|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
BAN stały
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cześć PM-ki i żoneczki.
![]() Wpadłam się przywitać i musze na chwile znikać. Więc ( wiem,nie zaczyna się zdania od więc ) do za chwile/potem.
|
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
ale na razie jestem za całkowitą likwidacją
|
|
|
|
|
#1833 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
po co się będziesz stresować. Moja jest już w fazie ostatecznej- jeszcze jakieś 2 przymiarki przede mną tylko. Teraz jak przyjdę za 2 tygodnie to ma byc już naszyta koronka. Mam nadzieję, że tak, bo juz bym chciała zobaczyć jak to będzie wyglądać.
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Wtajemniczenie
|
Nastepny jest moj i Danaee.
Moi na 2 tygodnie, do tej soboty maja czas, tak w wieszosci chyba juz popotwierdzali, albo powiedzieli, ze nie beda, nie wiem dokladnie, bo moja mama sie tym zajmuje. Ostatnio mi mowila, ze narazie jest 151 osob+15 dzieci. |
|
|
|
#1835 |
|
Wtajemniczenie
|
witka
ale padam na pyszczek dzisiaj po wczorajszym urodzinowym balowaniu śpioch dzisiaj ze mnie straszny
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym poszła chętnie na jakieś inne wesele niż swoje, ale w tym roku jak na razie się nie zapowiada ...
|
#1837 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzwoniłam do mojej krawcowej i przymiarka gdzieś pod koniec maja, bo teraz majówki się szyją. Szkoda, bo już się nie mogę doczekać. |
|
|
|
|
#1838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Guska, piękna relacja, nieźle się uśmiałam! Cieszę się, ze wszystko się udało! jeju, jak chciałabym się tak nie stresować i się tylko uśmiechać! szczególnie boję się, że przy tym ślubowaniu wierności będę się gupkowato śmiać, nie że bym nie chciała jej dotrzymać, ale tak w ogóle mogę się zacząć śmiać na samo słowo, szczególnie jak będę miała w głowie: tylko się nie śmiej, tylko się nie śmiej! Tak kupiłam ją na all, ale odesłałam od razu. Takiego badziewia to juz dawno nie widziałam!Miała wyglądać tak jak ta na 1 zdj., a wyglądała duzo gorzej niż na 2 zdj (ono jest i tak niezłe, moja była w takim świnkowym różowym kolorze) materiał cienki i zwykły, błyszczący, koronka też badziewna i to jeszcze się sypała, zaszewki na biuście tak beznadziejne, ze by cycki wyglądały jak stożki Cytat:
Ładne buciki! ![]() Faktycznie taniutko płacicie za fryzury! Ja też mieszkam w małym miasteczku a ceny są u nas kosmiczne! Taka fryzura ślubna u lepszego fryzjera to minimum 150zł!Próbna 85! A w ogóle mój fryzjer mnie przerobił: to jest taki znajomy, rzadko do niego chodzę, bo nie chce ode mnie kasy. To tak 2-3 razy w roku, bo częściej mi głupio, nie chcę przy ludziach mu wciskać kasy a on mi oddaje... No a jeśli chodzi o fryz ślubny, to powiedział, ze mnie nie uczeszą, bo nie umieją fryzów ślubnych robić. ostatnio była u niego moja mama, a tu dziewczyna przyszła i pokazywała na telefonie jaką fryzurę ślubną by chciała i przyszła na próbną!Nieźle wpadł. powiedziałam, ze juz do niego nie pójdę. Może chodzi mu o to, ze nie wziąłby ode mnie kasy i dlatego powiedział, ze nie. Ja przecież bym mu zapłaciła, bo taka fryzura to nie zwykłe podcięcie i głupio by mi nawet było!I teraz muszę iść do innego, nawet nie wiem kto jak czesze, a w małym mieście jak sie do niego nie chodzi, to mogą kiepsko zrobić, bo nie jest się stałą klientką jeszcze się nawet nie zapisałam! MNam zamiar do takiego fryzjera, który słynie z pięknych fryzur ślubnych, ale lubi sobie wypić % i zdarzało się, ze nie przyszedł do pracy w sob. i pracownice za niego czesały no ale w moim przypadku mam nadzieję ze tak nie będzie. Muszę iść się zapisać niebawem.Makijaż mam zamiar zrobić sama. Cytat:
Cytat:
poza tym miało przyjść na wesele 10 dzieci a przyszło 20! Ludzie nie mieli gdzie siedzieć, moja rodzina zajęla sobie miejsca, wyszli na środek do szampana, a ludzie nie chcieli wyjśc, bo sobie krzesła trzymali! Jak wrócili moi na swoje miejsca, to okazało się, że baba im się tryniła, kiedy ją prosili, żeby sie przesuneła, to ta się obraziła, cale wesele się nie odzywała. Wujek skwitował to tak, że bardzo ładnie się rodziny integrują! Chyba zrobię winietki najpierw bylam na nie, ale teraz to rozważam, bo zapraszamy najbliższych to wiemy, kto koło kogo chciałby siedzieć.Ale brzydka pogoda, miałam iść do biblioteki, ale mi się nie chce!A wczoraj była burza!
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś potwierdziłam wydruk zaproszeń, bo jeszcze był mały błąd, duża literka zamiast malej, tak więc będą się już drukować. Kurcze, chciałabym, żeby przyszły w tym tygodniu, bo na weekend majowy ma przyjechać rodzinka z daleka , to byśmy im od razu dali!
|
|
#1841 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18851475]Ale fajny... pokażesz jak się wiąże? jakis filmik instruktażowy?? Ja poprosze na PW bo już za kilka godzin lecimy i tu nie wejdę (a nie spakowani nic a nic!!) [/QUOTE] Łeee chyba nie zdążyłam z tym instruktażem, bo za szybko polazłam spać Hmmm... może spróbuję jakieś fotki instruktażowe zamieścić za chwilę ![]() Cytat:
Poka, poka ![]() Cytat:
Cytat:
No i chyba się nie niszczą od tego paznokcie... a na pewno niej niż od zwykłych tipsów ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1842 |
|
BAN stały
|
No jestem już ponownie.
![]() I zanim nadrobie,to Marta waham się między tymi dwoma rodzajami.I napewno zamówie,któreś z nich. Jeszcze pokaże Tż-towi,własnie czekam na niego.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-27 o 13:19 |
|
|
|
#1843 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w tych pierwszych nie podoba mi się, że te imiona są na tej kartce doklejane - no ale to tylko takie moje "widzimisię" ![]() A nasze zaproszenia i zawiadomienia właśnie dziś przyszły Ale będziemy musieli domówić kilka sztuk, bo stwierdziliśmy, że wyślemy TŻta mamie do Londynu tez zaproszenia (bo początkowo chcieliśmy po prostu dać jego tacie zaproszenie dla nich wspólnie, ale TŻ uznał, że mama wtedy zobaczy to zaproszenie dopiero w lipcu, więc żeby jej nie było przykro to też jej wyślemy ). No i jeszcze się okazało, że TŻta chrzestna wydrukowana jako Genowefa ma jednak na imię Eugenia ![]() Aaa... i jeszcze wiadomość dla dziewczyn, które sobie skopiowały mój niezbędnik: Dorzuciłam do podręcznego kuferka jeszcze: wodę utlenioną espumisan mgiełkę do ciała
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-04-27 o 13:28 |
|
|
|
|
#1845 |
|
BAN stały
|
Dzięki za opinie dziewczny.Co do pierwszego zaproszenia,te imiona nie są doklejane,tylko to się wyciąga i jest zaproszenie.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-27 o 13:33 |
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1848 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
gratuluję zakupu ![]() Cytat:
na chamstwo nie ma lekarstwa ![]() Cytat:
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o ten węzeł, to nie wiem czy umiem to opisać, a sama sobie zdjęć nie zrobię jednocześnie wiążąc krawat
Ale to leci tak jak w tej animacji: http://www.krawat.pl/animka_menu_2.swf Tak do połowy tego filmiku i później jak ten szerszy koniec idzie w lewo (patrząc na ekran, bo na sobie to w prawo) to trzeba go tak 2 razy dookoła obwiązać poziomo i dopiero wsadzić tę końcówkę tak górą jak na filmiku, ale pod obydwoma warstwami. Nie wiem czy jasno to opisałam, ale chyba nie za bardzo |
|
|
|
#1850 |
|
BAN stały
|
Jeszcze takie mi się podobają.
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
ładne, ale raczej tylko przy osobistym wręczaniu, no bo jak to wysłać pocztą?
|
#1853 |
|
BAN stały
|
Jeszcze Was nienadrobiłam
Noi była się dowiedzieć ile kosztuje fryzura ślubna w tym salonie,gdzie chce sie uczesać i kosztować będzie 65 zł,a noi dowiedziałam się też ile kosztuje przekłuvcie uszu-35 zł. Także,zadecydowałam że będe robić wszystko w salonie.
|
|
|
|
#1854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale wyglada niezle, mam zamiar kupic jakis cieniutki paseczek pod biust np. rozowy zeby zgrabniej wygladac ![]() Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji zeby ktos przyszedl jak powiedzial ze go nie bedzie Winietki koniecznie, bylam na wesele gdzie ich nie bylo i byl straszny zamet, dlatego zamowilam juz na all, takie tylko zlota wstazka, jak przyjda to powiem czy na zywo ladne, skusila mnie niska cena i dobry papier ![]() Mad sliczne te dwa pierwsze zaproszenia, rulonow za bardzo nie lubie
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo.. takie cuś mamy w rulonie, a po złożeniu (krzywo złożyłam, bo to zaproszenie i tak musimy wymienić, bo tak jest ta nieszczęsna Genowefa zamiast Eugenii
![]() W ogóle kiepska jakość fotek, bo kiepskie światło dziś jest i lepszych nie umiem zrobić ![]() Jak już dokupię wstążeczki i ładnie pozaginam to wkleję Wam jak to wygląda w efekcie końcowym ![]() O bo te zaproszenia powinny być złożone tak ładnie jak np. te: http://www.allegro.pl/item1010923812..._rozyczka.html Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-04-27 o 14:31 |
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1859 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
te pierwsze no po prostu bomba
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
allllllllllleeeeeeeeeeeee eeee miiiiiiiiiiiiiiiii sięęęęęęęęęęęęęęęęę nuuuuuuuuuuuuuuuudzzzzzzz zzzzzzzziiiiiiiiiiiiiii
czytam inne wątki i stwierdzam że tylko wy jesteście normalne |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.

ale na razie jestem za całkowitą likwidacją
po co się będziesz stresować. Moja jest już w fazie ostatecznej- jeszcze jakieś 2 przymiarki przede mną tylko. Teraz jak przyjdę za 2 tygodnie to ma byc już naszyta koronka. Mam nadzieję, że tak, bo juz bym chciała zobaczyć jak to będzie wyglądać.

no ale w moim przypadku mam nadzieję ze tak nie będzie. Muszę iść się zapisać niebawem.
poza tym miało przyjść na wesele 10 dzieci a przyszło 20! Ludzie nie mieli gdzie siedzieć, moja rodzina zajęla sobie miejsca, wyszli na środek do szampana, a ludzie nie chcieli wyjśc, bo sobie krzesła trzymali! Jak wrócili moi na swoje miejsca, to okazało się, że baba im się tryniła, kiedy ją prosili, żeby sie przesuneła, to ta się obraziła, cale wesele się nie odzywała. Wujek skwitował to tak, że bardzo ładnie się rodziny integrują! Chyba zrobię winietki
Poka, poka
A nie niszczą się od tego?