Wielbicielki Piekna IX - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-27, 23:19   #4501
1985SiWA
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piekna IX

heheh ja u swojego reumatologa mam chody, nie musze czekac kilka miesiecy na termin tylko przyjmuje mnie od reki bo jestem jego najmlodsza pacjentką
Stary 2010-04-27, 23:19   #4502
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
to by bylo
nooo dostałam ogromne oczy jak to usłyszałam
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-27, 23:24   #4503
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
heheh ja u swojego reumatologa mam chody, nie musze czekac kilka miesiecy na termin tylko przyjmuje mnie od reki bo jestem jego najmlodsza pacjentką

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
nooo dostałam ogromne oczy jak to usłyszałam
nie dziwie sie
Stary 2010-04-27, 23:54   #4504
cashmere20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Marta gratuluję stażu - kiedyś moim marzeniem było zostać przedszkolanką

Przy okazji mój syrenkowy makijaż
więcej tu https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post18862798
ekstra masz talent i wyobraźnię

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
kurde musze zaczac oszczedzać. Wydaje miesięcznie po 2000 zł na pierdoły. Imprezy, kosmetyki, ciuchy, bizu...
masakra a juz nie mam gdzie tego kłaść;/
ja podobnie robiłam ale się 2 miesiące temu opamiętałam, założyłam konto oszczędnościowe i co miesiąc przelewam na nie połowę wypłaty i stypendium naukowego
cashmere20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 07:11   #4505
ichii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
masz jakieś konkretne zdjęcia na myśli
dziękuję

Jak wrócę z zajęć to się zajmę analizą twoich fotek, bo teraz muszę się jeszcze douczyć na laborkę
Cytat:
łohohoh długa historia
najpierw miałam chondromalację
ale poszłam do innego rehabilitanta i stwierdził że źle robię przysiady
potem tak mnie zaczęło nawalać (w sensie boleć) że ojciec tZ załatwił mi wizytę u bardzo znanego i dobrego ortopedy (ortopeda lecha poznan) i on powiedział że mam dysplazję i chciał mnie pokroić wstawić 3 śrubki w kolano a za X lat endoproteza tak czy siak
potem poszłam do rehabilitanta który powiedział że kroić mnie nie muszą jak narazie i powiedział że to wszystko od kręgosłupa bo jestem wykrzywiona bardziej na jeden bok przez co bardziej obciążam to kolano
no i tak chodzę do niego chodzę on mnie wykręca, nastawia w kręgosłupie robi różne masaże kolana no i nie boli już od 2 miesięcy (oczywiście pomijam taki np. godzinny ból, bo wcześniej było cały dzień całą noc)

a ja korzystam z życia biegam i szaleje póki mogę bo tak naprawdę nie wiem co mi jest narazie chodzę do tego który mi pomaga, ale czy tak zawsze będzie to nie mam pojęcia

A ta cała historia trwała 3 lata i przez 3 lata bolało
w między czasie chodziłam na fizjoterapię, brałam lekarstwa i zastrzyki w kolano
Mój przyjaciel był u niego wczoraj, mam nadzieję, że mu pomoże, bo jego poprzednicy chcieli temu chłopakowi ładować kamery do kolana

Muszę się już zbierać, najpierw mam laborę z metro, później wykład, potem lecę na poważną rozmowę z jednym wykładowcą, a potem mam labory z silników. Będzie wejściówka, a ja nawet tematu nie znam, ale liczę na to, że koledzy mnie czegoś nauczą przez te pół dnia

Edytowane przez ichii
Czas edycji: 2010-04-28 o 13:19
ichii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 08:57   #4506
magda2109
Zakorzenienie

Czeeeść

Dziewczyny, mnie odkąd chodzę na aerobik też zaczęły boleć kolana i instruktor polecił mi kupić glukozaminę i łykać. Mówił, że efekty będą po ok. 6 tygodniach przyjmowania (brałam początkowo 2 tabletki dziennie, a później już po jednej, i do teraz biorę jedną dziennie) i rzeczywiście po 1,5 miesiąca kolana przestały boleć. Polecam

Aniu, ja też muszę oszczędzać, oj muszę... Dlatego mam całkowitego bana na zakup kosmetyków w maju A od ok. dwóch miesięcy nie kupuję czegoś co mam w domu, tylko kończę to co mam. Fajnie, jak tak nadmiar kosmetyków znika
Stary 2010-04-28, 10:27   #4507
kasiaaczek
Zakorzenienie

Dzień dobry ja teraz przyjechałam na chwile do domu później jeszcze wykład i wolne,a w piątek licze że rektorskie zrobią to może mi jakies zajecia odpadna

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Jak leżałam na reumatologii to tez miałam fajnie bo najmłodsza i wszystkie pielegniarki i lekarze tacy mili bo niektóre baby to miały niezbyt fajnie, ale same sobie winne upierdliwe i same sobie diagnozy stawiały i sie wykłocały z lekarzami jakie to one maja mieć badania i lekarstwa

Neheszta ja na twoim miejscu nie poprzestałabym na tym rehabilitancie poszłam bym do jeszcze kilku lekarzy. Ja jak mialam takie problemy z noga( na poczatku też myślałam ze z kolanem) poszłam do polecanego rehabilitanta z mnóstwem jakis dyplomów certyfikatów i mi powiedział ze nie ma sensu żebym szła do szpitala bo bede chodzic do niego to mi pomoze. Całe szczeście nastepnego dnia poszłam do szpitala bo inaczej leżałabym poźniej w stanie krytycznym . Rozumiem ze masz inny problem niż ja, ale zawsze lepiej sie upewnić w kilku źródłach.

Ja się od lekarzy też nasłuchałam miedzy innymi że bedą mi musieli kilka śrubek w kręgosłup wsadzić, albo że czeka mnie wózek inwalidzki. Na niektórych lekarzy szkoda słow.

ale się rozpisałam
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 11:00   #4508
sigila86
Wtajemniczenie

hej

ja jak cwicze to mi cos w kolanach trzeszczy i skrzypi starosc nie radosc
bylam w koncu w rossmanie i kupilam te chusteczki samoopalajace a oprocz tego
-baze daxa
-oliwke hipp
-oliwke do kapieli
-pomidorową maseczke nawilżającą
-różowa odzywke gliss kur
-plyn do plukania ust colgate whitening
-eyeliner wibo
-szminke maybelline watershine
a teraz lece na solarium
sigila86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 12:15   #4509
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
Dzień dobry ja teraz przyjechałam na chwile do domu później jeszcze wykład i wolne,a w piątek licze że rektorskie zrobią to może mi jakies zajecia odpadna

Jak leżałam na reumatologii to tez miałam fajnie bo najmłodsza i wszystkie pielegniarki i lekarze tacy mili bo niektóre baby to miały niezbyt fajnie, ale same sobie winne upierdliwe i same sobie diagnozy stawiały i sie wykłocały z lekarzami jakie to one maja mieć badania i lekarstwa

Neheszta ja na twoim miejscu nie poprzestałabym na tym rehabilitancie poszłam bym do jeszcze kilku lekarzy. Ja jak mialam takie problemy z noga( na poczatku też myślałam ze z kolanem) poszłam do polecanego rehabilitanta z mnóstwem jakis dyplomów certyfikatów i mi powiedział ze nie ma sensu żebym szła do szpitala bo bede chodzic do niego to mi pomoze. Całe szczeście nastepnego dnia poszłam do szpitala bo inaczej leżałabym poźniej w stanie krytycznym . Rozumiem ze masz inny problem niż ja, ale zawsze lepiej sie upewnić w kilku źródłach.

Ja się od lekarzy też nasłuchałam miedzy innymi że bedą mi musieli kilka śrubek w kręgosłup wsadzić, albo że czeka mnie wózek inwalidzki. Na niektórych lekarzy szkoda słow.

ale się rozpisałam
Dzień dobry

Ja mam prawie cały kręgosłup w śrubach i prętach

Muszę wybrać jakiś fundusz emerytalny ale w ogóle nie wiem jaki

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 12:53   #4510
tylkokasia
Moderator

O dziewczynki nawet nie wiedziałam że macie takie problemy ze zdrowiem.
Ja jako nastolatka uszkodziłam sobie coś w kciuku. Chodziłam długo na zabiegi laserem. Chirurg mi powiedział że do końca życia będzie mi się to mogło odzywać. Od tego czasu (jakoś początek liceum) już zawsze miałam zwolnienie z wf bo nie mogłam wykonywać większości ćwiczeń angażujących dłoń (gry w których łapie się piłkę w dłonie lub odbija jak w siatkówce, stanie na rękach, przewroty gdzie podpiera się dłońmi itp w praktyce poza bieganiem prawie wszystko)
Co do kolan to też mam problemy - dosłownie przy każdym zgięciu mi coś w nich strzela i przeskakuję, czasem jest to bolesne. Czyje jakbym nie miała smarowania w kolanach. Ale zwlekam z wizytą u lekarza a mam tak od wielu wielu lat.

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 13:07   #4511
sigila86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja mam prawie cały kręgosłup w śrubach i prętach

Muszę wybrać jakiś fundusz emerytalny ale w ogóle nie wiem jaki
uuu naprawde? biedna
Stary 2010-04-28, 13:27   #4512
ichii
Wtajemniczenie

Ja jestem zupełnie zdrowa, główną przyczyną mojego zdrowia jest zapewne fakt, że nie chodzę do lekarzy
Znaczy chodzę, ale tylko do dentysty, wszyscy lekarze mnie rozczarowują, jestem pewna, że z ich leczenia wynika głównie krzywda dla mojego organizmu, zamierzam się sama zajmować swoimi chorobami To jest zawód, który darzę najmniejszym szacunkiem. I chyba w sumie jedyny, o którym mogę tak powiedzieć

Przypomniałam sobie jeszcze o takim zawodzie jak ksiądz. Też jest w grupie zawodów zbędnych. Przynajmniej dla mnie.

Edytowane przez ichii
Czas edycji: 2010-04-28 o 13:28
ichii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 13:31   #4513
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez honey1012 Pokaż wiadomość
Bezsensu bo ja im zaplace a potem sie nie dostane np :/
life is brutal
Cytat:
Napisane przez sigila86 Pokaż wiadomość
a z mazidel testuje olejek powiekszajacy biust
daj znać jak się sprawuje
Cytat:
Dziewczyny wymyśliłam że wezmę udział w maratonie
Fakt faktem to jest minimum rok przygotowań (jak dla mnie) do takiego dystansu, ale zrobię to!!!
skąd ten pomysł?
Cytat:
Napisane przez ichii Pokaż wiadomość
Wyślę ci link przez pw i wkleję go jeszcze w klubie, jeśli byłoby więcej chętnych
kopara mi opadła
Cytat:
jak ja bym chciała tz z którym mogłabym opijac sukcesy i zapijac smutki
ja też
dzisiaj dostałam buziaka od tego Pana młodszego ode mnie
Cytat:
kurde musze zaczac oszczedzać. Wydaje miesięcznie po 2000 zł na pierdoły. Imprezy, kosmetyki, ciuchy, bizu...
masakra a juz nie mam gdzie tego kłaść;/
możesz kłaść u mnie w pokoju
Cytat:
Napisane przez *MaYa* Pokaż wiadomość
Oglądałam Twoje zdjęcia i nie wiem dlaczego tak ciągle narzekasz na swoją figurę I mam taką samą biżuterię jak Ty- kolczyki i naszyjnik z kwiatkami
A propos diety to idę w piątek po receptę do lekarza i od razu zbadam sobie poziom cholesterolu- zobaczę jak Dukan działa na zdrowie
Cytat:
Napisane przez Tygrryska Pokaż wiadomość
ja tez nie wiem czemu
ale ja wiem czemu: bo wy wszystkie jesteście ładne szczupłe, a ja nie
Stary 2010-04-28, 13:51   #4514
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
O dziewczynki nawet nie wiedziałam że macie takie problemy ze zdrowiem.
Ja jako nastolatka uszkodziłam sobie coś w kciuku. Chodziłam długo na zabiegi laserem. Chirurg mi powiedział że do końca życia będzie mi się to mogło odzywać. Od tego czasu (jakoś początek liceum) już zawsze miałam zwolnienie z wf bo nie mogłam wykonywać większości ćwiczeń angażujących dłoń (gry w których łapie się piłkę w dłonie lub odbija jak w siatkówce, stanie na rękach, przewroty gdzie podpiera się dłońmi itp w praktyce poza bieganiem prawie wszystko)
Co do kolan to też mam problemy - dosłownie przy każdym zgięciu mi coś w nich strzela i przeskakuję, czasem jest to bolesne. Czyje jakbym nie miała smarowania w kolanach. Ale zwlekam z wizytą u lekarza a mam tak od wielu wielu lat.
tez tak mam, slyszalam ze dobrze jesc galaretke na to

Cytat:
Ja jestem zupełnie zdrowa, główną przyczyną mojego zdrowia jest zapewne fakt, że nie chodzę do lekarzy
Znaczy chodzę, ale tylko do dentysty, wszyscy lekarze mnie rozczarowują, jestem pewna, że z ich leczenia wynika głównie krzywda dla mojego organizmu, zamierzam się sama zajmować swoimi chorobami To jest zawód, który darzę najmniejszym szacunkiem. I chyba w sumie jedyny, o którym mogę tak powiedzieć

Przypomniałam sobie jeszcze o takim zawodzie jak ksiądz. Też jest w grupie zawodów zbędnych. Przynajmniej dla mnie.
ja tam do lekarzy specjalnie nic nie mam (tez staram sie ich unikac )
ale z tym ksiedzem to sie zgodze

Cytat:
ja tez chce od kogos buziaka!
(i juz mam nawet kandydata)

Cytat:
Ty to glupia jestes i tyle
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 13:51   #4515
tylkokasia
Moderator

Zyskowa czemu ty tak narzekasz na figurkę jak na zdjęciach w albumie wyglądasz super?

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 13:59   #4516
*MaYa*
Raczkowanie

GG do *MaYa*

Cytat:
Jak wrócę z zajęć to się zajmę analizą twoich fotek, bo teraz muszę się jeszcze douczyć na laborkę

Mój przyjaciel był u niego wczoraj, mam nadzieję, że mu pomoże, bo jego poprzednicy chcieli temu chłopakowi ładować kamery do kolana

Muszę się już zbierać, najpierw mam laborę z metro, później wykład, potem lecę na poważną rozmowę z jednym wykładowcą, a potem mam labory z silników. Będzie wejściówka, a ja nawet tematu nie znam, ale liczę na to, że koledzy mnie czegoś nauczą przez te pół dnia
Też miałam mieć artroskopię 2 razy się do tego zabierali ale miałam za słabe wyniki krwi i nie mogli zrobić badania. A jak poszłam do innego ortopedy to też stwierdził, że mam za mało chrząstki ale żeby nic z tym nie robić bo artroskopia i podanie w czasie zabiegu leku pomoże tylko na jakiś czas.

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Czeeeść

Dziewczyny, mnie odkąd chodzę na aerobik też zaczęły boleć kolana i instruktor polecił mi kupić glukozaminę i łykać. Mówił, że efekty będą po ok. 6 tygodniach przyjmowania (brałam początkowo 2 tabletki dziennie, a później już po jednej, i do teraz biorę jedną dziennie) i rzeczywiście po 1,5 miesiąca kolana przestały boleć. Polecam

Aniu, ja też muszę oszczędzać, oj muszę... Dlatego mam całkowitego bana na zakup kosmetyków w maju A od ok. dwóch miesięcy nie kupuję czegoś co mam w domu, tylko kończę to co mam. Fajnie, jak tak nadmiar kosmetyków znika
Mi ortopeda też kazał to brać ale powiedział, że jak przestanę brać to problem powróci. Całe szczęście nie boli mnie non stop tylko co jakiś czas się "odzywa" i pobolewała przez kilka dni

Idę naolejować włoski

Z pasji do gotowania http://dietetycznie-fantastycznie.blogspot.com/
*MaYa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 14:15   #4517
sigila86
Wtajemniczenie

ja tez sie niestety zgodze co do ksiezy...niestety bo uwazam, ze jeszcze kiedys bylo zupelnie inaczej i jak bylam mala to dazylam ich szacunkiem...ale jakis czas temu młody ksiadz najpierw pytał jaka nosze bielizne a potem zaproponował mi seks....i od tego czasu juz nie wierze ze istnieja jeszcze ksieza tacy jak kiedys, którzy naprawde czuja powolanie
Stary 2010-04-28, 14:41   #4518
ichii
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez sie niestety zgodze co do ksiezy...niestety bo uwazam, ze jeszcze kiedys bylo zupelnie inaczej i jak bylam mala to dazylam ich szacunkiem...ale jakis czas temu młody ksiadz najpierw pytał jaka nosze bielizne a potem zaproponował mi seks....i od tego czasu juz nie wierze ze istnieja jeszcze ksieza tacy jak kiedys, którzy naprawde czuja powolanie
Moja współlokatorka mówi tak samo, też miała takich w swojej miejscowości Ale nie chodzi o to, tylko o samą ideę bycia księdzem, nawet tym całkiem poprawnym

Idę zaraz kupić buty, najlepiej do 20 zł, bo mam wieczorem imprezę i nie mam żadnych butów, które pasowałyby do mojej kreacji Pieniędzy też nie mam, dlatego nie wiem jak tego dokonam
Stary 2010-04-28, 14:54   #4519
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:

a to mi też chcieli

Cytat:
life is brutal

daj znać jak się sprawuje

skąd ten pomysł?

kopara mi opadła

ja też

możesz kłaść u mnie w pokoju

bo lubię biegać
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 15:05   #4520
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
ja tez chce od kogos buziaka!
(i juz mam nawet kandydata)

Ty to glupia jestes i tyle
motylki w brzuchu
Cytat:
Zyskowa czemu ty tak narzekasz na figurkę jak na zdjęciach w albumie wyglądasz super?
no bo wydaje mi się, że do was mi jeszcze daleko... Ale po maturze wracam do ćwiczeń
Stary 2010-04-28, 15:08   #4521
Soph
Zakorzenienie

witam

chyba jakiś wirus panuje i mnie położył...

muszę szybko wyzdrowieć

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 15:53   #4522
anusiuniaa
Zakorzenienie

Dziewczyny Pan O. do mnie napisał czy wpadne wieczorem...
hmm... kusi ale z drugiej strony nie chce zeby było to co kiedys;/
Stary 2010-04-28, 15:56   #4523
honey1012
Wtajemniczenie

Hey kochane mam wkoncu dowód osobisty

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Nawet nie wiecie jak tesknie

ale mieszkam aktualnieu TŻta i nie dorobilismy sie jeszcze internetu
takze korzystajac z okazji,ze jestem w domu postanowilam cos naksorbac,.zebyscie o mnie nie zapomniały

w nocy wroce do domu, to nadrobie wszystko bo mi Was brakuje

a poki co chciałam powiedziec Kasi ze kupiłam, ten podkład Maybelline z bazą- i jestem zakochana

treraz uciekam na zakupy przed praca, na 14 do pracy, wieczorem wpadne
Jaaa Renatka jak miło ze wpadlas wracaj do nas szybko i ciesze sie z TZetem Ci sie uklada

Cytat:
- olej kokosowy
- jojoba
- olejowy ekstrakt z rozmarynu
- olej z orzecha włoskiego
- olejek lawendowy
- olej sezamowy
- hydrolat migdałowy
- hydrolat oczarowy
- mocznik
- kwas hialuronowy
- kompleks silikonowy
- d-pantenol
- keratyna
- masło kakaowe

Nie jestem pewna czy to wszystko, ale nie mogę sobie teraz przypomnieć Wszystkie te rzeczy są z mazideł, bo z kolorówki jeszcze żadna paczka do mnie nie przyszła, ale w następnym tygodniu zacznę zabawę z prochami

Teraz mój mazidłowy rytuał wygląda tak:
- myję twarz zwykłym żelem (z biedronki )
- przecieram twarz hydrolatem migdałowym z odrobiną mocznika
- rozprowadzam kwas hialuronowy
- zaraz po kwasie smaruję się mieszanką jojo i rozmarynu.

Robię to rano i wieczorem i moja buzia nigdy nie wyglądała tak gładko. Teraz z niecierpliwością czekam na krzemionkę - wymieszam ją z silikonem i jakimś olejem i baza pod podkład gotowa
Wow jaka kolekcja i brawo za minimalizm do twarzy
I jak ta baza Ci wyszła ? :->

Cytat:
nie wiem czy zamawiasz tez czasem z biochemii urody, ale jesli tak to tam maja fajne pudry-diamentowy i perlowy

a z mazidel testuje olejek powiekszajacy biust
Daj koniecznie znac bo tez sie na niego czaje ile juz uzywasz i jak ?:->

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
o Ciebie o Ciebie Kochana bo wiem jaki to jest stres przed tą cholerną matura

Martuch
Renatka fajnie ze jesteś

Dziewczyny dostałam staż będę wychowawcą takich małych 4 letnich szkrabów

Byłam dziś na zakupach i kupiłam:
- chusteczkę samoopalającą z ziaji
- saszetkę wax do wypadających włosów
- krem bambino
- jakąś malutką perfumę
- miętowy lakier
- olejek do kąpieli i pod prysznic Joanna kawa i śmietanka, co za zapach

A, i zamówiłam z Avonu balsam i spray soczysta malina

Dzień zaliczam do bardzo udanych
Gratuluje stażu i fajne zakupy

Cytat:
stwierdzilam ze nie ma sensu sie spotykac, jednak sa miedzy nami takie roznice ktore trudno pogodzic wiec lepiej bedzie jak azdy z nas ulozy sobie zycie z kims innym
Kochana jestes bardzo rozsadna zycze Ci jakiegos fajnego chłopa

Cytat:
Marta gratuluję stażu - kiedyś moim marzeniem było zostać przedszkolanką

Przy okazji mój syrenkowy makijaż
więcej tu https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post18862798
Wow ale Ty masz talent kochana...

Cytat:
a myślałm, że skutecznie da mi się zapomnieć o maturze to przypomina
he he a tak poważnie, to jeszcze nie czuję, że matura tuż tuż

pierwsze co pomyślałam to: biedne dzieci
gratuluję Martuś
Ja tez :/

Cytat:
Opiekują
Jestem główną ofiarą ich żartów i docinków, a nie obiektem opieki Jak tylko zdarzy mi się nie przyjść na zajęcia, to zaraz informują prowadzących, że widzieli jak wczoraj kompletnie pijana śpię na korytarzu w aka i dlatego mnie nie ma Albo jakieś inne niestworzone historie
Ichii

Cytat:

Cos w tym jest

Cytat:
life is brutal

Haha dzieki za pocieszenie ;p

Zyskowa

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 16:03   #4524
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny Pan O. do mnie napisał czy wpadne wieczorem...
hmm... kusi ale z drugiej strony nie chce zeby było to co kiedys;/
przemysl to dobrze i jasno przedstaw mu sytuację

Renatka89
wraaacaj !

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 16:05   #4525
sigila86
Wtajemniczenie

honey od 3 tyg uzywam i wydaje mi sie ze sa pelniejsze...no ale nie wiem czy rzeczywiscie tak jest czy tylko mi sie wydaje
Stary 2010-04-28, 16:06   #4526
anusiuniaa
Zakorzenienie

masaże też robia swoje
Stary 2010-04-28, 16:26   #4527
1985SiWA
Zakorzenienie

Kupiłam szamponetke Kawowy Brąz bede sie odsiweżać jeeeaaaa hehehehe
Stary 2010-04-28, 16:31   #4528
honey1012
Wtajemniczenie

Cytat:
honey od 3 tyg uzywam i wydaje mi sie ze sa pelniejsze...no ale nie wiem czy rzeczywiscie tak jest czy tylko mi sie wydaje
A mierzyłas ?:-> a jak uzywasz w oliwce czy jakims mazidelku?

SZCŚLIWA
honey1012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 16:32   #4529
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
uuu naprawde? biedna
No niestety, byłam już tak powykrzywiana, że operacja była konieczna ale to nic przeszłam swoje i się cieszę że już po, minęło już 11 lat, niektórzy to mają kilka operacji bo stopniowo prostują kręgosłup

Przesłała bym Wam linka do zdjęć jak to się robi ale to niezbyt przyjemny widok

Honey dziękuję

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 16:35   #4530
Lacturia
Wtajemniczenie

GG do Lacturia Send a message via Skype™ to Lacturia

mozna się przyłączyc?

Wymiana kosmetyczna&biżuteria&tor ebki -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778720

Wish -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=47297911
Lacturia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości