Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-26, 17:22   #4411
alutka78
Rozeznanie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
DzieńDoberek! no i jeszcze te gofry... normalnie mnie dobijacie...

idealnecialo - masz ślicznego brzusia!! a od tyłu wogóle nie widać żebyś w ciąży była a włosy masz cudowne takie gęste i długie i widać że zdrowe rzeczywiście parę pasemek i troszkę cieniowania i będziesz wyglądać jak "włosowa" modelka od szamponów

widziałam śliczne zakupy a ja już właściwie wszystko co potrzebne z ubranek mam, a nawet nadwyżkę i nie ma sensu już więcej kupować i strasznie przez to cierpię tyle pięknych rzeczy dla dzidziusiów w sklepach a ja tylko popatrzeć mogę

strasznie mnie postraszyłyście tymi rozpakowanymi z majowo-czerwcowych.. chyba też muszę popakować torbę (heh trzeba by najpierw jakąś mieć ) do 7 lipca już niedaleko, a wg pierwszych ruchów mi wyszedł 18 czerwiec...
Mi jeszcze duzo brakuje.
Stary 2010-04-26, 17:28   #4412
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Moja przyjaciółka wczoraj była z 2letnim synkiem i powiedziała mi żebym nie kupowala dużo butelek a już na pewno nie jednej marki, bo to dziecko wybierze co mu będzie odpowiadało. Jej synek wogóle nie chciał pić z TT, Canpola, Aventa... wybrał najzwyklejsze i najbardziej tradycyjne buteleczki NUKa... no i teraz nie wiem co. Moja siostra też ma NUKa.
Ja też przedwczoraj kupiłam NUK-a , zastanawiałam się czy TT czy NUK ale że akurat NUK był z lateksowym smoczkiem antykolkowym to wolałam jego.Moje pierwsze dzidzi nie chciało tych biąłych smoczków silikonowych ani do picia ani jako uspakajającego więc założyłam że drugie pewnie też nie będzie chciało
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 17:30   #4413
bassienkaw
Zakorzenienie

wiecie co kobiety mam pisać ta głupia prace magisterska i to jak mi sie nie chce, to jest cos okropnego... dawno tyle nie mialam do zrobienia innych rzeczy, jakze powiedzmy waznych i pilnych... hahaha przy komputerze

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 17:42   #4414
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

zaczne od smsa od zuziuni

"hej leze leze leze, leki i kroplowki a tak wiecej nic sie nie dzieje. moze jutro jak wyniki beda ok zaloza krazek ale nie wiem jeszcze. pozdrawiam"

z dzisiaj

"hej wieczorem twardnial mi brzuch wiec kroplowka. Wyniki posiewu w srode najwczesniej, jutro obciazenie glukoza. Na razie w miare sie czuje"

my wlasnie wrocilismy z zielonej nieco nam sie weekend przeciagnal kupilismy troche gratow dla malego wiec jestem spokojniejsza zaraz sie pochwale zdjeciami zdjecie wanienki z netu bo juz mi sie nie chce robic a oprucz tego kupilismy dwie paczki pieluch i 10szt pieluszek tetrowych 3 pary bodow frotte na jesien roz 68 i 3 pary bodow na dlugi rekawek po 4zl szt w carefourze

Załącznik 3061440Załącznik 3061441Załącznik 3061442Załącznik 3061443Załącznik 3061444Załącznik 3061445Załącznik 3061446Załącznik 3061447Załącznik 3061448Załącznik 3061449
Po pierwsze:Jak będziesz pisała do Zuziuni to powiedz, że trzymamy za nią kciuki i że myślami jesteśmy przy niej!!!Czekamy na nią!!!

Po drugie: super zakupki!!!
Te niebieskie spodenki są SUPER!!!

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Oto moje zdobycze z soboty
Kocyk, body, niedrapki i czapeczka, klipsy na smoczek, pojemnik na smoczek i pieluchy i niech mi tylko Madzia dostanie sisiola!!!!!
Sliczne ubranka, ty sie nie martw jak Madzi sisiol urośnie to chętnie odkupię te różowe cudeńka
Gdzie kupiłaś te klipsy na smoczki, ładne bardzo, bo ostatnio jak oglądałam w sklepie to wszystkie na jedno kopyto .
Stary 2010-04-26, 17:44   #4415
martysek
Zadomowienie

Właśnie wróciłam od ginekologa. Jednak intuicja mnie znowu nie zawiodła. Śniło mi się, że coś nie tak jest i powiedziałam to lekarzowi. Uśmiechnął się i powiedział, że nie ma najmniejszego problemu, zrobimy USG.

Od soboty "stawia" mio się macica. Brzuch staje się strasznie twardy i trzyma tak jakiś czas.
Malutka ma się dobrze, ale szyjka skróciła mi się w ciągu tygodnia o ok 10-12 mm Ostatnio miała 35 mm, a teraz 23-25mm

Chciałam zwolnienie, żeby sobie odpocząć i wszystko pozałatwiać, a tu dupa. Jak najwięcej leżeć i odpoczywać...

Edytowane przez martysek
Czas edycji: 2010-04-26 o 18:04
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 17:44   #4416
Alguien
Zadomowienie

Czesc kobiety
Ciezko Was nadrobic i wszystkim poodpisywac, jak wstaje rano, a tu 4-5 nowych stron

Mowilyscie o podgrzewaczach. Nie kupujcie podgrzewacza typowo pod jedna marke butelek (np Avent), bo jak dzidzia potem nie bedzie chciala z takiej butelki pic, to bedzie problem. Najlepszy jest uniwersalny , taki w ktorym mozna podgrzac butelki, sloiczki.

justynacz to zaraz dostaniesz nagane czemu nie podalas mi na pw do listy na 1 stronie, ze oczekujesz coreczki A swego czasu mialysmy tu taki niedobor dziewczynek haha
itakasia ale cudowne ogrodniczki

Zmykam zaraz na jakies male zakupy, chyba dzis zrobie fasolke bo bretonsku
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 17:45   #4417
itakasia
Zakorzenienie

martysek
rzeczywiscie sporo sie skrocila w dosc krotkim czasie. ale bedzie dobrze, tylko teraz lez!!!!!
Stary 2010-04-26, 17:45   #4418
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

cześć Dziewczyny!! Dawno się nie odzywałam ale miałam cały tamten tydzień gości i już się cieszę że pojechali. Tak nie lubię takiego "a może kawy .....a może coś tam..." wkurza mnie to jakoś teraz i brakowało mi tego spokoju. Wczoraj chciałam was nadrobić i popisać ale jakaś większa awaria prądu była i do 21 beż prądu byliśmy, masakra. Myślę że uda mi się was nadrobić chociaż tak po części
Tak wogóle to dopiero teraz zauważyłam że dzisiaj mam 100 dni do porodu ,ale to zleciało......

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563

Edytowane przez madziorek026
Czas edycji: 2010-04-26 o 17:49
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 17:51   #4419
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
Proszę się nie śmiać ze mnie bo nie pamiętam (mój syn ma 12 lat ) Od kiedy dziecku podaje się herbatki? Tzn. Jak jest na cycu to też się podaje herbatki?
Skąd wiadomo czy maleństwo chce jeść czy pić?
Mleko z cyca chyba wystarcza i nie trzeba dodatkowo poić - dawać herbatek, nie?
Jestem przerażona. Nic nie pamiętam. Nic nie wiem.
Jak ja sobie dam radę?
Położne odradzają podawanie dziecku herbatek i wody, dopóki jest na piersi, NAWET W UPALNE DNI,!!! wystarcza nasze mleko.Nasz pokarm jest tak "zrobiony" ,że najpierw mleko które leci na początku karmienia jest bardzo wodniste, specjalnie żeby zaspokoić pragnienie dziecka a dopiero przy dłuższym piciu zaczyna być bardziej treściwe i sycące.Dopiero jak zaczyna się wprowadzać pokarm stały powinno się dziecku podawać płyny- też zapomniałam ale ostatnio czytałam na ten temat
Stary 2010-04-26, 17:57   #4420
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Czesc kobiety
Ciezko Was nadrobic i wszystkim poodpisywac, jak wstaje rano, a tu 4-5 nowych stron

Mowilyscie o podgrzewaczach. Nie kupujcie podgrzewacza typowo pod jedna marke butelek (np Avent), bo jak dzidzia potem nie bedzie chciala z takiej butelki pic, to bedzie problem. Najlepszy jest uniwersalny , taki w ktorym mozna podgrzac butelki, sloiczki.

justynacz to zaraz dostaniesz nagane czemu nie podalas mi na pw do listy na 1 stronie, ze oczekujesz coreczki A swego czasu mialysmy tu taki niedobor dziewczynek haha
itakasia ale cudowne ogrodniczki

Zmykam zaraz na jakies male zakupy, chyba dzis zrobie fasolke bo bretonsku
jaki masz wózek dla córci?? aa i o imię się pytałam,ale mi nie odpowiedziałaś czy już jest??
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 17:58   #4421
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
wogole to powiem wam ze wczoraj sie strasznie czulam bolal mnie brzuch i byl twardy na maxa mialam wrazenie tez jak bylam w wc ze poplamilam na brazowo ale nie jestem pewna bo sie to nie powtorzylo ale bylam spanikowana dzisiaj tez mnie boli brzus i plecy troche ale nie jest juz taki twardy w czwartek mam wuzyte wiec juz te kilka dni sie wstrzymam a nie chce robic paniki bo wydaje mi sie ze troszke wszystko wyolbrzymiam przez to co sotatnio u nas z dziewczynami na watku bylo i przez to sobie wkrecam oby... w czwartek sie okarze
Leż i odpoczywaj,nie noś niczego!!!!
Ja tak samo jak Ty , coraz więcej obaw, martwią mnie te kłucia szyjki i te twardnienia brzucha ale też nie chce panikować i też tylko niecierpliwie z dnia na dzień czekam,tylko mi jeszcze zostało sporo czasu bo wizyta dopiero 10.05 Będzie dobrze kochana!!!

Edytowane przez jusdan77
Czas edycji: 2010-04-26 o 18:03
Stary 2010-04-26, 18:17   #4422
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
jaki masz wózek dla córci?? aa i o imię się pytałam,ale mi nie odpowiedziałaś czy już jest??
Oj przepraszam, nie odpowiedzialam, ale imie jeszcze nie jest wybrane A chyba wiem, dlaczego pytasz Nadia raczej nie bedzie jednak Jestesmy tak wybredni, ze chyba poczekamy, az zobaczymy mala i zdecydujemy na miejscu.
A wozek mam ten:
http://www.toysrus.com/product/index...ductId=3156651

jusdan dobrze pisze nie podaje sie dziecku karmionym piersia zadnych plynow. Mleko zawiera wszystko, co dzidzia potrzebuje.
Stary 2010-04-26, 18:21   #4423
zwierciadelko
BAN stały

GG do zwierciadelko

uffff dziewczyny ile postow.... ranyy

MNie nie bylo przez wekend bo bylam w Szpitalu na jedna nocke.. bo skurcze dostlam naszczescie nie byly groznie i male...weic dzis wyszlam..UFF odrazu lepiej...mi....

Trzyma kciuki za Zuzie....

i ide sie polozyc bo oszczedzac sie musze

buzka Mamcie
zwierciadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:28   #4424
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
Oj przepraszam, nie odpowiedzialam, ale imie jeszcze nie jest wybrane A chyba wiem, dlaczego pytasz Nadia raczej nie bedzie jednak Jestesmy tak wybredni, ze chyba poczekamy, az zobaczymy mala i zdecydujemy na miejscu.
A wozek mam ten:
http://www.toysrus.com/product/index...ductId=3156651

jusdan dobrze pisze nie podaje sie dziecku karmionym piersia zadnych plynow. Mleko zawiera wszystko, co dzidzia potrzebuje.
ja do Nadii nikogo nie namawiam ale chciałam się dowiedzieć jakie światowe imię dacie Augulentin
Stary 2010-04-26, 18:31   #4425
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam od ginekologa. Jednak intuicja mnie znowu nie zawiodła. Śniło mi się, że coś nie tak jest i powiedziałam to lekarzowi. Uśmiechnął się i powiedział, że nie ma najmniejszego problemu, zrobimy USG.

Od soboty "stawia" mio się macica. Brzuch staje się strasznie twardy i trzyma tak jakiś czas.
Malutka ma się dobrze, ale szyjka skróciła mi się w ciągu tygodnia o ok 10-12 mm Ostatnio miała 35 mm, a teraz 23-25mm

Chciałam zwolnienie, żeby sobie odpocząć i wszystko pozałatwiać, a tu dupa. Jak najwięcej leżeć i odpoczywać...
No to odpoczywaj i dbaj o siebie
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:37   #4426
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
ja do Nadii nikogo nie namawiam ale chciałam się dowiedzieć jakie światowe imię dacie Augulentin
Augulentin hahahateraz to pojechalas A to Cie zaskocze, wlasnie nie bedzie swiatowe na pewno, bedzie zwykle, polskie jakies.
Stary 2010-04-26, 18:42   #4427
papeteria
Zakorzenienie

itakasia śliczne spodenki i świetna cena
martysek czyli nie masz zwolnienia ? a masz odpoczywać i leżeć ?
madziorek to teraz troche odpoczniesz od gości
zwierciadełko dobrze ze juz wszystko ok

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:43   #4428
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
Augulentin hahahateraz to pojechalas A to Cie zaskocze, wlasnie nie bedzie swiatowe na pewno, bedzie zwykle, polskie jakies.
hehe..... oj.....
co do imienia i dobrze,nie ma co wymyślać bo potem problemy jakieś niesmaczne......
Stary 2010-04-26, 18:45   #4429
bassienkaw
Zakorzenienie

Ale u nas się rozpadało, szaro, buro i nijako, a taki piękny dzień był...ale było za duszno, zbytu upalnie... a teraz wali mi po szybach, że hej a jak u Was?

Stary 2010-04-26, 18:47   #4430
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
hehe..... oj.....
co do imienia i dobrze,nie ma co wymyślać bo potem problemy jakieś niesmaczne......
Wiesz...prawda jest taka, jak nawet badania pokazuja, ze im ludzie bardziej normalni, wyzej wyksztalceni, itd, to nadaja normalne imienia dzieciom. To tylko te niziny spoleczne maja genialne pomysly na Dolores Sledz, Karmen Fafara, Dzesika Cebula, Pamela Kapusta...
Stary 2010-04-26, 18:51   #4431
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Ale u nas się rozpadało, szaro, buro i nijako, a taki piękny dzień był...ale było za duszno, zbytu upalnie... a teraz wali mi po szybach, że hej a jak u Was?
spokojnie, ale to chyba cisza przed burza , bo daleko od siebie nie mamy to wiem czego sie spodziewac

Stary 2010-04-26, 18:52   #4432
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz...prawda jest taka, jak nawet badania pokazuja, ze im ludzie bardziej normalni, wyzej wyksztalceni, itd, to nadaja normalne imienia dzieciom. To tylko te niziny spoleczne maja genialne pomysly na Dolores Sledz, Karmen Fafara, Dzesika Cebula, Pamela Kapusta...
o taaaaaaaak...zgadzam się z Tobą w 100% mam nawet kilka dowodów na to ---uczyłam w szkole iiiii spotkałam się z kilkoma zaskakującymi mixami....

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
u mnie podoga taka sama jaką opisujesz do tego wiatr szaleje
Stary 2010-04-26, 18:54   #4433
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
U mnie parno, zerwal sie wiaterek i chyba bedzie padac

Cytat:
Nio to prawda...ja chcialm orgnalen nie koniecznie wymyslone, ale takie mniej popularne lub spotykane!
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:54   #4434
itakasia
Zakorzenienie

basienka
u nas lekko sie chmurzy ale cieplutko
papeteria
no wciagnelo mnie allegro ostatnio
Stary 2010-04-26, 18:56   #4435
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
o taaaaaaaak...zgadzam się z Tobą w 100% mam nawet kilka dowodów na to ---uczyłam w szkole iiiii spotkałam się z kilkoma zaskakującymi mixami....
Ja mam nietypowe imię jak na czasy kiedy się urodziłam i jakoś nie zauważyłam, żebym pochodziła z nizin społecznych. Moja córka też będzie miała nietypowe imię i też nie mogę narzekać na nasze warunki.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:57   #4436
bassienkaw
Zakorzenienie

No i po deszczu... Jezu jak to zrobić by się nie narobić uwielbiam wizaż gdy muszę pisać coś ważnego, a że tym razem jest to praca magisterska... no cóż. Ale muszę choć 3 podrozdziały dzisiaj napisać, choć w planach było ambitnie 5 ;/

Stary 2010-04-26, 18:57   #4437
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
A wogole mozna farbowac wlosy w ciazy? pytala ktora gina?
jasne ze mozna i to od pierwszego mc to ze niby przez pierwsze3mc nie wolno to tylko zabobon cos o tym wiem jestem fryzjerka

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
widziałam śliczne zakupy a ja już właściwie wszystko co potrzebne z ubranek mam, a nawet nadwyżkę i nie ma sensu już więcej kupować i strasznie przez to cierpię tyle pięknych rzeczy dla dzidziusiów w sklepach a ja tylko popatrzeć mogę

strasznie mnie postraszyłyście tymi rozpakowanymi z majowo-czerwcowych.. chyba też muszę popakować torbę (heh trzeba by najpierw jakąś mieć ) do 7 lipca już niedaleko, a wg pierwszych ruchów mi wyszedł 18 czerwiec...
ja jutro wypiore torbe podrozna zeby ja odswiezyc a odnosnie ciuszkow to niestety mimo ze mam juz ich mnustwo to nadal kupuje tylko kupuje juz na wiekszy rozmiar zeby maly pozniej tez mial co nosic

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
chyba dzisiaj sobie zrobie wieczor pieknosci
wczoraj wylicytowalam spodenki
http://www.allegro.pl/item1003103729...rosiaczek.html
piekne ja uwielbiam wszystko co kubusiowe a co do tego ze az szkoda bylo nie kupic to ja mam tak czesto

Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość

kochana dbaj o siebie!

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Leż i odpoczywaj,nie noś niczego!!!!
Ja tak samo jak Ty , coraz więcej obaw, martwią mnie te kłucia szyjki i te twardnienia brzucha ale też nie chce panikować i też tylko niecierpliwie z dnia na dzień czekam,tylko mi jeszcze zostało sporo czasu bo wizyta dopiero 10.05 Będzie dobrze kochana!!!
no musi byc dobrze nawet nie mysle o tym ze nie bo nawet nie chce krakac i na normalna wizyte to musiala bym czekac do 05.05 ale w czwartek ide prywatnie do mojej ginki na usg 3/4d wiec powiem jej co i jak zeby dokladnie mnie zbadala

Cytat:
Napisane przez zwierciadelko Pokaż wiadomość
uffff dziewczyny ile postow.... ranyy

MNie nie bylo przez wekend bo bylam w Szpitalu na jedna nocke.. bo skurcze dostlam naszczescie nie byly groznie i male...weic dzis wyszlam..UFF odrazu lepiej...mi....

Trzyma kciuki za Zuzie....

i ide sie polozyc bo oszczedzac sie musze

buzka Mamcie
dbaj o siebie!!!!! to nie zarty

dziewczyny moze was nieco pociesze jak bylam teraz u siostry na weekend przyszla mojejgo szwagra bratowa i juz w 30tc dosc drastycznie skrocila jej sie szyjka lekarz ja straszyl ze szybciej urodzi i co? teraz jest w 40tc i wrecz chce juz urodzic a tu nic sie nie dzieje szyjka sie nie skraca rozwarcie sie nie robi wiec spokojnie damy rade
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 18:59   #4438
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Ja mam nietypowe imię jak na czasy kiedy się urodziłam i jakoś nie zauważyłam, żebym pochodziła z nizin społecznych. Moja córka też będzie miała nietypowe imię i też nie mogę narzekać na nasze warunki.
hahhahaha i ja mam nietypowe jak na swoje lata--zawsze byłam jedną jedyną o takim imieniu kiedyś........my z Augulentin mówimy o znacznie innych przypadkach nadawania imion dla swoich pociech, więc relax....nie ma zamiaru tu nikt nikogo obrażać......
Stary 2010-04-26, 19:01   #4439
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
spokojnie, ale to chyba cisza przed burza , bo daleko od siebie nie mamy to wiem czego sie spodziewac
basienka u ciebie juz koniec a u mnie właśnie zerwał się wiatr

Stary 2010-04-26, 19:01   #4440
bassienkaw
Zakorzenienie

Dzidzia i Xawmeli jakie macie imiona?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości