Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;) - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-26, 20:49   #931
OlkaR
Zakorzenienie

Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
ja strasznie lubię stopy TŻta mogłabym je tylko masować i ugniatać godzinami gdyby mi pozwalał

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

możliwe ale tak też wygląda fajnie zawsze przed byciem razem wyobrażałam sobie że jego dłonie to pająki z długimi cienkimi odnóżami
a feeeeeeeee....
stopy są obleśne
Ja się dłuuugo nie chciałam dać ex żeby mi wymasował stopy...
Stopy są PASKUDNE

Maya ja nie watpię w jego możliwości ale....17,5 przepraszam (jestem chamem)
Stary 2010-04-26, 20:50   #932
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)

Cytat:
Napisane przez malgorzatek85 Pokaż wiadomość
Znalazlam profil tż na takowym portalu.Aktywny w ciagu 24 godzin,fotki z ostatniego sylwestra.I co ja mam myslec???
Rozmawialismy,ze mielismy kiedys tam profile,ale teraz sa nie uzywane.On sie nawet zastanawial czy jeszcze wogole jest,czy nie zostal skasowany.
Weszlam z ciekawosci,a teraz zaluje!!!Najgorsze jest to,ze mu powiedzialam o tym!Bedzie mogl ulozyc sobie bajeczke,a spotkamy sie dopiero za tydzien.
Jest mi smutno,siedze i placze.Nie wiedzialam,ze czegos mu brakuje w naszym zwiazku,ze tam musi tego szukac.Pewnie mi powie,ze nigdy mnie nie zdradzil etc,ale czy ja bede umiala mu zaufac???Tak mysle na 99% mnie nie zdradzil!!!
Czuje sie tak jakby mnie zdradzil.
Nie mam glowy do niczego!

Madziu zadzwon moze do mamy,zeby szybciej wrocila,niech Cie zobaczy!A poki co to moze posmaruj reke jakis zelem na potluczenia,albo przyloz lod!!!
współczuje sytuacji ja bym sie bardzo wkurzyła i chyba skończyła zwiazek

mama już wróciła i powiedziała,że mam strasznie głowe potłuczoną ,przylożyłam lod , zobaczymy.. na nodze krwiak mi sie robi a palcami jako tako moge ruszać..

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
Madziu..jaaak Ty to zrobilas?? obys sobie nic nie polamala
jak sierota goniłam za Tż i na jakiś kamien wjechałam

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
a u mnie do du...

czuję się "wypalona" pod każdym względem...

nic mi się nie chce, jestem jakaś rozdrażniona...

z tego wszystkiego dochodzę do dziwnych wniosków odnośnie mojego związku... czuję, że przez ostatnie tygodnie mega się zmieniłam i to na gorsze... myślałam, że to przejdzie, ale raczej się nasila...
na gorsze tzn??

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Madziu zapomniałam napisać,że biedulka jesteś Ale nie zwlekaj z wizytą u lekarza.

Hmm ja nie wiem jaki rozmiar ma M. Ja mam 11/12,a on ma takie paluchy,że jego mały palec jest ja mój kciuk. Więc w sumie też pewnie ma w okolicach tego co Twój M.
moja mama jest lekarzem

zawsze śmiesznie wyglądają takie obrączki razem..jedna mała a druga taka duuuuża
Stary 2010-04-26, 20:56   #933
malgorzatek85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
współczuje sytuacji ja bym sie bardzo wkurzyła i chyba skończyła zwiazek

mama już wróciła i powiedziała,że mam strasznie głowe potłuczoną ,przylożyłam lod , zobaczymy.. na nodze krwiak mi sie robi a palcami jako tako moge ruszać..

Kuruj sie i wracaj do zdrowia!!!

Ja sie boje czy to juz nie koniec naszego zwiazku.Ja nie chce tego!!!Zalezy mi na nim i chce z nim byc,ale chce mu ufac i wierzyc we wszystko co mi mowi.
Dziewczyny trzymajcie kciuki za nas,zalezy mi na nim.
Ide sie polozyc,bo juz dzis dziewczyny pytaly w pracy czemu wygladam tak kiepsko,jutro jzu nie dadza mi spokoju.

Długo jeszcze...
malgorzatek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 20:57   #934
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
a feeeeeeeee....
stopy są obleśne
Stopy są PASKUDNE
no i właśnie TŻ uważa tak samo a ja uważam że cudze stopy faktycznie są paskudne ale jego są genialnie, nigdy takich fajnych stóp nie widziałam a ja naprawdę odczuwam zawód jak mi je zabiera

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Ide sie polozyc,bo juz dzis dziewczyny pytaly w pracy czemu wygladam tak kiepsko,jutro jzu nie dadza mi spokoju.
o tak, sen to recepta na piękno

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 21:04   #935
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
a feeeeeeeee....
stopy są obleśne
Stopy są PASKUDNE

Maya ja nie watpię w jego możliwości ale....17,5 przepraszam (jestem chamem)
o jejaaaa...ja mam paluszki 15/16 zalezy kto robi a u faceta 17 to hmmm....znam kilka takich przypadkuch chudziaszkow

aaaa stop tez nie lubie..szczegolnie meskich..ie wiem skad mi sie to wzielo bo moj akurat brzydkich stop nie ma ale nie lubieeeeeeeee

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 21:07   #936
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
A mój ma długie i grube

A powiadają,że nie długość się liczy,a grubość
mój też

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
oj Oluś - gdyby to nie było takie publiczne firum to ja bym Ci powiedziała co on "potrafi"

Cytat:
Jestesmy razem od roku,znamy sie o jakies 2-3 tyg dluzej.
Ja mu mowilam,ze jesli nie chce ze mna byc to zakonczymy to po co sie oklamywac,oszukiwac,ciagn ac cos co nie ma sensu.Ta dziwna sytuacjqa trwa od kilku dni.
Jeszcze nie dawno cieszylam sie,ze tak nam sie dobrze uklada,ze wszystko idzie w dobrym kierunku.
Wczoraj siedzielismy na lawce w ch,on pokazywal mi biegajace dzieci.Mowil,zebym znalazlam lepsza prace i tez postaramy sie o takie slodkosci.Ogladalismy pierscionki.Cos mi zasugerowac,ze za kilka tygodni bede miala juz go na paluszku.
Nie wiem co myslec,pisze mi,zebym nie plakala,nie martwila sie,ze mnie kocha.
Czekam na ta rozmowe,ale boje sie jej,boje!!!
bedzie wszystko dobrze zobaczycie sie i porozmawiacieja myśle,że jakby on chciał zerwać to już by to zrobił a nie mówił,żebyś czekała

Cytat:
Kuruj sie i wracaj do zdrowia!!!

Ja sie boje czy to juz nie koniec naszego zwiazku.Ja nie chce tego!!!Zalezy mi na nim i chce z nim byc,ale chce mu ufac i wierzyc we wszystko co mi mowi.
Dziewczyny trzymajcie kciuki za nas,zalezy mi na nim.
dziekuje

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
no i właśnie TŻ uważa tak samo a ja uważam że cudze stopy faktycznie są paskudne ale jego są genialnie, nigdy takich fajnych stóp nie widziałam a ja naprawdę odczuwam zawód jak mi je zabiera
a czemu Ci je zabiera? ja ze stopami mam/bede mieć styczność -taki zawód
Stary 2010-04-26, 21:43   #937
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
a czemu Ci je zabiera? ja ze stopami mam/bede mieć styczność -taki zawód
bo się krępuje czy nie są wilgotne lub pachnące a mnie to nie obchodzi bo mi się strasznie podoba ich kształt jestem jakąś zeschizowaną fetyszystką jego stóp

Stary 2010-04-26, 21:52   #938
madziamacius8786
Zakorzenienie

to prawda
Stary 2010-04-26, 21:53   #939
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Ale cisza dziś ...
Stary 2010-04-26, 21:53   #940
skimos
Zakorzenienie

Małgorzatku tulę i trzymam kciuki

My jednak z kebaba pojechaliśmy na to piwo, ale mocno się przeciagnęło. W każdym razie fajnie się było z bratem TŻta spotkać, widziałam go ponad rok temu ostatnio i jedyny raz
Dwa razy powtórzył że schudłam, a z tego co pamietam to ważę tyle co wtedy, więc hmm czy wtedy byłam gruba? :/
Ciężko mi z tym, wiem że i on i TŻ mają ideał piękna jako szczupłą kobietę, TŻ niby mówi że wcale gruba nie jestem, ale jak np. na ulicy idziemy to jakaś dziewczyna przechodzi na oko taka jak ja bądź nawet szczuplejsza, a on ją nazywa grubą to aż się przykro robi. Ehh.
Zaraz muszę szybko skończyć prezentację na jutro i kłaść się spać, znów pobudka o 6:30 ale ostatnia w tym tygodniu tak wcześnie

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 21:56   #941
yogu
Raczkowanie

czeeeść
padam na twarz, dopiero wróciłam do domu, byłam z przyjaciółką na obiedzie, a teraz po prostu padam, sprawdzam pocztę i zmykam do wanny

doczekałam się

yogu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 21:59   #942
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
bo się krępuje czy nie są wilgotne lub pachnące a mnie to nie obchodzi bo mi się strasznie podoba ich kształt jestem jakąś zeschizowaną fetyszystką jego stóp
Jesteś jak mój TŻ on moje stopy to najchętniej chybaby w ramkę oprawił i powiesił nad łóżkiem fetysz jeden aż mi czasem głupio przez tego jego świra
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 22:06   #943
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Jesteś jak mój TŻ on moje stopy to najchętniej chybaby w ramkę oprawił i powiesił nad łóżkiem fetysz jeden aż mi czasem głupio przez tego jego świra
Mój mi ciągle skarpetki zabiera i łaskocze
też bardzo uwielbia stopy i zwraca zawsze uwagę , czasem jak gdzieś jesteśmy w szczególności latem mówi " patrz widzisz pięty tej pani jak nie będziesz dbać to będziesz też takie miała"
Stary 2010-04-26, 22:06   #944
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
no więc wyobraź sobie moje przerażenie jak przez za małe buty od wf groziło mu zrywanie paznokci u obu paluchów ostatecznie doktor mu tylko przewiercił dziurkę żeby zeszła krew i na jednym palcu ma już paznokieć do połowy po pięciu miesiącach od tego wszystkiego

Stary 2010-04-26, 22:07   #945
elena_100
Wtajemniczenie

Ja tam nie wiem bo może już za stara jestem ale to co wyprawia TŻ Małgorzatki to dla mnie jest dziecinne. Zrób jak mówią dziewczyny i pogadaj z gościem choć nie ma gwarancji, że to coś da. Kiedyś miałam faceta, który oprócz mnie miał jeszcze jedną laskę i jak akurat jechał do niej to mi ściemniał, że jest chory, albo że został w akademiku. Wszyscy wiedzieli, tylko nie ja rzecz jasna. W każdym razie doświadczenie było bezcenne.

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 22:12   #946
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość

My jednak z kebaba pojechaliśmy na to piwo, ale mocno się przeciagnęło. W każdym razie fajnie się było z bratem TŻta spotkać, widziałam go ponad rok temu ostatnio i jedyny raz
Dwa razy powtórzył że schudłam, a z tego co pamietam to ważę tyle co wtedy, więc hmm czy wtedy byłam gruba? :/
Ciężko mi z tym, wiem że i on i TŻ mają ideał piękna jako szczupłą kobietę, TŻ niby mówi że wcale gruba nie jestem, ale jak np. na ulicy idziemy to jakaś dziewczyna przechodzi na oko taka jak ja bądź nawet szczuplejsza, a on ją nazywa grubą to aż się przykro robi. Ehh.
Zaraz muszę szybko skończyć prezentację na jutro i kłaść się spać, znów pobudka o 6:30 ale ostatnia w tym tygodniu tak wcześnie
nie jesteś gruba

Współczuje,że tak wcześnie wstajesz

Cytat:
Napisane przez yogu Pokaż wiadomość
czeeeść
padam na twarz, dopiero wróciłam do domu, byłam z przyjaciółką na obiedzie, a teraz po prostu padam, sprawdzam pocztę i zmykam do wanny
Cześć

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Ja tam nie wiem bo może już za stara jestem ale to co wyprawia TŻ Małgorzatki to dla mnie jest dziecinne. Zrób jak mówią dziewczyny i pogadaj z gościem choć nie ma gwarancji, że to coś da. Kiedyś miałam faceta, który oprócz mnie miał jeszcze jedną laskę i jak akurat jechał do niej to mi ściemniał, że jest chory, albo że został w akademiku. Wszyscy wiedzieli, tylko nie ja rzecz jasna. W każdym razie doświadczenie było bezcenne.
Świnia a nie facet
Stary 2010-04-26, 22:13   #947
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Małgoś, będzie dobrze

Mam dzisiaj jakiś "ożenkowy" dzień. Przy śniadaniu, gdy TŻ wziął do ust parówkę, zagryzł kanapką i zaczął coś mamłać, usłyszałam
"Muszę się z Tobą ożenić ...(tu nie dosłyszałam)... studia... (tu też)"
Zrobiłam oczy I pytam: "cooo?"
On: "Mówię, że muszę zrobić projekt na jutro na studia"

Potem przed wykładem kupiłam sobie tymbarka z kapselkiem. A na kapselku co? "Wyjdziesz za mnie?"

P.S. Mam deprechę. Brat TŻ napisał do mnie, że drugi brat chce sfinansować dziwki. I że niby A. chce iść. Wrr, wiem, że to żarty, ale to mnie wkurza, że muszę o tym wiedzieć I od razu zaczynam odchodzić od zmysłów, że może faktycznie mu nie wystarczam, że mój tyłek naprawdę jest dużo bardziej płaski i mało jędrny niż mówił

Powinnam mu założyć http://www.ladystoy.republika.pl/main.html? (te gustowne, różowe )

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-04-26 o 22:19
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 22:14   #948
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Świnia a nie facet
Świnek nie obrażaj. To takie kochane i pożyteczne zwierzątka
Stary 2010-04-26, 22:21   #949
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Mam dzisiaj jakiś "ożenkowy" dzień. Przy śniadaniu, gdy TŻ wziął do ust parówkę, zagryzł kanapką i zaczął coś mamłać, usłyszałam
"Muszę się z Tobą ożenić ...(tu nie dosłyszałam)... studia... (tu też)"
Zrobiłam oczy I pytam: "cooo?"
On: "Mówię, że muszę zrobić projekt na jutro na studia"

Potem przed wykładem kupiłam sobie tymbarka z kapselkiem. A na kapselku co? "Wyjdziesz za mnie?"

P.S. Mam deprechę. Brat TŻ napisał do mnie, że drugi brat chce sfinansować dziwki. I że niby A. chce iść. Wrr, wiem, że to żarty, ale to mnie wkurza, że muszę o tym wiedzieć I od razu zaczynam odchodzić od zmysłów, że może faktycznie mu nie wystarczam, że mój tyłek naprawdę jest dużo bardziej płaski i mało jędrny niż mówił

Powinnam mu założyć http://www.ladystoy.republika.pl/main.html? (te gustowne, różowe )
No,no dzisiaj miałas dzien pod jednym kontekstem = ślub

Twój Tż Cie kocha i napewno nie pójdzie z nimi a Ty jesteś atrakcyjna i nie mów,że coś z Tobą nie tak

Cytat:
Świnek nie obrażaj. To takie kochane i pożyteczne zwierzątka
no tak :P to już nie wiem do czego ich porównać żeby oni wyszli na tych okropnych
Stary 2010-04-26, 22:21   #950
skimos
Zakorzenienie

A co do obrączek to myślę że ja i TŻ będziemy mieć podobnej wielkości (nie mam pojęcia jakie mamy rozmiary), w sumie ja palec serdeczny mam trochę "cieńszy" niż np. środkowy ale boję się że i tak jak będą takie podobne to pomylimy obrączki na ślubie

Stary 2010-04-26, 22:24   #951
Antii89
Zakorzenienie

Nasze obrączki będą się nieznacznie tylko różniły, bo TŻ ma bardzo szczupłe paluszki, chyba, że jeszcze mu zgrubną... Jeszcze tyyyle czasu.

OJ Madzik Ty masz taką booooooską figurę, więc proszę cię! A te żarty strasznie głupie...
Stary 2010-04-26, 22:26   #952
skimos
Zakorzenienie

Med wszystko z Tobą w porządku Ale ja bym coś odpowiedziała na taki sms brata TŻta, po co on Ci to pisze??
Madziu nie no czasem jak mam złe dni uważam się za grubą. Owszem, mam nadwagę, mam do tego szerokie biodra, ale góra jest ok
elena ehh no chodzą tacy po świecie. Ale nie ma co mówić że tylko faceci, podobne kobiety też istnieją. Jak by było miło gdyby istniała pełna solidarność jajników/jąder ( ) i po prostu by się za cudze nie zabierało
No a jeśli żadna ze stron nie wie że tamten ma kogo innego, to w ogóle nie wiem co bym zrobiła. Ale pewnie nie obyłoby się bez zemsty, chociaż mściwa nie jestem.

Stary 2010-04-26, 22:26   #953
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Nasze obrączki będą się nieznacznie tylko różniły, bo TŻ ma bardzo szczupłe paluszki, chyba, że jeszcze mu zgrubną... Jeszcze tyyyle czasu.

OJ Madzik Ty masz taką booooooską figurę, więc proszę cię! A te żarty strasznie głupie...
Ooo Antii, wróciłaś z niebytu Czeeeść
Tez myślałam, że mam boską, ale to hasło o płaskim i niejędrnym tyłku mnie dotknęło
Co u Ciebie?

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-04-26, 22:27   #954
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
no tak :P to już nie wiem do czego ich porównać żeby oni wyszli na tych okropnych
Do jakiejś paskudnej, ospowatej wysypki na ten przykład
Stary 2010-04-26, 22:30   #955
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo Antii, wróciłaś z niebytu Czeeeść
Tez myślałam, że mam boską, ale to hasło o płaskim i niejędrnym tyłku mnie dotknęło
Co u Ciebie?
Jakiego niebytu? Ja was tutaj dzielnie podczytuję.
TŻ na pewno tyyyylko żartował. Gdzie Ty możesz mieć niejędrny tyłek w tym wieku. Płaski też nie jest. (nie żebym jakoś specjalnie gapiła się na Twój tyłek.)

U mnie nic ciekawego... Dużo nauki i coraz większe pragnienie, żeby wyjść za mąż.

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Ja kiedyś też odkryłam konto mojego ex na jakimś portalu randkowym. W sumie nie byłoby akcji, gdybym nie wyczaiła, że miał w tym samym czasie 2... Ale to już dawno było, teraz jestem trochę mniej naiwna.
Stary 2010-04-26, 22:35   #956
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Do jakiejś paskudnej, ospowatej wysypki na ten przykład
A tam ospowata wysypka... Porównajmy ich do kłykcin kończystych
Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Jakiego niebytu? Ja was tutaj dzielnie podczytuję.
TŻ na pewno tyyyylko żartował. Gdzie Ty możesz mieć niejędrny tyłek w tym wieku. Płaski też nie jest. (nie żebym jakoś specjalnie gapiła się na Twój tyłek.)

U mnie nic ciekawego... Dużo nauki i coraz większe pragnienie, żeby wyjść za mąż.

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Ja kiedyś też odkryłam konto mojego ex na jakimś portalu randkowym. W sumie nie byłoby akcji, gdybym nie wyczaiła, że miał w tym samym czasie 2... Ale to już dawno było, teraz jestem trochę mniej naiwna.
Nie udzielasz się podczytywanie to za mało
To ciesze się, że wszystko OK

I jestem wredna, ale postanowiłam się obrazić chwilowo na TŻ

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2010-04-26, 22:36   #957
skimos
Zakorzenienie

http://nocoty.pl/page,2,title,Doda-p...wiadomosc.html
mmmm uwielbiam czuć majty w rowku

Stary 2010-04-26, 22:37   #958
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
A tam ospowata wysypka... Porównajmy ich do kłykcin kończystych

Nie udzielasz się podczytywanie to za mało
To ciesze się, że wszystko OK

I jestem wredna, ale postanowiłam się obrazić chwilowo na TŻ
I prawidłowo! Musi przeprosić Twój zgrabny, jędrny tyłeczek, bo inaczej...
Stary 2010-04-26, 22:37   #959
malgorzatek85
Raczkowanie

Cytat:
nie jesteś gruba

Współczuje,że tak wcześnie wstajesz

Cześć

Świnia a nie facet
Poprostu facet pelna geba!!!A ze faceci sa jacy sa to tak z nimi mamy.Chcialabym miec juz ta rozmowe za soba,a tujeszcze tyle dni!!!Boje sie,ale chce wiedziec co mam robic.
Zlosci mnie jak pyta czy wszystko gra.Jasne skacze do gory ze szczescia!wrrr...
Teraz jest na kolacji firmowej,napisalam mu,ze zycze mu udanego wieczoru i ze ma byc grzeczny.Odpisal,ze juz bardziej narozrabiac to on nie moze...
Czekam,pogadam i zadeyduje co dalej,ale tydzien z zyciorysu mam wyjety.

Długo jeszcze...
malgorzatek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-26, 22:37   #960
elena_100
Wtajemniczenie

Dokładnie, biedne świnie, ale im się obrywa....
Zawsze żywię się nadzieją, że każda krzywda prędzej czy później się wraca.

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości