|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
ale tu pustki
![]() ja właśnie zrobiłam papkę z kawy i oliwki i idę zaraz się tym smarować ![]() sunshine16 o jaką koszulkę Ci chodzi?? bo chyba nie widziałam takiej nigdzie ![]() desi gratulacje kolejnego spadku kg ![]() ![]()
#4322 |
Raczkowanie
|
Dzieki dzieki jesoo takiej wagi to juz hohohohoho i jeszcze raz hoho mialam dawno temu
![]() ![]() Ale taka wielka to juz nie jestem ![]() ![]()
#4323 |
Zakorzenienie
|
czerwona, chodzi mi o taką tego typu http://www.wyszczuplajaca.pl/uploade...ini3_197_2.jpg
Dziewczyny mam dziś w nogach chyba z 10 km ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Rozeznanie
|
desi wielka w sensie że tyle kg straciłaś
![]() sunshine16 myślę że w lato w takiej koszulce będzie Ci gorąco, chociaż nie wiem z jakiego materiału to jest. ja właśnie wyszłam spod prysznica, zrobiłam peeling kawowy i mam skórę taką gładką, jeszcze posmarowałam się balsamem i super ![]()
#4325 |
Raczkowanie
|
dziewczynki a nie czujecie czasami zazdrości?? mimo że stosujecie diet bez żadnych grzechów chudniecie wolniej :/ ja tak mam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4326 |
Rozeznanie
|
lufer 2 rozmiary mniejsze
![]() ![]() ![]() a ja dziś mogę dodać kolejną różyczkę, dziś już grzeczny dzień po wczorajszym dniu rozpusty ![]()
NIE REZYGNUJ Z CELU, TYLKO DLATEGO,ŻE OSIĄGNIĘCIE GO WYMAGA CZASU - CZAS I TAK UPŁYNIE http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110716310513.html ![]() Edytowane przez czerwona15 Czas edycji: 2010-04-23 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 |
Raczkowanie
|
czerwona myślę że kawa Ci nie zaszkodzi stosując ją co dziennie
![]() ![]() strasznie boli mnie brzuszek ![]() ![]()
#4328 |
Zakorzenienie
|
Czerwona, ale nie myślę o chodzeniu w niej w upały
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lufer, też muszę zapolować na jakiś stanik nowy. Już dziś się na necie rozglądałam ale nie rzucił mi się żaden jakoś. Poczekam może z miesiąc jak będzie kasa to sobie zafunduję jakiś nowy ![]() Jutro mam nadzieję, że zgodnie z moimi planami wybiorę się na impreze... Dawno już nie byłam w żadnym klubie a tak chciałabym się wytańczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Raczkowanie
|
Czerwona wiem wiem
![]() Lufer ja jestem zadowolona jak któraś z Was zrzuci nawet te 0,5kg ![]() ![]() ![]() ![]() sunshine16 hmm taka laska jak w tym linku to se moze takie nosic ciekawe co jej tam uciska chyba cycki male xD zastanow się może Ci nawet to nie będzie potrzebne druga sprawa ciekawe czy bedzie widac to pod ubraniem hmmm Acha pisalam ze grzywke mam wiec już ja pokazuje Wam ![]()
Start Odchudzania: 09.10.2009 - ![]() ![]() Było -> 126,5 kg !! ![]() ![]() Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? ![]() ![]() Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-04-23 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Raczkowanie
|
desi śliczna grzywka
![]() ![]() co do nowych staników to najpierw muszę coś przymierzyć bo nie wiem czy zmniejszył mi się obwód pod biustem czy micha :/ ale z mojego malinezu nie zrezygnuje!! dla mnie idealny stanik ![]() mój TZ jest udany ![]() ![]() w niedziele chrzciny a ja nie mam opcji na bluzkę do moich nowych spodni ![]()
#4331 |
Raczkowanie
|
Lufer dzieki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4332 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na dodatek miałam dziś FATALNY dzień co nistety zaowocowało piwem... ( przy wynurzeniach - dół gigant...) i ciastem ( dziś Jerzego- babcia upiekła a mi bylo wszytsko jedno... ) najadłam sie jeszcze obiadem - dietetycznym no ale najadłam sie i teraz az mnie brzuch boli... cierp cialo :/ trzeba bedzie różyczke odjąc bo planowany dzien rozpusty to nd = metek na studiach |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Raczkowanie
|
Hey dziewczynki
![]() Desi, wielkie gratulacje - super Ci idzie!!! Czerwona, nie wygłupiaj się z tym peelingiem codziennie - przecież to jest dość ostry peeling i tylko byś sobie zdrapywała zdrową skórę (już nie naskórek) i porobiłabyś sobie problemów!!! Przecież to jest peeling z typu gruboziarnistych i ostrych, a tych częściej niż 2 - 3 razy w tygodniu nie powinno się stosować... A co do zazdrości, to chyba ja nie jestem zazdrosna, bo wydaje mi się, że przy mojej wadze, moje spadki i tak są baaardzo dużym sukcesem. Chyba trzeba by to wszystko przeliczyć na % masy ciała, żeby się z innymi porównywać ![]() ![]() Dobrej nocy kochane ![]()
#4334 |
Zakorzenienie
|
cześć!
![]() ![]() o ja... co tu tak pusto?? ![]() Ja wstałam dziś o 9 ![]() ![]() Na śniadanie wszamałam owsiankę z mlekiem ![]() Miłego dnia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4335 |
Raczkowanie
|
Dzien Dobry
![]() ![]() Ahh kurcze jak mi dzisiaj nie chcialo sie wstac zmienilam posciel i normalnie ahhh z lozka moglabym nie wychodzic ![]() margolka1986 pewnie ze zdradze Wam wszystkim ale to zadna nowosc normalnie to pije z reala jak teraz kupilam juz zapas to wlasnie 2x Postio Fitea Slim - intensywne spalanie- z Pu-erh L-Karnityna i Chromem druga Fitea Slim - spalanie i oczyszczanie - zielona herbata Inulina L-Karnityna, trzecia jaka mam to firmy Bio-Active La Karnita - Spalanie - z Pu-erh i L-Karnityna. To moj zapas na jakis czas. W herbatkach tez patrze ile ich sie pije i wtedy pije je tyle ile ich mozna maksymalnie. A ten program co pisalam wczesniej co pije teraz jak wiedzialam ze nagrzesze to program 15-dniowy, kiedys juz go pilam i dzialal dlatego znowu wzielam xD firma Vitax (naturalny wybor ) -Slim Program takie duze pudelko w Carrefour kupywalam wiec popatrzcie w tym sklepie a jak nie to kiedys ją kupilam w Lewiatanie, w innych sklepach nie widzialam tego programu. Kosztuje gdzies tak 10 zł ale warto. Jeszcze 5 dni mi zostalo picia tego xD skoncze ten program i zaczne ktoras z tych herbatek co wymienilam wyzej. sunshine16 wiem jak to jest jak sie wstaje zmeczonym ![]()
Start Odchudzania: 09.10.2009 - ![]() ![]() Było -> 126,5 kg !! ![]() ![]() Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? ![]() ![]() Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-04-24 o 10:47 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4336 |
Raczkowanie
|
witam kruszynki
![]() Pierwsze miejse zajmuje oczywiście Desi-gratuluje kochana spadku wagi, 38kilosów za Toba, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CAMILKA I LUFER gratuluje Wam równeij kochane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ten palant od kompa znów sie nie zjawił, szlak mnie trafia, bo jest coraz gorzej, co chwile sie zawieszam wrrrrr..... Czerwona, popieram Libbie co do peelingu, powinno sie robic 2xw tyg. ewentualnie 3x i stopka, a świetna jest po tym skórka nie?uwielbiam to, choc ostatnio żadziej robie bo nie mam czasu, albo za chlodno w łazience a i tak mnie cos dopadało ostatine czasy. Zrobiłam obiadek na dzis i na jutro juz, zeby miec z głowy:schabowe i kurczaczki smazone. Teraz ide na rowerek, poźniej na dymka.Laski a jak to jest....jak Pysia nie bedzie tu zagladała to zamkna nasze forum, czy moze istniec nadal?bo tak mi wczoraj przyszło do głowy.....choć wierze, że Pyśka bedzie tu zaglądała. ![]()
#4337 |
Rozeznanie
|
hej laseczki
![]() ja dopiero teraz mam czas usiąść ![]() ![]() miłego wieczorku ![]()
#4338 |
Zadomowienie
|
Hej Laski,
zaglądam dopiero teraz, od rana biegałam, bo miałam dziś mszę za dziadka i pogrzeb ![]() Diety nie liczę, jem coś co mi podstawią, smaku nie czuję, i nawet mnie to nie obchodzi. Nie rzucam diety, ale muszę dojśc do siebie, od poniedziałku wezmę się za liczenie kalorii. Desi, bardzo ładnie Ci z grzywką, ja ogólnie mam fazę na grzywki, ale z moimi kedziorami wyglądałabym jak mis Kolargol z krótką grzywką ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Raczkowanie
|
Mialam opory co do grzywki wlasnie Cami ale dzieki bardzo
![]() Kurcze wiecie ze dopiero dzisiaj zdałam sobie sprawę ze do nadwagi brakuje mi tylko 1,5kg? jesooo ale jaja ![]()
![]() |
#4340 |
Raczkowanie
|
zepsułam wagę... już drugą podczas mojego odchudzania
![]() ![]() chciałam się zważyć przed chrzcinami żeby mnie motywowało do trzymania diety a tu zonk :/ ale wczoraj dowiedziałam się że będzie mnóstwo potraw z mojej diety także dam radę ![]() ciekawe gdzie się podziewa reszta lasek?? czyżby rzuciły dietowanie?? pogoda zapowiada się cudownie więc ![]() miłego dnia laseczki
#4341 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Myślałam, że bede musiała nadrabiać wczorajszy wieczór a tu takie pustki ![]() Niedawno wstałam, własnie jem sniadanie a potem pewnie na spacer się wybiore bo ładnie jest ![]() Wczoraj byłam na imprezie no i przytrafił sie grzeszek - 1 piwo ![]() No ale dziś rano weszłam na wagę i widzę 83,8 kg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Zadomowienie
|
Hej! ja zyje i czyam na bierzaco ale nie mam czasu, zeby napisac
![]() mam troche nauki i troche komplikacji z TŻ ![]() Dieke trzymam ![]() ![]() Poza ym wkurza mnie mama TZ, ciagle sie mnie czepia... dzis do mnie, ze zle wygladam w szlafroku, na to ja ze on ma byc wygodny a nie do wygladania ![]() ![]() Milej niedzieli chudzinki ![]()
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2010-04-25 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 |
Raczkowanie
|
Dobry chudzinki
![]() Jakoś wczoraj zupełnie nie miałam natchnienia, żeby pisać, zwłaszcza, że to taki zakupowo - latany dzień. Desi, grzywka urocza ![]() Milllenka, teściową się nie przejmuj, tylko tak jak piszesz, czekaj na moment, aż któregoś pięknego dnia staniesz odstawiona koło swojej szwagierki ![]() ![]() Lufer, co to znaczy, że waga się zepsuła? ![]() Czerwona, jak po koncercie, duży kac? ![]() Sunshine, gratulacje spadku wagi!!!! Oby tak dalej!!!! Buziaki i miłego dna wszystkim
#4344 |
Rozeznanie
|
hej laski
![]() a po koncercie dobrze, kaca nie ma bo nie piłam ![]() ![]() ![]() ![]() no ale przeżyłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Desi naprawdę ładnie Ci w grzywce ![]() u mnie dziś brzydko, pochmurno i padało wcześniej i pewnie dziś taki cały dzień będzie ![]()
#4345 |
Zadomowienie
|
Hej Laski,
Ja się nie odzywałam bo jakoś nie miałam do tego głowy ![]() Dziś rano koleżanki wyciągnęły mnie do centrum handlowego, nic nie kupiłam, bo jestem kompletnie spłukana. Ale planuję jutro iśc do lumpa i jakieś spodnie sobie sprawic. Było kilka rzeczy które mi się podobały, pojedę po nie po wypłacie, za 2 tygodnie ![]() Ogólnie to w sklepach jakoś przyjemniej mi się było przeglądac w lustrach kiedy widziałam, ze jestem smuklejsza. Bardzo chcę schudnąc do moich urodzin (22 czerwca) do 70 kg, a potem do końca wakacji do 65 lub 60, zależy jak będę się czuła i wyglądała w takiej wadze. Aaaaa, i muszę się pochwlic, ze jakies 2 miesiące temu kupiłam sobie w lumpie super tunikę w którą się nie zmieściłam, a dziś z trudem przecisnęła się przez cycki, ale weszła i wygląda super! ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czerwona Coma ![]() ![]() Ja wlasnie pospalam z TŻ ponad 1,5h, brakuje mi cwiczen ![]() ![]() Camila ja tez musze do lumpa isc, kupic TŻ jakies ciuchy do roboty i moze dla siebie cos wylosuje ![]() jak wam niedziela mija?
![]() |
#4347 |
Rozeznanie
|
ja dziś na zakupach z TŻ byłam, kupiłam sobie 2 koszulki, a TŻ spodnie moro. teraz siedzę przed kompem, słucham radia i pije kawkę
![]() ![]() no camila to super jak się zmieściłaś w tunikę która była kiedyś za ciasna ![]() ![]()
#4348 |
Raczkowanie
|
miiilenka Libbie dobrze pisze jeszcze i córcie swoja zagoni do odchudzania a moze Twoja tesciowa po prostu zazdrosna ze zaczynasz piekniec bardziej i Ci przytyki z tego powodu robi malpa wredna
Bylam na koncercie Comy pare ladnych lat temu przez kolezanke bo tez o nich nie slyszalam ona nie miala z kim isc wiec pomyslalam sobie czemu nie ![]() ![]() ![]() ![]() Ja juz po obiedzie 2 biale kielbaski gotowane i salatka do tego kolacyjka zaraz bedzie wiec jest oki. W poniedzialek ide po skierowanie na badania krew mocz bo juz dawno nie robilam, we srode badania i zobacze czy cos jest czy nie, mam nadzieje ze nie chociaz troche sie martwie bo mi 2 dzien glowa boli ehh pozyjemy zobaczymy jak to bedzie. Camila1983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Start Odchudzania: 09.10.2009 - ![]() ![]() Było -> 126,5 kg !! ![]() ![]() Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? ![]() ![]() Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-04-25 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Zadomowienie
|
Desi dzieki
![]() Mozsz mi powiedziec ile taka jedna kielbaska ma kcal, bo dzis jadlam zgrila ![]() Ja uwielbiam szpile ![]() ![]() ![]()
#4350 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() chcialabym sie do was przylaczyc ![]() i mam mala prosbe ;p przeczytalam wybiorczo niektore strony z tego watku i bardzo mi sie spodobal ![]() ale bede wobec was szczera, nie chce mi sie czytac prawie 150 stron ;p dlatego mam prosbe czy moglaby ktoras z was pokrotce napisac czy podac wam jakies wymiary moje itp. i o co kaman z tymi rozyczkami i inne istotnr informacjie ![]() pozdrawiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.