|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Cytat:
Edytowane przez anuszka1401 Czas edycji: 2010-04-27 o 20:02 |
|
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Kto chce arbuza?
ja to bym już czereśnie chciała
|
|
|
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Police to jeden z lepszych szpitali z odzialam polozniczym, nio ale wypadki sie zdazaja, wazne ze sie wyjasnilo ![]() Ale ja bede patrzec uwaznie na moje dziecko i na karteczke jaka ma na raczce ![]() bassienkaw - ja poprosze
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#4804 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak byłam w szpitalu to właśnie pielęgniarka tak sobie żartowała,bo wiozła dwa noworodki do karmienia : No to teraz proszę rozpoznawać,bo nie wiem które jest które
Aż się wystraszyłam czy na miejscu tych mam rozpoznałabym swoje dziecko tak tuż po porodzie,kiedy widziałam je tylko przez chwilę,a przecież niemowlaki takie podobne do siebie często są...
|
|
|
|
#4805 |
|
Raczkowanie
|
ja też się skłaniam żeby taki kupić ale im dłużej o tym czytałam tym miałam większy mętlik. internet to niestety źródło sprzecznych informacji
Anuszka a kupowałaś może na allegro? hd no ten z gryką i kokosem jest twardy |
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama mówiła, że zawsze by poznała swoje dziecko Tylko, że może miała ułatwione zadanie, bo wazyłam 4200, a tam jej jakieś mniejsze przyniesli
|
|
|
|
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wlasnie zjadlam pizze i poprawilam arbuzem juz wczoraj mi smaka narobilas ![]() a czeresnie widzialam w sklepie w konstancinie... 39 zl za kilogram |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4808 | ||||
|
Zadomowienie
|
itakasia super, że wizyta ok
![]() Cytat:
Lilka super brzuszek i ja też 4 kg na plusie przynajmniej tydzień temu tak było zobaczymy jutro bo jutro ważenie Cytat:
tylko narazie nie ma w moim rozmiarze poza tym nie wiem jaki wziasc rozmiar ![]() bo wzrostu mam 158 cycki 94 brzuch 94 biodra też 94 tak mniej więcej więc rozmiar M powinien być chyba dobry ? szerokość koszuli pod pachami - 49 cm x 2 szerokość koszuli w biodrach - 53 cm x 2 no nie wydaje mi się żeby mi jeszcze jakoś strasznie dużo przybyło a nie chce jakiegoś wora na siebie Cytat:
ja chyba jednak zainwestuje i kupie ten do ucha 80 zł chyba na allegro ? Cytat:
a waga wieczorem też kilogram ,dwa więcej ale pod uwage biorę zawsze tą z rana
|
||||
|
|
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/item934813121_mate...ka_120x60.html I nie czytaj za dużo, bo zwariujesz
|
|
|
|
|
#4810 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a twoja niunia to juz kawal dzidziolka ciekawe ile moj pączuś jutro bedzie wazyl hehe ![]() Cytat:
w ogole tak sobie siedze i sie lenie i na mysl mi przyszly inicjaly moj,mojego męża i Blanki to mi wyszlo K M B - prawie jak Kacper Melchior i Baltazar |
||||
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
A co sie dzieje z mlmFM??
A jak ja zestawie to wychodzi KIA
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4812 |
|
Rozeznanie
|
basienka ja poproszę o arbuza
mam teraz fazę na winogron i pora coś zmienićmisiulka
|
|
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- idę do kuchni mam otwartą puchę z brzoskwiniami
|
|
|
|
|
#4814 |
|
Rozeznanie
|
hmm brzoskwinki jadłam wczoraj z lodami, kurde ale z nas żarłoki
|
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam jeszcze mandarynki takie z puszki... i w sumie chyba zjem, bo arbuza miałam mały kawałek... za to muszę się rozejrzeć za białym winogronem, bo dawno nie jadłam... ciemnego nie lubię...
a co do czereśni, no to poczekam, już coraz to bliżej sezonu... moje dziecko usnęło, padła jak kawka... więc biorę się za dalsze pisanie
|
|
|
|
#4816 |
|
Rozeznanie
|
anoxa ja mam teraz sidolux, a kiedyś używałam pronto i oba są dobre
|
|
|
|
#4817 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
my juz po szkole rodzenia polozna uczyla trzymac maluszka w czasie kapieli uczyla jak przemywac pepuszek i jak o niego dbac nawet tz cwiczyl na lalce ![]() a w czwartek usg 4d kupilismy kwiatki na zewnetrzny parapet pelargonie i niecierpki slicznie wygladaja
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Ciagle o jedzeniu gadacie
![]() Ja moze jabuszko jeszcze zjem, ale nie chce mi sie obierac ![]() Musze zrobic liste zakupow, co mam w piatek kupic na dlugi weekend ![]() Mielismy robic grila u znajomych, ale nie wyszlo...wiec moze pojdziemy na pormendade na jakies lody lub cos innego ![]() A w piatek mam tez isc do siostry do liceum na zakonczenie roku odebrac list pochwalny, bo mama nie wie czy bedzie mogla isc ![]() Ja tez mam astygmatyzm - ale bardzo niewielki jak narazie
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-04-27 o 20:33 |
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jadlam pyszna szparage wkoncu sie sezon zaczal uwielbiam taka z buleczka tarta na maselku smazona do tego
![]() i kaszke manna smietankowa ostatnio mi najbardziej smakuje no i przez papaterie musialam lody zaliczyc P
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez robie plany co na weekend kupic. zebysmy tylko wrocili do domu do weekendu... planujemy sobie zrobic rybke z grilla i mam straszna ochote na salatke grecka... no i nie wiem co jeszcze
|
|
|
|
#4821 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny oj kusicie tym jedzeniem |
|
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chociaz najedzona to dalej mam w glowie te frytki... ech...
|
|
|
|
#4823 |
|
Wtajemniczenie
|
Rzeczywiście dużo rozmawiacie o jedzeniu i jecie. Ja to jem dużo mniej. Z resztą nigdy dużo nie jadłam. Kolacji nigdy nie jadłam i nie jadam teraz. Zawsze jednak miałam tendencje do tycia. A teraz dopiero 3,5kg przytyłam.
|
#4824 | ||
|
Zadomowienie
|
ja też mam taki sam
na allegro zamawiałam razem z łużeczkiem. właśnie zjadłam arbuza a brzoskwinie to mam domowe chyba z 5 słoików, babcia robiła ale jeszcze zadnego nie zjadłam jakos nie umiem się zmusić, nie mam ochoty na brzoskwinie ;/ Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4825 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też dzisiaj lody zjadłam-stracciatella i sorbet winogronowy,a teraz kolacyjkę właśnie skończyłam-kanapeczki z serkiem ze szczypiorkiem,pomidorkiem i ogóreczkiem
Mam jeszcze jogurcik Fantasia i jabłuszka,ale to może już nie dzisiaj. Chyba,że mnie najdzie...
|
|
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na winogron to ja tez czasem mam chec Ale ostroznie bo on slodki i moze powodowac cukrzyce ciazowa
|
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
a ja znow mam ochote na pizze, poniewaz nie ma wszystkich skladnikow to wlasnie do mnie jedzie gotowa
|
#4828 |
|
Zadomowienie
|
anoxa no to ja mysle, ze Ty bylabys dobra kandydatka na prowadzenie watku
|
|
|
|
#4829 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja myslalam ze ta cukrzyca jest sama z siebie a nie od nadmiaru slodyczy...moze lepiej bedzie jak przed nastepnym badaniem z tydzien wczesniej nic slodkiego nie zjem?? bo nie widzi mi sie klucie :/ a jak teraz mi wyjdzie za wysoko to mnie to czeka.... |
||||
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- wcinam śmietankowe wafelki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

ja to bym już czereśnie chciała
juz wczoraj mi smaka narobilas