|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu
O kąpieli to mogę sobie tylko pomarzyć
a dziś chętnie wskoczyłabym do wanny wypełnionej pachnącą pianką![]() może za pare lat zrobimy z tżetem remont lazienki i wtedy na pewno wstawimy wannę i może gdzieś prysznic uda nam się wcisnąć
|
|
|
|
#2522 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu
Zresztą z chęcią poznałabym też pozostałe dziewczyny, żeby nie było
Tylko z czasem u mnie krucho teraz, a będzie jeszcze gorzej w maju i czerwcu
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Aniko
Ja pierdzieleeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa boze jaka ja głupia!!!!!! Streściłam tekst o Władcy Pierścieni, a nie o Salomonie. Czy ja się nauczę, czytać do końca
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzisiaj w szkole miałam klasówkę i nauczyliśmy się całą klasą to co zwykle - przebieg, skutki i przyczyny powstań i bitew, a baba nam dała pojęcia do tłumaczenia i to z następnego działu... Normalnie masakra.W ogóle dowiedziałam się, że dziewczyna mojego byłego gada o mnie po całym mieście, że jestem K*, D* i jakaś tam jeszcze. Poszło o to, że ostatnio odwróciłam się jak przechodziła ( szła z moją koleżanką, która farbnęła włosy i nie zauważyłam w pierwszej chwili nowego koloru). Gada jakieś rzeczy, że ja nie mogę przeboleć straty tego kolesia i w ogóle |
|
|
|
#2526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim brodziku niby też można trochę wody nalać - tak do połowy łydek, ale jak usiądę to nóg już nie wyprostuje ani się w nim nie położę - ciężko to nazwać kąpielą O, elegancki wynik ![]() Cytat:
a tak to sobie mogę ewentualnie deszczownice włączyć i się relaksować pod dużym strumieniem wody Ale jakoś rzadko korzystam z tej opcji, wolę tradycyjną słuchawkę
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo tak odnośnie pryszniców - ja będę miała remont w łazience, wywalamy wannę i wstawiamy prysznic z hydromasażem i deszczownicą ( u mnie nikt się nie kąpie, oprócz siostry - 9 lat), ma mieć ten wysoki brodzik
|
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym strumień wcale nie jest taki mocny a tak to z małej odległości mogę polewać się letnią wodą![]() lecę na film
|
|
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
No po prostu jestem zła tak na siebie że nie wiem
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy w Polsce było słychać o małym skandalu w Australii.
Rozbawiło mnie to do łez http://www.metro.co.uk/weird/822204-...-as-ingredient Już chyba gorszego błędu w druku nie dało się zrobić.
|
#2531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ani tego ani tego nie posiadam ![]() Cytat:
http://ikf.styl.fm/ciuchy/item45885.htm |
||
|
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj rano pisałam tutaj, że mój ex mówi o mnie takie rzeczy...Nie przejmuj się... Może laska ma jakieś kompleksy...
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie spojrzałam, jaki dziś był temat na teście gimnazjalnym. Beznadziejny
Chociaż parę lat temu, jak moja kuzynka zdawała, było gorzej, bo było o jakiejś lekturze ("Kamienie na szaniec" :confus ed , której wiele szkół nie zdążyło przerobić, w tym szkoła kuzynki![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
Jak nawet ten prostak nie raczy mi powiedzieć głupiego "cześć" jak mnie widzi. A sobie znalazł ponoć jakąś niską blondynę |
|
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie wlasnie zrobilam kapiel relaksująca (no dobra robie sie na bostwo - maseczki na twarz maka na wlosy balsamiki) bo jutro mam z mega przystojnym prowadzacym zajecia i to takie jednorazowe sa, jeszcze musze lancuszek i pierscionki wyczyscic , paznokci mi sie nie chce malowac, ubranie naszykowane
wiem ze wydaje sie pusta ale trudno wole sie szykowac niz uczyć się ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- no nic zmykam moze cos iczytam a jeszcze musze czekac az tata wyjdzie z lazienki kurcze strasznie mocno sie wallam o otwarta szafke lokciem i troche mnie boli ![]() kolorowych snow dziewczyny powodzenia jutro na tescie |
|
|
|
#2535 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Wróciłam właśnie z wykładów z WOSu (;
Cytat:
Padam, mogę pisać niekoniecznie sensownie... :P
|
|
#2536 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczegoly innym razem, bo teraz padam Cytat:
Cytat:
Jaka lektura byla Twoja ulubiona? ![]() Cytat:
Ale chyba nie, bo mnie ciekawosc zzera ![]() No to sie pakuj i przyjezdzaj, wiesz, ze czekam ![]() Cytat:
Szmyrk jesli tylko bedzie mial jakas chwilke, to napewno o Was pomysli ![]() Cytat:
Zimna woda, brrr, ja mam z ciepla nie lada problem, co dzien sie wlasciwie zmuszam do wejscia pod prysznic |
||||||
|
|
|
#2537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Coś czuję, że całą noc przesiedzę nad tą pracą. W tym roku kompletnie nie mam motywacji do pisania jakichkolwiek prac. Jedną już przekładam jak mogę, już jest miesiąc po terminie, ale oddam ją dopiero w maju, bo teraz nawet nie mam czasu się za nią wziąć W maju też muszę oddać inną pracę, już w terminie, a kompletnie nie podoba mi się jej temat. Jest teoretycznie banalnie prosty, ale strasznie mi się nie podoba, więc też pewnie znajdę milion innych ciekawszych rzeczy do zrobienia, niż pisanie tej pracy No i ta z literatury na jutro... Blah!Może nie tyle ulubiona, co jedna z ulubionych. Piszę pracę nt. "Obłomowa" Gonczarowa Aczkolwiek teraz przestaje mi się powoli podobać ta książka, bo przeczytałam trochę prac krytycznych i krytycy widzą w niej zupełnie coś innego niż to, co mi się spodobało w tej książce. Albo raczej nie widzą tego, co ja w niej zobaczyłam i momentami się zastanawiam, czy przypadkiem nie mam jakieś "specjalnego" wydania tej powieści ![]() Zresztą, muszę przyznać, że w tym semestrze mieliśmy całkiem sporo fajnych lektur. Jeśli ktoś lubi absurdalne poczucie humoru, to szczerze polecam "Dzieje pewnego miasta" Sałtykowa-Szczedrina. Dawno się tak nie uśmiałam, jak przy czytaniu tej książki
Edytowane przez ChihPyh Czas edycji: 2010-04-28 o 02:42 |
|
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Miki 4 pkt. ![]() No ale nie ma co rozpamiętywać dzisiaj matma czyli trzeba się skupić Proszę was o jeszcze mocniejsze trzymanie kciuków Anika
|
|
#2539 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() :trzyma kciuki za Magdzię:
|
|
#2540 |
|
Konto usunięte
|
Dzień Dobry
, dziewczyny, trzymam kciuki za testy![]() Chatul, używałaś odżywek W spreju Marion? Zastanawiam się, która jest najlepsza ![]() Już któryś raz oglądałam Brokeback Mountain, uwielbiam ten film http://www.youtube.com/watch?v=-xuugq7fito
|
|
|
|
#2541 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już dziewczyny pisały - zapraszamy do Dziennika regeneracji tam większość z nasz przedstawia swoją codzienną pielęgnację ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to jakaś fala Ci się trafiła Cytat:
musisz wyczaić jednego, sprawdzonego fryzjera na pocieszenie powiem Ci, że są wśród nas włosomaniaczki, które też się zmagają z zapuszczaniem, a ciągle muszą podcinać.. z różnych powodów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
choć jak mam brać u niego relaksującą kąpiel to ja dziękuję.. zawsze, co wejdę do łazienki to już ktoś puka ile będę. poza tym nie ma to jak swoja łazienka itd ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale wczoraj cichutko było. spodziewałam się mnóstwa stron do nadrobienia, a tu raptem dwie niepełne ![]() miłego dnia
|
|
#2542 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na razie mam do przeczytania 5 książek z literatury współczesnej na egzamin, a w tej chwili jestem w połowie pierwszej ![]() Cytat:
![]() Wczoraj na forum gazety czytałam opnie na temat testu i sporo osób się machnęło w tym miejscu i ludzie pisali, że może 1 punkt dadzą za samo streszczenie, chociaż to nie ten tekst.Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Też się na tym machnęłam
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
kurde z tym detoksem to jakaś lipa u mnie
ciężko mi idzie
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane
![]() blondi wysłałam paczkę ![]() jutro lub w piątek dojdzie, bo poszło priorytetem
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś po pracy Ci wyślę Asiu
hm tak sobie myślę... chciałabyś może odlewkę CHI keratin mist? mam akurat opakowanie z pompką.. wypróbowałabyś - może Tobie przypasuje co Ty na to? ![]() ale u mnie dziś ciepło będzie
|
#2546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szmyrku Tz pojechał ze szkoły, coś a la wymiana studencka na miesiac, mieli mieszkać tam z kolegami w akademiku normalnie, chodzić do szkoły i wvczoraj się okazało, że Oni muszą sobie za ten akademik płacić na nasze, polskie wychodzi 60zl dziennie za noc, wiec przez miesiać wychodzi kupę forsy, a nikt im nie raczył nawet o tym powiedzieć i wybuchła afera, co się nie dziwię wcale, przecież pieniędzy im nie wystarczy na te noclegi, niby szkoła zwraca, ale ich zakichanym obowiazkiem było poinformowanie ich o najdrobniejszych szczegółach, a to akurat szczegół nie był, bo było to bardzo ważne no i za 10 dni (teraz juz 9 ) wraca do Polski, do mnie Ahhh, nie powiem, cieszę się jak cholera, że tak wyszło ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Pewnie, ze chcę może mi podpasi ![]() Ja wysłałam Ci tylko Stapiz'a w jakimś opakowaniu po odzywce z Oriflame, bo nie miałam żadnych opakować, aby jeszcze coś Ci wysłalać, a chciałam dać Ci jeszcze Kallosa Placentę, ale za cholerę nie miałam do czego ![]() w ogóle wiecie jak Joanna podrożała??? Kosztuje 7,20 ![]() powaliło ich, a niedawno kupowałam za 6,40, więc prawie złotowkę podnieśli
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
jest popyt to windują ceny
dziś Tż robi obiad, właśnie go o tym poinformowałam
|
#2548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ojć!!! Dziewczynki, ale wczoraj w nocy miałam akcje z @
złapał mnie taki skurcz jak nigdy....nawet nie przypuszczałam, że tak można cierpieć![]() dziś za to piękna pogoda wynagradza mi wczorajsze bóle ![]() słoneczko, wyższa temperatura ![]() Cytat:
![]() ‘salt and freshly ground black people’ bardzo niefortunna ta literówka aczkolwiek bardzo zabawnaCytat:
na pewno się spotkamy, jeszcze Dymkę zgarniemy ![]() ![]() za Was wszystkie a ja od jutra już nie będę na detoksie
|
||
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Aaniko, Magdziu,
Na wczorajszym spotkaniu w kościele podbiła do mnie koleżanka z klasy i powiedziała, że kupiła sobie odżywkę Ziai ![]() Dzisiaj spotykam się z A. i jak na złość @ przyszła!
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pierwszy raz zamawiałam w Dozie
niby na początku podali mi informację, że zamowienie powinno być zrealizowane w ciągu 24h dziś mija 3doba i nic![]() jak do jutra nie dostanę zamówienia to się wścieknę, bo zamówiłam sobie filtr nad morze
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

a dziś chętnie wskoczyłabym do wanny wypełnionej pachnącą pianką

Tylko z czasem u mnie krucho teraz, a będzie jeszcze gorzej w maju i czerwcu 
i myślę co by tu niezdrowego wszamać

i to z następnego działu... Normalnie masakra.

- 82
15.04.2013
:confus ed

ciągle wyrzuca mnie z wizażu albo komp mi się zawiesza 

ciężko mi idzie