|
|
#1741 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
) Wg mnie tam się drobne nie mieszczą, chyba, że jakieś jednogroszówki. Kieszonka na drobne znajduje sie w środku portfela i jest zapinana na zamek. |
|
|
|
|
#1742 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na pytanie czy produkty z minikatalogu dostępnego w 07 i 08 podlegają upustowi i jakiemu otrzymałam taką odpowiedź:
Uprzejmie informujemy, że produkty z Minikatalogu można zamówić w katalogu 07/2010 i 08/2010. Tam jednak, sorki, ale pracują debile.
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1744 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj napisałam ze strefy czy produkty LOGO z minikatalogu podlegają opustowi i odpisali mi tak:
Informujemy, że istnieje grupa produktów, które nie posiadają opustu, ale ich wartość zwiększa podstawę opustu, np. produkty z logo, artykuły pomocne w sprzedaży. Produkty z Minikatalogu podlegają opustowi. ja już nie wiem o co chodzi Edytowane przez sto_krotka_ Czas edycji: 2010-04-27 o 19:45 |
|
|
|
#1745 |
|
Raczkowanie
|
A mi odpisali tak:
Uprzejmie informujemy, że produkty z minikatalogu podlegają opustowi i zwiększają bazę opustu. Jednocześnie wyjaśniamy, że produkty niekosmetyczne mają 20% opustu, natomiast produkty z oferty logo tylko wliczają się do bazy opustu. Z pozdrowieniami, Magdalena Kruk Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska Jedna konkretnie odpisać potrafiła.. |
|
|
|
#1746 |
|
Wtajemniczenie
|
czy możecie coś napisać o zestawie bransoletek Adeline? mam na nie chrapkę bo w katalogu wylądają fajnie
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#1747 |
|
Raczkowanie
|
No więc nic konkretnego mi nie odp odnośnie strony
:"Szanowna Konsultantko, Informujemy, że z powodu problemów technicznych nowa strona internetowa nie została wdrożona. O przewidywanym terminie wdrożenia poinformujemy w najbliższych dniach." |
|
|
|
#1748 |
|
Raczkowanie
|
Portfel Thilie
Zewnętrzna kieszonka zapinana na zamek ma po 1cm głębokości z każdej strony - raczej atrapa ale moje szczęśliwe łuski ślicznie się w niej zmieściły. W środku jest: - normalnej wielkości kieszonka na monety zapinana na zamek, - jedna szeroka + jedna wąska przegródka na banknoty - 4 przegródki na karty kredytowe/ bakomatowe itd. - 2 długie przegródki - też można włożyć tam karty czy coś w tym rodzaju - pod miejscem na karty kredytowe jest jeszcze miejsce na coś tam... trochę jest tych przegródek i innych miejsc do zagospodarowania ale jakoś nie potrafię się zorganizować w tym portfelu
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy te karteczki memo w pojemniku z logo są samoprzylepne?
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
@ola93
Fair jest zdecydowanie jasniejszy. |
|
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie to są zwykłe karteczki. I do tego nie pasują karteczki te z kostek.
|
#1752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mam te karteczki i to są po prostu takie zwykłe karteczki
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Przytaczam odpowiedz jaka dostalam na temat dostepnosci torby Zebra. Troche na nich najechalam, ze zrozumialabym aby jej dostawa byla opozniona dla okregow normalnych, ale dla trendujacych juz - to powinni sie wstydzic.. Napisalam takze, ze z tego co mi wiadomo (nie wspominalam co prawda o wizazu
) torba ta bedzie sie cieszyla duzym powodzeniem w okregach normalnych, tak wiec moze wzieliby to pod uwage i sie lepiej przygotowali ![]() Szanowna Konsultantko, Dziękujemy, że zwróciła się Pani do nas i opisała występujące niedogodności co daje nam okazję do złożenia pisemnych wyjaśnień i przeproszenia za występujące nieprawidłowości. Przygotowując ofertę katalogową z dużym wyprzedzeniem, opieramy się na planach i szacunkach zainteresowania danym artykułem ze strony Klientów. Na tej podstawie podejmowane są decyzje, dotyczące skali produkcji. Unikamy powstawania nadwyżek, ponieważ magazynowanie dużej ilości zapasów produktu znacznie zwiększyłoby jego cenę. Ponadto, co ważniejsze, możemy zagwarantować naszym Konsultantkom, że otrzymają kosmetyk wyprodukowany niedawno, z długim terminem przydatności do użycia. Jeśli popyt w pierwszych dniach sprzedaży danego produktu przewyższa założenia, jest to dla nas sygnałem do zwiększenia produkcji. W zależności od specyfiki danego produktu przyspieszenie następuje natychmiast, bądź wiąże się z oczekiwaniem na dostarczenie komponentu niezbędnego do produkcji, który nie jest wytwarzany w naszej fabryce. Dodatkowo zwiększenie produkcji wiąże się z zamówieniem większej ilości opakowań, dostarczanych nam przez firmę zewnętrzną. W tym momencie jesteśmy w dużej mierze uzależnieni od możliwości poddostawcy. Kolejnym elementem decydującym o możliwości szybkiego zwiększenia produkcji jest długość samego procesu produkcyjnego. By zachować wysoką jakość naszych produktów musimy dbać o to, by cały proces produkcji, łącznie z wykonaniem testów sprawdzających jakość, odbył się zgodnie ze standardami obowiązującymi w firmie. W momencie uzupełnienia stanów magazynowych, zamówiony wcześniej przez Konsultantkę produkt dołączany jest automatycznie do jej najbliższego zamówienia. Gwarantujemy przy tym, że cena artykułów jest zgodna z tą, która obowiązywała w chwili ich zamawiania oraz utrzymane są wszystkie wypracowane promocje i opusty. Aktualnie przewidywany termin dostępności Torby Zebra to 14.05.2010r. Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i pozostajemy z nadzieją, że nasza współpraca będzie układała się coraz lepiej. |
|
|
|
#1755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W starej stronie nie działa mi zakładka OFERTA SPECJALNA. Wczoraj im to napisąłam, zjechałam trochę, a oni zaczęli mi wmawiać że to wina przeglądarki, itp. Lecz to nie działa mi na żadnym kompie, i na żadnej przeglądarce, ani u mnie ani u TŻ, ani nawet w szkole. i w sumie czuję się tym trochę pokrzywdzona, bo czasem jest tam naprawdę fajna oferta ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- i w efekcie wysłałam im skany co mi się dzieje gdy próbuje włączyć tą zakładkę. |
|
|
|
|
#1757 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Jouka możliwe,. jak do nich napisałam to odpisali tak:
Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na zapytanie informujemy, że Oferta specjalna wyświetla się prawidłowo. Prosimy o usunięcie plików cookie w Ustawieniach przeglądarki oraz sprawdzenie zabezpieczeń., Z pozdrowieniami, Emilia Adamska Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska |
|
|
|
#1759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak przez moment była nowa strona internetowa, to sprawdziłam i oferta się wyświetlała. Chyba pozostaje nam poczekać na nową stronkę, bo dyskusja z nimi jest bez sensu (też kilka razy zgłaszałam problem...).
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
ale oni jak zwykle wiedzą wszystko najlepiej <wnerw>
|
|
|
|
#1761 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam takie pytanie, czy któraś z was ma może ten nowy wiśniowy krem do stóp? Jeśli tak, to czy wam też wylewa się z opakowania jak go tylko odkręcicie? Bo mój to wystarczy, że go odkręcę i już się cały wylewa :/ i nie wiem czy on po prostu jest taki rzadki czy przysłali mi felerny egzemplarz...
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Koleżanka uratowała mi zamówienie
Nie składałam na I termin, bo miałam na jedyne 90 zł. Nie sądziłam, ze jednak sie uda złożyć
|
#1764 |
|
Raczkowanie
|
Mam do Was pytanko czy na tych szkoleniach kosmetycznych Piękno sukcesu to kosmetyczka mówi, jak zadbać o skóre itp czy to bardziej jest na zasadzie, że mówią jak zwiększyć sprzedaż? Bo dzisiaj idę pierwszy raz i nie wiem na co mam się szykowć
|
|
|
|
#1765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Były omawiane też poszczególne serie pielęgnujące z oferty firmy , ich skład i działanie a także przyrównanie ich do kosmetyków innych znanych firm występujących na rynku. Na takim szkoleniu rozdają katalogi w których jest akurat dużo produktów pielęgnujących i na tych katalogach się pracuje. Szkolenia są ciekawe i pozyteczne , bynajmniej ja miałam takie wrażenia. Mam nadzieję, że też Ci się spodoba
|
|
|
|
|
#1766 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#1767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Konto usunięte
|
mam informację dla Klubowiczek;
spotkania kwartalne organizują w kwietniu OMS a nie DMS, mają taki obowiązek, więc czekajcie na zaproszenia, lub zgłaszajcie do WA-WY ![]() Taką info dostałam od znajomej OMS
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Która z was miała puder prasowany idealny kolor i może mi napsac cz odcień fair jest bardzo jasny a czy light medium jest ciemny wogóle jakie są te odcienie bo nie mogę sie zdecydowac.
|
|
|
|
#1770 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

.

W starej stronie nie działa mi zakładka OFERTA SPECJALNA. Wczoraj im to napisąłam, zjechałam trochę, a oni zaczęli mi wmawiać że to wina przeglądarki, itp. Lecz to nie działa mi na żadnym kompie, i na żadnej przeglądarce, ani u mnie ani u TŻ, ani nawet w szkole. i w sumie czuję się tym trochę pokrzywdzona, bo czasem jest tam naprawdę fajna oferta
supercziroł