etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu! - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-26, 11:44   #2731
marie_sol
Rozeznanie

Dot.: etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu!

Zamówiłam kupiłam piękną bianeczkę
Kiedy przyjdzie? jak od razu zapłaciłam??
nie mogę się doczekać

Dbam o loki od 1.06.2010

marie_sol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 11:45   #2732
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marie_sol Pokaż wiadomość
zamówiłam kupiłam piękną bianeczkę
Kiedy przyjdzie? Jak od razu zapłaciłam??
Nie mogę się doczekać
jutro

Proszę o skorzystanie z mojego kodu

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 11:51   #2733
marie_sol
Rozeznanie

niech juz będzie jutro....

Dbam o loki od 1.06.2010

Stary 2010-04-26, 12:02   #2734
dodeczka84
Zakorzenienie

To się nazywa zwodzenie z tą promocją tyg!!! wrrrrrr
Stary 2010-04-26, 12:20   #2735
CharLizZie
Zakorzenienie

A ja się nie mogę doczekać środy kiedy odbiorę moją flavie i elvie w sumie mogłabym się już dziś wybrać, ale tak potwornie mi się nie chce...

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 12:27   #2736
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
przez to Wasze gadanie o perfumach, samej zachciało mi się coś kupić
macie jakieś porady na początek, myślałam żeby iść do sephory i poniuchać kilka, potem może takie małe próbki 1,5-2ml zamówię sobie na all żeby sprawdzić jak na skórze się sprawują (dobry pomysł) a potem zdecyduję
Na początek to powiem Ci to co sama wiem, że nie powinno się wąchać więcej niż 3 zapachów bo potem zaczynają się już mieszać nuty zapachowe i przestaniesz czuć te które tak naprawdę wąchasz .. tylko jakąś mieszankę
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 13:24   #2737
a*a*a*
Ania

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Rzeczywiście szkoda, że wcześniej nie napisałam- to moje wyczucie czasu Ale dziękuję za propozycję, jeśli nie uda mi się ich wcześniej kupić to się zgłoszę do Ciebie jeśli to nie będzie kłopot oczywiście

Kali kochana, za chwilę napiszę Ci PW.

A ja już dzisiaj byłam na rehabilitacji- 5 km w jedną stronę rowerem ( proszę się nie śmiać, wiem że to niewiele, ale jak dla mnie dużo, jeszcze trzy tygodnie temu nie mogłam zakręcić raz pedałami więc teraz jestem z siebie dumna ).Więc jestem jak najbardziej usprawiedliwiona, bo właśnie wcinam sernik na zimno produkcji babci, dużo kalorii dzisiaj spaliłam więc teraz mogę sobie dogodzić Tak mnie naszło na ciasta po waszych ostatnich wpisach, pomarudziłam babci i mam sernik
Ja swojego bicykla jeszcze z zimowego snu nie obudziłam

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
Ja bym pomogła jeszcze miesiac temu, teraz juz niestety nie pracuje w centrum wiec mam daleko wiec moje szaleństwo zakupowe ogranicza sie do internetu w czym wizaz mi wydatnie pomaga

Zjadła bym karpatke ale mam norowirusa i nic nie mogę jeść a lubie jeść

nie dobra o takich pysznościach mi tu pisać

ehh ja mam tylko jedno marzenie perfumowe Chanel Coco Mademoiselle ale niestety zawsze mi było szkoda pieniedzy, ale już sobie postanowiłam że jak tylko dostanę pierwszą premię w pracy po okresie próbnym to kupuje sobie ale edp bo edt mam wrażenie troche inaczej na mnie pachnie brzydziej zresztą. Ale nie wiem czy to mój schiz czy to tak moze być
Znowu mnie bijeeesz

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
Na początek to powiem Ci to co sama wiem, że nie powinno się wąchać więcej niż 3 zapachów bo potem zaczynają się już mieszać nuty zapachowe i przestaniesz czuć te które tak naprawdę wąchasz .. tylko jakąś mieszankę
To prawda. Potem już nie wiadomo co jak pachniało. Chyba, że ktoś ma kawę pod ręką

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-26, 13:34   #2738
Czechomax
Raczkowanie

Addict to mój ukochany zapach Ja tam z przyjemnością poszłabym na takie uzależnienie z tym, że nie mam na to kasy. Na razie popadłam przez Was w torebki. Właśnie zapłaciłam za Felicity

Czechomax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 13:47   #2739
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czechomax Pokaż wiadomość
Addict to mój ukochany zapach Ja tam z przyjemnością poszłabym na takie uzależnienie z tym, że nie mam na to kasy. Na razie popadłam przez Was w torebki. Właśnie zapłaciłam za Felicity
Czekaj, czekaj, a to przypadkiem nie Ty ostatnio nie mogłaś żyć bez Alice

Przecenili mi Cherry W końcu będzie trzeba się na coś zdecydować, tylko teraz co - buty czy torba Buty są jesienno zimowe, byłyby na przyszły sezon, ale za to są boski. Na torbę choruję i byłaby na teraz już.

No i jeszcze czeka mnie 1 wyjazd na pewno, drugi nie wiem. Jak to ogarnąć
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 13:56   #2740
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość

Przecenili mi Cherry W końcu będzie trzeba się na coś zdecydować, tylko teraz co - buty czy torba Buty są jesienno zimowe, byłyby na przyszły sezon, ale za to są boski. Na torbę choruję i byłaby na teraz już.

na wątku torebkowym pytasz co lepiej kupić ? przecież wiesz dobrze że powiemy że lepiej CHERRY
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 14:07   #2741
Czechomax
Raczkowanie

Cytat:

Alice dalej aktualna Z tym, że na razie funduszy na nią brak.

Bierz buty może myślę tak bo akurat Cherry mi się nie podoba, ale wydaje mi się, że ona na stronie jeszcze trochę powisi. Na tej samej zasadzie wzięłam teraz Felicity a nie Alice. Ta druga jeszcze na mnie poczeka.
Co do butów to ostatnio też miałam dylemat. Mogłam jechać w maju na weekend albo kupić sobie parę szpilek w których nie umiem i nie mam gdzie chodzić Ale były boskie Wyjazd wygrał, ale nie powiem, żebym żałowała

Czechomax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 14:13   #2742
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
A u mnie są babeczki z nadzieniem, ciasto czekoladowo- orzechowe, wafelki także czekoladowe i jeszcze jedno ciasto jakiś zwyklak- wszystko robione przez... no niestety nie przeze mnie, ale babcia się napracowała aaa i jeszcze mam pączusie. Kuszę Was, kuszę... mmmm, pyszności

Atmosfera tutaj jest hiper super. Zresztą wiecie co? Wątek ten nazywa się właściwie: (...) torebkomaniaczki (...) Także to jest wątek nie tylko o torebkach ale o nas, torebkomaniaczkach, więc do jakichkolwiek OT nikt nie może się właściwie przyczepić
Hehe coś takiego przeczytałam na jakimś innym wątku gdzie były OT i to jest fajne i logiczne, nie sądzicie?
Ale pyszności masz! a atmosfera jest tutaj bardzo przyjazna. Cieszę sie, ze jest taki wątek o przepięknych torebkach no i nie tylko.....można się doradzić w różnych sprawach i nikt na nikogo nie krzyczy

Cytat:

Mogę zjeść Twoją porcje w razie czego Kocham sernik

Co się wydarzyło, jak mnie nie było? Ktoś streści mi? (przepraszam, że ja tak ciągle ostatnio o streszczenia proszę, ale naprawdę nie wyrabiam czasem ze wszystkim)
To w takim razie zapraszam! Za ile będziesz? I krótkie streszczenie - kupiłam Emilkę czarnulkę a Dominiique zamówiła Mabel w fiolecie cdn. Jak będę miałą chwilkę to Ci napiszę więcej, teraz jestem w pracy i nadrabiam zaległości póki mam wolny komputer.

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Rzeczywiście szkoda, że wcześniej nie napisałam- to moje wyczucie czasu Ale dziękuję za propozycję, jeśli nie uda mi się ich wcześniej kupić to się zgłoszę do Ciebie jeśli to nie będzie kłopot oczywiście

Kali kochana, za chwilę napiszę Ci PW.

A ja już dzisiaj byłam na rehabilitacji- 5 km w jedną stronę rowerem ( proszę się nie śmiać, wiem że to niewiele, ale jak dla mnie dużo, jeszcze trzy tygodnie temu nie mogłam zakręcić raz pedałami więc teraz jestem z siebie dumna ).Więc jestem jak najbardziej usprawiedliwiona, bo właśnie wcinam sernik na zimno produkcji babci, dużo kalorii dzisiaj spaliłam więc teraz mogę sobie dogodzić.Tak mnie naszło na ciasta po waszych ostatnich wpisach, pomarudziłam babci i mam sernik
Jasne, że nie będzie to kłopot. W razie czego pisz a ja postaram się pomóc
O, smacznego! Po takim wysiłku należy się cos dobrego ja też będę kręcić rowerkiem przez godzinę na siłowni ale to dopiero jak skończę pracę czyli po 19.00. A sernik już zdążyłam też wkręcić - nie mogłam się powstrzymać i zabrałam kawałek do pracy. W sumie lepiej teraz niż wieczorem

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Ja zakupiłam ostatnio na wspólnych zamówieniach Encre Noire Lalique, zapach znam, ale najpierw chcę ponosić troszkę, żeby się przekonać, czy warto inwestować we flaszkę - a flakon jest piękny, zapach też mnie zaciekawił.

Poza tym planuję zakup Crystal Noir Versace i Manii Armaniego.

A Euphorię kocham po prostu, nie wiem, ile już falkonów miałam, ale na pewno dwa razy 100 ml, teraz mam 50tkę
Encre Noire ma mój mąż - piękne jest to męskie zaś wersja dla kobiet mi nie podchodzi wcale.
Crystal Noir.... mam malutki flakonik i używam na wieczór zaś Manię Armaniego właśnie wykańczam z odlewki i kiedyś kupię flakonik ale na razie uparcie zbieram na Chanel.

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość

ehh ja mam tylko jedno marzenie perfumowe Chanel Coco Mademoiselle ale niestety zawsze mi było szkoda pieniedzy, ale już sobie postanowiłam że jak tylko dostanę pierwszą premię w pracy po okresie próbnym to kupuje sobie ale edp bo edt mam wrażenie troche inaczej na mnie pachnie brzydziej zresztą. Ale nie wiem czy to mój schiz czy to tak moze być
Ja właśnie zbieram na moje wymarzone Coco Mademoiselle edp moja odlewka 10ml już świeci pustkami i potrzebuję 50ml.

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Nie lubię elle jakoś takie są nieszczególne, tak samo euphoria
Moje zbiory są skromne, mam Chloe edp(ta ze wstązeczką), Lolite lempicką, VW i kenzo słonika którego nie używam. Po za tym mam jedne ukochane takie niefirmowe za 20zł chyba night impression bardzo je lubię.
Może w końcu przecenią saphire. Bo znowu zniknie bez przeceny i znowu będę złaaaaa
Danula! Piękne masz zapachy także mam Chloe edp, które uwielbiam! Lolitę i Słonika ale sporadycznie

Cytat:
przez to Wasze gadanie o perfumach, samej zachciało mi się coś kupić.
macie jakieś porady na początek, myślałam żeby iść do sephory i poniuchać kilka, potem może takie małe próbki 1,5-2ml zamówię sobie na all żeby sprawdzić jak na skórze się sprawują (dobry pomysł) a potem zdecyduję
Tak jak napisałaś, poszłam do perfumerii, potem zamówiłam kilka próbek z all i tak sie zaczęło moja mania trwa do dzisiaj ale chwilowo odwykam

Cytat:
Nie mogę używać Addicta...dusi, oj jak dusi ale Addict Shine i Addict 2 piękne są
Ja popadłam w takie uzależnienie i jestem na odwyku ciekawe ile wytrwam. Póki co, jedzie do mnie Emilka
Stary 2010-04-26, 14:13   #2743
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
na wątku torebkowym pytasz co lepiej kupić ? przecież wiesz dobrze że powiemy że lepiej CHERRY
Cytat:
Alice dalej aktualna Z tym, że na razie funduszy na nią brak.

Bierz buty może myślę tak bo akurat Cherry mi się nie podoba, ale wydaje mi się, że ona na stronie jeszcze trochę powisi. Na tej samej zasadzie wzięłam teraz Felicity a nie Alice. Ta druga jeszcze na mnie poczeka.
Co do butów to ostatnio też miałam dylemat. Mogłam jechać w maju na weekend albo kupić sobie parę szpilek w których nie umiem i nie mam gdzie chodzić Ale były boskie Wyjazd wygrał, ale nie powiem, żebym żałowała
No proszę, ile osób, tyle opinii Ktoś jeszcze

Reniabg dzięki

a tak w ogóle, to Wizażanki emilkomaniaczki z Łodzi ujawnijcie się Jedna z Was (z różową emilką dawną) szła dzisiaj Kilińskiego, jedna z szarą studiuje kulturoznawstwo/historię sztuki i była na uczelni w zeszłą środę, a jedna - również z szarą, siedziała koło mnie (i mojej Anori) bodaj w czwartek w autobusie do Łodzi Dziewczyny, pokażcie się

Edytowane przez martini.
Czas edycji: 2010-04-26 o 14:35
Stary 2010-04-26, 14:35   #2744
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
No proszę, ile osób, tyle opinii Ktoś jeszcze
sama zamówiłam sobie ostatnio buty, ale i tak radzę kupić torebkę, chyba że buty to absolutny mus z drugiej strony Cherry chyba nie jest zbyt popularna więc nie powinna szybko zniknąć a do tego może dorzucą ją w promocji tygodnia

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 15:07   #2745
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
sama zamówiłam sobie ostatnio buty, ale i tak radzę kupić torebkę, chyba że buty to absolutny mus z drugiej strony Cherry chyba nie jest zbyt popularna więc nie powinna szybko zniknąć a do tego może dorzucą ją w promocji tygodnia
No i proszę, następna opinia
Stary 2010-04-26, 15:14   #2746
Dominiique
BAN stały

Cytat:
A jakiego typu zapachy lubisz? Świeże, słodkie, duszne, lekkie, kwiatowe, owocowe, orientalne...? Coś doradzimy
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 15:30   #2747
201608151053
Konto usunięte

PO ilu tygodniach zmienia się PROMOCJA TYGODNIA?!?

Moje ulubione perfumy na lato to Sunflowers i White linen (te drugie bardzo trudne do kupienia), niestety...

Edytowane przez 201608151053
Czas edycji: 2010-04-26 o 15:34
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 15:39   #2748
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez Beata2906 Pokaż wiadomość
O tym samym właśnie pomyślałam... W sumie dzień roboczy za niedługo się kończy a tu nic.

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 15:41   #2749
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-26, 16:12   #2750
Galilea
Rozeznanie

Cytat:
mnie jakoś specjalnie nie cieszy, bo się mnożą komplikacje. Nie wiem, jak ogarnę ten tydzień

Zaraz będę
No i co z Tobą martini? Czekałam, a nie przyszłaś?...
Ja też mam skopany tydzień, bo w sobotę synek mi się pochorował i teraz kombinuję jak pogodzić pracę i opiekę nad nim. A babcia wyjechała...

Cytat:
Ja to robię tak: biorę do perfumerii coś do pisania, psikam na paseczki i każdy paseczek podpisuję. Potem mogę w domu wsadzic za dekolt, wąchać do woli, także na 2 dzień, bo dla mnie jest ważne też to, jak perfumy "bledną", co im zostaje na dnie, czy sama wanilia, czy samo mydło.

A tak w ogóle farfalla to rozśmieszyło mnie, że szukasz 3 stópekW pierwszej sekundzie jak to przeczytałam to wyobraziłam sobie autentycznie tylko 3 nogi i 3 buty.
Cytat:

Moje ulubione perfumy na lato to Sunflowers i White linen (te drugie bardzo trudne do kupienia), niestety...
Pan Krzysztof chyba na chorobowym

Do White Linen (ale chyba wersji Pure White Linen?) są uderzająco podobne Clinique Happy Heart. Więc ewent. można je "zastąpić " czymś innym - wypróbować. Przeżyłam kiedyś perfumeryjne zdziwienie, bo wąchałam te PWL i stwierdziłam, że to żadna "nowość", a moje ukochane od lat (i na szczęście niepopularne) Happy Heart wlane do innej butelki i pod inną nazwą i marką. Marketing. Bo i HH i PWL to ta sama Estee Lauder. Tylko teraz właśnie nie jestem pewna, ale to była wersja Pure.
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 16:15   #2751
Nataliakazia
Raczkowanie

GG do Nataliakazia

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Jej to jeszcze raz bardzo Ci dziękuję A z Simon z pewnością będziesz zadowolona - sama się na nią czaję .
Uwierz że tu nie skończy się na Simon... niedługo klikniesz Emilkę potem jeszcze jakąś ... i wciągnięta na całego
A kochana wzięłaś za pobraniem?
Tego się właśnie obawiam Tym bardziej, że od dawna kusi mnie szara emilka i czarna ana No zobaczymy, może ktoś je wcześniej wykupi i uratuje mnie przed bankructwem Dobrze, że z nowej kolekcji oprócz beżowej flavii nic mi nie wpadło w oko

A co do zakupu to nie brałam za pobraniem, wpłaciłam im pieniążki na konto. Nie wiem do końca na jakiej zasadzie to działa, ale podejrzewam, że niedługo (jeśli już się to nie stało) coś wpłynie na Twoje konto rabatowe

Edytowane przez Nataliakazia
Czas edycji: 2010-04-26 o 16:53
Nataliakazia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 16:24   #2752
201608151053
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość
N

Do White Linen (ale chyba wersji Pure White Linen?) są uderzająco podobne Clinique Happy Heart. Więc ewent. można je "zastąpić " czymś innym - wypróbować. .
Nie, Pure White Linen i jakieś Pink Coral czy coś to zupełnie inne zapachy...White Linen pare lat temu przestano produkować, więc kupno tylko przez internet i na własne ryzyko, bo moga być zwietrzałe. Ale i tak zamierzam je w tym roku kupić, może po raz ostatni White Linen fantastycznie pachniały, ja wiem, taką czystością, takim luksusowym mydłem . Idealne na lato
Stary 2010-04-26, 16:30   #2753
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość

Danula! Piękne masz zapachy także mam Chloe edp, które uwielbiam! Lolitę i Słonika ale sporadycznie
Dziękuję Ja dopiero niedawno zaczęłam zbierać zapachy więc skormniutko, a tu jeszcze torebki i buty wymagają pieniędzy

Cytat:
Właśnie, głupie pytanie do nas

Cytat:
Napisane przez Nataliakazia Pokaż wiadomość
Tego się właśnie obawiam Tym bardziej, że od dawna kusi mnie szara emilka i czarna ana No zobaczymy, może ktoś je wcześniej wykupi i uratuje mnie przed bankructwem Dobrze, że z nowej kolekcji oprócz beżowej flavii nic mi nie wpadło w oko
Na pewno coś ci się spodoba od drugiego wejrzenia, albo kolejnego
Ja tak miałam z Alice i teraz wzdycham do simon jasnej a nigdy mi się nie podobała

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-26, 16:32   #2754
marie_sol
Rozeznanie

Ja jak się robi ciepło sięgam po Hugo Boss Femme.. mmm.. od razu mi się wiosennie zrobiło

Dbam o loki od 1.06.2010

Stary 2010-04-26, 16:38   #2755
201608151053
Konto usunięte

Cytat:

Ja właśnie zbieram na moje wymarzone Coco Mademoiselle edp moja odlewka 10ml już świeci pustkami i potrzebuję 50ml.
Jak nie będziesz mogła uzbierać na oryginał (czego Ci nie życze, absolutnie!), spróbuj odpowiednik FM. Mademoiselle robią baaardzo podobne. I jest jeszcze takie mleczko w sprayu do ciała, zapach bardzo trwały, pojemność 150 ml, na lato -świetne, lepsze niz woda i dłużej pachną.

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość

Na pewno coś ci się spodoba od drugiego wejrzenia, albo kolejnego
Ja tak miałam z Alice i teraz wzdycham do simon jasnej a nigdy mi się nie podobała
Mnie się zaczęła Pheby brązowa podobac, chociaż chyba powinna już być tańsza, bo mam wrażenie, że nowiutka kolekcja to ona nie jest...A jeszcze tej Marelli nie kupiłam, bo ona właśnie mi się od pierwszego wejrzenia podoba Tylko po chwili włączyłam myślenie, że ten kolor do zbyt wielu rzeczy mi nie pasuje. I potrzebuję wybrać jeszcze jedną, żeby ew. Marellę odesłać...

Edytowane przez 201608151053
Czas edycji: 2010-04-26 o 16:35
Stary 2010-04-26, 16:41   #2756
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Kali, nie liczy się ilość a jakość bardzo ładne masz zapachy.
Zgadzam się ale najbardziej lubię Eternity bo Euphoria mi się "przejadła"

Cytat:
Euphoria to moje ukochane perfumy

A Eternity też ładne. Ostatnio spodobała mi się ich najnowsza letnia wersja.
Będę skazana na wejście do Sephory

Cytat:
Powąchasz jeden perfum w Sephorze i lecisz do Tesco czy tam Delimy (zależy od CH) wąchać kawę ... i czynność powtarzasz tyle razy ile będzie trzeba
Stary 2010-04-26, 16:42   #2757
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Powąchasz jeden perfum w Sephorze i lecisz do Tesco czy tam Delimy (zależy od CH) wąchać kawę ... i czynność powtarzasz tyle razy ile będzie trzeba
W Sephorach przewaznie mają słoik z kawą do wąchania

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 16:44   #2758
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
A jakiego typu zapachy lubisz? Świeże, słodkie, duszne, lekkie, kwiatowe, owocowe, orientalne...? Coś doradzimy
właśnie zapachy to raczej lekkie, świeże cytrusowe, lub takie "zielone"; na pierwszy rzut do wąchania pójdą chyba Moschino: Funny i I love love; może też Light blue D&G; bo nie chcę za dużo naraz wąchać, poczytam może w sephorze jakieś etykietki

a co do Pana Krzysztofa, to dzisiaj mi odpisał, że Felicyty czarna już dostępna na pewno nie będzie, więc na chorobowym raczej nie jest

a co do promocji tygodnia, to nie żartujcie bo mi się Laia zaczęła podobać;D tylko się zastanawiam czy ona na ramię wejdzie, bo nie lubię torebek nosić na przedramieniu

Edytowane przez aniolusiek_
Czas edycji: 2010-04-26 o 16:48
aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 16:51   #2759
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nataliakazia Pokaż wiadomość

A co do zakupu to nie brałam za pobraniem, wpłaciłam im pieniążki na konto. Nie wiem do końca na jakiej zasadzie to działa, ale podejrzewam, że niedługo(jeśli już nie) coś wpłynie na Twoje konto rabatowe
To może ja lepiej nie będę wymieniać co mnie kusi
Tak już naliczyli mi rabat. Jeszcze raz dziękuję i mam nadzieję że będziesz zadowolona z torebki i oczywiście klikniesz fotki

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
W Sephorach przewaznie mają słoik z kawą do wąchania
Na prawdę?
Stary 2010-04-26, 16:52   #2760
Dorka_Sz
Zadomowienie

GG do Dorka_Sz

Cytat:
mam to samo, tylko portfel świeci pustką

Dorka_Sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości