![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
![]() dobrej wizażanki która uwolni mnie od... Kosmetyki za darmo..
nieaktualne.
Wróciłam z urlopu z dużym bagażem zapasów i mimo poźnej pory zaczeliśmy się rozpakowywać... Jako że szafka w łazience się .... urwała od ciężaru kosmetyków-postanowiłam się ich pozbyć. Wyrzuciłam masę do kosza, ale część z nich rozdam-nawet nie wiem kiedy to nagromadziłam. Szkoda mi wyrzucić rzeczy które moze się przydadzą-wszystkie kosmetyki są swieże, ubytek postaram się opisać. Nie zalezy mi by wymieniać je za cos o podobnej wartości, oddam je za darmo, choć byłabym bardzo szczęśliwa gdybym znalazła u Was coś niewielkiego, by choć częsciowo zwróciły mi sie koszty wysyłki. Ode mnie, paczką rejestrowaną, licząc wagowo i z zapakowaniem bedzie to około 20 euro. Mogę też podzielić na mniejsze przesylki/wymianki ![]() By trzymać się regulaminu: szukam perfum o niewielkiej pojemności(najchętniej słodkie zapachy) ew. jakiegoś kosmetyku-kolorówka lub pielęgnacja (o! zapomniałam kupić w Polsce odzywkę Kallos albo Glorię)-byłoby idealnie gdybyście miały coś takiego ![]() ![]() ![]() Zdjęcia kosmetyków dodam jutro, dziś juz padam. Wstępnie lista wygląda jak poniżej, ale napewno jutro będę kontynuować porządki i dodam jeszcze i kolorówki i pięlegnacji. Pólka do średniej-ale może komuś się przydadzą ![]() 1. Bourjois-podkład 10hour sleep effect, odcien 72, jasny, raczej ciepły kolor.(zużycie niewielkie, testowe) 2. The Body Shop-krem matujący z algami, naturalny, z filtrem SPF 15. Spore zuzycie. 3. neutrogena Spot Stress Control, nawilżający żel przeciw wypryskom, 40ml, niemal pełny. 4. Biosilk jedwab do włosów, cały, nowy. 5. Nivea Visage, nawilżający krem na dzien, do cery suchej i wrażliwej, niewielkie zużycie. 6. Bielenda i Ziaja-płyny dwufazowe do demakijażu do oczu wrażliwych, ziaja 50%, bielenda niemal pełna 7. Micel Biodermy, probka, cała 8. Krem siarkowy Barwy, zużycie testowe 9. Fcuk, Body Mist, atomizer, zostało 40ml z 70. 10. Bourjois, korektor zielony w tubce, może być po terminie(nie uzywam tradycyjnych podkładów i korektorów od około roku) 11. Dermika Meritum, krem nawilzająco-wygładzający(odzywczy, do suchej). Słoiczek 50ml, ubytek niewielki. 12. Probki La Roche Posay 13. Kolorówka-podkład mineralny Olive Fair EDM Original Glow(big, ze sporym zużyciem) FLN(też OG, mniejszy ubytek), cienie Artdeco(magnetyczne, szary i połyskujący jasny ciepły beż) Blusche mineralny jasny cieply odcien, Roż Diora, uzywany, z pieknym pędzelkiem, kolor klasycznego rózu, Primer mineralny, Bronzer essence, uzywan, blyszczyki do oczu i pomadka Rimmel. ![]() 14. peeling do twarzy angielskiej marki No7, balsam do ciala o zapachu paco rabanne Black XS(uzywany, ale jest w tubce, zostało jeszcze troche), i chyba jeszcze jakies drobnostki. Lista będzie uzupełniana. Możliwe że coś z tej listy również zniknie. Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2010-05-15 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dobrej wizażanki która uwolni mnie od... Kosmetyki za darmo..
hej
![]() może coś u mnie za podkład bourjois i podkłady edm, krem dermiki i micel biodermy? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=390916 mogę też znaleść tą glorię której potrzebujesz ![]()
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2010-04-28 o 05:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie biosilk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
3. neutrogena Spot Stress Control, nawilżający żel przeciw wypryskom, 40ml, niemal pełny.
4. Biosilk jedwab do włosów, cały, nowy. 5. Nivea Visage, nawilżający krem na dzien, do cery suchej i wrażliwej, niewielkie zużycie. 6. Bielenda i Ziaja-płyny dwufazowe do demakijażu do oczu wrażliwych, ziaja 50%, bielenda niemal pełna 12. Probki La Roche Posay 13. Kolorówka-podkład mineralny Olive Fair EDM Original Glow(big, ze sporym zużyciem) FLN(też OG, mniejszy ubytek), cienie Artdeco(magnetyczne, szary i połyskujący jasny ciepły beż) cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Madziu a Ty juz z Polski wrocilas:-( to sie minelysmy, bo ja jutro lece, ale szkoda:-(Moze kiedys uda nam sie spotkac
![]() Madziula jakbys czegos chciala z pl to pisz, moge przywiezc, oki doki?? ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() interesuja mnie: Biosilk jedwab do włosów, cały, nowy. Nivea Visage, nawilżający krem na dzien, do cery suchej i wrażliwej, niewielkie zużycie. Bielenda i Ziaja-płyny dwufazowe do demakijażu do oczu wrażliwych, ziaja 50%, bielenda niemal pełna
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ewciu, no rozminelysmy sie
![]() ![]() ![]() dziewczyny po pracy przejrze Wasze watki i odpisze.. ale najchetniej wymienilabym calosc za jakas jedna drobna rzecz.. nie oplaca sie ani mi ani Wam wymieniac na drobnostki, bo wysylka ode mnie i do mnie jest droga. (mieszkam w Irlandii). Male perfumy albo cos do wlosow mnie uszczesliwia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Hej, a nie chcialabys np. cienia Nouby. Mam takie na zbyciu.
I mieszkam w uk jesli to cos zmienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
4. Biosilk jedwab do włosów, cały, nowy.
6. Bielenda /Ziaja-płyny dwufazowe do demakijażu do oczu 10. Bourjois, korektor zielony w tubce, może być po terminie(nie uzywam tradycyjnych podkładów i korektorów od około roku) 11. Dermika Meritum, krem nawilzająco-wygładzający(odzywczy, do suchej). Słoiczek 50ml, ubytek niewielki. i inne ![]() na pewno coś przyjmę ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez komicznie Czas edycji: 2010-04-28 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Bourjois-podkład 10hour sleep effect, odcien 72, jasny, raczej ciepły kolor.(zużycie niewielkie, testowe)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej, estem chętna na:
1. Bourjois-podkład 10hour sleep effect, odcien 72, jasny, raczej ciepły kolor.(zużycie niewielkie, testowe) 2. The Body Shop-krem matujący z algami, naturalny, z filtrem SPF 15. Spore zuzycie. 3. neutrogena Spot Stress Control, nawilżający żel przeciw wypryskom, 40ml, niemal pełny. 4. Biosilk jedwab do włosów, cały, nowy. . Bielenda i Ziaja-płyny dwufazowe do demakijażu do oczu wrażliwych, ziaja 50%, bielenda niemal pełna 7. Micel Biodermy, probka, cała cienie Artdeco(magnetyczne, szary i połyskujący jasny ciepły beż) znjadizesz cos u mnie?
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś za Dermika Meritum, krem nawilzająco-wygładzającycienie
Artdeco(magnetyczne, szary i połyskujący jasny ciepły beż). Bourjois-podkład? O jaką Ci Glorie chodzi? moge sie rozejrzec ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1. Bourjois-podkład 10hour sleep effect, odcien 72, jasny, raczej ciepły kolor
i jedwab cos u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Może znajdziesz coś u mnie z ciuszków za te kosmetyki? Mogłabym także oddać żel pod prysznic Celine Dion Sensational,wodę perfumowaną Gabriela Sbatini (3/4 zużycia,ale jeszcze na kilkanaście razy wystarczy) oraz cały flakonik perfum Incadense z Avonu.Myślę,że to by była bardzo korzystna wymiana
![]() Edytowane przez sylwia21_2010 Czas edycji: 2010-04-28 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
4. Biosilk jedwab do włosów, cały, nowy. cienie Artdeco(magnetyczne, szary i połyskujący jasny ciepły beż) 6. Bielenda i Ziaja-płyny dwufazowe do demakijażu do oczu wrażliwych, ziaja 50%, bielenda niemal pełna ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kochane.. Nie mam naprawde czasu przegladać Waszych watków.. A potrzebuje tylko konkretnej rzeczy:
1. odzywki Kallos 2. odzywki Gloria 3. Płynu do soczewek Opti Free. 4. Michałków Wawela ![]() Jesli wyslicie mi cokolwiek z tych rzeczy -mozecie wybierać co chcecie wsrod kosmetyków. i jeszcze mam dokładkę. Troche kolorówki, ale uzywanej.. ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
nie widzę watku Twojego ![]() Moze masz odzywki..? I ja bylabym usatysfakcjonowana tym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Mam koleżankę,która pracuję w hurtowni fryzjerskiej,więc myślę że z odżywkami,którymi jesteś zainteresowana nie było by problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super. a widzisz cos w zamian dla siebie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Bym była zainteresowana:
Bourjois-podkład 10hour sleep effect, odcien 72, jasny, raczej ciepły kolor.(zużycie niewielkie, testowe) cienie Artdeco(magnetyczne, szary i połyskujący jasny ciepły beż) A masz może poza watkiem na zbyciu jakieś podkłady kryjące w ciepłym odcieniu? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale oplacalo by Ci sie wymienic to na odzywki? To sa uzywane kosmetyki i wysylka zagranice. Cienie sa juz dosc zuzyte. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Fergi oddaj Biosilk
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fergi a co bys chciala... szukasz moze czegos... zeby nie bylo tak jednostronnie... a ze tak przy okazji spytam jaka to pojemnosc... z ciekawosci ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wysle tylko zwykla przesylka, ode mnie nic nie ginie ![]() mam nowy mniejsza pojemnosc i wiekszy juz otwarty. I jeszcze silk z tresemme, lepszy moim zdaniem od tego polskiego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.