Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-24, 13:20   #4111
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Anoxa a skąd pochodzisz jeśli można?? a i gdzie są w ZG jakieś hurtownie, aby kupić taniej? a zresztą jak bedziesz to daj znac czy rzeczywiście taniej niż normalnie
Ja sama tez mieszkam niedaleko Zg i jak okaże sie coś fajnego to podskoczę
jasne ze mozna jestem dokladnie ze slubic a teraz mieszkam miedzy slubicami a krosnem na wiosce drzeniów sie nazywa do zielonej teraz mam jakies 60km a w zielonej mam prawie cala rodzine lacznie z siostra napewno dam znac czy bylo cos fajnego

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
znow mam dzien jak na redbulu....wstalam o 7.30 poszlam z malym po bułki, śniadanko, pranie, sprzatanie kuchni, upieklam ciasto z kremem biszkoptowo budyniowym i dodatkami, powycierlam a dopiero poludnie... fajnie sie tak dobrze czuc.Wczoraj 3 godz na placu zabaw z malym bylam, dobrze mi spal a ja tylko ras siusiu bylam wiec chyba dzis najlepsza noc w mojej ciazy...

wiecie na jaki wniosek wpadlam?? od 16 msc nie przespalam ani jeden calej nocy, do konca ciazy juz nie przespie a potem bede wstawac do dwóch dzieciaczkow...czyli przez jakies najblizsze 2 2-5 roku nie mam co liczyc na przespanie calej nocy chyba ze zdazy sie cud i to drugie wczesniej postanowi dac pospac mamie :P budujace co nie??
nie strasz nas

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

papateria jejku co sie z nami dzieje nie ma zartwo torby naprawde trzeba spakowac!!! wez nospe i odpoczywaj

niezawsze
ja zawsze w razie braku pieczywa na sniadanie mam platki sniadaniowe
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 13:32   #4112
bassienkaw
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Co tam kochane, pieknie na dworze, to pewnie wiekszosc na spacerach... az milo Ja wlasnie zaraz bede wieszac pranie, musze spakowac paczke rzeczy dla kolezanki po Łucji, i jeszcze obiecałam Łucji naprasowywanke na bluzke zrobic z kaczorkami... wiec zaraz sie za to wezme a tak to leniwie
co dobrego na obiadki jadlyscie, albo bedziecie jadly?

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 13:54   #4113
anoxa
Zakorzenienie

dziewczyny czy wy tez siadacie tak szeroko?? ja mam wrazenie czasem ze jak facet siadam
Stary 2010-04-24, 13:57   #4114
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
dziewczyny czy wy tez siadacie tak szeroko?? ja mam wrazenie czasem ze jak facet siadam
no niedawno to zauważyłam w kościele...
ruszam do kuchni nic jeszcze dziś nie zrobiłam.....

basienka robie tortille + frytki

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 14:53   #4115
Carmena_
Raczkowanie

anuszka dobrze że jesteś i ze w dwupaku

Cytat:
Napisane przez zwierciadelko Pokaż wiadomość

dzieki za przyjecie...ja mam mniej czasu na pisanie..bo pracuje jeszcze od 8 do 18.... ale powoli nie daje rady.....
10 godzin ?czemu nie idziesz do szefa żeby Ci skrócił czas pracy do 8?

Ola
matrwi się chłopak! naciesz się tym stanem, bo później już nie będzie tak słodko, potem będzie trzeba włączyć już funkcję kury domowej i się Ciebie nie zapyta czy jesteś zmęczona
mną się nikt nie obchodzi jak z jajkiem a szkoda czasem bo niekiedy naprawdę nie mam ochoty czegoś robic

ja właśnie wróciłam z pracy. brzuch pobolewa od rana, ale to jelita raczej w każdym bądź razie nie stresuję się na zapas
Nie mam ochoty nawet nic jeść czuję się pełna, choć jadłam o 10. I ogólnie dalej nie odzywam się do Tż-ta więc dzisiaj posiedzę sobie w domku.

maleństwo
Carmena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 15:11   #4116
jaszczka
Zadomowienie

Witam!
Jak dziś cichutko... Ale to dobrze - tak dla odmiany

Ja dziś troszkę posprzątałam, ale nie za dużo największe porządki zrobiłam w komputerze też mu się już należało

Brat narobił mi chcicy na naleśniki i właśnie grzeję patelnię, ciasto już zrobione będą z moim ukochanym dżemem malinowym z wanilią

TŻ kończy pracę o 20 to pomyślę o jakimś późnym obiadku dla niego może kotlety mielone z sosem, ziemniaczki i jakaś sałatka? hmmm mam mielone, coś wymyślę

uuups już w pokoju czuję tą patelnię, chyba już się "rozgrzała"
Stary 2010-04-24, 15:26   #4117
hd2005
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
To jeszcze ja na chwilę... chciałam sie poskarżyć:
po 1 - przed chwilą nakrzyczał na mnie TŻ, wrocił z pracy i zauważył, że jest posprzątane i mieszkanko byłyszczy i sie wkurzył, powiedział, że nie myslę, że już raz poronilam więc powinnam mieć glowę na karku, że on by to wszystko zrobił jutro i że powinnam wykorzystac czas zwolnienia i odpoczywać itd. już nawet nie pamiętam co, bo to byl taki potok słów mówiony podniesionym tonem, że ja nic nie mówiłam tylko malałam, malałam...
po 2 - uzależniłam się od forum!!!
miał rację

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 15:29   #4118
anoxa
Zakorzenienie

dziewczyny ja uciekam bede jutro milego weekendu
Stary 2010-04-24, 15:35   #4119
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Basia fajnutki fotel.

Jeszcze nic nie zjadlam na sniadanko :/ Chleba nie ma.
Tz spi bo rano do lasu pojechal a byl zmeczony po wczorajsztm wieczorze. Musze sie wykapac i ogarnac mieszkanie no i na zakupy dp smyka z kuponem 15% reszte rzeczy dokupic. Jakiejs pizamki i szlafroczka jeszcze poszukam do szpitala.
Glowa mnie boli i w ogole czuje sie tak jakbym byla na kacu :/
oszczędzaj się trochę ...

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
oj tak
a jak coś podnoszę z ziemi to jak stara rozkraczucha

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Kochane, ja też uciekam.Wpadłam tylko na chwilę, sprawdzić co słychać. Byłam rano na seminarium a zaraz lecimy do znajomych
pozdrawiam

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 16:20   #4120
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Hej dziewczynki
Dziś czuję się lepiej, dużo lepiej, jest taka śliczna pogoda! Marek w nagrodę za wczorajsze trudy robi mi grilla i mam wszystko, czego dusza zapragnie
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 16:24   #4121
alutka78
Rozeznanie

Cichutko dzis. Dziewczyny korzystaja dzis z pieknej pogody i sa na dworze.
Tylko lokatorka nade mna siedzi w domu z dwojka malych dzieci i tornado mi robia nad glowa. Co za kwoka. Jak jej zwrocilam kiedys uwage to mi odburknela, ze takie sa uroki mieszkania w kamienicy. Strasznie bezczelna gowniara. Ale ja z nimi zrobie porzadek, jak sie dzidzia urodzi. Jak oni mieli niemowlaka w domu to trzeba bylo delikatnie pukac, bron Boze dzwonkiem. Tacy sa wlasnie ludzie.
Musialam sie wygadac, bo od rana mi dzis na nerwach graja.
Posprzatalm mieszkanie, umylam samochod i jeszcze pare innych rzeczy.
Jestem zajechana.

Cytat:
Ja tez tak mam.

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Dziś czuję się lepiej, dużo lepiej, jest taka śliczna pogoda! Marek w nagrodę za wczorajsze trudy robi mi grilla i mam wszystko, czego dusza zapragnie
Dobrze, ze juz lepiej. Grill...ja tez chce.
Stary 2010-04-24, 16:34   #4122
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

W ogóle jak to super- mieć WAS i jak miło, że tak się wszystkie o siebie martwimy i wspieramy nawzajem- to bardzo bardzo budujące

Ja czekam na wypłatę i tak jak większość z Was kupuję wszystko do szpitala, bo to nigdy nic nie wiadomo...
Spadam na tego grilla, bo już mi pachnie Buziaczki

PS hd wysłałam Ci wiadomość na pw

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

jaszczka ja też uwielbiam dżem malinowy z wanilią, mniam
Stary 2010-04-24, 17:17   #4123
justynacz80
Rozeznanie

hej dziewczyny, wpadłam tylko na chwile życzyć \wam miłego weekendu. Ja też dzisiaj zabieram się za porządki .

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
u mnie na razie na pierwszej pozycji Jedo Fyn 4DS
U mnie też. Zaraz za nim Bolder sd. Byłam nawet dzisiaj w sklepie i oglądałam tego Fyn'a. Powiem szczerze, że jestem po jego wrażeniem. Tapicerka wydaje się być bardzo porządna. Super! Ponoć trzeba na nie długo czekać, więć lepiej zamawiać wcześniej. Ponoć niektórzy czekali nawet 8(!) tygodni.

Edytowane przez justynacz80
Czas edycji: 2010-04-24 o 17:47
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 17:54   #4124
farminka
Wtajemniczenie

Ja na mojego Jumpera też czekałam ładnych parę tygodni.Wiadomo,że jak się kupi na allegro albo w sklepie wystawowy egzemplarz to będzie od razu,ale jak się chce zamówić określony kolor i jeszcze wybierze rozchwytywany jak ja to trzeba się liczyć z czekaniem.Także dziewczyny- brać się za kupowanie wózków
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 17:58   #4125
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość
ola_k11 jak ja bym chciała, żeby mój TŻ na mnie krzyczał, że posprzątałam... Ech...
Cytat:
Napisane przez Carmena_ Pokaż wiadomość
Ola matrwi się chłopak! naciesz się tym stanem, bo później już nie będzie tak słodko, potem będzie trzeba włączyć już funkcję kury domowej i się Ciebie nie zapyta czy jesteś zmęczona
mną się nikt nie obchodzi jak z jajkiem a szkoda czasem bo niekiedy naprawdę nie mam ochoty czegoś robic
Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
dzień dobry
miał rację
wiem wiem dlatego było mi głupio ... ale chciałam dobrze! a teraz siędzi dumny jak paw, że Go poparłyście

Cytat:
Ja czekam na wypłatę i tak jak większość z Was kupuję wszystko do szpitala, bo to nigdy nic nie wiadomo...
Spadam na tego grilla, bo już mi pachnie Buziaczki
ja tak samo!!

papeteria nie zmieniaj avatarka, bo jest śliczny

Ja dziś zrobiłam szybki obiad - penne z tuńczykiem, groszkiem i świeżą bazylią. Potem zachciało mi się aż wstyd sie przyznać ... śmieciowego jedzenia i pojechaliśmy na WieśMaca i loda w polewie czekoladowej. Poszliśmy na spacerek z psem i znowu zachcialo mi się loda, tylko takiego kulkowego, więc TŻ mi kupił 3 kulki moich ulubionych cytrynowych!!

Teraz siedzę sama, bo TŻ ma dziś firmową imprezkę i wróci późno. Na szczęscie zaraz przyjedzie mama z działki, to nie będę sama.

Teraz idę pomalować paznokcie odżywką, bo już odprysła i dwa mi się złamały (niestety mam takie paznokcie jak kartka papieru cienkie buuu).

Coś mnie sen łapie...
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 18:11   #4126
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Cichutko dzis. Dziewczyny korzystaja dzis z pieknej pogody i sa na dworze.
Tylko lokatorka nade mna siedzi w domu z dwojka malych dzieci i tornado mi robia nad glowa. Co za kwoka. Jak jej zwrocilam kiedys uwage to mi odburknela, ze takie sa uroki mieszkania w kamienicy. Strasznie bezczelna gowniara. Ale ja z nimi zrobie porzadek, jak sie dzidzia urodzi. Jak oni mieli niemowlaka w domu to trzeba bylo delikatnie pukac, bron Boze dzwonkiem. Tacy sa wlasnie ludzie.
Musialam sie wygadac, bo od rana mi dzis na nerwach graja.
Posprzatalm mieszkanie, umylam samochod i jeszcze pare innych rzeczy.
Jestem zajechana.

no cóż, dzieciaków nie zwiążesz
Swoją drogą uważam, że to chore przyzwyczajać dziecko do totalnej ciszy, nie dzwonić do drzwi, wyłączać radio czy telewizor gdy śpi... A potem są problemy, bo najmniejszy hałas je zbudzi. Tak myślę....

No to teraz nalezy Ci się odpoczynek

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:

Teraz idę pomalować paznokcie odżywką, bo już odprysła i dwa mi się złamały (niestety mam takie paznokcie jak kartka papieru cienkie buuu).

..
A ja odwrotnie, przed ciążą miałam jak papier, a teraz sa mocne i jak szybko rosną!
Stary 2010-04-24, 18:12   #4127
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

papeteria śliczny avatorek
martysek bardzo ładne te majciochy
anuszka dobrze, że już wszystko w porządku teraz tylko relaks, relaks, relaks.

Ale tu dzisiaj cichutko, a farminka miała dzisiaj zdjęcie brzuszka wrzucić

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 18:12   #4128
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:

..
A ja odwrotnie, przed ciążą miałam jak papier, a teraz sa mocne i jak szybko rosną!
Stary 2010-04-24, 18:14   #4129
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cześć mamuśki!!!
Widzę, że troszkę mnie od wczoraj minęło, całe szczęście nie miałam dużo nadrabiania.
Przede wszystkim anuszka1401 -Odpoczywaj!!!Dobrze że u Ciebie już samopoczucie lepsze !!!!!

Ja od wczoraj nie najlepiej się czuję, zreszta juz wczoraj Wam pisałam.
Dzidzia moja jakoś mniej się rusza choć ostatnio całymi dniami szalała, dziś to już całkiem mało, od rana może tylko ze 2-3 razy strasznie się martwię, w ogóle czuję ją tak niziutko a jak kopie to ciągle po szyjce, jakby miała zaraz wyjść, mam takie uczucie jakbym cały brzuch miała u góry pusty a ona wpadła gdzieś w dół.Staram się odrzucać od siebie wszystkie złe myśli i pocieszam się ciągle że musi być dobrze i że za dużo rozmyślam, szczególnie że na wątku ostatnio takie historie dziewczyny miały,już sama nie wiem czy sobie za bardzo nie wkręcam tego wszystkiego..... Poczekam do poniedziałku, zobaczę co i jak a jak będzie gorzej to pojadę do ginki, póki co, co kilka godzin czuje jakiegoś słabiutkiego kopniaka więc chyba z dzidzią dobrze

Edytowane przez jusdan77
Czas edycji: 2010-04-24 o 18:18
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 18:19   #4130
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Cześć mamuśki!!!
Widzę, że troszkę mnie od wczoraj minęło, całe szczęście nie miałam dużo nadrabiania.
Przede wszystkim anuszka1401 -Odpoczywaj!!!Dobrze że u Ciebie już samopoczucie lepsze !!!!!

Dzidzia moja jakoś mniej się rusza choć ostatnio całymi dniami szalała, dziś to już całkiem mało, od rana może tylko ze 2-3 razy strasznie się martwię, w ogóle czuję ją tak niziutko a jak kopie to ciągle po szyjce, jakby miała zaraz wyjść, mam takie uczucie jakbym cały brzuch miała u góry pusty a ona wpadła gdzieś w dół.Staram się odrzucać od siebie wszystkie złe myśli i pocieszam się ciągle że musi być dobrze i że za dużo rozmyślam, szczególnie że na wątku ostatnio takie historie dziewczyny miały,już sama nie wiem czy sobie za bardzo nie wkręcam tego wszystkiego..... Poczekam do poniedziałku, zobaczę co i jak a jak będzie gorzej to pojadę do ginki, póki co, co kilka godzin czuje jakiegoś kopniaka więc chyba z dzidzią dobrze

Wiesz, moja tez się mało rusza! I to właśnie tak jak piszesz, na samym dole puka, a wcześniej wyżej dużo kopała i to mocno. ie wiem co sie dzieje...
Stary 2010-04-24, 18:22   #4131
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:

Wiesz, moja tez się mało rusza! I to właśnie tak jak piszesz, na samym dole puka, a wcześniej wyżej dużo kopała i to mocno. ie wiem co sie dzieje...
Tylko ciebie wczoraj zbadał pan doktor i powiedział że to nic złego a ja??? ...może też powinnam odpocząć, za dużo obowiązków biorę sobie na głowę, do tego obowiązki domowe, starsza córcia i tak w koło.

Edytowane przez jusdan77
Czas edycji: 2010-04-24 o 18:23
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 18:31   #4132
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość

Ale tu dzisiaj cichutko, a farminka miała dzisiaj zdjęcie brzuszka wrzucić
Już wrzucam Ale dzisiaj już nie wydaje mi się taki obniżony jak wczoraj. To my w 31 tygodniu
Stary 2010-04-24, 18:35   #4133
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:

A może niepotrzebnie z tym kopaniem u dołu się martwicie,bo tak na prosty rozum-jak kopie u dołu tzn. że jeszcze się nie przekręciło główką w dół.Moja uciska na szyjkę główką i tam żadnych kopniaków nie czuję,a właśnie od czasu jak tak się ułożyła czuję je wyżej.Także zupełnie na odwrót
Stary 2010-04-24, 18:51   #4134
kolandra
Raczkowanie

Daysy85 - co Kochana będziesz robiła w takim mieście sexu i biznesu jak Skarżysko?? Tu się nic nie dzieje... Do rodzinki?
kolandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 19:02   #4135
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Już wrzucam Ale dzisiaj już nie wydaje mi się taki obniżony jak wczoraj. To my w 31 tygodniu
E no śliczny brzusio i nie wydaje mi się, żeby był nisko a poza tym jak na 31tc to bardzo, bardzo zgrabniutki i wcale jest duży
Cytat:
A może niepotrzebnie z tym kopaniem u dołu się martwicie,bo tak na prosty rozum-jak kopie u dołu tzn. że jeszcze się nie przekręciło główką w dół.Moja uciska na szyjkę główką i tam żadnych kopniaków nie czuję,a właśnie od czasu jak tak się ułożyła czuję je wyżej.Także zupełnie na odwrót
o kurcze więc jak się czuje ruchy na dole to znaczy, że mała się jeszcze nie obróciła a ja właśnie czasami czuje u góry a czasami na dole a to już koniec 29tc a gin powiedział na ostatniej wizycie (4 tyg. temu) , że na następnej powinna się już obrócić a następna wizyta jutro - no i już zaczynam się od nowa martwić no ale nic zobaczymy co gin jutro powie.

Własnie zerknęłam na wątek mamuś majowo-czerwcowych i 7 już rozpakowanych

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-04-24 o 19:14
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 19:11   #4136
wiolek1
Zadomowienie

farminka ło matko jaki malutki brzuszek ale bardzo ładny

Misiulka nie martw się, jeżeli nawet się jeszcze nie przekręciła nie znaczy, że się nie przekręci niektóre dzieciaki się obracają dopiero 2 tygodnie przed porodem
zresztom jutro się dowiesz wszytskiego u gina

ja wróciłam z zakupów i zadowolona jestem bo kupiłam majtki 4 szt za 28 zł w esotiq dwupak niby po 20 zł ale dzisiaj jakaś promocja i po 14 zł był
i mimo że to sa takie normalne figi a ja lubie niskie to za taką kase nie mogłam nie wziąść

i zrobiłam sobie nadruk na koszulce
pochwale się ale to raczej jutro bo dzisiaj zmęczonam i nic mi sie nie chce nawet jej ubierać i zdj pstryknąć
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 19:18   #4137
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Co do firmowych butków to ja ostatnio w ciuchlandzie za grosze dla dzieciaka widziałam firmówki, praktycznie jak nowe...bo co takie małe dziecko może zniszczyc... ale nie brałam, a w sumie mogłam, bo bym puściła na allegro hehehe

No nic, piiękna pogoda za oknem, aż miło... Dzień dobry!
Ja kupilam dzis taki slodki pajacyk za 9 zl w ciucholandzie Normalnie nowy
Po za tym kupilam reczniki 2 sztuki z myjkami, zielony i zolty, do tego kocyk z polarku lososiowy, kosmetyki NIVEA, zel, balsam, szampon,sudokrem, chusteczki nawilzone, opcinaczki, gruszke, szczotka do wloskowOraz proszek do prania ubranek

Butelki zamowie z allegro, no i koszule nocna i stanik, podpski....zostana mi tylko pampersy
Dzis zrobilismy miejsce na lozczeczko, zeczy dziecko juz poukladalam, a w poniedzialek bede prac
W sobote malujemy sypialnie no i bedziemy gotowi

A i od sąsiadki dostałam 2 pary spodni ciązowych, jedne eleganckie czarne, drugie sportowe, w moim rozmiarze 38 bardzo sie ciesze
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-04-24 o 19:42
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 19:35   #4138
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Tylko ciebie wczoraj zbadał pan doktor i powiedział że to nic złego a ja??? ...może też powinnam odpocząć, za dużo obowiązków biorę sobie na głowę, do tego obowiązki domowe, starsza córcia i tak w koło.
Nie martw sie na pewno to nic złego , po prostu ma mniej miejsca ja cały czas czuje "kopniaki" u dołu , główke ma na dole więc musi o robic rączkami bo jak czuje u góry coś to mnie boli tak od srodka tak jakby się rozbychało o moje narzady a lecki wypychało na wierzch
Cytat:
śliczny malutki

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
a mnie coś dziś brzuch pobolewa jak na @
muminek podziwiam zapał i organizacje tylko nie szalej....
a co do nocy nieprzespanych kto wie...moze nie bedzie tak źle
eleonoremio to przez te wode jestes taka syta...fajnie bo zero kalorii ja ostatnio mniej piłam ale po twoich postach dlaczego trzeba pić.. zmotywowałaś mnie i pije wiecej.
roztrzepaniec nie kazda ma powera ja tylko czasami dzisiaj nie

a ja polecam majtasy mini bikini z gatty TE
wim własnie ale jak tylko wróciłam teraz z 3 godzinowego spaceru to masakra wtrąciłam z 3 nalesniki czekoladki , rozka orzechowego 2 jakblka i teraz zdycham masakra ..

Jesli chodzi o powera to ja mam różnie , zazwyczaj teraz mam tak że jak wstane mam duzo energii i sprzatam podlogi, myje naczynia, sniadanie dla Bastka obiad i koniec ...
w ogóle zauwazyłam ze strasznid nie wszytstko drazni jak juz jestem zmeczona i najbardziej odbija sie w sumie to na Bastku a on jakos to wszystko do siebie bierze boje sie ze moze sie czuc jakos nie wiem mniej kochany..
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 19:42   #4139
kolandra
Raczkowanie

Witam mauski.
Ja dzis spedzilam bardzo milutko dzien.
Rano troszke ogarnelam mieszkanie, potem przyjechalm do rodzicow (nadal tu jestem) polezalam na sloneczku, zrobilysmy z mama grila bylo miesko kielbaski warzywka mnaaaam.
potem wipalam kawke i zjadlam szarlotke mojej mamy i teraz szykujemy sie spowrotem do domku. zachaczymy oczywiscie o nasza dzialeczke - zerkniemy co tam dzis murarze zrobili i chyba poleniuchujemy, bo po pracy moj tz naprawial jeszcze autko wiec zmeczony jest jak kon po westernie. Bardzo mocno Was pozdrawiam i sciskam.
Te co sie dzis napracowaly i teraz odczuwaja tego skutki :WEZCIE PRZYKLAD ZE MNIE I ODPOCZYWAJCIE JAK NAJWIECEJ!!!!! (choc je tylko dzis labe mialam)
kolandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 19:43   #4140
Carmena_
Raczkowanie

Cytat:
no cóż, dzieciaków nie zwiążesz
Swoją drogą uważam, że to chore przyzwyczajać dziecko do totalnej ciszy, nie dzwonić do drzwi, wyłączać radio czy telewizor gdy śpi... A potem są problemy, bo najmniejszy hałas je zbudzi. Tak myślę....
w zupełności się zgadzam! moim zdaniem dzieci trzeba przyzwyczajac do hałasu, żeby potem nie było chodzenia na paluszkach. Moja mama od maleńkości nas tak 'wychowywała' . Imprezy, nie imprezy- a my spaliśmy jak zabici

Cytat:

Dzidzia moja jakoś mniej się rusza choć ostatnio całymi dniami szalała, dziś to już całkiem mało, od rana może tylko ze 2-3 razy strasznie się martwię, w ogóle czuję ją tak niziutko a jak kopie to ciągle po szyjce, jakby miała zaraz wyjść, mam takie uczucie jakbym cały brzuch miała u góry pusty a ona wpadła gdzieś w dół.Staram się odrzucać od siebie wszystkie złe myśli i pocieszam się ciągle że musi być dobrze i że za dużo rozmyślam, szczególnie że na wątku ostatnio takie historie dziewczyny miały,już sama nie wiem czy sobie za bardzo nie wkręcam tego wszystkiego..... Poczekam do poniedziałku, zobaczę co i jak a jak będzie gorzej to pojadę do ginki, póki co, co kilka godzin czuje jakiegoś słabiutkiego kopniaka więc chyba z dzidzią dobrze

miałam to samo z tymi ruchami na samym dole, zresztą niedawno nawet o tym wspominałam że mnie to martwi. dzisiaj pierwszy raz poczułam kopniaki o wiele wyżej (pewnie się obróciło) i od wczoraj mi się tak choćby wypina do brzucha (na wysokości pępka) ruchy też były ograniczone, czasami kilka dni maleństwa nie czułam w ogóle. z tego morał taki, że nie ma co się stresowac na zapas

Cytat:

jaki zgrabniutki w porównaniu do niektórych dziewczyn z podobnych tygodni to malutki i tym obniżeniem się nie martw, może dzidzia się tak po prostu ułożyła ale z tego co widzę to wygląd brzucha nie wskazuje na nieprawidłowy

maleństwo
Carmena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości