|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
Pomidorko
![]() Gimikis ofert pracy powalajace Awenturyn a moze sprobuj hydrocortison ? Olayya Danika ojj to zeby byla ta dzidziunia Ewurka ja jade masyznka.Raz poszlam na woskowanie,to zrobila mi pol 1 nogi i podziekowalam ![]() Tity przytulam mocno Agape witaj ![]() Abz u mnie tez tak bylo,ze nie moglam odtworzyc plyt z usg.W koncu udalo sie w programie VLC media player Kretencja gratuluje kart ciazy.Ja swoja wciaz nosze w torebce Scio aby sie udalo |
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Tity
![]() Aldii moją kartę ciąży zabrali mi w szpitalu ![]() Wpadłam tylko na chwilkę napisać, że wrzuciłam kilka zdjęć Michasia do albumu... Misiu jest żółciutki i położna kazała go częściej karmić dlatego mam mało czasu ale czytam wszystko co piszecie... Więcej o nas na drugim mamusiowym wątku... Buziaki
|
#4113 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[QUOTE=Tity;Aha woskiem to tylko mi wąsy pani kosmetyczka robi - wystarczy, od razu łzy w oczach ![]() [/QUOTE] Jak często musisz depilować wąsik? Jak szybko włoski odrastają, Ja mam taki delikatny meszek i chciałabym go usunąć tylko boję się tego ruszać żeby bardziej nie rosły. Cytat:
Agapa witaj i powodzenia w starankach Tylko wiesz że później do becikowego musisz mieć zaświadczenie od lekarza że od 10 tc jesteś pod opieką gina. |
||
|
|
|
#4115 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Witaj ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
Witajcie
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
Tity-->
![]() Agape--> witaj i powodzeniaLindsley--> Michaś jest śliczny a ty jak się czujesz? mały daje choć troche pospać?Gimiks--> kochany ten twój TŻ ![]() Ja dziś siedzę sama w domku...TZ wróci z tej warszawy pewnie późno. Przynajmniej posprzątam z nudów :P |
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, nie posłużył mi dzisiejszy jadłospis. To chyba dlatego, że na drugie śniadanie jadłam mleko z chrupkami, a na obiad fasolkę
Od jakiegoś czasu bolał mnie brzuch, myślałam, że to tylko wzdęcie, ale przed chwilą mnie do kibelka pogoniło Parzę sobie miętkę, mam nadzieję, że pomoże...
|
#4118 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, nie straszcie mnie tą depilacja!!!!!!!!!!!!
![]() Tity tule mocno!!! Wiem co to znaczy, ja już nawet przestałam pisać o tym co ze mną się dzieje, bo to nie ma sensu....ale ostatnio byłam na zakupach z koleżanką zaciążoną i kupiłam malusie czapeczki dwie, gdyby coś zakiełkowało to pokaże TŻ. Z napisem I Love my dad i I Love my mam, słodkie są takie malusie bialutkie, schowałam czekają.... Agape Witam i wysyłam troszke Lindslay Michaś jest cudny!!! A Twój avatarek...nie mam pytań, zwariowałam
|
|
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny... Aż się rumienimy ad Waszych zachwytów
![]() Cytat:
z przerwami na 2 zmiany pieluszki )
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
LINDSLEY boski jest michas a jak slodko wyglada jak spi
|
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
Tity
![]() A propo's depilacji woskiem, ja jutro idę na nogi i pachy (oprócz tego na peeling, maseczkę i masaż twarzy), i oczywiście depilacja do przyjemności zdecydowanie nie należy ale nie przesadzajmy, da się to wytrzymać a efekt moim zdaniem bardzo zadowalający (i co dla mnie najważniejsze, dość długotrwały). Natomiast jestem przeciwna depilatorom, mam nawet jeden, i choć robiłam do niego kilka podejść to dla mnie jest to katorga, bo woskiem choć nieprzyjemnie ale przynajmniej krótko to trwa, a depilatorem trzeba i swoje wycierpieć i poświęcić na to mnóstwo czasu....Ja jestem na A tak wgl to wpadam Wam się pochwalić. Skończyłam dziś kursy ze swoimi babeczkami (niestety). Babeczki są super, wartościowe, sympatyczne, normalnie cud miód i malina . Następny taki kurs, tyle że w mieście k. S-k będę pewnie miała w czerwcu. A póki co zaczynam pełną gębą kursy w świetlicy/fundacji. Więc co prawda 2 kresek ciągle niet, to przynajmniej wyżywam się (i spełniam) zawodowo. (....) Zmykam,
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
VIRGINIA a co to za kurs?
|
|
|
|
#4123 |
|
Wtajemniczenie
|
Tity -
![]() agape - witaj! napisz coś o sobie
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie trzeba, bo przecież wycofali te przepisy i wrócilismy do starych. Nawet gdyby im sie znowu odmieniło, to mam zapisy w karcie w przychodni także problemu nie będzie.
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Abz, wycofali ten przepis? Nie wiedziałam nawet.
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, kretencja. Nie wklejałyśmy tu linków? To widać na mamusiowym o tym pisałyśmy. Czytałam o tym w gazecie i w necie. Ale u mnie w przychodni i tak nadal wisi kartka, że trzeba mieć zaświadczenie od 10tc.
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- http://www.becikowe.com/ tu można poczytać o wprowadzonych zmianach.
od 26 kwietnia 2008 - żona // nasz ślub mamy Synka: Krzysiu ur. 24-09-2010 i znowu serca mam dwa... Edytowane przez abz Czas edycji: 2010-04-29 o 20:25 |
|
|
|
#4127 |
|
Zadomowienie
|
LINDSLEY chłopczyk uroczy
![]() Nie nadążam z czytaniem tak szybkie jesteście dziekuje bardzo za cieplutkie przyjęcie do Waszego grona mam 25 lat i w sierpniu bedziemy z TŻ obchodzic 2 latka od naszego slubu. nie wiem czy mój wiek to dużo czy mało ale mam wrażenie że coś mi ucieka przez to że tak pozno (jak dla mnie) zaczynamy starania... ale ja to lubie jak wszystko idzie wedlug planu- mieszkanko, slub, stala praca, ukonczenie szkoly i myslalam naiwnie ze jak zaplanuje ze w marcu zaczniemy starania to odrazu zaiskrzy i jeszcze w tym roku bedziemy szczesliwymi rodzicami a matka natura nie ma takiego planu jak ja najwidoczniej a do tego te moje dlugie cykle, zwariowac mozna ale tak sobie mysle ze moze wplywa na to tez stres pod jakim ostatnio ciagle zyje ale mój TŹ zabiera mnie na wczasy na 2 tygodnie : bez komputera, bez tv i w ogole cisza i spokoj wiec mam nadzieje ze sie odstresuje i moze wtedy cos zaskoczy alem sie wyżaliła :P
|
|
|
|
#4128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dodam że ja w tym roku skończe 31 Niektórym się udaje w pierwszym cyklu, inni muszą troszke dłużej popracować, a jeszcze inni potrzebują interwencji lekarza i tak to już jest ![]() Z urlopem świetny pomysł, my lecimy w niedziele na 6 dni, już mam po okresie około owulacyjnym ale i tak będziemy szaleć na całego
|
|
|
|
|
#4129 |
|
Zadomowienie
|
Ewurka życze udanego urlopu i mnostwo radosci z szalenstw
ja niestety bede na dlugo przed owulacja ale i tak na wakacjach jest zawsze inaczej
|
|
|
|
#4130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4131 |
|
Wtajemniczenie
|
Agape, ja jestem jeszcze starsza od Ciebie
A i tak pewnie zaczniemy staranka zimądopiero... Zazdroszczę Ci tak poukładanego życia
|
#4132 |
|
Zadomowienie
|
Ewurka do egiptu jedziemy ale to tak teraz wyniklo na szybko - na pocieszenie:P
mam nadzieje ze nikogo nie urazilam, kazdy ma inne potrzeby a czuje ze to wlasnie najlepszy czas dla mnie (25 lat) by zostac mama
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Agape, a ja zawsze chciałam dzieci bardzo szybko, nie interesowało mnie (teraz wiem, że to było głupie
Dostałam lekarstwo i... w pierwszym pełnym cyklu z leczeniem zaskoczyłam Nasz dzidziuś urodzi się, gdy będę miała dokładnie 27,5 roku (bo urodziny mam w czerwcu, a termin na grudzień ). I wiesz co?... Kiedyś wydawało mi się, że to dużo, że do tego czasu to już powinnam mieć dawno dwoje... A teraz widzę, że wcale nie byłoby dobrze, musieliśmy sobie pewne sprawy poukładać i chyba dopiero teraz POWOLI ZACZYNAM być gotowa na dziecko Mam nadzieję, że szybko Wam się uda Teraz myślę, że taki w sam raz.
|
#4134 |
|
Rozeznanie
|
Ja dostałam dzis @ pełną para wieć Scio prosze mi zmienic na 28 kwietnia Trochę za wcześnie ale za to do majówki powinno już byc na wykończeniu i będe mogła na szaleć
|
#4135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak sobie Was czytam i zatęskniło mi się za starankami. Pewno jakbyśmy się starali bardzo długo to teraz bym tak nie pisała. I nie zrozumcie mnie źle bardzosię cieszę na spotkanie z naszą dzidzią. Tylko sobie uświadomiłam że to był najlepszy czas jak dla mnie i frajda z seksu. Bo po 1. szło się na całość bez kombinowania żeby nie zajść w ciaże (nigdy nie przyjmowałam tabsów dlatego czasem nie było się jak wyluzować jak się dzidzi jeszcze nie chciało ) , 2. połączenie przyjemnego i celowości działania a po 3. w ciąży to nie to samo więcej stresu niż przyjemności czasami. Tak więc dzewczyny wyluzować proszę i cieszyć się ze staranek bo to ,mimo niepowodzeń czasem, fajny okres w zyciu. |
|
|
|
|
#4136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4137 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki!
Lindsleyko, wielkie, wielkie gratki!!!! Strasznie się cieszę i zazdroszczę! Super Michaś i super mama!! Dużo was myślę ![]() Wielki ścisk! |
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Weruczku a Ty dzie sie podziewalas znowu tyle czasu ???? ;> Juz sie o Ciebie dopytywalam tutaj.Normalnie dostaniesz
|
|
|
|
#4139 |
|
Rozeznanie
|
Hej wszystkim!!!
Wczorajszy dzień był okropny. Brzuch tak mnie zaczął bolec aż wyłam z bólu. Wczoraj się ważyłam i schudłam. O całe 1,5 kg. Ale myślę że jak ten dziwny okres minie to i apetyt mi dopisze i kilogramy będą nadciągać. ![]() Pogoda u mnie piękna aż się nie chce w domu siedzieć. Miłego dnia kochane.
Razem: 12.08.2003 Zaręczeni: 12.12.2007 Ślub: 12.09.2009 Edytowane przez gimikis Czas edycji: 2010-04-30 o 09:42 |
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
Gimikis, dlaczego brzuch tak Cię rozbolał?
![]() Ja wcinam sobie właśnie na drugie śniadanko jogurt z chrupkami i wkrojonym bananem i oglądam jednym okiem na YouTube mój ulubiony serial - Katastrofy w Przestworzach Umówiłam się do mojego gina na kolejną wizytę, niestety dopiero na 18 maja. Ale jak nic się nie dzieje, to raz w miesiącu jest chyba OK, nie? Muszę tylko do niego zadzwonić, czy zrobić w międzyczasie jakieś badania, bo jak do niego pójdę, to już będzie początek 12tc, a miałam w sumie tylko morfologię (mam lekka anemię) i grupę krwi. Myślę, że trzeba by jeszcze zrobić mocz, WR, toxo...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

w ktorym miesiacu\tygodniu jestes?

Parzę sobie miętkę, mam nadzieję, że pomoże...

czekają.... 

ale tak sobie mysle ze moze wplywa na to tez stres pod jakim ostatnio ciagle zyje ale mój TŹ zabiera mnie na wczasy na 2 tygodnie : bez komputera, bez tv i w ogole cisza i spokoj wiec mam nadzieje ze sie odstresuje i moze wtedy cos zaskoczy