|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5341 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Irlandzkie mamuski - nasze brzuszki i maluszki
Oj Sajuri nie dobra!Odzywaj sie babko bo my tu wszystkie wariujemy!
Elciu napewno dam znac
|
#5342 |
|
Rozeznanie
|
Cytuje smska od Sajurio:
"20.16 urodziłam Sophie po ciężkich bojach... jest cudowna! zdrowa ... waga 3400 g, ja sie mam gorzej ... ale bedzie dobrze. pozdrawiam i sie odezwe soon." wreszcie , ale sie bidulka wymeczyła. Nic więcej nie wiem, a nie chcę już do Magdy pisać żeby jej nie męczyć dodatkowo. więc jako pierwsza ![]() GRATULACJE OGROMNE SAJURKO KOCHANA ! |
|
|
|
#5343 |
|
Zadomowienie
|
widze, ze Sajuri dalej milczy, ciekawe co tam u niej!!!
a my dzisiaj chrzciny Nikosia mielismy (juz nawet nie wiem czy wam pisalam?) wszystko udalo sie super, w kosciele maly plakal tylko przy polewaniu glowki, a tak to sie interesowal ludzmi, spiewaniem piosenek i ksiedzem ![]() zalanczam kilka fotek. Eve no faktycznie w miescie lepiej, wszedziel bliziutko, takze szybkiej i milej przeprowadzki
|
|
|
|
#5344 |
|
Zadomowienie
|
Sajuri gratuluje serdecznie!!!!!!!!!!!!!!! !!! czekamy na twoj powrot i na fotki Sophie!!!!!
|
|
|
|
#5345 |
|
Zakorzenienie
|
SAJURI KOCHANA GRATULACJE DLA WAS UCALUJ MALUTKA NO I CZEKAMY NA ZDJECIA MOJEJ SYNOWEJ
![]() ech sie wymeczyla dziewczyna ale juz ma mala przy sobie to najwazniejsze ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- SYLWIA jaki przystojniak z Nikusia no no bosko wyglada w tym stroju |
|
|
|
#5347 |
|
Zakorzenienie
|
no nareszcie !!!!!!!
Gratulacje Sajuri !!!!!!!! ![]() ![]() Szybkiego powrotu do formy zycze i buziaczki dla córeczki |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#5348 |
|
Raczkowanie
|
SAJURI Gratulacje dla CIEBIE ,CIESZĘ SIĘ ŻE JUŻ MACIE SWOJĄ CÓRECZKĘ ,ŻYCZĘ TERAZ TOBIE I TWOJEJ CÓRECZCE DUŻO ZDRÓWKA ,I CZEKAMY NA CIEBIE TUTAJ
Sylwia -to super że udał się chrzest i Nikoś był grzeczny ,wygląda super elegancko ,a na tej fotce gdzie siedzi w czapeczce wygląda superowo!!!!!
|
#5349 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale czy on jechal w sprawach sluzbowych czy prywatnych tym autem? Bo jak sluzbowych to mimo wszystko to wina szefa bo on wie jak auto jest ubezpieczone i dlaczego ich wyslala w sobote takim autem??? Cytat:
dziwne mi sie wtedy to wydalo, ale za cholowanie placil szef ![]() i wydaje mi sie ze on musi poinformowac pracownikow ze auto nie ma ubezpieczenia w weekend i wtedy nikt by go nie uzywal Cytat:
A ja dzis bylam w medicusie u pani M i powiedziala ze z szyjka swietnie ze twarda i wogole i ze onakrwi nie widzi i ze wszytsko dobrze wiec mi ulzylo Pozdrowionka
|
|
#5350 |
|
Wtajemniczenie
|
WKONCU!!!!!!!!!!! MAGDA!!!OGROMNE GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!WRACAJ DO NAS SZYBKO! I UCALUJ SOPHIE!!!! Sylwiatkoo jaki Nikus elegancki ,slicznie wygladal
|
#5351 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje
|
#5352 |
|
Wtajemniczenie
|
Serduszko a cos sie dzialo ze sie wybralas do lekarza?Czy tylko tak kontrolnie sie wybralas ?Pytam bo chyba nic nie pisalas ze cos sie dzieje (chyba ze przeoczylam ..)
Super ze wszystko ok ![]() I wogole jak tam brzusio>Urosl ?Bo ostatnio jak nam wklejalas to taki malusi byl
|
#5353 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
serdeczne gratulacje dla Sajuri, nareszcie, ma swoje maleństwo |
|
|
|
#5354 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny. Od wczoraj żyję ze świadomością "2kreski" na teście i mam taki mętlik, że jeszcze się nie zdecydowałam czy powinnam się cieszyć czy płakać.
Od lutego zeszłego roku odstawiliśmy tabletki z zamiarem wielkiej produkcji, ale po 8msc bezefektywnej działalności postanowiliśmy odłożyć bejbe na "za 2-3lata" z opcją wpadki. Ponieważ stosowaliśmy jako jedyne "zabezpieczenie" stosunek przerywany to opcje ciąży były. I otóż wczoraj otrzymałam ta piorunującą wiadomość. Z jednej strony fantastycznie - wspaniałe marzenie, ale z drugiej taki szok.. że to jednak już, że to jednak prawda.Jako, że mam baaardzo nieregularne okresy od odstawienia tabletek, to poprzednia miesiączka była 8marca. W miarę co miesiąc robiłam testy owulacyjne, żeby jako takie pojęcie mieć... ale w tym miesiącu sobie zrobiłam urlop od testów..no i teraz masz babo placek. Kupiłam sobie taki wypasiony test, który niby określa dokładny tydzień ciąży i wiem tyle, że "3+", natomiast ok 10dni temu robiłam taki zwykły test i był negatywny... Mieszkam w co. Leitrim, pod Irl. Północną i stąd Koleżanki pytanie. Na jutro umówiłam się do Medicusa w Dublinie. Nie mam u siebie w mieście wybranego GP. Jak wybrać tego lekarza? Lepszy jakiś lokalny, czy lepiej dojeżdzać 170km do Dublina? W sumie te badania widzę, że rzadko są, odległośc to nie straszny problem, ale różnie może być, w razie "awarii" lepiej mieć kogoś pod ręką. Doradźcie mi proszę bo jestem strasznie w temacie zagubiona. |
|
|
|
#5355 |
|
Wtajemniczenie
|
Victoria witaj
![]() Gratuluje malenstwa!!! Co do wyboru GP to mi sie wydaje ze najlepiej jak najblizej ,bo jednak kilka tych wizyt bedzie i pod koniec ciazy zwlaszcza chyba lepiej miec go pod reka ,zamiast jezdzic taki kawal Takie moje zdanie ale wybor nalezy do ciebie.Ja np zbytnio nie chodzilam do mojego Gp ,moja ciaza przebiegala dobrze i uwazalam ze te wizyty sa mi zbedne.
|
#5356 |
|
Zakorzenienie
|
Sajuri, gratulacje wielkie !!!
Sylwiatkoo no to diabelek wypedzony Foty pierwsza klasa.Viktoria gratuluje 2 kreseczek, tym bardziej, ze pewnie juz stracilas nadzieje... ja bym wybrala Gp blisko siebie, wizyty poczatkowo sa 1 w miesiacu, pozniej czesciej i przeplatane szpitalnymi - ja chodzilam do GP i nie wyobrazam sobie jezdzic 170km, nawet do Cork, 60km dalej bylo mi za daleko do polskiego gina ![]() Serduszkoiz no tax road od pon do pt to juz chyba przesada... tym bardziej, ze na firme i tak jest taniej - nigdy nie spotkalam sie z taka opcja, a osobiscie "taksowalam" sluzbowe auta. A ze samochod moga zabrac bo taxu nie ma, to jak najbardziej a ja powinnam sie chyba zaczac pakowac, a przynajmniej zaczac przegladac rzeczy... i jeszcze do tego zaraz do Polski lecimy... nie wiem po co ??? Milej niedzieli ![]() |
|
|
|
#5357 |
|
Wtajemniczenie
|
Eve to lepiej zacznij sie pakowac ,bo pewie duzo tego jest
![]() Do Polski mowisz nie wiesz po co To tak jak ja w sierpniu .A moj malenki smacznie spi po mleczku a ja sie nudze ,tz w pracy wiec dupa ,siedzimy w domu . Ciekawa jestem jak sie ma Sajuri i Sophie?
|
#5358 |
|
Zakorzenienie
|
Katia
oj duzo tego wszystkiego, duzo... w dodatku od dawna mam po prostu burdel w ciuchach i moich i Olka i ogolny rozpierdziel w calym domu.... Im blizej Polski, tym bardziej mi sie nie chce jechac... |
|
|
|
#5359 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane
Ja od rana dzis gonie,bo robimy z tym malowaniem,ale musialam wpasc i zobaczyc czy sa jakies wiesci o Sajuri Sajuri gratuluje coreczki!!! Ucaluj mala Sophie od wszystkich cioc!!! ![]() Zycze Ci szybkiego powrotu do formy i zeby mala rosla zdrowo!!! |
|
|
|
#5360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Zyczymy Tobie i malutkiej duzo zuzo zdrówka i szybkiego powrotu do zdrowia.!!!! ups!!!! to teraz moja kolejka......... |
|
|
|
|
#5361 |
|
Zakorzenienie
|
EVE my z malym lecimy 29 maja i sie juz nie moge doczekac
ja uwielbiam wyjazdy do polski bo mi strasznie teskno wlasnie czy ktoras z was wie kiedy GLAM wraca z poloni?SERDUSZKO wlasnie w poniedzialek TZ spisze z samochodu dane i zadzwonie i zapytam sie co i jak z tym ubezpieczeniem bo nie mam zamiaru mu sie dac wykiwac na 3 tys euro,super ze u gina wszytsko wporzadku wlasnie wkleila bys zdjecia brzuszka chcetnie poogladam
|
|
|
|
#5362 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla dzielnego Nikusia i wszystkiego najlepszego z okazjii chrztu.Sylwia ślicznie wyglądasz, laska z Ciebie jak się patrzy, a Nikuś to chyba po mamusi taki przystojniak!! Eve miłego pobytu w Polsce, ? kiedy wyjezdzacie???Zdecydowała ś się na podróż autem,czy samolotem? Jeśli juz pisałaś to pewnie przeoczyłam.Co do podróży samolotem, to ja zawsze z Shanon latałam do Polski, a teraz polikwidowali loty i dupa.Został drogi wizair z Corku i ewentualnie Dublin ale to trochę daleko. Viktoria gratuluję małej fasolki |
|
|
|
|
#5363 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiula
z tymi zyczeniami to sie wstrzymaj, bo lecimy dopiero 2 czerwca Polaczenia sa do dupy, mamy co prawda Cork blisko, ale wtedy w Polsce kawal drogi Elcia to ja pisalam, zebys dane z szyby wziela i zadzwonila ![]() Mnie sie tam nie chce jechac... ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- No i juz zdecydowalismy, ze nastepny wspolny wypad do Polski, to na 100 samochodem, bo samolot ani tanszy ani fajniejszy i problem z bagazem... teraz kurierem wysylam bagaz kurier tanszy |
|
|
|
#5364 |
|
Zakorzenienie
|
Sajurio GRATULACJE!!!!!!
My od wczoraj nareszcie w domciu !!!! Już sie doczekac nie moglam szczerze mowiąc, wkońcu Was nadrobie ![]() i postaram sie byc na bierząco Po tym pobycie stwierdzam ze nie wracam do pl chociaz by mi dom postawili i dali jakas piekna sumke do ręki!!!! NIGDY.... normalniee chamstwo na porządku dziennym.... wczorajszy lot zaliczam do wspanialych a to wszystko dzieki meżowi Heksi udalo nam sie spotkac na poczekalni i sie rozgadalismy, nawet nie wiem kiedy mi te prawie 3h minely Heksiula masz swietnego meza umowilismy sie ze OBOWIAZKOWO musimy sie spotkac jak przylecicie z Igusiem bo Wojtek znalazl wiele podobieeństw w naszych chlopakach no nic dosc slodzenia jedyne co mi sie nie podobalo to straszny tłok! prawie pełny samolot... ja mialam jak zawsze priorytet ... ale niee udalo sie skorzystac bo głąb kierujacy autobusem wypyscil wszystkich razem i jak to zawsze bywa cała ta "chołota" ruszyła biegiem!!! zaczeli sie przepychac, bić i wogole az mi wstyd za rodakow!!! a my "matki z dziecmi" i z wozkami wsiadalysmy ostatnie!!! jednym sloweem POLSKA!!!! nie rozumiem tego, za grosz.... NO NIC uciekam bo sie odrobic nie moge wpadne wiczorkiem to was nadrobie ![]()
|
#5365 |
|
Wtajemniczenie
|
Pakusia witaj w domu
![]() Dziewczyny czy ktores z waszych malenstw mialo tradzik niemowlecy ?Bo Alanka chyba to dopadlo,od wczoraj ma na buzce cos co wlasnie wyglada jak ten niemowlecy tradzik.Wiem ze to normalne ale nie podoba mi sie to Czytalam ze duzo ludzi przemywa maluszkom buzke krochmalem ,ciekawa jestem czy ktoras z was probowala?
|
#5366 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Pakusia
Katia Olek mial tradzik, co prawda byl ciut starszy od Alana, ja nie robilam z tym nic, poza przemywaniem woda, samo przeszlo. |
|
|
|
#5367 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, wpadlam pogratulowac naszej kochanej Sajuri- czekamy na twoj powrot do domu i zdjcia
a my Sonke chrzcilismy dzis, jutro wracam do Dublina i nie chce mi sie jak nie wiem co....mam dola stwierdzam ze najlepiej mi w Polsce i z ta irlandia to w ogole byl poroniony pomysl, powinnam w domu siedziec bo tu mi najlepiej... ajak sobie pomysle znow o dniach samotnosci z Sonka jak tzt w pracy, tych wszystkich obowiazkach w domu...buuuuuu nie chce wracac....
|
#5368 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Glam
|
|
|
|
#5369 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje dla Sajuri!!!!!!!!!
Co do mojego żalenia się o Polsce... dzięki za wszelkie słowa otuchy i zrozumienia Ja też jestem z tych co zwykle nie potrafią ugryźć się w język... ale tym razem się powstrzymałam, leciałam do Polski mając gorączkę, na tabcinie, 30 węglach (grypa żołądkowa ), z katarem i strasznym bólem gardła... więc byłam półprzytomna i kłótnia była ostatnią rzeczą o jakiej myślałam Eve jeszcze słówko do Ciebie majówki przeglądałam, miałam się odezwać, że żyjemy i mamy się ok, ale właśnie wtedy natknęłam się na dyskusję z Gosik. I odechciało mi się pisać Paula witaj w domu! Wojtek streścił mi Waszą podróż, mówił że początkowo trochę nieswojo się czuł, bo z jednej strony znał Cię z moich opowiadań, a z drugiej to było takie pierwsze spotkanie... ale powiedział, że szybko pierwsze lody stopniały (co to do cholery ma znaczyć? Co Wy wyprawialiście?) i podróż minęła szybko i w miłym towarzystwie. Zachwycał się Kubą. Zobacz, czy to nie ironia losu? Wojtek spotkał się z Kamilem. Teraz z Tobą. Znając życie to prędzej ja się spotkam teraz z Kamilem niż my razem Wielkie dzięki, że podwieźliście go pod parking Rajana ![]() Sylwia! Ale Nikoś bosko wyglądał! Gratulacje chrztu!!!!! Nie chwaliłaś się, że to dzisiaj ![]() Glam gratulacje dla Soni - czekamy na fotki! A właśnie!!!! Paula, Kasia czekam na nowe fotki na picasie!!!!! Kasiu wiem, że Ci smutno... no ale gdybyś nie wyjechała nie poznałabyś obecnego męża i nie miałabyś Soni. Trzymaj się kobieto i nie dołuj!!!! Aaaa! Marta, widziałam fotki Nikoli, ale bajerowała tego chłopaka! Prawdziwa kokietka, chyba po mamusi
|
|
|
|
#5370 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i podziwiam cie ze ci sie nie chce ja po 3 dniach juz chcialam wracac ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
hehehe zarcik ![]() no na poczatku to bylo troszke nieswojo, gadalismy w sumie o niczym ale jak tylko pojawil siee temat Igusia i Kuby to sie rozkrecilo a ty mi nie dziekuj bo nie ma za co, to ja powinnam nosic Wojtka na rekach ze mi telefon uzyczyl bo moj nie chcial dzialac i nie mialam jak z Kamilem sie skontaktowac... no i za to ze powiedzial Kamilowi gdzie jesesmy bo ja nie wiedzialam
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

, ale sie bidulka wymeczyła. Nic więcej nie wiem, a nie chcę już do Magdy pisać żeby jej nie męczyć dodatkowo. 

NIKOLA

dziwne mi sie wtedy to wydalo, ale za cholowanie placil szef 

Od lutego zeszłego roku odstawiliśmy tabletki z zamiarem wielkiej produkcji, ale po 8msc bezefektywnej działalności postanowiliśmy odłożyć bejbe na "za 2-3lata" z opcją wpadki. Ponieważ stosowaliśmy jako jedyne "zabezpieczenie" stosunek przerywany to opcje ciąży były. I otóż wczoraj otrzymałam ta piorunującą wiadomość. Z jednej strony fantastycznie - wspaniałe marzenie, ale z drugiej taki szok.. że to jednak już, że to jednak prawda.
to ja pisalam, zebys dane z szyby wziela i zadzwonila 
Czytalam ze duzo ludzi przemywa maluszkom buzke krochmalem ,ciekawa jestem czy ktoras z was probowala?