Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-28, 10:12   #1951
Remmi
Rozeznanie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Hej w 4 dniu mojego małżeństwa

Bardoz się cieszę, ze moja relacja Wam się podoba Fotek jeszcze jako tako nie mam. Muszę poczekac, Wy ze mną też
Stary 2010-04-28, 10:29   #1952
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Remmi się wzruszyłam

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Remmi super!A przy okazji mam pytanko, jest jakiś przesąd, żeby pierwszy życzenia składał facet?
Wiecie co powiem Wam cos strasznego ... mam ospę
uuuu ;/
do wesela minie Dobrze, ze ja już te wszystkie "paskudne" choroby miałam
Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej

jejqu jak to pieknie brzmi "MĄŻ" super relacja, cieszę się że wszystko się udało

byłam na fryzurze próbnej, nawet nie ma co poakzywać...dramat po prostu.. ogólnie czesała mnie jakaś uczennica, niby prawa ręka szefowej, bo szefowa ma małe dziecko i mówiła że nie jest pewna czy mnie na 100% ona będzie czesać, czy ta uczennica, więc stwierdziłam z mamą że jednak pójde domojej starej fryzjerki tylko powiem jej dosadnie że ma mi nie ronbić takiej ulizanej fryzury jak zawsze, ale na pewno lepiej zrobi niż ta uczennica i tak oto w szybki sposób zmieniłam fryzjerkę już

[.....]
uuuu to nie za dobrze z tym fryzem ;/ dobrze, ze miałąś do kogo się zapisć
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Remmi, piękne relacja
Ja też jak tak czytam, to nie mogę się doczekać własnego ślubu i wesela!

olaboga co to będzie, co to będzie!
ślub i wesele bedzie
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
strasznie szybko ja jeszcze niedowierzam ze juz po slubie jestem
nooo a to "już" 11 dni, "stara" mężatka z Ciebie
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Śpicie już?
Ja dziś gadałam z TŻtem i powiedział, ze absolutnie mam się sama nie malować ani nic, że mam w ten dzień siedzieć jak królowa i żeby wkoło mnie biegali Kazał mi się zapisać na makijaż i wszelkie inne zabiegi jakie chcę i do fryzjera czym prędzej i na próbną też- w dzień wesela kolegi. chyba mnie przekonał, boję się, że mi się ręce będą trzęsły w ten dzień i się sama nie umaluję.

Teraz dumam jak zgrać wszystko w czasie, żeby było ok.

Myślę, że w pt. pójdę na paznokcie, no chyba, że będę miała ładne to sobie sama umaluję, poza tym regulacja brwi no i myślę o usunięciu włosków z przedramion, jako, ze jestem brunetką to są tam dość widoczne. Czy te z Was, których ten problem dotyczy robią coś nimi?

Sobota
godz. 8.30 pobudka
8.30-9 śniadanie, kawa
9- 9.40 kąpiel
10.30 fryzjer
12.00 kosmetyczka makijaż
13. powrót do domu, zjedzenie czegoś, prysznic, balsamowanie
14 ubieranie
15.30 przyjeżdża TŻ, błogosławieństwo
16.10 wyjazd z domu (3 minuty samochodem do Kościoła)
16.30 ślub

Myślicie, że wszystko dobrze rozplanowałam? a może o czymś zapomniałam?

EDIT: jutro najprawdopodobniej przyjdą mi buciki Mam tylko nadzieję, ze będą dobre i wygodne!
zgadzam sie z Twoim Tż Ja też zapisuję się do makijażystki tylko dlatego, ze to jedyny takid zień i raz mogę się czuć jak królowa
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
mój komp w domku zakończył żywot i nadaję z pracy

Ja z pracy nikogo na wesel nie zapraszam. ale za to wieczorem na wesele przyjdzie 3 osobowa delegacja i beda na weselu kilka godzin-nie wiem czy u Was taie zwyczaje sa no i delegacja przynosi prezent od wszytskich współpracowników
[.....]
u nas nie ma taki9ego wpraszania się, bo tak bym to odczuła prezent dostaje się z życzeniami po ślubie, bo delegacja przychodzi tylko na sam ślub
Ja wprawdzie zapraszam 2 koleżanki z pracy i na wesele, ale takie z którymi się kumpluję i po robocie i chcę, by były z nami
Stary 2010-04-28, 10:37   #1953
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
u nas nie ma taki9ego wpraszania się, bo tak bym to odczuła prezent dostaje się z życzeniami po ślubie, bo delegacja przychodzi tylko na sam ślub
no u nas to jest smieszne i dziwne bo nikt nie przychodzi do kosciolatylko na wesele i zostaja na nim kilka godzin. a czy to wpraszanie-no u nas taka tradycja, na kazdym weselu tak jest, ze delegacja idzie. to tak samo jak z purtelamem-nikomu się nie podoba ze musi być no ale jest.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 10:41   #1954
chilanes
Zakorzenienie

no dla mnie to wpraszanie i dla mnie to dziwne, ale rozumiem, ze to niczyj wybór, tylko się tak u Was przyjęło, chociaż jak dla mnie dziwacznie i neizrozumiale Bo powinni właśnie przyjść do koscioła/usc złożyć żyzcenia, a nie przylecieć na wesele popić

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-04-28 o 10:43
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 10:44   #1955
moniczka2123
Zadomowienie

Cześć wszystkim.znów trochę nie pisałam ale podczytuje was na bierzaco.ja dziś mam zły dzień chce mi się płakać najchętniej położyła bym się spać i przespala cały dzień.wogóle okropnie się czuje ostatnio

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 10:47   #1956
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
no dla mnie to wpraszanie i dla mnie to dziwne, ale rozumiem, ze to niczyj wybór, tylko się tak u Was przyjęło, chociaż jak dla mnie dziwacznie i neizrozumiale Bo powinni właśnie przyjść do koscioła/usc złożyć żyzcenia, a nie przylecieć na wesele popić
no własnie tak już się przyjeło i koniec dla nas to normalne jest
Stary 2010-04-28, 10:49   #1957
chilanes
Zakorzenienie

hmmm ja już sie nie mogę doczekać, jeszcze 115 dni
Stary 2010-04-28, 10:54   #1958
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
hmmm ja już sie nie mogę doczekać, jeszcze 115 dni
u mnie chyba 150 dni zostało i tez nie mogę się doczekać wczoraj tz powiedział, ze 15 maja jedziemy kupic obrączki w międzyczasie będe szukać sukni i już powoli wszystko zacznie nabierac tempa
Stary 2010-04-28, 11:00   #1959
gospella
Wtajemniczenie

witam
u nas 1 miesiąc i 1 dzień,
na szczęście wszystko powoli się organizuje...
w piątek idę na manicure
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 11:13   #1960
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
witam
u nas 1 miesiąc i 1 dzień,
na szczęście wszystko powoli się organizuje...
w piątek idę na manicure
ehhh z kolejnymi relacjami chyba coraz bardziej się będe rozklejać i wyczekiwać
Jak samopoczucie?
Stary 2010-04-28, 11:14   #1961
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ty gorsza ode mnie jestes
mój plan sobotni:
ok 8.00 wstanę
8.30 pojadę po druhnę
9.00 po kwiatki z druhną
9.30-10.55 śniadnaie, prysznic, plotki kawusia
11-14 salon urody- fryz, makijaż i moje pazury-bo we dwie z druhną mą bedziemy się upiekszać w jednym miejscu
14.10-15.15 ubieranie
15. fotograf przyjeżdza
15.30 błogosłaiweństwo- niestety
15.45 jedziemy do koscioła
16.00 ślub
18.00 obiadek
O, to jednak blogoslawienstwo macie.

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Hej w 4 dniu mojego małżeństwa

Bardoz się cieszę, ze moja relacja Wam się podoba Fotek jeszcze jako tako nie mam. Muszę poczekac, Wy ze mną też
Zapomnialam napisac, ze mi tez sie relacja podobala, prawdziwie sie wzruszylam, czyli te lzy w oczach mych po relacji Guski, to jednak nie z powodu kielbasy
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 11:16   #1962
lain
Zakorzenienie

Czesc laski
chyba nie nadrobie
chcialam tylko zlozyc serdeczne gratulacje nowym mezatkom

my ze spraw slubnych dalej czekamy na cynk sms-em zeby odebrac obraczki poza tym kupilismy TZowi pasek, wiec juz ma full stroj jeszcze w czwartek idziemy do Cymbeline na kolejna przymiarke. jak juz bedzie wszystko ok to zabieramy garniak do domu

a w poniedzialek na komunii dajemy ostatnie zaproszenia i to juz bedzie koniec zapraszania oj intensywny to byl miesiac poz wzgledem towarzyskim jak za dobrych czasow licealnych - jedna wielka impreza

a poza tym Itaka zmienila linie lotnicze i nam przesuneli termin podrozy poslubnej wiec w rezultacie jedziemy 8 sierpnia, a nie 5-go (chcieli nam przesunac na 1-go to bysmy sie musieli z wesela urwac i zasuwac na Okecie chyba jeszcze w odswietnych strojach ) taki plus z tego, ze na plenerek mamy caly tydzien i bedziemy sie mogli spokojnie spakowac... no i przynajmniej wyloty o normalnych godzinach, a nie w srodku nocy czy przed switem

a no i intensywnie doprowadzamy nasze przyszle mieszkanko do stanu uzywalnosci tesciu ma nam jeszcze nowa elektryke zrobic, bo stara jest taka, ze jak odpale wszystkie sprzety (komputer, tv, odkurzacz, zmywarke, czajnik itp.) to korki pojda a ja jestem zdolna do takich rzeczy

cos waznego mnie tu ominelo?

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-04-28 o 11:17
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 11:43   #1963
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
cos waznego mnie tu ominelo?
Taaak ... moja ospanie tak naprawdę to nie jest śmieszne
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 11:46   #1964
asiulek1705
Wtajemniczenie

Rammi dopiero doczytałam Twoją relację Gratuluję! I znowu się wzruszyłam...
lain w zasadzie nic aż tak ważnego Cię nie ominęło, wczoraj Remmi napisała relację ze swojego DNIA, Mad wklejała zaproszenia, ja to zrobiłam dzisiaj Poza tym nie przypominam sobie jakichś rewolucji
Stary 2010-04-28, 11:53   #1965
lain
Zakorzenienie

Cytat:
wspolczuje ja na szczescie przechodzilam w wieku 4 lat, wiec juz mam luzik, ale jeszcze swinki nie mialam a wolalabym juz miec za soba

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
lain w zasadzie nic aż tak ważnego Cię nie ominęło, wczoraj Remmi napisała relację ze swojego DNIA, Mad wklejała zaproszenia, ja to zrobiłam dzisiaj Poza tym nie przypominam sobie jakichś rewolucji
wlasnie dokopalam sie metoda "po nitce do klebka" (cytaty) do relacji Remmi i Guski super dziewczyny, ze sie tak fajnie wszystko udalo ahh ale mam ochote na swoj slub a Gusce w dodatku zazdraszczam podrozy poslubnej bylam w tym samym miejscu tylko w hotelu obok prawie dokladnie rok temu i bylo bosko chetnie bym to powtorzyla

ja ostatnio dosc zalatana jestem. wiosna wiec ciagle mnie gdzies nosi, dlatego nie bardzo mam czas na aktywnosc internetowa no ale wlasnie ugrzezlam przy poprawianiu przypisow w mojej mgr, wiec wpadlam a co mi tam
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 11:57   #1966
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
biedna a skad ci się to przyplątało???
Stary 2010-04-28, 12:01   #1967
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć Nadrobiłam prawie wszystko
Wczoraj miałam udane popołudnie Po pierwsze zamówiliśmy zaproszenia, tzn. najpierw oczywiście zrobią nam projekt. Poniżej wkleję jakie wybraliśmy, tyle że kokardkę będziemy mieli liliową. Początkowo byliśmy nastawieni na coś innego, ale w miarę przeglądania naszło nas, żeby potraktować zaproszenia z przymróżeniem oka, trochę humorystycznie tekstu takiego samego nie mogę znaleźć, ale będzie prawie taki jak ten:
Na podstawie artykułu 13 paragraf 2
J.....

i
P.......

Skazują się na dożywotnie umieszczenie w swoich sercach
Ogłoszenie wyroku nastąpi
Dnia 28 sierpnia 2010 roku
W Bazylice Mniejszej ……………………….
w ………………..
Wyrok jest prawomocny i niepodlega apelacji
Posiedzenie ławy przysięgłych odbędzie się w……………………..
Uprawomocnienie wyroku nastąpi w miejscu ściśle tajnym
bez udziału świadków
Niepotwierdzenie przybycia do dnia …………………
Grozi karą pozbawienia miejsca na Sali weselnej.
Oprócz tego będziemy mieli cytat Jana Pawła II - dobrze znany wszystkim "Dotąd dwoje....." itd.
fajne zaproszenia i wierszyk chcieliśmy podobny ale nasze zaproszenia są bardzo eleganckie i jakoś nie pasowałaby te forma humorystyczna do nich ( pokażę już niedługo ).
A jesli chodzi o wiersz to my mamy taki:

"Obiecaj… że już zawsze będziesz
w snach moich i na mojej jawie,
w zasięgu wzroku albo bliżej…
na wyciągnięcie ręki prawie.

Obiecaj mi, że nasze myśli
zaplotą się jak bukiet frezji,
że dni kolejne pięknem będą
i nie zabraknie w nich poezji.

Obiecaj, że poznawać będę
ciebie od świtu – aż do zmroku,
że zimą staniesz się mym ciepłem,
i światłem w każdej porze roku!

Obiecaj… że mnie nie zostawisz,
nie powędrujesz w dal nieznaną
i że się nigdy nie ukryjesz
za nieczułości zimną ścianą.

Obiecaj… że gdy będzie ciężko,
to w oczach twych nadziei błyski
przywrócą wiarę oraz sprawią,
że cel odległy – będzie bliski…

Obiecaj proszę, że nie umrzesz!
…że przestrzeń wspomnień cię nie wchłonie,
bo światu memu sens nadają
twe oczy, usta, włosy, dłonie…"

mamy kartkę podłużną więc się zmieścił ten wiersz na którym bardzo nam zależało

Cytat:
nie pisalam, mój pies po sterylce, cierpi i spać biedaczka nie może, ale poległa dziś w łazience na ubraniach
ojej, mam nadzieje że piesek lepiej się poczuje

dziękuje

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim.znów trochę nie pisałam ale podczytuje was na bierzaco.ja dziś mam zły dzień chce mi się płakać najchętniej położyła bym się spać i przespala cały dzień.wogóle okropnie się czuje ostatnio

coś się stało, że się tak źle czujesz?

ja dzisiaj sprzątam, po południu mam wyniki cytologii, muszę zaliczyć wizytę w banku i może w końcu zabiorę się za robienie albumów dla rodziców, bo trochę już późno...

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 12:09   #1968
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

ja dzisiaj sprzątam, po południu mam wyniki cytologii, muszę zaliczyć wizytę w banku i może w końcu zabiorę się za robienie albumów dla rodziców, bo trochę już późno...
Tez mialam cytologie w zeszlym tygodniu, tylko ze tutaj jest o tyle dobrze, ze wyniki wysylaja ci do domu, no ale trzeba na nie czekac dlugo, bo do 3 miesiecy podobno (tak mowia, ale ostatnim razem mialam wyniki po 5 tygodniach). Tutaj teraz w ogole mnostwo dziewczyn zaczelo robic cytologie, bo w zeszlym roku Jade Goody (tutejsza celebrytka) umarla na raka macicy i to bardzo podnioslo swiadomosc, ze sie powinno to badanie robic regularnie.
Stary 2010-04-28, 12:12   #1969
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Tez mialam cytologie w zeszlym tygodniu, tylko ze tutaj jest o tyle dobrze, ze wyniki wysylaja ci do domu, no ale trzeba na nie czekac dlugo, bo do 3 miesiecy podobno (tak mowia, ale ostatnim razem mialam wyniki po 5 tygodniach). Tutaj teraz w ogole mnostwo dziewczyn zaczelo robic cytologie, bo w zeszlym roku Jade Goody (tutejsza celebrytka) umarla na raka macicy i to bardzo podnioslo swiadomosc, ze sie powinno to badanie robic regularnie.

ja czekałam miesiąc na wyniki, ale nie robiłam już jakieś 3 lata cytologii więc musiałam koniecznie pójść.

80 dni

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-04-28, 12:29   #1970
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
fajne zaproszenia i wierszyk chcieliśmy podobny ale nasze zaproszenia są bardzo eleganckie i jakoś nie pasowałaby te forma humorystyczna do nich ( pokażę już niedługo ).
Właśnie my chcielismy aby wierszyk/treść pasowała do zaproszenia. I mnie się bardzo podobało inne zaproszenie, takie eleganckie i delikatne, ale że ten tekst nam się spodobał to oczywistym było, że wzór zaproszenia nie pasuje.
Stary 2010-04-28, 12:38   #1971
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
ehhh z kolejnymi relacjami chyba coraz bardziej się będe rozklejać i wyczekiwać
Jak samopoczucie?
no ja tez jak czytam to sie wruszam
samopoczucie spoko, mam stresy poza slubne spore więc wiadomo, nie tylko tym żyję
szokująco to wygląda na kalendarzu
Stary 2010-04-28, 12:39   #1972
woda sodowa
Wtajemniczenie

A czy ja wam sie juz chwalilam, ze dokonczylismy nasza choreografie na pierwszy taniec? Teraz tylko musimy sie jej porzadnie nauczyc, zeby wszystie figury wykonywac bez zastanowienia i sie nie pomylic, bo jednak piosena jest bardoz szybka i bedzie o to latwo.
Stary 2010-04-28, 12:41   #1973
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
O, to jednak blogoslawienstwo macie.
no uległam tżtowi
Stary 2010-04-28, 12:43   #1974
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

u mnie podobno 23 dni

co do planu dnia:
6:45- pobudka, szybki prysznic, sniadanko
8:00- fryzjer
10:00- kosmetyczka
11:00- jestem w domku, owieżam się, ubieram
12:30- wyjazd na plener
15:00- błogosławieństwo
15:30- wyjazd do kościoła, bo trzeba wczesniej dokumenty podpisać

godziny pewnie ulegna zmianie, bo pójde jeszcze do tej nowej fryzjerki na próbną fryzurkę, zobaczę ile to czasu zajmnie, idę w sobotę na próbny makijaż więc może makijaż się pół godzinki przesunie do przodu, wtedy szybciej bysmy troszkę wyjechali na plener i po plenerze byłoby trochę czasu żeby jeszcze się odświeżyć

ja musze pogonić TŻta żebyśmy zaczeli sobie coś wymyslać na pierwszy taniec żeby potem nie było wszystko na ostatnią chwilę. ogólnie jest tyle rzeczy jeszcze do załatwienia, że nie wiem czy damy radę hehe

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2010-04-28 o 12:44
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 12:45   #1975
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
A czy ja wam sie juz chwalilam, ze dokonczylismy nasza choreografie na pierwszy taniec? Teraz tylko musimy sie jej porzadnie nauczyc, zeby wszystie figury wykonywac bez zastanowienia i sie nie pomylic, bo jednak piosena jest bardoz szybka i bedzie o to latwo.

gratuluję na pewno wszystko się uda i będzie zgrabnie i powabnie

my jakoś w czerwcu wybierzemy się na nauki pierwszego tańca

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-04-28, 12:46   #1976
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
a prawda że wrzucicie gdzieś linka jak tańczycie?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 12:54   #1977
madmuazelle
BAN stały

Cześć.

Eh,wczoraj ok 24 dostałam @ i się żle czuje,ale tż cik zrobił niespodzianke i po moim smsie zwolnił się z pracy,powiedział że chce/chciał być w tym pierwszym ciężkim dniu.

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Chodziło mi o to, że przy okazji zakupów często robiłaś rózne zdjęcia "okazyjnie" i się przyzwyczailyśmy
Ahaaa,no ale tym razem fotek nie było.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 12:54   #1978
can't be perfect
Wtajemniczenie

a macie jakies pomysły odnośnie piosenki na podziekowanie dla ródziców.. chciałabym coś innego aniżeli "cudownych rodziców mam"

zadzwoniłam do TŻta i uświadomiłam mu że zostały 3 tygodnie i że wypadałoby zadzwonić do kamerzysty i orkiestry
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 13:02   #1979
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Wczoraj miałam udane popołudnie Po pierwsze zamówiliśmy zaproszenia, tzn. najpierw oczywiście zrobią nam projekt. Poniżej wkleję jakie wybraliśmy, tyle że kokardkę będziemy mieli liliową. Początkowo byliśmy nastawieni na coś innego, ale w miarę przeglądania naszło nas, żeby potraktować zaproszenia z przymróżeniem oka, trochę humorystycznie tekstu takiego samego nie mogę znaleźć, ale będzie prawie taki jak ten:
Na podstawie artykułu 13 paragraf 2
J.....

i
P.......

Skazują się na dożywotnie umieszczenie w swoich sercach
Ogłoszenie wyroku nastąpi
Dnia 28 sierpnia 2010 roku
W Bazylice Mniejszej ……………………….
w ………………..
Wyrok jest prawomocny i niepodlega apelacji
Posiedzenie ławy przysięgłych odbędzie się w……………………..
Uprawomocnienie wyroku nastąpi w miejscu ściśle tajnym
bez udziału świadków
Niepotwierdzenie przybycia do dnia …………………
Grozi karą pozbawienia miejsca na Sali weselnej.
Oprócz tego będziemy mieli cytat Jana Pawła II - dobrze znany wszystkim "Dotąd dwoje....." itd.
Kupiliśmy też albumy dla rodziców, więc w końcu zabierzemy się za ich wypełnianie. Byliśmy w poradni i kobieta zaliczyła nam odrazu 2 spotkania Więc warto było robić ten wykres.
Wybraliśmy się tez na zakupy, chciałam kupić kuzynce upominek z okazji bierzmowania, będę jej świadkiem i wymyśliłam, że kupię jej serduszko swarovskiego w takim morskim kolorze, no ale nie było takich A i oglądaliśmy telewizory bo jednak TŻcik stwierdził, że moglibyśmy sobie nowy sprawić I w ogóle fajnie się dla mnie składa ostatnio, zamówiłam soczewki u okulistki, szybko dotarły i to z gratisami, jedna para miesięcznych gratis plus 5 par jednodniowyh do wypróbowania. Oby więcej takich promocji
za zamówione zaproszenia,albumy dla rodziców,soczewki.Fajne gratisy,noi ładniutkie zaproszenie noi fajny tekst.

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
a macie jakies pomysły odnośnie piosenki na podziekowanie dla ródziców.. chciałabym coś innego aniżeli "cudownych rodziców mam"
U mnie narazie pomysłu brak,nie myślałam jeszcze na ten temat.

Cytat:
zadzwoniłam do TŻta i uświadomiłam mu że zostały 3 tygodnie i że wypadałoby zadzwonić do kamerzysty i orkiestry
Omg,zostało Wam tylko 3 tygodnie. Super.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 13:11   #1980
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja też nie słyszałam
Nie wierzę w przesądy, ale na wszelki wypadek przydepnę TŻta w kościele, żeby mi grzecznie pod pantoflem całe życie siedział
Aaa... i zmuszę go żeby się pierwszy do mnie w kościele odezwał, to zawsze po kłótni on pierwszy będzie chciał się pogodzić
Moja mama ma taką koleżankę, która mi takie mądrości życiowe do głowy kładzie
wpisuję do "Niezbędnika", dział "What to do?!", rozdział "Wrzesień", akapit "25"
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
(...)Nie wiem po co te całe ceregiele skoro każda laska i tak kategorię A dostaje (koleżanka ma jedną nogę krótszą i też A dostała) A po 2 tygodniach każda jest automatycznie do rezerwy przeniesiona. Niepotrzebne utrudnianie nam życia

Idę spać, bo przez tą durną komisję muszę jutro o 6 wstać
Dobranoc

Cytat:
mój komp w domku zakończył żywot i nadaję z pracy

Ja z pracy nikogo na wesel nie zapraszam. ale za to wieczorem na wesele przyjdzie 3 osobowa delegacja i beda na weselu kilka godzin-nie wiem czy u Was taie zwyczaje sa no i delegacja przynosi prezent od wszytskich współpracowników

Podobają mi się wasze plany:d mój w porównaniu z waszymi bedzie kosmiczny hehehehe

5.00 pobudka+kapiel+sniadanko-ale wątpie zebym w siebie wcisła-nie lubię jeść od rana

6.00 fryzjer + kosmetyczka+odbiór kwiatów(wg tradycji pan młody powinien ale nie wiem czy sie uda)
o 9.00 mam zamiar byc w domku, sniadanko-jak nie wcisne o 5 +ubieranie
9.40 wyjazd na plener
10.00-12.30 plener
13.o0 błogosławieństwo plus podziękowania dla rodziców
13.40 wyjazd do koscioła
14.00 slub
ok. 16.00 obiadek
no, napiety dość ten Twój plan
Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
co jest?
Cytat:
u mnie chyba 150 dni zostało i tez nie mogę się doczekać wczoraj tz powiedział, ze 15 maja jedziemy kupic obrączki w międzyczasie będe szukać sukni i już powoli wszystko zacznie nabierac tempa
oj, wiesz, że Ty mnie mobilizujesz, więc jak się weźmiesz za załatiwania to mnie może w końcu ruszy

Cytat:

ja też szukam innej piosenki, może orkiestra Wam coś podpowie?

ale malutko Wam już zostało!

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości