![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
![]()
Chciałabym, żebyś kiedyś patrząc na mnie widział dziewczynę idealną dla Ciebie, a nie tylko dziewczynę przypominającą którąś z sióstr Kardashian..
Wiosenne dni - to nasze dni. A teraz topię smutki siedząc z przyjaciółmi na ławce w parku, popijając kolejne piwo w tajemnicy przed rodzicami.. Nie ma nic gorszego niż cholerna niepewność! ![]() To takie smutne widzieć opisy TEGO chłopaka do innej..
#2522 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
' Ten sam w płucach tlen, nad nami niebo tylko jedno.. ' - Ona tak pięknie się uśmiecha. - Tylko, gdy patrzy na Ciebie. ' ' Wysiadł rozum, zawładnęło ciałem serce. ' Przebiegła miłość zawsze musi wyprzedzić rozum. ' I have studied the way you walk. uczyłam się na pamięć drogi którą chodziłeś. ' I know how I feel when im around you Wiem jak się czuję gdy jestem przy tobie. ' Ty nie wiesz, jak trudno zgubić trop wspomnień, które ranią… ' Jak się poznali? Przypadkiem.. Zresztą jak wszyscy. ‘ _________________________ _______ cierpimy na brak siebie.. Edytowane przez ZiZix3 Czas edycji: 2010-04-25 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |
Przyczajenie
|
NieidealnaJa - zachwycasz, mam nadzieje że mogę Cię nazwać perełką ; *
Cytat:
![]() zmieńmy się, chociaż przez jeden dzień chciałabym być Tobą...
siedzieliśmy w parku, pamiętasz? na naszej ulubionej ławce... moja ręka wpleciona w twoją, twoje usta bliżej moich, twoje anielskie oczy wpatrzone w moje, kto by pomyślał że dzisiaj ty siedzisz na tej samej ławce z inną dziewczyną robiąc dokładnie to samo....
![]() |
#2524 |
Zadomowienie
|
Zawsze chciałam spotkać największego idiotę.
patrząc na Ciebie spełnia się moje marzenie Mówiłeś że nie umiesz udawać że jestem Ci obojętna. Teraz robisz to perfekcyjnie bo właśnie taka się czuję. Gdybyś mógł wiedzieć jaka to samotność i zło. I jak bardzo zmrożone jest moje serce Gdy piję sok malinowo-truskawkowy przypominają mi się Twoje dawne pocałunki którymi mnie zawsze obdarowywałeś Gdzie do chol*** jesteś dawny Ty ?! ___________ Zimna kuchenna podłoga i gorący kubek kawy. Dzień się ledwo zaczął, a ja już się nim znudziłam. (Martusssia) |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Raczkowanie
|
Bezchmurne niebo znów mam nad głową.
![]() Uśmiech - taki niewinny, a potrafi zabić wszystkie problemy. ![]() Zbieram na farby, żeby jeszcze bardziej ubarwić swój świat. ![]() Zobacz! Jestem tutaj i ... Kochan Cię! ![]() Ty jesteś moją najseksowniejszą porą roku. ![]()
nie chcesz? żegnaj, ja też nic więcej nie chcę. ![]() Edytowane przez InszaMala Czas edycji: 2010-04-25 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Wtajemniczenie
|
trochę mnie tu nie było ;|
będziesz straszyć frajerów jak egzema.
radość z uczuciem przygnębienia. wirują słowa niewypowiedziane. choć dla wszystkich jesteś, nie ma Ciebie nikt. niebo aż pęka. -jak możesz być taka nieczuła, odtrącasz każdego. -szukam tego właściwego, a że trafiam na samych frajerów to inna sprawa. rozwiązałabym krzyżówkę, krzyżówkę swojego życia. jakie hasło wychodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Raczkowanie
|
1. A ???cześć??? na ulicy będzie szczytem Twoich marzeń związanych ze mną.
2. Żyj szybko,kochaj mocno, umieraj młodo... 3. I confied, I confied in all my senses that was the best, that was the best thing ever happened to me... lala lala la
#2528 |
Raczkowanie
|
-Boże, dlaczego on nie może być ze mną? -Mnie się pytasz dlaczego? -Tak. Przecież Ty jesteś wszechmocny i wszechwiedzący. -Ale tego nawet Ja nie wiem. Dlaczego on jest taki głupi. -Zaczekaj zgubiłeś portfel! -To nie mój. -Wiem. -Skąd? -Bo należy do mnie, chciałam mieć pretekst by z tobą pogadać. Teraz mnie to śmieszy, że byłam tak głupia by się w tobie zakochać, ale wtedy tylko ty się śmiałeś, że jestem głupia. Teraz pośmiejmy się razem. Przynieś ze sobą słoik miodu gdy będziesz do mnie szedł. Nie jesteś tak słodki jak On i nigdy nie będziesz. Więc trzeba tą kopię szczęścia troszkę osłodzić. -Nie mogę ci dać nic więcej prócz siebie. -Nie szkodzi, to i tak zbyt wiele. Za kilka lat może nie będę już płakać. Za kilkanaście lat może wyjdę z domu. Za kilkadziesiąt lat może będę już z innym. Lecz wiem, że nawet za milion wieków, nigdy nie zapomnę ciebie. Tylko tyle na koniec powiesz mi? Że zrywasz bo znudziło się ci? Daj mi tylko ten jeden płatek róży... Więcej nie pragnę... Więcej nie oczekuję... Zasuszę go... Będzie wiecznie trwał... Jak moja miłość do ciebie... Kocham Cię... nie, czekaj... Lubię Cię... nie, czekaj... Znoszę Cię... nie, czekaj... Ignoruję Cię... nie, czekaj... Nie lubię Cię... nie czekaj... Nienawidzę Cię... tak to dobre określenie na to co do Ciebie czuje. I widzisz.. tylko 5 kroków od miłości do nienawiści... ____________________ kocham go nawet kiedy ogląda mecz i zapomina, że istnieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Raczkowanie
|
; )
Kiedy pragnę, kiedy wołam, uciekasz gdzieś . A teraz dziką satysfakcje czujesz . ? Już nie pojmuję po co prowokujesz . Nie zdołasz mnie powstrzymać trzaskam drzwiami, już mnie nie ma! Nie jestem prorokiem lecz wiem, że pójdziesz bokiem. A gdzie ja w tym wszystkim jestem, gdzie na me uczucia miejsce? Takiego piekła nie chce, nie chce życia w udręce Urażona duma, złość - to nie rozczula Wszystko z piosenki : Peja - Kiedy proszę (feat. Sandra) |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Raczkowanie
|
daciaaaaaa - tęskniłam
![]() HOE - ?! ![]() ' chcę Twoich ramion najbardziej na świecie.. ![]() ' a teraz kiedy patrzę na Twoją słodką twarz to rzygać mi się chcę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Raczkowanie
|
< 3 Warto o Tobie myśleć ? - zmieniłaś się. - ja.. nie chciałam. jeśli chcesz, żeby ktoś ci zaufał - zaufaj mu pierwszy. byłam jego zabawką. zabawką od lat 3. a na kartce napisała łamaną angielszczyzną 'aj kil ju!'. 'och, I think you should know. och, myślę, że powinieneś wiedzieć. 'how do I get better once I've had the best ? jak mam znaleźć lepszego, skoro miałam ideał ? 'och, I wish that I was looking into your eyes.. och, jak bym chciała spoglądać w twoje oczy.. W takich przypadkach to już nawet medycyna jest bezradna. A więc leżę i kwiczę podczas kiedy moja psychika mija parter i pozdrawia Lucyfera.
![]() |
#2532 | |
Raczkowanie
|
no pięknie, ![]() genialna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() __________________ On jest odpowiedzią na każdą modlitwę którą zanioszłam. Ludzki Świat jest tylko w bajkach realność? świat anonimów z pokoju obok wystarczy ramka, trochę wódki, pare złych wspomnień i już nawet nagie ciało mężczyzny nie cieszy jak kiedys gdy skupiam wzrok na jednym reszta się rozmazuje gdy skupiam na reszcie rzecz się marnuje ginie Nie, nie jestem wściekła, tylko trochę rozczarowana, patrzę jak miłość przecieka palcami. tak, to ja - ta niekochana... martwe życie
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Zakorzenienie
|
Ja? Strasznie mi miło O.o
![]() kradnę ![]() ***
W rytmie namiętności, usta będą błądzić, gdzieś po drugim ciele. Leżymy w twoim łóżku przy zgaszonym świetle. Zanurzyć się z Tobą w dolinie rozkoszy. Następny wieczór pod naszym ciepłym kocem. Jeszcze wstydem palą policzki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Raczkowanie
|
'Żebyś robił mi herbatę bez cukru jak mi zimno i kawę na śniadanie i całował we włosy po przebudzeniu i na dobranoc i pisał głupie wiadomości z dalekich podróży i zabierał na spacer w sobotnie popołudnie i czytał książki koło mnie przed snem i mówił że boli że nie wiesz że przemija i że nie umiesz i całował w kinie i uczył jak się zmienia pas w popołudniowych korkach i leżał ze mną na słońcu nad wodą i mnie dotykał i podziwiał nową sukienkę i mówił że beze mnie to bez sensu i głaskał po policzku i robił mi zdjęcia i oglądał ze mną ulubione filmy po raz piętnasty i śmiał się ze mną i przytulał kiedy płaczę bo ja ciąglę płaczę więc przytulaj mnie ciągle i zabierał na koncerty i leżał ze mną na ławce w parku i przynosił mi kwiaty i nie pozwalał rozpadać się na kawałki i zabrał mnie nad morze i tańczył ze mną i pił wino i mówił do mnie marchewko i śpiewał fałszując okropnie głupie radiowe przeboje i żebyś za mną tęsknił kiedy mnie obok nie ma i żebyś czekał na mnie niecierpliwie kiedy się spóźniam i żebyś już wiedział żebyś był pewny żebyś potrafił kochaj mnie kur . . no' Cynik, szelma, bezwstydnik, łotr. ! Brakuje mi Jego ust... Spragnionych... Zachłannych... Łapczywych... Podmuch wiatru...Otula moją skórę...Delikatnie pieści...Jak Jego dotyk... Znów cała drżę... Jeden gest... Jedno słowo... Jeden dotyk... Tysiąc myśli... Niecierpliwie spoglądam na telefon... On uparcie milczy... wieczór niepoprawny nieuformowany o smaku cytryny ![]() ![]() ![]()
#2535 |
Rozeznanie
|
Brak siły na dalsze działania, czysta dezaprobata ... < 3
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-04-25 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Raczkowanie
|
najbardziej żałuję tych grzechów, które popełniłam z Tobą.
a jej serce po brzegi wypełnione uśmiechem, jego uśmiechem. "mówią 'bądź sobą' , a zaraz każą brać przykład z innych." zawsze gdy się spotykali, łapali się za rączki i biegli w swoje ulubione miejsce, nie zwracając uwagi na świat. - chodź, zagramy w 'zgadnij kotku co mam w środku'. - a co ty takiego masz w środku? - serce, przepełnione bezgraniczną miłością do Ciebie. ludzie potrafią zepsuć największe szczęście, jednym nieprzemyślanym słowem. nocami, wkradasz się w moje słodkie sny. a rano, budzę się wściekła, że mogę całować cię tylko w myślach. - .. wzięła żyletkę i pobiegła do łazienki. - dlaczego do łazienki? - aby nikt nie widział jak będzie umierać.
#2537 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuje bardzo, myślałam, że nikt tu mnie nie będzie pamiętał, a tu takie miłe zaskoczenie, a po za tym kradnę opis wyżej ;- ** ![]() Do dzisiaj nie wiedziałam, że w przyjaźni występują rady, opinie, słowa "przyjaciółki" i szczere. Proszę o jedną malutką rzecz, jeśli jesteś moim przyjacielem nie mów, że będziesz zawsze, że nigdy mnie nie opuścisz bo wiesz co po tym zostaje? Kłębek nerwów i dudniące w uszach słowa, że można Ci zaufać. I popatrz teraz na to ile zostało z naszej przyjaźni ? Wspólna ławka z krzywo wyrytymi inicjałami, przyjacielskie łańcuszki i kilka wspomnień jak wspólnie płakałyśmy i się śmiałyśmy. Tyle zostało z naszej przyjaźni. A dziś tak dla odmiany się umaluje, a co niech myślą, że się zakochałam. Oh, kłamco, kłamco jak miło było Ciebie słuchać Niegdyś odwróciłabym się na pięcie i spojrzała smutnym wzrokiem pełnym łez, a teraz ? Teraz dorosłam na tyle by podejść do Ciebie i powiedzieć Ci prosto w oczy jak bardzo Cię nienawidzę. I puszczając ciągle tą samą piosenkę zawsze będę powtarzać " Z czymś ona mi się kojarzy" . Przestałam się bawić w podstawówkowe zabawy pod tytułem " dwuletnia przyjaźń niech idzie w du_____ pę, poplotkujmy z nową koleżaneczką " ________________________ Paradoks tej historii był taki, że cierpiała za to że była szczera. keeendy ;** , bajkowa, margaretta_1 - cuda ; ** ![]() carolineo6o - pod ławką wypalone na spółkę papierosy, pusta butelka wina za 7,50. och, dziękuję Ci za te dni. Tym opisem podbiłaś moje serducho ! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Zadomowienie
|
margaretta chyba wcześniej nie doceniłam
![]() był wspaniały. i nie mogę o nim powiedzieć nawet jednego złego słowa.
![]() |
#2539 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też Cię kocham ;* miłooo. ;> Cytat:
![]() ; ***** . cudaśne . ![]() podoba mi się.
![]() * * * * * przyjdź. bez zastanowienia mogłabym wziąsc z Tobą ślub. Jeśli spełniłbyś przysięgę małżeńską. . i miss you .. czasami to mam poprostu ochotę wyjsc. i IŚĆ. do Ciebie... nie wiem jak bardzo tęsknie, nie wiem jak bardzo kocham. nie ma na to skali. nawet gdyby była... pobiłabym rekord Guinnessa.
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
_ZaagubiOna_, mandragona, marikab - zachwycacie każdym opisem ![]() Szaleństwo piątkowej nocy. Szaleńczy ból sobotniego poranka. Chciałabym kogoś, kto da radę mojemu sarkazmowi, głośnemu głosowi i uśmiechniętej twarzy. Kogoś, komu pokażę tą część mnie, której nikt nie widział. Oby zawsze ciepłe słowa rozpuszczały lód, księżyc oświetlał gładką drogę, która prowadzi wprost pod moje drzwi. Przeżywam każdy dzień ucząc się odczuwać mnie. Każdego dnia czuję mniej. Czyżby na tym polegało dorastanie?
#2541 |
Zadomowienie
|
całkowicie dopasowany do mojej sytuacji , ale jedno bym zmieniła, zamiast ' na Twoją słodką twarz ' to ' na ten Twój słodki ryj ' . Mam nadzieję że niegniewasz się ![]() ![]() daciaaaaaa - Brakowało mi Cię tu ![]() without_demur - perełko, cóż za cudy dodałaś?! ![]() ![]() ![]() _______________ w co ty grasz, złotko ? nic się nie liczy dla mnie już. nieodbierzesz mi sensu mojego życia, o nie.
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
.
![]() |
#2543 |
Zakorzenienie
|
Paralogiczna- Proszę.
![]() ![]() Wmawiam swojej chorej świadomości,
że nigdy nie istniałeś, że zwariowała. Nocą marzę o naszym wspólnym dniu, za dnia marzę o wspólnej nocy. Nie mam czasu znów się zakochać, jestem zajęta składaniem swojego życia po ostatniej miłości. Zaczynam wierzyć w wieczność, gdy po długim oczekiwaniu nie wracasz. ... i żeby móc krzyknąć tak głośno, że aż zedrzeć sobie gardło, ale upewnić cię na zawsze. Odwrócił się niespodziewanie. Zapomniałam schować uśmiech. Zauważył. Nienawidziłam satysfakcji, którą miał, gdy na jego widok nisko spuszczałam wzrok. Nienawidziłam, jak wywoływał we mnie zazdrość, kiedy dumnie maszerował z kolejną zdobyczą przed moimi oczami i jak rozpalał we mnie miłość, gdy się uśmiechał. Nienawidziłam tego, że wciąż go kochałam. Odwróciła się na pięcie i pobiegła do wyjścia. Nie dogonił jej. Nawet jej nie gonił. Nie próbował. Oddał ją przeszłości, przeszłości bez znaczenia. Bez walki.
![]() |
#2544 |
Raczkowanie
|
TwojaKokaina, happyend - och, jakże mi miło
![]() ![]() ___________ Tamtego wieczora położyłam się spać w ubraniu. Chciałam zasnąć czując Twój zapach i uścisk ramion. - Głupia jesteś, że chcesz do niego wrócić. - Ale nie jestem na tyle głupia, żeby sobie na to pozwolić.
![]() |
#2545 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
okradaj, okradaj, okradaj! proszę bardzo ; ) ; * Cytat:
fajny, fajny ;D ; * ____________________ Kocham ziemię, po której On stąpa,
powietrze nad jego głową; wszystko, czego dotknie jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i Jego całego bez zastrzeżeń!
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Zadomowienie
|
Martusssia - łał, dziękuję
![]() _ZaagubiOna_ - nie wolno kłamać, tym bardziej często ![]() 12 Stonka, Toogether93 - okradłam ![]() _______________________
Choćbym miała dojść do szczęścia, do Ciebie krętą ścieżką, wiedz, że mi się uda. Dzielić Nas teraz będą od siebie puste ulice w samym środku dnia, wszystkie filmy, których już nie zobaczymy razem. Trzymam Cię z całej siły za rękę. Nie potrafię Cię wypuścić, choć wiem, że tam będzie Ci lepiej. Niech mój świat pachnie Tobą.
#2547 |
Zadomowienie
|
' wrócić tam gdzie rodzi się dusza..'
#2548 |
Zakorzenienie
|
ciiri - Dziękuję Diablico za to wyróżnienie
![]() ![]() Życie jest piękne, mężczyźni przystojni, a straty być muszą.
Bo może właśnie o to chodzi. Żeby ktoś przy tobie był – nawet kiedy szukasz w nocy małego zagubionego kotka. Nawet jak świeczka się nie pali. byłabym szczęśliwą, nieświadomą niczego kobietą ze złudzeniami
![]() Edytowane przez Magari91 Czas edycji: 2010-04-25 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Raczkowanie
|
Dobry, wesoły kostek, można?
![]() ihaha xd - specjalnie założyłaś konto żeby to nam oznajmić? ![]() _____________________ Rozhisteryzowana upuściła palącego się papierosa na swoje ulubione rajstopy. Wypaliła dziurę. Jak na złość, układała się w kształt serca. Odruchowo szukam Cię wśród tłumu i obsesyjnie, marzę o sprawdzeniu miękkości twoich ust. Ale to wcale nie oznacza, że mi zależy. A potem znów powiem Ci ze możesz mi ufać i to nie jest tak ze już nie lubię Cię słuchać.. Czasem dzwonisz w nieważnej sprawie i to jest prawdziwy gest. Ty mnie nie słuchasz, a ja wszystko muszę powtarzać kilka razy. Już nie liczę tamtych ran, pragnę żyć od nowa. Coraz częściej się łapie na tym, że wątpię. |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
Kusisz, nie wydając dźwięku.
Moje ubrania przesiąknięte twoim zapachem. Twoje opuszki palców na moim ciele. Tylko Twoje dłonie dotykają w ten sposób. Tak bardzo chcę poczuć Twój delikatny dotyk dłoni, którą tak kocham trzymać, gdy jesteś obok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.