|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
![]() to nie karmel to rudy ![]() tez o tym pomyslalam jak ogladalam fotki
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
|
|
|
|
|
#4653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, mój Małż też rzadko mi mówi komplementy, a Jego wytłumaczenie uwaga uwaga "Bo Ty zawsze ładnie wyglądasz"
|
|
|
#4654 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- ide sie kapac moze jak TZ wroci nie dlugo to skocze na drina z dziewczynami
|
|
|
#4655 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nikt za mna nie tesknil?? ![]() dzisiaj bylimsy na urodzinkach i Weronika ladnie sie bawila, rozgadana byla ze w szoku bylam ciagle tylko"dadadadadada" albo"nienie nienie" w jednym momencie przytulila sie do mnie i zasnela to polozylam ja i pospala troszke ,nawet nie przeszkadzal jej halaszeby tak wyciac z tych boczkow i w biust dac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja dawalam Clemastinum malej jak miala kiedys wysypke tylko nie pamietam ile ml ![]() Cytat:
a ja umieram dzisiaj .........mam owulke i tak mnie kluje ze masakra juz 2 nospy forte wzielam i nadal nic........krzyz boli, brzuch gorzej niz jak@ jest widzialam fotki na nk widac ze spacerek udany a rodzinka na 102 ![]() Svi ladny kolorek masz zadnej rudosci nie ma Cytat:
![]() Cytat:
![]() znaczy malz? ![]() Kasiu u nas tez znane jest "na opa"
|
|
#4656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bardzo ![]() Anula ja chcę! ![]() Idę wysłać zaproszenie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() oby wieczór się udał
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
razem z TŻ zresztą no dobre i takie wytłumaczenie, chociaż słabe trochę
|
|
#4660 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czeko dzieki
ale Wy nie widzicie - one naprawde sa rude, miedziane - nie ma tam nic z karmelu, karmel to mi wyszedl na poczatku ale potem przekombinowalamale juz kupilam farbe - jakis kasztan i kumpela bedzie mi na to robic rude i blond pasemka - zobaczymy jak bedzie wygladac ![]() dobra ide do tej wanny
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
wpadlam jak po ogien ale musze konczyc bo tak mi leb nawala ze nie wytrzymam
ide sie polozycdobrej nocki
|
#4662 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny
młode mamy i wszystkie takie laski Dobrze że nie mam zdjęć całej sylwetki w profilu ![]() Zmykam też do łazienki, jutro może postaram się poszperać i znaleźć resztę mamusiek, fajnie tak was bliżej poznać
|
#4663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuba, tak w ogóle, to wszystkim rzuca i patrzy, gdzie leci ![]() Cytat:
![]() Pasują do siębie ![]() Faceci... ![]() Cytat:
Trochę? ![]() *** Dobranoc
|
|
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
zgadłas
obudziła sie o 5:30, ale czego wymagac jak o 18spała ![]() Cytat:
![]() prawie tak samo ![]() domyśliłabym sie ze słuchu Pierwsza jestem? mialam film ogladac na tvn i zasnelam jak akcja sie wcale nie rozkrecila.No juz tak mam ![]() Pije kawke i czekam na męża az wroci ze sniadaniowymi zakupami Od 5:30 do przed chwili caly czas poruszala sie jak foka ![]() a pisalam ze nie chce raczkowac, ale wczoraj nie klamalam.Naprawdę. Dziś łapki do przodu i pupke z 2 nozkami na raz podciaga :totfl: ale smiesznie to wygląda
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#4665 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Kobietki
Nie miałam ostatnio dla Was duzo czasu, w piątek Tomaszek zaczął raczkować więc chodzę za nim krok w krok. Cudnie to wygląda jak Malutek tak drepcze na kolankachA z gorszych wiadomosci to Tomaszek znow ma opryszczkę, Tż go zaraził bo Go całował jak mu wyskoczyło(bo On sie nie mogl powstrzymać ) i przeniósł ten syf na TomciaIde czytać bo jestem ciekawa jak tam Antoś Unholy Svinecko widziłam zdjęcia na nk , masz bardzo fajny styl ubierania się Syla ostatnio jak czytałam to zszokowało mi ze codziennie odkurzasz ale czyscioch z Ciebie
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dla męża ![]() ja bym chyba swojego malża powiesiła nie powiem za co ![]() ja też codziennie odkurzam albo myję podłogę a czyściochem nie jestempo prostu nie chcę żeby mój Tomuś lizał brudną podłogę i wycierał ubraniem koty z kątów
|
|
|
#4667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Afrodyta, TŻ zachował się nieodpowiedzialnie ![]() Cytat:
Też codziennie odkurzamy Miłej niedzieli
|
|
|
#4668 |
|
Zadomowienie
|
p4w Ehhh no jest niedpowiedzialny
i co mu zrobić-mówi że teraz bedzie miał nauczkę na przyszłość, ale co z tego jak już po ptokach....A co do mycia podłogi to pewnie ja tez będę teraz częściej myć, ale u mnie jeden dzień po umycia nie ma kurzu
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej dziś? Cytat:
dla TomaszkaA dla małża Dzień dobry. Cała nocka dziś przespana ale ja i tak niewyspana jestem. Zafundowałam sobie wieczorem kawkę i zasnąć nie mogłam ![]() Unholy wieczorem nie pojawiła się, dziś też jeszcze jej nie było... Ciekawe co z Antosiem... Odezwij się ![]() Miłej niedzieli U nas pięknie ale my z Zuzą same, małż na zjazd pojechał ehhhh |
||
|
|
|
#4671 |
|
BAN stały
|
witam sie z kawką
zza to Amelka zasnęła o 20 rano trochę sie kręciła ale położyłam ją na siebie (juz ciężka jest na coś takiego i długa...) i spała do.... 9.15. a teraz bawi sie skarpetkami.Svi ale laska z ciebie Olu jak mały?? dziś wreszcie mąż wraca, Amelka sie pewnie jak głupia będzie cieszyła jak go zobaczy bo od czwartku nie widziała... także miłego dnia mamusie |
|
|
|
#4672 | ||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
ja mam dzisiaj kiepski nastroj bo poszlam spac z bolem glowy i wstalam z bolem glowy do tego mam nudnosci i boli mnie brzuchnafaszerowalam sie juz tabletkami i mam nadzieje ze przejdzie ![]() mialam w planie wypad gdzies z Wercia -taka ladna pogoda moze do Wisly, ale jak mi nie przejdzie to dupa Cytat:
ja mam@ od wrzesnia ![]() chyba wszystkie male łobuzy tak robia ![]() Cytat:
![]() a dla malza ze zarazil synusia---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
ale chyba gorzej bbuuuuuuu wam rowniez udanego spacerku(bo napewno masz w planie) ![]() Cytat:
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
anula wysłałam ci PW
![]() nie chce mi sie nic pisac, pije kawke, moze sie obudze
|
|
|
|
#4674 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A mnie na sen kawa nie wpływa ![]() Też czekam na wiadomości o Antku ![]() Cytat:
|
|
|
#4675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że polepszy się Mnie wczoraj wieczorem też strasznie głowa bolała i nudności miałam ale przeszło dość szybko. Idziemy, idziemy Cytat:
Na mnie działa bo ja na co dzień piję tylko inkę a wczoraj zachciało mi się rozpuszczalnej, takiej na zimno i jeszcze dwie łyżeczki wsypałam ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Dziewczyny, co mam zrobić, żeby Zuzia chciała pić? W ciągu dnia jak wypije 100 ml to jest ekstra. Wczoraj wypiła więcej bo dałam jej soku trochę a dziś od rana pluje mi wodą. Ze słomki jak pije to nabiera wodę w buzię i pluje sobie tym i się cieszy. Ostatnio daję jej z niekapka ale średnio jej się podoba. Nie wiem co robić a przecież pić musi |
||
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się robi rozpuszczalną kawę na zimno? Jakoś specjalnie? Czy czeka się aż ciepła wystygnie? ![]() Dwie łyżeczki? Od razu z grubej rury pojechałaś ![]() Może wymieszaj jej sok z wodą, a potem stopniowo rozcieńczaj ten sok coraz bardziej, aż znów dojdziesz do samej wody? ![]() Kuba na początku nie chciał pić wody, więc zrobiłam przerwę, a potem zaczął pić, tylko, że On cycowy.
|
|
|
#4677 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiesz lubię czytać Twoje posty,bo u Was zawsze tak dużo się dzieje Nie żeby jakoś często,ale słyszałam:apa,apa-opa,opa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za postępy wagowe.Pocieszę Cię ![]() Nagroda,to będzie jak choć godzina ciągiem będzie przespana
|
|||
|
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale o tych plasterkach będę pamiętać Ja robię tak, że wsypuję łyzeczkę-dwie kawy i cukier (zależy kto ile słodzi ) i dodaję troszkę wody i to trzeba ubić. Można np. blenderem aż powstanie taka piana dosyć gęsta. Tę piankę do szklanki i zalewam zimnym mlekiem i mieszam słomką, dodaję lód i gotowe pycha ![]() Wczoraj jej tak dałam, że soku do wody troszkę dolałam, żeby zachęcić. Ona normalnie bawi się jak pije Pluje, gryzie (słomkę albo ustnik) i się cieszy Będę dalej próbowała z wodą, nie chcę żeby soki tylko piła ehhh
|
|
|
|
|
#4679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja słodzę dużo , fajnie brzmi, może spróbuję w upalny albo chociaż ciepły dzień.Ja bym właśnie próbowała i starała się zachować zimną krew (co wcale nie jest łatwe ), bo co innego można? Pewnie taki czas. Albo postrasz Zuzkę teściową ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
Możesz się nie doczekać
|
|
|
#4680 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
a malz musi do pracy wiec chyba pojedziemy dzisiaj do galerii na zakupy po poludniu a na spacerek pojde sama z Wercia wypad do Wisly przelozylismy za tydzien moje bole chyba zwiazane sa z owu a wiec moze hormony maja na to wplyw ![]() Cytat:
nie przejmuj sie bo Weronika zawsze malo pila- 40ml na caly dzien ![]() ale teraz wypija wiecej wiec moze 100ml bedzie za caly dzien-chyba jej nie suszy i tyle, na poczatku pije chetnie a potem wyciaga smoka i juz sie nim bawi z niekapka nie chce wiec dalej z butli pije a tu Wercia wczoraj na hustawce i przed kapiela moj rozczochraniec
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

widocznie tego potrzebowała
( ja to już nie pamiętam kiedy jakiś komplement słyszałam
, mój Małż też rzadko mi mówi komplementy, a Jego wytłumaczenie uwaga uwaga
nie załapałam się jakoś na wymianę znajomości 

, więc szybko podgrzałam Mu jeszcze mały i chciał jeszcze więcej 

ale Wy nie widzicie - one naprawde sa rude, miedziane - nie ma tam nic z karmelu, karmel to mi wyszedl na poczatku ale potem przekombinowalam
młode mamy i wszystkie takie laski 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

dla Tomaszka