|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
dzień dobry
ale sobie pospałam ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
![]() A zdjęcia brzucha to gdzie? :P Jak ja wrzucam to żadna nie chce się chwalić a jak ja milczę to wy sypiecie fotami, ze aż mi się brzuchy mienią w oczach ![]() Jadę dziś do samiuśkiej Częstochowy obejrzeć wózki bo toż to tam zagłębie wózkowe jest a nigdzie u nas nie mogę znaleźć kilku modeli.. np Retrus Fire jest u nas jak czarna dziura
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dbaj o siebie ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Ktoś pytał czy byłyśmy w szkole rodzenia - BYŁYŚMY. Na początek puszczono film o "cudzie poczęcia, narodzenia" itd. Mówiąc obiektywnie - żadna nowość. Grupa jest spora a my (niezawsze i ja) mamy chyba największe brzuchole chociaż większość dziewczyn jest lipcowo - sierpniowych. Dzisiaj mamy kolejne spotkanie - będzie o diecie w ciąży i po urodzeniu. Zobaczymy ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Zabieram się za pisanie pracy mag. |
||
|
|
|
#215 | |||||
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jablka dalam troszke maz nie lubi i zrzedzi pozniej a takich swojskich ogorkow to wieki nie jadlam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a ja sie dzisiaj obudzilam o 4 rano krecilam sie polezalam do 5 wlaczylam tv polezalam do 6 i po 6 postanowilam ze sprobuje znowu zasnac pokrecilam sie i sie udalo wstalam dopiero o 9.30
|
|
#216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale przed ciążą bardzo często, bo jest pyyycha!!zaraz ide do zębisty :/ i wiecie co martwię się, jak wrócę ide do weterynarza, bo mój pies wczoraj wymiotował i dziś też i teraz leży taki troszke osowiały tzn. jak biorę jego zabawki, to chętnie sie bawi ale leży taki smutny... martwię sie, że to objawy tej pokleszczowej choroby, więc pójdę niech mu zrobi badanie krwi jeszcze przed długim week bylby wynik (chyba jutro)... ech |
|
|
|
|
#217 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Piękna pogoda dzisiaj, zaraz muszę na pocztę lecieć. papeteria śliczny chłopczyk, śmiesznie ta pępowina wygląda jak jakiś potwór pożerający dzidziusia . Ja kupiłam tylko 10 pieluch tetrowych i w porównaniu z allegro to drogo bo zapłaciłam 24 zł i 2 flanelowe po 5,5zł, ale licząc przesyłkę to na to samo by wyszło. i kupiłam jeszcze termometr ten gadający, muszę go sprawdzić bo różne opinie o nim czytałam, a i jeszcze ładny niebieski, milusi kocyk za 24 zł
Edytowane przez Lilka___ Czas edycji: 2010-04-29 o 10:41 |
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
zabrałam się za prasowanie pieluszek... Zostało jeszcze 28
Siala - to chyba ty jesteś fanką prasowania?? Wzięłabyś trochę ode mnie
|
|
|
|
#219 |
|
Rozeznanie
|
hd współczuję, ja mam tylko 10, ale pranie i prasowanie zostawiam sobie na lipiec, nie pozwolę małemu wyjść dopóki wszystkiego nie przygotuję hehe
|
|
|
|
#220 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Ja się właśnie zbieram do US- ciekawe w jak długiej kolejce będę stała. Jakaś nerwowa jestem więc niech ludzie, których dziś spotkam wystrzegają się mojego morderczego spojrzenia
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaz fotki kocyka i flanelowych ![]() jak kupilam tetrowe ostatnio w carefourze za 12.99zl za 10szt. wiec tanio ale w pepco i media textil tez widzialam nie drogie ale bede zamawiala jeszcze kilka rzeczy z allegro to zamowie tez takie grube pieluch tetrowe hd to ja jestem ta fanka prasowania ![]() a ja cos sie kiepsko czuje pogoda sliczna a ja nie mam sily nogami przewracac ledwo je ciagne za soba pije kawke moze to cisnienie za niskie jest no i jeszcze troszke i jedziemy na usg dziewczyny ciezko mi az opisac to co czuje gdy o nim mysle normalnie tak ogromna milosc mn ie ogarnia caly czas tylko o nim marze mysle o tym jaki bedzie mial kolor oczu... czy bedzie blondynem po tacie ja tez jestem blondynka ale w dziecinstwie mialam ciemne wloski i wiele roznych pytan mi sie nasuwa ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- lazurowa zycze ci malej kolejki ja o dziwo jak poszlam to tylko jedna osoba byla przede mna a tak co roku wysylalam poczta poleconym liczy sie data stempla pocztowego wiec czasem ostatniego dnia wysylalam i zostawialam potwierdzenie z poczty zeby nie bylo
|
|
#222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mu nie pozwolę wyjść puki wszystkiego nie przygotuję ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- ach, to Ty ![]() Robię sobie przerwy żeby cały czas nie stać ... ale jak ja nie cierpię prasować!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia dziewczynki1 Lecę do pracy. Wkurzona niestety bo sie pokłóciłam z TŻ. Ech bywa.
A Wy sio na spacer bo w całej Polsce piekna pogoda. U nas cudowne słoneczko i cieplutko. |
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
hd ja dzisiaj chcac czy nie chcac nie nadaje sie kompletnie do prasowania bola mnie plecy i brzuch dobrze ze mam dzisiaj wizyte to ginka sprawdzi czy wszystko ok poza tym czuje sie jak bym gdzies balowala do 6 nad ranem a teraz siedziala w pracy ledwo zyje!
|
#225 |
|
Rozeznanie
|
To prawda, pogoda piękna
Ja już 2 prania zrobiłam, suszą się na dworku. Kuchnia posprzątana. Uff... Jeszcze tylko pokój - Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce ;p Troszkę się naschylam, i już ZGAGA dręczy. Bllleee Ja z praniem, prasowaniem ubranek czekam do końca czerwca, a może i do połowy lipca - Najpierw czeka nas remont. Więc i tak się wszystko zakurzy.
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzię jutro wypisują do domu.
Nie ma skurczy, jutro zrobią jeszcze USG, ale w domu będzie musiała cały czas leżeć.
|
#227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się kochana ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
sms od zuziuni!!!!
"hej jutro mnie wypisuja, nawet mogli by dzisiaj. Skurczow brak. Czuje sie ok wiec zostaje lezenie w domu. Zrobia usg jutro jeszcze." no wkoncu cie do nas wypuszcza czekamy na was!!!! ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- dobra dziewczyny ja uciekam sie szykowac bo sie nigdy nie wygrzebie wlosy mam mokre dobrze ze w domu troszke ogarnelam nie piszcie za duzo
|
#229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zuziunia super ze wychodzisz ![]() ja dzisiaj tez mam starsznie rozlazly dzien... leze jeszcze w lozku i jakos tylka nie chce mi sie w ogole ruszac a musze jechac do miasta wklejam wam moj dzisiejszy brzuszek, 26t1d no i oczywiscie moja niunke tylko akurat ta fotka z usg jest taka nijaka, buziak od gory.
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no nic ja robie 10 maja i mam nadzieje, że się mały pokaże ![]() papeteria dzięki za odpowiedz no u mnie pisze też, że nie stwierdzono bleblebleble więc chyba też dobrze zobaczymy co gin powie na wizycie. przeżyłam dzisiaj prawie zawał heheh bo zostawiłam kompa w nocy włączonego, rano tż wstaje i mówi, że wyłączony i nie da się włączyć ;/ i się przestraszyłam, że może zasilacz i czy nie spalił płyty głównej albo co i jak ja będe żyć bez wizażu ? a nie ma kasy na nowego kompa. ale odkurzyłam go i śmiga może poprostu kurz powłaził, nie wiem no mam nadzieje, że się nie zepsuje bo ja bez neta to jak bez ręki ![]() ide na spacer bo pięknie nie piszcie za duzo
|
|
|
|
|
#231 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje sie na nowym watku
Nie bede nadrabiac bo za duzo, mam nadzieje ze wszystko u Was dobrze Mamusie Ostatnio ciagle twardnial mi brzuch wiec poszlam do gina, na szczescie szyjka jest dluga i zamknieta (45mm), ale na skurcze dostalam luteine dopochwowo, staram sie wiec jak najwiecej odpoczywac |
|
|
|
#232 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do szyjki- ja miałam ostatnio poza paluchami badaną też przez dopochwowe usg- bo podobno trzeba sprawdzać, czy pęcherz nie wpada w szyjkę macicy. Ale miała 4cm i wszystko gra. Cytat:
Bo jak ma 5,6mm to nie nie wiem czym Cię kopie .Fotka wyraźna. Śliczniaś ![]() Cytat:
Nic mu nie będzie, zobaczysz. Cytat:
|
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
Na miłe powitanie dnia.. mój dzisiejszy pluszaczek łazienkowy...
(przed chwilą popłyną z prądem..) Polecam zrobic POWIĘKSZENIE
|
|
|
|
#234 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() super, ze zrobiłaś te włoski!! właśnie miałam o to pytać czy coś zrobiłas - bo kurcze musze chyba serio na zwolnienie iść, żeby być na bieżąco ![]() wklejałaś juz fotki? czy przegapiłam.... a tu cos do poczytania hihi http://zdrowie.onet.pl/1607051,2041,...ychologia.html Cytat:
![]() tylko do polubienia prasowania konieczna jest dobra deska i zelasko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
pilotka - prasuję i prasuję a ich ciągle dużo
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
A pomyśl ile będzie tego prasowania, jak już się maluch urodzi...
PS. Moja (może przyszła) teściowa prasuje na siedząco .
|
#237 | |||
|
Zadomowienie
|
Papeteria - fajna fotka, super buziaczka widać
i do kogo podobny? ![]() Cytat:
hehe ale będzie miala nadrabiania... ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza faktycznym pociągiem do adrenaliny, ale to ma chyba większość facetów. Ale żeby przy tym był znudzony na co dzień? Nie zauważyłam. Reszta zarzutów nie pasuje zupełnie
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Dostałam dziś kasę z ZUSu i mogę trochę poszaleć na allegro
|
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Anuszka? Czyje nazwisko będzie nosił Wasz dzidziuś?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

za usg
dbaj o siebie 

chcesz odbyć szkolenie jak idealneciało