Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-27, 13:50   #4651
itakasia
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Misiulka,papeteria
dziekuje
Siala

ktora miala robione usg w skonczonym 27tc? ile wazyly wasze dzieci?
Stary 2010-04-27, 13:53   #4652
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
masz szczescie ze nie mam ochoty za to ide po lody truskawkowe do lodówki
O! a w trakcie pieczenia się gofrów opędzluję swoje bakaliowe

Śląskie dziewczynki, mimo, że siedzę narazie w domu to nie wiem jak z tym spotkaniem. Dalej czekam na wieści od mojego drivera. Miał już kończyć zajęcia ale coś nie kończy i tel. milczy :/
Zła jestem.. cały tydzień tak pewnie będę czekać znając życie.

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 13:53   #4653
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Tak myślałam, że to ten "zwykły" lekarz ale nie byłam pewna
Pff a niby po co mam do niej iść - dzień dobry powiedzieć?
I do zębologa tez nie pójdę, chyba że mi szczena zacznie szwankować ale póki co jest spokój, piję wapienko to z zębów i kości mały nie ciągnie
A do okulisty dlaczego? Ja mam jakąś małą wadkę.. miałam chyba - albo + 0,25, choć pewnie wada się pogłębiła bo dalej pracowałam przed monitorami (świetlistą sianą) a okularów nie nosiłam
Zębom jest wapń potrzebny!!! Najlepiej z przetworów mlecznych, bo lepiej się wchłania ( a dziecko żelaza potrafi mamie podkraść tyle, że zmagazynuje aż na 3 pierwsze miesiące życia...dlatego żelazo też takie ważne...nieźle)

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
no mojemu te okolice nie sa obce ale raczej skorzystam z lusterka

a nie miała już wracać ?

xawmeli , hd myślałam ze tylko ja taka wyczulona na zapachy....ale w ciazy to na poczatku przeszkadzal mi tylko odswiezacz do auta a teraz zapach spalin i benzyny
No widzisz, ja jakoś zawsze na sobie polegałam, ale teraz... jak można sobie swobodnie poleżeć, to co tam będę narzekać :P.

A co do zapachów, mnie na początku ciąży zapach lodówki odrzucał.
No tak mi jechało, że nie mogłam Ł. śniadania do pracy zrobić.

Ale teraz już lepiej...

No właśnie- zabka jak pamiętam, to mówiła, że może być kłopot przez tą przestrzeń lotniczą zamkniętą, ale już dawno otworzyli, a jej nie ma...

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 14:00   #4654
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Zębom jest wapń potrzebny!!! Najlepiej z przetworów mlecznych, bo lepiej się wchłania ( a dziecko żelaza potrafi mamie podkraść tyle, że zmagazynuje aż na 3 pierwsze miesiące życia...dlatego żelazo też takie ważne...nieźle)
No przecież mówię, że wapienko popijam
Żelazo i inne *******nictwa miałam w tabletkach Prenatal ale już ich nie biorę, przynajmniej nie codziennie bo się nasłuchałam od Was, że w tym zaawansowaniu ciąży lepiej sobie darować bo cośtam cośtam - skleroza
AAa bo ten kwas foliowy ze może szkodzić, no to łykam co 3 dni jedną i już, żeby nie było za dużo a i żeby nie brakowało.

A no i piję czasem mleczko i zajadam duuużo sera żółtego bo ja go po prostu kocham

Stary 2010-04-27, 14:04   #4655
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
ja tez kompletnie sie nie boje porodu nie wiem czemu co bedzie to bedzie bardziej czasem martwie sie o to zeby moj skarbeczek byl zdrowy

juz prawie posprzatane pranie rozwieszone tylko podloge przetrzec mopem

musze dzisiaj kupic cos dobrego do mycia paneli podlogowych zeby ladnie je nablyszczalo polecacie cos?? mam ajax ale czesto smugi zostaja

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

justynacz z tego co kojarze wiele dziewczyn ma alergie ja niestety tez do teraz mialam spokoj a dzisiaj nie przestaje smarkac
jesli chodzi o mycie paneli, to ja płyn z wodą rozcieńczam rzadko... może raz na miesiąc albo i nie a tak to tylko polewam ten płyn i mopem wcieram, trzeba długo trzeć żeby nie bylo smug (najlepiej to na kolanach ze ścierką) ale wtedy się błyszczą ładnie i nie ma efektu rozklejania łączeń... a jakie kupuję? szczerze mówiąc różne, chyba najczęściej pronto ale to zależy co jest w sklepie

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Silikonowe są przezroczyste,jakby mniej elastyczne, twardsza tą gumę mają a te lateksowe(kauczukowe) są bardziej mięciutkie i "rozciągliwe" i są z pomarańczowej gumy
to wiem tylko chodziło mi o to które lepsze dla dzidzi

Cytat:
Ja sobie powiedziałam, że też teraz tak chcę- oby jak najdłużej w domu, lepiej na swoim terytorium! Z pierwszym pojechałam od razu, jak tylko zaczęły się słabe skurcze i teraz żałuję bo spędziłam w szpitalu 25 godzin z czego jeszcze kilka mogłam być w domu.Tylko teściowa mnie straszy, że jak tak będę chciała przetrzymać jak najdłużej w domu to mogę nie zdążyć Dobrze że mam 5 min drogi do szpitala, zawsze poród mogą odebrać specjaliści choćby przy drzwiach od szpitala
moja siostra przy dwóch pierwszych jechała jak tylko się zaczęło a przy trzecim (akurat byłam u niej) takie prawdziwe skurcze zaczęły się kolo 21 wieczorem i dopiero jak były co 5 min pojechała, urodziła w ciągu 40 min i powiedziala, że to jest sto razy lepsze, bo w domu we własnym łóżku cierpiała a nie w szpitalu! też bym tak chciała, mam nadzieję że nie spanikuję...

Cytat:
..i tak trzymać kochana!!!! Pozazdrościć ciekawe co mi gin powie 10.05 na wizycie, juz siedzę jak na igłach
ja też mam 10.05 i już się nie mogę doczekać.

Cytat:
Nie zdziwiłyby mnie sceny rodem z "Maski" gdyby małe się zaparło rękami i nogami i krzyczało, że ono nie wyjdzie bo ten świat jest kichowaty i on woli kiszeczki mamusi xD

Pytanie jak to jest z tymi zębami..?
W karcie ciąży jest dodatkowo wizyta u dentysty i internisty (kimkolwiek on jest )
I w jakim to celu?
Bo ja do dentysty się boję iść, mam jednego do wyrwania ale narazie nie boli i jakieś tam małe próchniczki też by się znalazły. Jak nie odwiedzę tych lekarzy to co? Nie przyjmą mnie do porodu czy jak?
A czy jak nie mam takiej potrzeby..bo mnie nie boli.. i nie pójdę do dentysty i on mi nie podbije tam swojej parafki na karcie ciąży to co wtedy? Czy ta wizyta jest tak konieczna i obowiązkowa jak wszystkie badania morfologii i moczu w czasie ciąży?
Najwyżej se pieczątke z ziemniaka wystrugam
Siala powalasz mnie, caly czas się śmieję z Twoich postów mój gin kazał mi koniecznie iść na wizyte do dentysty a potem na każdej wizycie pytał czy byłam i jak 3 razy powiedziałam mu że się boję, to wpisał mi zalecenie w karcie ciąży i powiedział mężowi, że ma mnie zanieść! nie miałam wyjścia i poszlam ale to dobrze, bo okazalo się że kilka malutkich próchnic bylo i je sobie leczę - wlaśnie dziś wieczorem idę...

Cytat:
Tak myślałam, że to ten "zwykły" lekarz ale nie byłam pewna
Pff a niby po co mam do niej iść - dzień dobry powiedzieć?
I do zębologa tez nie pójdę, chyba że mi szczena zacznie szwankować ale póki co jest spokój, piję wapienko to z zębów i kości mały nie ciągnie
A do okulisty dlaczego? Ja mam jakąś małą wadkę.. miałam chyba - albo + 0,25, choć pewnie wada się pogłębiła bo dalej pracowałam przed monitorami (świetlistą sianą) a okularów nie nosiłam
: hahaha:

Cytat:
A ja mam dziś tak wielką ochotę na gofry, ze znowu je zrobię
Po prostu aż czuję ich zapach w powietrzu
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 14:06   #4656
papeteria
Zakorzenienie

siala na twoje szczescie bakaliowe tez mam
wogóle to dziś mam dzień porzadków.Posprzatałam w lazience teraz sie biore za szafke z butami w przedpokoju.Kozaki czas pochowac chyba od wczoraj mam tzw syndrom wicia gniazda Tż pokrzyczal na mnie ze zamiast lezec sprzatam i poplakalam se troche, ale poszlismy na kompromis i on troche sprzatal a ja dyrygowałam

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 14:18   #4657
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam dziś tak wielką ochotę na gofry, ze znowu je zrobię
Po prostu aż czuję ich zapach w powietrzu
zabije ponownie

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 14:19   #4658
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

A właśnie, Siala zapomniałam Ci napisać co z tym okulistą.
Jak się ma stwierdzoną wadę, to niestety w ciąży trzeba ją kontrolować (ja jeszcze nie byłam- wstyd się przyznać). A że mam -1,5 na obu brylach i już nie umiem funkcjonować bez okularów, to powinnam iść...

. Witaj Kochanie

Stary 2010-04-27, 14:32   #4659
żabka19
Raczkowanie

Jestem mamuski ,wczoraj w nocy dolecialam do Norwegii. Choc myslalam ,ze niedolece bo moj samolot mial 30 minut opoznienia i mialam mniej niz godzine na przesiadke do drugiego. Na szczescie udalo sie i dolecielismy Bramki wszystkie przeszlam ekspresowo ,w Polsce wszyscy mnie przepuszczali i jeszcze torbe chcieli nosic Podczytywalam was troche ,ale nie lubie pisac jak nie wiem co u was wszystkich sie dzieje. O matko gdzie ja przyjechalam.. wczoraj w Wawie bylo 20 stopni ,a w No 1 stopien i snieg Z moimi problemami dziaslowymi juz lepiej ,choc po porodzie musze odrazu zajac sie zebem ,ktory zostal przeze mnie prawie wybity na poczatku ciazy ,takze mimo ,ze bardzo chcialam to raczej nie bede mogla karmic piersia Z nowych rzeczy u nas to.. M. przylozyl gdzies i rozwalil miske olejowa ,dobrze ,ze da sie szybko naprawic bo za tydzien wyjezdza do Polski. Bylam u poloznej dzisiaj ..posluchallysmy bicia serduszka malego ,zmierzyla mi wysokosc macicy i zwazyla ( 12 kg na plusie).

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 14:47   #4660
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Jestem mamuski ,wczoraj w nocy dolecialam do Norwegii. Choc myslalam ,ze niedolece bo moj samolot mial 30 minut opoznienia i mialam mniej niz godzine na przesiadke do drugiego. Na szczescie udalo sie i dolecielismy Bramki wszystkie przeszlam ekspresowo ,w Polsce wszyscy mnie przepuszczali i jeszcze torbe chcieli nosic Podczytywalam was troche ,ale nie lubie pisac jak nie wiem co u was wszystkich sie dzieje. O matko gdzie ja przyjechalam.. wczoraj w Wawie bylo 20 stopni ,a w No 1 stopien i snieg Z moimi problemami dziaslowymi juz lepiej ,choc po porodzie musze odrazu zajac sie zebem ,ktory zostal przeze mnie prawie wybity na poczatku ciazy ,takze mimo ,ze bardzo chcialam to raczej nie bede mogla karmic piersia Z nowych rzeczy u nas to.. M. przylozyl gdzies i rozwalil miske olejowa ,dobrze ,ze da sie szybko naprawic bo za tydzien wyjezdza do Polski. Bylam u poloznej dzisiaj ..posluchallysmy bicia serduszka malego ,zmierzyla mi wysokosc macicy i zwazyla ( 12 kg na plusie).
fajnie ze w miare wszystko w porzadku...moze jednak uda sie karmic...ja tez juz mam tyle na plusie o ile nie wiecej okaze sie jutro a pogody nie zazdroszcze ....

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 14:50   #4661
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
kasandra dzięki za opis dokładny na pewno się przyda musimy teraz uważnie się obserwować i trzymaj się dobrze duuużo odpoczynku

może ja jestem dziwna ale ja kompletnie nie boje się porodu, już się nie moge doczekać i wogóle nie umiem sobie wyobrazić i myśleć, że o matko będzie boleć
pewnie dopiero jak zacznie boleć to będe się drzeć, że juz chce koniec ale narazie to żadnego strachu w sobie nie mam

lazurowa super że w końcu namówiłaś mamę powodzenia w zakupach

anoxa a ty już od rana sprzątanie nie wolno :P nie ucieknie

oczywiście nie byłam na badaniach bo zamiast wstać o 7 to wstałam o 10 może jutro się uda
Ja nie mogę się doczekac dziecka, a poród to tylko etap ktory mnie do tego cudu pozwoli dotrzec...

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Zuzia
"Hej, na razie twierdzą, że szyjka dłuższa.
Nadal biorę leki, dostałam dzisiaj zastrzyk na płucka.
Na posiew czekam.
Miałam rano glukozę, po 3. pobraniu krwi zwymiotowałam.
Na KTG wszystko ok, mimo, że rano brzuch bolał.
Może mnie wypiszą pod koniec tygodnia.
Czy będą zakładać krążek to nie wiem."

Zuzia przesyła pozdrowienia
Trzymam kciuki i pozdrowienia

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
witam
przejrzalam stronke z fotelikami, chicco autofix z baza ma dobre oceny

po wizycie:
Zosia wazy prawie 1kg, wszystko w porzadku, przeplyw pepowinowy ok, serduszko super, ladna kosc nosowa, ilosc wod w normieszyjka zamknieta, wyniki ok
Cieszę się, że wszystko oki

Cytat:
Nie zdziwiłyby mnie sceny rodem z "Maski" gdyby małe się zaparło rękami i nogami i krzyczało, że ono nie wyjdzie bo ten świat jest kichowaty i on woli kiszeczki mamusi xD

Pytanie jak to jest z tymi zębami..?
W karcie ciąży jest dodatkowo wizyta u dentysty i internisty (kimkolwiek on jest )
I w jakim to celu?
Bo ja do dentysty się boję iść, mam jednego do wyrwania ale narazie nie boli i jakieś tam małe próchniczki też by się znalazły. Jak nie odwiedzę tych lekarzy to co? Nie przyjmą mnie do porodu czy jak?
A czy jak nie mam takiej potrzeby..bo mnie nie boli.. i nie pójdę do dentysty i on mi nie podbije tam swojej parafki na karcie ciąży to co wtedy? Czy ta wizyta jest tak konieczna i obowiązkowa jak wszystkie badania morfologii i moczu w czasie ciąży?
Najwyżej se pieczątke z ziemniaka wystrugam
Ja bylam u denstysty, mam jeszcze 1 wizyte kontrolna w czerwcu

Co do zapachow to mnie nie czuje ich jakos specjalnie, zawsze mialam dobry wech...
Dzis bylam u rodzicow na sniadanku, po tem w pracy, na obiadku w barze mleczny i teraz popijam kawke i czytalam co pisalyscie...
O fotelikach...ja mam zdnie, ze nawet najlepsze zabezpiecznienia nie pomoga przy naprawde strasznym wypadku...wiadomo bezpieczenistwo najlepsze, ale nie dajmy sie zwiesc media, czy nas wozono w fotelikach?? Fotelik to zabezpiecznie, ale nic nie daje 100% gwarancji, wiec po prostu wybierzmy taki, na ktory nas stac i ktory bedzie dla dziecka wygodny...
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 14:53   #4662
Siala_Bala
Zakorzenienie

Wiecie co, jesteście podłe
Która pozazdrościła gofrów na tyle, że mi się przy pierwszym smażeniu gofrownica połamała?!
Ale nie udadzą się Wam te zaklęcia! I tak je zrobię, najwyżej mnie prąd popieści

Stary 2010-04-27, 14:59   #4663
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

siala tak woli info spotkanie odwołane, przełożone na Maj (data do ustalenia) może wtedy więcej mamusiek da radę przejechać.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 15:01   #4664
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
siala tak woli info spotkanie odwołane, przełożone na Maj (data do ustalenia) może wtedy więcej mamusiek da radę przejechać.
Oo no to super jak dla mnie
Tylko mam nadzieję, że to nie przeze mnie to odwołanie!

Stary 2010-04-27, 15:04   #4665
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Oo no to super jak dla mnie
Tylko mam nadzieję, że to nie przeze mnie to odwołanie!
Basia dzisiaj ma ciężki dzień bardzo słabo się czuje, a lazurowa tak buszuje na zakupach, że troszę ciężko jej się wyrobić (ma wrzucić fotki zakupów jak wróci) więc mam nadzieję, że w Maju spotkamy się w większym gronie.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 15:11   #4666
martysek
Zadomowienie

itakasia fajnie, że wszystko jest w porządku. Napewno będzie tak już do końca.

Którą udusić za gofry? Niedobroty wy, skąd ja gofrownicę wezmę???

Leżę w łózku, ale mimo Magnezu i NoSpy brzuszek co jakiś czas twardnieje
Moja mama będąc ze mną w ciąży od trzeciego miesiąca na patologii przez skracającą się szyjkę i skurcze leżała. Oby się okazało, że mnie to nie czeka...
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 15:11   #4667
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość

ktora miala robione usg w skonczonym 27tc? ile wazyly wasze dzieci?
Itakasiu ja mialam w 29 i ważył 1150 także spokojnie. Twoja malutka waży odpowiednio!
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 15:12   #4668
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cześć Dziewczyny

Dziś cały dzień miałam problem z Internetem, dopiero teraz udało mi się nawiązać połączenie, może to wina tej pogody? Piździ jak na Uralu

Zaczynam dziś 7 miesiąc!! Ostatni trymestr, ciekawe co mnie czeka Już tak blisko do spotkania z dzidzią
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 15:15   #4669
ola_k11
Zadomowienie

właśnie sobie skleiłam palce i paznokcie klejem super glue ...
Stary 2010-04-27, 15:17   #4670
karolcia228
Zakorzenienie

Dziewczyny dzis zaczynam 28 tc, i do pordou zostalo mi 89 dni

Stary 2010-04-27, 15:19   #4671
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzis zaczynam 28 tc, i do pordou zostalo mi 89 dni
A może 80? albo 94?

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
właśnie sobie skleiłam palce i paznokcie klejem super glue ...
uuuch cożeś chciała skleic
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 15:28   #4672
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
A może 80? albo 94?

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Wyliczylo mi w programie 89dni

Ja juz nie moge sie doczekac, nie boje sie niczego, tylko chcialbym by dzidzia byla zdrowutka czekam na nia z utesknieniem...wiecie chyba co czuje

Zajscie w ciaze mimo mlodego wieku nie przyszlo mi latwo, stracilam jednego aniolka na pocztku ciazy i bardzo to przezylam, ta ciaza to moj cud, i po prostu bardzo sie ciesze i odliczam dni, dobrze ze nie godziny

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-04-27 o 15:34
Stary 2010-04-27, 15:32   #4673
hd2005
Zakorzenienie

skończyłam prasowanie
ale wyprałam pieluszki i ręczniki więc jutro powtórka

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 15:34   #4674
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

No zabka, już się martwiłam o Ciebie...

Nic dziewczynki, ja lecę się pięknić, bo idziemy do restauracji z okazji kolejnego pół roczku razem . To już w sumie 3 i pół .

PS. Dziś zaczynamy nową część wątku? Czy jutro?

. Witaj Kochanie

Edytowane przez dzidziadziumdzia
Czas edycji: 2010-04-27 o 15:35
Stary 2010-04-27, 15:36   #4675
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość

od dwóch magnesów na lodówce odczepił się magnes i chciałam go przykleić :/ jeszcze sobie do tego palca przyłożyłam taką ściereczkę gąbczastą i teraz nie dość, że mam suchy klej na czubkach palcy, to do tego pomaranczowe farfocle mi wiszą

musze sobie kupić leginsy ale takie 3/4 bym chciala, bez żadnych koronek i nie prześwitujące, bawełniane...
podobają mi się te http://www.allegro.pl/item985226638_...getry_3_4.html
tylko są drogie...

i jeszcze te http://www.allegro.pl/item1002781147..._rozmiary.html
ale zdjęcia nie są wyraźne i niedobrze widać i też nie tanie

nie wiem czy nie opłaca się bardziej iść do sklepu i kupić
Stary 2010-04-27, 15:45   #4676
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Wyliczylo mi w programie 89dni

Ja juz nie moge sie doczekac, nie boje sie niczego, tylko chcialbym by dzidzia byla zdrowutka czekam na nia z utesknieniem...wiecie chyba co czuje

Zajscie w ciaze mimo mlodego wieku nie przyszlo mi latwo, stracilam jednego aniolka na pocztku ciazy i bardzo to przezylam, ta ciaza to moj cud, i po prostu bardzo sie ciesze i odliczam dni, dobrze ze nie godziny
Ja Ciebie rozumiem, też straciłam aniołka... Mi zostało 98 dni

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
od dwóch magnesów na lodówce odczepił się magnes i chciałam go przykleić :/ jeszcze sobie do tego palca przyłożyłam taką ściereczkę gąbczastą i teraz nie dość, że mam suchy klej na czubkach palcy, to do tego pomaranczowe farfocle mi wiszą

musze sobie kupić leginsy ale takie 3/4 bym chciala, bez żadnych koronek i nie prześwitujące, bawełniane...
podobają mi się te http://www.allegro.pl/item985226638_...getry_3_4.html
tylko są drogie...

i jeszcze te http://www.allegro.pl/item1002781147..._rozmiary.html
ale zdjęcia nie są wyraźne i niedobrze widać i też nie tanie

nie wiem czy nie opłaca się bardziej iść do sklepu i kupić
hehe dobre z tym klejem Ja to zawsze zgryzam, ale to niemiłe uczucie mieć takie cos na palcach

A co do leginsów, to nie są drogie, w sklepie widziałam dużo droższe Ja bym wzięła te pierwsze, bo mam z tej firmy długie i są super

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
skończyłam prasowanie
ale wyprałam pieluszki i ręczniki więc jutro powtórka
Jej, ja też chyba muszę zacząć prać dla dzidzi.
Dostałaś pieniążki ode mnie??
Stary 2010-04-27, 15:46   #4677
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:

ja mam tak samo....
Stary 2010-04-27, 15:48   #4678
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
No zabka, już się martwiłam o Ciebie...

Nic dziewczynki, ja lecę się pięknić, bo idziemy do restauracji z okazji kolejnego pół roczku razem . To już w sumie 3 i pół .

PS. Dziś zaczynamy nową część wątku? Czy jutro?
U mnie 24 czerwca będzie 6 lat

No jak się postaramy to pewnie dziś Miłej kolacyjki
Stary 2010-04-27, 15:49   #4679
ola_k11
Zadomowienie

dzięki anuszka za radę przekonałaś mnie i zamówiłam hehe
Stary 2010-04-27, 15:50   #4680
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
dzięki anuszka za radę przekonałaś mnie i zamówiłam hehe
Nie ma za co
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości