|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
[QUOTE=tarasia;18888332]
a u nas obraza na smoczek i na wózek ![]() ![]() QUOTE] tak samo u mnie było pare dni ale ja dziś wsadziłam ją do spacerówki, jakoś mi sie wydaje że za mala jest jeszcze tylko że dałam ją praktycznie na leżąco i jak na złość usneła od razu i nie wiem czy by to coś pomogło czy nie bo ostatnio tż szedł z nią na rękach chyba z 15-20min bo szliśmy od mojego taty to była tak zadowolona że hej a tylko do wózka to krzyki choćby ze skóry ją obdzierali no nieszło jej uspokoić i wczoraj na naszej dzialeczce też na rękach była to uśmiech od ucha do ucha i chodziłam z nią i kwiatki obserwowalam ale jej sie podobało
![]() |
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
[QUOTE=aniulka8204;1889071 5]
Cytat:
No my tez dzis pierwszy raz w spacerowie wyjechalismy ![]() ![]() a z krzykami to ma tak samo moja sioatra ze mala w wozku krzyk a na raczkach cala w skowronkach i odrazu z placzu zmienia sie w usmiech i krzyki radosci
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Wszystkiego Najlepszego dzisiejszym solenizantom i solenizantkom ![]() ![]() ![]() i zmykam zakuwać i pisać pracę. Troche mnie wystraszyłyście z tymi fotelikami bo my już kupiliśmy coneco zenith tżt oczywiście twierdzi że panikuje ale ja sama nie wiem co robić. Myślę że może następny fotelik ten do 35 kg kupimy już z tych lepszych firm. Bo co ja teraz z nim zrobię ![]() ![]() A i zdjęcia dzieciaczków ![]() ![]() I jeszcze raz proszę o wypełnienie ankiety te mamusie które jeszcze nie wypełniły ![]() http://www.ankietka.pl/ankieta/39779...otecznych.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Hej mamusie
![]() 100 lat dla dzisiejszych solenizantów ![]() Mały Potworek śpi w wózku obok mnie... Moi rodzice pojechali na tydzień do Grecji, zostawili nam dom i psa na głowie, a nasza Majka jak na złość dostała cieczkę... No istny sajgon... Albo jedno, albo drugie siedzi na dworze, a my nie możemy zostać na noc, bo Tenor wyłby całą noc, już to przerabialiśmy... Dlatego noce musi spędzać samotnie, a to taki kochany, przytulasty pies, szkoda mi go... Mam nadzieję, że nie będzie padać i jakoś ten tydzień przetrzymamy... Za to mam nadzieję, że jutro dotrze łóżeczko turystyczne, które tata zamówił i Paula spędzi wygodniej ten tydzień... Tata widział takie u znajomych, którzy też mają dwóch wnuków i im pozazdrościł ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- ![]() ![]() A gryzaki z Canpola to chyba nie są Chińskie, nie zwróciłam uwagi...
#2675 |
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za życzonka
![]() Ja mam fotelik wogóle nie markowy- najwarzniejsze żeby był... Może nad następnym bardziej się zastanowie. Mój w wózku dla odmiany jak ma zły dzien to się zamyka i spi praktycznie cay spacer. Tez jeździmy w spacerówce na leżaco- głębokiego rzadko używam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Wtajemniczenie
|
śliczniutka
![]() ![]()
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja idę się położyć już chyba bo jutro do południa intensywny dzień mnie czeka a na popołudnie się mije 2 psiapsióły zapowiedziały ![]() baaaj ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2678 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Wtajemniczenie
|
byliśmy drugi raz dzisiaj na spacerku tym razem z tż po godz 18 wyszliśmy było jeszcze tak fajnie i cieplutko i stwora mała superaśnie siedziała w tej spacerówce właściwie to leżała bo na siedząco to za wcześnie ale jak obserwowała wszystko
![]() ![]() czyli ta glistka mała musi wszystko widzieć więc gondole bede musiała gdzieś już schować a teraz zamiast spać to bawią się z tż i podśmiewójki tu odwalają ![]()
![]() |
#2680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tez dzis dwa razy spacerowalismy i w spacerowie widze ze mdosy wniebowziety W ramach drugiego spacerku weszlismy do tesco i kupilismy duuuzo słoiczkow i kaszke bananowa ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() Edytowane przez kachula27 Czas edycji: 2010-04-28 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |||||||
Rozeznanie
|
Dobry wieczór!
My dziś byliśmy na szczepieniu. Mały Pudzianek nawet nie pisnął ![]() Waży już 9040, ale to i tak nie jest jeszcze podwojenie jego wagi urodzeniowej ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udanego wyjazdu! |
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2682 |
Wtajemniczenie
|
9 kg ?! wow - to jest waga
![]() my się dzisiaj wybieramy na szczepienie - mam nadzieję, że będzie dobrze! a gdzie pojechała ela? bo jakoś zapomniałam My chcieliśmy jechać w weekend majowy na słowację ale się zorientowaliśmy, że mała nie ma paszportu. Guciu, ty chyba wiesz coś więcej na ten temat. Jak to z tym jest? |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my tez ![]() rannny ptaszek z Ciebie ![]() hej ![]() my niedawno wstalysmy, dzis mam zamiar pochodzic za bizuteria slubna ![]() ps; prosze o glosiki, aktualny link w podpisie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() kciuki za szczepienie, dziewczynki ![]() Głosowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Wtajemniczenie
|
Kareninko, chyba się zaraziłam tym twoim pamiętnikiem i postanowiłam założyć taki od teraz. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. czy lepiej kupić gotowy, czy taki do składania?
ile ty masz kartek? |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Wtajemniczenie
|
zagłosowałam
DiTu coś mi nie wychodzi u Ciebie - co klikne na lubie to jest taka sama liczba głosów - moze coś źle robię? a musze Wam obwieścić ze Grześ ma zabka malenkiego ale jednak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
Pogłosowane:P ale na wierszyk, bobovita wiczorem bo można tylko raz na 24h...
powiedzcie mi czemu mi tak cuduje przy jedzonku po spacerze... |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i gratulacje z okazji pierwszego dziurkacza! |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może kiedy się nawdycha świeżego powietrza jest tak głodny, że aż się złości... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam zdaje sie 26 kartek, ale zaleta jest taka, ze zawsze mozna dokupic wiecej i po prostu rozlozyc wszystko i wlozyc ta jedna gdzie sie chce. Ja mam jeszcze pomiedz tymi duzymi kartami A4 takie mniejsze roznej wielkosci z wierszami z czasu ciazy itp. ![]() ![]() ![]() ![]() Dzien doberek ![]() a ja musze sie wyzalic....wczoraj mama zepsula mi humor....w trajcie rozmowy rolaczyla sie i sie do mnie nie odzywa, nie odbiera telefonow tylko wysmarowala mi sms'sa, ze "zrozumiala, co chcialam jej powiedziec i odezwie sie jak pouklada swoje zycie a mam zyc szczesliwie ze swoja rodzina".... ![]() Sama juz nie wiem....jestem taaaaka mega zla...i jednoczesnie smutno mi ![]()
![]() |
#2692 |
Zadomowienie
|
witam,
dzień rozpoczynam od kawusi i klikania na nasze konkursowiczki ![]() proszę o trzymanie kciuuuuków bo dzisiaj mamy usg główki na 16, mam nadzieje że wszystko będzie dobrze! |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Karenina ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Xpressja - kciuki ogromniaste ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kareninko, przykro mi w powodu zaistniałej sytuacji i mam nadzieję, że wkrótce sprawa się rozwiąże oczywiście kliknięcia wykonane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zaglosowane na Domi i Tarasie bedzie pozniej bo musi minac 24 h Cytat:
![]() ![]() ![]() A my zaraz na spacerek idziemy,pogoda coraz ładniejsza a ja niedlugo tzn za 2 tyg do pracy musze wrocic ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zadomowienie
|
Kareninko
![]() ![]() A ja dzis czuje sie tak ![]() ![]() A oto dokument - budowa rozpoczęta |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widze Malinko ze faktycznie sam srodek miedzy domkami bedziecie sie budowac.A kawaleczek ogrodka bedziesz miala ? Zdjecia obłedne,Kubica szaleje a Tomcio juz jest przymierzany jako kolejny kierowca ![]() ![]() ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() Edytowane przez kachula27 Czas edycji: 2010-04-29 o 08:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdjęcia super... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja "druzyna" tez byla w tamtym tyg chora - tz i maly wiec przytulam ![]() ![]() Budowa budowa....na samo slowo dostaje gesiej skorki... ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, moze wy mi napiszcie - czy to wredne z mojej storny, ze nie chce sie wtracac w zwiazek mojej mamy? Tzn. mam na mysli, ze nie chce przeprowadzac godzinnych rozmow z jej partnerem na temat tego, "co jest dobre, a co zle. Co powinien a czego nie"? Czy powinnam to robic? Mama caly czas nie odbiera ode mnie telefonow.... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.