Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-28, 20:49   #151
wiolek1
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Tak, te body są super jakości, z resztą inne też. Poza tym szkoda nie wziąć jak są po 1zł. Jutro ma być w tym ciucholandzie dostawa ale nie wiem czy się wybiorę.
no dokładnie dlatego ja mam 90 % rzeczy z ciuchlandów i to zazwyczaj babcia kupowała i na pierwsze 3 miesiące już mam dość babcia czasem jeszcze dokupuje ale ja juz mowie tyle bo nawet nie zdąży ubrać ale babcia mówi, że jak to nie kupic jak za złotówke czy dwa hehe i taka prawda

Basia84 ale ciuuuszków jak dojda do tego jeszcze te co macie to co wy z tym zrobicie ehheh

Cytat:
Napisane przez belunia1985 Pokaż wiadomość

wiolek, da sie zbadac palcami, takze jak Cie gin badal palcami, to najprawdopodobniej badal szyjke, i jak nic nie mowil to jest ok. mozesz tez sprawdzic to sobie w karcie ciąży, powinno byc przez gina odnotowane, mój zapisywal mi zawsze 0/3 - czyli to było wszystko ok z szyjką, a dzis mi już wpisał 0,1.5. mnie ogólnie nic nie kłuło, mało chodzę, siedze w domu i dlatego zachodze w głowę z czego to sie u mnie robi. jedyne co zaobserwowałam to to, że od kilku dni coraz mocniej "czuje" kości spojenia łonowego, szczególnie przy chodzeniu, a dziś to juz mnie tez w pachwinach boli przy chodzeniu. pytalam gina o to, czy to mozliwe żeby sie miednica juz luzowala, powiedział że "być może". powiedzial mi ze jesli tylko bedzie mnie bolal brzuch mam jechac do szpitala.

itakasaia, dzieki za info, nie ma to jak rada od kogos dośwaidczonego dzieki
dzięki wielkie za odpowiedz i mam nadzieje, że mi faktycznie badał bo jakbym miała w karcie ciąży zapisane to bym wiedziała sama ale ja w karcie ciąży oprócz tygodnia, wagi i cisnienia nie mam nigdy nic pisane ;/ no czasem jeszcze morfologie aaa i przy tętnie płody wstawia sobie plusik i tylo ;/

Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość
Basia niezła kupka ciuszków a ten leżaczek jest cudny też poluję na jakiś fajny ale jakoś jeszcze nic nie upolowałam.
Lilka możesz mi przesłać tą listę rzeczy do szpitala do Strzelec bo ostatnio pisałaś że masz? Ja się jakoś dziwnie czuję nonstop mam napięty brzuch a nie chcę mojego męża niepokoić w pracy.....Leże ale jakoś mi nie przechodzi no i boję się że to może być coś złego.
mam nadzieje, że to jednak nic złego ;/
ja też się wkręcam, że coś mi nie tak bo od 2 dni mam prawie cały czas brzuch twardy ale wcześniej jak twardniał to czułam to spinanie jakby a teraz jest twardy bez takiego spinania, sam z siebie i już nie wiem co mam myśleć ;/

jeżeli do soboty tak będzie to pójde sobie z kuzynką do szpitala żeby skonsultować bo mój gin ma dyżór właśnie w sobote ( wiem bo kuzynka na chirurgii pracuje )
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 20:50   #152
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

tyle się napisałam i wszystko się skasowało
co pamiętam, lazurowa, basia śliczne ciuszki,
super, że wizyty udane, dzieciaczki zdrowo rosną i przybierają na wadze, co do skracających szyjek to nie wiem co i jak bo na ostatniej wizycie gin powiedział tylko to, że jest długa i zamnknięta więc nawet nie wiem ile ma cm.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 20:57   #153
bajka1807
Zakorzenienie

no ja juz po wizycie

wszystko jest dobrze, dalej jest coreczka, przekrecila sie bo jest w polozeniu miednicowym wiec juz wiem skad te kopniaki tak nisko serduszko ładnie pyka, niunka ma 910 g i 30 cm z nóżkami lekarz powiedzial ze za dwa miesiace nastepna wizyta u niego a za trzy miesiace pani rodzi..... powiem wam ze dopiero jak mi to powiedzial to do mnie dotarlo ze zostalo niewiele czasu zrobil zdjecie malej od przodu tak jakby sie usmiechala - smialam sie z mezem ze wyszla jak joker z batmana ogolnie przez to ze mam lozysko na przedniej scianie to kijowo wszystko widac, ale niunia juz mi sie wydawala taaaaaaka wielka

no a po wizycie spacerek i lody z tż, ale sie nalazilam, myslalam ze nie dojde z powrotem do auta
no a teraz spokojnie w lozeczku i zaraz odpalam filmik z usg
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 20:59   #154
Basia84
Rozeznanie

wiolek1 wlasnie jestem na etapie segregacji rozmiarami i spoidenek 3-6 miesiecy lacznie z naszymi mamy 33 sztuki!!!! na szczescie niedaleko mamy sklep z uzywanymi ciuszkami dla dzieci gdzie tez skupuja ubranka i zabawki wiec napewno solidna paczke tam zawieziemy

Edytowane przez Basia84
Czas edycji: 2010-04-28 o 21:00
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:01   #155
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
no ja juz po wizycie

wszystko jest dobrze, dalej jest coreczka, przekrecila sie bo jest w polozeniu miednicowym wiec juz wiem skad te kopniaki tak nisko serduszko ładnie pyka, niunka ma 910 g i 30 cm z nóżkami lekarz powiedzial ze za dwa miesiace nastepna wizyta u niego a za trzy miesiace pani rodzi..... powiem wam ze dopiero jak mi to powiedzial to do mnie dotarlo ze zostalo niewiele czasu zrobil zdjecie malej od przodu tak jakby sie usmiechala - smialam sie z mezem ze wyszla jak joker z batmana ogolnie przez to ze mam lozysko na przedniej scianie to kijowo wszystko widac, ale niunia juz mi sie wydawala taaaaaaka wielka

no a po wizycie spacerek i lody z tż, ale sie nalazilam, myslalam ze nie dojde z powrotem do auta
Super, że wszystko ok.

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
wiolek1 wlasnie jestem na etapie segregacji rozmiarami i spoidenek 3-6 miesiecy lacznie z naszymi mamy 33 sztuki!!!!
O matko!! Gdzie Ty to wszystko pomieścisz?
Stary 2010-04-28, 21:03   #156
itakasia
Zakorzenienie

bajka
super wiesci, moja tydzien pozniej wazyla niewiele wiecej
basia
wow, super z ubrankami, mily gest
Stary 2010-04-28, 21:09   #157
papeteria
Zakorzenienie

laski mam do nadrobienia 5 stron starego watku i 6 nowego
nic zabieram się za lekturę......
edit: a wogóle to się melduję w nowej części

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:12   #158
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
laski mam do nadrobienia 5 stron starego watku i 6 nowego
nic zabieram się za lekturę......
edit: a wogóle to się melduję w nowej części
Tylko nie bij
Stary 2010-04-28, 21:12   #159
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

bajka1807 ale panna już duża i najważniesze, że zdrowa

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:21   #160
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
no ja juz po wizycie

Super ze wszystko ooki, mnie TZ wymasowlam, nabasamowal a ja podjadam sobie pyszne jabuszko
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:21   #161
bassienkaw
Zakorzenienie

No właśnie, wystawiłam wkońcu trochę rzeczy na allegro, ale mam jeszcze więcej do wrzucenia... jednak powoli powoli teraz będę pisać pracę

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:26   #162
anoxa
Zakorzenienie

basia super gest ze strony tej znajomej

bajka a nie mowilam ze bedzie dobrze
my jutro bedziemy podgladywac naszego maluszka juz sie nie moge doczekac

przed chwila tak sie wypiol ze az mi pepek sterczal i tz sie smial :d

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

wogole zlowil takiego duzego szczupaka sam zawsze oczyszcza ryby pokroil go i przyprawil a jutro bedzie na grillu upieczony
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:27   #163
scoobs
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
no ja mam tez wielki brzuch i jest mi z nim bardzo ciezko i z 16 msc szkrabem :/

ktos tu pisal ze boi sie jak to bedzie po porodzie, ze nie bedzie wiedziala jak zajac sie malenstwem. Spoko samo przyjdzie. Ja tez sie boje ale z innego powodu, jak sobie dam rade sama z nimi dwoma 900 km od rodziny, tym bardziej ze bedzie sezon na budowy wiec ciezko bedzie wycyganic mezowi jakies wolne a nie wiem jak to jest z nalezeniem sie w de...wiem ze jakas babka moze do nas miesiac chodzic i pomagac tym bardziej ze bede po cc
Ojej, to Twoj szkrab jeszcze mlodszy od mojej. Ja tez sie martwie, ze bedzie mi ciezko z dwojka dzieci, nie wiem, czy sobie poradze, w dodatku jak moja Amelka potrafi byc czasem taka niegrzeczna, to szok. Mysle, ze bedzie zazdrosna o braciszka. Ale pocieszam sie, ze wiele kobiet ma taka sytuacje, wiec i u mnie jakos bedzie.
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:29   #164
bassienkaw
Zakorzenienie

Scoobs w jakim wieku jest Twoja Amelka? Moja starsza córcia w grudniu skończyła 2 latka...

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:44   #165
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Ciekawe jak tam niezawsze i hd w szkole rodzenia...
Dobrze pamiętam, że dziś miały zaczynać?
Stary 2010-04-28, 21:45   #166
karolcia228
Zakorzenienie

Chcieliśmy z TZ obejzec jakis film, ale w tej telewizji nic nie ma, im wiecej kanalow tym gorzej...noramlnie masakra, a czasami jest tak ze sa 2 lub 3 foilmy i ktory wybrac

Stary 2010-04-28, 21:46   #167
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasienka2607 Pokaż wiadomość
Witajcie.
I ja się dopisuję.
Już kiedyś pisałam, ale nie nadążałam za Wami. Może teraz mi się uda.
Jutro zaczynam 24 tydzień ciąży.

Ciuszki już mam chyba wszystkie (teściowa szaleje z zakupami), wanienka, przewijak, foteliczek(leżaczek) też już jest - po szwagierki synku.
Łóżeczko przywiózł kurier w poniedziałek - http://www.allegro.pl/item995061327_..._11czesci.html (takie jak na tej aukcji - pościel zielone miesie w kółeczkach, łóżeczko koloru machoniowego)
Wózek podoba mi sie PEPE. oto link - http://www.allegro.pl/item1009861735...epe_adbor.html

Termin porodu mam na 26 sierpnia więc proszę o dopisanie mnie do listy jeszcze nie wiadomo czy synuś czy córcia - bo maleństwo jest tak zwiniętę że aż dziw że Mu/Jej jest tak wygodnie

Pozdrawiam wszystkich
witaj, łóżeczko bardzo ładne!! nie martw sie, że maleństwo jest zwinięte, bo oni mają cialko jak z gąbki (to określenie gina który mi robił usg połówkowe). Moje zakładało sobie nóżkę na głowę

idealnecialo super że z dzidzią wsio ok! a jeśli chodzi o włoski, to może poczekaj aż się przyzwyczaisz a jak bardzo Ci przeszkadzają na grzywce to idź zrób sobie 2-3 pasemka na samej grzywce w kolorze Twoich naturalnych włosków zakupki super!

Cytat:
Napisane przez wikimi Pokaż wiadomość
powielam moja wiadomosc z cz 4 bo nie miałm pojecia ze juz jest cz.5
"Ojej dziewczyny wiem że długo mnie nie było a to już 5 część, coś niesamowitego.
W skrócie co u mnie: byłam u mojego gina wczoraj powiedział że badania wyszły bardzo dobrze wiec nie bedzie mnie męczył badaniem krzywej cukrowej i zgodził się na zrobienie mi usg aby poznać płeć dzidzi , a tu najlepsze okazało się że nasza dzidzia nie ma ochoty abyśmy ją podglądali i odwróciła się pupcią heheh -niedobre złotko.prosiła żeby sie przekręciło ale ona li myślała. najlepiej zdziwiłam się że jest już ataka duża i kuloskami sięga pod moje żebrami. Moj tz znów sie zawiódł niepoznając napewno płci maleństwa Ale i tak bardzo się cieszę że widziałam moje słodkie maleństwo, ale miała fajne grubiuśkie kulaski
Dzis zapisałam sie prywatnie na 3d troszkę pozno ale wole sie upewnic ze wszystko jest dobrze no i moze tym razem nie odwróci się pupką. hehehhe
humor ma po mamusi ;D
kiedy ja nadrobie cz4, nie mam pojecia
fajne są te nasze maleństwa :0 takie na przekór wszystkim

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
ola_k11 fajne te koszule z muzzy, myslalam o nich,ale jak widze ten dekold to wiem ze nie ma szans bym mogla w nich chodzic, na 100 cycki mi wylezą, nie sa duze, ale takie wiszące, a zawsze kazdy dekold to tragedia, nawet w bluzkach i nawet w biustonoszach.. za duzo widac- te moje ogromne otoczki
kochana w szpitalu i tak trzeba mieć stanik podtrzymujący piersi (przynajmniej u mnie), więc nic mi nei będzie wyłazić, poza tym będę chodziła w szlafroku a nawet jak coś wyjdzie to przecież oni wiedzą jak wygląda cycek byleby nie dotykali hehe

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
ja juz po pracy na domku dostalam troche rzeczy dla Oscara czesc uzywanych a czesc zupelnie nowych duzo firm takich jak gap i disney!!! spioszkow, spodni,bluz,koszulek, kamizelek kocykow jest....150 sztuk!!!! do tego bujaczek siedzonko i nosidelko na spacery. szkoda ze ktoras nie mieszka blisko bo polowe ,mogla bym ktorejs dac bo my juz wszystko mamy kupione a tu dzis taka niespodzianka a kobieta powiedziala ze to dopiero poczatek i ze ma jeszcze zabawki
wow ale góra rzeczy!!!

Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość
Basia niezła kupka ciuszków a ten leżaczek jest cudny też poluję na jakiś fajny ale jakoś jeszcze nic nie upolowałam.
Lilka możesz mi przesłać tą listę rzeczy do szpitala do Strzelec bo ostatnio pisałaś że masz? Ja się jakoś dziwnie czuję nonstop mam napięty brzuch a nie chcę mojego męża niepokoić w pracy.....Leże ale jakoś mi nie przechodzi no i boję się że to może być coś złego.
kochana to Ty lepiej leż i nic nie rób!!! a jak naprawdę czujesz, że coś jest nie tak, to jedź do szpitala na kontrolę!

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
dzięki wielkie za odpowiedz i mam nadzieje, że mi faktycznie badał bo jakbym miała w karcie ciąży zapisane to bym wiedziała sama ale ja w karcie ciąży oprócz tygodnia, wagi i cisnienia nie mam nigdy nic pisane ;/ no czasem jeszcze morfologie aaa i przy tętnie płody wstawia sobie plusik i tylo ;/
mój też tylko takie rzeczy wpisuje...

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
No właśnie, wystawiłam wkońcu trochę rzeczy na allegro, ale mam jeszcze więcej do wrzucenia... jednak powoli powoli teraz będę pisać pracę
a co wystawialaś? pokaż linka?

a ja z TŻ byliśmy w sklepie kupić grilla na działkę na majówke, bo stary nam się przepalił i zrobiło mi się miło bo mnie w kolejce przepuścili co prawda ja mialam tylko grilla a oni duże zakupy (2 os.) ale miło było
potem zaprosiłam TŻ na pizzę a w domu zjadłam świeżego ananasa, bo mama kupila i był pycha, bo taki dojrzały i slodki!!! mniami!
teraz zamierzam iść się wymoczyć, jutro znów do dentysty a i kurier ma jutro przyjechać, tylko nie wiem o ktorej i najlepiej jakby nie przyjechal w czasie kiedy będę u dentysty, bo się wkurzę :/
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:47   #168
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
ja też dziś byłam na szkole rodzenia fajnie było 1/5 h wykład na temat porodu a potem 1/2 ćwiczeń (chyba bede miała zakwasy )
Ogólnie mówiła jak jest u nas w szpitalu, co trzeba zabrać, nastawienie psychiczne, etc...za tydzień część druga
...a teraz wracam do części IV jeszcze dwie strony

Stary 2010-04-28, 21:49   #169
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
tak dziś zaczynały chyba o 19, więc o 21 skończyły... ciekawe jak było bo ja też tam idę tylko dopiero pod koniec maja i na weekendowe, bo mojemu TŻ w tyg. nie pasuje
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:54   #170
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
tak dziś zaczynały chyba o 19, więc o 21 skończyły... ciekawe jak było bo ja też tam idę tylko dopiero pod koniec maja i na weekendowe, bo mojemu TŻ w tyg. nie pasuje
A ja sie chyba dowiem jak pojde na wizyte co do SR
Ide spac, rano jutro do pracy a po tem na zakupy bede pewnie popoludniu, nie pisac za duzo

Stary 2010-04-28, 21:57   #171
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
ja też dziś byłam na szkole rodzenia fajnie było 1/5 h wykład na temat porodu a potem 1/2 ćwiczeń (chyba bede miała zakwasy )
Ogólnie mówiła jak jest u nas w szpitalu, co trzeba zabrać, nastawienie psychiczne, etc...za tydzień część druga
...a teraz wracam do części IV jeszcze dwie strony
Przepraszam, że o Tobie zapomniałam. Jakoś mi umknęło.
Jeśli jesteś zadowolona to super
Stary 2010-04-28, 22:06   #172
papeteria
Zakorzenienie

serduszkoiz ładny brzuś a i kg niewiele
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Bez pradu jak bez reki, wczoraj przy swieczkach siedzielismy i nuda straszna poczytac ksiazki nawet nie moglam okropnosc, nic ugotowac, odkurzyc, pranie zrobic :/
przynajmniej romantycznie było
itakasia ślicznie i może jakaś fotka z profilu
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Mojej koleżance mama umierając dała radę- jak zajdziesz kiedyś w ciążę, której nie chcesz, to włóż sobie do pochwy nóż albo nożyczki...masakra.
Mnie za to od wczoraj kłuje .
...powiedz, że to głupi żart
Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Co do kłucia i bólu to wydaje mi się że to od ułożenia dziecka zależy, bo wtedy akurat mała ciągle tak niziutko buszowała a teraz znów wróciła do góry i przestało
najpewniej tak bo ja od kilku dni tak mam a jest nóżkami do dołu
i wiedziałam po prostu że musiał się obrócić no i faktycznie ...
kashha ...skoro coś takiego zaproponował to chyba nie jesteście mu zupełnie obojętni :noniewiem :
Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
... tylko czasami rękami i zdarza mu się np. łocieć w oko mi włożyć jak śpimy przodem do siebie
moj mi kiedyś przysunął z łokcia w oko i śmiałam się do niego że powiem, że spadłam ze schodow...na szczęście nie miałam śladu...
muminek ...nie bierzesz za wiele na siebie ?zwolnij troche
Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
No widzisz, już mi się lepiej zrobiło i musiałam coś robić... Nie lubię leżeć jak zwłoki... Ale resztę dnia sobie poleniuchuję

wikimi super ze wsio ok daj znac po 3 d
Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Ja marze o truskawkach
ja dziś kupiłam na targu 8 zł za kilogram i pyszniutkie słodziutkie i ten aromat jak prosto z krzaczka
Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
papateria super ze dzidzia zdrowa i jaka juz spora wiem w takim razie czego sie spodziewac po jutrzejszym usg bo my dzisiaj mamy 29t i 2 dni

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Przepraszam, że o Tobie zapomniałam. Jakoś mi umknęło.
Jeśli jesteś zadowolona to super
no przestań ...pamiętać co każda z nas robi na wątku danego dnia jest raczej niemożliwe

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-04-28 o 22:07
Stary 2010-04-28, 22:09   #173
kociamborek
Raczkowanie

Czesc mamusie! Melduję sie w kolejnej części wątku.
Nie udzielałam się ostatnio jakiś czas bo niestety zachorowałam na grypę i przez tydzień nie miałam siły w ogóle wstawać z łóżka, cały czas gorączka ponad 39 stopni, nie moglam nic jeść, schudłam niestety 3 kg, ale teraz już dochodzę pomału do siebie nie gorączkuje już w ogóle i w końcu mogę jeść. Został mi tylko kaszel. Ale mówię wam jak ta grypa mnie wymęczyła i biedne maleństwo też na pewno. Mam nadzieje, ze nic mu nie zaszkodzilo bo do lekarza ide dopiero 11 maja. Czesto mi twardnieje brzuch i pobolewa mnie w prawym górnym rogu brzucha ale staram się leżeć jak najwięcej i się oszczędzać. Najgorsze jest to że jestem jeszcze w Holandii i jedziemy do Polski dopiero za tydzien w piatek. No ale trzeba wytrzymac.
Czytalam ze u nas na watku zaczely sie male problemy, kilka dziewczyn trafilo do szpitala, kurcze teraz trzeba na prawde chuchac i dmuchac na wszystko. Ciesze sie ze dzisiejsze wizyty udane! Pozdrawiam was serdecznie!
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 22:10   #174
itakasia
Zakorzenienie

papeteria
byly 2 fotki

no wlasnie, kasha rozbudzila nasza ciekawosc i zniknela
Stary 2010-04-28, 22:13   #175
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
papeteria
byly 2 fotki

no wlasnie, kasha rozbudzila nasza ciekawosc i zniknela
Ja choć mam dość blisko kontakt z kashhą też nie wiem co się dzieje.
Wiem, że jakiś czas temu ojciec kashhy robił jakieś problemy z mieszkaniem i teraz tylko się domyślam, że to wróciło.
Stary 2010-04-28, 22:16   #176
itakasia
Zakorzenienie

lazurowa
rozumiem, to nieciekawie
Stary 2010-04-28, 22:18   #177
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
lazurowa
rozumiem, to nieciekawie
Niestety Kasi chwytają się wszystkie możliwe nieszczęścia.
Stary 2010-04-28, 22:23   #178
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
papeteria
byly 2 fotki
No wiem(nie omijam żadnego postu) i pochwaliłam przecież ale o profil , o fotke konkretna bokiem mi chodzi no

Stary 2010-04-28, 22:33   #179
scoobs
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Scoobs w jakim wieku jest Twoja Amelka? Moja starsza córcia w grudniu skończyła 2 latka...
Moja bedzie miala 2 latka w sierpniu. A Lucja tez Ci daje tak popalic? Czlowiek sie stara wychowac te dzieci, nie rozpieszczac ich, a potem okazuje sie, ze maja takie charakterki! Jest kochana naprawde, ale czasem doprowadza mnie do placzu.... Mam nadzieje, zo do porodu sie przestawi.
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 22:38   #180
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Wiecie co?
Byłam dziś na zakupach z Ł.
Na stoisku rybnym zaczął mnie facet obsługujący podrywać!!!
Mnie!! Nie dość, że z facetem u boku, to jeszcze takiego słonia!!
Fakt faktem, szałowy nie był, ale jednak serce rośnie...

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości