Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem) - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-27, 08:53   #3991
janiaw
Rozeznanie

Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem)

Agison-pizza udanawczoraj zeżarta zamiast ćwiczeń Rybiorka
oj ja to jednak zostanę wielorybiorkiem

Ta pełnia też mnie wykończy łysy świeci ze jasno w całym domu, wczoraj przed burzą myslałam że zasnę na stojąco idąc na parking do auta. Ja jeszcze mam PSM chyba zaczne brać jakiegoś castagnusa.

O Pole polecam castagnusa w staraniach no i w łagodzeniu charakterku chociaż Tobie to drugie moze mniej sie przyda.

Poison- Ale tajemnicza świnka, i to miejsce ciekawie wyglada, to jakieś atelier? Czy Ty nie pracujesz przypadkiem w polskiej edycji"Jak dobrze wygladac nago"???

Aha dziewczyny czy jak kupujecie na dozie to cena w aptece stacjonarnej jest inna (czyt. wyzsza) niz w internetowej? I czy warto do tego ich programu dołączać i kartę miec?

Edytowane przez janiaw
Czas edycji: 2010-04-27 o 08:55
janiaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 09:11   #3992
agison
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez janiaw Pokaż wiadomość
Agison-pizza udanawczoraj zeżarta zamiast ćwiczeń Rybiorka
oj ja to jednak zostanę wielorybiorkiem
udana? to super! bardzo się cieszę
nie martw się, jedzenie też jest ćwiczeniem, a pizza wg mojego przepisu jest nietucząca
ja mam słabość do pizzy ... mogłabym jeść ją codziennie
Cytat:
Ta pełnia też mnie wykończy łysy świeci ze jasno w całym domu, wczoraj przed burzą myslałam że zasnę na stojąco idąc na parking do auta. Ja jeszcze mam PSM chyba zaczne brać jakiegoś castagnusa.
ojj, to widzę że nie tylko mi pełnia daje sie we znaki mi zawsze prosto w okno latarnia świeci, więc w sumie jestem przyzwyczajona, ale chyba czuję pływy w kościach bo całą noc przewracam się z boku na bok, a rano wszystko mnie boli
a pełnia jutro więc i dziś sobie nie pośpię
i denerwuję się jak patrzę na TŻta - ten sobie smacznie śpi, pełnia nic go nie obchodzi
współczuję PMS ja jak biorę tabsy to o wiele mniej mi dokucza, ale jak odstawię to będzie słabo ... bo jestem wtedy bardzo nerwowa
a odstawię, bo już nigdy w życiu nie pójdę do gina, pod żadnym pozorem

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Aha dziewczyny czy jak kupujecie na dozie to cena w aptece stacjonarnej jest inna (czyt. wyzsza) niz w internetowej? I czy warto do tego ich programu dołączać i kartę miec?
co do cen to nie jestem pewna, ale mam tę kartę i punkty nabijam, jeszcze nie wiem na co zbieram, ale zbieram
i odkryłam ostatnio że nie trzeba qpować przez net, ostatnio qpowałam coś stacjonarnie, w pierwszej lepszej aptece doz, pokazalam kartę i babeczka powiedziała że można wszędzie punkty kolekcjonować
więc chyba będę wierna dozowi ...
szkoda że nie ma zmywarki w katalogu

!!! NAKARM PIESA !!!
agison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 10:04   #3993
janiaw
Rozeznanie

Dzieki Agison aaaa jak to nie ma zmywarki?? skandal
Wiesz dostałam jakis dziwny łupież kurka chyba to wczorajszy babynightmare.....
Zazdroszczę tabsów- ja na nich to byłam jak owieczka grzeczna a teraz mna miota że hej

Zobacz baby wczoraj się nażarły Twojej pizzy i teraz śpią niedźwiedzice jedne. Albo sie ukrywaja za tymi ukrywającymi się
Stary 2010-04-27, 10:11   #3994
msk3
BAN stały

Cytat:
Dzieki Agison aaaa jak to nie ma zmywarki?? skandal
Wiesz dostałam jakis dziwny łupież kurka chyba to wczorajszy babynightmare.....
Zazdroszczę tabsów- ja na nich to byłam jak owieczka grzeczna a teraz mna miota że hej

Zobacz baby wczoraj się nażarły Twojej pizzy i teraz śpią niedźwiedzice jedne. Albo sie ukrywaja za tymi ukrywającymi się
ja się nie ukrywam,ja sie szykuję do wyjścia
Mówisz smaczna?Jutro albo dziś próba w takim razie.
I przyznam się bez bicia,że nie ćwiczyłam.

Agison-dzieciątko było w śmierci mózgowej.Niestety odeszło do Aniołków.A jego organy do przeszczepów.Tyle moja mama musi znieść.

Nikt mi nie odpisze na temat moich zółtych stóp?Dziękuję,nie przepychajcie się,powoli,zdążę wszystko przeczytać!
msk3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 10:17   #3995
agison
Zakorzenienie

ja też nie ćwiczyłam ...
Cytat:
Napisane przez msk3 Pokaż wiadomość
Agison-dzieciątko było w śmierci mózgowej.Niestety odeszło do Aniołków.A jego organy do przeszczepów.Tyle moja mama musi znieść.
biedactwo ... współczuję rodzicom
mam nadzieję że położnym postawiono zarzuty ... jak by nie patrzeć - zabiły to dziecko ...
Cytat:
Nikt mi nie odpisze na temat moich zółtych stóp?Dziękuję,nie przepychajcie się,powoli,zdążę wszystko przeczytać!
no nie wiem ... może krem z wysokim stężeniem mocznika? działa złuszczająco, ale czy wybieli?
ale mówiłaś że kremy już stosowałaś ...
zresztą, ja się nie nadaję dziś do doradzania mój mózg nie pracuje tak jak powinien, a ja wyglądam i czuję się jak z krzyża zdjęta
spać ...

!!! NAKARM PIESA !!!
Stary 2010-04-27, 10:23   #3996
polelavendove
Wtajemniczenie

Agison najpierw rozrabiasz ile wlezie,a potem na ustawkę się nie stawiasz
Tym razem życie będzie darowane,ale to ostatni,powtarzam ostatni raz!

Janiaw ja też jestem najlepsza w zastępowaniu ćwiczeń jedzeniem
A może tak bliżej coś o tym castogniotusie czy jakoś tak...na receptę to jest?

Emeska widzisz jakie zołzy?3 mają Żółtka,a żadna o żółtych się*nie wypowiada...
polelavendove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 10:39   #3997
Rybiorek
Zakorzenienie

bedzie czesc i czolem, bo niestety nie mam czasu Was poczytac, co znow zescie namodzily

ja cwiczylam, ten sam zestaw co wczoraj

a dzisiaj w poludnie mam rozmowe z szefem i juz malzonek kazal mi sprawdzic gdzie jest urzad pracy bo niestety wypelnilam ankiete zgodnie ze stanem ducha, na pytanie jak rozumiem moje obowiazki w pracy wypisalam je poprostu i na koniec dodalam: zawsze wykonywac polecenia dyrektorow
na pytanie jak mi minal poprzedni rok napisalam ze to byl sredni rok, ani lepiej ani gorzej
na pytanie co jest najtrudniejsze a co najlatwiejsze w mojej pracy napisalam ze obowiazki i rutyna w pracy ciagle ta sama z roku na rok wiec nie ma o czym pisac
na pytanie co ja lub moj szef moglby wprowadzic do pracy zeby ja polepszyc napisalam ze nie wiem (najwyzsza glupota nie? cala ja )
na pytanie jakie kwalifikacje albo kursy udoskonalily by prace napisalam: aspekt nieznany (ja robie moje studia na wlasny rachunek, nie mam urlopu szkoleniowego ani nic z tych rzeczy wiec co sie glupio pyta jak ja tu jestem tylko po to zeby robic jak jego tatus chce niewazne ze niezgodnie z prawem)
bylo jeszcze kilka durnych pytan ale jedno jeszcze Wam napisze: pytanie gdzie widze siebie za 2, 5 lat? moja odpowiedz: w odleglej przyszlosci mam nadzieje znalezc prace gdzie bede mogla wykorzystac moje doswiadczenie i kwalifikacje (przeszlam sama siebie co?)

i teraz czekam z dusza na ramieniu, wczoraj wyslalam kolejne cv wieczorem, na wizaz chcialam na chwilke wejsc ale nie moglam, pole, fallen, msk Was podejrzewam ze zamulilyscie wizaz

no to spadam, musze place skonczyc, jeszcze mi sie znow kto poskarzy ze nie dostal na czas kasy i jeszcze bede miec w referencjach (oprocz tego ze humorzasta, nie potrafiaca byc team player) ze nie wykonywala obowiazkow zapisanych w kontrakcie.

i zabrac sie za cwiczenia, lenie jedne
Blog fotografa
Poza pracą fotografa

Edytowane przez Rybiorek
Czas edycji: 2010-04-27 o 10:42
Rybiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 10:41   #3998
agison
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polelavendove Pokaż wiadomość
Agison najpierw rozrabiasz ile wlezie,a potem na ustawkę się nie stawiasz
Tym razem życie będzie darowane,ale to ostatni,powtarzam ostatni raz!
po pierwsze - to ja nie rozrabiałam nie mam ostatnio siły na to, gdyż nie śpię i jestem słaba jak liść
zobaczcie:
po drugie - moje życie jest cenniejsze niż butla AmericanDream
przyjdę z obstawą
Cytat:
Emeska widzisz jakie zołzy?3 mają Żółtka,a żadna o żółtych się*nie wypowiada...
ja mam Żółtka, ale stopy mam białe jak całą resztę, właśnie obejrzałam dla pewności ...

!!! NAKARM PIESA !!!
Stary 2010-04-27, 10:43   #3999
janiaw
Rozeznanie

Lavendko- polecam castagnusa, to są tabletki bez recepty 100% ziołowe daję linka do dozu http://www.*******/apteka/p2376-Cast...i_45_mg_30_szt
Fajnie reguluje nasz organizm pod kątem przygotowania do ciąży, wspomaga owulację no i progesteron odpowiedzialny za utrzymanie ciązy. Bierze się 3 miesiące (ja po 2 tab.) w zaleznosci od wagi. Nie ma żadnych skutków ubocznych jak dla mnie, a daje też ulgę w duszy
Kiedys był jeszcze w kroplach herbapolu nazywał sie Perionorm ale cos ostatnio cięzko go dostać.

Msk3 no wiesz ja cała żółta to mi sie te stopy nie rzucaja w oczy
A serio to nie mam sposobu ostatnio zrobiłam sobie na suche stopy mazidło z zsk na maceracie z marchwii to tak żółci stopy, stosuję na noc to przescieradło nawet zółte, taki mleczyk jestem i już

Edytowane przez janiaw
Czas edycji: 2010-04-27 o 10:45
Stary 2010-04-27, 10:53   #4000
poison.iv
Wtajemniczenie

Cytat:

Poison- Ale tajemnicza świnka, i to miejsce ciekawie wyglada, to jakieś atelier? Czy Ty nie pracujesz przypadkiem w polskiej edycji"Jak dobrze wygladac nago"???
Niestety nie Poszło PW.

Chyba też mam PMS i nie mogę spać przez księżyc

Ja wczoraj z taką wielką skruchą się przyznałam, a tu widzę, że chyba tylko Rybiorek ćwiczyła. Leniuchy jedne
poison.iv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 11:01   #4001
janiaw
Rozeznanie

Poison- dzięki za PW to fajnie masz, naoglądasz się, jaka inspiracja U mnie niedośc że nudno jak flaki z olejem to jeszcze nie ma na co popatrzeć

Msk3 a ja mam łupież i albo odżywka aloesowa z lidla cień (faktycznie cieńka jakaś taka wodnista) albo babynightmare na co stawiasz?
Stary 2010-04-27, 11:05   #4002
agison
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poison.iv Pokaż wiadomość
Niestety nie Poszło PW.
fajnie! chętnie bym się z Tobą zamieniła, bo u mnie podobnie jak u janiw nie ma na co popatrzeć i rzeczywiście inspirację można czerpać
poza tym uwielbiam takie miejsca ...
a muszę u siebie siedzieć

janiaw, ja obstawiam babynightmare
ok, spadam pracować ... już 11, ale fajnie że ten czas jakoś leci - mimo wszystko

!!! NAKARM PIESA !!!
Stary 2010-04-27, 11:17   #4003
poison.iv
Wtajemniczenie

Faktycznie często jest na co popatrzeć
Chociaż na początku czułam się tu trochę jak Ula brzydula
poison.iv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 11:59   #4004
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agison Pokaż wiadomość
po pierwsze - to ja nie rozrabiałam nie mam ostatnio siły na to, gdyż nie śpię i jestem słaba jak liść
zobaczcie:
po drugie - moje życie jest cenniejsze niż butla AmericanDream
przyjdę z obstawą

ja mam Żółtka, ale stopy mam białe jak całą resztę, właśnie obejrzałam dla pewności ...
Wiem wiem,że nie śpisz bidoku
Ale Cię pocieszę,że ja jakoś kiepsko się*czuję i nie wiem czy wszystko zwalać na Japońca czy co innego?

I nie padaj jak ten liść...już mowiłam Fallence,że biust się plaskaci

Z jaką obstawa?Ani mi się warz(waż),wiesz, że ja jestem totalnie aspoleczna

Zdejmowalaś w pracy rajstopy vel skarpety?

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Lavendko- polecam castagnusa, to są tabletki bez recepty 100% ziołowe daję linka do dozu http://www.*******/apteka/p2376-Cast...i_45_mg_30_szt
Fajnie reguluje nasz organizm pod kątem przygotowania do ciąży, wspomaga owulację no i progesteron odpowiedzialny za utrzymanie ciązy. Bierze się 3 miesiące (ja po 2 tab.) w zaleznosci od wagi. Nie ma żadnych skutków ubocznych jak dla mnie, a daje też ulgę w duszy
Kiedys był jeszcze w kroplach herbapolu nazywał sie Perionorm ale cos ostatnio cięzko go dostać.

Msk3 no wiesz ja cała żółta to mi sie te stopy nie rzucaja w oczy
A serio to nie mam sposobu ostatnio zrobiłam sobie na suche stopy mazidło z zsk na maceracie z marchwii to tak żółci stopy, stosuję na noc to przescieradło nawet zółte, taki mleczyk jestem i już
Dziękuję.Kupię sobie dzisiaj.Na pewno mi nie zaszkodzi,a jak ma lżej na duszy zrobić to już w ogóle...

Ja tam stóp nie oglądam to nie mam problemu...

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez poison.iv Pokaż wiadomość
Niestety nie Poszło PW.

Chyba też mam PMS i nie mogę spać przez księżyc

Ja wczoraj z taką wielką skruchą się przyznałam, a tu widzę, że chyba tylko Rybiorek ćwiczyła. Leniuchy jedne
Ale ja chciałam
A Rybiorek wyćwiczyła za wszystkie z nas...

P.S. Ja dalej nie wiem co robisz ze świnką

Edytowane przez polelavendove
Czas edycji: 2010-04-27 o 12:02
Stary 2010-04-27, 12:21   #4005
agison
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem wiem,że nie śpisz bidoku
Ale Cię pocieszę,że ja jakoś kiepsko się*czuję i nie wiem czy wszystko zwalać na Japońca czy co innego?

I nie padaj jak ten liść...już mowiłam Fallence,że biust się plaskaci
Japoniec się nadaje, wszystko można na niego zwalić
ale może też przez pełnię? kobiety są na to czułe. Albo przez dzisiejszą ohydna pogodę?
w ogóle co to za przypływ współczucia? jakiś podstęp czy co?

jeśli chodzi o biust, to nie mam zbyt wiele do stracenia
Cytat:
Z jaką obstawa?Ani mi się warz(waż),wiesz, że ja jestem totalnie aspoleczna

Zdejmowalaś w pracy rajstopy vel skarpety?
nie no, będę sama
albo z got2b -znalazłam wczoraj w drogerii moją oryginalną broń masowego razenia! got2b sparkling (psik, psik!) cyknęłam fotę telefonem żeby przepisać sqad, ale łapsko mi się trzęsło i nie moge rozczytać ...
ale porównałam z KWC i to ON

zdjęłam skarpetkę ... a co? mam stopki więc nie było dużo do ściągania. Zresztą w pracy muszę obuwie zmieniać, więc często zmieniam też skarpetki na cieplejsze
zresztą stópki mam wyszorowane, czyste i pachnace, zapewniam że nikt nie ucierpiał, jeśli o to w podtekście pytałaś

!!! NAKARM PIESA !!!
Stary 2010-04-27, 12:44   #4006
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
Japoniec się nadaje, wszystko można na niego zwalić
ale może też przez pełnię? kobiety są na to czułe. Albo przez dzisiejszą ohydna pogodę?
w ogóle co to za przypływ współczucia? jakiś podstęp czy co?

jeśli chodzi o biust, to nie mam zbyt wiele do stracenia
Że niby jestem jak księżyc w pełni i spać nie mogę,bo się staczam z łóżka???
A miałaś być już miła i grzeczna...
Cytat:
nie no, będę sama
albo z got2b -znalazłam wczoraj w drogerii moją oryginalną broń masowego razenia! got2b sparkling (psik, psik!) cyknęłam fotę telefonem żeby przepisać sqad, ale łapsko mi się trzęsło i nie moge rozczytać ...
ale porównałam z KWC i to ON
Mnię tu nie strasz stra(s)zakiem,bo ja nie takie (p)sikawki widziałam...
Ale będę już grzeczniejsza
Na dowód nauczę Cię dalszej części mojego motta
uwaga!jadę: "Bądź miłą i grzeczną dla ludzi serdeczną a zawsze i wszędzie dobrze Ci będzie!"
...aaaa i nie ma tu żadnych podtekstów erotycznych...
Cytat:
zdjęłam skarpetkę ... a co? mam stopki więc nie było dużo do ściągania. Zresztą w pracy muszę obuwie zmieniać, więc często zmieniam też skarpetki na cieplejsze
zresztą stópki mam wyszorowane, czyste i pachnace, zapewniam że nikt nie ucierpiał, jeśli o to w podtekście pytałaś
Rozumiem BHP przede wszystkim
Stary 2010-04-27, 13:38   #4007
agison
Zakorzenienie

Cytat:
Że niby jestem jak księżyc w pełni i spać nie mogę,bo się staczam z łóżka???
A miałaś być już miła i grzeczna...
ja Ci nakopię na tej ustawce!!!
zawsze musisz moje slowa przeinaczać!
pełnia Księzyca występuje wtedy, gdy geocentrycznie widoczne (ekliptyczne) długości Słońca i Księżyca różnią się o 180 stopni!!!
to miałam na myśli, wredna babo!
a w czasie pełni nie można spać. Ja tak mam, moja mama, babcia i wszystkie kobity w rodzinie, więc może Ty też, ale tego nie kojarzyłaś dopóki mądra agison () Cię nie oświeciła, światłem księżyca oczywiście

Cytat:
Mnię tu nie strasz stra(s)zakiem,bo ja nie takie (p)sikawki widziałam...
Ale będę już grzeczniejsza
Na dowód nauczę Cię dalszej części mojego motta
uwaga!jadę: "Bądź miłą i grzeczną dla ludzi serdeczną a zawsze i wszędzie dobrze Ci będzie!"
...aaaa i nie ma tu żadnych podtekstów erotycznych...
strach pomyśleć co Ty widziałaś skoro zjeździłaś cały świat ...

a ja myślałam ze znam już całość
a tu z końcówką prezentuje się jeszcze lepiej
chyba walnę sobie to w stopce, bo "imperare sibi ... " zupełnie nie działa ...
właśnie szef o mało co mnie nie wyrzucił do domu, bo jestem zmęczona i dość niemrawa ... ale nie dałam się ech, ci faceci

!!! NAKARM PIESA !!!
Stary 2010-04-27, 13:46   #4008
msk3
BAN stały

Cytat:
Poison- dzięki za PW to fajnie masz, naoglądasz się, jaka inspiracja U mnie niedośc że nudno jak flaki z olejem to jeszcze nie ma na co popatrzeć

Msk3 a ja mam łupież i albo odżywka aloesowa z lidla cień (faktycznie cieńka jakaś taka wodnista) albo babynightmare na co stawiasz?
Stawiam na BABY wrednego.Cien raczej nie
Stary 2010-04-27, 15:21   #4009
polelavendove
Wtajemniczenie

Oj jakiś mam ciężki dzień nie wiedzieć czemu.
Więc Ty mnie już Agison nie kop raczej,zresztą po Twoim opisie pełni księżyca jeszcze mnie głowa rozbolała...

Fallenka zdaje się wytrzeźwieć nie może...

Chociaż już Emeska na mnie nie tupie deva,deva,deva,a paczka powinna już jutro u Ciebie być...tak pani pocztowa powiedziała...
Stary 2010-04-27, 16:37   #4010
janiaw
Rozeznanie

Cytat:
Więc Ty mnie już Agison nie kop raczej,zresztą po Twoim opisie pełni księżyca jeszcze mnie głowa rozbolała...

Fallenka zdaje się wytrzeźwieć nie może...

Chociaż już Emeska na mnie nie tupie deva,deva,deva,a paczka powinna już jutro u Ciebie być...tak pani pocztowa powiedziała...
No tak się Esemska uspokoiła nagle i wyciszyła..... pewnie dybie na listonosza teraz . Przy płocie wartę ma to do nas nie pisze

Pole a tak apropos devy to sorki, bo zupełnie niechcący przyczyniłam się do tego, ze biegałas z mokra głową na pocztę. Ten nałogowiec poczekałby jeszcze z parę dni. Chciałam z nia pozartowac ale nałóg jej w głowie zmącił i na litosc zaczeła brać, ze komunia, goscie itd.

A Fallen faktycznie oby nie lezała w rynsztoku- pewnie sie upiła po tym egzaminie i gdzies lezy teraz

Oj Pole jak na cięzki dzień i pełnię księzyca i Japońca to Ty normalnie puenty masz genialne że tu śmieję się jak głupia.
Stary 2010-04-27, 16:41   #4011
fallen_apple
Zakorzenienie

Zachlałam... Właśnie wróciłam do domu po imprezie...

Edytowane przez fallen_apple
Czas edycji: 2010-04-27 o 16:42
fallen_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 17:10   #4012
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
No tak się Esemska uspokoiła nagle i wyciszyła..... pewnie dybie na listonosza teraz . Przy płocie wartę ma to do nas nie pisze

Pole a tak apropos devy to sorki, bo zupełnie niechcący przyczyniłam się do tego, ze biegałas z mokra głową na pocztę. Ten nałogowiec poczekałby jeszcze z parę dni. Chciałam z nia pozartowac ale nałóg jej w głowie zmącił i na litosc zaczeła brać, ze komunia, goscie itd.
No i na tą litość mnie wzięła...
Cytat:
A Fallen faktycznie oby nie lezała w rynsztoku- pewnie sie upiła po tym egzaminie i gdzies lezy teraz
To żeś trafiła jak widzę...musi być zdechła na maksa skoro nas jednym zdaniem uraczyła...
Cytat:
Oj Pole jak na cięzki dzień i pełnię księzyca i Japońca to Ty normalnie puenty masz genialne że tu śmieję się jak głupia.
Ty sobie wyobraź jakie będę miała jak zacznę tego castagnusa zażywać...
Stary 2010-04-27, 17:19   #4013
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
To żeś trafiła jak widzę...musi być zdechła na maksa skoro nas jednym zdaniem uraczyła...
Impreza trwała od 18 do 5 nad ranem. Przynajmniej dla mnie. A oczywiście później, jak to praktycznie po każdej wylądowałam u konara z roku... Wstałam o 15... Na zajęciach oczywiście nie byłam...

A teraz nie wiem czy mi niedobrze, czy jeść mi się chce... Zjadłam właśnie swój pierwszy posiłek od wczoraj od 14... Jogurt...

Chyba mi jednak niedobrze...

Lavendko dziękuję Kochana za kartkę. Dzisiaj przyszła z Waszyngtonu. Trafiłaś w mój gust. Jest piękna.
Tak w ogóle to myślałam, że Ty mi z Vegas wysłałaś...
Stary 2010-04-27, 17:30   #4014
janiaw
Rozeznanie

No dobrze że Fallen w klawiaturę wogóle trafia i ze już kompa zlokalizowała

Pole bierz castagnuska na zdrowie to dopiero będzie komedia

Edytowane przez janiaw
Czas edycji: 2010-04-27 o 17:32
Stary 2010-04-27, 17:34   #4015
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
No dobrze że Fallen w klawiaturę wogóle trafia i ze już kompa zlokalizowała
O jaka dowciapna. Następna z małp.
Stary 2010-04-27, 17:37   #4016
kasiulek4015
Przyczajenie

Wiem ze to nie w tym dziale ale i też nie na tym forum ale pomózcie mi wejcicie na ta stronke http://olcia5051.************* tylko o to was prosze kazda osoba która wejdzie daje mi 1 głos a potrzebuje ich troche prosze wazne to dla mnie !!:c onfused:klask i:
kasiulek4015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 17:39   #4017
agison
Zakorzenienie

Cytat:

nie martw się Kochana, krzywdy Ci nie zrobię chociaż gdybym była taka wredna jak co poniektóre z nas to na ból głowy poleciłabym Ci lobotomię ...
bądźmiłaigrzecznadlaludzi serdecznaadobrzeCibędziez awszeiwszedziebądźmiłaigr zecznadlaludziserdecznaad obrzeCibędziezawszeiwszed ziebądźmiłaigrzecznadlalu dziserdecznaadobrzeCibędz iezawszeiwszedziebądźmiła igrzecznadlaludziserdeczn aadobrzeCibędziezawszeiws zedzie ...
btw, sama jestem dziś zdechła, a tyle roboty mam oczywiście nic nie zrobię bo nie mam siły ...
Cytat:
Napisane przez fallen_apple Pokaż wiadomość
Impreza trwała od 18 do 5 nad ranem. Przynajmniej dla mnie. A oczywiście później, jak to praktycznie po każdej wylądowałam u konara z roku... Wstałam o 15... Na zajęciach oczywiście nie byłam...

A teraz nie wiem czy mi niedobrze, czy jeść mi się chce... Zjadłam właśnie swój pierwszy posiłek od wczoraj od 14... Jogurt...

to nieźle zabalowałaś cieszę się że imprezka była udana ... i zazdraszczam
jakiś fajowy konar?
może kefir? to mój ulubiony sposób na poimprezowe mdłości jeśli się da coś przełknąć, oczywiście
odpoczywaj, moje drogie pijaczysko

!!! NAKARM PIESA !!!

Edytowane przez agison
Czas edycji: 2010-04-27 o 17:40
Stary 2010-04-27, 17:57   #4018
msk3
BAN stały

Śmierdzi mi tu dzisiaj wredoctwem.
Janiaw-Ty mi tu nie podskakuj małolato!!!
To mi tu mamusia z tatusiem przyjeżdzaja na weekend i koleżanki synuś ma komunię a Ty mi tak?
Litość- nie litość ale działa
(no właśnie iść na komunię jak komunista ma ospę?Mój tylko najstarszy miał a reszta nie.W sumie lepiej,żeby za młodu ją przeszli.chyba)

Fallenka-Ty nałogu.Jak Twoja dziurka?Zamknięta czy otwarta,ze się przed konarem otwierasz?

Lavendka-penie,ze napaleniec by wołał-DEVA-DEVA-DEVA!!!
Twe szczęście,że już idzie.Do Ciebie też idzie.

Agison i Lavendka-a ja taka śpiąca i nic mi się nie chcę.Nie wspomnę o zamiataniu bo jednak coś sie stopiło w silniku.Ale TZ uruchomił jakiś stary sprzęt,a piszczy jak ch****a jasna.Usiedzieć w domu nie idzie.On dziś odkurzał.Oczywiście źle.Jak zawsze.Ale co tam.
Stary 2010-04-27, 18:05   #4019
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fallen_apple Pokaż wiadomość

Lavendko dziękuję Kochana za kartkę. Dzisiaj przyszła z Waszyngtonu. Trafiłaś w mój gust. Jest piękna.
Tak w ogóle to myślałam, że Ty mi z Vegas wysłałaś...
Z Lasu też

A wszędzie piszą,że alkohol szkodzi....

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:

nie martw się Kochana, krzywdy Ci nie zrobię chociaż gdybym była taka wredna jak co poniektóre z nas to na ból głowy poleciłabym Ci lobotomię ...
bądźmiłaigrzecznadlaludzi serdecznaadobrzeCibędziez awszeiwszedziebądźmiłaigr zecznadlaludziserdecznaad obrzeCibędziezawszeiwszed ziebądźmiłaigrzecznadlalu dziserdecznaadobrzeCibędz iezawszeiwszedziebądźmiła igrzecznadlaludziserdeczn aadobrzeCibędziezawszeiws zedzie ...
Pierwsza regla zakonu św.Lobotomii:
1.bądź miłą i grzeczną...
druga
2.klin klinem

czyli
na ból głowy walić w nią jeszcze mocniej
lub
Fallenka musi walnąć jakiegoś drina
Stary 2010-04-27, 18:09   #4020
agison
Zakorzenienie

Cytat:
(no właśnie iść na komunię jak komunista ma ospę?Mój tylko najstarszy miał a reszta nie.W sumie lepiej,żeby za młodu ją przeszli.chyba)

Agison i Lavendka-a ja taka śpiąca i nic mi się nie chcę.Nie wspomnę o zamiataniu bo jednak coś sie stopiło w silniku.Ale TZ uruchomił jakiś stary sprzęt,a piszczy jak ch****a jasna.Usiedzieć w domu nie idzie.On dziś odkurzał.Oczywiście źle.Jak zawsze.Ale co tam.
ja się już pogubiłam. Ale to nie Twój synek ma komunię, co? bo mi wiekowo nie pasuje komunia to w drugiej klasie była?
ja nie wiem Kochana co z ospą. A czy jest 100% pewne że się zarażą? może się nie zarażą? sama nie wiem, nie znam się...

ja padam na twarz. Czuję się jak zwłoki, powinnam się pouczyć bo wypadnę najgorzej na teście ale zasypiam ...
pewnie wszystkie przez tę pełnię tak padamy

a TŻta pochwal ładnie że poodkurzał! nieważne że nie tak jak trzeba - liczy się chwyt psychologiczny jak zrobi to trzeba pochwalić, bo jak opieprzysz że zrobił źle to więcej nie zrobi
babcia mnie tego nauczyła - i działa
a chyba nie liczyłaś na to że facet poodkurza czy pozmywa tak jak my, feministki, to zrobimy
Cytat:
A wszędzie piszą,że alkohol szkodzi....
to prohibistyczny spisek koncernów farmaceutycznych.
Bo co, palenie też może szkodzi ... ? i sex, i słodycze, i wszystkie przyjemności ?
raz się żyje .... trzeba żyć z wykopem

!!! NAKARM PIESA !!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości