sporo przytyłaś. A teraz pewnie ważysz tyle co przed ciążą.
Ja przytyłam tylko 12 kg i w sumie szybko zeszło, ale gdybym miała na plus jakieś 20-25 to nie wiem co z moją silną wolą by było. Ja uwielbiam słodkości i żyć bez nich nie mogę ![]() Cytat:
![]() Koniecznie daj znać jutro jak tylko będziesz mogła ![]() Daj Tomusiowi oswoić się z nowym sprzętem ![]() Zuzia to dziś cały dzień chciała przy tym chodzić a tak szybko zasuwa, że ciężko ją dogonić Musiałam za nią biegać bo jeszcze skręcać i zawracać nie umie i złościła się jak nie jechało ![]() Cytat:
Ja też ![]() Gdzie robimy zlot? ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Wojtusia miała zajrzeć do nas wieczorkiem... |
||
|
|
|
#4553 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poprawilas mi humor . Niedlugo czeka mnie to samo
|
|
#4554 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No więc dzisiaj po południu już nie kichała i oczki też normalne. Więc jestem skołowaciała. Może to rzeczywiście ten pył wulkaniczny ![]() Dziewczyny juz napisały-strasznie zimno ![]() Jakie śledztwo Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nadrobiłam jeszcze wieczorem ![]() Popołudnie całe przepłakane u nas, co prawda tajemnicza alergia mija, bo już nie ma kichania, ale te zęby... Wiem wiem jestem monotematyczna wybaczcie mi, ale naprawdę jej doskwierają. Gdyby nie nurofen, to byśmy nie dali rady. Wcisnęłam jej 200 mleka wieczorem, to jestem trochę spokojniejsza, bo dzisiaj naprawdę niewiele zjadła. Od 20 śpi, na razie bez jęczenia, więc jestem dobrej myśli. Jutro jedziemy do tego Gdańska, więc nie wpadnę. Oby Zosia miała lepszy dzień... A najlepiej, żeby się obudziła z garniturem. Zębów![]() Dobranoc
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi waga nie przeszkadza tylko czemu w polowę spodni nie wchodzę mam nadzieję, że będzie mu się podobać , właśnie mi przyszło do głowy dziś, ze będzie problem ze skręcaniem, bo nie ma skrętnych kół zlot w szczecinie, bo my tu 2 jesteśmy ![]() ładnie to tak się śmiać z koleżanki - dla mnie to jest tragiczne ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- następna się ze mnie śmieje Morska, odezwij się - nie gniewaj się już
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
prosze
![]() Cytat:
![]() ja tez slodkosci lubie i niezdrowe zarcie
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jestem już, musiałam nadrobic troche
![]() a wiec tak : Svi kochanie moje ![]() Unholy mi to wyglądało na pokrzywkę u Antosia, pewna nie jestem, ale wiesz, ja jestem alergiczką i takie własnie pokrzywki miałam baaardzo czesto. Przeważnie jak coś zjadłam i mnie uczuliło, to dostawałam takiej pokrzywki, czasem te bąble były takie troszke wypukłe, ale bez zadnego płynu ani nic podobnego, nie łuszczyły się tez, takie po prostu pokrzywkowe, po kilku godzinach bledły i czasem pojawiały sie w innym miejscu. tyle że dla mnie to było uciążliwe, bo swędziało i piekło jak ubrania ocierały, a Ty pisałaś chyba, ze Antos sie nie drapie. A mozna dziecku troszke wapna dać do picia? nie wiem sama czy można, ale moze by cos pomogło Wyszłam dzisiaj po poludniu, ale jeszcze troche spraw mielismy do załatwiania z malzem. miałam ekg- wynik ok, eeg-wynik nieprawidłowy, czyli taki migrenowy, rezonans- wyniki bedą w przyszłym tygodniu. Mam zadzwonic w srode do doktorki i przyjechac po wypis, bo nawet nie dostałam (spore opoznienie mieli z papierami i jakbym chciała wypis itd, to bym pewnie przez weekend tam siedziała) Mam nadzieje ze na tym rezonansie nic zlego nie wyszlo (badanie bezbolesne ale nie przyjemne, głośno strasznie bylo, dostałam zatyczki do uszu a i tak ledwo wyleżałam tam pół godziny). Ale moje migreny sie w zasadzie potwierdzily i dostane jakies specjalne przeciwmigrenowe leki. Nareszcie w domu, ide spac- jutro wiecej napiszę. Fajnie juz być z wami, no i z mężem i Oliwią, teskniłam za nimi Dzięki dziewczyny ze nie zapomniałyście o mnie Kat, dobrze ze niunia nie wypadła z krzesełka i nic sie nie stało. Zadziwiłas mnie Tym, jak niunia Twoja potrafi z tego krzeselka czy hustawki FP wysc sama! spryciulka! Svi fotelik ma fajny kolorek czeko ty masz taki apetyt i mdłości jakieś.. zrób może test
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-04-23 o 22:52 |
|
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4559 | |||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie nadrabialam zbytnio bo niedawno wrocilam z zakupow i padam (bylam w spzilkach
)kupilam malemu spodenki i bluze a Erykowi fajne kolorowe szorty na lato i czapeczke i sobie sweterek - taki zwykly niebieski aaaaa i farbe do wlosow ![]() Cytat:
jestes szalona mowie Ci, Ty zawsze nia bylas nanan nana na nana ................ ![]() no nie....tak siadlam i zaczelam je pisac jeden po drugim jakos, 5 min mi to zajelo niczym wiecej ![]() nie chce mi sie Cytat:
![]() zal mi tych dzieci ![]() Cytat:
![]() spoko - jak przeczytalam wiadomosc na plotkowym, ze nie ma od Ciebie wplaty to od razu napisalam do Asi, ze zaloze bo jestes w szpitalu, a ona napisala potem, ze wlasnie zobaczyla, ze ma maila od Ciebie i ze nie musze zakladac ![]() a to eeg to co to wlasciwie jest bo ja sie nie znam na tych rzeczach? mam nadzieje, ze rezonans wyjdzie dobry fajnie tak wrocic do corci co?
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno wynik bedzie dobry -dostalas leki wiec mam nadzieje ze twoja migrena pojdzie precz ![]() nie no test nie jest potrzebny......tak juz mam
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

żeby to nie było nic poważnego i żeby jak najszybciej zniknęło 

i miescila sie bez najmniejszego problemu.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i gwarancje
za chęć rezygnacji z zaszczytnej funkcji Starościny 

poprawilas mi humor