|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek cz. IX
Cytat:
Mi też nie wyszła. Ale ja dałam całą cytrynę, to może dlatego...Klejące strasznie. Nie chce zgęstnieć i kulka też się nie kula. Napaćkałam sobie tego na nogę, posiedziałam chwilę, stwierdziłam że to bez sensu, ale w smaku dobre. ![]() ![]() ![]() A swoją drogą, flea, jestesmy imienniczkami. ![]() Ja też idę golić nogi. Dzisiaj jadę do tż, wypocić choróbsko, bo oboje chorzy jesteśmy.
|
|
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Były wśród wizazanek głosy, że rozmiarówka jest niestandardowa, ale ja wziełam jak zwykle 39 i po 5minutach śmigania w grubych skarpetach już są idealne
|
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez tak myślę...
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tej pasty cukrowej to ja myslalam ze wy jakies smakolyki robicie łeeee
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Rozeznanie
|
Tak mowicie o tych chorobach, ze az dola lapie. Na dniach maja byc wyniki badan bardzo bliskiej mi osoby, az serce ma ochote mi wyskoczyc jak sobie pomysle, ze moze byc zle... Ostatni tydzien i tak byl dla mnie wystarczajaco straszny z tego powodu.
Przez ta wlasnie sytuacje zrozumialam jak bardzo zycie ludzkie moze byc kruche, wiele rzeczy zaczelam doceniac.
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam mocno kciuki i życzę, żeby okazało się, że wszystko dobrze, a Tobie wytrwałości Tak choroba, albo jeszcze gorzej śmierć kogoś z Rodziny albo Przyjaciół uświadamiają nam jak głupimi sprawami przejmujemy się na codzień
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też trzymam kciuki zeby bylo ok , bo choroba bliskiej osoby to musi być koszmar
|
|
|
|
|
#1178 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chciałam poinformować że brakuje mi przelewów od
goffka grasikowa dirt is nice Jeśli do jutra nie będzie pieniędzy to Czarna Lista Wiadomości zwrotnych z adresem nie otrzymałam od Goffka Dirt is nice Jeśli przelew został zrobiony a pieniądze nie doszły do mnie proszę o PW
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
dusiaa9 trzymam kciuki
**************** Mam do was pytanie, chłopaki.. Czy któraś chodziła już w tych balerinkach ? Jak one się sprawują ? Wygodne, nie rozpadają się ? Zamówiłam na all czarne, bo na zamówieniowym w baletkach wszystkie 41 zajęte ![]() ( zdjęcie zapożyczyłam od k4te
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Moment w którym każdego dnia mam dylemat jakie buty założyć zdecydowanie oznacza, że nie potrzebuję ich więcej
Wcześniej nie miałam takich problemów - na daną pogodę/do danego stroju pasowały mi tylko jedne, to się je zakładało i do widzenia. A dziś mam conajmniej trzy pary nadające się i właśnie mam dylemat Ale kto by się przejmował, zamawiamy dalej
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis kupiłam takie
muszę się pochwalic (foty telefonem)
|
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz 3 razy buty zmieniam przed wyjściem. Co irytuje mojego tż który i tak musi czekać aż się 4 razy przebiorę
|
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
od butów po paste cukrową kończąc na porodach ![]() ha ![]() co tam chłopcy
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Wentylki?;]
Ja już się nie mogę doczekać kiedy do mnie przyjdą pocztą ![]() Ja też mam za dużo par butów ;] I mam zawsze dylemat: czy-ładne/elegancki ale niewygodne, czy wygodne ale nieeleganckie (trampy/adidasy/tenisówki) ;]
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul Edytowane przez DarkNoir Czas edycji: 2010-04-28 o 13:22 |
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
Za ile platforemki
|
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
o matko! gdzie kupiłaś!? właśnie takie chcę! Kupisz mi!?
![]() dziewczyny! proszę napiszcie mi co z zamówieniem u Malinn szarych botków już naprawdę czekam i czekam .. i lato się robi...
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
si
wentyle te drugie też sigmowe ![]() za te drugie 75 dałam |
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na początku klasy maturalnej nie potrafiłam w ogóle mówić bo zarówno w gimnazjum jak i w liceum trafiałam na takich nauczycieli, którzy nie wiedzieć czemu nie radzili sobie z moją klasą W klasie maturalnej przez pół roku miałam korki bo na prawdę nie zdałabym tego angola. Tyle, że wiadomo, że nauka języka trochę trwa . Strasznie trudno nawet do tej pory jest mi pokononac barierę mówienia (aktualnie z tym walczę bo na studiach mam native speakera i do tego 2 osoby z Erasmusa z którymi gada mój TŻ - więc siłą rzeczy ja też coś muszę wydusić ... na szczęście ich rozumiem W lutym czy nawet marcu to ja jeszcze w ogóle nie potrafiłam mówić ... płakałam TŻ-towi, że nie zdam tej matury z angielskiego . O ile pisanie szło mi naprawdę świetnie bo kobieta na korkach była bardzo konkretna i mnie cisnęła .... (ale to dobrze! ) to z mówieniem problem mam do dziś .Zresztą ona była bardzo surowa. Zdawałam oczywiście maturę podstawową i zawsze z mówienia stawiała mi jakieś 10-11 pkt.... mój najlepszy wynik to był chyba 12 .Oczywiście wtedy zależało mi tylko na zdaniu ... mówiłam sobie "oby tylko zdać ... nie chce więcej punktów". Na maturze stał się jakiś cud ... nie wiem chyba ktoś na górze przy tym majstrował bo owszem bałam się, ale potrafiłam wykorzystać swoją wiedzę. Zdałam ustny na 15 punktów co dla mnie było wielkim szokiem bo w końcu uczyłam się tego angielskiego jakieś pół roku i już takie efekty. Z pisemngoe bałam się chyba tylko słuchania bo przy tym trzeba być bardzo skupionym. Zdałam na 75 % chyba ![]() Także dziewczyny nie martwcie się
|
|
#1192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam dokładnie tak samo.. Im wiecej butoww, tym wiekszy dylemat |
|
|
|
|
#1193 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja sie chlopaki zbieram powoli do przedszkola i na spacerek
![]() Cytat:
to zamawiaj mam otwarte zamowienia ![]() milego dzionka
|
|
|
#1194 | ||||||
|
Organizatorka
|
Cytat:
Cytat:
Buty śliczneeee Cytat:
Cytat:
![]() Ja też tak mam że gubię wszystko raz pierscionki zostawiłam w mc`donaldzie w łazience ![]() Dziękuję Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1195 |
|
catch me if I fall.
|
ja tez sie boje majcy rozszerzonej
szczegolnie stereometrii.I tego, ze dadza beznadziejny temat na polskim ![]() Chcialabym miec juz to za soba, chociaz te pisemne. Na tandemie wrzucili zwyklaki peep toe, moze ktoras Organizatorka sie skusi na szaraki
|
|
#1196 |
|
Raczkowanie
|
Ja też w tym roku zdaję maturę, chociaż powinnam ją zdawać w tamtym roku.. Przez trzy lata liceum mało co sie uczyłam, mimo, że byłam w jednym z dwóch najlepszych liceum w miescie i poziom byl naprawde wysoki
jedno wiem - matme bede pisać w sierpniu - to jest pewne |
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję bardzo mnie to cieszy, bo jednak sie czasem okazuje, że z jakością to różnie
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm byłam dziś w pasmanterii, bo muszę sandałki przerobić, żeby mi z nogi nie spadały.
I obok mnie stała babka - chciała kupić jakąś ozdobę do butów i zaczęła opowiadać jak przerabia zwykłe buty na cuda (dosłownie CUDA). Np. kupuje najtańsze buty bez żadnych ozdób i potem doszywa/przykleja do nich kamienie, różyczki, koraliki. Przyniosła jedną taką przerobioną parę Mówię Wam niesamowite jak za grosze można z butów wyczarować cudeńka. Przyszło mi to na myśl, jak zobaczyłam te płaskie peep toe, z post wyżej
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
basieńko! no to co!? machniesz szaraczki dla ennki!!!??albo czarne!
łoj...i dopiero skumałam! GRATUALACJE!
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2010-04-28 o 13:40 |
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Basiuwlg lub dziewczyny z zamówienia Basi na czarne sandałki (te ze słomianą wkładką
) - wiadomo już czy buciki jadą do Ciebie?![]() przepraszam, jeśli gdzieś pisałyście już coś o tym w wątku |
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

Ale ja dałam całą cytrynę, to może dlatego...

(chyba, zeby w razie czego po niej go rozpoznać
)

moje dziecko budzi mnie o 5.30