|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
pneumokoki u nas jest płatna ![]() A Polusia tylko na cycu caly czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję, ze znajadę , któryś z tych ksiązek. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Zakorzenienie
|
juz mi sie tydzien @ spoznia..
ostatnim razem jak odlozylam tabsy na 2 miesiace to dostalam regularnie po 28 dniach a teraz, du.pa hmmmm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Nie lubię takich statecznych powaznych a mających zaledwie 30-pare lat. Szkoda na to życia, poza tym takie zachowania, jak opisujesz w jej wykonaniu nie pasują do 35-letniej kobiety. No, ale moze tak została wychowana, albo taka ma mentalność ![]() ![]()
![]() |
#1745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() to może coś innego... ![]() ![]() Ja uwielbiam gothic, tam są cudne, damskie wokale ![]() ![]() ![]() Nie pogardzę też industrialem Rammsteina i jakimiś dziwactwami alternative SOAD. Czy nu metal Linkin Park - każdy z tych zespołów gra w kompletnie inną mańkę ![]() Cytat:
![]() Ale od kiedy zobaczyłam Vretha, to się Nergal ze swoim wielkim czołem może schować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() edit: a, no i jeszcze bardzo ważna dla mnie cecha - większość fanów metalu to bardzo sympatyczni, wyluzowani ludzie. Choć czasem wyglądają jak fleje, to jednak kumple metale są sto razy bardziej otwarci, koleżeńscy i weseli niż przeróżne cwaniaczki z dyskotek wyrywające laseczki itp ![]() Oczywiście zawsze się trafiają jacyś chorzy popaprańcy, ale to wszędzie się zdarza ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-27 o 09:52 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
2 tygodnie temu robilam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
#1750 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i tak mi troche dziwnie bo mloda dziwczyna a ubiera isie zachowuje jak 60.. bo "jestem matka i zona nie moge inaczej" wiesz najlepiej golf i spodnica do ziemi - o zgrozo nigdy spodnie! bywa no coz.. wiec z jedej strony tez sie nie wdziwie ze jej maz wogole nie przebywa w domu a ma milion zajec dodatkowych byle by tylko... (on jest mlodszy od niej o 5 lat).. no coz poradze... aaa najsmieszniejszy jest do tego wsyztkiego jej poglad ze ich corka ma sie rozwijac jak chce tzn ma robic co chce i kiedy chce niewolno jej niczego zakazac ani zabronic bo ona jest wolnym czlowiekiem i sama wie co jest dla niej dobre... wniosek - 4 letnie dziecko nie do opanowania ![]() jest wielu fajnych wokalistow linkin park tez czasem slucham ale ogolnie to uwielbiam ragga regge i w tym mnie wiecej ![]() ![]() aczkowliek raz w tygodniu napewno ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1751 | |
Zakorzenienie
|
może Spock?
![]() Ja się z nazwy nastawiałam na scott'wego Aliena ![]() Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja sobie nie udaruję tego do końca życia, że się tak pomyliłam !!! Tylko po co faceci marnują życie dziewczynom, skoro są świadomi, że np. zdradzają, nie kochają...to po co to wszystko, tyle zachodu i straconego czasu. Beznadzieja ![]() A jak pomóc tej dziewczynie??? Hmmm....powiem tak...sama to musi sobie ułożyć i jakoś przeboleć.
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() A co do męża...przecież widziały gały co brały?? Nie stała się przecież taka, tylko była od początku. Wiec to, ze mało w domu przebywa.... Ale jak na takie poglądy, to dziwne, że córkę dosłownie rozpuściła.
![]() |
#1754 |
Zakorzenienie
|
Laski przypomne sie (Maja TY nie czytaj
![]() http://pokazywarka.pl/9jzoo4-2/ (dominisia22m) tu juz jestem w rankingu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Jak będe sama wiedziała co, to napiszę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ale tego co w jej glowie ulozyli dziadkowie i rodzice swoje zrobilo i ona ma teraz takie poglady jak oni.. wogole bardzo latwo ja przestawic.. jak jej mama czy tesciowa cos mowi a ona nie do konca ma takie zdanie (np jesli chodzi o pielegnacje dziecka) to nie broni wlasnego tylko potulnie spuszcza glowe i robi jak chca.. a jjej maz bez komentarza... ja zawsze swojemu tz mowilam ze jakby wdal sie w starszego brata to bym go lała... tragedia.. po co mu zona dom itd jak woli spedzac czsa poza domem on nawet jak ma miedzy zajeciami (jest nauczycielem wf trenerem i do tego jakims tam sedzia) jakies 2 godziny czasu to nie idzie do odmu do zony i cory a do swoich rodzicow posiedziec w spokoju na necie i pograc w jakies gry... tragedia... wiec nie wiem po co sie hajtal chyba tylko dlatego ze uwaa ze nie wypada byc kawalerem bo co swobie pomysla w kosciele.. (on tez troche taki pokrecony) i dla niego nie wazne jak i co w domu czy zyjemy razem ale obok siebie byle by byla zona po koscielnym byle by bylo dziecko by Bog tak kazal.. a ze z nia nie gadam nie wychowuje dziecka tylko sie mijam.. a co mi tam.. nikt sie nie czepia bo przeciez jest slub jest dziecko.. ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- wogole poszlam teraz do sklepu po mielone na obiad i jest tak goraco ze zaluje ze sukienki nie ubralam.. dobrze ze wiatr byl bo bym sie zapocila ![]() i nie moglam sie w sklepie oprzeć kusialam kupic serek bakusia i drozdzowke ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Zakorzenienie
|
zazdroszcze. u nas od rana leje deszcz i jest zimno :/
a ja dalej siedze w piżamie ![]() Mezulek dzwonił o 10 ze jest juz w lublinie ![]() a ja standardowo wcinam czekolade jak codzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Poza tym dziwne, ze jej uwierzył w jej zapewnienia, ze ona będzie inna..każdy psycholog by mu powiedział, że wychowana tak, a nie inaczej, i bez cienia silnej woli, a uległa, będzie strasznie podatna na wpływy tych, co ją wychowali... A daj spokój, wchodzić w taki związek tylko dla świętego spokoju, zeby nie zostac samemu??? W zyciu!!! ![]() Nie rozumiem takich decyzji. Tym bardziej, że ich małżenstwo - z tego co opowiadasz, to taka fikcja. Jest, ale jakby go nie było. A co d Twojego opowiadania o koleżance i miłości od szkoły podstawowej do studiów i jego zdradzie od dawna... to ja bym takich nieodpowiedzialnych gości to od razu do komory akceleracyjnej wrzucała ![]()
![]() |
#1760 | ||
Zakorzenienie
|
to może... z jaśminem?
![]() ale jak małooo... ![]() ![]() albo tak mało fajnych facetów w kapelach, albo to ja wybredna jestem, co też możliwe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-27 o 10:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1761 | |||||
Zakorzenienie
|
Aniu, kolczyki doszły z samego rana!
![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz ubieram jedne i lecę do sklepu ![]() Jego, jego- on już w trakcie, a ja nie planuję ![]() ![]() MisQa, jak najmniej ciążowych humorków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Teraz ta dziewczyna ma innego męża i dwójkę cudnych dzieciaczków. Jak ją czasem widuję, to trudno mi uwierzyć, że tyle musiała przejść upokorzenia, żeby być teraz tym, kim jest... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Zakorzenienie
|
Rybulko a jak tam się czujecie z Miłoszkiem?? jeszcze nie spieszy sie na świat?? kiedy masz dokładnie termin??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem też za wykastrowaniem. W ku.. mnie,że tacy są faceci
![]() ![]() ![]() Agnieszka zasuwaj po test ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
Corii ja nie wiem co on mu mowila.. i jak to wygladalo.. ale wiem co mowila mi... a dotyczylo wychowania ich dzieci i mi wlansie mowial ze bedzie inna dla swojego dziecka inna niz jej rodzice.. a czy ogolnie poglady bedzie miala inne to nie wiem... ona mi sie czasem wydaje taka 5 latka ktora musi sie sluchac rodzicow tesciow bo tak trzeba.. a sama nie podejmie decyzji.. a z ich slubem.. to nie wiem bo jak sie hajtali to ja bylam tylko "kolezanka" tz i nie wiem jak to wygladala bo ich nie znalam.. my z tz zaczelsimy byc razem we wrzesniu miesiac po ich slubie... wiec jak ich poznalam to byli juz po nim... ale dla mnie to niedorzeczne bylo patrzec ze on wogole nie spedza czasu z rodzina.. i mowilam o tym glosno tz i on mi wlansie poweidzial ze brat nie chcial byc sam.. bo jak to wyglada.. facet 27 lat i nie ma zony to tak zajerzdza dziwnie a ze on w kosciele sie udziela to tymbardziej (na tej calej ich oazie poznal swoja zone) no i sie zwiazali teraz ona ma 36 cos kolo a on 30 -31.. no nic.. bywa... ale dla mnie to niepojete.. a jak powiedzialam to glosno tz rodzicom ze ja bym na miejscu szwagireki zabila go za takie "bycie" mezem i ze wszytko dla niego wazniejsze ni zona dziecko idom to mi tesc powiedzial ON ZARABIA zreszta czego sie czepiam przeciez sa po slubie maja dziecko on przynosi pieniadze... ach niewdawalam sie w dyskusje...
co jeden brat tz to inna dziwniejsza historia.. ja nie wiem jak moj tz sie tam uchowal... bo ten mlodszy szwagier to tez niezly.. ale o tym juz wiele razy w klubie pisalam.. i co smiesze widze tu analogie siedzenia mlodszego w toksycznym zwiazku tylko dlatego zeby sam nie byc.,. wiec mysle ze to tak naprawde cos nie tak z chlopakami i ich wychowaniem przez rodzicoww... jest jeszcze jeden brat najmlodszy konczy teraz giomnazjum ale juz go z tz wzielismy pod swoje skrzydla zeby sie w tamtych dwoch nie wdal...
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() a ja sobie siedze i wcinam czekolade. napisałam do brata na gg (bo nie chciała mi isc do jego pokoju ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pozory.. cala rodzina to jeden wielki pozor... Cytat:
![]() aaa takie historie sa straszne... i jak ten facet moze miec czyste sumienie....
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
Marta a wracasz do tego przedszkola, czy szukasz pracy w innym??
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam po prostu, jak ktoś coś robi dla pozorów! No po prostu nie jestem wstanie tego zrozumieć. My mieliśmy ślub cywilny, bo tak chcieliśmy i strasznie się cieszę, że nasi rodzice tak do tego podeszli, jak podeszli, że bez problemu. Jedna babcia tżeta zapytała, czy tak wypada ślub cywilny, że co ludzie powiedzą i teściowa bardzo szybko doprowadziła ją do pionu i całe szczęście!
A toksyczne związki, to kolejna rzecz, która mnie rozwala! I po co się męczyć? Za jakie grzechy?
#1769 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Termin na 10 maja, ale zdaniem lekarza małe szanse, żebyśmy dotrwali. Dziś kolejna wizyta, więc jestem żądna najnowszych informacji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tzn jedno przedszkole prowiadzi wychowawczyni mojego wojtka z podstawowki - zostala dyr placowki szkolno przedszkolnej i jes dyr przeszkola i klas 1-3 nie wiem na czym to polega no ale ma taka funkcje i powiedziala ze tylko jak bede chciala po macierzynskim czy w trakcie wych mam przyjsc.. A do tego to przedskzole jest 15 min na nogach 5 autobusem odemnie w drugim uczy "przyjaciolka" tesciowej ale to mi sie najmniej usmiecha bo nie chce potem zeby tesciowa wszytko wiedziala co i jak tam w pracy.... no i to przedszkole jest na 2 koncu miasta ale to i tak tylko 15 minut autobusem takie wielkie mam miasto ![]() a tzrecie to ktore mi najbardziej pasuje jest 3 minuty odemnie na nogach i uczy tam moja przyjaciolka, i ona mnie wkreca ale mowila ze na bank sie uda bo dyr chce miec same polecone osobyt i juz ja pytala czy kogos ma ale od tego wrzesnia.. a ja od wrzesnia tego nie moge najwczensiej od stycznia... zaraz po mecierzynskim.. ewentualnie od wrzesnia za rok po pol roku wychowawczego.. no ale na wych nie bede miala kasy i dlatego nie bardzo moge z niego skorzystac... a firma wojtak narazie prosperuje ok gorzej jak bedzie gorzej wiec nie mzoemy sobie pozwolic na 1 wyplate.. no ale w tychach jest mnostwo przedszkoli wiec i tak jakby nie wiem jakim cudem cos nie wyszlo to bede szukac bo maz powiedzial z etam mnie nie pusci chocbym miala cale 3 lata siedziec na wychowawczym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.