|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Pierwsza!!!!
![]() witam wszystkie dziewczyny, ale śliczna pogoda ![]() słoneczko świeci za oknem
|
#4322 |
|
Rozeznanie
|
Czyli ja druga
Naładowałam bateryjki pozytywnie więc w dobrym humorze Ilonka gratuluję pracy też bym chciała zacząć zarabiać ale może już po ślubie czegoś poszukam bo teraz na nic nie mam czasu :/
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Qdlatek no to fajnie, że ci się podoba w nowej pracy
Justys a ja nie widziałam żadnych zdjęć ale zaraz nadrobię ![]() Coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam
|
|
|
|
#4324 |
|
Zadomowienie
|
Cześć. A ja mam doła, nic mi się nie chce. Ostatnio to normalnie już z tej nudy dni mi się mylą
Jedziemy dziś do Kielc do USC i przy okazji zaprosimy 23 rodziny. A wiem już ze 2 kolegów mojego Tżta nie będzie bo wyjeżdżają za granicę. Extra się zaczyna Qdlatek super. Gdzie pracujesz? Justyś fotki fajowe Aga mam nadzieję, że wszystko dobrze? madziaciu skąd ja to znam...... Ostrowczanka też fajnie. jej,jak ja bym się chciała gdzieś załapać. Masakra.
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie dziś od rana naleciało na sprzątanie
i pół domu już błyszczyZaraz się na zakupy wybierzemy a potem do nauki
|
|
|
|
#4326 |
|
Rozeznanie
|
Hej kobietki
![]() Ja wstałam,zjadłam śniadanko i biore się za sprzątanie Musze łazienke i pokój posprzątaćQdlatek super,że znalazłaś prace ![]() Gratulacje![]() Justyś ślicznąś miałaś fryzurke na weselu i sukienka bardzo ładny kolor ![]() Waniliaania i Ania22 kiedy się pochwalicie brzuszkami?? ![]() ![]() Azakowana to fajnie,że jest już po zabiegu teraz już powinno pójść z górkiDziewczyny ja byłam wczoraj w daichmanie i piękną mają kolekcje butów ślubnych Mam na oku 2 pary Jedne nawet mierzyłam i chciałam sobie już kupić a tu niestety rozmiaru na mnie nie było![]() Były 36 i byłam pewna,że będą dobre na mnie bo nosze tak między 36 a 37![]() http://najlepszegalerie.pl/kolekcja/...rytymi,palcami te właśnie mierzyłam,są z satyny i pięknie się błyszczą ![]() ![]() http://najlepszegalerie.pl/kolekcja/...,toe,na,wesele a tych drugich nawet w sklepie nie było musze zapytać czy będą wogóle,bo powinny przyjść skoro są w tej kolekcji
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiak ale fajnie
![]() Justys tak, sukienka ma super kolorek, w ogóle fajna jest |
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiak gartuluje
![]() Dzieki dziewczyny, to nie moja kiecka, ale tez mi sie podoba. A ja umieram bo mam @ jutro egz. a mam pare rzeczy do nauczenia się, jestem juz po 2 tabletkach i moze w koncu cos mnie pusci ten bol i bede mogła się pouczyc. A tez tak mi się chce jak cholera:/ |
|
|
|
#4331 |
|
Rozeznanie
|
A ja właśnie debatuje z mamą nad menu weselnym
podobają mi się wymyślne dania typu schab z pomarańczami ale nie wiem jak goście zareagują...
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znalazałam takie buty, co prawada takie sobie, ale zastanawiam się nad nimi, oczywsicie wczesniej chciałabym je przymierzyc http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1005005671
|
|
|
|
#4333 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja nie znoszę czubków i takich obcasów rozszerzonych na dole Zdecydowanie wolę zwykłe czółenka na ładnej zgrabnej szpileczce
|
|
|
|
|
#4334 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
GRATULUJĘ!!!!!
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Justys nie podobają mi się te buty
Igoolek schab z pomarańczami bym zjadła chętnie ale już jaj przepiórczych czy kawioru niekoniecznie |
|
|
|
#4336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kawior nie jest zły - radzę spróbować tylko śmiesznie strzela w zębach ![]() Myślimy nad kremem borowikowym zamiast rosołu i roladkami drobiowymi w prażonych migdałach |
|
|
|
|
#4337 | |
|
Zadomowienie
|
Hej Hej!!!
Cytat:
![]() Justys mnie też się te buty nie podobają, ze względu na czub i jakiś przezroczysty materiał. I nie lubię paska wokół kostki. |
|
|
|
|
#4338 |
|
Rozeznanie
|
Justyś mnie też się wogóle te buty nie podobaja
Może dlatego,że nie lubię tych długich czubów A coś najgorszego jak dla mnie w bucie to zapięcie na kostke ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Znalazłam nawet ładne buciki ![]() Mnie się wogóle nie podobają takie zapinane na kostke ale te 2 pary są nawet ładne Może którejś dziewczynie się spodobająhttp://moda.allegro.pl/item101765275..._38_szpic.html http://moda.allegro.pl/item101764539..._41_szpic.html |
|
|
|
#4339 |
|
Zadomowienie
|
Zobaczcie dziewczyny jaką ulotkę pod drzwi dostaliśmy, oferta tylko dla naszego osiedla. Pieczywko pod drzwi!
![]() http://dobryporanek.pl/
|
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam do tej dziewczyny i buty za małe na mnie, nie mój rozmiar. Cena kusiła bardziej niz same buty
Mam nadzieje ze jutro cos upatrze w Kielcach.
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Już jestem ale muszę nadrobić to coście popisały. Przeczytam sobie wszystko i napisze co u mnie
|
#4342 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Gusiak gratuluje, dobre wiadomosci ![]() Qdlatek Tobie tez, fajnie ze ci sie podoba , ja jak byłam na stażu to 3 miesiące do tyłu chodziłamNo i u mnie z pracą mogłoby coś ruszyć ![]() Agusia te buty z Deichmana ładne, podobaja mi sie, A te co Justyś wstawiła nie w moim typie. Mi już te buty sen z powiek spedzają, ale w maju może pojade do Wawy i tam cos upoluje ![]() Dziewczyny termin na 26 czerwca do Marty na godz 10 jest wolny jakby któras chciała się przepisać ![]() Aha idziemy dzis na kurs tanca, ale Tż jeszcze o tym nie wie, postawie go przed faktem Ooo jest i Aga, czekamy Edytowane przez beatrice1234 Czas edycji: 2010-04-28 o 15:10 |
|
|
|
#4343 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie taniocha ale mi się w ogóle nie podobają Cytat:
i ze bez dodatkowych opłat? To chyba zbyt piekne aby było możliwe, pewnie bochenek chlebka będzie kosztował 5zł wtedy. Kasia skusicie się? Cytat:
|
|||
|
|
|
#4344 |
|
Raczkowanie
|
ania i mehja- dziekuje za adres
mamusie listopadowe tez znalalam, ale nie wiem, czy dolacze, narazie poczytalam troszke, bo czasami to nawet nie mam czasu tu cos napisac. Ale poczytac tez fajnie.justys- rzeczywiscie butki nie za specjalne, napewno jeszcze cos fajniejszego znajdziesz Qudlatek- i jak Ci sie podoba w nowej pracy??? Na poczatku pewnie troszke ciezko. U mnie tez fajna pogoda 20 st, wlasnie bylam na malutkich zakupkach- kupialam sobie dwie bluzeczki- tuniki i spodenki 7/8 na gumce, takze na rosnacy brzuszek beda pasowac ![]() katalinka17- czy to na nk to ks??? |
|
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
Ona inicjały Katalinki to KMT
Azakowana ty już w domku czy w szpitalu jeszcze? Jak sie czujesz? Co lekarze mówią? |
|
|
|
#4346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dzis widziałam w Bacie ładne ale strasznie sie chybotały Zreszta ja chce kolorowe to nikomu pewnie by sie nie podobały... Aż zarymowałam My dzis tez bylismy na zakupach bo musze sobie cos kupic na te komunie, ale kompletnie nie wiem co chce. Zreszta zbliza mi sie @ i w ogóle nie do zycia jestem. Jedynie P kupił sobie buty...Dziewczynom gratuluje pracy. Kawioru próbowałam i tez mi nie zasmakował... ![]() Aga wreszcie jesteś... W domu znaczy sie?? Jak to teraz bedzie wszystko wyglądac? |
|
|
|
|
#4347 |
|
Rozeznanie
|
Madziaciu ja też chce kolorowe
A jaki kolor Ty chcesz?
|
|
|
|
#4348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Wiesz co? Nie nastawiam sie na jakis konkretny kolor... Dzis widziałam w kolorze morelowym, ale dosc intensywnym, bardzo ładne ale tak jak mówiłam niewygodne i fiolecie, ale moze byc też róż w kazdym odcieniu a pozniej dobiore do tego kwiatki i cos we włosy bo zastanawiam sie nad opaska... Ale jeszcze myśle intensywnie
|
|
|
|
|
#4349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ceny właśnie normalne w miarę, http://dobryporanek.pl/category.php?id_category=5 tu masz chleb. Ale chyba sie nie skusimy, bo ja tu jestem raz na pare miesięcy, a mąż od wtorku do piątku. Ale strasznie mi się podoba sam pomysł.Ona, ja cię nie mam na NK
|
|
|
|
|
#4350 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym najchetniej chciała róż, albo fiolet tylko nie za ciemny, widziałam jeszcze takie ładne w kolorze morskim, ale znowu bukietu w tym kolorze nie chce
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

i ze bez dodatkowych opłat?