Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;) - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-27, 22:40   #1231
Zwies
Zakorzenienie

Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Co się dzieje ?
Ja na wygnaniu jestem do około końca września - już około 230 dni z przerwami ale mam dość :/

Chcę do Tżta, mam za dużo obowiązków bieżących (w tym 2 egz z zimowego) i nie mam kiedy i siły do napisania mgr.

EDIT:
Reasumując nie mam motywacji :/

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy

Edytowane przez Zwies
Czas edycji: 2010-04-27 o 22:42
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 22:43   #1232
skimos
Zakorzenienie

Dot.: Tysiące chwil, marzeń, myśli i uczuć..Perypetie zazdrośnic, rozdział 17 ;)

Zwies
a kiedy wpadasz do PL?

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 22:46   #1233
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Zwies
a kiedy wpadasz do PL?
A i to właśnie kolejny problem - wróciłam tu 15 kwietnia, a na razie się nie szykuję :/

Stary 2010-04-27, 22:48   #1234
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
ojej, to złośliwa ta ciotka ale nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia
W rzymaniu rączek POD kołderką chyba ciotka nie przeszkodzi, albo?
Hmm... w sumie to mądrze prawisz
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 22:55   #1235
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Ja na wygnaniu jestem do około końca września - już około 230 dni z przerwami ale mam dość :/

Chcę do Tżta, mam za dużo obowiązków bieżących (w tym 2 egz z zimowego) i nie mam kiedy i siły do napisania mgr.

EDIT:
Reasumując nie mam motywacji :/
Będzie dobrze, wytrzymałaś już tyle, to dasz radę do końca...
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Hmm... w sumie to mądrze prawisz
A no widzisz, czasami coś mi się uda wymyślić
Stary 2010-04-27, 22:56   #1236
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

bry yyyyyyyy co ja to chciałam
a juz wiem chciałam sie pochwalić że dziś byłam na zajęciach z boksu , a jutro do pracy to chyba podpełznę bo czuje ze bede miec mega zakwasy bo byłam oprócz tego na rowerach (interwał + brzuch)

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

Edytowane przez czarna_kawa80
Czas edycji: 2010-04-27 o 22:57
czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 22:58   #1237
skimos
Zakorzenienie

Zwies ale monitoruj loty, czasem są całkiem tanie. I naprawdę, spróbuj wykorzystać ten czas tam.

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Kawa a Ty coś piłaś też?
Nie wiem czy po piwie (bo jakoś w łeb poszło) warto pisać listy motywacyjne

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

a ja wam powiem że TŻ zaczął pracy nowej szukać gadał o tym od lutego :P a tu dziś go młodszy od niego kierownik wkurzył i od razu się do roboty zabrał

Stary 2010-04-27, 23:01   #1238
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie dobrze, wytrzymałaś już tyle, to dasz radę do końca...
Tylko, że jak wy piszecie o obiadach, spaniu, spacerach czy czymkolwiek z Tż to już tylko się bardziej dołuję

W zasadzie my mieszkaliśmy 3 miesiące razem
I przez to też chyba bardziej cierpię - miałam wszystko :/

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Zwies ale monitoruj loty, czasem są całkiem tanie. I naprawdę, spróbuj wykorzystać ten czas tam.
Ale widzisz, nie mam kiedy - bo po 10 maja egzaminy na które jeszcze się nie uczyłam, potem chcę napisać chociaż trochę mgr i dopiero wtedy pojadę na 6 dni.

Mojemu Tż też udało się ewakuować z pracy

Stary 2010-04-27, 23:04   #1239
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Tylko, że jak wy piszecie o obiadach, spaniu, spacerach czy czymkolwiek z Tż to już tylko się bardziej dołuję

W zasadzie my mieszkaliśmy 3 miesiące razem
I przez to też chyba bardziej cierpię - miałam wszystko :/

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Ale widzisz, nie mam kiedy - bo po 10 maja egzaminy na które jeszcze się nie uczyłam, potem chcę napisać chociaż trochę mgr i dopiero wtedy pojadę na 6 dni.

Mojemu Tż też udało się ewakuować z pracy
Kurczę, chyba tak jak któraś już pisała - musisz sobie tak zorganizować czas, żeby mieć mało wolnych chwil na myślenie Nie widzę innej opcji...
Stary 2010-04-27, 23:05   #1240
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
a juz wiem chciałam sie pochwalić że dziś byłam na zajęciach z boksu , a jutro do pracy to chyba podpełznę bo czuje ze bede miec mega zakwasy bo byłam oprócz tego na rowerach (interwał + brzuch)
O żesz....
Chciałabym Cię zobaczyć pełznącą tak przez miasto...
Stary 2010-04-27, 23:09   #1241
skimos
Zakorzenienie

Zwies no ale jak napiszesz szybciej mgr to i też troszku szybciej przyjedziesz, tak? No to już! A nie się użalać! Czas Ci szybciej minie niż na rozmyślaniu

Stary 2010-04-27, 23:11   #1242
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

hej dziewczynki - ehhh nie mam sily was nadrobic bo zasypiam juz prawie wiec sie przywitam tylko
Stary 2010-04-27, 23:23   #1243
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
hej dziewczynki - ehhh nie mam sily was nadrobic bo zasypiam juz prawie wiec sie przywitam tylko
Czeeeeeeeeść
Stary 2010-04-27, 23:23   #1244
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ale się nie podpisał na bileciku skubaniec. Dopiero przez telefon mi powiedział, że to on. Pierwszy raz dostałam kwiaty pocztą Tak to się możemy godzić
oj zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
ja bym chciała spotkać takiego czarodzieja co machnie różdżką i będzie rozmiar 38
powiedz mu żeby do mnie wpadł
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Olka, to dyskryminacja nas, niefejsbukowych
to sobie zrób
Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Ilsa nie musisz na tego posta nawet odpowiadać i wcale nie chcę się kłócić ale niektóre Twoje teksty kurcze no, bo jak ktoś włosy farbuje to od razu jest obleśny
no nie podoba mi się w tym kolorze

Cytat:

a mój mi napisał, że miał właśnie męską rozmowę przy piwkie z ojcem - jak mężczyzna z mężczyzną. i dopisał: ”PS jutro wracam a majówka tuż-tuż ” - a ja oczywiście już mam swoją teorię na to, o czym była ta męska rozmowa, oraz na to, co się stanie na majówce
mmmm
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
mógł po prostu leżeć z połamanymi nogami ale żyć i przy okazji być pilotem, który wiedział co się stało...

A co do czarnych skrzynek... wszystko przy tym robią Rosjanie. Oni rozpracowują skrzynki, oni prowadzą dochodzenie, oni się zajmują wszytskim co tam było. Dlaczego nie zaproponowali współpracy Polakom?
Bo mają cos do ukrycia

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Polska zamontowała jeszcze dodatkowo trzecią skrzynkę i ta poleciała do Polski a nad tymi dwoma pracuje zespół złożony z Polaków i Rosjan. Po prostu po czymś takim nie leży się z połamanymi nogami. Gosiewskiego zidentyfikowali bo znaleźli gdzieś jego nos z blizną, którą ktoś rozpoznał że on miał. No sorry, jak ludzi rozpoznawali po napisie na obrączce albo po leżącym gdzieś nosie to nie ma opcji żeby komuś się ręka złamała czy noga.
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
a ja uwazam, ze gdyby naprawde nie mieli jakiegos celu, to by tak wszystkiego nie sprzatali i by człowiekowi nie wzieli kasety. i nie wymienialiby swiateł na lotnisku.
http://filipstankiewicz.salon24.pl/1...pliwosci8B183B
jakby nie wzięli to by coraz śmielej filmowali i w końcu by były w necie filmy trupa Kaczyńskiego. No to zabierali.
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
zabiera sie- byc moze. ale tego ruska, miał na imie chyba aleksjej czy jakos tak- zasztyletowano!
nie chce juz sie wypowiadac, bo kazdy ma swoje zdanie, ale przeczytałam te dwa artykuły i powiem wam, ze szok... mimo wszystko..
no to co, to jest Rosja, tam pewnie co drugiego mordują
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Mi się gdzieś obiło o uszy, że facet zastrzelony Nie wiem. I... nie obchodzi mnie to. Rzygam tą sprawą, bo nawet jeśli coś tam się stało, to i tak się o tym nie dowiemy. Artykułów nie czytam, filmów nie oglądam bo mi szkoda na to czasu już... to i tak nic nie zmieni. A co ma być to będzie. Jakby miała być wojna, to szczęśliwie, że z tego mojego szczecińskiego zadupia mam blisko do Niemiec albo do Szwecji
najpierw go postrzelili i trafił do szpitala ale tam niby ktoś przyszedł i zadał 3 ciosy nożem. Jasne, bo przecież w szpitalu nie sprawdzają pokrewieństwa... taka urban legend nowa, nie martw się. Ludzie nie mają co robić to twierdzą że słyszą głosy przecież jak się do kogoś strzela to zostaje proch na ubraniach i ciele, którego już się nie bardzo da wywabić. No i zostaje kula w ciele poza tym rana postrzałowa nie jest szarpana jak od wypadków więc by wszystko poznali

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 23:25   #1245
Zwies
Zakorzenienie

Rodzynka, skimos i tu jest właśnie problem - nie potrafię się zająć niczym sensownym, ciągle się tylko bawię :/

Brak mi motywacji :/
Kiedyś pisałam raporty 25 stronicowe w 2 dni (a raport zadawany co tydzień) i dawałam radę a teraz nie umiem się zmusić do niczego :/
Myślę o Tż, oglądam zdjęcia, śpię z misiem, który dostałam właśnie na wyjazd :/
No masakra, się po prostu rozkleiłam :/

Stary 2010-04-27, 23:59   #1246
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Wszystko się udało,więc jeszcze w tym tygodniu M. odbierze prawko
ciesze sie

Cytat:
poza tym masakra - nie powinnam tu pisać, ale to jest obrzydliwe i śmieszne zarazem. w ramach wprowadzenia Wam napiszę, że jak jestem w lasku, to nie cierpię siusiać w krzaczkach, bo ZAWSZE sobie obsiusiam nogawki. choćbym nie wiem jak się gimnastykowała. Dlatego też przestałam to praktykować dziś siusiałam na uczelni - lewitacja nad tą obskurną toaletą skończyła się... domyślcie się. doleciałam do autobusu, czając się między ludźmi, a pan na przystanku do mnie: "ooo, piesek panią obsikał? " masakra. czuję się jak skończona kretynka, cóż... pierwszy raz mi się to zdarzyło w toalecie... masakra.
przybiegłam do domu, przebrałam się (!!!), nadrobiłam i lecę do łorku... może jak będzie luźniej wieczorem, to się odezwę z pracy
miłegooooo
no wiesz, jak mogłaś sie posikać ??

Cytat:
Napisane przez malgorzatek85 Pokaż wiadomość
Ja juz chyba naprwde mam dola.W nocy prawie wogole nie spalam,rozmyslalam,zastan awialam sie co robic.Martwi mnie ta cala sytuacja z tż,nie chce zeby to sie skonczylo!
O 8:30 dzwoni do mnie moj promotor i oswiadcza mi na 2miesiace przed obrona,ze nie moze byc moim promotorem!!!nie chcecie wiedziec jaka byla moja mina.Caly dzien chodzilam,pytania od dziewczyn,typu co sie stalo etc
Tż niby dzisiaj i pisze,ale bez czulych slowek,oficjalnie...Boje sie,ze to juz koniec!!! ;(;(;(
a czemu nie może być już Twoim promotorem?

napewno to nie koniec a Ty do niego normalnie piszesz?

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Wiem, że mnie tu zaraz zlinczujecie, że znowu poruszam temat ale zwracam honor Madzi odnośnie filmiku po katastrofie. Dlaczego? Rozmawiałam z tatą o tym, że ponoć specjaliści nic nie widzą i nie słyszą na tym filmiku. Tato powiedział, że słychać polskie głosy, kazał mi posłuchać na małych słuchawkach (pchełkach) i rzeczywiście-SŁYCHAĆ.
Wniosek?
Ruskie nam ubiły pilotów i tuszują sprawę co by kolejnej wojny światowej nie było.
no widzisz a nie chciałaś mi wierzyć..

Cytat:

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
szalejesz
Stary 2010-04-28, 00:02   #1247
Claris
Zakorzenienie

Miałam dzisiaj bardzo dołujący dzień. Myślałam, że to już koniec nauki dla mnie i zajmę się teraz pisaniem mgr, a tu się okazało, że nie zdałam jednego kolokwium zaliczeniowego i dalej muszę się uczyć I załapałam doła, że ja tej pracy nie zdąrzę napisać, nie mówiąc już o nauce z całych 5 lat, gdzie nadal nie mamy nawet zagadnień, bo 20 osób na roku jeszcze nie podało tematów prac do dziekanatu Mam kupę rzeczy jeszcze do przeczytania, opracowania i napisania...
Tak więc podjęłam decyzję, że opuszczam Was na ten czas, bo zwyczajnie się boję, że się nie wyrobię, a we wrześniu nie mogę się bronić, za dużo mam ambitnych planów związanych z moją dalszą przyszłością, żeby to odwlekać, chce już zakończyć przygodę z tą uczelnią, no i ślub - wiadomo.

Zyczę Wam dużo szczęścia i radości z dnia codziennego u boku Waszych ukochanych i bliskich Wam osób (to do singielek Naszych)

Już za Wami tęsknię
3majcie się
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 00:08   #1248
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Zyczę Wam dużo szczęścia i radości z dnia codziennego u boku Waszych ukochanych i bliskich Wam osób (to do singielek Naszych)

Już za Wami tęsknię
3majcie się

No i z kim ja teraz się będę ścigać po odlewki ?

Trzymaj się i nie martw - dasz radę ze wszystkim
Będę tęsknić
Stary 2010-04-28, 00:09   #1249
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam dzisiaj bardzo dołujący dzień. Myślałam, że to już koniec nauki dla mnie i zajmę się teraz pisaniem mgr, a tu się okazało, że nie zdałam jednego kolokwium zaliczeniowego i dalej muszę się uczyć I załapałam doła, że ja tej pracy nie zdąrzę napisać, nie mówiąc już o nauce z całych 5 lat, gdzie nadal nie mamy nawet zagadnień, bo 20 osób na roku jeszcze nie podało tematów prac do dziekanatu Mam kupę rzeczy jeszcze do przeczytania, opracowania i napisania...
Tak więc podjęłam decyzję, że opuszczam Was na ten czas, bo zwyczajnie się boję, że się nie wyrobię, a we wrześniu nie mogę się bronić, za dużo mam ambitnych planów związanych z moją dalszą przyszłością, żeby to odwlekać, chce już zakończyć przygodę z tą uczelnią, no i ślub - wiadomo.

Już za Wami tęsknię
3majcie się
Ojjjj szkodaaa wracaj do Nas szybko i pozaliczaj wszystko
Stary 2010-04-28, 00:09   #1250
skimos
Zakorzenienie

Claris trzymam kciuki co by wszystko się udało terminowo i bezproblemowo I czekamy na Ciebie

Stary 2010-04-28, 00:10   #1251
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Chcę do domu
już niedługo

pagka, miałaś napisać w klubie

Claris, rozumiem Cię - decyzja mądra, ale... KTO BĘDZIE NOWYCH CZŁONKÓW DO KLUBU ZAPRASZAĆ?!
zaglądnij np. raz w tygodniu, co? tak na godzinkę, żeby odpocząć od nauki nie musisz nadrabiać (w sumie to nikt nie ma takiego nakazu ), po prostu napisz, co u Ciebie i pobądź z nami chwilkę
spokojnie Ci się wszystko uda załatwić zdolna jesteś przecież (i piękna jak młoda Britnej )

cześć i czołem - spadam do magisterki (samo pisanie tego słowa mnie usypia )
pappapa

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-04-28 o 00:12
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 00:13   #1252
Claris
Zakorzenienie

O klub się nie martwcie, piszcie w odpowiednich tematach co i jak, a ja się wszystkim zajmę
Postaram się czasem napisać, jak będzie coś ciekawego u mnie, ale nie będę nadrabiać

kochane jesteście
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 00:14   #1253
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:

Claris, rozumiem Cię - decyzja mądra, ale... KTO BĘDZIE NOWYCH CZŁONKÓW DO KLUBU ZAPRASZAĆ?!
to fakt mam nadzieję że się szybko uporasz z nauką

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 00:15   #1254
raingirl
Zakorzenienie

Zaczynam padać na nos. Spadam spać bo zaraz zaryję w komputer i przywitam jutro TŻ z gustownym i pociągającym siniakiem na twarzy
Dobranoc Zazdrośnice

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
O klub się nie martwcie, piszcie w odpowiednich tematach co i jak, a ja się wszystkim zajmę
Postaram się czasem napisać, jak będzie coś ciekawego u mnie, ale nie będę nadrabiać

kochane jesteście
Nie martw się , jak coś ciekawego się zdarzy to na pewno otrzymasz telegraficzny skrót
Stary 2010-04-28, 00:15   #1255
mały_groszek
Zadomowienie

GG do mały_groszek

Oj....ale tempo..
Nadrabiam Was,ale chyba nie uda mi się całości.

Claris,znam ten ból..
Mam czasami po kilka zaliczeń w tygodniu,jak coś nie pójdzie,to od razu wszystko się nakłada I jeszcze to pisanie pracy..
Także,trzymam kciuki..!

mały_groszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 00:18   #1256
madziamacius8786
Zakorzenienie

[QUOTE=najfajniejsza;18876 614

cześć i czołem - spadam do magisterki (samo pisanie tego słowa mnie usypia )
pappapa [/QUOTE]
miłego pisania

Uciekam spać. Dobranoc

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-04-28 o 00:47
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 06:54   #1257
carmelova
Zakorzenienie

Dzień dobry śpiochy

Nadrobię Was w pracy
A tymczasem wskakuję pod prysznic, nakładam twarz, na rowerek i do firmy ;-)
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 07:44   #1258
elena_100
Wtajemniczenie

Dzień dobry. Znowu mi się nie chce. Nic.

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 07:51   #1259
raingirl
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ilsa, najlepsze życzenia z okazji urodzin !
Stary 2010-04-28, 08:03   #1260
skimos
Zakorzenienie

Oooo Ilsa dołączam się do życzeń rain

Ja zaraz kontynuuję szukanie pracy na wakacje żeby coś mieć z głowy i wrócić do tego w czerwcu, potem może powystawiam coś na all bo w portfelu się dziwnie pusto zrobiło

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości