Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem) - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-29, 09:04   #4351
agison
Zakorzenienie

Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem)

Fallenko Kochana ... właśnie przeczytałam co wczoraj pisałyscie, przykro mi bardzo że i Ciebie dotknęło jakieś choróbsko ...
ale najważniejsze że wcześnie wykryte i że da się szybko wyleczyc no i że jesteś dobrej mysli
a z ciekawości spytam: miałaś na usg "jajniki o budowie drobnopęcherzykowej"? bo ja miałam, może też to mam?
ale w takim razie dlaczego nic mi nie przepisali?

właśnie piszę test z angielskiego ... sesesese ...

i cholera, mam tak okropne włosy po wczorajszym migdale że aż wstyd się lavendce pokazać błyszczą, ale takie pióreczka się z nich zrobiły że szok ...

!!! NAKARM PIESA !!!
agison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:07   #4352
msk3
BAN stały

Nie postarałyście się wczoraj.Nawet jednej strony nie skończyłyście
Ja wczoraj uciekłam bo...sikałam p**ą.Nie wiem do tej pory dlaczego ale nadal mnie pobolewa żołądek.

Indios-superjuż się nie mogę doczekać wirtualnej parapetówy.A ja po kartony zawsze TŻ wysyłam bo siara

Na szczeście medycyna idzie do przodu i nie jest z nami tak źle.

Rybiorek-jeszcze nie wiem o co będę pytać.To wychodzi tak spontanicznie.W każdym razie możecie się wszystkiego spodziewać.

Ja mam dziś zakwasy na brzuchu.TŻ wrócił wczoraj późno na holu bo na się...samochód spalił
Powiedziałam mu o ćw.(mam na pulpicie),ze ciężkie a ja nie mam kondycji,to on na to-no co ty po 3 sekundach brzuchc cię boli?
Juz ja mu pokażę.Sam swój mięsień piwno-mięsny bęzie ze mną zrzucał za karę.

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
Napisane przez agison Pokaż wiadomość
Fallenko Kochana ... właśnie przeczytałam co wczoraj pisałyscie, przykro mi bardzo że i Ciebie dotknęło jakieś choróbsko ...
ale najważniejsze że wcześnie wykryte i że da się szybko wyleczyc no i że jesteś dobrej mysli
a z ciekawości spytam: miałaś na usg "jajniki o budowie drobnopęcherzykowej"? bo ja miałam, może też to mam?

i cholera, mam tak okropne włosy po wczorajszym migdale że aż wstyd się lavendce pokazać błyszczą, ale takie pióreczka się z nich zrobiły że szok ...
Jednak piszesz test?-WYGRAŁAM!!!!
Dawaj włosy pod wodę i coś tam na nie maźnij.Lavendka nie będzie się śmiała.Będzie patrzeć w oczy,chyba że znajdzie teraz inny obiekt obserwacji.Oby nie blizna
msk3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:17   #4353
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana
Nie wiem czy to się da wyleczyć bo znowu czytałam, że to jest przez całe życie i tylko można łagodzić objawy. Na ile w tym prawdy nie wiem bo widzę, że informacje są sprzeczne.
Na USG wyszło mi, że mam w jednym jajniku 19, a w drugim 14 pęcherzyków poniżej 10 mm. Sam obraz jajników nie wystarczy żeby stwierdzić pco. Powinno się jeszcze wykonać przynajmniej podstawowe badania (FSH, LH, PRL, testosteron).
Im więcej czytam na ten temat tym bardziej mi się to nie podoba...
Chyba przestanę już grzebać w tym necie...

Ja myślałam, że jednak odpuściłaś ten test. Napisz jak poszedł.

A włosy jeżeli Cię to pocieszy to i ja mam brzydkie. Już wczoraj jakieś takie były nie do życia. Kupiłam sobie ten duży żel w rossie (zielony 500 ml w promocji był) i zamierzam potestować. Ale zapach mi się nie podoba. Różowy był boski.

Cytat:
Napisane przez msk3 Pokaż wiadomość
Ja mam dziś zakwasy na brzuchu.TŻ wrócił wczoraj późno na holu bo na się...samochód spalił
Powiedziałam mu o ćw.(mam na pulpicie),ze ciężkie a ja nie mam kondycji,to on na to-no co ty po 3 sekundach brzuchc cię boli?
Juz ja mu pokażę.Sam swój mięsień piwno-mięsny bęzie ze mną zrzucał za karę.
Ile zrobiłaś tych ćw? Na początku to może być ciężko nawet przy małej ilości bo jesteś nieprzyzwyczajona. One mimo, że wyglądają na łatwe to angażują dużą grupę mięści. Ale są tak ułożone żeby powoli przyzwyczajać się do powtórzeń.

Msk a może coś Ci zaszkodziło i dlatego ten żołądek Cię boli.
Stary 2010-04-29, 09:21   #4354
agison
Zakorzenienie

nie no, Dziewczyny, chyba jeszcze śpicie jak mam pisać test, siedząc w pracy przed kompem?
nie polazłam .... może dowiem się jakoś o pytania

niech Lavendka spróbuje się śmiać! zresztą ona sama mi mówiła że po migdale wlosy takie sypkie - i miała rację

!!! NAKARM PIESA !!!
Stary 2010-04-29, 09:24   #4355
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
nie no, Dziewczyny, chyba jeszcze śpicie jak mam pisać test, siedząc w pracy przed kompem?
Ja myślałam, że ten test masz pisać w pracy i, że zanim dostałaś to jeszcze skrobnęłaś do nas. I nawet dziwne mi się to wydało ale nie z tego względu tylko wiem, że byłaś leniuszkiem wczoraj i za nic nie chciałaś się uczyć.
Stary 2010-04-29, 09:34   #4356
agison
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fallen_apple Pokaż wiadomość
Kochana
Nie wiem czy to się da wyleczyć bo znowu czytałam, że to jest przez całe życie i tylko można łagodzić objawy. Na ile w tym prawdy nie wiem bo widzę, że informacje są sprzeczne.
Na USG wyszło mi, że mam w jednym jajniku 19, a w drugim 14 pęcherzyków poniżej 10 mm. Sam obraz jajników nie wystarczy żeby stwierdzić pco. Powinno się jeszcze wykonać przynajmniej podstawowe badania (FSH, LH, PRL, testosteron).
nie grzeb w necie!! ja jak wczoraj zaczęłam to prawie od razu przestałam, bo naczytałam się takich rzeczy że doszłam do wniosku że nie ma sensu się dołować ...
słuchaj lekarza, jeśli mówi Ci żebyś się nie przejmowała to widać tak jest, nie okłamywałby Cię i na pewno wie co robi
Cytat:
odpusciłam
Cytat:
A włosy jeżeli Cię to pocieszy to i ja mam brzydkie. Już wczoraj jakieś takie były nie do życia. Kupiłam sobie ten duży żel w rossie (zielony 500 ml w promocji był) i zamierzam potestować. Ale zapach mi się nie podoba. Różowy był boski.
nie jestem taka żeby się cieszyc z cudzego nieszczęścia więc nie czuję się pocieszona ale łączę się z Tobą we wlosowym bólu
mam zamiar qpic dzis wreszcie coś z filtrem, i pójdę też po ten żel z Natury co Eloe pisała

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Ja myślałam, że ten test masz pisać w pracy i, że zanim dostałaś to jeszcze skrobnęłaś do nas. I nawet dziwne mi się to wydało ale nie z tego względu tylko wiem, że byłaś leniuszkiem wczoraj i za nic nie chciałaś się uczyć.
oj byłam ... nic się nie pouczyłam, naprawdę, miałam wewnętrzną blokadę i nie byłam w stanie zacząć się uczyć i co mi z tego przyszło, będę się musiała uczyć na następny czwartek
no, ale to w poniedziałek zacznę się martwić

!!! NAKARM PIESA !!!
Stary 2010-04-29, 09:37   #4357
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
nie grzeb w necie!! ja jak wczoraj zaczęłam to prawie od razu przestałam, bo naczytałam się takich rzeczy że doszłam do wniosku że nie ma sensu się dołować ...
słuchaj lekarza, jeśli mówi Ci żebyś się nie przejmowała to widać tak jest, nie okłamywałby Cię i na pewno wie co robi
No już nie czytam bo to zgłupieć i zdołować się można.

Cytat:
nie jestem taka żeby się cieszyc z cudzego nieszczęścia więc nie czuję się pocieszona ale łączę się z Tobą we wlosowym bólu
mam zamiar qpic dzis wreszcie coś z filtrem, i pójdę też po ten żel z Natury co Eloe pisała
To łączymy się razem w takim razie.
Co kupujesz z filtrem? D/s czy b/s? Mnie zastanawia Wax. Ale chyba lepiej żeby to zostało na włosach a nie zostało spłukane. Z drugiej strony Wax'a trochę się trzyma to może jednak coś daje.
Stary 2010-04-29, 09:39   #4358
msk3
BAN stały

Cytat:
Kochana

Ile zrobiłaś tych ćw? Na początku to może być ciężko nawet przy małej ilości bo jesteś nieprzyzwyczajona. One mimo, że wyglądają na łatwe to angażują dużą grupę mięści. Ale są tak ułożone żeby powoli przyzwyczajać się do powtórzeń.

Msk a może coś Ci zaszkodziło i dlatego ten żołądek Cię boli.
To może już nie czytaj.Niech Ci wystarczą informacje od Indios.

Zrobiłam 1 serię tak jak w tabelce.Nie wiem jak dam radę dziś zrobić jak mnie tak bolą mięśnie.Ale zrobię.

TŻ też wczoraj do lasu biegł ze s****Ą a w nocy Maksiu.Myślę zatem,że możemy mieć jakiegoś wirusa.
Dzieci różności przynoszą ze szkoły.Kiedyś w szkole panowała wszawica,zakupiłam na wszelki Delacet ale nie użyliśmy.Nikt z nas nie złapał.
Kwiecień i maj to u nas najgorsze miesiące.Zawsze co roku Maks coś przynosispę,grypę jelitową,szkarlatynę...I tak co roku.

Tak Agison-widziałam na pielęgnacyjnym.Jak znajdziesz coś b/s z filtrem to daj znać.Też muszę się koniecznie zaopatrzyć bo w tym roku boję się słońca.

Fallenk-ja mam tenżel ale zielony.Nie mogę się przemóc do stosowania tak cuchnie.Już nie śmierdzi-cuchnie wręcz!!!Nigdy mi zapachy i smaki nie przeszkadzały.Ważne by działanie było dobre.A tu taka niespodizanka.

Edytowane przez msk3
Czas edycji: 2010-04-29 o 09:43
Stary 2010-04-29, 09:43   #4359
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
będę się musiała uczyć na następny czwartek
no, ale to w poniedziałek zacznę się martwić
Ja zaczynam się martwić czyt. uczyć dzień przed. Wcześniej mam zero mobilizacji. I tak jest zawsze.

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
TŻ też wczoraj do lasu biegł ze s****Ą a w nocy Maksiu.Myślę zatem,że możemy mieć jakiegoś wirusa.
Dzieci różności przynoszą ze szkoły.Kiedyś w szkole panowała wszawica,zakupiłam na wszelki Delacet ale nie użyliśmy.Nikt z nas nie złapał.
Kwiecień i maj to u nas najgorsze miesiące.Zawsze co roku Maks coś przynosispę,grypę jelitową,szkarlatynę...I tak co roku.
Kochana a może to grypa jelitowa? Miałaś już kiedyś? Ja to co roku mam. Zazwyczaj bardzo łagodną formę. Ale raz miałam tak, że... Szkoda gadać. Możecie się domyślić.

Czytałam gdzieś, że w ogóle ćw dobrze rano wykonywać przed posiłkiem. Że niby się lepiej wtedy spala czy coś tam.
Ale loków za to moich nie dam.
Tylko wyczytane w necie. A wiesz jako to jest.
Stary 2010-04-29, 09:52   #4360
agison
Zakorzenienie

Cytat:
To łączymy się razem w takim razie.
Co kupujesz z filtrem? D/s czy b/s? Mnie zastanawia Wax. Ale chyba lepiej żeby to zostało na włosach a nie zostało spłukane. Z drugiej strony Wax'a trochę się trzyma to może jednak coś daje.
szukam czegoś b/s, bezsprzecznie najpierw pójdę do Almy sprawdzić czy może tam bedzie Potters, ale nigdzie jej nie ma więc i w Almie nie będzie, a potem pójdę do SPh albo do natury i popatrzę co mają z filtrem. Może jakaś nivea albo coś takiego? kusi mnie ten brązujący balsam, no ale jeszcze nie wiem .... to trudna decyzja
Cytat:
Ja zaczynam się martwić czyt. uczyć dzień przed. Wcześniej mam zero mobilizacji. I tak jest zawsze.
ja martwię się wcześniej, a uczę później

!!! NAKARM PIESA !!!
Stary 2010-04-29, 10:11   #4361
poison.iv
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez polelavendove Pokaż wiadomość
I Tobie
Wiesz-oczy nieczerwone szanse u konara zwiększone
Moje oczy dziś w wyjątkowo dobrej kondycji, nawet rzęsy wydają się długie (chyba polubię swój nowy tusz), nic tylko się zakochać
A konara nie ma

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość
moze do Was jutro zajrze a moze nie, niestety nie wszyscy maja tylko czasu i musza pracowac z szefem przy sasiednim biurku, nauka do egazminow i jeszcze szukanie pracy na glowie
Czasem zdarza mi się nawet pracować z szefem przy jednym biurku. Pewnie dziś mnie jednak nawiedzi w pracy
Cytat:
Chyba faktycznie jakiś wirus. Mam nadzieje, że dziś już lepiej
Cytat:
szukam czegoś b/s, bezsprzecznie najpierw pójdę do Almy sprawdzić czy może tam bedzie Potters, ale nigdzie jej nie ma więc i w Almie nie będzie, a potem pójdę do SPh albo do natury i popatrzę co mają z filtrem. Może jakaś nivea albo coś takiego? kusi mnie ten brązujący balsam, no ale jeszcze nie wiem .... to trudna decyzja

ja martwię się wcześniej, a uczę później
Też ostatnio nie mogę znaleźć Potters b/s, a mojej aloesowej została już resztka Balsam nivea, to taki do włosów brązowych, czy do farbowanych?
poison.iv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 10:23   #4362
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Fallenko- informacje sprzeczne o chorobie owszem...
Ale musze Cię zmartwić- ona zostaje do konca życia

Wykryta we wczesnym stadium da się zaleczyć...wyleczyć jednak sie nie da- wielotorbielowatosć to jakby "cecha" jajników, a cechy nie wymarzesz
Odpowiednimi lekami można jednak je uciszyć- do konca ejdnak trzeba być pod stałą opieką i kontrolą ginekologa ponieważ skutki uboczne nieleczenia tego schorzenia nie są optymistyczne

Przykro mi, ale nie będę przed Tobą tego ukrywać...Mnie lekarz poinformował od razu, że może być u mnie problem z zajściem w ciążę...szczególnie, że genetycznie (po mojej mamie) także jest to utrudnione...

Dlatego czasem łapie mnie dół, bo jestem tym obciążona z każdej strony i niewiadomo czy uda mi się wydać dziecko na świat...

Chyba dziś Wam potowarzyszę, bo nikogo nie ma i prawdopodobnie nie będzie Dla Szefa mam tylk ozrobić jakieś raporty, więc będę się urywać chwilami, ale tak to chcę Wam towarzyszyć dziś całe popołudnie

everything I do I do it for you..."

27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi

www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego
Wybrałam kuszącą Lady Berry!

Indios Bravos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 10:31   #4363
agison
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poison.iv Pokaż wiadomość
Też ostatnio nie mogę znaleźć Potters b/s, a mojej aloesowej została już resztka Balsam nivea, to taki do włosów brązowych, czy do farbowanych?
ja tak samo ... byłam w Realu, Carrefourze, Oszołomie, w mojej osiedlowej drogerii gdzie jeszcze niedawno była - i wszędzie są tylko balsamy, d/s oczywiście
może wycofują?
myślałam o tym do brązowych. Ale teraz tak przepatruję te produkty z filtrami i patrzę że jest zaznaczony jako stara wersja, więc nowa wersja pewnie ma silikony
poorientuję się jeszcze, chociaz mam trochę pracy

!!! NAKARM PIESA !!!
Stary 2010-04-29, 10:35   #4364
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Indios Bravos Pokaż wiadomość
Fallenko- informacje sprzeczne o chorobie owszem...
Ale musze Cię zmartwić- ona zostaje do konca życia

Wykryta we wczesnym stadium da się zaleczyć...wyleczyć jednak sie nie da- wielotorbielowatosć to jakby "cecha" jajników, a cechy nie wymarzesz
Odpowiednimi lekami można jednak je uciszyć- do konca ejdnak trzeba być pod stałą opieką i kontrolą ginekologa ponieważ skutki uboczne nieleczenia tego schorzenia nie są optymistyczne

Przykro mi, ale nie będę przed Tobą tego ukrywać...Mnie lekarz poinformował od razu, że może być u mnie problem z zajściem w ciążę...szczególnie, że genetycznie (po mojej mamie) także jest to utrudnione...

Dlatego czasem łapie mnie dół, bo jestem tym obciążona z każdej strony i niewiadomo czy uda mi się wydać dziecko na świat...

Chyba dziś Wam potowarzyszę, bo nikogo nie ma i prawdopodobnie nie będzie Dla Szefa mam tylk ozrobić jakieś raporty, więc będę się urywać chwilami, ale tak to chcę Wam towarzyszyć dziś całe popołudnie
Tak właśnie myślałam... Nie wiem czy to jest wczesne stadium. Dwa lata temu na USG nic nie było... Na 10 maja zapisałam się do gina na wizytę i wtedy pewnie dowiem się coś więcej o leczeniu i jak to u mnie wygląda...
Indios często piszą też o innsulinooporności. Miałaś wykonywane badania na to? Widzę, że niektórzy badają jeszcze inne hormony oprócz tych co ja miałam. Jakie miałaś badania?

To dzisiaj luzik w pracy.

Agiosn, Poison a szukałyście w sklepach osiedlowych spożywczych? Wiem, że z reguły tam są pottersy. Ja nigdy nie używałam ale zawsze mi wpadły w oko.
Stary 2010-04-29, 10:35   #4365
agison
Zakorzenienie

Cytat:
to co ja mam powiedzieć?
jeśli też mam pco, a do tego jeszcze hashi, to szanse na bimbaska pikują ostro w dół ....
ostatnio tyle usłyszałam o życiowych priorytetach i braku czasu, że sama już nie wiem co mam robić i myśleć ....

!!! NAKARM PIESA !!!
Stary 2010-04-29, 10:43   #4366
poison.iv
Wtajemniczenie

Cytat:

Kochana żadnego dołowania się Kiedyś pisałam o koleżance, której lekarka powiedziała, że nigdy nie będzie miała dzieci. Ona właśnie choruje, na to samo, co Ty. Gina nie powiedziała, że może mieć problemy z zajściem w ciąże, ona nie pozostawiła jej żadnej nadziei Dziewczyna przepłakała nie jedną noc, ale mimo wszystko postanowiła się nie załamywać. Wyliczyła dni płodne i wraz z mężem spróbowali. No i dziś maluch ma już dwa latka, udało się za pierwszym razem

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Agiosn, Poison a szukałyście w sklepach osiedlowych spożywczych? Wiem, że z reguły tam są pottersy. Ja nigdy nie używałam ale zawsze mi wpadły w oko.
Jeszcze tak dokładnie nie szukałam, bo dopiero przy ostatnim myciu zorientowałam się jak mało jej zostało
Stary 2010-04-29, 10:44   #4367
Eloe77
MatkaPrzełożonaCurlitanek

Ja nie wiem, czy Was nadrabiac, czy nie...

Narazie patrze przez łzy - nadal opłakuje porazke Barcy

Finał Ligi Mistrzów: Inter-Bayern.
Komu kibicowac?!

Dziennik, FAQ, pigułka wiedzy i pielęgnacja - wszystko o kręconych naturalnie włosach!

MÓJ IDEAŁ

Eloe77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 10:47   #4368
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos

Fallen- miałam do hormonów jeszcze robione badania z glukozą...takie jak się kobietom w ciąży robi...nie pamiętam nazwy, ale to chyba jest związane z insuliną?
To właśnie po tych badaniach lekarz kazał mi wybierać- czy chcę leki dla cukrzyków, który pomoże zaleczyć pco czy tabletki anty, który zaleczą nawet skuteczniej i szybciej a przy okazji będę zabezpieczona Wybrałam to drugie

Agison- ech...wiem co to znaczy...tylko, ze widzisz...moja mama urodziła mnie w wieku 21 lat i prawdpodobnie już wtedy miała jakieś problemy...jednak ginekolodzy o czymś takim jak pco g**no wiedzieli :/
Po urodzeniu mnie zaczęły sie poważne problemy...i mimo leczenia- najpierw ciąża pozamaciczna a potem martwy płód...
Jestem obciążona tym genetycznie- mój gin był lekarzem mojej mamy wtedy, gdy miała tę pozamaciczną...i pamieta jakie były problemy- nie owijał mi w bawełnę, że ze mną moze byc podobnie...a ja teraz w ciążę nie mam zamiaru zajść...
Z grudiej strony gdyby moja mama nie zaszła tak wcześnie- potem juz nei mogłaby miec dziecka Rozumiesz...

Poison- dziękuję

everything I do I do it for you..."

27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi

www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego
Wybrałam kuszącą Lady Berry!

Indios Bravos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 10:49   #4369
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:

niech Lavendka spróbuje się śmiać! zresztą ona sama mi mówiła że po migdale wlosy takie sypkie - i miała rację
No wlaśnie jak niby miała pisać ten test...zresztą przecież szyderczo się śmiała...

Smiać się z włosów nie będę,bo sama mam z nimi problemy
Emeska miala rację dziś skupię się na bliźnie...
polelavendove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 10:53   #4370
poison.iv
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eloe77 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem, czy Was nadrabiac, czy nie...
Nie nadrabiaj Pisz z nami na bieżąco
Cytat:
Narazie patrze przez łzy - nadal opłakuje porazke Barcy

Finał Ligi Mistrzów: Inter-Bayern.
Komu kibicowac?!

Ja też płaczę Miałam nadzieję do ostatniej sekundy
Bojkotuje LM i nie oglądam finału. Nie lubię ani niemieckiej, ani włoskiej piłki
Stary 2010-04-29, 10:54   #4371
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poison.iv Pokaż wiadomość
Moje oczy dziś w wyjątkowo dobrej kondycji, nawet rzęsy wydają się długie (chyba polubię swój nowy tusz), nic tylko się zakochać
A konara nie ma
No bydle jedno...czlowiek się*stara spać wcześnie kładzie i wszystko na nic
Stary 2010-04-29, 10:57   #4372
agison
Zakorzenienie

Cytat:
No wlaśnie jak niby miała pisać ten test...zresztą przecież szyderczo się śmiała...

Smiać się z włosów nie będę,bo sama mam z nimi problemy
Emeska miala rację dziś skupię się na bliźnie...
właśnie, szyderczo się śmiałam, dopsz ujęte

na bliźnie, ok, fajnie, to przy okazji poproszę Cię o obiektywny sąd na jej temat bo zastanawiam sie czy ją widać i czy coś z nią robić, czy nie widać i dać sobie spokój
tylko pamiętaj, masz być szczera, tak jak z moimi mimicznymi ... eee ... no wiesz

a słyuszałam rano o porażce Barcy. Przykro mi Kochane oczywiście ze względu na Was ...
ja kibicowalam tylko AC Milanowi kilka lat temu, jak kapitanem był Maldini
(Paolo, jeśli to czytasz, to wyjdź za mnie )

!!! NAKARM PIESA !!!
Stary 2010-04-29, 10:59   #4373
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
to co ja mam powiedzieć?
jeśli też mam pco, a do tego jeszcze hashi, to szanse na bimbaska pikują ostro w dół ....
ostatnio tyle usłyszałam o życiowych priorytetach i braku czasu, że sama już nie wiem co mam robić i myśleć ....
Agiosn, Indios ja myślę, że nie można przesądzać. Byłam na forach, czytałam co dziewczyny piszą. I to nie jest niemożliwe. Dziewczynom się udaje. Wiadomo, nie jest łatwo. Ale myślę, że negatywne myślenie też na to wpływa. I mogę się nawet pokusić o stwierdzenie, że w dużmym stopniu. W końcu tworzy się pewna blokada psychiczna.

Agison przede wszystkim powinnaś się wsłuchać w siebie. To nie jest tak, że kobiety powinny mieć wyznaczony jeden główny priorytet - dziecko. Jeżeli do tej pory tak jak pisałaś nie czułaś takiej potrzeby to słuchanie takich rzeczy może Cię tylko wpędzić w poczucie winy.
Ja rozumiem, że można też mówić wcześniej, że się nie chce dziecka a tu bach! Jak przychodzi taka wiadomość, że mogą być trudności to się zaczyna zastanawiać czy aby na pewno. Tylko zadaj sobie pytanie czy jest to głos Twojego serca czy ludzi naokoło.
Stary 2010-04-29, 11:00   #4374
msk3
BAN stały

Eloe-nadrabiaj!!!!!!!!!!!!:ehe m:
Lavendka-skup się nad czymś innym.

Rybiore-dzwoniłam na swoją pocztę.Poczekamy jeszcze 4 dni i składam reklamację.Mam nr nadania przesyłki,więc to mi się należy.
Ty u siebie sprawdz czy takowy grzybek jest dopuszczalny w Irlandii.
Mogą otworzyć przesyłkę na urzedzie celnym a jak im się coś nie spodoba,to mogą zniszczyć bez zadnej informacji.I koniec.Dopiero po wpłynięciu reklamacji dadzą odpowiedz o zniszczeniu.Może to im się nie spodobało bo w sumie taki grzyb w mleku tyle dni na poczcie to urusł i wygląda dziwnie jak gamonie nie wiedzą co to.Choć wysłałm tam też list z opisem tego.
Idż na swoją pocztę i spytaj albo na Urzędzie Celnym.Podam Ci nr nadania przesyłki wraz z moimi danymi.

Moje włosy dziś też kiepskie.Oj czeka je kąpiel.
Stary 2010-04-29, 11:06   #4375
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Fallen- miałam do hormonów jeszcze robione badania z glukozą...takie jak się kobietom w ciąży robi...nie pamiętam nazwy, ale to chyba jest związane z insuliną?
To właśnie po tych badaniach lekarz kazał mi wybierać- czy chcę leki dla cukrzyków, który pomoże zaleczyć pco czy tabletki anty, który zaleczą nawet skuteczniej i szybciej a przy okazji będę zabezpieczona Wybrałam to drugie
Tak to właśnie to badanie. To może i mi lekarz zleci. Zobaczę co mi powie.
Jak Ci zalecił tabletki dla cukrzyków to domyślam się, że wyszła Ci ta insulinooporność...

Cytat:
a słyuszałam rano o porażce Barcy. Przykro mi Kochane oczywiście ze względu na Was ...
Ojej a ja w ogóle nie w temacie. Ale też Was pocieszam.
Kiedyś oglądałam. A teraz? Doszłam do wniosku, że nie będę siedzieć z facetami i oglądać innych latających za piłką. Niech się sami tym zajmują.
Stary 2010-04-29, 11:07   #4376
polelavendove
Wtajemniczenie

Mam pozwolenie na patrzenie między oczy

Chciałam się skupić na czym innym...i pojechałam rano zobaczyć robotę kafelkarza nowego...i nie chcę go...nie podoba mi się...czy ja mam jakiś problem? za bardzo wymagająca jestem? ale ja już nie chcę następnego partacza!!!
Stary 2010-04-29, 11:09   #4377
poison.iv
Wtajemniczenie

Cytat:
No bydle jedno...czlowiek się*stara spać wcześnie kładzie i wszystko na nic
No bydle... nic nie potrafi docenić

Cytat:
Dzięki
A Inter to największy wróg Milanu
Stary 2010-04-29, 11:11   #4378
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Rybiore-dzwoniłam na swoją pocztę.Poczekamy jeszcze 4 dni i składam reklamację.Mam nr nadania przesyłki,więc to mi się należy.
Ty u siebie sprawdz czy takowy grzybek jest dopuszczalny w Irlandii.
Mogą otworzyć przesyłkę na urzedzie celnym a jak im się coś nie spodoba,to mogą zniszczyć bez zadnej informacji.I koniec.Dopiero po wpłynięciu reklamacji dadzą odpowiedz o zniszczeniu.Może to im się nie spodobało bo w sumie taki grzyb w mleku tyle dni na poczcie to urusł i wygląda dziwnie jak gamonie nie wiedzą co to.Choć wysłałm tam też list z opisem tego.
Idż na swoją pocztę i spytaj albo na Urzędzie Celnym.Podam Ci nr nadania przesyłki wraz z moimi danymi.
Kurcze dziewczyny a mi się wydaje, że to nasz poczta nawaliła.
Jak w większości przypadków zresztą. Ile to razy czytałam, że giną przesyłki. A te w którym może być coś ciekawego to na poczcie otwierają. Był nawet kiedyś artykuł w prasie. Ludzie się wypowiadali jak to wygląda. I, że teraz wolą nadać przesyłką konduktorską i drożej zapłacić, a mieć pewność, że nie zaginie.
Stary 2010-04-29, 11:13   #4379
polelavendove
Wtajemniczenie

Cytat:
Agison przede wszystkim powinnaś się wsłuchać w siebie. To nie jest tak, że kobiety powinny mieć wyznaczony jeden główny priorytet - dziecko. Jeżeli do tej pory tak jak pisałaś nie czułaś takiej potrzeby to słuchanie takich rzeczy może Cię tylko wpędzić w poczucie winy.
Ja rozumiem, że można też mówić wcześniej, że się nie chce dziecka a tu bach! Jak przychodzi taka wiadomość, że mogą być trudności to się zaczyna zastanawiać czy aby na pewno. Tylko zadaj sobie pytanie czy jest to głos Twojego serca czy ludzi naokoło.
Właduję swoje zdanie tutaj...
Pewnego pięknego dnia się obudziłam i doszłam do wniosku,że od dziś mam ochotę na dziecko...poważnie
Z kobietami to dziwnie jest jakoś i tyle.
Stary 2010-04-29, 11:14   #4380
fallen_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałam się skupić na czym innym...i pojechałam rano zobaczyć robotę kafelkarza nowego...i nie chcę go...nie podoba mi się...czy ja mam jakiś problem? za bardzo wymagająca jestem? ale ja już nie chcę następnego partacza!!!
Nie jesteś. Tacy "fachowcy" u nas są. Gdybyś mieszkała w Lbn to bym Ci kogoś poleciła a tak lipa. Co on znowu spaprał? Kompletnie nic nie umie, obija się, czy jeszcze % się delektuje w pracy?

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości