|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Svi niefajnie wyszlo z tym basenem zwlaszcza ze tyle kasy.....bez sensu powinno byc ze masz karnet i iles tam wejsc a nie ze do tego dnia musisz wykorzystac
|
#4773 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
jutro zapytam Tz chyba, ze zaraz znajde na necie Cytat:
p4w wyslalam, tylko sie nie smiej ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- czeko poszlo tylko nie piszcie nic w stylu "nie jest taki straszny" itp wiem jak wygladam
|
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiesz, jak w ciasnych spodniach tak usiądę to też mam taki brzuch ![]() no ale faktycznie - Cindy Crawford ma lepszy ![]() to co zbieramy na operację - ja na biust Ty na plastykę brzucha
|
|
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bede szczera
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak znasz zasady i zapisujesz się to je przyjmujesz
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
no wiec Svi widzialam twoj jak to okreslilas bebol
![]() oczywiscie wzielam pod uwage to ze urodzilas 2 dzieci wiec wiadomo ze tu jedrnosc nie bedzie jak u 16latki wiec i ty sama musisz dac troche na luz ale tak: -ja jak siedze tez mi tak zwisa nad gaciami(wiem ze marne pocieszenie) - rozstepy no coz po ciazy normalka i nie powinnas sie nimi przejmowac bo jak to moja kumpela mowi "gdy patrze na swoje rozstepy to wiem ze nosilam w brzuszku moje CUDO" - a jesli chodzi o odstajacy brzuch jak to mowisz w 5 mcu ciazy to mala dieta i cwiczenia!! ja polecam A6W ale tez nie musisz robic z brzuchem nic- teraz taka moda ze tuniki , bombki i swietnie modeluje sylwetke a mozna pod nimi ukryc wlasnie brzuszek co doskonale cie wyszczupla patrzac na zdjecia na nk- nigdy przenigdy nie pomyslalabym ze masz jakikolwiek odstajacy brzuch omg ale esej to ide spac!!
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-04-25 o 23:36 |
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
ja też idę spać - dobranoc
|
|
#4779 | ||||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
nawet TZ kazal mojej gin wyzej mi ciecie robic zeby na tej samej bliznie cieli przy plastyce Cytat:
Cytat:
ale jak juz nowy semestr to nie ![]() Cytat:
podbudowalas mnie ![]() rozstepami sie nie przejmuje, moze inaczej - po 7 latach nauczylam sie z nimi zyc ![]() ale brzuch mam okropny i wiem, ze jest gorszy nie po Eryku bo ciezej go zgubic i jest wiecej skory brzuszki robilam z tamilee i krecilam hula ale jestem za malo wytrwala, jakbym szybciej widziala efekty to pewnie bym robila poza tym teraz przy Marcelu jestem juz bardziej zmeczona po calym dniu i nie mam sily moze kiedys zrobie sobie plastyke to prawda, ze bluzkami mozna duzo ukryc ale czasem chcialoby sie ubrac jakas fajna ale niestety widac niedoskonalosci poza tym wstydze sie swojego brzucha przed TZ mimo, ze on ma wiekszy
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz ja.
A dlaczego zrobiłaś zdjęcia jak siedzisz? Mi też zwisa ze spodni.Rozstępy są ale z tego co wiem to z czasem zbledną i się wygładzą. A jeśli chodzi o to, że jest odstający - ja też mam odstający i to właśnie przez ten rozdział mięśni. Powinno się robić skośne brzuszki (nie można na prosto) ale mi zawsze jakoś nie po drodze
|
|
|
|
#4781 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() zreszta nawet jak stoje nie moge go wciagnac na plasko, a przed druga ciaza moglam no i mysle, ze na zdjeciach nie widac jego rozmiaru jest naprawde duzy
|
|
|
#4782 | ||
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy juz mi wyslalas na maila
![]() zaraz tam wskocze Cytat:
![]() No i ile pampków heh Cytat:
u mnie niestety efekt jest odwrotny przy tunikach.Nie ukrywa, wrecz uwydatnia, bo to juz za duze gabaryty by ukryc, wiec raczej nosze dopasowane -nie obcisłe A mój tz przez codzienne dlugie spacery z pieskiem zgubił ohoho...conajmniej 10kg-od grudnia ale sumiennie po 8km idzie lub biega, a je normalnie Pupe zgrabna dostał, nogi Mowie do niego mój Adonisku ![]() A my dzis z córka w srodku nocy mialysmy ogromna potrzebe zeby sie poprzytulac,pogadac i napic herbatki Zajeło nam to poł godzinki.Od 3:30-4 I przed 6 na nozkach, ale jestem wyspana, pije kawke i piękny dzien sie zapowiada![]() ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:27 ---------- hej anula Svi zapomnialas o mnie Ja tez chce to zobaczyc
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#4783 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Martynka nie zasnie w takim miejscu, za duzo się dzieje i wszytsko ją interesuje![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#4784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() o tej godzinie to dawno juz nie witalam sie ![]() ale wstalam o 7.00 nie chce juz mi sie spac Cytat:
rozumiem ciebie ze jestes zmeczona i nie masz sily juz zeby cwiczyc , a moze zapisz sie na silownie? przynajmniej 2 razy w tygodniu -bedziesz miala wychodne i troche czasu dla siebie, bo w domu nie zawsze sie ma czas i checi zeby pocwiczyc, a moglabys jakas kolezanke jeszcze namowic i rozerwiesz sie pogaduchami ![]() jestem pewna ze malz kocha Ciebie i twoj brzuch bo dalas mu najcenniejszy skarb czyli synka wiec to raczej kwestia akceptacji samej siebie i swojego brzucha ja tez mam kupe bluzek obcislych i leza, bo nienawidze tych bokow jak mi wystaja.....a jak ubiore jakas luzniejsza to zapominam o nich i widze w lustrze ze wygladam swietnie, a w obislej bluzce mialabym wrazenie ze wszyscy gapia sie na moje boczki ![]() kazda kobieta ma jakies niedoskonalosci z ktorych jest niezadowolona i jeszcze jedno patrzac na Ciebie , widze szczesliwa i super wygladajaca mamusie!!! ![]() Cytat:
![]() a najlepsze ze ona zasnela na rekach i tak spala.......wozka nie mielismy
|
|
#4785 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() (ja też z tych starszychCytat:
![]() ![]() Cytat:
Ehh,to już z wiekiem przychodzi![]() Cytat:
![]() A Ty co,zadek pokażesz? ![]() |
||||
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuba też by nie zasnął, nigdy w życiu ![]() Anula, a Martek z czego pije? Z butelki? *** Ja to nie wiem, jak to dalej będzie , Kuba ciągle tylko by stał, podciąga się, gdzie się da. A tak w ogóle to chcę iść z Nim do neurologa, bo ciągle podkurcza paluszki u stóp, np. jak siedzi.Wczoraj próbowałam uśpić Go w dzień bez smoczka. Matko, co się działo , po 5 minutach się poddałam, bo stwierdziałam, że policję za chwilę ktoś wezwie ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- skierko, widzę Cię i mam pytanie - jak się nazywała ta herbatka z Herbapolu na laktację?
|
|
|
#4787 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
bardzo ładnie to ujęłaśCześć kobitki Dzisiaj dalszy ciąg ładnej pogody spędzimy dużo czasu na dworzeNocka ani dobra,ani zła wstawałam mnóstwo razy,Bartosz na śpiocha wędrował po łóżeczku,pojękiwał-muszę zajrzeć do buziaka .Kazałam dzisiaj mężowi zajrzeć do tego punktu,w którym zostawił nasz aparat fotograficzny do naprawy,facet miał oblukać czy opłaci naprawiać i zadzwonić,ale minęło 4 tygodnie i nic.Gościu jaja sobie robi Za raz dzwonię do bratówki,ciekawa jestem,czy ją weźmie dzisiaj na wywoływanie,czy jutro-dzisiaj kazał się jej wstawić Unholy za wizytę,żeby wszystko się wyjaśniłoMiłego dnia |
|
|
|
|
#4788 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hej, ta herbatka nie ma specjalnej nazwy. pisze że herbatka dla karmiących. jak zapytasz w aptece i powiesz że z herbapolu w torebkach do zaparzania to powinni wiedzieć o co chodzi jeśli mają. wcześniej kupowałam i to się nazywało fito mix IV i była na trawienie, a teraz tą samą zrobili i dla karmiących. więc pytaj albo o fito mix IV albo konkretnie dla karmiących |
|
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry poniedziałkowo
![]() Ja już od godziny w pracy ale noc miałam piękną...już trzecią bez pobudki Zuzka od 3 nocy śpi od 19 do 6-7 ) Jestem taka z niej dumna...a do tego wyspana Fajnie tak po 10 miesiącach przespać całą noc!!!![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj cały dzień spędziliśmy na działce...Mała szalała na trawce...a do tego...............zrobiła sama dwa kroczki!!!!!!!!!! Teraz to jej chyba pójdzie szybko Dzień przed skończeniem 10 miesięcy i już dwa kroki![]() Jeśli chodzi o picie to moja pije z niekapka...ale takiego z miękkim ustnikiem, z rączkami dwoma...dostała od mojej kuzynki i bardzo polubiła...ma też z twardym dziubkiem, ale jakoś nie lubi go....a najbardziej to lubi pić prosto z "dorosłej" butelki albo ze szklanki wczoraj dostała kompot ze śliwek i sama szklankę trzymała, ja tylko asekurowałam![]() Co do wyglądu brzucha...bo to doczytałam...o rany...o moim nie wspominam Miłego dnia dziewczyny...ja postaram się nadrobić weekend, ale mam duuuzzzzooo roboty więc zobaczymy jak to wyjdzie
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-04-26 o 08:52 |
|
|
|
#4791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Same dobre wiadomości Gratuluję przesypianych w całości nocy . No i ładnego picia z czego tylko się da ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Uciekam zacząć dzień mojemu Krasnoludkowi , do potem
|
|
|
#4792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie, ja rozumiem, że nie można w nieskończoność odkładać zajęć na basenie, ale te za które zapłaciliście powinniście dostać - np. oni by wyznaczali termin albo coś, ale nie powinny przepadać oni sa dla klientów, a nie odwrotnie - a tu oni robią łaskę, ze pozwalają Ci uczestniczyć w zajęciach za Twoje pieniądze - mimo następnego semestru i tak sa opłacone przecież - powinni oddać kasę albo umożliwić odróbkę w kolejnym semestrze to się uśmiałam ja się nie wstydzę TZ, ale sama nie mogę na siebie patrzeć, ani ich dotykać Cytat:
gratulację dla męża ![]() Cytat:
zaraz poszukam przykładowych ja sama wybierze to moze bedzie nosić (no oczywiście nie teraz ma wybierać )taaak, tylko trzeba by było coś postawić obok dla porównania np. szafę trzydrzwiową ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- anula, my chcemy z tej firmy kupić http://www.allegro.pl/listing/search...ring=lazer+max albo tutaj http://www.allegro.pl/listing/search...&description=1
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2010-04-26 o 09:10 |
|||
|
|
|
#4793 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poczekam czy Krasnoludkowi się spodoba, u Martyni będzie na pewno tak samo U nas zasypianie bez smoczka nie ma szans, mała wcale go nie potrzebuje, paluch do buzi i po sprawie, wole już tego smoka jej dać bo kciuk potrafi mieć cały szorstki i czerwony od tego ssania Nie mam pojęcia co z tym zrobić? Na razie liczę że jej przejdzie...Cytat:
no to brawo brawo Zdolną masz córeczkę Ja się chyba jeszcze dzisiaj nie witałam, dzień dobry Zapraszam na kawę ![]() Miramej mnie natchnęła i chciałam was zapytać czy wasze dzieciaki zaciskają jeszcze piąstki?
|
|
#4794 |
|
Wtajemniczenie
|
To witam poweekendowo
![]() Wielkie Oko w pracy, to żona na wizażu , ale raczej nie pocytuje, bo duuużo stron do nadrobienia ![]() Uciekam teraz, bo Maciek na mnie krzyczy
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry, nie mam weny, mamy troche zamieszania w zyciu teraz. .. ehh, napisze moze pozniej, bo jakos teraz nie mam siły. buziaczki.
|
|
|
|
#4796 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a swoją droga pamiętacie jak my jeździłyśmy? W wiklinowym koszyku na kierownicy albo jeszcze lepiej, na ręczniku na ramie lub bagażniku..i ciągle tylko tata powtarzał: nogi szeroko ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawe jak tam Antoś? aa Czekoladko, miałam Ci wczoraj pisać ale jakoś mi umknęło, jak pisałaś o tej Wiśle (przejeżdżaliśmy wczoraj i myślałam czy tam jesteście ) - w Ustroniu jest park z "dzikimi" zwierzętami - niektóre oswojone np saernki mozna karmić z reki, pogłaskać itp, Jeszcze nie bylismy ale myslę że dla dzieciaków to świetna atrakcja by była
|
|
#4797 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() czesc dziewczynki, nie napisze zbyt wiele, bo sie pochorowalam. Chyba jakiegos bakcyla zlapalam, wymiotuje caly czas. Jestem sama z Aneczka, bedzie ciezko. Dobrego dnia mamusie
|
|
#4798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystkiego dobrego dla naszych kochanych maluszków
|
|
#4799 |
|
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny!!! U nas nocka rowniez ok cala przespana . daniel napewno byl zmeczony wczorajszym dniem bo Go spedzilismy praktycznie calego na dworzu. Bylismy na car boodzie i znowu malutki obkupiony, jakies ciuszki , zabawki no i wozek
. Bo moj juz mnie denerwuje, z kolkiem cos sie stalo i tak lata i strasznie zle sie prowadzi.Ten co kupilam jest fajny bo zajmuje bardzo malo miejsca w bagazniku, no i nie jest tez to do konca taka normalna parasolka bo jest stabilniejszy. No i dalismy za niego 30 funtow, a jest w bardzo dobrym stanie wiec jestem zadowolona z zakupu. Zycze milego dzionka! Ja go spedze na sprzataniu bo domek zapuszczony.
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak w samochodzie - nie przypominam sobie, żebym jeździła w jakimkolwiek foteliku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

podbudowalas mnie
mimo, ze on ma wiekszy
Mi też zwisa ze spodni.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, po 5 minutach się poddałam, bo stwierdziałam, że policję za chwilę ktoś wezwie
bardzo ładnie to ujęłaś
.
za wizytę,żeby wszystko się wyjaśniło
. No i ładnego picia z czego tylko się da