Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu! - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-27, 19:36   #2521
Bejjka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

O kąpieli to mogę sobie tylko pomarzyć a dziś chętnie wskoczyłabym do wanny wypełnionej pachnącą pianką
może za pare lat zrobimy z tżetem remont lazienki i wtedy na pewno wstawimy wannę i może gdzieś prysznic uda nam się wcisnąć
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 19:39   #2522
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

Zresztą z chęcią poznałabym też pozostałe dziewczyny, żeby nie było Tylko z czasem u mnie krucho teraz, a będzie jeszcze gorzej w maju i czerwcu
Stary 2010-04-27, 19:43   #2523
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Zresztą z chęcią poznałabym też pozostałe dziewczyny, żeby nie było
ja też
może coś kiedyś uda się zorganizować w wakacje

właśnie odstresowuje się*przy zimnym piwku i myślę co by tu niezdrowego wszamać
Stary 2010-04-27, 19:46   #2524
Magdzia94
Zakorzenienie

Aniko
Ja pierdzieleeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa boze jaka ja głupia!!!!!!
Streściłam tekst o Władcy Pierścieni, a nie o Salomonie.
Czy ja się nauczę, czytać do końca teraz to się podłamałam

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 19:51   #2525
Soleilka
Zakorzenienie

Hej
Dzisiaj w szkole miałam klasówkę i nauczyliśmy się całą klasą to co zwykle - przebieg, skutki i przyczyny powstań i bitew, a baba nam dała pojęcia do tłumaczenia i to z następnego działu... Normalnie masakra.

W ogóle dowiedziałam się, że dziewczyna mojego byłego gada o mnie po całym mieście, że jestem K*, D* i jakaś tam jeszcze. Poszło o to, że ostatnio odwróciłam się jak przechodziła ( szła z moją koleżanką, która farbnęła włosy i nie zauważyłam w pierwszej chwili nowego koloru). Gada jakieś rzeczy, że ja nie mogę przeboleć straty tego kolesia i w ogóle co w tym najlepsze byłam z nim 2 lata temu, i to ja dałam mu kosza

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 19:52   #2526
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja mam prysznic, ale nie narzekam. Brodzik jest na tyle głęboki, że coś w stylu kąpieli da radę w nim wziąć
Ja w sumie też nie narzekam, na pewno prysznic jest zdrowszy niż długie kąpiele, większa oszczędność czasu i wody W moim brodziku niby też można trochę wody nalać - tak do połowy łydek, ale jak usiądę to nóg już nie wyprostuje ani się w nim nie położę - ciężko to nazwać kąpielą

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Haha, fajne . Wyszło mi 19 punktów.
O, elegancki wynik

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
O kąpieli to mogę sobie tylko pomarzyć a dziś chętnie wskoczyłabym do wanny wypełnionej pachnącą pianką
Ja też. O takiej kąpieli marzę szczególnie w zimie, albo po męczącym dniu... a tak to sobie mogę ewentualnie deszczownice włączyć i się relaksować pod dużym strumieniem wody Ale jakoś rzadko korzystam z tej opcji, wolę tradycyjną słuchawkę

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 19:58   #2527
Soleilka
Zakorzenienie

Oooo tak odnośnie pryszniców - ja będę miała remont w łazience, wywalamy wannę i wstawiamy prysznic z hydromasażem i deszczownicą ( u mnie nikt się nie kąpie, oprócz siostry - 9 lat), ma mieć ten wysoki brodzik

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 20:03   #2528
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
a tak to sobie mogę ewentualnie deszczownice włączyć i się relaksować pod dużym strumieniem wody Ale jakoś rzadko korzystam z tej opcji, wolę tradycyjną słuchawkę
ja też coraz rzadziej korzystam, bo muszę wtedy gorącą wodę odkręcać żeby nie marznąć poza tym strumień wcale nie jest taki mocny a tak to z małej odległości mogę polewać się letnią wodą

lecę na film
Stary 2010-04-27, 20:13   #2529
Magdzia94
Zakorzenienie

No po prostu jestem zła tak na siebie że nie wiem Jutro będę czytać numery stron nawet

Stary 2010-04-27, 20:46   #2530
kocurzyca
Zakorzenienie

Nie wiem czy w Polsce było słychać o małym skandalu w Australii.
Rozbawiło mnie to do łez
http://www.metro.co.uk/weird/822204-...-as-ingredient
Już chyba gorszego błędu w druku nie dało się zrobić.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 21:01   #2531
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

właśnie odstresowuje się*przy zimnym piwku i myślę co by tu niezdrowego wszamać
Też mam ochotę na piwo i coś niezdrowego ale ani tego ani tego nie posiadam

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Aniko
Ja pierdzieleeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa boze jaka ja głupia!!!!!!
Streściłam tekst o Władcy Pierścieni, a nie o Salomonie.
Czy ja się nauczę, czytać do końca teraz to się podłamałam
Szkoda A ile punktów możesz na tym stracić?

http://ikf.styl.fm/ciuchy/item45885.htm

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 21:55   #2532
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Hej
Dzisiaj w szkole miałam klasówkę i nauczyliśmy się całą klasą to co zwykle - przebieg, skutki i przyczyny powstań i bitew, a baba nam dała pojęcia do tłumaczenia i to z następnego działu... Normalnie masakra.

W ogóle dowiedziałam się, że dziewczyna mojego byłego gada o mnie po całym mieście, że jestem K*, D* i jakaś tam jeszcze. Poszło o to, że ostatnio odwróciłam się jak przechodziła ( szła z moją koleżanką, która farbnęła włosy i nie zauważyłam w pierwszej chwili nowego koloru). Gada jakieś rzeczy, że ja nie mogę przeboleć straty tego kolesia i w ogóle co w tym najlepsze byłam z nim 2 lata temu, i to ja dałam mu kosza
No to witaj w klubie Dzisiaj rano pisałam tutaj, że mój ex mówi o mnie takie rzeczy...

Nie przejmuj się... Może laska ma jakieś kompleksy... Jak pokazać wszystkim wartość takiego faceta? Po prostu pozwolić mu odejść bez żadnej walki
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 22:43   #2533
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Właśnie spojrzałam, jaki dziś był temat na teście gimnazjalnym. Beznadziejny Chociaż parę lat temu, jak moja kuzynka zdawała, było gorzej, bo było o jakiejś lekturze ("Kamienie na szaniec":confus ed, której wiele szkół nie zdążyło przerobić, w tym szkoła kuzynki

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Hej

Ja się zastanawiam, co dziewczyna mojego byłego o mnie gada Jak nawet ten prostak nie raczy mi powiedzieć głupiego "cześć" jak mnie widzi. A sobie znalazł ponoć jakąś niską blondynę

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 22:58   #2534
malina19
Zakorzenienie

ja sobie wlasnie zrobilam kapiel relaksująca (no dobra robie sie na bostwo - maseczki na twarz maka na wlosy balsamiki) bo jutro mam z mega przystojnym prowadzacym zajecia i to takie jednorazowe sa, jeszcze musze lancuszek i pierscionki wyczyscic , paznokci mi sie nie chce malowac, ubranie naszykowane
wiem ze wydaje sie pusta ale trudno wole sie szykowac niz uczyć się

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

no nic zmykam moze cos iczytam a jeszcze musze czekac az tata wyjdzie z lazienki kurcze strasznie mocno sie wallam o otwarta szafke lokciem i troche mnie boli

kolorowych snow
dziewczyny powodzenia jutro na tescie
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 01:04   #2535
Chatul
ma zielone pojęcie

Wróciłam właśnie z wykładów z WOSu (;

Cytat:
Ja w sumie też nie narzekam, na pewno prysznic jest zdrowszy niż długie kąpiele, większa oszczędność czasu i wody W moim brodziku niby też można trochę wody nalać - tak do połowy łydek, ale jak usiądę to nóg już nie wyprostuje ani się w nim nie położę - ciężko to nazwać kąpielą
Ja i tak zimne prysznice biorę. A kąpiele to jednak przynajmniej letnie powinny być. Lubię zimno, ale podejrzewam, że da się nieźle wymrozić moje ciało poprzez umieszczenie go na długi czas w lodowatej wodzie :P

Padam, mogę pisać niekoniecznie sensownie... :P
Stary 2010-04-28, 01:51   #2536
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mijjenka Pokaż wiadomość
Witam,
czy mogłabym się dołączyć do waszego grona?
Podcięłam końcówki i postanawiam zapuścić włosy,dbać o nie.
Tylko tyle,że...nie wiem od czego zacząć???
Jakich używacie kosmetyków itp. ? Jak dbacie o włosy? (szampony,odżywki,balsamy ,maseczki,herbatki)

Z góry dziękuję za odpowiedź,
a jeśli mogłabym dołączyć do Waszego grona byłabym przeszczęśliwa
Witaj, nie krepuj sie
Szczegoly innym razem, bo teraz padam
Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
W ogóle to zapomniałam wam powiedzieć, że jeden z moich ukochanych kocurów zaginął. Rodzice przede mną ukrywali, ale jak przyjechałam to już sie nie dało ukryć. Wyszedł na siusiu w ostatnią śnieżycę i nie wrócił
Już kirdyś zginął w podobnych okolicznościach. Ojciec poszedł go szukać z psami i psy go znalazły prawie zamarzniętego na wnyku. To było 3 lata temu i od tamtej pory miał problemy ze zdrowiem i wypadły mu wszystkie zęby. A teraz zginął
Bardzo mi przykro
Cytat:
Bry
Oficjalnie mam dość literatury rosyjskiej. Oficjalnie obrzydła mi moja ulubiona lektura tego semestru. Mam jeszcze 6 stron pracy do napisania, a już tak mi się nie chce Trzy dni męczę te strony Jutro muszę oddać pracę...
Powodzenia Chihu, dasz sobie z tym rade
Jaka lektura byla Twoja ulubiona?
Cytat:
To odezwij się do mnie, jakbyś planowała jechać do Polski - może uda się coś zorganizować
Dobrze, jesli uda mi sie nie zaginac w czasoprzestrzeni to na pewno sie odezwe, chyba, ze stchorze Ale chyba nie, bo mnie ciekawosc zzera
Cytat:
ja też kiedyś chciałabym poznać Szmyrka
No to sie pakuj i przyjezdzaj, wiesz, ze czekam
Cytat:
Bejjko, ja np. Ciebie też z chęcią bym poznała Wiec, jeśli tylko Szmyrk znajdzie dla nas chwilke, to moznaby się było jakoś wspólnie dogadac na spotkanko. Szczególnie, że mieszkamy w jednym mieście
...a ja w tym miescie mam rodzine
Szmyrk jesli tylko bedzie mial jakas chwilke, to napewno o Was pomysli

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja i tak zimne prysznice biorę. A kąpiele to jednak przynajmniej letnie powinny być. Lubię zimno, ale podejrzewam, że da się nieźle wymrozić moje ciało poprzez umieszczenie go na długi czas w lodowatej wodzie :P
Matko Chatul, co Ty, kot wodny jestes? Zimna woda, brrr, ja mam z ciepla nie lada problem, co dzien sie wlasciwie zmuszam do wejscia pod prysznic
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 02:40   #2537
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Powodzenia Chihu, dasz sobie z tym rade
Jaka lektura byla Twoja ulubiona?
Dziękuję Nie mam innego wyjścia
Coś czuję, że całą noc przesiedzę nad tą pracą. W tym roku kompletnie nie mam motywacji do pisania jakichkolwiek prac. Jedną już przekładam jak mogę, już jest miesiąc po terminie, ale oddam ją dopiero w maju, bo teraz nawet nie mam czasu się za nią wziąć W maju też muszę oddać inną pracę, już w terminie, a kompletnie nie podoba mi się jej temat. Jest teoretycznie banalnie prosty, ale strasznie mi się nie podoba, więc też pewnie znajdę milion innych ciekawszych rzeczy do zrobienia, niż pisanie tej pracy No i ta z literatury na jutro... Blah!

Może nie tyle ulubiona, co jedna z ulubionych. Piszę pracę nt. "Obłomowa" Gonczarowa Aczkolwiek teraz przestaje mi się powoli podobać ta książka, bo przeczytałam trochę prac krytycznych i krytycy widzą w niej zupełnie coś innego niż to, co mi się spodobało w tej książce. Albo raczej nie widzą tego, co ja w niej zobaczyłam i momentami się zastanawiam, czy przypadkiem nie mam jakieś "specjalnego" wydania tej powieści

Zresztą, muszę przyznać, że w tym semestrze mieliśmy całkiem sporo fajnych lektur. Jeśli ktoś lubi absurdalne poczucie humoru, to szczerze polecam "Dzieje pewnego miasta" Sałtykowa-Szczedrina. Dawno się tak nie uśmiałam, jak przy czytaniu tej książki

Edytowane przez ChihPyh
Czas edycji: 2010-04-28 o 02:42
ChihPyh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 06:56   #2538
Magdzia94
Zakorzenienie

Dzień Dobry
Miki 4 pkt.
No ale nie ma co rozpamiętywać dzisiaj matma czyli trzeba się skupić
Proszę was o jeszcze mocniejsze trzymanie kciuków

Anika

Stary 2010-04-28, 07:59   #2539
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Matko Chatul, co Ty, kot wodny jestes? Zimna woda, brrr, ja mam z ciepla nie lada problem, co dzien sie wlasciwie zmuszam do wejscia pod prysznic
Raz, że ja w ogóle zimnolubna jestem. Znoszę niskie temperatury lepiej niż reszta społeczeństwa (a wysokie o wiele gorzej :P). A poza tym to kwestia przyzwyczajenia. No i dobrze to robi na skórę i zdrowie

Cytat:
Zresztą, muszę przyznać, że w tym semestrze mieliśmy całkiem sporo fajnych lektur. Jeśli ktoś lubi absurdalne poczucie humoru, to szczerze polecam "Dzieje pewnego miasta" Sałtykowa-Szczedrina. Dawno się tak nie uśmiałam, jak przy czytaniu tej książki
Jak znajdę chwilę czasu to poczytam

Cytat:
:trzyma kciuki za Magdzię:
Stary 2010-04-28, 08:57   #2540
201607180946
Konto usunięte

Dzień Dobry, dziewczyny, trzymam kciuki za testy

Chatul, używałaś odżywek W spreju Marion? Zastanawiam się, która jest najlepsza

Już któryś raz oglądałam Brokeback Mountain, uwielbiam ten filmhttp://www.youtube.com/watch?v=-xuugq7fito
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 09:21   #2541
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mijjenka Pokaż wiadomość
Witam,
czy mogłabym się dołączyć do waszego grona?
Podcięłam końcówki i postanawiam zapuścić włosy,dbać o nie.
Tylko tyle,że...nie wiem od czego zacząć???
Jakich używacie kosmetyków itp. ? Jak dbacie o włosy? (szampony,odżywki,balsamy ,maseczki,herbatki)

Z góry dziękuję za odpowiedź,
a jeśli mogłabym dołączyć do Waszego grona byłabym przeszczęśliwa
Witaj
już dziewczyny pisały - zapraszamy do Dziennika regeneracji tam większość z nasz przedstawia swoją codzienną pielęgnację

Cytat:
no normalnie chyba zwariuję to już moje trzecie podejście do napisania jednejgo postu ciągle wyrzuca mnie z wizażu albo komp mi się zawiesza
mi też coś wizaż 2 dni z rzędu wywalał jakieś błędy.. albo, że połączenie zresetowane, albo mulił na potęgę.. także nie jesteś sama

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Ja pamiętam jak w wakacje raz poszedł gdzieś mój piesek i już nie wrócił. Tego samego roku w czasie zimy - gdzieś zniknął kot. Jak się okazało... przypadkiem został zamknięty w piwnicy (i tak się dziwnie złożyło, że wszystkie okna były zamknięte) i najzwyczajniej w świecie się zaczadził.

A potem na pocieszenie mama mi kupiła rybkę - nie wiem dlaczego zdechła po 3 dniach. Potem dostałam drugą - przeżyła tydzień.
A potem ze 2 miesiące płakałam za zwierzątkami. Na samą myśl o tym cisną mi się łzy do oczu
o kurde...
to jakaś fala Ci się trafiła
Cytat:
Napisane przez pinacoladka95 Pokaż wiadomość
Ja sie chyba załamie

No to przynajmniej pół roku przede mna zapuszczania.. Polscy fryzjerzy- mówisz do nich 2 cm a oni słyszą 12

musisz wyczaić jednego, sprawdzonego fryzjera teraz uzbrój się w cierpliwość i zapuszczaj... na pocieszenie powiem Ci, że są wśród nas włosomaniaczki, które też się zmagają z zapuszczaniem, a ciągle muszą podcinać.. z różnych powodów
Cytat:
http://quizy.interia.pl/fakty/quiz/c...ortografii,441 Widziałaś ten test? mnie wyszło 15/20
o kurde. mam problem z pisownią po " - "
Cytat:
może za pare lat zrobimy z tżetem remont lazienki i wtedy na pewno wstawimy wannę i może gdzieś prysznic uda nam się wcisnąć
też mam tylko prysznic, ale Tż ma wannę choć jak mam brać u niego relaksującą kąpiel to ja dziękuję.. zawsze, co wejdę do łazienki to już ktoś puka ile będę. poza tym nie ma to jak swoja łazienka itd

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

Cytat:
Anika
trzymamy

ale wczoraj cichutko było. spodziewałam się mnóstwa stron do nadrobienia, a tu raptem dwie niepełne

miłego dnia
Stary 2010-04-28, 09:30   #2542
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Rozbawiło mnie to do łez
Nieźle

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Okropne

Cytat:
O, zapiszę sobie i w wakacje będę szukać w bibliotekach
Na razie mam do przeczytania 5 książek z literatury współczesnej na egzamin, a w tej chwili jestem w połowie pierwszej

Cytat:
Dzień Dobry
Miki 4 pkt.

Anika
Trzymam kciuki
Wczoraj na forum gazety czytałam opnie na temat testu i sporo osób się machnęło w tym miejscu i ludzie pisali, że może 1 punkt dadzą za samo streszczenie, chociaż to nie ten tekst.

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Już któryś raz oglądałam Brokeback Mountain, uwielbiam ten filmhttp://www.youtube.com/watch?v=-xuugq7fito
Też bardzo lubię. Jeden z niewielu filmów, na którym płaczę

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
o kurde. mam problem z pisownią po " - "
Też się na tym machnęłam

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 09:49   #2543
blondyna789
Zakorzenienie

kurde z tym detoksem to jakaś lipa u mnie ciężko mi idzie
Stary 2010-04-28, 09:51   #2544
Asia19x
Zakorzenienie

cześć kochane
blondi wysłałam paczkę
jutro lub w piątek dojdzie, bo poszło priorytetem

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 09:57   #2545
blondyna789
Zakorzenienie

ja dziś po pracy Ci wyślę Asiu
hm tak sobie myślę... chciałabyś może odlewkę CHI keratin mist? mam akurat opakowanie z pompką.. wypróbowałabyś - może Tobie przypasuje co Ty na to?

ale u mnie dziś ciepło będzie słonko daje od 7 rano!
Stary 2010-04-28, 10:04   #2546
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:

Asiu, a Twoj TZ jak dlugo bedzie tam gdzie jest i dlaczego w ogole pojechal, przepraszam, ze tak wypytuje, ale chyba mnie cos ominelo. W kazdym razie, trzymaj sie, wierze, ze dacie rade

Szmyrku
Tz pojechał ze szkoły, coś a la wymiana studencka na miesiac, mieli mieszkać tam z kolegami w akademiku normalnie, chodzić do szkoły i wvczoraj się okazało, że Oni muszą sobie za ten akademik płacić na nasze, polskie wychodzi 60zl dziennie za noc, wiec przez miesiać wychodzi kupę forsy, a nikt im nie raczył nawet o tym powiedzieć i wybuchła afera, co się nie dziwię wcale, przecież pieniędzy im nie wystarczy na te noclegi, niby szkoła zwraca, ale ich zakichanym obowiazkiem było poinformowanie ich o najdrobniejszych szczegółach, a to akurat szczegół nie był, bo było to bardzo ważne no i za 10 dni (teraz juz 9) wraca do Polski, do mnie
Ahhh, nie powiem, cieszę się jak cholera, że tak wyszło

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
ja dziś po pracy Ci wyślę Asiu
hm tak sobie myślę... chciałabyś może odlewkę CHI keratin mist? mam akurat opakowanie z pompką.. wypróbowałabyś - może Tobie przypasuje co Ty na to?

ale u mnie dziś ciepło będzie słonko daje od 7 rano!

Pewnie, ze chcę może mi podpasi
Ja wysłałam Ci tylko Stapiz'a w jakimś opakowaniu po odzywce z Oriflame, bo nie miałam żadnych opakować, aby jeszcze coś Ci wysłalać, a chciałam dać Ci jeszcze Kallosa Placentę, ale za cholerę nie miałam do czego teraz już będę zbierac opakowania i następnym razem jak coś to Ci poodlewam wszystkie próbki

w ogóle wiecie jak Joanna podrożała??? Kosztuje 7,20
powaliło ich, a niedawno kupowałam za 6,40, więc prawie złotowkę podnieśli W sumie się nie dziwnie, ona migusiem znika z półek, wiec dziady podnieśli cenę

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 10:13   #2547
blondyna789
Zakorzenienie

jest popyt to windują ceny

dziś Tż robi obiad, właśnie go o tym poinformowałam
Stary 2010-04-28, 10:14   #2548
Bejjka
Zakorzenienie

Ojć!!! Dziewczynki, ale wczoraj w nocy miałam akcje z @ złapał mnie taki skurcz jak nigdy....nawet nie przypuszczałam, że tak można cierpieć

dziś za to piękna pogoda wynagradza mi wczorajsze bóle
słoneczko, wyższa temperatura jutro popołudniu jadę nad morze i mam nadzieję, że tak się utrzyma

Cytat:
Rozbawiło mnie to do łez
ja nie słyszałam
‘salt and freshly ground black people’ bardzo niefortunna ta literówka aczkolwiek bardzo zabawna

Cytat:
No to sie pakuj i przyjezdzaj, wiesz, ze czekam

...a ja w tym miescie mam rodzine
Szmyrk jesli tylko bedzie mial jakas chwilke, to napewno o Was pomysli

na pewno się spotkamy, jeszcze Dymkę zgarniemy

Cytat:

za Was wszystkie

Cytat:
kurde z tym detoksem to jakaś lipa u mnie ciężko mi idzie
a ja od jutra już nie będę na detoksie no skoro jutro zaczynamy majowkę to będę świętować i jeść w knajpeczkach
Stary 2010-04-28, 10:14   #2549
Narek
Zakorzenienie

Aaniko, Magdziu,

Na wczorajszym spotkaniu w kościele podbiła do mnie koleżanka z klasy i powiedziała, że kupiła sobie odżywkę Ziai Krzewię włosomaniactwo wśród ludzi
Dzisiaj spotykam się z A. i jak na złość @ przyszła!

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 10:21   #2550
Bejjka
Zakorzenienie

Dziewczyny, pierwszy raz zamawiałam w Dozie niby na początku podali mi informację, że zamowienie powinno być zrealizowane w ciągu 24h dziś mija 3doba i nic status -opuściło hurtownie
jak do jutra nie dostanę zamówienia to się wścieknę, bo zamówiłam sobie filtr nad morze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości