|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
BAN stały
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Ok,jednak zostane rozy tym wierszyku i tekście.Wklejałam wcześniej,ale usunełam.
Zakochani i świadomi,że ich miłość to nie wiatr Mają zaszczyt zawiadomić,ze chcą razem iść przez świat Wszem i wobec i każdemu z osobna wiadomym się czyni, iż pięknym uczuciem miłości połączeni, ślubować sobie będą Miłość, Wierność i Uczciwość Małżeńską Madmuazelle i Madmuazellek. Na uroczystość zaślubin wraz z rodzicami zapraszamy Sz.P …… I ……………… Owe zaślubiny przed Bogiem powagą Kościoła potwierdzamy dnia 24 września 2010 roku, gdy dzwony wybiją godzinę 17.00 w Kościele............... Po ceremonii kościelnej zapraszamy na przyjęcie weselne do...................... Noi na koniec prośba o potwierdzeniu przybycia. Może,być czy coś poprawić??? Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-28 o 17:39 |
|
|
|
#2012 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja sobie wlasnie lody jem cos ostatnio przesadzam ze slodyczami , a du*a rośnie
|
|
#2013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze to wytłuszczone |
||
|
|
|
#2014 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Będe musiała. Cytat:
|
||
|
|
|
#2015 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2 w maju, jedno w czerwcu, 2 lipiec, sierpień i wrzesień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Remmi cieszę się, że wszystko się udało ![]() a tak w ogóle to cześć ale mi ten tydzień ucieka, do tego stopnia, że dziś byłam normalnie przekonana o tym ze mamy wtorek ![]() ![]() ale to dobrze niedługo dłuższy weekend, oby tylko pogoda dopisała
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
To super
![]() Cytat:
A ja właśnie wszamałam pół paczki chipsów
|
|
|
|
|
#2017 |
|
BAN stały
|
Marta,podoba ci się madmuazelle i madmuazellek.
![]() Chyba nie gra,bo niewiem czy moge mieć odnośnik- wraz z rodzicami,tż ma tylko mame.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-28 o 18:02 |
|
|
|
#2018 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() dobra znalazłam takie typy może się komuś póxniej przydadzą ![]() 1. bernadeta Kowalska- Kochani Moi rodzice 2. Cliver- podziękowania dla rodziców 3. Mały chór wielkich serc- dzieki Wam na razie jestem za 1. nie wiem co TŻ na to ![]() Cytat:
bo mi mo że zostały 3 tygodnie to on ma jeszcze czas![]() drażni mnie Cytat:
taka tradycja no ![]() Cytat:
![]() *** dobra daziewczynu, mam prosbę, wiem że na was można liczyć ![]() potrzebuję białą dekorację czarnego samochodu chyba kiedyś któraś z Was wklejała, nie wiem może lain i nie zapisałam, a teraz znaleźc nie mogę
|
||||
|
|
|
#2019 |
|
Wtajemniczenie
|
no i fajnie, znaczy że dobre były
|
#2020 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wybraliśmy inne-rulony. ![]() Cytat:
A no,majówka się zbliża.
|
|||
|
|
|
#2021 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2022 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2023 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też myślałam o jakiejś drobnostce dla każdej z drużek ![]() U mnie 58 dni!!! I coraz bardziej przeraża mnie mój goniący suwaczek MASAKRA, chyba czas zacząć się bać ![]() Nie wiem jak u Was dziewczyny, ale u mnie jest latooo W piątek jadę nad morze opalać się, tylko kupię filtry i goł ![]() Dziwne bo w tym roku wiosny nie było ![]() Macie już Księgi Gości? Bo Ja szukam, szukam i nic ciekawego nie znalazłam a pasuje zamówić Pochwalcie się swoimi plisss
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież nie napiszesz panna młoda z rodzicami i pan młody z mamą, bo to by było takie sztuczne podkreślanie tej sytuacji ![]() Chyba, że sami organizujecie wesele, to ten napis "z rodzicami" wygumujcie (tekst nauczyciela - wygumuj to ![]() Ja też niestety nie
|
|
|
|
|
#2026 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2027 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jem jakbym co najmniej w ciazy byla ![]() QUOTE=agawoo;18891516]To super ![]() A ja właśnie wszamałam pół paczki chipsów [/QUOTE]chipsy tez dzisiaj jadlam
|
|
#2028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam tylko mamę i na zaproszeniu mamy dopisek "wraz z Rodzicami" ..... tylko nie wpadłam wcześniej na to, o czym pisze Martoolka. Skoro sami płacimy za wesele, to co rodzice maja do zapraszania gości No ale przeoczyłam to i dopisek został - Rodzicom będzie miło
|
||
|
|
|
#2029 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do piosenki dla rodziców, to Cudownych rodziców mam ma piękny tekst, ale jest bardzo oklepana no i bym na niej płakała, Cliver i inne mi się nie podobają bo znów jak dla mnie te teksty takie płytkie i nie wiem co wymyślę...Cytat:
Cytat:
to już po kilku latach małżeństwa!![]() Cytat:
To tylko część "kuchenna" dalej jest stół i wersalka ładnie mamy? jak na kuchnię letnią to nie jest chyba najgorzej ![]() U nas też! Cytat:
![]() ![]() ![]() co do pogrubionego Cytat:
Cytat:
przerąbane! My oprócz swojego mamy jeszcze 2 na które idziemy, na inne dwa odmówiliśmy.Cytat:
Co do Księgi Gości to nie będziemy mieć, większość uznałaby to za wymysł niepotrzebny i pewnie się nie wpisała... Wkleję Wam jeszcze podgląd wydruku naszych zaproszeń, tylko wymazałam nasze dane
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też jest wraz z rodzicami ale TZ nie chciał tego dopisku. No ale skoro rodzice nam finansują większość wesela to będzie im pewnie miło.
|
#2031 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2032 |
|
BAN stały
|
dziewczynko,marta,lusia dzięki za opinie.
Tzn my placaimy sami,ale pomagają Nam w organizacji ślubu/wesela,także wraz z rodzicami będzie,no bo macie racje,że wraz z rodzicami to chodzi o ogół rodziców. Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-28 o 19:40 |
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze wam napiszę co dziś załatwiłam w sprawach ślubnych:
1. Przyszły mi dziś te buciki Growikar- są piękne i bardzo wygodne, w srodku biała perłowa skórka. Troszkę wysoki obcas i są z pół cm za duże, ale jest paseczek wokół kostki to nie będą spadać. No i kupiłam wkładki zelowe na pięty, zeby mnie nie obtarło. Kupię też chyba te żelowe pod stopy. Mam jedne z Scholla, ale już przyszarzały. 2. Kupiłam białe pończochy ![]() 3. Zapisałam się na makijaż na 11.45 koszt 100zł (zapisałam się do mojej znajomej, żeby mi go robiła) A ile u was płacicie za makijaż?4. Zapytałam też o depilację przedramion, pani powiedziała, ze najlepiej usunąć woskiem. No i wyreguluję też brwi, ale na to wszystko umówię się na kilka dni przed ślubem. 5. Poszłam do tego sławnego u nas fryzjera, powiedział, że na sierpnia jeszcze nie zapisuje. Więc chciałam się zapisać na próbną (w czerwcu mamy wesele kolegi i by mi pasowało wtedy) to najpierw powiedział, że w soboty nie robi próbnych bo ma wtedy ślubne uczesania, potem z wielką łachą wpisał mnie na 12.00, nawet nie zapytał o której mi by pasowało i zaśpiewał za próbną 150 zł ja powiedziałam czy próbna nie jest aby tańsza? To on odp. że to jest sobota i że na moje miejsce może mieć kogoś na ślubną fryzurę w tej godzinie i weźmie wtedy 200zł, to mu się nie opłaca robić w soboty próbnych, a że ja chcę na wesele to będzie normalne uczesanie i dlatego 150 zł. W ogóle to taki niemiły ten facet. jakby mi łachę robił. Zapisał mnie, ale zastanawiam się czy nie odmówię i nie zapiszę się tam, gdzie będę mieć makijaż. Co mi radzicie?
|
#2034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co do autka to my mielismy czarne z zolta dekoracja, nie wiedzialam jak samochod bedzie wygladal, zobaczylam go dopiero na slubie a jak wygladal usiwadomilam soibie dopiero ogladajac zdjecia, i chyba nie bylo zle luskap bardzo drogi ten twoj fryzjer, ja za czesanie zaplaciłam 80 zł a za makijaz 70,
ŚLUBOWALIŚMY http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417600713.html SYNCIO I http://s2.suwaczek.com/201101291762.png SYNCIO II http://www.suwaczki.com/tickers/f2wl2n0ake8axtlz.png Edytowane przez metkaa Czas edycji: 2010-04-28 o 19:41 |
||
|
|
|
#2035 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2036 |
|
Konto usunięte
|
Eh, mam właśnie gigantyczny problem, co zrobić z biżuterią
Nie mam żadnego pomysłu, a zostało jeszcze 17 dni
|
|
|
|
#2037 |
|
BAN stały
|
My księgi gości nie będzie mieć.
![]() no,to jeszcze mi pozostało liste gości sprawdzić i chyba to już wszystko,jeśli chodzi o zaproszenia.
|
|
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2039 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyny już kiedyś była chyba o tym mowa, ale nie pamiętam dokładnie wiec pytam, możecie mi polecić jakiś naprawdę dobry tusz pogrubiający/wydłużający macie jakieś sprawdzony i jesteście w miarę zadowolone????
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2010-04-28 o 20:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

cos ostatnio przesadzam ze slodyczami , a du*a rośnie
poza tym miało przyjść na wesele 10 dzieci a przyszło 20! Ludzie nie mieli gdzie siedzieć, moja rodzina zajęla sobie miejsca, wyszli na środek do szampana, a ludzie nie chcieli wyjśc, bo sobie krzesła trzymali! 

).
i nie zapisałam, a teraz znaleźc nie mogę 

i nie wiem co wymyślę...
to już po kilku latach małżeństwa!
i zaśpiewał za próbną 150 zł