Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-27, 08:27   #1711
kasiaher
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

cześć laseczki
matko kochana tyle produkujecie tych postów że szok
u nas w porządeczku w końcu byliśmy wczoraj z Dominikiem na szczepieniu , waży już 7 kg i mierzy 70 cm ,jest coraz większy musiałam zmienić mu mleczko na inne ponieważ cały czas coś z tym brzusiem ma tzn. nie boli go ale kolor kupki cały czas zielony i nie wiadomo dlaczego
ogólnie u mnie w porządeczku narazie , z mężem oki są małe spięcia ale małe i ogólnie życie seksualne bardzo nam się rozwija nadrabiamy braki z przed ciąży
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 08:31   #1712
mona_ja
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

mąz pojechał do lublina. czekam na smska jak już dojedzie. U nas leje jak nie wiem co a ja dostałam @

zdrówka życze i marsz do lekarza.

Laski pomórzcie moja mama ma urodziny 1 maja i... nie wiem co jej kupic. Od razu powiem, ze korale i branzoletki odpadają, bo ma ich multum a kolczyków nie nosi
A co lubi? Jak kwiatki to kup jej np bukiet i jakiś fajny wazonik do tego, albo daj jej talon do kosmetyczki, fryzjera, albo książkę podróżnicza, sama nie wiem zależy czym sie interesuje.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 08:33   #1713
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej
Ja wczoraj byłam wreszcie w sądzie odebrać wyrok..i standardowo sie popłakałam jak go sobie czytałam

A i dorwałam próbke perfum Angel...dzisiaj się wypachniłam...i chyba się . Ech...ewidentnie nie moje klimaty.
Agatka zakupy zawsze poprawiały humor

A Angel...kiedy wąchałam g za pierwszym razem to mnie odrzuciło na 5 metrów z hakiem od półki
Za drugim podeszłam do niego jak pies do jeża
A za trzecim ... no cóż.. wyszłam z buteleczką
Jestem uzależniona od niego jak gdzieś go wyczuwam to wyglądam tak
Jest taki słodki, ale jednocześnie wyniosły... jakby nieosiągalny...dwoisty... no miooodziooo

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
agatkaL, Angel mnie też osobiście nie bierze, a na Aliena już choruje i zbieram kasę! Dobrze, że już wszystko masz za sobą, a to, że się popłakałaś, to dziwne nie jest...
A ja dzisiaj jestem wypsikana Alienem i wysmarowana na dokładkę balsamem z tej linii

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-04-27 o 08:47
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 08:33   #1714
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć laseczki
u nas w porządeczku w końcu byliśmy wczoraj z Dominikiem na szczepieniu , waży już 7 kg i mierzy 70 cm ,jest coraz większy musiałam zmienić mu mleczko na inne ponieważ cały czas coś z tym brzusiem ma tzn. nie boli go ale kolor kupki cały czas zielony i nie wiadomo dlaczego
ogólnie u mnie w porządeczku narazie , z mężem oki są małe spięcia ale małe i ogólnie życie seksualne bardzo nam się rozwija nadrabiamy braki z przed ciąży
Kasiu no to super, że z męzem się układa. Oby tak dalej.

Mona no własnie z mamą jest mega problem. Kosmetyczke ma swoją (a tam nie ma jakis talonów), ksiązki czyta ale za minute zasypię wiec ma juz cały stos jaki na nia czeka i nie wiem czy przez rok to nadrobi hehe. Kwiaty co ostatecznośc, dlatego myslę nad czyms innym

A czym sie ineteresuje?> chyba ciuchami ale mnie nie stac na takie jakie ona by sobie kupiła

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 08:36   #1715
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej laseczki

mam mocne postanowienie bede zjadac jedną marchewke dziennie

moze w koncu nabiorę koloru
albo se kupie belissę sun tez ponoc działa

łaze3 taka bledziocha

poubieram sie dziś w kiecke i spodnice i wstawie zdjecia
i w jednym i drugim dobzre sie czuje a ta kiecka jest taka przeswitująca musze do niej doszyc halkę jakaś

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 08:38   #1716
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Napewno upiekę mamie tort (bounty ten co z TZ na świeta robiłam) dodam swieczki ale prezent tez musi jakis byc. To nie musi byc nic wielkiego. Ale chce cos oryginalnego.

Stary 2010-04-27, 08:42   #1717
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Co miałaś na myśli wczoraj pisząc, ze nie znosisz takiej muzy, jak u mnie w linku? Metalu w ogóle? Czy takiego konkretnie gatunki - misz-maszu black metalu z folkiem w skandynawskim klimacie?
nie lubie ogolnie darcia sie do mikrofonu, wiem wiem dla niektorych ktorzy cos z tego rozumieja z tego belkotu slow to muzyka dla mnie napier dzielanie w perkusje gitare i krzyczenie ehheagggg :

ja bardzo lubie areosmith, nirvane, gunsow, ale zadnych innych
do tego dorzucam heya, dzem, mieszam z republika, ira, turnauem, grechuta,
i wszytko to razem pieke z duza iloscia regge, ragga, i hh tyle

ale o gustach sie nie dyskutuje

Cytat:
Witajcie,

Kochane, ja wczoraj miałam ambitny plan pisania pracy i napisałam uwaga!! 1 zdanie. No myślałam, że mnie szczyści z siłą wodospadu! Okazało się, że książki sobie złe wypożyczyłam i dzisiaj oprócz wizyty u endokrynologa (60km od krk) czeka mnie wycieczka do biblioteki. Po prostu SUUUPPER!
to sie rozpisalas

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Cwiczenia śródlekcyjne a w autobusie jako pierwsza przedstawiałam ale chociaż mam z głowy zamieniłam moją historię na tą historyjkę co Ty znasz, tylko, ze dodałam jeszcze kilka elementów, m.in. wprowadziłam taki element, że szukamy mistrza pamięci i dostałam z tego tak jakby 4, a po skali faceta plusa (bez minusów plusów i znaków zapytania) a dlatego taką ocenkę, gdyż w trakcie gdy zabawa przeszła już przed ósemkę dzieci (tyle było usadzonych, po 4 naprzeciwko siebie jak w pociągu) to przerwałam (bo zmieszałam się z tym, że wykładowca mówił, że ma być taki moment gdzie nauczyciel może wyjść z przedziału i zostawić dzieci bawiące się) no i chciałam tak zrobić, a on później mówi, ze trzeba było pokazać calą ta zabawę i dopiero, żeby później grali od nowa... i dupa no ale tak ma pierwsza osoba... że nie wie co i jak

A co laminarki to ja zastanawiałam się na taką z lidla, bo jest w promocji ale właśnie A4 ale tż mnie trochę namawia na A3 no i mikronów ile, bo to chyba później taka gruba folia może być?
ale zliczylas
aaa ja mam na zimno, na 1000 micronow i iles tam jeszcze ale uzywam zwyklej tescowej foli i na 1000 zawsze robie, czasem naprawde zaluje ze nie mam a3 bo w nauczycielce przedszkola duzo jest fajnych rzeczy na a3 ale to 2 foliami laminuje itd... kombinuje

jak masz mozliwosc kup a3, bo nie zawsze ale czasem sie przyda
choc foli a3 sa bardzo drogie

Magda dla mnie najlepszym prezentem sa korale ale to odpada i ksiazki moze je pochlaniac zawsze wiec moze ksiazke, albo jakies perfumy

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napewno upiekę mamie tort (bounty ten co z TZ na świeta robiłam) dodam swieczki ale prezent tez musi jakis byc. To nie musi byc nic wielkiego. Ale chce cos oryginalnego.
wez ja wyslij do spa, serio znajdz w jakims centrum jakis fajny zestaw.. nie kosztuje to duzo.. a taka przyjemnosc jej sie przyda to co ze ma swoja kosmetyczne spa zawsze mile widzane jakies czekoladowe zabiegi zaraz ci poakze co ja dostalam na panienski

tu masz rozne pakiety
http://hotelpiramida.pl/index.php?op...115&Itemid=181
ja dostalam ten czekoladowy - czekoladowa magia zmyslow..
ale jak widzisz nizej sa ciut tansze a tez fjne. moze poszukaj czegos takiego u was

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-04-27 o 08:44
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-27, 08:45   #1718
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Agatka zakupy zawsze poprawiały humor

A Angel...kiedy wąchałam g za pierwszym razem to mnie odrzuciło na 5 metrów w hakiem od półki
Jest taki słodki, ale jednocześnie wyniosły... jakby nieosiągalny...dwoisty... no miooodziooo

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

A ja dzisiaj jestem wypsikana Alienem i wysmarowana na dokładkę balsamem z tej linii
Hmmm...jak ALienem, to na pewno nie przeszłabym obok Ciebie obojętnie hehe...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 08:47   #1719
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Hmmm...jak ALienem, to na pewno nie przeszłabym obok Ciebie obojętnie hehe...
Agatka, cos sugerujesz?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-04-27, 08:48   #1720
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta zaraz oblukam to co wkleiłas w linku

Stary 2010-04-27, 09:00   #1721
Gucia0987
Zakorzenienie

Corri, ja planuje Aliena w tym miesiącu, a najpóźniej na początku czerwca. Już się nie mogę doczekać!

Madzia może jakąś torebkę? Moja mama przyjmie każdą więc z prezentem nie ma problemu no i perfumy też jej kupujemy w dużych ilościach!

Anika, ja piłam sok marchewkowo-selerowy przez 2m-ce i nic z tego, blada twarz ze mnie, aż wstyd. Muszę coś z tym zrobić!

A my już w czwartek jedziemy nad morze!!! Już się nie mogę doczekać! Tym bardziej że będziemy tam 5 dni! No i mam nadzieje, ze będzie ciepło, bo strój kąpielowy już spakowałam!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 09:05   #1722
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia zycze ciepełka

Torebka odpada sama mi wczoraj jedną oddała, bo ma ich za duzo.

Marta wiem, ze ty czytasz dużo ksiązek. Podasz mi kilka tytułów, które polecasz?? Moze cos z tego bym jej kupiła.
Ostatnio jakie czytała to "dom nad rozlewiskiem"

Stary 2010-04-27, 09:07   #1723
domi7ks
Zakorzenienie

Hej

Dzieki za odp w spr. niustonosza- juz zdecydowalam, nie bede miala za tydzien jade na przymairke sukni, to dowiem sie jak z tymi wkladkami, jak mi to babka moze przeszyc, czy w ogole jest sens itp

Z tamtego konkursy zrezygnowalam, bo nikt nam nei nie glosowal

za to tu macie szanse sie wykazac (dominisia22m- moja puszka)
http://pokazywarka.pl/9jzoo4-2/ (trzeba kliknac tam w linkz bobovita)

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2010-04-27 o 09:11
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 09:10   #1724
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe...oj tak..Maja ma fantazję, a jeśli chodzi o opisy perfum, to wymiata
e, ja tam jestem cienka - na perfumeryjnych wątkach i w KWC... tam, to się dzieje piwnice, czarownice, spoceni faceci i plastik-fantastic
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
wypraszam sobie, u mnie cieplutko i słoneczko świecie

Cytat:
A Angel...kiedy wąchałam g za pierwszym razem to mnie odrzuciło na 5 metrów z hakiem od półki
Królowa Śniegu mi się tak kojarzy
Mi się spodobał od razu
Cytat:
A czym sie ineteresuje?> chyba ciuchami ale mnie nie stac na takie jakie ona by sobie kupiła
to może... perfumy?
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
nie lubie ogolnie darcia sie do mikrofonu, wiem wiem dla niektorych ktorzy cos z tego rozumieja z tego belkotu slow to muzyka dla mnie napier dzielanie w perkusje gitare i krzyczenie ehheagggg :
ee, darcie darciu nierówne niektórzy faktycznie napierdzielają tylko w te instrumenty i drą japę bez ładu i składu, zwykle jakieś death- i trashmetale Za tymi nie przepadam
Ale już taki black metal czy folk, gdzie można wyróżnić melodię, a nawet zanucić refren - o, to już tak
A z tym śpiewem też bywa róznie - o ile niektórzy normalnie drą japę, o tyle profesjonalny growling, to bardzo trudna technika, wymagająca lat ćwiczeń i żelaznej kondycji. Normalnie szacun dla tych, co tak potrafią - jak poczytałam w necie o technice, to jestem pod wrażeniem
Choć tego akurat wokalistę wolałabym z normalnym śpiewem - jak usłyszałam, jaki ma donośny, mocny głos... boski
Za pierwsze 8 sekund tego nagrania dałabym się posiekać
potem już mniej (ale widowiskowo herami kręcą)
http://www.youtube.com/watch?v=bd8R96rduV8
No i akurat całkiem wyraźnie i fajnie śpiewają - posłuchałabyć takiego np. Behemotha czy Slayera - tam to dopiero niezrozumiałe darcie
Cytat:
ja bardzo lubie areosmith, nirvane, gunsow, ale zadnych innych
do tego dorzucam heya, dzem, mieszam z republika, ira, turnauem, grechuta,
i wszytko to razem pieke z duza iloscia regge, ragga, i hh tyle
Nirvana , Dżem, Republika
Stary 2010-04-27, 09:11   #1725
domi7ks
Zakorzenienie

nie lubie metalu

kasiaher witaj my na szczepienie idziemy pojutrze

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 09:12   #1726
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Corri, ja planuje Aliena w tym miesiącu, a najpóźniej na początku czerwca. Już się nie mogę doczekać!

A my już w czwartek jedziemy nad morze!!! Już się nie mogę doczekać! Tym bardziej że będziemy tam 5 dni! No i mam nadzieje, ze będzie ciepło, bo strój kąpielowy już spakowałam!
Nie dzwię się, ze nie możesz się doczekac, bo ja swojego też trochę czekałam i przebierałam nóżkami

No i życze pieknej , ciepłej pogody nad morzem

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-04-27, 09:14   #1727
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maja patrzyłam, ma kilka flakoników perfum

kurcze chyba kupię książkę albo jakis poradnik (tylko nie wiem na jaki temat, coś z urodą, albo kulinarią) a jak nie to jakis kosmetyk

Stary 2010-04-27, 09:16   #1728
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta wiem, ze ty czytasz dużo ksiązek. Podasz mi kilka tytułów, które polecasz?? Moze cos z tego bym jej kupiła.
Ostatnio jakie czytała to "dom nad rozlewiskiem"
zalezy co mam lubi czytac czy cos lekkiego, czy powaznego... jak lekkiego to polecam Sharon Owens - tawerna przy klonowej ciepla ksiazka ale "nie romansidlo"

albo kazdy dom potrzebuje balkonu - Frank Rina - fajna ale taka specyficzna...

no chyba ze mama chce sie totalnie rozerwacd to najglupszy aniol - moora

albo jesli lubi cos trzymajacgo w napieciu akcji to puzo - 6 grobow do monachium, czy tez omerte

nie wiem jaki gatunek lubi.. sprecyzuj to pomoge

bo to sa takie ktore wiesz sa standardowo polecane przeze mnie

Czas edycji: 2010-04-27 o 09:18
Stary 2010-04-27, 09:16   #1729
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
cześć

nadrobiłam Was, ale tyłek mi ścierpł od 2 h czytania

Rybulka, Marta dziewczyny super wyglądacie oba brzuszki kształtne i krągłe tak jakby zamiast Miłosza i Patryka piłki w nich siedziały. Ciekawa jestem dziewczyny jak będziecie wyglądać w ciąży z dziewczynkami

Madzia co do wyjazdu to zdrowie ważniejsze, a za żadną kasę się go nie kupi. Zrób porządek z ręką i odstaw tabsy...skoro im szybciej tym lepiej. ja bym nie czekała dwóch miesięcy będąc w Waszej sytuacji.
Z obcasem bezcenna akcja

Anula, Zielony Motylku, Emila fajnie, że jesteście

Aniu super, że na stażu Ci się podoba i że już na swoim jesteście nie ma to jak spokój prawda?

Motylku co u Was??

Emila grunt, że macie prace oboje...zawsze można ją zmienić na lepszą, gorzej z zaczepieniem się...

Anika wstawiaj foty kolorku włosów, ja chcę kupić farbę i tez sama się farbnąc, ale poki co mam cykora

no i jak już okulary będziesz miała też też nam wstaw fotkę

Domi kliknęłam

Agus fajna prostownica

ciekawe co u naszej Kasiher??

dziewczynki ja w sobotę miałam wystawioną swoją cierpliwość na ciężką próbę...pisałam Wam, że chcemy dac babci na ur fotkę ze slubu powiekszoną w ramce.
W czwartek zlozyliśmy zamówienie w Fotojokerze i na sobotę po 13 byl odbior...
zajezdzamy w sobote i gośc zaczyna szukanie, przekopal pol sklepu i mowi ze nie ma !!!
myslalam ze wyjde z siebie...dodam tylko, ze zdjecie na plytke nagrywal nam i odpowiednio kadrowal pracownik sklepu a okazalo się ze plik nagrany jest z bledem
pan nam powiedzial, że na wtorek bedzie, wiec mu wykrzyczalam ze co za ciemnoty tu pracują, bo rozumiem gdybym to ja nagrywala, osoba ktora sie nie zna i robiłaby to pierwszy raz, ale pracownik sklepu!
TRAGEDIA nigdy wiecej niczego u nich nie zamowie i nie kupie. Oczywiscie anulowalismy zamowienie.
Zostało nam Media...a tam jedynie najwiekszy rozm 20x30 wzielismy opcje ekspres po godzinie fotka byla...nie tak jak chcielismy ale z pustymi rekami gkupio bylo pojsc.
Także Anika jesli teraz bedziemy wywolywac fotki to jak nic korzystac bedziemy z tej stronki i firmy ktorą polecilas.
ja jestem mega zadowolona

dzien dobry tak w ogole

u mnie leje, brzydka pogoda buuu
pracy duzo, nie mam czasu nawet z wami pogadac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-27, 09:17   #1730
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Królowa Śniegu mi się tak kojarzy
Mi się spodobał od razu
Mnie nie, ale też z czymś takim niedostępnym, lecz jednocześnie uzależniającym... raczej z kimś z gwiazd

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2010-04-27, 09:20   #1731
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
zalezy co mam lubi czytac czy cos lekkiego, czy powaznego... jak lekkiego to polecam Sharon Owens - tawerna przy klonowej ciepla ksiazka ale "nie romansidlo"

albo kazdy dom potrzebuje balkonu - Frank Rina - fajna ale taka specyficzna...

no chyba ze mama chce sie totalnie rozerwacd to najglupszy aniol - moora

albo jesli lubi cos trzymajacgo w napieciu akcji to puzo - 6 grobow do monachium, czy tez omerte

nie wiem jaki gatunek lubi.. sprecyzuj to pomoge

bo to sa takie ktore wiesz sa standardowo polecane przeze mnie
zaraz sobie spisze te tytuły i zobacze co z tego bedzie u mnie w księgarni.

A co mam lubi?? Na pewno coś wciagającego, bo ma taki problem, ze zaraz zasypia jak tylko weźmie ksiązkę czy gazetę do reki

podobają jej sie ksiązki Grocholi, "Dom nad rozlewiskiem" choc w sumie innych gatunków to ona nie czytała jeszcze

Stary 2010-04-27, 09:23   #1732
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ee, darcie darciu nierówne niektórzy faktycznie napierdzielają tylko w te instrumenty i drą japę bez ładu i składu, zwykle jakieś death- i trashmetale Za tymi nie przepadam
Ale już taki black metal czy folk, gdzie można wyróżnić melodię, a nawet zanucić refren - o, to już tak
A z tym śpiewem też bywa róznie - o ile niektórzy normalnie drą japę, o tyle profesjonalny growling, to bardzo trudna technika, wymagająca lat ćwiczeń i żelaznej kondycji. Normalnie szacun dla tych, co tak potrafią - jak poczytałam w necie o technice, to jestem pod wrażeniem
Choć tego akurat wokalistę wolałabym z normalnym śpiewem - jak usłyszałam, jaki ma donośny, mocny głos... boski
Za pierwsze 8 sekund tego nagrania dałabym się posiekać
potem już mniej (ale widowiskowo herami kręcą)
http://www.youtube.com/watch?v=bd8R96rduV8
No i akurat całkiem wyraźnie i fajnie śpiewają - posłuchałabyć takiego np. Behemotha czy Slayera - tam to dopiero niezrozumiałe darcie
to co puscilas to mi nie lezy.. no nie lubie i juzD

Cytat:
zaraz sobie spisze te tytuły i zobacze co z tego bedzie u mnie w księgarni.

A co mam lubi?? Na pewno coś wciagającego, bo ma taki problem, ze zaraz zasypia jak tylko weźmie ksiązkę czy gazetę do reki

podobają jej sie ksiązki Grocholi, "Dom nad rozlewiskiem" choc w sumie innych gatunków to ona nie czytała jeszcze
wiesz co to tawerna ja bardzo wciagnie...

aleeee poszukaj jeszcze Dziewczyna z zapałkami - A. Janko to jej sie powinno bardzoooooo spodobac przypomnialam sobie wlasnie o niej.. kupilam ja najstarszej bratowej meza.. pani taka stateczna 35 letnia maz dziecko, i balam sie ze nie trafie w jej gusta ale byla zachwycona
Stary 2010-04-27, 09:25   #1733
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Hej

Dzieki za odp w spr. niustonosza- juz zdecydowalam, nie bede miala za tydzien jade na przymairke sukni, to dowiem sie jak z tymi wkladkami, jak mi to babka moze przeszyc, czy w ogole jest sens itp

Z tamtego konkursy zrezygnowalam, bo nikt nam nei nie glosowal

za to tu macie szanse sie wykazac (dominisia22m- moja puszka)
http://pokazywarka.pl/9jzoo4-2/ (trzeba kliknac tam w linkz bobovita)
Domi jak to nikt nie głosowałJak widze masz 258 głosów, wiec ktoś jednak głosował tam można było głosować raz dziennie, nas tu aktywnych jest może z 20, więc tyle głosów mogłyśmy oddać, nawet jakbyśmy chciały wiecej to nie da rady

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 09:25   #1734
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
nie lubie metalu
Ja też nie jestem fanką metalu...metal to złooooooo...hehe Chociaż Nergal jako facet...no przyznam niezłe ciacho i w moim guście

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 09:26   #1735
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta wielkie dzięki jutro lece do księgarni i będe szukała Bo chyba lepsza ksiązka, niz jakis poradnik, tak mi sie wydaje do tego tort upiekę i bedzie super

Stary 2010-04-27, 09:26   #1736
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
aleeee poszukaj jeszcze Dziewczyna z zapałkami - A. Janko to jej sie powinno bardzoooooo spodobac przypomnialam sobie wlasnie o niej.. kupilam ja najstarszej bratowej meza.. pani taka stateczna 35 letnia maz dziecko, i balam sie ze nie trafie w jej gusta ale byla zachwycona
Jezu padłam wiek 35 lat i stateczna, to mi się kojarzy ze stara matroną w wieku ok 50 lat a nie 35

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2010-04-27 o 09:27
Stary 2010-04-27, 09:29   #1737
monarika
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki

Cytat:
Hej
Ja wczoraj byłam wreszcie w sądzie odebrać wyrok..i standardowo sie popłakałam jak go sobie czytałam

Na poprawe humoru wpadłam do Złotych Tarasów i wydałam kasę...kupiłam dzinsy alladynki , koszulke z napisem i zegarek

Dzisiaj mam babskie spotkanie. Idziemy z dziewczynami do kina a potem na drineczki :P

A i dorwałam próbke perfum Angel...dzisiaj się wypachniłam...i chyba się . Ech...ewidentnie nie moje klimaty.
Biedactwo ale na szczęście masz już to za sobą

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
W ogóle mój mężuś wczoraj był taki chory, mdliło Go, biegunkę miał... i temp. 38 ale po tabletkach mu przeszło... pojechał do pracy (w razie czego miał się zwolnić) i właśnie dzwonił, że Jego chrześniak (2-latka) to samo tylko jeszcze wymiotuje i tempka 39, chyba coś jest w powietrzu... a kilka dni wcześniej brat tżta.
Grypa żołądkowa może...to podobno strasznie zaraźliwe jest więc lepiej trzymaj się od mężusia z daleka

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć laseczki
No to super, że wszystko w porządku z malutkim i z waszym życiem seksualnym

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

u mnie leje, brzydka pogoda buuu
pracy duzo, nie mam czasu nawet z wami pogadac
Widzę, że u Was nie za przyjemna pogoda dzisiaj...Tżt jak wstawał do pracy to też lało u nas ale teraz już jest piękne słoneczko tylko troszkę zimno
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 09:30   #1738
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
nie lubie metalu

kasiaher witaj my na szczepienie idziemy pojutrze
my mieliśmy iść 13 kwietnia ale Dominik się troszkę przeziębił i dlatego mieliśmy szczepienie przeniesione , mój miał te płatne szczepionki + pneumokoki straszna szczepionka bardzo go bolała normalnie tak mi sie rozpłakał jak nigdy aż sama zaczełam płakać , masakra jakbym wiedziała że będzie go tak boleć to bym się na nią nie zgodziła ona jest dobrowolna i refundowana . A ty jakie szczepionki masz normalne czy płatne szczepiłaś na pneumokoki ? i co cały czas na piersi Polusia ?
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 09:32   #1739
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Dzień dobry
Jak się spało ?
Ja od 9.00 siedzę w sklepie do 15.00 dzisiaj.

Znacie to:

Mały indiański chłopiec rozmawia ze swoim ojcem, Stojącym Bykiem:
- Tato, dlaczego moja starsza siostra ma na imię Kwiecista Polana ?
- Bo widzisz synku, została poczęta na kwiecistej polanie.
- Tato, a dlaczego mój starszy brat ma na imię Rwący Potok ?
- Bo widzisz synku, został poczęty nad rwącym potokiem.
- Tata, a dlaczego...
- E...daj mi już spokój Pęknięta Gumo.

Cieszę się ,że u Ciebie Kasiaher wszystko dobrze

AgatkaL ostatnio poznałam pewną Dorotę ma 23 lata (poznałam ją na rozmowie o pracę) . Wyszła za mąż w czerwcu zeszłego roku. Okazało się ,że mąż ją zdradzał przed ślubem i w czasie jego trwania. Umawiał się na randki, smsował, wysyłam meile do innych i wpadł. Dokładnie nie wiem jak to było. Opowiedziała mi wszystko na gg. Była rozprawa chyba już druga i na początku miał nie robić problemów, bo obwiniał się za to co się stało. Teraz na ostatniej rozprawie wziął na świadków swoją matkę i brata ,że Dorota była złą gosposią. Wymaga od niej,aby tez się przyczyniła do winy .
Rozprawa kolejna w lipcu Jest mi tak ciężko , bo nie wiem jak jej pomóc. Myślałam, że nasz świadek ze ślubu ( bo jest wolny) dotrzyma jej towarzystwa i pójdzie z niął na ślub kuzynki w czerwcu. Niestety świadek chyba kogoś poznał i się spotyka. Wczoraj jej powiedziałam,że Rafał nie może. Jest podłamana. Nie chce iść sama bo czuje się jak przegraniec :/
Załamana jest , a ja nie wiem jak jej pomóc.

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 09:32   #1740
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta wielkie dzięki jutro lece do księgarni i będe szukała Bo chyba lepsza ksiązka, niz jakis poradnik, tak mi sie wydaje do tego tort upiekę i bedzie super
ta dziewczynka z zapalkami jej sie spodoba bynajmniej mam takie wrazenie.. a jak nie to napewno tawerna.. sama zadecyduje ale ktoras z tych dwoch

Cytat:
Jezu padłam wiek 35 lat i stateczna, to mi się kojarzy ze stara matroną w wieku ok 50 lat a nie 35
no bo ona jest specyficzna.. zachowuje sie jak 50 latka.. a nawet i gorzej.. na piwo nie wyjdzie ze znajomymi bo dziecko dom itd.. wogole dziecko to by ciagle pod kloszem trzymala do przedskzola nie bo sa bakterie.. na dwor to tylko na jeden plc zabaw i dziecko za reke.. ona ma wyznacznik zycia posluchac szant i isc do kosciola nic wiecej.. (lazila u nas po domu i sie dziwila czemu nie mamy swietych obrazkow i jak to tak mozna) no taka dziwna jest no.. niechcialam nikogo obrazic bo mozna byc przebojowa 60, a stara malenka 30
wiec mialam z nia klopot io chcialam jej cos kupic cieplgo, wciagjacego, zyciowego.. wiec nie kupie jej ssij mala ssij moora.. wiec wybralam to..
ale nie mwoei ze to dla jakis ciemnych kobiet jest:

wogole jak do nas przyszli to przejrzala wszystkie ksiazki i krecila nosem bo tam terapia narodu za pomoca sexu grupowego, czy marqis de sade na polce.. no zgroza... a biblii brak

Czas edycji: 2010-04-27 o 09:34
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości