|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
no baaaa my jutro idziemy wybrać i zamówić, chociaż trochę mi się odechciało po sprzeczce wczorajszej...witajcie po weekendzie powiedzcie, co myślicie o tej turkusowej kiecce? koleżanka chce abym ją założyła na jej ślub jako druhna http://www.allegro.pl/item1007073903...y.html#gallery sorki za linka...
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
sukienka ładna, nie wiem tylko czy taki kolor jest fajny
![]() spadam do pracy
|
#1683 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Remmi Guśka wsyztskiego najlepszego an nowej drodze zycia duzo miłości![]() ![]() U nas: chlebem i sola wita obsługa sali. Tłucze sie kieliszki od szampana-najpierw jest toast i młodzi rzucają ![]() Koło pary młodej siedza rodzice.
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
POtem TZ Cie powinien wniesc na sale i powitanie przez zespół i toast szampanem .. któych nie rzucacie (niektorzy sobie specjalnie kupuja kieliszki szampnowe zeby potem meic pamiatke) i kolo PM siedzi jej swiadek wiec jezeli Twoim swiadkiem jest dziewczyna to ona siada a kolo niej jej partner a po stronie TZ siada jego swiadek (z reguly facet) i jego partnerka Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-04-26 o 09:40 |
|
|
|
|
#1685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1686 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() my wczoraj bylismy na spacerku a potem na lodach i bylo i moja mama nie informujac mnie zadzwonila do tz i zaprosila jego rodzicow na sobote. Czuje sie malo wazna ![]() |
|
|
|
|
#1687 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gorzej, jak przyjeżdża sie na salę a tam 15 pustych miejsc i nikt nic nie wiedział ![]() Cytat:
gratki! ![]() My mniej niż 4 Cytat:
Haaaa pisałam, ze zamówiłam Wam pogodę Cytat:
![]() Cytat:
- koło Młodej siedzieć będzie moja Świadkowa, za nią jej partner - koło Młodego siedzieć będzie Świadek , za nim jego partnerka - powitanie chlebem, solą i wódką będzie przez Rodziców przed wejściem do sali - po powitaniu kieliszkami od wódki rzucamy na szczęście - przeneisienie/przejście przez próg - powitanie przez dj i toast z szampanem - dalej obiad... Cytat:
![]() widać są równi i równiejsi, bo ten sam link wklejało kilka osób i na innych wątkach dziewczyny nie dostały punktów ![]() Cytat:
fajne butki
|
|
#1688 |
|
BAN stały
|
Cześć jeszcze panienki,noi ahoj młodym mężatkom.
![]() Zaraz Was nadrobie. Tylko chciałam się najpierw przywitać.
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
eeee... myślałam że remmi już coś napisała bo mi pisała na gg że zaraz coś skrobnie a tu posucha
zaraz sprawdzę kto jest następny w kolejce ze znanych twarzyczek do ołtarza
|
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Metkaaa, Gusia, Remi wszystkiego najlepszego mężatki ![]() pozdrawiam
|
#1691 |
|
Zadomowienie
|
witam!
najpierw oczywiście: Guska, Remmi wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia życzę każdej z Was!! samych wspaniałych chwil spędzonych z ukochanym mężczyzną i spełnienia marzeń i duuuuużo szczęścia!!!!!! a teraz biorę się za nadrabianie
![]()
|
|
#1692 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuje za gratki/oklaski. Noi również gratki za mniej niż 4 miesiące do ślubu. ![]() Odwzajemniłam ![]() Cytat:
bo też widziałam ten link w innym wątku,noi ktoś nie dostał żadnego punkcika. ![]() Napisze więcej,pisałam PW do Złosia,ale cisza. |
|||
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
następne są dziewczyny z 15 maja dopiero
![]() a w ogóle to miałam tak fantastyczny weekend że bardziej niż zwykle nie chce mi się siedzieć w pracy najchętniej bym zdezerterowała bo i tak szefostwa nie ma |
|
|
|
#1694 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No,nastepne są majówki. ![]() EE dopiero??? Zleci szybko. ![]() Cytat:
Też mam dzisiaj lenia.A i jeszcze coś,co zapomniałam napisać. ![]() Też to zauważyłam,że u nikeótrych się tłucze szampanówki,a gdzie indziej pije się kieliszki po wódeczcce.Wybieram opcje drugą,aleee zamiast wódki/wode,bo ja z tych co wódki niet. Co do tego,kto siedzi koło Pary Młodej.Pare lat temu było,że koło Młodych siedzieli rodzice.A teraz to nawet niewiem,bo bardzo dawno nie byłam na żadnym weselu.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-26 o 11:35 |
||
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Mad co do wódki w kieliszkach, to wiesz.... wg tradycji w jednym powinna być wódka (kto trafi na nią ędzie rządził w domu) w drugim woda (dla strony uległej), ale przeważnie dla psikusa leją w oba wódkę
|
#1696 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie i spróbuję namówić ich na wodę w oba, ale nie sądzę, by to przeszło u nas ;/
|
#1698 |
|
BAN stały
|
Eh,ja bardziej chyba niż do slubu odliczam,wyjazd do domu.Nie moge się doczekac,a to jeszcze tylko? miesiac i 30 dni.
![]() Mieliśmy wczoraj zabrać się za zaproszenie.I co??Nico,nie zabraliśmy się A tż dzisiaj stwierdził,że mam wybrać bo jemu to obojętne jakie zaproszenia,bylbe ładne były.Wierzy w móh gust ![]() No,ale mamy jeszcze troche czasu,bo na początku lipca chcemy rozdawać.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-26 o 11:50 |
|
|
|
#1699 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na Ciebie zawsze można liczyć![]() ![]() Cytat:
więc będą różowe-amarantowe kwiaty na stołach, ha!![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co za.....??!! chociaż u kuzynki tża, jak brała ślub, było podobnie. tzn, poprosiła mnie, żebym jej tam pomogła w kilku sprawach, jak zrobienie zaproszeń, itd, i pojechałyśmy dzień przed ślubem na salę, żeby zobaczyć czy wszystko jest ok i mi powiedziała, że jeden stół likwidują, bo dekoratorka ułożyła za dużo czy coś, a że ktoś tam odmówił, to będzie stół niepotrzebny. a ja jej powiedziałam żeby go zostawili i nakryli normalnie do obiadu jak wszystkie inne. i wiecie co? chyba miałam jakieś przeczucie, bo bez tego stołu goście by się nie zmieścili.... więc przypuszczam, ze może ktoś w ostatniej chwili zmienił zdanie i przyszedł Cytat:
![]() "Szanowny Tż Aaś, przyszły jej mężu! Oficjalnie zatwierdzam odbiór wiadomości napisanej przez Pana i skierowanej do nas. Dziękuję!" ![]() Cytat:
te buty to normalnie ![]() jedynie co Ci pozostaje do farbnąć je na czarno ![]() Cytat:
|
|
|
#1700 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
W drodze wyjątku,można się umówić ( u mnie np ) aby tż miał wódeczke a ja wode.Wiesz taka ustawka. ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1701 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieje ze trafie na wodke ( bede rzadzić ) zartuje oczywiscie, nie wierze w takie cosWczoraj nastepne zaproszenia rozdalismy , gdzies z 12 ich bylo... ale dzis piekna pogoda, az sie nie chce w domu siedziec ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
|
|
#1702 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, tak ostatnio kombinowałam zaproszenia. co sądzicie o tych?
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My w sobotę wręczyliśmy ostatnie zaproszenie Zostało kilka na sam ślub, ale je zostawiamy na lipiec, w razie jakby nam sporo osób odmówiło (trzeba się zabezpieczać w kazdej dziedzinie
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do picia na weselu to ja kiedyś miałam silne postanowienie że nie będę piła na własnym ale ostatnio paru osobom obiecałam że z nimi się napiję no i plan wziął w łeb |
|
|
|
|
#1705 | ||
|
BAN stały
|
marii,hm ja jak chilanes napisze,nie w moim stylu.Chociaż,złe też nie są.
![]() Eh,ja mam dylemat z tymi zaproszeniami.Czekam teraz na odpowiedz ze strony kogoś z allegro.Mieliśmy kuzynce tż posłać liste gości na maila,plus projekt ale jak mam czekać na jej odpowiedz,to niewiem czy faktycznie nam te zaproszenie w swojej drukarni zrobią.Gdybyśmy byli na miejscu to o innnego,inny byłby kontakt tzn realny.A tak fajne są zaproszenia na allegro i stwierdzilismy,że nie będziemy kuzynce pupy zawracać zaproszeniami.Tyko jest jeden problem,nie mieszkam w polsce i niewiem czy moja mama może odebrać za mnie paczke.Chyba może,co??Choć napisałam do usługi z allegro,ale chyba nie potrzebnie bo zapytałam czy moge upoważnić wysyłke na imie i nazwisko mamy,adres ten sam,który mam podany jako dane na allegro. Cytat:
Cytat:
za Wasze rozdane zaproszenia. ![]() Jak to się mówi,przezeorny zawsze za/ubezpieczony.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-26 o 12:22 |
||
|
|
|
#1706 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wiecie ja to jakoś pecha przyciągam ![]() Od piątku mam mdłości i inne dolegliwości ze strony przewodu pokarmowego a to najgorszy z możliwych momentów na takie akcjeJestem ciekawa jednej kwestii dot. urlopu wychowawczego ![]() Żeby nie było, że coś póki co to tylko ciekawośćŻeby mieć prawo do urlopu wych. trzeba mieć 6 miesięcy stażu pracy-czy do tego stażu wlicza się czas zwolnienia lekarskiego w ciąży i/lub urlop macierzyński? ![]() Cytat:
![]() Żeby PM wódka nie zaszkodziła gdy np. mają puste żołądki bo z nerwów nie jedli
|
|
#1707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my właściwie też tak postanowiliśmy, nawet mój tżcik-co nie zaskoczyło nieco ale kochany z niego chłopak![]() w ogóle nie moge was nadrobić po tym wekendziedzis rejwach w pracy, zaraz jade psa wyprowadzać i z powrotem do roboty a dzis przeżyłam lekką konsternację: dzwonię do producenta koszul, gdzie zamówiliśmy koszule dla tzta na ślub a pani mówi, że nie ma takiego zamówienia... sprawdziła i okazało się, że pomyliły nazwisko przy zamawianiu i musiałam przeżyć chwile załamki- bo już myślałam, że z koszulami będzie kłopotale rozpętałam dysputę z tymi kielichami , ale nawet u mnie w otoczeniu to różne zdania![]() kurcze u nas 33 dni na suwaku
|
|
#1708 | ||
|
BAN stały
|
Rozglądam się za zaporszeniami na innych stronach,może coś fajnego wpadnie mi w oko.
Eh,niby czas ( mam na kupno zaproszeń ok.2 miesięcy ) ale mnie te zaproszenia męczą i chce/chcialabym mieć to z głowy. ![]() Sprawdziłam suwaczek i mamy dzisiaj 4 miesiące i 4 tygodnie do ślubu. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ok zmykam.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-26 o 13:08 |
||
|
|
|
#1709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1710 |
|
Wtajemniczenie
|
no to dziewczyny miłego dzionka
![]() mi to się zaczyna teraz taki młyn ze szkoda gadać także ja zmykam gdyż czas na także do zobaczenia jutro ![]() ale dziś mamy piękna pogodę
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

bo my to zdolne pmki jestesmy
my jutro idziemy wybrać i zamówić, chociaż trochę mi się odechciało po sprzeczce wczorajszej...

gratki! 

te buty to normalnie
a to najgorszy z możliwych momentów na takie akcje
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
także do zobaczenia jutro