|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WSZYSTKO W 1 WĄTKU. ciuszki xs/s czasem m. Kosmetyki, zapachy. Męskie i dziecię
,
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-10-28 o 21:32 |
|
|
|
#602 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: WSZYSTKO W 1 WĄTKU. ciuszki xs/s czasem m. Kosmetyki, zapachy. Męskie i dziecię
akrualnie z kosmetyczki poszukuję:
- zestawu 3 kroki clinique dla typu skóry 1, - dobrego korektora lub rozświetlacza pod oczy odcień jasny lub bardzo jasny (mam Colistara correttore filler levigante uniformante odcień 1, ale niestety jest dla mnie za cieżki i delikatnie szczypie), - lekkiego kremu nawilżającego z podkładem wyrównującym koloryt skóry dla jasnej karnacji, - terracotty dla blondynki lub podobnego, - zawsze kolorówki (aktualnie czerwonej i jasnoróżowej pomadki + kredki, tusz czarny, najlepiej gwaratnujacy efekt sztucznych rzęs, czarno-srebrnego cienia Collistar z serii ombretto effetto-seta silk-effect eye shadow nr 20, dior jazzclub smoky jazz) - i mój faworyt rozświetlające drobinki Collistara we flakoniku przypominającym perfumy rozpylającym błyszczącą mglęłkę Zapachy, między innymi: - Naomi Campbell Cat Deluxe at Night - Lacoste Touch of Pink - DKNY Be Delicious Night Woman i w zasadzie wszystko utrzymane w podobnej nucie To tak na szybko ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- z sukienką H&M będę miała trudności żeby się rozstać, wolałabym wymienić je na inne sukienki |
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
NOWA MĘSKA KURTKA
bez metek H&M kolor granatowy- śliczna jaki rozmiar??? znajadziesz coś za nia? szukaj w starym wątku, ale odpisuj w nowym
|
|
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedawno nasza wymiana trwała kilka dni a gdy w końcu uzgodniłyśmy co na co zamieniamy i poprosiłam o adres do wysyłki nie odezwałaś się do dzisiaj. Tak więc nie chcę tracić czasu na wymiany, które nie dochodzą do skutku.
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
chyba chodziło Ci o sytuację w której miałam wypadek i wylądowałam w szpitalu na kilka dobrych dni i wtedy nic nikomu nie odpisywałam i przepadło mi kilka wymian. na ogół nie ignoruję ludzi, ale rozumiem Twoje rozgoryczenie.
przepraszam
|
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie ja Ciebie przepraszam. Nie wiedziałam, że to był wypadek- myślałam że po prostu mnie "olałaś". Zapytam jedną dziewczynę czy chce tą kurtkę bo się zastanawia nad nią i odpiszę Ci. Mam nadzieję, że zdrówko Ci już dopisuje i że nic poważnego się nie stało.
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Interesowały Cię kiedyś u mnie moje czółenka ze skóry rozm 35. ![]() Mi podoba się u Ciebie tester sephora i nowe spodenki dla dziecka 5 10 15. Zerknij jeszcze raz do mojego watku, może wybierzesz sobie coś za te rzeczy? |
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
zdrówko wraca do normy
dziękuję![]() co do kurteczki to chętnie poznałabym rozmiar z metki bo po prostu inny niż 52 nie wchodzi w grę
|
|
|
|
#610 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za nie chcesz/ Ja już nic więcej nie wiedzę. Nie wiem o jaki tester sephora ci chodzi więc proszę o link. Przed chwilą dołożyłam jeszcze ciuszki dziecięce na 2 stronie mojego wątku. ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
|
|
#611 |
|
Wtajemniczenie
|
i myślisz coś nad naszą wymianką??
|
#612 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie? podoba mi sie kilka kosmetykow
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
cos znajdę ale najpierw napisz co byś chciała bo nie wiem czego szukać.
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- rezygnuję
|
#614 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
z kurtki jednak zrezygnuje, bo nie wiem jak z tym rozmiarem wyjdzie i mąż nie chce jej brać tak w ciemno, a co chciałabyś za perfum?
|
|
|
|
#615 |
|
Wtajemniczenie
|
Więc podoba mi się:
7 Nina Ricci Ricci Ricci edp 1,2ml Oriflame grape antioxidant peel-off-mask 50ml - zużycie ok połowy korektor tak jak na zdjęciu dwa razy użyty Sephora- pędzelki używane ale w bdb stanie przed wysyłką wypiorę i zdezynfekuję
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Chodziło mi o ten tester: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1271429274 No i te spodenki :https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1272264173 dla synusia Napisz mi czy zgodziłabyś się na taką wymianę, lub jak Ty to widzisz
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-10-28 o 21:31 |
|
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Wkładkę trudno zmierzyć przez ten czubek, to jest rozmiar 35, ja mam właśnie taki rozmiar buta i noszę zawsze 22,5cm, (czasem - jeśli to bardzo wysoki obcas lub sandałki to nawet 22 cm-bo wiadomo - stopa wtedy przesuwa się do przodu, nigdy nie nosiłam butów powyżej 22,5 cm bo po prostu mi "klapią" .)
Wymieniam moje buty tylko dlatego,że mam podobną parę w innym kolorze. Chciałam za nie inne buty,ale Twoje rzeczy bardzo mi wpadły w oko . Chyba ten sam problem z obuwiem mamy ...no łatwo nie jest![]() Jeśli wszystko pasuje to czekam na PW z Twoimi namiarami. Jeśli dziś wymienimy się adresami, to jutro wyślę paczkę
Edytowane przez zioła Czas edycji: 2010-04-26 o 17:00 |
|
|
|
#620 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1267308412
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1267308572 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1267308689 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1267308787 no i 7 Nina Ricci Ricci Ricci edp 1,2ml Oriflame grape antioxidant peel-off-mask 50ml - zużycie ok połowy korektor tak jak na zdjęciu dwa razy użyty Sephora- pędzelki używane ale w bdb stanie przed wysyłką wypiorę i zdezynfekuję co oddałabyś z tych rzeczy za spodenki?? Spodenki są nowe z metkami, kupiłam je za 69zł. Są koloru szarego (na zdjęciu wyglądają jak niebieskie) Najbardziej zależy mi na: pędzelkach, nina richie.
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie zauważyłam, że na drugiej stronie Twojego wątku jest milion rzeczy i dostałam oczopląsu ha haW związku z tym poproszę Ciebie o wymiary spodni : szerokość pas, szerokość na wysokości kroku i długość stanu od kroku w górę. Tylko musiałby być to dokładne wymiarki bo bardzo szczupła jestem niestety.... W związku z tym, że podoba mi się u Ciebie bardzo dużo a ja właśnie zrobiłam zapasy kremów i zapachów to zaproponuję Ci coś z nich ( w nawiasach będę wpisywała cenę ile za to dałam, żebyś też miała rozeznanie ile co jest warte i o ile coś wybierzesz - co zaproponować) Gurlain Idylle zapach (kupiłam testerek od przyjaciółki za 250zł) 100ml- nowe niestestowane https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...Idylle-EDP.htm Givenchy Absolutely Irresistible Givenchy edp 75 ml (zapłaciłam 170zł- tester)- ubytek 2psiknięcia testowe http://tagomago.pl/producent/5/given...-irresistible/ Givenchy krem do twarzy na dzień No Surgetics wrinkle defy (kupiłam za 200zł - tester) - nowiutki nieotwierany jeszcze http://tagomago.pl/produkt/2825/Give...od-oczy-15-ml/ - link do kremu Polaar serum do twarzy - (kupiłam w sephora za 275zł) Polar krem do serum tego wyżej - (kupiłam w sephora za 210zł) Niżej zdjęcia tych rzeczy .... Może coś wybierzesz A za chwilę napiszę co mnie interesuje najbardziej- bo w sumie pół wątku bym ci zabrała
|
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się YRIA, czarny przeterminowany cien do oczu
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szerokość pas szerokość na wysokości kroku długość stanu od kroku w górę
|
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
a mogę prosić o wymiary spodni?
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
wymiary chyba uzupelnilam juz w waku, a napewno podawalam je wczesniej Tobie i odezwalas sie potem ze pasuje - co bym za nie chciala
![]() p.s nie subskrybuje wątkow, sledze tylko swoj - z braku czasu, wiec plissss odpisuj u mnie dziekuje
|
|
#626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oriflame grape antioxidant peel-off-mask 50ml - zużycie ok połowy korektor tak jak na zdjęciu dwa razy użyty Sephora- pędzelki używane ale w bdb stanie przed wysyłką wypiorę i zdezynfekuję to ci mogę oddać za spodenki-= a podasz wymiary? szerokość pas, szerokość na wysokości kroku i długość stanu od kroku w górę? ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
No tak wymiary podane
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko proszę daj znac, niezaleznie od tego czy sie zdecydujesz czy ni, żebym nie czekala w nieskończonośc dzięki
|
|
|
#628 |
|
Wtajemniczenie
|
Wybrałaś jedne z najmniejszych spodni
Noszę rozmiar 34/36, a te wszystkie są na mnie za ciasne, podaję wymiarki:1. rybaczki z ćwiekami (są nowiutkie z metkami, zapłaciłam za nie 215zł ale niestety kupiłam bez mierzenia ufając standardowym zakupom w tym butiku i są za małe) rozmiar z metki 36, ale rozmiarówka jest zaniżona - pas - 34cm, - stan z przodu - 16cm, - stan z tyłu (aż do szwu) - 27cm - szerokość na wysokości kroku - 45cm - długość wewnętrzna - 44cm - długość zewnętrzna - 59cm - szerokość nogawki na dole - 13cm 2. jensowe rurki (są jak nowe, miałam je na sobie może dwa razy, zapłaciłam za nie coś koło 170zł ale nie pamiętam już dokładnie ile, to średnia cena spodni, w butiku w którym je kupiłam) rozmiar z metki 26, rozmiarówka zawyżona - pas - 32cm, - stan z przodu - 19cm, - stan z tyłu (aż do szwu) - 30cm - szerokość na wysokości kroku - 46cm - długość wewnętrzna - 80cm - długość zewnętrzna - 100cm - szerokość nogawki na dole - 16cm 3. Czarne rurki Stradi (mam je z wymianki, oddałam za nie bolerko z ekoskórki i ciuszki warte ok 200zł stan oceniam na bardzo dobry, nie wyglądają na chodzone) rozmiar z metki 32, - pas - 33cm, - stan z przodu - 17cm, - stan z tyłu (aż do szwu) - 27cm - szerokość na wysokości kroku - 45cm - długość wewnętrzna - 86cm - długość zewnętrzna - 104cm - szerokość nogawki na dole - 14cm 4. satynowe rybaczki z wężem (są jak nowe, miałam je na sobie raz, ale źle się w nich czuję, zapłaciłam za nie coś koło 200zł ale nie pamiętam już dokładnie ile, to średnia cena spodni, w butiku w którym je kupiłam) rozmiar z metki S, - pas - 35cm, - stan z przodu - 21cm, - stan z tyłu (aż do szwu) - 28cm - szerokość na wysokości kroku - 48cm - długość wewnętrzna - 43cm - długość zewnętrzna - 61cm - szerokość nogawki na dole - 17cm Edytowane przez MiliVanili Czas edycji: 2010-04-26 o 18:46 |
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
oj faktycznie, sorry jednak gapa ze mnie
![]() a więc byłabym jak najbardziej zainteresowana ![]() daj znać jak wygląda sprawa z tą drugą wizażanką która była pierwsza nią zainteresowana ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
- pas - 34cm, - stan z przodu - 16cm, - stan z tyłu (aż do szwu) - 27cm - szerokość na wysokości kroku - 45cm - długość wewnętrzna - 44cm - długość zewnętrzna - 59cm - szerokość nogawki na dole - 13cm 2. jensowe rurki (są jak nowe, miałam je na sobie może dwa razy, zapłaciłam za nie coś koło 170zł ale nie pamiętam już dokładnie ile, to średnia cena spodni, w butiku w którym je kupiłam) rozmiar z metki 26, rozmiarówka zawyżona - pas - 32cm, - stan z przodu - 19cm, - stan z tyłu (aż do szwu) - 30cm - szerokość na wysokości kroku - 46cm - długość wewnętrzna - 80cm - długość zewnętrzna - 100cm - szerokość nogawki na dole - 16cm 3. Czarne rurki Stradi (mam je z wymianki, oddałam za nie bolerko z ekoskórki i ciuszki warte ok 200zł stan oceniam na bardzo dobry, nie wyglądają na chodzone) rozmiar z metki 32, - pas - 33cm, - stan z przodu - 17cm, - stan z tyłu (aż do szwu) - 27cm - szerokość na wysokości kroku - 45cm - długość wewnętrzna - 86cm - długość zewnętrzna - 104cm - szerokość nogawki na dole - 14cm te byłyby ok.... ale zanim będę pisała co bym przygarnęła może napisz czym ty byś była zainteresowana. Zebym nie przesadziła
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

...no łatwo nie jest
ha ha
A za chwilę napiszę co mnie interesuje najbardziej- bo w sumie pół wątku bym ci zabrała
dziekuje