|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Olka, poza tym, że ciągle sądzę, że Rosjanom to po prostu nie na rękę, to... głosy mogą być nałożone - ten filmik był w necie w tylu wersjach (dłuższych i krótszych, ze śmiechami w tle i bez nich), że hej. Poza tym, jakby Rosjanie chcieli się nas pozbyć, toby już zadbali o to, żeby na tym terenie NIKOGO niepowołanego nie było. Nie wierzę, że dopuściliby do tego, żeby sobie ktoś po lesie spacerował czy pobiegł sprawdzić, co się stało.
Poza tym wg czarnych skrzynek zawalił pilot. Kolaborował? No i chyba raczej naszych nie dobijano, bo nie było czego, ze to tak wulgarnie ujmę. Byłabym w wielkim szoku, gdyby się okazało, że Rosjanie maczali w tym palce. Basia, chyba nie narzekasz, że Cię tak rodzinka nazywa
|
|
|
|
#1172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)
Cytat:
Druga sprawa, że brat znajomej zginął w tej katastrofie i nie było czego identyfikować... Praktycznie nic z niego nie zostało i ona zastanawiała się czy cokolwiek przyjedzie w trumnie. Więc w żadne teorie spiskowe nie wierzę, także w te, że to Putin wraz z Tuskiem to zorganizowali...
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisz, pisz a mój mi napisał, że miał właśnie męską rozmowę przy piwkie z ojcem - jak mężczyzna z mężczyzną. i dopisał: ”PS jutro wracam a majówka tuż-tuż ” - a ja oczywiście już mam swoją teorię na to, o czym była ta męska rozmowa, oraz na to, co się stanie na majówce |
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem - może ktoś tam gadał po polsku a może nie - głos zawsze można podłożyć. Nie wiem... i jakoś mnie to nie interesuje. Nie wierzę tylko, że ktokolwiek to przeżył na tyle, żeby móc "gadać" - jeśli nawet ktoś tam dychał po katastrofie, to krótko i tylko tyle, że serce pracowało... Gdyby naprawdę ktoś tam biegał aż tak, żeby musieli do niego strzelać to to chyba byłby Chuck Norris albo człowiek z największym cholernym szczęściem w nieszczęściu na świecie. |
|
|
|
|
#1175 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie strasz tą grypą
![]() Cytat:
Cytat:
Oj... wcześnie się zorientował ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
No na początku może miłe, ale taką sobie formę wybrali i cały czas się tak do mnie zwracali
a ja narzeczoną nie jestem...
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aanix Ale faaajnie Męcz szybciutko pracę!
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Wam powiem tak... niektórzy "głosy" słyszeli zaraz po pojawieniu się filmiku w internecie. Kolejna sprawa... też myslałam, że ludzie nie wychodzą cało z takich katastrof ale zwróćcie uwagę- dziób samolotu razem z kabiną pilotów są praktycznie nienaruszone- w takim wypadku owszem, mogli nie przeżyć ale równie dobrze mogło im tylko połamać nogi. Poza tym, cały dziób ma kształt pocisku co tylko daje mu lepszy poślizg po terenie niż całej reszcie samolotu.
Polskie czy nie polskie- rosyjski głos w każdym razie mówi "ubijaj" i mówił to na pierwotnej wersji filmu i mówi to samo na wszelkich przeróbkach. Szczerze? Wcale bym się nie zdziwiła gdyby to była ich robota. A co do niepowołanych osób na terenie itd... kto jak kto ale oni mają sposoby na "niechcianych" ![]() Nie wiem no. Ja jestem skłonna twierdzić że jednak maczali w tym palce.
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, rain ja tam za was trzymam kciuki
![]() My nigdzie na weekend 3-majowy nie jedziemy, zresztą TŻ pracuje 2.05, a ja mam nadzieję się zabrać za mgr. Ale tydzień później jedziemy do mojej babci (no i tam się rodzinka zjedzie :P) ale wolę żeby się oświadczył w czworo oczu niż więcej i on o tym wie ![]() Olka dziś w komentarzach na onecie dot. tej katastrofy ktoś zamieścił zdjęcia (z jakiegoś rosyjskiego forum - ponoć tam pełno jest) z katastrofy, na którym widać zwłoki. Właściwie to kawałki. I naprawdę, oni nie mieli jak cokolwiek powiedzieć. Ponoć niedaleko jakiś hotel polski jest, może szybko dobiegli i stąd te głosy. Jeśli nie to pewnie podłożone, albo wyobraźnia płata figle. Zresztą i tak nie wierzę że dowiemy się prawdy co tam się działo i dlaczego tak się stało. Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-04-27 o 20:21 |
|
|
|
#1181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do czarnych skrzynek... wszystko przy tym robią Rosjanie. Oni rozpracowują skrzynki, oni prowadzą dochodzenie, oni się zajmują wszytskim co tam było. Dlaczego nie zaproponowali współpracy Polakom? Bo mają cos do ukrycia ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
Nie wierzyłam w to że tam coś słychać, wsłuchałam się no i swoje wiem. Nie sądzę, żeby ktoś się bawił w podkładanie akurat takich głosów. No ale, każdy ma swoje zdanie. A prawdy się nie dowiemy bo jakby prawda wyszła na jaw to by nam bombki nad głowami latały. A i tak pewnie będą latać. Kwestia czasu.
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
ja szukam sobie praktyk..spać mi się chce, nie mam głowy pisać listów motywacyjnych, i tak pewnie nikt tego nie czyta :P dlatego do Tchibo napisałam co mi ślina na język przyniosła :P
|
|
|
|
#1183 |
|
Wtajemniczenie
|
Ola ale właśnie Rosjanie współpracują z Polakami przy tych skrzynkach...
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Za naj trzymaj podwójnie, ale za mnie podziękuję
![]() Nie chcę się wkręcać, bo to tylko później trudniej do domu wracać :/ Cytat:
Chociaż mogę mieć przestarzałe informacje, bo ta sprawa ze spiskiem, zamachem i teoriami działa mi na nerwy i nie czytam na ten temat
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Olka prawdy na pewno się nie dowiemy, bo i skąd. Połowa mediów zalobbowana, politycy też. Magia pieniądza. Co do pilotów - wątpię, jeśli nastąpił wybuch to i tak nie mieli szans, a przecież i sama siła uderzenia była ogromna - nawet jeśli przód przetrwał. A na zdjęciach były kawałki osób, i to naprawdę kawałki. Makabryczne. Takie, że nie wierzę żeby ktoś to przetrwał.
(chociaż z drugiej strony to też może być fotomontaż i tak kółko się zamyka) Ale ponoć Polacy tam współpracują z Rosjanami, chociaż kto to wie. ja już nie chcę o tym myśleć. Ten świat żyje w takiej obłudzie że się w głowie nie mieści, i się nie mieści jaką siłę ma pieniądz. Przynajmniej w mojej. Czasem tak sobie myślę że czas już na koniec tego świata, koniec dawania ludziom kolejnej szansy. |
|
|
|
#1186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, współpracują prokuratorzy, którzy zbierają śrubki na miejscu wypadku, tyle jest współpracy Polaków. Zero wglądu do czarnych skrzynek (wgląd mieli dopiero po zbadaniu tego przez Rosjan), zero wglądu w badania ciał, nic...
No ale, zostawmy ten temat bo tak możemy sobie w kółko rozmawiać i wyciągać różne wnioski itd.... Nie ma sensu psuć sobie humorów. Chcę mężczyznę!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- btw. weszłam na profil ex na nk bo dodał nowe zdjęcie.... Boże jak pięknie wyszedł....ehhh szkoda że jest takim gnojem
|
|
#1188 | |
|
Zadomowienie
|
Olka to co widać na prawie wszystkich zdjęciach to jest tył samolotu a nie kabina pilotów. Porównałam nawet te zdjęcia ze zdjęciami samolotu sprzed katastrofy i jestem teraz pewna,że to na pewno jest tył
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do polskich głosów-nikt nie zaprzecza,że świadkami wypadku byli Polacy.Polacy też nakręcili tam filmik. Widziałam wywiad z naocznym świadkiem-Polakiem,który przebywał akurat w okolicy w jakimś hotelu. Pewnie,że dużo rzeczy jest dziwnych,ale akurat z pewnymi Twoimi stwierdzeniami się nie zgadzam. Nie wierzę w dobijanie-nie było czego. A ten filmik pojawił się w tylu wersjach,że ciężko stwierdzić ile razy coś było nakładane-czytałam o tym też na Onecie i widziałam dzisiaj wywiad ze specjalistą-nikt nie wie ile razy było montowane przy tym nagraniu. Głowa mnie boli...Był u mnie M. i zapytał mnie co bym odpowiedziała,gdyby ponownie przede mną uklęknął...hmm...i która to mówiła,że ponowne zaręczyny to przesada?
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Na klubie (mimo wszystko nie chciałabym, żeby taka naprzykład panna Mad go widziała)
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze... ja to bym chciała chociaż do setki dobić ![]() |
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiscie z kabiny pilota ktos wyszedł, było słychac głos o zabijaniu i został ten ktos zabity; -prawdopodobnie 3 osoby były tylko ranne, w tym niby jakas jedna duchowna -sa urzadzenia rozmagnesowujace cos tam, ze samolot traci orientacje; -jakas przyjaciolka kaczynskiego jechała na obchody pociagiem i mowiła, ze była piekna pogoda i nie było tam mgły (to skad sie wziełą mgła?) -powstały dwie wersje filmiku- jeden nakrecony przez ruska (ktory został zasztyletowany później) i jeden przez Polaka. Polak opowiadał, ze uciekł gdzies na bagna, gonił go jakis ruski i kazał mu oddac kasete- polak był cwany i dał mu czysta kasete, a nie ta z filmikiem. pierwotna wersja filmiku została usunieta ze stron rosyjskich -internauci rosyjscy pisza, ze dziwia sie polakom, ze tak ufajom ruskom. wiecie co.. nie wiem, czy to prawda, czy nie, ale zaczynam sie troche bac. w ogole jestesmy teraz łatwym łupem i z pewnoscia jeszcze nim przez jakis czas pozostaniemy... powiem wam cos jeszcze- mozecie mnie wysmiac lub uwierzyc. Znam taka osobę, która ma objawienia. Sa one zatwierdzone przez koscioł (nie zadna choroba psychiczna czy cos). I przypomniało mi sie, ze ona kiedys mowiła, ze jak polska straci niepodległosc, to na długie lata jej nie odzyska...
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
kurdeeeeeeee
chciałam przeprasować płaszcz i chyba go przypaliłam, na samym przodzie |
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...WIAT/485557209
przeczytajcie cały artykuł..
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zacytowanego... Nie wiem sama co o tym myśleć, ale wierzę, że są ludzie którzy mają objawienia, sny prorocze i takie tam. I odnośnie niepodległości Polski też jestem skłonna uwierzyć, że coś takiego może nastąpić. Nie oszukujmy się, jesteśmy krajem tak naprawdę biednym w dobry rząd i wyszkolone wojsko. Zasoby naszego wojska ograniczają się w wiekszości do rezerwistów w wieku mojego taty (no jakoś nie widzę żeby się stawił w pełnej gotowości w razie W, prędzej spakuje manatki, zabierze żonę, córkę, psa i kota i wyjedzie w pierony tak zwane). Także ja wierzę i w objawienia i w to, że jakaś wojna będzie. Może nie dziś, nie jutro, ale będzie. Przy czym wydaje mi się, że jak stracimy niepodległość to już nigdy jej nie odzyskamy.
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I powtarzam-po pierwsze-to nie kabina pilota.To tył samolotu,gdzie był bagażnik. Mógł ktoś tam przy tym grzebać,mógł nawet zostać postrzelone dla obezwładnienia (co zostało ukryte),ale w życiu nie uwierzę,że ktoś tę katastrofę przeżył. Oni lecieli z prędkością min. 230 km/h i samolot przekoziołkował i w ogóle siła była taka,że nie ma możliwości. Jeśli nie wierzycie,to zobaczcie też na Youtubie filmiki z katastrofy Kopernika i Kościuszki w latach 80tych- po prostu sieczka. Nawet są pokazane dokładnie ciała...
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Słabi jesteśmy - to fakt. Co z tego, że jest NATO, ONZ, Unia Europejska... jak coś to się wypną na nas - to więcej niż pewne ...
|
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze chyba nawet poszukam to co ona miała w tych objawieniach.. bo ktos mi to przysłał kiedys na maila..
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- a obama pojdzie sobie grac w golfa..
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
co do katastrofy - zgadzam się z Motylkiem.
co do lubego - on nie jest kombinatorem, nie podpuszcza mnie ot tak wie, ze to delikatny temat i nie wkręcałby mnie specjalnie z tą majówką. napisał to wszystko razem na pewno przypadkiem, bo po prostu tęskni i cieszy się na wspólny wypad. ale to, że gadał z tatą, napisał, żeby mnie trochę podekscecić jutro mi opowie, że chodziło o rąbanie drzewa po prostu ja sobie niepotrzebnie wszywam - ale już ochłonęłam OK, wracam do pracy PS skimos, bidulo - nie wiem, jak się takie przypalenia czyści, ale na pewno się da |
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
a ja uwazam, ze gdyby naprawde nie mieli jakiegos celu, to by tak wszystkiego nie sprzatali i by człowiekowi nie wzieli kasety. i nie wymienialiby swiateł na lotnisku.
http://filipstankiewicz.salon24.pl/1...pliwosci8B183B
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

)

I ja ostatnio tez często robię sałatkę z zupek

Chociaż mogę mieć przestarzałe informacje, bo ta sprawa ze spiskiem, zamachem i teoriami działa mi na nerwy i nie czytam na ten temat