Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-24, 09:18   #4081
eleonoremio
Rozeznanie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Witajcie dziewczyny
ale sliczna pogoda moi anowie jescze spia jeden po nocce a drugi pewnie sie obudzi, ja już od siudmej jak się M połozył nie mogła zasnąć i po dłuzszej chwili leżenia wstałam pozamiatałam i umyłam podłogi i teraz mysle nad szybkim obiadem bo M jedzie do racy na druga zmiane o 13 .
Macie może jakieś pomysły?/
i w ogóle powiem wam że kurcze od picia wody mi nie dobrze kurcze i jesc mi sie nie chce .
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 09:27   #4082
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

karolcia tez bym chciala zeby moj tz tak dlugo spal a ten codziennie o 7 wstaje i mnie zaczepia bo on uwielbia sie z rana przytulac

basia super tel fotel napewno sie przyda do karmienia

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

ale sia najadlam ...

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

eleono ja na obiadek dzisiaj robie rosol i frykandele (holendarskie gotowe miesko) z frytkami i surowka z pekinskiej
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 09:28   #4083
bassienkaw
Zakorzenienie

Co do firmowych butków to ja ostatnio w ciuchlandzie za grosze dla dzieciaka widziałam firmówki, praktycznie jak nowe...bo co takie małe dziecko może zniszczyc... ale nie brałam, a w sumie mogłam, bo bym puściła na allegro hehehe

No nic, piiękna pogoda za oknem, aż miło... Dzień dobry!

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 09:39   #4084
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy wy musicie tyle pisac?? normalnie nie nadarzam za wami, a jak juz dobrne do konca to nie wiem co komu mam pisac i tak leci dzien za dniem.
witam wszystkie nowe mamusie, widze ze nas przybywa. az sie boje co bedzie za miesiac, dwa jak wiekszosc dziewczyn bedzie juz na wolnym i jeszcze podochodza nowe mamusie to chyba wogole sie nie bedzie dalo tego wszystkiego ogarnac. nic tylko od rana do wieczora bedzie wizaz
widze tez ze przygotowania u wiekszosci z was ida pelna para, nam jeszcze zostaly tylko..... pieluchy tylko nie wiem jaki rozmiar i ile sztuk kupic na pierwszy raz, moze ktoras z bardziej doswiadczonych mamus doradzi?
aaaa zapomnialabym mezus mi dzisiaj przywiozl od znajomego fotel bujany, wyglada jak nowy, wkleje wam linka bo bateria w paracie padla a nie chce mi sie szukac kabla:P
http://www.kmart.com/shc/s/p_10151_1...=18&eVar28=G18
fotel czad!!!!! muszę sobie też coś wygodnego sprawić

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
karolcia tez bym chciala zeby moj tz tak dlugo spal a ten codziennie o 7 wstaje i mnie zaczepia bo on uwielbia sie z rana przytulac

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

ale sia najadlam ...

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

eleono ja na obiadek dzisiaj robie rosol i frykandele (holendarskie gotowe miesko) z frytkami i surowka z pekinskiej
mniamm pyszny obiadek ja jeszcze bez śniadanka...nakręcam się narazie
mój mąż też z rana zaczepia mnie i rozbudza-potem czasami szkoda mi spać i on wychodzi a ja z siskiem psem zostaje....sama taka

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

co do wozka......chciałam murę, ale ma niedostateczną ocenę--chinszczyzna.....mutsy-- mały.... właśnie ta spacerówka jakaś taka niewygodna......
rany! moje dziecko nie będzie miało wózka heh...

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

za to fotelik.....recaro
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 09:41   #4085
anoxa
Zakorzenienie

dziewczyny walnijcie mnie w czerep (czyt. łeb) w nocy bolal mnie brzuch teraz tez pobolewa a ja nie umiem sie polozyc i lezec tylko laze jak glu.pek i sprzatam

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Xaw dobrze ze chociaz fotelik bedzie mialo
Stary 2010-04-24, 09:45   #4086
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny walnijcie mnie w czerep (czyt. łeb) w nocy bolal mnie brzuch teraz tez pobolewa a ja nie umiem sie polozyc i lezec tylko laze jak glu.pek i sprzatam

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

hehe będę ją wozić samochodem po lasach

siad!! bo jak nie toooo
ja rozumiem.... też niby nic nie robię --tylko to wyniose to zrobie tamto...a potem dupeczka boli--anox nie wolno!!!!!
Stary 2010-04-24, 09:54   #4087
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:

ale sia najadlam ...

Cytat:

A aaa jaki smaczny obiadek juz wymysliłam ze usmaze nalesniki tylko sera białego mi brakuje
i prosze mi siad na d..e i odpoczywac jak brzuch boli nie ma żartów sama wiesz hehe

kurcze ale pechowy ten tydzień jakis dla nas anuszka biedactwo i zuzia i ferminka dziewczyny uważajcie na siebie i się oszczędzac bo teraz w 3 trymestrze to sie właśnie zaczynaja typowe takie szpitalne zazwyczaj przygody.
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Stary 2010-04-24, 10:06   #4088
anoxa
Zakorzenienie

w sumie to juz posprzatalam lazienka umyta kuchnia posprzatana poodkurzane podlogi zmyte jedynie kurze zostaly to szybko je wytre i do 12.00 moge lezec bo o 12.00 rosolek wstawie
Stary 2010-04-24, 10:09   #4089
papeteria
Zakorzenienie

czesc dziewczyny
ola
spojrzałam na twego avka i postanowiłam mojego zmienić ale chyba wstawie co innego, bo strasze tym brzuszkiem
misiulka zakład że mam niej rzeczy od ciebie , bo w zasadzie nic
daysy może kiedyś sie tym zainteresuje jak bede chciała łatwiej zgubić kg ...póki co nie jestem w stanie sobie odmówić czegoś co tak jak pomidorki
basia z wizażem damy rade a fotel bujany kupiła szwagierka dwa lata temu i jest baaaardzo zadowolona
bajka śliczne butki
siala wózki naprawde świetne...ten jedo lub retrus super ale cena nie na moja kieszeń bede musiała wyhaczyć jakąś okazje za używany do 600,-
alutka ja zazwyczaj leze jak jestem na wizażu czyli nie raz pół dnia a że złamałam stoliczek niedawno to leże na boku piszac jedna reka, dziecko mi sie chyba przyzwyczaiło do tej jednej strony bo jak wstaje to z tej strony na której leżałam mam takie duże wybrzuszenie
Cytat:
a dzisiaj jedziemy do zielonej gory i planuje tam kupic wiekszosc rzeczy dla malego ale wczesniej pospisuje ceny z allegro i porownam w hurtowniach jaka ja sie oszczedna zrobilam az sama siebie nie poznaje :d

a teraz ide sobie zrobic sniadanko bo dla tz'ta gotuje sie biala kielbaska a ja mam ochote na buleczke z dzemem i do tego cieple mleczko
bardzo dobrze po co przeplacac za identyczne rzeczy jak za to mozna miec cos dodatkowo...

a ja sobie zjem grzanki (musiałam kupić jak któraś wspomniała) z dzemkiem i nutella i mleczko do tego ...wprawdzie już dziś zjadłam mały jogurt i banana ale to było dawno bo po 6:00 jak mnie zasysało a teraz znów jestem głodna....

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-04-24 o 10:22
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 10:14   #4090
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
w sumie to juz posprzatalam lazienka umyta kuchnia posprzatana poodkurzane podlogi zmyte jedynie kurze zostaly to szybko je wytre i do 12.00 moge lezec bo o 12.00 rosolek wstawie
i gadaj tu z taką aj łobuzie....
a kto Wam tam tak brudzi...

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
ola spojrzałam na twego avka i postanowiłam mojego zmienić ale chyba wstawie co innego, bo strasze tym brzuszkiem
misiulka zakład że mam niej rzeczy od ciebie , bo w zasadzie nic
daysy może kiedyś sie tym zainteresuje jak bede chciała łatwiej zgubić kg ...póki co nie jestem w stanie sobie odmówić czegoś co tak jak pomidorki
basia z wizażem damy rade a fotel bujany kupiła szwagierka dwa lata temu i jest baaaardzo zadowolona
bajka śliczne butki
siala wózki naprawde świetne...ten jedo lub retrus super ale cena nie na moja kieszeń bede musiała wychaczyć jakąś okazje za używany do 600,-
alutka ja zazwyczaj leze jak jestem na wizażu czyli nie raz pół dnia a że złamałam stoliczek niedawno to leże na boku piszac jedna reka, dziecko mi sie chyba przyzwyczaiło do tej jednej strony bo jak wstaje to z tej strony na której leżałam mam takie duże wybrzuszenie

bardzo dobrze po co przeplacac za identyczne rzeczy jak za to mozna miec cos dodatkowo...

a ja sobie zjem grzanki (musiałam kupić jak któraś wspomniała) z dzemkiem i nutella i mleczko do tego ...wprawdzie już dziś zjadłam mały jogurt i banana ale to było dawno bo po 6:00 jak mnie zasysało a teraz znów jestem głodna....
a co na tym stoliczku wyprawiałaś
Stary 2010-04-24, 10:17   #4091
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
karolcia tez bym chciala zeby moj tz tak dlugo spal a ten codziennie o 7 wstaje i mnie zaczepia bo on uwielbia sie z rana przytulac ......ja na obiadek dzisiaj robie rosol i frykandele (holendarskie gotowe miesko) z frytkami i surowka z pekinskiej
mój nie raz jak nocki nie ma to spi do 12:00
i nie jest to fajne....
frytki
wiem zrobie dzis tortille bo składnniki mam....ale koniecznie frytki do tego
anoxa za to ze sie przemeczasz ....swoja drogą ja też muszę posprzątać i pouczyć się

Co do przytulanek u mnie juz do konca raczej bedzie bez tzn....jak mały sie nie bedzie spieszyl to mozna sobie troche pofolgowac w koncowce a poki co TŻ mi wprost powiedzial ze sie boi ze .....cos złamie małemu w żartach to mówił ale dał do zrozumienia ze po prostu sie obawia ...tym bardziej ze najpierw byl bezwgledny zakaz...i ok.....pół roku wytrzymalismy to wytrzymamy jeszcze troche....

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-04-24 o 10:20
Stary 2010-04-24, 10:18   #4092
anoxa
Zakorzenienie

Xaw ja tak mam ze musze raz dziennie poodkurzac conajmniej i podloge zmyc poprostu jestem chora jak tego nie zrobie i wydaje mi sie ze jest brudno poza tym mam psa i meza balaganiaza poza tym mniej wiecej dwa razy w tyg sprzatam dokladnie lazienke i staram sie przetrzec fronty w kuchni no i codziennie wycieram kurze i mam taki nawyk sprzed ciazy ze wszystko robie jak najszybciej zeby skonczyc i miec z glowy
Stary 2010-04-24, 10:19   #4093
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość

a co na tym stoliczku wyprawiałaś
no taki aluminiowy stoliczek na komputer, zawiasy poszly w drobny mak szajstwo

Stary 2010-04-24, 10:21   #4094
anoxa
Zakorzenienie

papateria sliczny ten twoj brzus zostaw go! a z tym przytulaniem to w doslownym tego slowa znaczeniu chodzilo on taki misiak rano jest ze lubi sie przytulac i glaszcze moj brzuchol i budzi Huberta a jesli chodzi o "TE" przytulanki to my od poczatku z nich korzystamy i odpukac jest wszystko ok tylko ze robimy to duzo delikatniej
Stary 2010-04-24, 10:29   #4095
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
papateria sliczny ten twoj brzus zostaw go! a z tym przytulaniem to w doslownym tego slowa znaczeniu chodzilo on taki misiak rano jest ze lubi sie przytulac i glaszcze moj brzuchol i budzi Huberta a jesli chodzi o "TE" przytulanki to my od poczatku z nich korzystamy i odpukac jest wszystko ok tylko ze robimy to duzo delikatniej
no jezeli chodzi o avka to troche ze mna pobedzie jeszcze dzięki
a jezeli chodzi o TE przytulanki to wiesz tez napewno by bylo inaczej jak bym mogla od poczatku bo to by bylo dla nas normalne....a tak to pół roku juz abstynencji ....ale nie narzekam choc temperamentu nam nie brakowalo dajemy rade mam tylko nadzieje ze po pologu nie bedzie z tym problemu....

a co do głaskania to mój tez czasem głaszcze i budzi

Stary 2010-04-24, 10:42   #4096
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
a dzisiaj jedziemy do zielonej gory i planuje tam kupic wiekszosc rzeczy dla malego ale wczesniej pospisuje ceny z allegro i porownam w hurtowniach jaka ja sie oszczedna zrobilam az sama siebie nie poznaje :d
Anoxa a skąd pochodzisz jeśli można?? a i gdzie są w ZG jakieś hurtownie, aby kupić taniej? a zresztą jak bedziesz to daj znac czy rzeczywiście taniej niż normalnie
Ja sama tez mieszkam niedaleko Zg i jak okaże sie coś fajnego to podskoczę
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 10:57   #4097
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
no taki aluminiowy stoliczek na komputer, zawiasy poszly w drobny mak szajstwo
aaaaaaaaaa już rozumiem

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Anoxa a skąd pochodzisz jeśli można?? a i gdzie są w ZG jakieś hurtownie, aby kupić taniej? a zresztą jak bedziesz to daj znac czy rzeczywiście taniej niż normalnie
Ja sama tez mieszkam niedaleko Zg i jak okaże sie coś fajnego to podskoczę
super fotka z 3d!!!
Stary 2010-04-24, 11:43   #4098
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
ale mam tak samo:/

Cytat:
mój nie raz jak nocki nie ma to spi do 12:00
i nie jest to fajne....
frytki
wiem zrobie dzis tortille bo składnniki mam....ale koniecznie frytki do tego
anoxa za to ze sie przemeczasz ....swoja drogą ja też muszę posprzątać i pouczyć się

Co do przytulanek u mnie juz do konca raczej bedzie bez tzn....jak mały sie nie bedzie spieszyl to mozna sobie troche pofolgowac w koncowce a poki co TŻ mi wprost powiedzial ze sie boi ze .....cos złamie małemu w żartach to mówił ale dał do zrozumienia ze po prostu sie obawia ...tym bardziej ze najpierw byl bezwgledny zakaz...i ok.....pół roku wytrzymalismy to wytrzymamy jeszcze troche....
A ja jakos nie moge wytrzymac bez mój M też juz to 2 raz przechodzi w sensie ciaza i dopóki nam nie zabronia to sie bedziemy przytulac tylko już nie tak jak wczesniej jescze 2 miesiące temu prawie kazde pozycje teraz niestety tylko ja u góry i tez juz całowac sie a bardzo nie moge ale jest dobrze

Cytat:
Xaw ja tak mam ze musze raz dziennie poodkurzac conajmniej i podloge zmyc poprostu jestem chora jak tego nie zrobie i wydaje mi sie ze jest brudno poza tym mam psa i meza balaganiaza poza tym mniej wiecej dwa razy w tyg sprzatam dokladnie lazienke i staram sie przetrzec fronty w kuchni no i codziennie wycieram kurze i mam taki nawyk sprzed ciazy ze wszystko robie jak najszybciej zeby skonczyc i miec z glowy
kochana dokładnie mam jak ty Mąz sie na mnie drze że pedantka jestem a w ciazy to powinnam przystopowac ale ja nie moge wioedziec ze jest nie posprzatane bo szlak trafia czlowieka

kurcze wiecie co wziełam sobie laptopa do kuchni bom zaczelam smazyc nalesniki ale to chyba kiepski pomysl bo sie kazdy przypalil:/ heh
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Stary 2010-04-24, 11:52   #4099
niezawsze
Zakorzenienie

Basia fajnutki fotel.

Jeszcze nic nie zjadlam na sniadanko :/ Chleba nie ma.
Tz spi bo rano do lasu pojechal a byl zmeczony po wczorajsztm wieczorze. Musze sie wykapac i ogarnac mieszkanie no i na zakupy dp smyka z kuponem 15% reszte rzeczy dokupic. Jakiejs pizamki i szlafroczka jeszcze poszukam do szpitala.
Glowa mnie boli i w ogole czuje sie tak jakbym byla na kacu :/

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 12:01   #4100
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
A ja jakos nie moge wytrzymac bez mój M też juz to 2 raz przechodzi w sensie ciaza i dopóki nam nie zabronia to sie bedziemy przytulac tylko już nie tak jak wczesniej jescze 2 miesiące temu prawie kazde pozycje teraz niestety tylko ja u góry i tez juz całowac sie a bardzo nie moge ale jest dobrze

kurcze wiecie co wziełam sobie laptopa do kuchni bom zaczelam smazyc nalesniki ale to chyba kiepski pomysl bo sie kazdy przypalil:/ heh

Ja nie mówie ze nam nie brakuje jakiej ja sny miałam swego czasu ale jest dobrze.....

a z tymi naleśnikami dobre

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Tz spi bo rano do lasu pojechal a byl zmeczony po wczorajsztm wieczorze. Musze sie wykapac i ogarnac mieszkanie no i na zakupy dp smyka z kuponem 15% reszte rzeczy dokupic. Jakiejs pizamki i szlafroczka jeszcze poszukam do szpitala.
Ja juz bym chyba padła z głodu do tej godziny
Ja tez ide wziac prysznic i ogarnac mieszkanie.....
Koniecznie sie pochwal jak cos kupisz.....
a bólu głowy współczuje....

Stary 2010-04-24, 12:07   #4101
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja tez brykam spac bo juz mam oczyska na zapalkach. normalnie nie dalo rady was nadgonic, zostawic was tylko na pare godzin upieklam swoje chyba 3 ciasto w zyciu, cholernego murzynka na ktorego mialam ochote, ale jakis malo slodki ehh.

teraz ze spokojnym sumieniem ide spac bo wylicytowalam dla malutkiej buciki hyhy... uzaleznienie juz
http://allegro.pl/item1004511129_pum...wkl_10_cm.html

brej nocki kochane
Śliczne butki

Cytat:

Cytat:
Basia fajnutki fotel.

Daj znać po zakupach. Też mam ten kupon, ale zastanawiam się czy się opłaca jechać.. Tylko się nie przemęczaj

Edytowane przez roztrzepaniec989
Czas edycji: 2010-04-24 o 12:09
roztrzepaniec989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 12:14   #4102
muminek88
Zadomowienie

znow mam dzien jak na redbulu....wstalam o 7.30 poszlam z malym po bułki, śniadanko, pranie, sprzatanie kuchni, upieklam ciasto z kremem biszkoptowo budyniowym i dodatkami, powycierlam a dopiero poludnie... fajnie sie tak dobrze czuc.Wczoraj 3 godz na placu zabaw z malym bylam, dobrze mi spal a ja tylko ras siusiu bylam wiec chyba dzis najlepsza noc w mojej ciazy...

wiecie na jaki wniosek wpadlam?? od 16 msc nie przespalam ani jeden calej nocy, do konca ciazy juz nie przespie a potem bede wstawac do dwóch dzieciaczkow...czyli przez jakies najblizsze 2 2-5 roku nie mam co liczyc na przespanie calej nocy chyba ze zdazy sie cud i to drugie wczesniej postanowi dac pospac mamie :P budujace co nie??
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 12:16   #4103
martysek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
(...)Witam nowe mamuski.
Chyba ostatecznie zdecydowalam sie na jeden z tych wozkow. W niedziele jade do Wroclawia zobaczyc je na zywo. Co o nich sadzicie?
alutka78, czy ten pierwszy wózek to X-Lander XA? Też nad nim myślę, ale on dosyć ciężki jest, a przy moich problemach z kręgosłupem to oże być spory problem.

ola_k11 jak ja bym chciała, żeby mój TŻ na mnie krzyczał, że posprzątałam... Ech...

Co do majtek, bardzo wam polecam majtko-szorty z Kappahla. Takie z wysoką koronką u góry. Są niskie, a miejsce łączenia materiału z koronką rozciąga się i nic a nic nie ciśnie.
Do tego koronka przy nogawkach się nie wrzyna w nogi i nie odznaczają się na pupie nawet pod obcisłymi spodniami.
Jak w zeszłym tygodniu kupowałam, to była promocja 3 za 2.

Ach, co ważne, można przymierzyć na swoją bieliznę.

Edytowane przez martysek
Czas edycji: 2010-04-24 o 12:46
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 12:19   #4104
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
znow mam dzien jak na redbulu....wstalam o 7.30 poszlam z malym po bułki, śniadanko, pranie, sprzatanie kuchni, upieklam ciasto z kremem biszkoptowo budyniowym i dodatkami, powycierlam a dopiero poludnie... fajnie sie tak dobrze czuc.Wczoraj 3 godz na placu zabaw z malym bylam, dobrze mi spal a ja tylko ras siusiu bylam wiec chyba dzis najlepsza noc w mojej ciazy...

wiecie na jaki wniosek wpadlam?? od 16 msc nie przespalam ani jeden calej nocy, do konca ciazy juz nie przespie a potem bede wstawac do dwóch dzieciaczkow...czyli przez jakies najblizsze 2 2-5 roku nie mam co liczyc na przespanie calej nocy chyba ze zdazy sie cud i to drugie wczesniej postanowi dac pospac mamie :P budujace co nie??
Zazdroszczę wam dziewczyny takie powera... Ja cały czas czekam na tego słynnego kopa energetycznego. W sumie zadowolił by mnie nawet mały kopniaczek, bo czuję się jak emerytka - potrafi mnie zmęczyć wyjście do toalety (jestem żałosna - wiem)
Stary 2010-04-24, 12:20   #4105
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość

super ze masz tyle energi a jesli chodzi o noce to witam w klubie ja od poczatku ciazy chodze w nocy do kibelka , pare razy nawet, Bastus naszczeście już nie wstaje ale co z tego Za to wsawał do 2 roku zycia wiec w sumie zaraz po tym zaszłam w ciaze wiec tak rokuje że jeszcze tez przedemną 2,5 lat bez całych nocek heheh ale amy rade mam nadzieje z dwójką
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Stary 2010-04-24, 12:21   #4106
muminek88
Zadomowienie

ja tak mialam chyba z miesiac temu, bylam wykonczona samym spaniem i do niczego nie mialam checi a obok mnie latal synek i wciaz cos chcial, myslslam ze sie pochlastam ale na szczecie juz mi minelo
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 12:21   #4107
eleonoremio
Rozeznanie

wypiłam juz od rana 2,5 litra wody i powiem wam że zjadłam o 11 sniadanie z 2 kromek chleba i teraz jednego nalesnika z serem i czuje ze zaraz pekne
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Stary 2010-04-24, 12:31   #4108
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Basia fajnutki fotel.

Glowa mnie boli i w ogole czuje sie tak jakbym byla na kacu

Zapraszam do mnie ja mam swiezutki chleb. Zaraz bedzie obiadek: ziemniaczki zapiekane, mizeria i miesko.:/
Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość
alutka78, czy ten pierwszy wózek to X-Lander XA? Też nad nim myślę, ale on dosyć ciężki jest, a przy moich problemach z kręgosłupem to oże być spory problem.
Tak to XA :
- waga wersja spacerowa: 14,5kg
- waga wersja głęboka: 15kg
- waga fotelika: 3.75kg

Ten drugi to XQ jest chyba troszke lzejszy. Nie moge znalezc wagi. Jest swietny.

Edytowane przez alutka78
Czas edycji: 2010-04-24 o 12:59
alutka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 12:48   #4109
martysek
Zadomowienie

Znalazłam w necie zdjęcie majtasów

Co do zmęczenia, dziewczyny, jesteśmy w ciąży i mamy do tego prawo Kilka razy zdażyło mi się nawet pójść spać o 19-tej i nie mam sobie tego za złe.
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 13:10   #4110
papeteria
Zakorzenienie

a mnie coś dziś brzuch pobolewa jak na @
muminek podziwiam zapał i organizacje tylko nie szalej....
a co do nocy nieprzespanych kto wie...moze nie bedzie tak źle
eleonoremio to przez te wode jestes taka syta...fajnie bo zero kalorii ja ostatnio mniej piłam ale po twoich postach dlaczego trzeba pić.. zmotywowałaś mnie i pije wiecej.
roztrzepaniec nie kazda ma powera ja tylko czasami dzisiaj nie

a ja polecam majtasy mini bikini z gatty TE

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości