|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Dzień dobry! U nas słoneczko. Mam dziś napięty dzień. Praca, szkoła rodzenia i dentysta. Mam nadzieje, że mi skończy ten kanał robić.
|
|
|
|
#4562 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Cześć mamusie ja już po śniadanku zaraz jadę po teścia i z nim do lekarza a potem M obiadek trzeba zrobić bo na popołudniu do pracy idzie (teraz też już w parcy drugiej jest). Poza tym co ja tu czytam co to się dzieje
kasandra82 o rany mamuśka uważaj koniecznie na siebie i dlaczego tak się porobiło przecież wszystko było w porządku czy to przez szyjkę skracającą się? madziorek026 super zdjęcia widziałam na nk, piękna z Ciebie kobieta Widziałam ten program o wózkach i zaczęłam szperać w necie sama nie wiem co mam robić bo mam wózek upatrzony właśnie emmaljungi ale on ma bardzo dobre recenzje. W necie znalazłam ranking wózków trzebabyło wysłać sms-a zeby go obejrzeć 10zł szok no ale nic trudno i wyszło, że ten fotelik emmaljungi dostał dobrą ocene jak jest zasmontowany bez tych adapterów z adapterami ocena ndst poza tym dobre opinie miał Romer babysafe plus z bazą i cybex aton bez bazy. I teraz nie wiem co robić muszępojechać do sklepu i dowiedzieć się czy można inny fotelik dobrać do tego wózka albo pozostanie ten z emmaljungi ale bez bazy.
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/item992934138_woze...fi_0_13kg.html niezawsze ciesze sie ze wyniki ok ja jeszcze leze w lozku. nie chce mi sie wstawac. czekamy na info czy mozna odbierac auto. juz mi sie nic nie chce normalnie tak strasznie chcemy juz wrocic do domu |
|
|
|
|
#4564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ludzie patrzą na cenę + firmę i myślą, że trafiła im się nie lada okazja. Ten fotel z bliska (oglądałam w sklepie) wygląda na marnie wykonany, no ale jest "markowy" niby.
|
|
|
|
|
#4565 | |||
|
Rozeznanie
|
Kasandra dbaj o siebie.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
25.02.1997 24.12.2006 20.06.2009 10.08.2010http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv734rjke2qp.pngEdytowane przez alutka78 Czas edycji: 2010-04-27 o 08:56 |
|||
|
|
|
#4566 | |
|
Zadomowienie
|
ale o ile dobrze pamiętam ola_k11 chciała kupić wózek baby merc a do niego raczej nie ma adapterów ... (Ola jak masz inny, to się nie obrażaj, może mi się pomyliło.)
Koleżanka ma duży wózek z adapterami, ale wkurzało ją, że jest taki wielki i w ogóle i kupiła na allegro używany Quinny Zapp (najmniejszy wózek świata ) i trzyma go tylko w bagażniku, żeby wpiąć fotelik jak gdzieś jedzie autkiem. Mówi, że to super wygodne, no a po sklepie tej łatwiej się manewruje małym wózeczkiem.---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
A ten fotelik emmaljungi mi się wydawał bardzo ciężki i niezbyt ładny, no i nieporęczny do niesienia. |
|
|
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe moge sie zalozyc, ze bedziesz miala najlatwiejszy porod. Prawo Murphiego zadziala i ta ktora najbardziej sie boi bedzie miala najlzej ;P
|
|
|
|
#4568 |
|
Zadomowienie
|
Mi strasznie spęczniał brzuch - jeszcze wczoraj był dużo mniejszy. Normalnie nie wiem co się stało - jest dużo wyżej i dużo większy, nie mogę siedzieć, bo mi uciska w żebra. I cały czas się w środku kotłuje. Młody sobie chyba "basen" powiększył dziś w nocy.
Dzisiaj znowu spałam przytulona do plecków TŻta i ten wstał o 6 - nie wytrzymał - stwierdził, że chyba bęben od pralki połknęłam i wirowanie włączyłam, że jak ja w ogóle mogę spać. Faktycznie młody w nocy był pobudzony. Ja chcę grzeczne dziecko, nie chcę mieć adhd'owca. ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- O to ja, to ja, to ja. Ja się NAJBARDZIEJ boję!!!!!! Ja poproszę najlżej. |
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie bedziemy mialy latwe porody
|
|
|
|
#4570 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
wstałam Cytat:
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
Czytałam bardzo dużo na temat "zarządzania w sytuacji kryzysowej", miałam tez kilka szkoleń i dlatego jestem ciekawa jak ta sytuacja wpłynie na ich wyniki. Popełnili podstawowe błędy ... ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4571 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ten samo fotelik, ten sam wózek............ah
|
|
|
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
pada i pada
paskudna pogoda. Dzisiaj spędzę dzień w domu A jutro... szkoła rodzenia |
|
|
|
#4573 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry mamuśki
Dawno mnie nie było i pewnie już zapomniałyście, ale ostatnio nie mam kiedy siedzieć na wizażu. Często spaceruję, jeździmy na wycieczki, chodzę na basen, jutro szkoła rodzenia i później już mi się nie chce na kompie siedzieć bo padam. O nadrobieniu was nie ma mowy Mam tylko nadzieję, że czujecie się dobrze i wszystko w porządku. Ja za godzinę zmykam do lekarza jak zwykle troszkę mam stresa, a i muszę wyniki odebrać z morfologii, ciekawe jak tam moja anemia. Wybaczcie, ale będę wpadać rzadziej, ale dam znać jak po wizycie. Pozdrawiamhttp://www.suwaczki.com/tickers/0d1ydqk3ialppl7r.png |
|
|
|
#4574 |
|
Rozeznanie
|
hd---czytałaś ten ostatni art. z gazety lubuskiej, jedna z dziewczyn go wkleiła na temat wózków groźnych dla dzieci??
|
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
a moze to ty jestes zgapiara? hihi my kupilismy je na poczatku lutego
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-04-27 o 10:04 |
|
|
|
#4576 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymam kciuki za wizytę--będzie dobrze
|
|
|
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() kasandra jejku to przynajmniej dobrze ze mialas pewnosc ze to to i pojechaliscie do szpitala i fajnie ze wypisałas to z tej ulotki zawsze jakies wskazówki. ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
a dziś rano wypchało mi lewa strone brzucha a i ruchy czesciej na dole czuje, wczesniej wypychalo mi prawa strone i ruchy na gorze czułam...mam adzieje, ze nie przekrecil sie w koncowce nozkami do dolu ....a moze raczkami sie tak rozpycha zobaczymy jutro
|
|
|
|
|
#4578 |
|
Rozeznanie
|
oj.......dobra to ja zgapaiara bo Ty dłużej w ciąży więc.....no miałaś prawo być 1wsza ciekawe co jeszcze mamy takiego samego..... ![]() hehe to pewnie przez rocznik 84
Edytowane przez Xawmeli Czas edycji: 2010-04-27 o 10:07 |
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
ja też na 18:00.
Temat PORÓD 1/5 h teorii i 30 minut cwiczen... A rano wizyta u gina .... ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- siala opis faktycznie niezły lilka koniecznie daj znac po wizycie
|
|
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do szkoly rodzenia chyba nie pojde bo u mnie w szpitalu jest od 28 tc a przez ten glupi samochod nie mamy jak do domu wrocic no i 30 tc a ja nawet tam nie bylam jeszcze
|
|
|
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dala sobie powiedziec ze to juz , brat Tżta krzyczal po niej ze te skurcze bardziej regularne juz nie moga byc .Zajechali do szpitala(5 minut drogi) z 8 cm rozwarciem a za godzine mały juz był na świecie
|
|
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
nie, jakoś to przegapiłam...
|
|
|
|
#4583 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Nockę jako tako przespałam. Za oknem pogoda nawet fajna, nie wiem jak z temperaturą ale już kraczą, że idzie jakiś deszczowy front ![]() Chyba spróbuję mamę namówić na jakieś zakupy..
|
#4584 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() będzie od kogo rady zbierać ![]() ![]() ja z wyjątkiem ciuszków i tych 2 rzeczy mam jeszcze 2 smoczki i nożyczki do pazurków.....na szkole rodzenia byłam raz--nie podobało mi się i więcej nie poszłam ....nie denerwuj się tym samochodem booo złość piękności szkodzi a iiiiiiii nerwy nie pomogą no ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- wiedziałam, że przegapiłaś bo pewnie by Cię zainteresował http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc...WIAT/305115236 ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to dupa ... Mój wózek był badany i ma niedostateczna ocenę a chciałam bugaboo .... tylko ta cena ... TE WÓZKI BYŁY BADANE * Bugaboo Cameleon - ocena dostateczna * Teutonia Mistral S - ocena dostateczna * Zekiwa AluCross - dostateczna * Hartan Topline S - dostateczna * ABC Design Turbo 6 S - niedostateczna * Brio Go - niedostateczna * Herlag Sportwagen Rimini - niedostateczna * Babywelt Pro 4 S - niedostateczna * Emmaljunga Nitro City - niedostateczna * Hauck Cicagho air - niedostateczna * I'coo Plasma Coco - niedostateczna * Maxi- Cosi Mura 4 - niedostateczna * Gesslein Future I loop5 - niedostateczna * Quinny Speddi SX - niedostateczna (źródło: www.Pro-Test.pl) |
|
|
|
|
#4587 |
|
Rozeznanie
|
noooooo i to mi się podoba...a teraz proszę na zakupki małe się udać--samoopalacz zakupić i ładnie się wysmarować aby lekki odcień brąziku złapać, lakier do paznokci kupić w kolorku pomarańczowo-czerwonym ii uśmiechać się cały dzień myśląc---jestem wyjątkowa...
tak Ci zaplanowałam dzień |
|
|
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękny plan
|
|
|
|
|
#4589 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja miałam koszmar z wózkiem...chciałąm murę--masakra, chciałam mytsy też masakra,chciałam....... głowa do góry |
|
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobiety, ja dzisiaj strasznie słaba, nie wiem dlaczego... ciśnienie niby mam w normie. Zaraz idziemy z TŻem na małe zakupy, bo brakuje kilku rzeczy w domu. Poza tym napisałam dzisiaj już 1,5 storny pracy magisterskiej więc nie jest tak źle... ale żygać mi się nią chce, bo nie mam pojęcia o czym piszę. No trudno się mówi. Najwazniejsze, że zaczęłam i może jakoś to poleci...
Siala ale się uśmiałam z historii Twojej mamy, swoją droga ładnie długo przed kompem siedzisz... ![]() Ja się chyba położe bo czuję, że zaraz tutaj zemdleje, nie wiem co jest :/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

niby.
Pisze mi na gg że widziała nasze zdjęcia na nk i że strasznie wielki mam brzuchol jak na ten miesiąc i to chyba bliźniaki będą i taki głupi

) i trzyma go tylko w bagażniku, żeby wpiąć fotelik jak gdzieś jedzie autkiem. Mówi, że to super wygodne, no a po sklepie tej łatwiej się manewruje małym wózeczkiem.

zobaczymy jutro
koniecznie daj znac po wizycie