Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-26, 14:18   #4351
alutka78
Rozeznanie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
alutka78 - w pasażu tam na dole są ale kurcze ciuszki, wózków nie pamiętam, chyba będę musiała się przejechać.
Do tego sklepu Dziecko w CH Mlyn też podjadę.

Na Braniborskiej jak byłam w tamtym tygodniu w sobotę to był 1 xLander, ten z wielkimi 3 kołami (taki dziwny), a w Astrze faktycznie mają kilka, ale tylko xLandery i TAKO. Ja nie chcę ani Tako, ani xLandera.
Mogę ci jeszcze polecić sklep Dziecko obok Factory Outlet - tam mają duży wybór, ale to zupełnie druga strona miasta.
Wlasnie wybieram sie w przyszlym tyg.
Jak chcesz wozek kupic?

Edytowane przez alutka78
Czas edycji: 2010-04-26 o 14:20
alutka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 14:19   #4352
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Oto moje zdobycze z soboty
Kocyk, body, niedrapki i czapeczka, klipsy na smoczek, pojemnik na smoczek i pieluchy i niech mi tylko Madzia dostanie sisiola!!!!!

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 14:21   #4353
olakola
Zadomowienie

Wczoraj położyłam się spać przytulona do plecków mojego TŻ (łyżeczki) i dzidziuś zaczął kopać, mój TŻ się wystraszył, bo tak mocno go po plecach walił. Potem się strasznie cieszył, że będzie miał silnego synka

Dzisiaj w nocy o 3 wył samochód obok mojego. Potem chodziłam co kilka minut sprawdzać, czy mój jeszcze stoi. Pamiętam, że jak mojej mamie ukradli, to wył (i świecił światłami) samochód obok, ona patrzyła przez okno, potem się położyła, a rano jej autka nie było.

Ja siedzę w pracy i mam okropny dzień, głowa mi leci. Trochę żałuję, że na ostatniej wizycie nie wzięłam L4 jak lekarz chciał mi wypisać. Najchętniej bym się położyła.

anoxa
- piękne zakupy

niezawsze
- wszystko śliczniusie, takie dla dziewczynki

Edytowane przez olakola
Czas edycji: 2010-04-26 o 14:23
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 14:21   #4354
niezawsze
Zakorzenienie

Alutka wcale nie widac, ze masz malo wloskow, ladna fryzurka

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 14:21   #4355
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dzidzia - spokojnie Jeszcze nie rodzę Chyba

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 14:21   #4356
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Wiolek - poczekaj, może będzie dobrze szło karmienie cycem i zupełnie ci się nie przyda. A jak coś, to nawet jak jeszcze będziesz w szpitalu, to TŻ zamówi z allegro. Przy normalnym karmieniu cycem to chyba za bardzo nie jest potrzebne.

Ja przy synu miałam podgrzewacz, bo on nie chciał cyca - tak go w szpitalu rozpuścili, tylko że on w inkubatorze leżał długo. Podgrzewacz był w użyciu 24h na dobę. Ja miałam niefirmowy i nic się nie zepsuło, potem "odziedziczyła" go koleżanka, a potem gdzieś dalej poszedł.
Moja siostra ma podgrzewacz do herbatek i cały czas w nim butelka stoi żeby herbatka była ciepła jak dzidzia zechce pić.

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
jakby sie dziecku ulalo, do wanienki do przytulania etc......
Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
ola_k11 Ja nie zamierzam zawijac dzidzi w pieluchy. Beda mi potrzebne do przykrywania w upalne dni, do przytulania itp. Chyba, ze trzeba bedzie pieluszkowac. Zobaczymy.
ja tak samo ;D
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 14:24   #4357
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Alutka wcale nie widac, ze masz malo wloskow, ladna fryzurka
Dziekuje. Gruba okragla szczotka dala rade.
Stary 2010-04-26, 14:26   #4358
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Wlasnie wybieram sie w przyszlym tyg.
Jak chcesz wozek kupic?
moje typy:
1. Jedo Fyn 4DS
2. emmaljunga city cross (albo cerox ale tego nie widziałam na żywo)
3. mothercare my3 (koleżanka ma nówkę za pół ceny do sprzedania - kupiła, zepsuł się, był bardzo długo w reklamacji, więc kupiła drugi inny i potem dostała z reklamacji nowy, ale już go nie potrzebowała)

albo jak zobaczę coś ładnego i funkcjonalnego
Stary 2010-04-26, 14:27   #4359
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Oto moje zdobycze z soboty
Kocyk, body, niedrapki i czapeczka, klipsy na smoczek, pojemnik na smoczek i pieluchy i niech mi tylko Madzia dostanie sisiola!!!!!
bardzo ładne!!!

Cytat:
Ja siedzę w pracy i mam okropny dzień, głowa mi leci. Trochę żałuję, że na ostatniej wizycie nie wzięłam L4 jak lekarz chciał mi wypisać. Najchętniej bym się położyła.
no to na najbliższej może weź...
a ja właśnie ostatnio się zaczęłam martwić czy lekarz mi bez problemu przedluży to L4, bo już bym nie chciała wracać do pracy. Niby na ostatniej wizycie nie robil problemów i powiedział, że to jest moja decyzja ale...

a ja juz nie mogę się doczekać pensji, bo zacznę buszowac na zakupach jeszcze 2-3 dni...
ps. jutro ide jeszcze do dentysty, już mi 3 zęby do wyleczenia zostały i zamierzam je szybko skończyć...

Edytowane przez ola_k11
Czas edycji: 2010-04-26 o 14:30
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 14:29   #4360
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Dzidzia - spokojnie Jeszcze nie rodzę Chyba
Jedną już zrobiłam, ale z tą w samochodzie muszę popracować, bo tam są cieniowania.
Nie obiecuję, czy dam radę.
Agravce (chyba) jednej nie udało mi się zrobić . Wymagała bardzo dużo pracy i niestety mnie przerosła, ale ten dzidziul wygląda na łatwiejszego.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 14:31   #4361
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Są swietne do wycierania szyb i luster na sucho
i tak jak niezawsze mówi do wszystkiego
niezawsze fajne zakupy i te pieluszki urocze
alutka ładnie wyglądasz

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 14:32   #4362
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
moje typy:
1. Jedo Fyn 4DS
2. emmaljunga city cross (albo cerox ale tego nie widziałam na żywo)
3. mothercare my3 (koleżanka ma nówkę za pół ceny do sprzedania - kupiła, zepsuł się, był bardzo długo w reklamacji, więc kupiła drugi inny i potem dostała z reklamacji nowy, ale już go nie potrzebowała)

albo jak zobaczę coś ładnego i funkcjonalnego
Ja właściwie już wybrałam wózek, wczora pokazałm go M i też mu się podoba on za to wybrał kolor, i chyba jednak będzie to emmaljunga smart duo combi, a rodzice M obiecali nam go kupić także troszkę kasy w kieszeni zostanie na inne rzeczy dla malutkiej.

siala pamiętasz o jutrzejszym spotkaniu? Będziesz

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 14:33   #4363
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Miałam wczoraj na wykładach o zgadze.
Pani Dr mówiła, żeby wypić szklankę mleka- żeby zneutralizować. I po chwili szklankę wody.
Jak nie jest za często ta zgaga, to powinno pomóc .

Ja mam. Ale zawsze miałam niską samoocenę.
I zawsze jak doszedł mi kilogram czy dwa, to zaczynałam się wstydzić swojego ciała i przez to sama nakręcam w sobie nawet brak chęci do zbliżeń, bo wstydzę się mu tak pokazać .
Mimo, że on twierdzi, że ostatnio to jestem dla niego INACZEJ i bardziej atrakcyjna niż przed ciążą.

A teraz jeszcze odnośnie atrakcyjności. Idealne, ja nie wiem co ty masz sobie do zarzucenia, choć wiem, że kobieta zawsze potrafi sobie znaleźć coś nieakceptowalnego.
Ja jestem gruba, wiem o tym. Odchudzałam się jak zaszłam w ciążę, ale z dniem gdy się dowiedziałam, to przestałam.
Teraz ważę około 80kilo przy wzroście 164. Mój brzuch przed jedzeniem wygląda spoko, ale po jedzeniu jakbym nosiła trojaczki. Wstydzę się tego. Zwłaszcza, że nawet nie umiem tego podkreślić.
Czuję się tak, jakbym po prostu przytyła i mam wrażenie, że wszyscy tak na mnie patrzą. Czuję się upokorzona przez samą siebie.
U fryzjera byłam ostatni raz w sierpniu. Jakoś nie mogę się zebrać i choć włosy w ciąży są cudne, to nie wiem co z nimi zrobić. Jestem jasną blondynką i mam wrażenie, że to mnie postarza. Ale jak je przyciemnię farbą, to wyglądają, jakbym osiwiała. I tak w kółko.

Ogólnie czuję się ze sobą... h...owo.
Ale widać tak ma być.
Musze sprobowac z tym mlekiem na zgage.. ktoras tez pila z tego co pamietam.. Ja garsciami jem migdały-chyba bardziej z ochoty niz na zgage

To masz fajnie ze maz ci mowi ze jestes atrakcyjna i teraz.. marzy mi sie takie stwierdzenie..

A co do ciebie to nie przesadzasz czesem- tak jak podobno ja przesadzam? :P
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 14:34   #4364
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Moja siostra ma podgrzewacz do herbatek i cały czas w nim butelka stoi żeby herbatka była ciepła jak dzidzia zechce pić.
Proszę się nie śmiać ze mnie bo nie pamiętam (mój syn ma 12 lat ) Od kiedy dziecku podaje się herbatki? Tzn. Jak jest na cycu to też się podaje herbatki?
Skąd wiadomo czy maleństwo chce jeść czy pić?
Mleko z cyca chyba wystarcza i nie trzeba dodatkowo poić - dawać herbatek, nie?
Jestem przerażona. Nic nie pamiętam. Nic nie wiem.
Jak ja sobie dam radę?
Stary 2010-04-26, 14:35   #4365
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
ps. jutro ide jeszcze do dentysty, już mi 3 zęby do wyleczenia zostały i zamierzam je szybko skończyć...
a ja leczyłam wszystkie zeby do czerwca zeszłego roku.Potem byl tylko przeglad takze mam spokoj w ciazy, ale musze isc z jedynka bo mi sie kawalkiem uszczerbila nie widac tego na pierwszy rzut oka ale mam nadzieje zrobic to na gwarancji bo wykonczenie tego zeba nie podobalo mi sie od poczatku i to wlasnie w tym miejscu co mi sie uszczerbilo....

Stary 2010-04-26, 14:36   #4366
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Jedną już zrobiłam, ale z tą w samochodzie muszę popracować, bo tam są cieniowania.
Nie obiecuję, czy dam radę.
Agravce (chyba) jednej nie udało mi się zrobić . Wymagała bardzo dużo pracy i niestety mnie przerosła, ale ten dzidziul wygląda na łatwiejszego.
W porządku Jak się nie uda to trudno Najwyżej kuzynka mi naprasuje z tym znakiem choć wolałabym bez ;]
Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Ja właściwie już wybrałam wózek, wczora pokazałm go M i też mu się podoba on za to wybrał kolor, i chyba jednak będzie to emmaljunga smart duo combi, a rodzice M obiecali nam go kupić także troszkę kasy w kieszeni zostanie na inne rzeczy dla malutkiej.

Jak to jutrzejszym?! O której? Gdzie?
Bo ja słyszałam o jakimś wtorku ale żadnych więcej szczegółów O_o

Stary 2010-04-26, 14:38   #4367
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość

O której to spotkanie? Umknęło mi jakoś. Może o 16tej?
Tam gdzie ostatnio?
Stary 2010-04-26, 14:38   #4368
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę się nie śmiać ze mnie bo nie pamiętam (mój syn ma 12 lat ) Od kiedy dziecku podaje się herbatki? Tzn. Jak jest na cycu to też się podaje herbatki?
Skąd wiadomo czy maleństwo chce jeść czy pić?
Mleko z cyca chyba wystarcza i nie trzeba dodatkowo poić - dawać herbatek, nie?
Jestem przerażona. Nic nie pamiętam. Nic nie wiem.
Jak ja sobie dam radę?
Wczoraj miałam o karmieniu niemowlaków wykład,
kobieta mówiła, że są takie zioła, które można dziecku podawać już po 1. miesiącu życia (rumianek np.). Tylko przygotować zgodnie z opisem na opakowaniu.
I powinno się przepajać raz na kilka dni mimo karmienia naturalnym mlekiem. Wówczas żołądek przygotowuje się łatwiej do innych smaków i innego typu trawienia.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 14:43   #4369
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Musze sprobowac z tym mlekiem na zgage.. ktoras tez pila z tego co pamietam.. Ja garsciami jem migdały-chyba bardziej z ochoty niz na zgage
Ja też chrupię migdałki. TŻ się wścieka bo trzaskają mi w zębach.
Lekarz powiedział, że można migdały, ale nie za dużo, tak max garść dziennie, a jak zgaga dokucza to siemie lniane albo manti.
Siemie lniane mi pomaga i jest dobre też na zaparcia - więc łykam to świństwo.
Mleka bym nie wypiła, bleee, jakoś mnie od mleka odrzuca.

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Wczoraj miałam o karmieniu niemowlaków wykład,
kobieta mówiła, że są takie zioła, które można dziecku podawać już po 1. miesiącu życia (rumianek np.). Tylko przygotować zgodnie z opisem na opakowaniu.
I powinno się przepajać raz na kilka dni mimo karmienia naturalnym mlekiem. Wówczas żołądek przygotowuje się łatwiej do innych smaków i innego typu trawienia.
Czyli muszę sobie dopisać do listy zakupów - 'Herbatka dla dzidzi".
No fakt, że niedługo będzie lato, gorąco i trzeba będzie poić.
Chyba kupię ten podgrzewacz Sisi.
Stary 2010-04-26, 14:44   #4370
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie na początku pomagały migdały,a potem przestały.Spróbowałam z mlekiem-działało przez jakieś 3 dni i przestało.Teraz w akcie desperacji kupiłam Rennie i codziennie przed snem biorę,bo inaczej noc z głowy A w ciąży można to spokojnie brać
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 14:44   #4371
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

zaczne od smsa od zuziuni

"hej leze leze leze, leki i kroplowki a tak wiecej nic sie nie dzieje. moze jutro jak wyniki beda ok zaloza krazek ale nie wiem jeszcze. pozdrawiam"

z dzisiaj

"hej wieczorem twardnial mi brzuch wiec kroplowka. Wyniki posiewu w srode najwczesniej, jutro obciazenie glukoza. Na razie w miare sie czuje"
Bidna sie nalezy..
Stary 2010-04-26, 14:44   #4372
Siala_Bala
Zakorzenienie

A ja własnie robię gofry Już 2 wtrąbiłam jeszcze ciepłe.. jakie są kurna pyszne to koniec, popadam w samozachwyt

Stary 2010-04-26, 14:45   #4373
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Siemie lniane mi pomaga i jest dobre też na zaparcia - więc łykam to świństwo.
no ja tez ....na zaparcia właśnie nie wiedziałam, że na zgage też działa
nie jem codziennie ale czasem dosypie łyżeczke do jogurtu(mam mielone).

Stary 2010-04-26, 14:48   #4374
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
W porządku Jak się nie uda to trudno Najwyżej kuzynka mi naprasuje z tym znakiem choć wolałabym bez ;]

Jak to jutrzejszym?! O której? Gdzie?
Bo ja słyszałam o jakimś wtorku ale żadnych więcej szczegółów O_o
tak to jutrzejszy wtorek, w silesi w Katowicach, przy saturnie, wstępnie o 16.00

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
O której to spotkanie? Umknęło mi jakoś. Może o 16tej?
Tam gdzie ostatnio?
Właśnie wysłałam do Basi sms-a jest z kuzynka na spacerze wstępnie o 16,00 przy saturnie

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Stary 2010-04-26, 14:50   #4375
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
idealneciało masz piękną figurę!!! Brzuś jest śliczny a nie żaden obtłuszczony!! Może po prostu kup sobie jakieś typowo ciążowe ciuszki abyś się lepiej i bardziej kobieco czuła? Jakieś sukieneczki podkreślające brzuszek?
Jesli chodzi o włoski, to ja też bym je mocno pocieniowała, szczególnie przy twarzy bym pazurki zrobiła i jakieś wiosenne refleksy.
Do tego skoro Twój TŻ nie lubi makijażu, to zamiast podkladu kup sobie taki krem koloryzujący - kiedyś miało Vichy ale teraz nie mogę znaleść ale wiem, że Ziaja ma (ok. 20zł). Po nałożeniu skóra wygląda bardzo naturalnie i TŻ nawet nie zauważy, że coś na twarzy masz a będziesz odświeżona i śliczna I na pewno delikatny tusz na rzęsy! Może jakiś błyszczyk do ust? Albo naturalna pomadka jak nie lubisz.
Błyszczyk mam, oczywiscie w kolorze. I uzywam tka czy siak bo zawsze mam za suche usta. No i tusz tez w torebce-trzeba by tylko czesciej uzywac..
A ten krem koloryzujacy, to raz mialam z avonu bodajze noo i byl dosc fajny chyba.. ale gdzies przepadł. Hmm nad tym trzeba by pomyslec tez.. Ja zawsze blada twarzy.. jeszcze w okol nosa czerwono:/ i ostatnio przy płatkach nosowych mam popekane naczynka :/ grrryyy to trzeba zakryc..
No teraz tylko z jakiej firmy.. No i ciekawe czy sa jakies kolory do wyboru czy uniwersalny..
Stary 2010-04-26, 14:50   #4376
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

ŚLĄZACZKI TO CO ZE SPOTKANIEM?
PROPONUJĘ JUTRO (27.04) GODZINA 16:00 CENTRUM HANDLOWE SILESIA CITY CENTER W KATOWICACH KOŁO SATURNA.

Bassienki nie będzie dzisiaj na wizażu ale napisałam do niej smsa i mamy się umówić, a ona na pewno przyjedzie
Stary 2010-04-26, 14:51   #4377
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Basia potwierdziła, że jej też pasuje, także ja, Basia, Marta - 100%, siala czekamy na ciebie.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Stary 2010-04-26, 14:52   #4378
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Obcielam poniewaz strasznie mi wypadaly na tle stresu - to bylo jeszcze w liceum. Myslalam, ze jak bede czesciej je podcinac to sie wzmocnia. Niestety tak sie nie stalo. W zeszlym roku mialam slub i chcialam miec koczka no i na sile zapuszczalam.Po weselu zaraz obcielam. Teraz wygladam tak:
Pasuje ci taka fryzurka.. Wogole bardzo mi sie podoba taka obciera, gdy na okrągło twarz okalaja wlosy.. Mi by tak nie lezaly..

Hmm jak balejaz albo pasemka czy cos to pewnie i na grzywce musza byc co nie?
Stary 2010-04-26, 14:53   #4379
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Błyszczyk mam, oczywiscie w kolorze. I uzywam tka czy siak bo zawsze mam za suche usta. No i tusz tez w torebce-trzeba by tylko czesciej uzywac..
A ten krem koloryzujacy, to raz mialam z avonu bodajze noo i byl dosc fajny chyba.. ale gdzies przepadł. Hmm nad tym trzeba by pomyslec tez.. Ja zawsze blada twarzy.. jeszcze w okol nosa czerwono:/ i ostatnio przy płatkach nosowych mam popekane naczynka :/ grrryyy to trzeba zakryc..
No teraz tylko z jakiej firmy.. No i ciekawe czy sa jakies kolory do wyboru czy uniwersalny..
Ja mam taki krem koloryzujący Nivea Visage Young i on się sam dopasowuje do koloru skóry.
Stary 2010-04-26, 14:53   #4380
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Obcielam poniewaz strasznie mi wypadaly na tle stresu - to bylo jeszcze w liceum. Myslalam, ze jak bede czesciej je podcinac to sie wzmocnia. Niestety tak sie nie stalo. W zeszlym roku mialam slub i chcialam miec koczka no i na sile zapuszczalam.Po weselu zaraz obcielam. Teraz wygladam tak:
Ja też miałam kiedyś problem z okropnym wypadaniem i bardzo mi pomogły ampułki Radical (takie zielone płaskie opakowanie), nie były drogie. Natomiast Vichy (szampon + ampułki) zupełnie na mnie nie podziałało.
A pamiętam, że dermatolog mi powiedział, że muszę sobie kupić dobry szampon, ale on mi nie poleci żadnego, że mam kupować i wywalać, jak nie będzie poprawy po 3 użyciach, że to kwestia indywidualna.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości