|
|||||||
| Notka |
|
| Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem)
Agison-pizza udana
oj ja to jednak zostanę wielorybiorkiem ![]() Ta pełnia też mnie wykończy łysy świeci ze jasno w całym domu, wczoraj przed burzą myslałam że zasnę na stojąco idąc na parking do auta. Ja jeszcze mam PSM O Pole polecam castagnusa w staraniach no i w łagodzeniu charakterku chociaż Tobie to drugie moze mniej sie przyda.Poison- Ale tajemnicza świnka, i to miejsce ciekawie wyglada, to jakieś atelier? Czy Ty nie pracujesz przypadkiem w polskiej edycji"Jak dobrze wygladac nago"??? ![]() Aha dziewczyny czy jak kupujecie na dozie to cena w aptece stacjonarnej jest inna (czyt. wyzsza) niz w internetowej? I czy warto do tego ich programu dołączać i kartę miec? Edytowane przez janiaw Czas edycji: 2010-04-27 o 08:55 |
|
|
|
#3992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie martw się, jedzenie też jest ćwiczeniem, a pizza wg mojego przepisu jest nietucząca ![]() ja mam słabość do pizzy ... mogłabym jeść ją codziennie ![]() Cytat:
mi zawsze prosto w okno latarnia świeci, więc w sumie jestem przyzwyczajona, ale chyba czuję pływy w kościach bo całą noc przewracam się z boku na bok, a rano wszystko mnie boli a pełnia jutro więc i dziś sobie nie pośpię i denerwuję się jak patrzę na TŻta - ten sobie smacznie śpi, pełnia nic go nie obchodzi ![]() współczuję PMS ja jak biorę tabsy to o wiele mniej mi dokucza, ale jak odstawię to będzie słabo ... bo jestem wtedy bardzo nerwowa a odstawię, bo już nigdy w życiu nie pójdę do gina, pod żadnym pozorem ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
![]() i odkryłam ostatnio że nie trzeba qpować przez net, ostatnio qpowałam coś stacjonarnie, w pierwszej lepszej aptece doz, pokazalam kartę i babeczka powiedziała że można wszędzie punkty kolekcjonować więc chyba będę wierna dozowi ... szkoda że nie ma zmywarki w katalogu
|
|
#3993 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki Agison
aaaa jak to nie ma zmywarki??![]() Wiesz dostałam jakis dziwny łupież kurka chyba to wczorajszy babynightmare..... Zazdroszczę tabsów- ja na nich to byłam jak owieczka grzeczna a teraz mna miota że hej Zobacz baby wczoraj się nażarły Twojej pizzy i teraz śpią niedźwiedzice jedne. Albo sie ukrywaja za tymi ukrywającymi się
|
|
|
|
#3994 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mówisz smaczna?Jutro albo dziś próba w takim razie. I przyznam się bez bicia,że nie ćwiczyłam. Agison-dzieciątko było w śmierci mózgowej.Niestety odeszło do Aniołków.A jego organy do przeszczepów.Tyle moja mama musi znieść. Nikt mi nie odpisze na temat moich zółtych stóp?Dziękuję,nie przepychajcie się,powoli,zdążę wszystko przeczytać! |
|
|
|
|
#3995 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też nie ćwiczyłam ...
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję że położnym postawiono zarzuty ... jak by nie patrzeć - zabiły to dziecko ... Cytat:
![]() ale mówiłaś że kremy już stosowałaś ... zresztą, ja się nie nadaję dziś do doradzania mój mózg nie pracuje tak jak powinien, a ja wyglądam i czuję się jak z krzyża zdjęta ![]() spać ...
|
|
#3996 |
|
Wtajemniczenie
|
Agison najpierw rozrabiasz ile wlezie,a potem na ustawkę się nie stawiasz
![]() Tym razem życie będzie darowane,ale to ostatni,powtarzam ostatni raz! Janiaw ja też jestem najlepsza w zastępowaniu ćwiczeń jedzeniem ![]() A może tak bliżej coś o tym castogniotusie czy jakoś tak...na receptę to jest? Emeska widzisz jakie zołzy?3 mają Żółtka,a żadna o żółtych się*nie wypowiada... |
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
bedzie czesc i czolem, bo niestety nie mam czasu Was poczytac, co znow zescie namodzily
![]() ja cwiczylam, ten sam zestaw co wczoraj a dzisiaj w poludnie mam rozmowe z szefem i juz malzonek kazal mi sprawdzic gdzie jest urzad pracy bo niestety wypelnilam ankiete zgodnie ze stanem ducha, na pytanie jak rozumiem moje obowiazki w pracy wypisalam je poprostu i na koniec dodalam: zawsze wykonywac polecenia dyrektorowna pytanie jak mi minal poprzedni rok napisalam ze to byl sredni rok, ani lepiej ani gorzej na pytanie co jest najtrudniejsze a co najlatwiejsze w mojej pracy napisalam ze obowiazki i rutyna w pracy ciagle ta sama z roku na rok wiec nie ma o czym pisac na pytanie co ja lub moj szef moglby wprowadzic do pracy zeby ja polepszyc napisalam ze nie wiem (najwyzsza glupota nie? cala ja )na pytanie jakie kwalifikacje albo kursy udoskonalily by prace napisalam: aspekt nieznany (ja robie moje studia na wlasny rachunek, nie mam urlopu szkoleniowego ani nic z tych rzeczy wiec co sie glupio pyta jak ja tu jestem tylko po to zeby robic jak jego tatus chce niewazne ze niezgodnie z prawem) bylo jeszcze kilka durnych pytan ale jedno jeszcze Wam napisze: pytanie gdzie widze siebie za 2, 5 lat? moja odpowiedz: w odleglej przyszlosci mam nadzieje znalezc prace gdzie bede mogla wykorzystac moje doswiadczenie i kwalifikacje (przeszlam sama siebie co? )i teraz czekam z dusza na ramieniu, wczoraj wyslalam kolejne cv wieczorem, na wizaz chcialam na chwilke wejsc ale nie moglam, pole, fallen, msk Was podejrzewam ze zamulilyscie wizaz ![]() no to spadam, musze place skonczyc, jeszcze mi sie znow kto poskarzy ze nie dostal na czas kasy i jeszcze bede miec w referencjach (oprocz tego ze humorzasta, nie potrafiaca byc team player) ze nie wykonywala obowiazkow zapisanych w kontrakcie. ![]() i zabrac sie za cwiczenia, lenie jedne
Fotograf wizerunkowy/biznesowy, portretowy i ślubny Miłośniczka psiaków, kawy i naleśników Moja praca i pasja Blog fotografa Poza pracą fotografa Edytowane przez Rybiorek Czas edycji: 2010-04-27 o 10:42 |
|
|
|
#3998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczcie: ![]() po drugie - moje życie jest cenniejsze niż butla AmericanDream przyjdę z obstawą ![]() Cytat:
|
|
#3999 |
|
Rozeznanie
|
Lavendko- polecam castagnusa, to są tabletki bez recepty 100% ziołowe daję linka do dozu http://www.*******/apteka/p2376-Cast...i_45_mg_30_szt
Fajnie reguluje nasz organizm pod kątem przygotowania do ciąży, wspomaga owulację no i progesteron odpowiedzialny za utrzymanie ciązy. Bierze się 3 miesiące (ja po 2 tab. ) w zaleznosci od wagi. Nie ma żadnych skutków ubocznych jak dla mnie, a daje też ulgę w duszy![]() Kiedys był jeszcze w kroplach herbapolu nazywał sie Perionorm ale cos ostatnio cięzko go dostać. Msk3 no wiesz ja cała żółta ![]() A serio to nie mam sposobu ostatnio zrobiłam sobie na suche stopy mazidło z zsk na maceracie z marchwii to tak żółci stopy, stosuję na noc to przescieradło nawet zółte, taki mleczyk jestem i już
Edytowane przez janiaw Czas edycji: 2010-04-27 o 10:45 |
|
|
|
#4000 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba też mam PMS i nie mogę spać przez księżyc ![]() Ja wczoraj z taką wielką skruchą się przyznałam, a tu widzę, że chyba tylko Rybiorek ćwiczyła. Leniuchy jedne
|
|
|
|
|
#4001 |
|
Rozeznanie
|
Poison- dzięki za PW
to fajnie masz, naoglądasz się, jaka inspiracja U mnie niedośc że nudno jak flaki z olejem to jeszcze nie ma na co popatrzećMsk3 a ja mam łupież i albo odżywka aloesowa z lidla cień (faktycznie cieńka jakaś taka wodnista) albo babynightmare na co stawiasz? |
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie!
i rzeczywiście inspirację można czerpać ![]() poza tym uwielbiam takie miejsca ... a muszę u siebie siedzieć janiaw, ja obstawiam babynightmare ![]() ok, spadam pracować ... już 11, ale fajnie że ten czas jakoś leci - mimo wszystko
|
#4003 |
|
Wtajemniczenie
|
Faktycznie często jest na co popatrzeć
![]() Chociaż na początku czułam się tu trochę jak Ula brzydula |
|
|
|
#4004 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale Cię pocieszę,że ja jakoś kiepsko się*czuję i nie wiem czy wszystko zwalać na Japońca czy co innego? ![]() I nie padaj jak ten liść...już mowiłam Fallence,że biust się plaskaci ![]() Z jaką obstawa?Ani mi się warz(waż),wiesz, że ja jestem totalnie aspoleczna Zdejmowalaś w pracy rajstopy vel skarpety? ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
Ja tam stóp nie oglądam to nie mam problemu... ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() A Rybiorek wyćwiczyła za wszystkie z nas... P.S. Ja dalej nie wiem co robisz ze świnką
Edytowane przez polelavendove Czas edycji: 2010-04-27 o 12:02 |
|||
|
|
|
#4005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale może też przez pełnię? kobiety są na to czułe. Albo przez dzisiejszą ohydna pogodę? ![]() w ogóle co to za przypływ współczucia? jakiś podstęp czy co? ![]() jeśli chodzi o biust, to nie mam zbyt wiele do stracenia Cytat:
![]() albo z got2b -znalazłam wczoraj w drogerii moją oryginalną broń masowego razenia! ale porównałam z KWC i to ON ![]() zdjęłam skarpetkę ... a co? mam stopki więc nie było dużo do ściągania. Zresztą w pracy muszę obuwie zmieniać, więc często zmieniam też skarpetki na cieplejsze ![]() zresztą stópki mam wyszorowane, czyste i pachnace, zapewniam że nikt nie ucierpiał, jeśli o to w podtekście pytałaś
|
|
#4006 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A miałaś być już miła i grzeczna... Cytat:
Ale będę już grzeczniejsza ![]() Na dowód nauczę Cię dalszej części mojego motta ![]() uwaga!jadę: "Bądź miłą i grzeczną dla ludzi serdeczną a zawsze i wszędzie dobrze Ci będzie!" ...aaaa i nie ma tu żadnych podtekstów erotycznych... Cytat:
|
|||
|
|
|
#4007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze musisz moje slowa przeinaczać! pełnia Księzyca występuje wtedy, gdy geocentrycznie widoczne (ekliptyczne) długości Słońca i Księżyca różnią się o 180 stopni!!! to miałam na myśli, wredna babo! a w czasie pełni nie można spać. Ja tak mam, moja mama, babcia i wszystkie kobity w rodzinie, więc może Ty też, ale tego nie kojarzyłaś dopóki mądra agison ( ![]() Cytat:
![]() a tu z końcówką prezentuje się jeszcze lepiej ![]() chyba walnę sobie to w stopce, bo "imperare sibi ... " zupełnie nie działa ... właśnie szef o mało co mnie nie wyrzucił do domu, bo jestem zmęczona i dość niemrawa ... ale nie dałam się ech, ci faceci
|
|
#4008 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4009 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj jakiś mam ciężki dzień nie wiedzieć czemu.
Więc Ty mnie już Agison nie kop raczej,zresztą po Twoim opisie pełni księżyca jeszcze mnie głowa rozbolała... Fallenka zdaje się wytrzeźwieć nie może... Chociaż już Emeska na mnie nie tupie deva,deva,deva,a paczka powinna już jutro u Ciebie być...tak pani pocztowa powiedziała... |
|
|
|
#4010 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pole a tak apropos devy to sorki, bo zupełnie niechcący przyczyniłam się do tego, ze biegałas z mokra głową na pocztę. Ten nałogowiec poczekałby jeszcze z parę dni. Chciałam z nia pozartowac ale nałóg jej w głowie zmącił i na litosc zaczeła brać, ze komunia, goscie itd. ![]() A Fallen faktycznie oby nie lezała w rynsztoku - pewnie sie upiła po tym egzaminie i gdzies lezy terazOj Pole jak na cięzki dzień i pełnię księzyca i Japońca to Ty normalnie puenty masz genialne że tu śmieję się jak głupia. |
|
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Zachlałam... Właśnie wróciłam do domu po imprezie...
Spicy orange... Edytowane przez fallen_apple Czas edycji: 2010-04-27 o 16:42 |
|
|
|
#4012 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ty sobie wyobraź jakie będę miała jak zacznę tego castagnusa zażywać... |
||
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz nie wiem czy mi niedobrze, czy jeść mi się chce... Zjadłam właśnie swój pierwszy posiłek od wczoraj od 14... Jogurt... Chyba mi jednak niedobrze... Lavendko dziękuję Kochana za kartkę. Tak w ogóle to myślałam, że Ty mi z Vegas wysłałaś...
|
|
#4014 |
|
Rozeznanie
|
No dobrze że Fallen w klawiaturę wogóle trafia i ze już kompa zlokalizowała
Pole bierz castagnuska na zdrowie to dopiero będzie komedia
Edytowane przez janiaw Czas edycji: 2010-04-27 o 17:32 |
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4016 |
|
Przyczajenie
|
Wiem ze to nie w tym dziale ale i też nie na tym forum ale pomózcie mi wejcicie na ta stronke http://olcia5051.************* tylko o to was prosze kazda osoba która wejdzie daje mi 1 głos a potrzebuje ich troche prosze wazne to dla mnie !!
![]() ![]() :c onfused:![]() klask i:
|
|
|
|
#4017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie martw się Kochana, krzywdy Ci nie zrobię chociaż gdybym była taka wredna jak co poniektóre z nas to na ból głowy poleciłabym Ci lobotomię ... ![]() bądźmiłaigrzecznadlaludzi serdecznaadobrzeCibędziez awszeiwszedziebądźmiłaigr zecznadlaludziserdecznaad obrzeCibędziezawszeiwszed ziebądźmiłaigrzecznadlalu dziserdecznaadobrzeCibędz iezawszeiwszedziebądźmiła igrzecznadlaludziserdeczn aadobrzeCibędziezawszeiws zedzie ... btw, sama jestem dziś zdechła, a tyle roboty mam oczywiście nic nie zrobię bo nie mam siły ...Cytat:
![]() to nieźle zabalowałaś cieszę się że imprezka była udana ... i zazdraszczam ![]() jakiś fajowy konar? ![]() może kefir? to mój ulubiony sposób na poimprezowe mdłości jeśli się da coś przełknąć, oczywiście ![]() odpoczywaj, moje drogie pijaczysko
Silence, silence and fire They call me, they make me desire Everlasting desire in me ... !!! NAKARM PIESA !!! Edytowane przez agison Czas edycji: 2010-04-27 o 17:40 |
||
|
|
|
#4018 |
|
BAN stały
|
Śmierdzi mi tu dzisiaj wredoctwem.
Janiaw-Ty mi tu nie podskakuj małolato!!! To mi tu mamusia z tatusiem przyjeżdzaja na weekend i koleżanki synuś ma komunię a Ty mi tak? Litość- nie litość ale działa (no właśnie iść na komunię jak komunista ma ospę?Mój tylko najstarszy miał a reszta nie.W sumie lepiej,żeby za młodu ją przeszli.chyba) Fallenka-Ty nałogu.Jak Twoja dziurka?Zamknięta czy otwarta,ze się przed konarem otwierasz? Lavendka-penie,ze napaleniec by wołał-DEVA-DEVA-DEVA!!! Twe szczęście,że już idzie.Do Ciebie też idzie. Agison i Lavendka-a ja taka śpiąca i nic mi się nie chcę.Nie wspomnę o zamiataniu bo jednak coś sie stopiło w silniku.Ale TZ uruchomił jakiś stary sprzęt,a piszczy jak ch****a jasna.Usiedzieć w domu nie idzie.On dziś odkurzał.Oczywiście źle.Jak zawsze.Ale co tam. |
|
|
|
#4019 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A wszędzie piszą,że alkohol szkodzi.... ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
1.bądź miłą i grzeczną... druga 2.klin klinem czyli na ból głowy walić w nią jeszcze mocniej lub Fallenka musi walnąć jakiegoś drina |
||
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
komunia to w drugiej klasie była?ja nie wiem Kochana co z ospą. A czy jest 100% pewne że się zarażą? może się nie zarażą? sama nie wiem, nie znam się... ![]() ja padam na twarz. Czuję się jak zwłoki, powinnam się pouczyć bo wypadnę najgorzej na teście pewnie wszystkie przez tę pełnię tak padamy ![]() a TŻta pochwal ładnie że poodkurzał! nieważne że nie tak jak trzeba - liczy się chwyt psychologiczny jak zrobi to trzeba pochwalić, bo jak opieprzysz że zrobił źle to więcej nie zrobi ![]() babcia mnie tego nauczyła - i działa a chyba nie liczyłaś na to że facet poodkurza czy pozmywa tak jak my, feministki, to zrobimy ![]() to prohibistyczny spisek koncernów farmaceutycznych. Bo co, palenie też może szkodzi ... ? i sex, i słodycze, i wszystkie przyjemności ? raz się żyje .... trzeba żyć z wykopem
![]() |
Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.

chociaż Tobie to drugie moze mniej sie przyda.

mi zawsze prosto w okno latarnia świeci, więc w sumie jestem przyzwyczajona, ale chyba czuję pływy w kościach bo całą noc przewracam się z boku na bok, a rano wszystko mnie boli 
ja jak biorę tabsy to o wiele mniej mi dokucza, ale jak odstawię to będzie słabo ... bo jestem wtedy bardzo nerwowa
aaaa jak to nie ma zmywarki??

klask i: