Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-25, 04:42   #4171
hd2005
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
hd mam nadzieje, ze jednak wrocilas do spania
jeszcze nie ... ale już pomału dojrzewam do tej myśli

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 07:47   #4172
papeteria
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

czesc dziewczyny
zaraz lece na zajecia a potem na chrzciny także nie piszcie za wiele
anuszka super, ze juz lepiej
justynacz nawzajem
ola dzięki
misiulka
i za wizyte
Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

A ja odwrotnie, przed ciążą miałam jak papier, a teraz sa mocne i jak szybko rosną!
ja to samo, ale po ciazy za to chyba bedzie masakra
jusdan mój tez jakby wyluzował ostatnio....nie martw się czytałam, że w tym tygodniu dzieciaczki już coraz mniej miejsca maja i teraz te ruchy chocby takie posuwiste beda jak waz pod skórą czy coś takiego .
No i tak jak eleonoremio pisze
farminka śliczny brzuś
wiolek koniecznie sie pochwal
karolcia super zakupy
anuszka mój był ułożony główką już chyba w 17tc ale tak jak mówisz pewnie jeszcze kilka razy sie obrócił
Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Ja na 3 pietrze i coraz bardziej mnie to męczy też , najgorzej jak z Bastkiem jak marudzi że nie chce iść do domu
ja na 9 no ale mam winde wiec to sie nie liczy
nie zazdroszcze wspinaczki...
Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
jakaś babcia. Do tego chodzę baaaardzo wolno, zwłaszcza jak mały nie śpi, czasem tak kopie, że muszę przystanąć na ulicy (jak ma okres aktywności to chodzenie wcale go nie usypia
mnie tez sie ciezej chodzi jak nie spi wyraźnie to czuć
lazurowa trzeba było taty zapytac czy moze on chciał sprawdzic czy mama zajdzie no ale to by mogło za daleko zabrnac i odbic sie niepotrzebnie rowniez na mami... nie przejmuj sie....
siala pochwal sie zakupami
idealne dobrze ze lepiej
hd ja chyba mialam tak jak ty i to chyba te skurcze
.Pięknie wyglądasz
alguien rety to juz tuż tuż

dobra ja uciekam ....

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 07:52   #4173
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
z okazji niedzieli pokaże mój prawie 27 tygodniowy brzuszek

Załącznik 3058292Załącznik 3058293Załącznik 3058294
Śliczna ta twoja pileczka

Ja wstałam już, nie moge dlugo spac bo biodro mnie boli...
Zaraz zrobię sobie kawusię z mojego expresu, dolce gusto - wkoncu byly kapsulki w sklepie
A na śniadanie...hmmm nie wiem....
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 07:58   #4174
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

[/COLOR]jaszczka ja też uwielbiam dżem malinowy z wanilią, mniam
ja ostatnio w tureckim sklepie odkrylam taki super dobry i nie za slodki dżem z rózy....pychotka...

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość

Ja od wczoraj nie najlepiej się czuję, zreszta juz wczoraj Wam pisałam.
Dzidzia moja jakoś mniej się rusza choć ostatnio całymi dniami szalała, dziś to już całkiem mało, od rana może tylko ze 2-3 razy strasznie się martwię, w ogóle czuję ją tak niziutko a jak kopie to ciągle po szyjce, jakby miała zaraz wyjść, mam takie uczucie jakbym cały brzuch miała u góry pusty a ona wpadła gdzieś w dół.Staram się odrzucać od siebie wszystkie złe myśli i pocieszam się ciągle że musi być dobrze i że za dużo rozmyślam, szczególnie że na wątku ostatnio takie historie dziewczyny miały,już sama nie wiem czy sobie za bardzo nie wkręcam tego wszystkiego..... Poczekam do poniedziałku, zobaczę co i jak a jak będzie gorzej to pojadę do ginki, póki co, co kilka godzin czuje jakiegoś słabiutkiego kopniaka więc chyba z dzidzią dobrze

a moja wciaz mi robi fikołki i tak mnie ciągnie potem macica że szok. Ostatnio,chyba przedwczoraj tak zaczela cos wywalac kolo pępka że dziwne ze nie pękłam

Cytat:
Napisane przez Carmena_ Pokaż wiadomość
w zupełności się zgadzam! moim zdaniem dzieci trzeba przyzwyczajac do hałasu, żeby potem nie było chodzenia na paluszkach. Moja mama od maleńkości nas tak 'wychowywała' . Imprezy, nie imprezy- a my spaliśmy jak zabici
no myto zrobilismy i mamy problem. Do 5 miesiecy bylo ok, dzidzia mala spala przy tv bo mielismy tylko jeden pokoj i trzeba bylo sobie radzic a potem poszlismy na swoje, tz w pracy ja sama,nie lubie tv, gosci za czesto nie bylo a sztucznego szumu nie robilam i teraz mamy za swoje.CZasem juz teraz mysle jak on sie nauczy spac przy takim malenstwie co placze :/

[/QUOTE]
Majowo - Czerwcowych już jest 9 dziewczyn rozpakowanych

No i co do wózków..tak jak miałam 3 upatrzone tak teraz mam 5
Doszły jeszcze dwa wózki Bebetto - Vulcano i Holland xD[/QUOTE]no jedna mamusia co ma synka w wieku mojego wlasnie urodzila bo siedzimy razem na mamusiach 2008

a mysmywczoraj kupili z mezem taką przyczepkę za rower z funkcją wozka. Bo doszlismy do wniosku ze jak szwagierka nam chce oddac gondolę to nie bedziemy wymyslac tym bardziej ze nie jest zła, jak bede musiala isc gdzies sama dalej to bede miala ten podwojny wozek za rower, dam dzidzi do nosidelka i jakos to bedzie a nie bede kupowac specjalnie dla bliźniakow na te pare miesiecy bo moj juz teraz nie za chetnie siedzi w wozku....A potem kupimy wypasioną spacerowkę i już

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
.... Zadna noc nie przespana przez te lata.. a mąz na kanapie w goscinnym bo rano musial sie wysypiac do pracy-wiadomo.
moj spi z nami ale go to wybuch atomu ma ciezko w nocy ruszyc :P

Cytat:
I
Moje marzenia i nadzieja zostały dziś przez męza wypowiedziane głośno.... Padlo stwierdzenie ze moze za miesiąc bedziemy tam mieszkac....
no to gratulacje...juz widac swiatelko w tunelu
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 09:15   #4175
vette
Zadomowienie

Wrocilam do Was weekend udany, choc drugiego dnia malenstwo mialo juz dosc wykladow i mniej fikalo, za to w nocy jak uslyszalo tatusia zaczelo wariowac

Zabieram sie za nadrabianie zaleglosci bo widze, ze poszalalyscie jak mnie nie bylo

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2010-04-25 o 09:48
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 10:10   #4176
zanka205
Zakorzenienie

Zuzia nadal leży, ma kroplówkę i leki, już ją plecy i żebra od leżenia bolą.
Jutro będą wyniki posiewu i może coś wiecej zrobią i powiedzą.
Zuzia da znać jak coś się nowego dowie.
Póki co bez zmian.
Przesłałam wszystkie pozdrowienia i uściski od Was i dziewczyn z naszego wątku, napisałam że wszystkie trzymamy kciuki i wspieramy Zuzię i jej malutką. Podziękowała, że jesteśmy i za wsparcie.

Pozdrawiam

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 10:11   #4177
martysek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kolandra Pokaż wiadomość
Eleonoremio - ja tez sie czuje coraz gorzej fizycznie. Ciezko jest mi sie przekrecac w nocy i stekam jakbym miala zatwardzenie. Siadam jak stara kwoka na jajach i w ogole po schodach jak mam gdzies wejsc to sie trzy razy ogladam, czy ktos za mnie nie moze wejsc.. Dobrze, ze teraz mieszkam na parterze!!!!!!!! Mam tylko dwa schodki do wchodzenia. Super!
Znam ten ból Mieszkam na czwarty piętrze i zanim dojdę do domu, muszę sobie zrobić conajmniej jeden przystanek, a i tak sapię jak lokomotywa. Do tego mam już problem z ubraniem butów czy wstaniem z łóżka jak leżę na plecach.
Na początku mi jakoś smutnawo z tego powodu była, ale przecież ciąża ma swoje prawa, prawda?

hd2005, alguien uważajcie na siebie i dużo odpoczywajcie.

idealnecialo - fajnie, że już niedługo będziecie urzędować w swoim gniazdku.

Załączam zdjęcie Preclowego domku w 23 tc

Edytowane przez martysek
Czas edycji: 2010-04-25 o 10:21
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 10:45   #4178
Carmena_
Raczkowanie

lazurowa może dziewczyna kuzyna miała powód żeby uciec?wiesz co się działo między nimi i w domu?
a jeśli chodzi o ojca to też mnie zatkało te pytanie! Jak można takie coś powiedzieć :/ mogę sobie tylko wyobrazic jak się czułaś

Cytat:
przynajmniej wiesz ze zyjesz a jeszcze sie dowiesz jak bardzo zyjesz
Ja juz tez sobie przypominam.. jak to bylo.. Na cycu to co 2 godz w nocy pobudka, potem z butelka sie uregulowalo, i stanelo na ok 23 i potem 4/5 rano, a nawet czasem 7 mleko, ale z cycem (mam chęc dluzej karmic niz 3 tyg) pewnie nie bedzie tak rozowo. Zreszta kazde dziecko inne. Mala dobrze przechodzila ząbki, rzadko chorowala, bardziej jakies lekkie katarki.. a wiadomo ze moze byc nie fajnie..
Np od mojej kolezanki syn w nocy co godzine- mimo ze flache pil, budzil sie na picie herbaty, albo wogole spac mu sie nie chcialo, i nie wiem czy aby teraz (tez juz ma 3 lata) czy mu sie poprawilo... Bo dziewczyna wykonczona byla. Zadna noc nie przespana przez te lata.. a mąz na kanapie w goscinnym bo rano musial sie wysypiac do pracy-wiadomo.
NIE STRASZ kobito !

Cytat:
i znowu ten twój cudny pokój świetnie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Zuzia nadal leży, ma kroplówkę i leki, już ją plecy i żebra od leżenia bolą.
Jutro będą wyniki posiewu i może coś wiecej zrobią i powiedzą.
Zuzia da znać jak coś się nowego dowie.
Póki co bez zmian.
Przesłałam wszystkie pozdrowienia i uściski od Was i dziewczyn z naszego wątku, napisałam że wszystkie trzymamy kciuki i wspieramy Zuzię i jej malutką. Podziękowała, że jesteśmy i za wsparcie.

Pozdrawiam
trzymamy trzymamy!!!!

Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość

widzę nie tylko ja mam malutki Precel

maleństwo
Carmena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 11:09   #4179
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość

No i co do wózków..tak jak miałam 3 upatrzone tak teraz mam 5
Doszły jeszcze dwa wózki Bebetto - Vulcano i Holland xD
jeśli moge doradzić to odrzuć vulcano
ja byłam na niego nakręcona od początku bo niby u mnie w miasteczku najlepiej się sprzedaje ale wyczytałam opinie, że ma bardzo małą spacerówke i jeszcze jak sie budkę składa to ona strasznie skrzypi i budzi dziecko i jeszcze jakies tam wady ale niestety nie pamiętam i ogólnie dużo negatywnych opini

ja kupuje mikado city car i nie czytam już opini waszych typów bo znowu by mi się odmieniło i bym zwariowała a tak to naczytałam sie prawie samych dobrych na temat mikado i go biore i już nie szukam

niezawsze nie martw się zrób znowu glukoze będziemu trzymać kciuki żeby wszystko było ok i potem będą lody i czekoladki i wszystko

a ja mam już skierowanie na glukoze i mogła bym iść ale wizyte dopiero 11 maja i sie boje teraz iść, że jakby wyniki były złe to bym tyle musiała czekac i się baniować i już nie wiem czy iść w tym tygodniu czy faktycznie dopiero pod koniec przyszłego

hd śliczny brzuszek

martysek maleńki brzuszek nie dziwne że się w precelek zwija

mam straszną ochote kupić sobie w intermarche truskawki ale boje się, że będą wodniste i sztuczne i sie rozczaruje

Edytowane przez wiolek1
Czas edycji: 2010-04-25 o 11:12
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 11:30   #4180
martysek
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny Brzuszek na zdjęciach wygląda na mniejszy. Może dlatego, że zdjęcia robię zawsze rano przed jedzeniem. Po obiedzie już nie jest taki mały

Jakiś czas temu pytałąm bez przerwy TŻta, czy już widać, a widać było, tylko nie wiadomo czy wzdęcie czy ciążę
Teraz za to on chodzi za mną i co chwilę "Widać" mówi. Korek mój słodki

Wiolek1 truskawki kupowałam już kilka razy i nie są złe. Jak się je troszkę posypie cukrem, to smakują całkiem fajnie. Napewno nie tak dobrze jak te działkowe, ale warto zaspokoić zachciankę
Stary 2010-04-25, 11:47   #4181
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

no no tylko mi tu o cukrzycy nie myślec bo jesteśmy umówione na lody
W sumie to bardziej zaczynam sie martwic szkola rodzenia w srode jakby cos bylo nie tak z wynikami :/

Cytat:

Jeszcze wiekszy niz ostatnio, sliczna pileczka.
Cytat:

Jaki malutki brzusio i masz kolor scian taki sam jak Karolcia

Muminek a do tej przyczepki dwojka sie miesci dzieci? Ciekawa jestem jak Szymonek braciszka przywita, pewnie bedzie sie nim opiekowal i moze nie bedzie sie budzil.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 11:51   #4182
aniaa22
Zakorzenienie

witajcie ja znowu nie mam kiedy nadrobic. chce juz do domu. lece przejzec co pisalyscie tak chociaz mniej wiecej
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 12:10   #4183
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny Brzuszek na zdjęciach wygląda na mniejszy. Może dlatego, że zdjęcia robię zawsze rano przed jedzeniem. Po obiedzie już nie jest taki mały

Jakiś czas temu pytałąm bez przerwy TŻta, czy już widać, a widać było, tylko nie wiadomo czy wzdęcie czy ciążę
Teraz za to on chodzi za mną i co chwilę "Widać" mówi. Korek mój słodki

Wiolek1 truskawki kupowałam już kilka razy i nie są złe. Jak się je troszkę posypie cukrem, to smakują całkiem fajnie. Napewno nie tak dobrze jak te działkowe, ale warto zaspokoić zachciankę

no właśnie buuu wróciam i nie ma dzisiaj wszystkie wykupili pójde potem jeszcze do 2 sklepow ale pewnie u mnie w miasteczku dzisiaj nie dostane ale babcia zadzwoniła że upiekła mi szarlotke to chociaz tyle zjem na ciepło z lodami ale na truskawki dalej mnie ciągnie

a brzuszkek rano ja też mam o wiele mniejszy niż popołudni. w wymiarach to sie potrafi różnić nawet 5 cm

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
witajcie ja znowu nie mam kiedy nadrobic. chce juz do domu. lece przejzec co pisalyscie tak chociaz mniej wiecej
ty lepiej pisz jak tam u was jak się mąż czuje i wogole
Stary 2010-04-25, 12:26   #4184
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Naczytalam sie i tak mozna urzywac, poczytalam na ich stronie

A wklejam fote moich zakupów, butelki też już kupione Jeszcze tylko koszule i stanik do karmienia zamowie
To cieszę się, bo też mam zamiar kupić z nivea W sumie puder juz mam

Fajne zakupy

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Musiałam do Was napisać, bo tak się zdenerwowałam, że aż mi ciśnienie skoczyło.
Byłam dziś na Uczelni. Jak wróciłam to mama opowiedziała mi co się dzieje u mojego kuzyna, bo ciocia była i jej wszystko opowiedziała. Otóż żona mojego kuzyna dostała chyba do głowy. Zabrała dziecko i pojechała do swoich rodziców na wieś, nie uzgodniła tego z moim kuzynem, ba! wymeldowała siebie i dziecko z wynajmowanego przez nich mieszkania, wyczyściła konto bankowe i zrobiła debet. Złożyła też pozew o rozwód. Podobno namówiła ją do tego jej mama, która ma we wsi opinię osoby niezrównoważonej psychicznie. Moja ciocia i wujek a nawet kuzyn są przekonani, że uda im się odzyskać dziecko. Ja powiedziałam moim rodzicom, że w naszych polskich sądach bywa różnie, że sprawa może się długo ciągnąć, że dziecko w trakcie może trafić na jakiś czas do placówki. A oni się oburzają, że tak nie powinno być i nie dociera, że mimo największych starań może się nie udać.
Oczywiście zeszło też na mój temat. Mój tata w końcu zadał pytanie "przyznaj, chciałaś się sprawdzić czy zajdziesz w ciążę?". Myślałam, że uderzę szczęką o podłogę. On myśli, że ja to zrobiłam specjalnie. Szlag jasny mnie trafi. Powiedziałam Mu, że się myli, że to była chwila zapomnienia, że nie myślałam wtedy o tym żeby mieć dziecko a to nie moja wina, że jakiś pajac nie potrafi się posługiwać prezerwatywą.
Ja tego nie rozumiem jak można dac się namówić matce do zrobieia takich rzeczy... no, ale tak jak tu któraś z nas pisała- może przyczyna tkwiła głębiej.

A co do twojego ojca- współczuję Wiem też, że mój byłby zdolny do powiedzenia o wiele gorszych rzeczy, dlatego cieszę się, że już go nie ma.

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Dzień dobry
no i po moim spaniu ...

Byliśmy u znajomych Było bardzo miło. Śmiałam się cały wieczór.
M stwierdził, że pojedziemy samochodem, że nie będzie pił bo w obecnej sytuacji powinniśmy być mobilni Dobrowolnie został tego wieczora kierowcą Nasłuchał się ode mnie historii z wizażu (o tym, że już niektóre z nas musiały nagle jechać do szpitala itd)... Pewnie to miało spory wpływ na jego decyzję

Koło 22 -giej zaczęłam się gorzej czuć. Miałam kłucie w górnej części brzucha, trwające po kilka sekund, brzuch był twardy...

Nie było łatwo wyjść bo co chwila ktoś miał coś jeszcze do powiedzenia i w sumie byliśmy w domu koło 23

Szybko zasnęłam i ... już po kilku godzinach się obudziłam.
Miałam twardy brzuch i ogólnie jakoś kiepsko się czułam. Wstałam...

Teraz jest lepiej. Wiem, że jutrzejszy dzień spędzę w łóżku

Aniu, nawet mój M dzisiaj rano zapytała "co z tą dziewczyną, która musiała jechać do szpitala" Powiedziałam mu o szpitalu zaraz po tym jak axona wysłała nam info

Marek już tez nawet piwka sobie nie wypije, żeby byc w gotowości A mnie to bardzo cieszy, bo ten smród bardzo mi przeszkadzał

Odpoczywaj kochana, aby nie spotkała Cię taka sytuacja jak mnie, stres okropny i ten strach o maluszka...Leż sobie jak królewna, co również i ja czynię mama mi tylko ciasto przynosi

Twój M widzę, że też się interesuje co się dzieje na forum Miłe to
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 12:28   #4185
Xawmeli
Rozeznanie

witam mamusie.....dzidzia od rana szaleje w brzuszku
uwielbiam ją......milej niedzieli--pogoda piękna u mnie jupiiii
hd-brzusio miodzio słodki!

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

25 tydzień
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 12:30   #4186
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:

Pikny

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość

25 tydzień
Ja we wtorek zaczynam 27
A na Twoim suwaczku widzę, ze Ty już 26 zaczęłaś
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 12:37   #4187
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
jeśli moge doradzić to odrzuć vulcano
ja byłam na niego nakręcona od początku bo niby u mnie w miasteczku najlepiej się sprzedaje ale wyczytałam opinie, że ma bardzo małą spacerówke i jeszcze jak sie budkę składa to ona strasznie skrzypi i budzi dziecko i jeszcze jakies tam wady ale niestety nie pamiętam i ogólnie dużo negatywnych opini

ja kupuje mikado city car i nie czytam już opini waszych typów bo znowu by mi się odmieniło i bym zwariowała a tak to naczytałam sie prawie samych dobrych na temat mikado i go biore i już nie szukam

niezawsze nie martw się zrób znowu glukoze będziemu trzymać kciuki żeby wszystko było ok i potem będą lody i czekoladki i wszystko

a ja mam już skierowanie na glukoze i mogła bym iść ale wizyte dopiero 11 maja i sie boje teraz iść, że jakby wyniki były złe to bym tyle musiała czekac i się baniować i już nie wiem czy iść w tym tygodniu czy faktycznie dopiero pod koniec przyszłego

hd śliczny brzuszek

martysek maleńki brzuszek nie dziwne że się w precelek zwija

mam straszną ochote kupić sobie w intermarche truskawki ale boje się, że będą wodniste i sztuczne i sie rozczaruje
Dziękuję Już myślałam, że nikt mnie nie czyta
Vulcano faktycznie jak spojrzałam to spacerówka wydawała mi się jakas taka wąska ale nie miałam porównania z innymi wózkami bo same gondole dookoła stały

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 13:00   #4188
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolandra Pokaż wiadomość
Daysy85 - co Kochana będziesz robiła w takim mieście sexu i biznesu jak Skarżysko?? Tu się nic nie dzieje... Do rodzinki?
Tak jadę do brata.
poza tym z tych rejonów pochodzą moi rodzice

Lazurowa ahhh Ci rodzice... i to tata żeby tak powiedział ...
nie martw się i niech se gadają co chcą niech im na zdrowie idzie , jak sobie chcą humor poprawić ... ja właśnie tak myślę o tych o mi przykrość robią.
staram się olewać to co jest nie miłe i myśleć , że dobrze , że dzięki mnie mają lepszy humor i się dowartościowali :P

A dziś byłam na Targach Matki i dziecka i była taka loteria fantowa na fundację "Mam marzenie " i los był za 10 zł a że było mało zwiedzających bo było rano to Pani powiedziała że nie muszę losować nagrody tylko sobie wybrać a ona i tak poleca mi nawilżacz powietrza Emmerson Baby w kształcie świnki.
No i wzięłam go bo wydawał mi się bardzo fajny, ultradźwiękowy ... którego wartość jest 200 zł !!!
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 13:33   #4189
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Ja właśnie wstawiłam białe rzeczy do prania malenstwa, mam tyle ciuchow ze z 5 pralek wyjdzie
Kolorowe chyba jutro wypiore bo nie mam gdzie wieszac
Wrocilismy ze spacerku, zjadlam 1 galke lodow truskawkowych-pycha
I wstawilam obiadek
A to foto z nad morza
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 13:41   #4190
papeteria
Zakorzenienie

zanka dzięki za wieści
martysek ty chudzino
daysy to z targami ci sie udało miła babka
karolcia ślicznie
dobra lece sie szykowac na chrzciny.....

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 13:47   #4191
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie wstawiłam białe rzeczy do prania malenstwa, mam tyle ciuchow ze z 5 pralek wyjdzie
I wstawilam obiadek
A to foto z nad morza
Jaki ladny brzuszek i to morze

Maciuś
Stary 2010-04-25, 13:59   #4192
jaszczka
Zadomowienie

Jakie ładne brzuszki dziś z samego rana

Ja oczywiście spać wieczorem nie mogłam, a potem jak zapadłam w śpiączkę to godzinę temu się dopiero obudziłam no ale podobno sen to zdrowie to sobie nie żałuję tylko sny miałam znowu jakieś strasznie zboczone - boshe nie wiem, co się ze mną dzieje.. hormony to mi uszami tryskają normalnie, nigdy takich snów nie miałam...

Dziś żadnego sprzątania i gotowania, tylko krótki spacerek bo strasznie mnie brzuszysko dziś boli tzn ciągnie mnie cała dolna połowa brzucha - znowu urośnie

EDIT: właśnie wyczytałam, że zostały mi 73 dni do porodu !!!!!!

Edytowane przez jaszczka
Czas edycji: 2010-04-25 o 14:00
jaszczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 14:32   #4193
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Już myślałam, że nikt mnie nie czyta
Vulcano faktycznie jak spojrzałam to spacerówka wydawała mi się jakas taka wąska ale nie miałam porównania z innymi wózkami bo same gondole dookoła stały
ja nawet nie wiedziałam, że mała bo dla mnie i tak wyglądała na dużą ale tak piszą ludzie więc im wierze

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Tak jadę do brata.
poza tym z tych rejonów pochodzą moi rodzice

Lazurowa ahhh Ci rodzice... i to tata żeby tak powiedział ...
nie martw się i niech se gadają co chcą niech im na zdrowie idzie , jak sobie chcą humor poprawić ... ja właśnie tak myślę o tych o mi przykrość robią.
staram się olewać to co jest nie miłe i myśleć , że dobrze , że dzięki mnie mają lepszy humor i się dowartościowali :P

A dziś byłam na Targach Matki i dziecka i była taka loteria fantowa na fundację "Mam marzenie " i los był za 10 zł a że było mało zwiedzających bo było rano to Pani powiedziała że nie muszę losować nagrody tylko sobie wybrać a ona i tak poleca mi nawilżacz powietrza Emmerson Baby w kształcie świnki.
No i wzięłam go bo wydawał mi się bardzo fajny, ultradźwiękowy ... którego wartość jest 200 zł !!!
oooo matko ale faaajnie i to za los 10 złotowy

Cytat:
I wstawilam obiadek
A to foto z nad morza
ale ja ci zazdroszcze tego morza ehhhhhhh

wrzucam dzisiejsze zdj
25 tydzień 4 dzień
i zdj koszulki narazie zrobiłam 1 żeby zobaczyć jakiej jakości ten nadruk bo troszke kosztował ( 22 zł ) a koszulka w h&m za 20 zł

ide na spaerek w poszukiwaniu truskawek
Stary 2010-04-25, 14:36   #4194
niezawsze
Zakorzenienie

Mi zostalo 82 dni. Niezle, my naprawde zaraz rodzimy!!!

Maciuś
Stary 2010-04-25, 14:44   #4195
Carmena_
Raczkowanie

wiolek bardzo zgraniutki brzuszek a koszulka jest mega

ja się właśnie nażarłam 2 lodami (zapp i rożek) i połową plecka po węgiersku która zostałą mi z obiadu. nie umiem się ruszac a na dzisiaj mamy zaplanowane jeszcze grillowanie ale chyba sobie podaruję tej kiełbaski

EDIT: idę się połozyc bo pęknę na tym stołku

maleństwo

Edytowane przez Carmena_
Czas edycji: 2010-04-25 o 14:50
Carmena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 15:19   #4196
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
wrzucam dzisiejsze zdj
25 tydzień 4 dzień
i zdj koszulki narazie zrobiłam 1 żeby zobaczyć jakiej jakości ten nadruk bo troszke kosztował ( 22 zł ) a koszulka w h&m za 20 zł

ide na spaerek w poszukiwaniu truskawek
Wiolek, brzusio supr i waziutki a ta koszulka super wyszla.
Powodzenia w poszukiwaniu truskawek.

Ja chyba pojade do CH poszukac jakiegos szlafroczka i koszuli do karmienia, bo nudzi mi sie a z tz poklocona jestem i siedzimy w oddzielnych pokojach.

Maciuś
Stary 2010-04-25, 16:20   #4197
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Witam Was wszystkie!!!
Wpadłam tylko na chwilke żeby się z Wami przywitać, na szybko nadrobić zaległości od wczoraj no i zaraz uciekam bo na 17.00 do kościółka i na spacer

Bardzo dziękuję dziewczyny za pocieszenie i wsparcie co do mojego ostatniego samopoczucia,cieszę się że Was mam i że mogę w każdej chwili na Was liczyć już dziś jest lepiej, czuję więcej kopniaków ale zauważyłam że w innych miejscach mała się porusza, może zmieniła swoje położenie.Czuję ją i pod samym biustem i prawie w pachwinach
Wpadnę jeszcze wieczorkiem- buziaki,narazie!!!
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 16:24   #4198
jaszczka
Zadomowienie

wiolek - bardzo fajny brzusio koszulka czaderska, spodobała się strasznie mojemu TŻ teraz się pyta, czemu ja takiej sobie nie zrobię
ach no i powodzenia z truskawkami (przez ciebie ja też będę za niedługo latać po sklepach i ich szukać )

A teraz chyba wreszcie pojedziemy w jakieś fajne miejsce na spacerek - tylko poczekam aż Łukasz poodkurza
Stary 2010-04-25, 17:09   #4199
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Drugi to : Retrus Fire
http://www.allegro.pl/item1004143699...1_koloro w.html
...
Najbardziej mi się chyba podoba Retrus Fire ale kurrrrcze nigdzie na necie nie ma o nim opinii i chyba pojadę do samej Częstochowy go obejrzeć na żywo bo w naszych pobliskich sklepach nie ma
w necie faktycznie mało kto o nim pisze, znalazłam tylko takie 2 wypowiedzi:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,22462..._FIRE.html?v=2

http://forum.gazeta.pl/forum/w,22462...pinie.html?v=2
obie pozytywne

pozytywy "na oko":
* chyba ma dobre zawieszenie - sprężyny widać, koła pompowane, jest regulacja amortyzacji (w opisie )
* spacerówka na płasko
* fajna siatka w budzie (na lato dziecko ma "klime" w gondoli)
* duża gondola (80cm)

do zastanowienia:
* koła niskoprofilowane - fajnie to wygląda, ale jak się sprawdza??
* czy są adaptery do innych fotelików ? (ja bym nie ryzykowała z fotelikiem retrus)
* kolory są głównie ciemne (jak dla mnie to 22 i 31 mogą być ) - no ale to rzecz gustu
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 17:27   #4200
martysek
Zadomowienie

niezawsze - malutki? Ej no... A ja myślałam, że jak taki wielorybi się już robi. Wieczorem, aż mnie skóra w dole brzucha ciągnie, tak się flaczki i Precel po całym bębenku rozłażą

wiolek1 udusiłabym Cię za tę szarlotkę, gdyby nie fakt, że niedawno odebrałam swoją od babuni. Mniam, mniam. Precel się zaraz zezłości, że mu się metraż domku pomniejsza Śliczny brzuszek masz, a koszulka jest za***iaszcza.

Daysy85 zazdroszczę nagrody. Sama przymierzam się do zakupu nawilżacza, bo mamy bardzo sucho w mieszkaniu, ale nie mam zielonego pojęcia czym się kierować przy zakupie.

karolcia228 fajny brzuszek. Tak mi tęskno do morza, bo uwielbiam jego szum i zapach...

papeteria - ja chudzina?? No nie rozśmeiszaj mnie, bo aż się oplułam... Przytyłam od początku ciązy prawie 9 kilo

jaszczka ja też się starym zbereźnikiem stałam i się na TŻta złoszczę, że znów się specjalnie mi na złość przeziębił, żebym go w końcu nagabywać przestała
Poszłam dziś pieszo do marketu i robiłam zakupy, co zajęło mi ponad 2 godziny i teraz mnie brzuszek ciągnie i się spina co chwilę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości