|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Czesc laski
TZ poszedl do pracy, ja dzis ide na zakupy z siostra bo chce bym z nia poszla, wlasnie nie wiem czy to skurcz czy to kopniak, ale tak mnie zabolalo ze szok...ale juz lepiej...Dzis u mnie bedzie ladniusia pogoda Ale mi sie dzis jakos nic nie chce
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4892 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Dzień dobry mamuśki, dzisiaj pogoda nie bardzo u mnie, nie śieci słoneczko a temperatura jeszcze nie wiem jaka ale mam nadzieję, że będzie cieplutko.
Dziewczyny śliczne brzuszki ![]() Ja już po śniadanku i zaraz lecę na yogę, a potem do roboty zawieść L4. Miłego dzionka
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobietki
![]() u mnie pogoda piekna, mala o 6 obudzila mnie boksowaniem, normalnie dawno taka aktywna nie byla ![]() ja zmykam zaraz na wyklady a od jutra majoweczka trwajaca do wtorku no i dzisiaj usg, wiec niepiszcie duzo bo nie dam rady was nadrobic :Pmilego dzionka
|
|
|
|
#4894 | |||
|
Zakorzenienie
|
'Mlm mysle, ze po prostu nas nie odwiedza bo na gg jest dostepna.
Nasze inicjaly beda MMM Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bez pradu jak bez reki, wczoraj przy swieczkach siedzielismy i nuda straszna poczytac ksiazki nawet nie moglam okropnosc, nic ugotowac, odkurzyc, pranie zrobic :/ |
|||
|
|
|
#4895 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny, mialam sie czesciej odzywac, ale co Was nadrobie to musze uciekac. Dzisiaj mnie czeka ciezki dzien, bo od razu po pracy musze zawiezc samochod do warsztatu i czekac tam ok 3 godzin, wezme sobie psa i pojdziemy na spacer, bo podobno sa fajne parki, ale jestem przerazona. W ogole to sie ciesze bo w pracy mi zostaly tylko 2 polowki dnia, a potem wolnosc! Nienawidze tej pracy.
Straszne, co sie dzieje z dziewczynami, szpitale i obawy, mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie ulozy. Trzymam kciuki. Mnie sie wydaje, ze brzuch mi opadl a mam jeszcze 9 tygodni. Jestem tak wielka, ze ludzie mi nie wierza, ze jeszcze 2 miesiace mi zostaly, bo wygladamm, jakbym lada dzien miala rodzic, szok. Zycze Wam milego dnia i pozdrawiam! |
|
|
|
#4897 |
|
Rozeznanie
|
witammmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
#4898 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Ja dzisiaj w średnim nastroju jestem.. więc nie bijcie jak będę marudzić...
|
#4899 |
|
Zadomowienie
|
Cześć mamuśki!!!
Wpadłam się tylko przywitać, jestem właśnie w trakcie śniadania ![]() Oglądam też Dzień Dobry TVN i właśnie za chwilkę mają rozmawiać o dziewczynie, która przeżyła aborcję tzn jej matka próbowała Ją "usunąć". Pogoda dziś śliczna, słoneczko od rana świeci, zawiozłam mała do przedszkola no a teraz mam czas tylko dla siebie Muszę Was troszkę nadrobić od wczoraj , nie piszcie za dużo ![]() Aha przeszło mi to kłucie w szyjce i nie czuję już takiego bólu, na szczęście minęło i co najważniejsze mała znów szaleje w brzuszku |
|
|
|
#4900 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak, wypad się udał. Największym plusem było to, że nie siedziałam w domu tylko się trochę poruszałam, pochodziłam. Zjadłam obiad na świeżym powietrzu u rodziców na działce.
|
|
#4902 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja wczoraj zakupiłam 4 pary skarpeteczek dla niuni
|
|
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co zauwazylam, chyba tez jedna z was o tym pisala, ze nie czuje dzidzi juz w brzuchu, ale jak przyloze reke lub popatrze na brzuch to widac, ze kopie dziwne. Ciekawe czy to dlatego, ze juz si brzuch przyzwyczail czy co.
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Kurcze nie doczekam sie dzidzi im blizej narodzic tym ja bardziej niecierpliwa sie robie. |
|
|
|
#4904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już mam plan. Po majówce zaczynam malowanie pokoju i balkonu. No i oczywiście wielkie porządki, które się z tym wiążą. A potem wielkie zakupy tak aby do końca czerwca mieć już wszystko i żeby w lipcu mieć spokój i sobie czekać na przyjście dzidziolka na świat.
|
|
#4905 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4907 |
|
Wtajemniczenie
|
Wy chcecie a ja się tego bardzo boję.
|
#4908 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
eh opyla się..... |
|
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- tak |
|
|
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ola kazdy ma swoje zdanie Alutka no wlasnie, ja tez sie boje kupic w ciemno, moze w przyszlym tygodniu pojade do bydgoszczy obejrzec wozki bo u nas nie ma takich ![]() serduszko sliczny brzusio niezawsze wspolczuje awarii Misiulka mamy podobny plan dnia, ja za chwile na fitness i oddac zwolnienie ![]() w duecie, 28tc Załącznik 3065401
|
#4911 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super to wygląda !!!---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
Fajna mamuśka z ciebie ![]() A tak na marginesie- mam taki sam stół
|
||
|
|
|
#4912 |
|
Wtajemniczenie
|
Itakasia- pięknie wyglądasz, po prostu kwitnąco.
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4915 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.wozki-mikado.pl/ biorę model boston ale jednak troszke inny bo boston ma zawieszenie twarde ( sprężyny ) a ja chce miękkie ( paski ) i się nazywa wtedy podobno city car niedługo będe pisac maila do producenta o oferte bo do nich sie pisze jakie się ma oczekiwania i wogóle i oni doradzają jaki proponują model cena jest podobno ok 1000 zł 3 w 1 wraz z dostawą więc dla mnie super i jest to polski wózek produkowany w polsce . zresztą jeśli któraś zainteresowana to odsyłam do tej stronki tam wszystko o nim pisze http://forum.trojmiasto.pl/Wozek-MIK...l?hl=mikado#hl i 2 część http://forum.trojmiasto.pl/Wozek-MIK...3892,1,16.html Cytat:
ja wstałam dzisiaj o 7.20 i poszłam na tą wstrętną glukoze. jakoś wypić sie dało ( miałam 50 ) gorzej poprostu, że byłam jakas słaba i mi było niedobrze ale już zjadłam śnadanko i ok po południu po wyniki
|
|||
|
|
|
#4916 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma się czego bać!!! Dla maleństwa jesteś niezastąpiona i tylko Ty możesz Go uszczęśliwić, nawet nie zdajesz sobie sprawy jak dobrze Twoja dzidzia już teraz Cię zna.Pamiętam po porodzie, też strasznie się bałam że będę bezradna i sobie nie poradzę jak będzie np płakało ale okazało się że jak maleńka się rozpłakała to nikt jej nie mógł uspokoić, moja mama ją tuliła i nic,maż tulił i też dalej płakała dopiero jak ja ją wzięłam i przytuliłam do siebie ucichła całkiem.Tak jak któraś już pisała dzieciątko zna nasz głos, zapach i rytm bicia serca
|
|
|
|
#4917 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za miłe słowa, tyle, że nie wiadomo na ile szczere a na ile pocieszające, że niby nie widac tych 20kg :P
Przecie waga nie kłamie..a ja coś tak mi się zdaje, że jest jeszcze więcej bo już dosyć dawno byłam ważona.. waga u gina jest max do 130 kilo i tż się śmieje, że pewnej wizyty tą wagę po prostu zmiażdżę ![]() Najwyżej już do końca życia będę popylać w spodniach ciążowych Lecę chyba odebrać nowy dowód i złożyć wniosek o nową kartę magnetyczną :/ a tak mi się nie chce wyłazić z mojego bunkra ![]() Kolejne dwa brzuszki bardzo śliczne Wam dziewczyny to tylko one rosną, no i cycuchy
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#4919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się boję depresji poporodowej. Teraz już mam takie stany dziwne i nie wiem co będzie potem. Boję się, że będę bezradna, że mama pójdzie do pracy a ja zostanę sama z maleństwem i nie będę wiedziała co robić. Boję się, że nie będę miała siły wstawać w nocy do karmienia a nikt inny tego za mnie nie zrobi. Mam jeszcze wiele innych obaw ale jakbym zaczęła wypisywać to byście się zanudziły. Tym czasem zbieram się na zakupy z mamą. Do napisania później
|
|
#4920 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.

TZ poszedl do pracy, ja dzis ide na zakupy z siostra bo chce bym z nia poszla, wlasnie nie wiem czy to skurcz czy to kopniak, ale tak mnie zabolalo ze szok...ale juz lepiej...

no i dzisiaj usg, wiec niepiszcie duzo bo nie dam rady was nadrobic :P

Super to wygląda !!!