|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piekna IX
heheh ja u swojego reumatologa mam chody, nie musze czekac kilka miesiecy na termin tylko przyjmuje mnie od reki bo jestem jego najmlodsza pacjentką
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dziwie sie
|
|
#4504 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz talent i wyobraźnię![]() Cytat:
ale się 2 miesiące temu opamiętałam, założyłam konto oszczędnościowe i co miesiąc przelewam na nie połowę wypłaty i stypendium naukowego
|
||
|
|
|
#4505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jak wrócę z zajęć to się zajmę analizą twoich fotek, bo teraz muszę się jeszcze douczyć na laborkę
![]() Cytat:
Muszę się już zbierać, najpierw mam laborę z metro, później wykład, potem lecę na poważną rozmowę z jednym wykładowcą, a potem mam labory z silników. Będzie wejściówka, a ja nawet tematu nie znam, ale liczę na to, że koledzy mnie czegoś nauczą przez te pół dnia
Edytowane przez ichii Czas edycji: 2010-04-28 o 13:19 |
|
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
Dziewczyny, mnie odkąd chodzę na aerobik też zaczęły boleć kolana i instruktor polecił mi kupić glukozaminę i łykać. Mówił, że efekty będą po ok. 6 tygodniach przyjmowania (brałam początkowo 2 tabletki dziennie, a później już po jednej, i do teraz biorę jedną dziennie) i rzeczywiście po 1,5 miesiąca kolana przestały boleć. Polecam ![]() Aniu, ja też muszę oszczędzać, oj muszę... Dlatego mam całkowitego bana na zakup kosmetyków w maju A od ok. dwóch miesięcy nie kupuję czegoś co mam w domu, tylko kończę to co mam. Fajnie, jak tak nadmiar kosmetyków znika
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
bo niektóre baby to miały niezbyt fajnie, ale same sobie winne upierdliwe i same sobie diagnozy stawiały i sie wykłocały z lekarzami jakie to one maja mieć badania i lekarstwa Neheszta ja na twoim miejscu nie poprzestałabym na tym rehabilitancie poszłam bym do jeszcze kilku lekarzy. Ja jak mialam takie problemy z noga( na poczatku też myślałam ze z kolanem) poszłam do polecanego rehabilitanta z mnóstwem jakis dyplomów certyfikatów i mi powiedział ze nie ma sensu żebym szła do szpitala bo bede chodzic do niego to mi pomoze. Całe szczeście nastepnego dnia poszłam do szpitala bo inaczej leżałabym poźniej w stanie krytycznym . Rozumiem ze masz inny problem niż ja, ale zawsze lepiej sie upewnić w kilku źródłach. Ja się od lekarzy też nasłuchałam miedzy innymi że bedą mi musieli kilka śrubek w kręgosłup wsadzić, albo że czeka mnie wózek inwalidzki. Na niektórych lekarzy szkoda słow. ale się rozpisałam
|
|
|
|
|
#4508 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja jak cwicze to mi cos w kolanach trzeszczy i skrzypi starosc nie radosc ![]() bylam w koncu w rossmanie i kupilam te chusteczki samoopalajace a oprocz tego -baze daxa -oliwke hipp -oliwke do kapieli -pomidorową maseczke nawilżającą -różowa odzywke gliss kur -plyn do plukania ust colgate whitening -eyeliner wibo -szminke maybelline watershine a teraz lece na solarium
|
|
|
|
#4509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam prawie cały kręgosłup w śrubach i prętach Muszę wybrać jakiś fundusz emerytalny ale w ogóle nie wiem jaki
|
|
#4510 |
|
Moderator
|
O dziewczynki nawet nie wiedziałam że macie takie problemy ze zdrowiem.
Ja jako nastolatka uszkodziłam sobie coś w kciuku. Chodziłam długo na zabiegi laserem. Chirurg mi powiedział że do końca życia będzie mi się to mogło odzywać. Od tego czasu (jakoś początek liceum) już zawsze miałam zwolnienie z wf bo nie mogłam wykonywać większości ćwiczeń angażujących dłoń (gry w których łapie się piłkę w dłonie lub odbija jak w siatkówce, stanie na rękach, przewroty gdzie podpiera się dłońmi itp w praktyce poza bieganiem prawie wszystko) Co do kolan to też mam problemy - dosłownie przy każdym zgięciu mi coś w nich strzela i przeskakuję, czasem jest to bolesne. Czyje jakbym nie miała smarowania w kolanach. Ale zwlekam z wizytą u lekarza a mam tak od wielu wielu lat.
|
|
#4511 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4512 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem zupełnie zdrowa, główną przyczyną mojego zdrowia jest zapewne fakt, że nie chodzę do lekarzy
![]() Znaczy chodzę, ale tylko do dentysty, wszyscy lekarze mnie rozczarowują, jestem pewna, że z ich leczenia wynika głównie krzywda dla mojego organizmu, zamierzam się sama zajmować swoimi chorobami To jest zawód, który darzę najmniejszym szacunkiem. I chyba w sumie jedyny, o którym mogę tak powiedzieć ![]() Przypomniałam sobie jeszcze o takim zawodzie jak ksiądz. Też jest w grupie zawodów zbędnych. Przynajmniej dla mnie.
Edytowane przez ichii Czas edycji: 2010-04-28 o 13:28 |
|
|
|
#4513 | |||||
|
Zakorzenienie
|
life is brutal
![]() daj znać jak się sprawuje Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzisiaj dostałam buziaka od tego Pana młodszego ode mnie Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)ale z tym ksiedzem to sie zgodze ![]() ja tez chce od kogos buziaka! (i juz mam nawet kandydata Ty to glupia jestes i tyle
|
||
|
|
|
#4515 |
|
Moderator
|
Zyskowa czemu ty tak narzekasz na figurkę jak na zdjęciach w albumie wyglądasz super?
|
|
#4516 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2 razy się do tego zabierali ale miałam za słabe wyniki krwi i nie mogli zrobić badania. A jak poszłam do innego ortopedy to też stwierdził, że mam za mało chrząstki ale żeby nic z tym nie robić bo artroskopia i podanie w czasie zabiegu leku pomoże tylko na jakiś czas. Cytat:
Idę naolejować włoski
|
|
#4517 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez sie niestety zgodze co do ksiezy...niestety bo uwazam, ze jeszcze kiedys bylo zupelnie inaczej i jak bylam mala to dazylam ich szacunkiem...ale jakis czas temu młody ksiadz najpierw pytał jaka nosze bielizne a potem zaproponował mi seks....i od tego czasu juz nie wierze ze istnieja jeszcze ksieza tacy jak kiedys, którzy naprawde czuja powolanie
|
|
|
|
#4518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale nie chodzi o to, tylko o samą ideę bycia księdzem, nawet tym całkiem poprawnym ![]() Idę zaraz kupić buty, najlepiej do 20 zł, bo mam wieczorem imprezę i nie mam żadnych butów, które pasowałyby do mojej kreacji Pieniędzy też nie mam, dlatego nie wiem jak tego dokonam
|
|
|
#4519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no bo wydaje mi się, że do was mi jeszcze daleko... Ale po maturze wracam do ćwiczeń
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() chyba jakiś wirus panuje i mnie położył... ![]() muszę szybko wyzdrowieć
|
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Pan O. do mnie napisał czy wpadne wieczorem...
hmm... kusi ale z drugiej strony nie chce zeby było to co kiedys;/
|
#4523 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hey kochane
mam wkoncu dowód osobisty Cytat:
Cytat:
![]() I jak ta baza Ci wyszła ? :-> Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zyskowa
|
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Renatka89 wraaacaj ! |
|
|
|
|
#4525 |
|
Wtajemniczenie
|
honey od 3 tyg uzywam i wydaje mi sie ze sa pelniejsze...no ale nie wiem czy rzeczywiscie tak jest czy tylko mi sie wydaje
|
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
masaże też robia swoje
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam szamponetke Kawowy Brąz bede sie odsiweżać jeeeaaaa
hehehehe
|
#4528 |
|
Wtajemniczenie
|
A mierzyłas ?:-> a jak uzywasz w oliwce czy jakims mazidelku?
|
#4529 |
|
Wtajemniczenie
|
No niestety, byłam już tak powykrzywiana, że operacja była konieczna
ale to nic przeszłam swoje i się cieszę że już po, minęło już 11 lat, niektórzy to mają kilka operacji bo stopniowo prostują kręgosłup ![]() Przesłała bym Wam linka do zdjęć jak to się robi ale to niezbyt przyjemny widok ![]() Honey dziękuję
|
#4530 |
|
Wtajemniczenie
|
mozna się przyłączyc?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

+ korekcja powiek górnych 

masz talent i wyobraźnię
Dlatego mam całkowitego bana na zakup kosmetyków w maju 

Pieniędzy też nie mam, dlatego nie wiem jak tego dokonam