Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-29, 09:32   #211
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

papeteria super zdjęcie, jaki aniołek!
Stary 2010-04-29, 09:40   #212
hd2005
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

dzień dobry
ale sobie pospałam

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

Kochana oryginalce Tiramisu jest z kawą a nie kakaem
Krem
ser marscarpone (ja robię dużą blaszkę taka jak na sernik się robi, więc biorę dwa pojemniki po 250g)
5 żółtek
3 łyżki cukru
wszystko razem wymieszać mikserem

Zaparzyć kawę, najlepiej z ekspresu aby nie było fusów. Trzeba ją zaparzyć wcześniej, najlepiej przed kremem aby zdążyła ostygnąć.

potrzebne są jeszcze biszkopty ale te długie nie okrągłe (w selgrosie widziałam takie specjalne do tiramisu i kiedyś jak kupilam, to faktycznie są takie jakich używa moja siostra we Włoszech, bo tam biszkopty są inne niz u nas

Układamy warstwowo:
1. Biszkopty nasączone kawą (ja nie lubię łyżeczką nasączać, bo wtedy jakoś mi się nie udaje, tylko zanurzam na szybko w miseczce z kawą ale tak na szybko żeby nie za mocno)
2. Warstwa kremu
3. Biszkopty
4. Krem
5. Biszkopty
6. Krem

Tyle warstw ile się zmieści w brytwance.

Wierzch posypuję gorzkim kakaem (ale w oryginale jest kawa)
Kochane, wiecie, że nie powinnyśmy jeść tiramisu? zawiera surowe jajka ...

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:40   #213
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
super , mam takie same wrażenia....

anoxa za usg

a jeszcze mi się przypomniało z wczorajszej wizyty :stópka małego ma teraz 5,6mm

Wrzucam fotke z wczorajszej wizyty nie za wyraźna ale co tam....
to po prawej to pępowina
Słodzinka kochana
A zdjęcia brzucha to gdzie? :P
Jak ja wrzucam to żadna nie chce się chwalić a jak ja milczę to wy sypiecie fotami, ze aż mi się brzuchy mienią w oczach

Jadę dziś do samiuśkiej Częstochowy obejrzeć wózki bo toż to tam zagłębie wózkowe jest a nigdzie u nas nie mogę znaleźć kilku modeli.. np Retrus Fire jest u nas jak czarna dziura

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 09:58   #214
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belunia1985 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny.
a ja dzis po wizycie u gina. i kurcze martwie się. z dzidziem wszystko ok. tylko skraca mi sie szyjka. jak zeszłam z samolotu to gin zapytał czy duzo chodzę, a juz wczesniej zaczęłam cos podejrzewac, bo strasznie dlugo mnie badal. no i wyszlo potem na usg ze szyjka na granicy , ma 25 mm. a ja wlasnie wcale duzo nie chodze, od poczatku na zwolnieniu jestem, tylko dwa razy dziennie wychodzę na powolny spacerek 20 min, z pieskiem. no to od czego ta szyjka sie skraca? za dwa tygodnie mam isc na kontrole, a do tego czasu jak najwiecej leżeć. nie orientujecie się, czy ma tu jakies znaczenie to że np. będe siedzieć przed kompem (musze pisac mgr) a nie tylko leżeć?? i czy 25 mm to bardzo krótka szyjka?

aha, dopisze tylko ze jestem w 31 tyg.
dbaj o siebie

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
ja juz po pracy na domku dostalam troche rzeczy dla Oscara czesc uzywanych a czesc zupelnie nowych duzo firm takich jak gap i disney!!! spioszkow, spodni,bluz,koszulek, kamizelek kocykow jest....150 sztuk!!!! do tego bujaczek siedzonko i nosidelko na spacery. szkoda ze ktoras nie mieszka blisko bo polowe ,mogla bym ktorejs dac bo my juz wszystko mamy kupione a tu dzis taka niespodzianka a kobieta powiedziala ze to dopiero poczatek i ze ma jeszcze zabawki
wow, niezła górka

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Ktoś pytał czy byłyśmy w szkole rodzenia - BYŁYŚMY.
Na początek puszczono film o "cudzie poczęcia, narodzenia" itd.
Mówiąc obiektywnie - żadna nowość.

Grupa jest spora a my (niezawsze i ja) mamy chyba największe brzuchole chociaż większość dziewczyn jest lipcowo - sierpniowych.

Dzisiaj mamy kolejne spotkanie - będzie o diecie w ciąży i po urodzeniu. Zobaczymy

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Zabieram się za pisanie pracy mag.

Stary 2010-04-29, 10:15   #215
anoxa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

Cytat:
Napisane przez kociamborek Pokaż wiadomość
Czesc mamusie! Melduję sie w kolejnej części wątku.
Nie udzielałam się ostatnio jakiś czas bo niestety zachorowałam na grypę i przez tydzień nie miałam siły w ogóle wstawać z łóżka, cały czas gorączka ponad 39 stopni, nie moglam nic jeść, schudłam niestety 3 kg, ale teraz już dochodzę pomału do siebie nie gorączkuje już w ogóle i w końcu mogę jeść. Został mi tylko kaszel. Ale mówię wam jak ta grypa mnie wymęczyła i biedne maleństwo też na pewno. Mam nadzieje, ze nic mu nie zaszkodzilo bo do lekarza ide dopiero 11 maja. Czesto mi twardnieje brzuch i pobolewa mnie w prawym górnym rogu brzucha ale staram się leżeć jak najwięcej i się oszczędzać. Najgorsze jest to że jestem jeszcze w Holandii i jedziemy do Polski dopiero za tydzien w piatek. No ale trzeba wytrzymac.
Czytalam ze u nas na watku zaczely sie male problemy, kilka dziewczyn trafilo do szpitala, kurcze teraz trzeba na prawde chuchac i dmuchac na wszystko. Ciesze sie ze dzisiejsze wizyty udane! Pozdrawiam was serdecznie!
jej kochana dbaj teraz o siebie i po powrocie idz koniecznie do lekarza do kontroli

Cytat:
uff posegregowalam to wszystko rozmiarami, do ponad roku nie musze sie martwic ubrankami
czy ktoras z was miala robione usg 3D/4D w okolicach 30 tygodnia? jestem ciekawa czy ladne zdjecia wychodza bo wybieram sie w sobote.
ja ide dzisiaj i jestem w 30tc

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
anoxa ja też robiłam zwykłą warzywną sałatke przez hd, tylko dałam troszkę mało cebuli i jabłka i te kupione ogóry jakieś dziwne... ale i tak była git
ja nie daje cebulki bo nie lubie pory tez nie jablka dalam troszke maz nie lubi i zrzedzi pozniej a takich swojskich ogorkow to wieki nie jadlam

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość

Wogóle to się wczoraj troszkę zdenerwowałam spotkałam moje dwie bliski przyjaciółki, jedna ma syna 2 lentiego a druga 8 miesięcznego (ale nie były razem każdą osobno spotkałam) i zaczęły mi mówić co potrzebuję a co nie co mam robić i wogóle opieka nad małym dzieciem, karminie ilość rzeczy potrzebnych i wiecie co każda z nich mi powiedziała zupelnie coś innego i zgłupiałam dlatego jak to gin powiedział iśc na szkołę rodzenia nie słuchać mam, koleżanek bo każdy będzie najmoądrzejszy a my same będziemy wiedziały co dla naszym maluszków będzie najlepsze.
no i ginek ci bardzo dobrze radzil kazdemu pasuje co innego jedni mi radza do wyciarania recznik z kapturkiem inni sama pieluche flanelowa a ja wole sama sprawdzic co mi pasuje

Cytat:

anoxa za usg

a jeszcze mi się przypomniało z wczorajszej wizyty :stópka małego ma teraz 5,6mm

to po prawej to pępowina
jaka nie wyrazna slicznie buzke widac slodkie!! moj uparciuch tez sie pewnie we mnie wtuli bo zawsze tak robi ale mam nadzieje ze jakas fotke sie ladna uda zrobic

a ja sie dzisiaj obudzilam o 4 rano krecilam sie polezalam do 5 wlaczylam tv polezalam do 6 i po 6 postanowilam ze sprobuje znowu zasnac pokrecilam sie i sie udalo wstalam dopiero o 9.30
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 10:27   #216
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Kochane, wiecie, że nie powinnyśmy jeść tiramisu? zawiera surowe jajka ...
tak tak wiem, dlatego w ciąży nie jadłam ale przed ciążą bardzo często, bo jest pyyycha!!

zaraz ide do zębisty :/

i wiecie co martwię się, jak wrócę ide do weterynarza, bo mój pies wczoraj wymiotował i dziś też i teraz leży taki troszke osowiały tzn. jak biorę jego zabawki, to chętnie sie bawi ale leży taki smutny... martwię sie, że to objawy tej pokleszczowej choroby, więc pójdę niech mu zrobi badanie krwi jeszcze przed długim week bylby wynik (chyba jutro)... ech
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 10:38   #217
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Dzień dobry
Piękna pogoda dzisiaj, zaraz muszę na pocztę lecieć.
papeteria śliczny chłopczyk, śmiesznie ta pępowina wygląda jak jakiś potwór pożerający dzidziusia. Ja kupiłam tylko 10 pieluch tetrowych i w porównaniu z allegro to drogo bo zapłaciłam 24 zł i 2 flanelowe po 5,5zł, ale licząc przesyłkę to na to samo by wyszło. i kupiłam jeszcze termometr ten gadający, muszę go sprawdzić bo różne opinie o nim czytałam, a i jeszcze ładny niebieski, milusi kocyk za 24 zł

Edytowane przez Lilka___
Czas edycji: 2010-04-29 o 10:41
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 10:49   #218
hd2005
Zakorzenienie

zabrałam się za prasowanie pieluszek... Zostało jeszcze 28

Siala - to chyba ty jesteś fanką prasowania?? Wzięłabyś trochę ode mnie

Stary 2010-04-29, 10:53   #219
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

hd współczuję, ja mam tylko 10, ale pranie i prasowanie zostawiam sobie na lipiec, nie pozwolę małemu wyjść dopóki wszystkiego nie przygotuję hehe
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 11:00   #220
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Dzień dobry.
Ja się właśnie zbieram do US- ciekawe w jak długiej kolejce będę stała.
Jakaś nerwowa jestem więc niech ludzie, których dziś spotkam wystrzegają się mojego morderczego spojrzenia
Stary 2010-04-29, 11:02   #221
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Piękna pogoda dzisiaj, zaraz muszę na pocztę lecieć.
papeteria śliczny chłopczyk, śmiesznie ta pępowina wygląda jak jakiś potwór pożerający dzidziusia. Ja kupiłam tylko 10 pieluch tetrowych i w porównaniu z allegro to drogo bo zapłaciłam 24 zł i 2 flanelowe po 5,5zł, ale licząc przesyłkę to na to samo by wyszło. i kupiłam jeszcze termometr ten gadający, muszę go sprawdzić bo różne opinie o nim czytałam, a i jeszcze ładny niebieski, milusi kocyk za 24 zł

pokaz fotki kocyka i flanelowych

jak kupilam tetrowe ostatnio w carefourze za 12.99zl za 10szt. wiec tanio ale w pepco i media textil tez widzialam nie drogie ale bede zamawiala jeszcze kilka rzeczy z allegro to zamowie tez takie grube pieluch tetrowe

hd to ja jestem ta fanka prasowania

a ja cos sie kiepsko czuje pogoda sliczna a ja nie mam sily nogami przewracac ledwo je ciagne za soba pije kawke moze to cisnienie za niskie jest no i jeszcze troszke i jedziemy na usg wkoncu zobacze mojego synusia
dziewczyny ciezko mi az opisac to co czuje gdy o nim mysle normalnie tak ogromna milosc mn ie ogarnia caly czas tylko o nim marze mysle o tym jaki bedzie mial kolor oczu... czy bedzie blondynem po tacie ja tez jestem blondynka ale w dziecinstwie mialam ciemne wloski i wiele roznych pytan mi sie nasuwa

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

lazurowa zycze ci malej kolejki ja o dziwo jak poszlam to tylko jedna osoba byla przede mna a tak co roku wysylalam poczta poleconym liczy sie data stempla pocztowego wiec czasem ostatniego dnia wysylalam i zostawialam potwierdzenie z poczty zeby nie bylo
Stary 2010-04-29, 11:08   #222
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
hd współczuję, ja mam tylko 10, ale pranie i prasowanie zostawiam sobie na lipiec, nie pozwolę małemu wyjść dopóki wszystkiego nie przygotuję hehe
ha ha ja też mu nie pozwolę wyjść puki wszystkiego nie przygotuję

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
hd to ja jestem ta fanka prasowania
ach, to Ty
Robię sobie przerwy żeby cały czas nie stać ... ale jak ja nie cierpię prasować!!!!!!!!!

Stary 2010-04-29, 11:10   #223
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Miłego dnia dziewczynki1 Lecę do pracy. Wkurzona niestety bo sie pokłóciłam z TŻ. Ech bywa.
A Wy sio na spacer bo w całej Polsce piekna pogoda. U nas cudowne słoneczko i cieplutko.
Stary 2010-04-29, 11:27   #224
anoxa
Zakorzenienie

hd ja dzisiaj chcac czy nie chcac nie nadaje sie kompletnie do prasowania bola mnie plecy i brzuch dobrze ze mam dzisiaj wizyte to ginka sprawdzi czy wszystko ok poza tym czuje sie jak bym gdzies balowala do 6 nad ranem a teraz siedziala w pracy ledwo zyje!
Stary 2010-04-29, 11:31   #225
kasienka2607
Rozeznanie

GG do kasienka2607

To prawda, pogoda piękna Ja już 2 prania zrobiłam, suszą się na dworku.
Kuchnia posprzątana. Uff... Jeszcze tylko pokój - Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce ;p
Troszkę się naschylam, i już ZGAGA dręczy. Bllleee

Ja z praniem, prasowaniem ubranek czekam do końca czerwca, a może i do połowy lipca - Najpierw czeka nas remont.
Więc i tak się wszystko zakurzy.
Stary 2010-04-29, 11:33   #226
zanka205
Zakorzenienie

Zuzię jutro wypisują do domu.
Nie ma skurczy, jutro zrobią jeszcze USG, ale w domu będzie musiała cały czas leżeć.

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 11:35   #227
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
hd ja dzisiaj chcac czy nie chcac nie nadaje sie kompletnie do prasowania bola mnie plecy i brzuch dobrze ze mam dzisiaj wizyte to ginka sprawdzi czy wszystko ok poza tym czuje sie jak bym gdzies balowala do 6 nad ranem a teraz siedziala w pracy ledwo zyje!
przykro mi
Trzymaj się kochana

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Nie ma skurczy, jutro zrobią jeszcze USG, ale w domu będzie musiała cały czas leżeć.
hurra!!!!!

Stary 2010-04-29, 11:38   #228
anoxa
Zakorzenienie

sms od zuziuni!!!!

"hej jutro mnie wypisuja, nawet mogli by dzisiaj. Skurczow brak. Czuje sie ok wiec zostaje lezenie w domu. Zrobia usg jutro jeszcze."

no wkoncu cie do nas wypuszcza czekamy na was!!!!

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

dobra dziewczyny ja uciekam sie szykowac bo sie nigdy nie wygrzebie wlosy mam mokre dobrze ze w domu troszke ogarnelam nie piszcie za duzo
Stary 2010-04-29, 11:41   #229
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:

anoxa za usg

to po prawej to pępowina
ale słodziak

zuziunia super ze wychodzisz

ja dzisiaj tez mam starsznie rozlazly dzien... leze jeszcze w lozku i jakos tylka nie chce mi sie w ogole ruszac a musze jechac do miasta

wklejam wam moj dzisiejszy brzuszek, 26t1d no i oczywiscie moja niunke tylko akurat ta fotka z usg jest taka nijaka, buziak od gory.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 11:47   #230
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
wiolek1 ja wiem ze malo co widac, ale slyszalalam ze znowu bardziej wyrazne zdjecia wychodza. najbardziej chodzi mi buzke zeby pozniej porownac do kogo bardziej podobne:P
no ja mam nadzieje, że na moim będzie cokolwiek widac hihi bo nie miałam jeszcze usg 4d. miałam robić jako połówkowe ale wtedy słyszałam znowu, że właśnie fajniej widać po 30 tygodniu więc przełożyłam a teraz słysze, że wtedy za późno
no nic ja robie 10 maja i mam nadzieje, że się mały pokaże

papeteria dzięki za odpowiedz jako jedyna mi odpowiedziałaś
no u mnie pisze też, że nie stwierdzono bleblebleble więc chyba też dobrze zobaczymy co gin powie na wizycie.

przeżyłam dzisiaj prawie zawał heheh
bo zostawiłam kompa w nocy włączonego, rano tż wstaje i mówi, że wyłączony i nie da się włączyć ;/
i się przestraszyłam, że może zasilacz i czy nie spalił płyty głównej albo co i jak ja będe żyć bez wizażu ?
a nie ma kasy na nowego kompa.
ale odkurzyłam go i śmiga
może poprostu kurz powłaził, nie wiem no mam nadzieje, że się nie zepsuje bo ja bez neta to jak bez ręki

ide na spacer bo pięknie nie piszcie za duzo
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 11:52   #231
caprica6
Wtajemniczenie

Melduje sie na nowym watku Nie bede nadrabiac bo za duzo, mam nadzieje ze wszystko u Was dobrze Mamusie Ostatnio ciagle twardnial mi brzuch wiec poszlam do gina, na szczescie szyjka jest dluga i zamknieta (45mm), ale na skurcze dostalam luteine dopochwowo, staram sie wiec jak najwiecej odpoczywac Buziaki dla wszystkich

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 11:53   #232
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
wiolek
palpacyjnie się bada z tego co wiem a na usg jakieś uchybienia też powinno być widać bynajmniej tak mi mówił mój gin...
dzidzia nie przesadzasz z ta mega niska samoocena chcesz odbyć szkolenie jak idealneciało
Na mnie ciężko wpłynąć, więc wcale się nie wysilaj
A co do szyjki- ja miałam ostatnio poza paluchami badaną też przez dopochwowe usg- bo podobno trzeba sprawdzać, czy pęcherz nie wpada w szyjkę macicy. Ale miała 4cm i wszystko gra.

Cytat:

to po prawej to pępowina
Chyba cm?
Bo jak ma 5,6mm to nie nie wiem czym Cię kopie .
Fotka wyraźna. Śliczniaś

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

i wiecie co martwię się, jak wrócę ide do weterynarza, bo mój pies wczoraj wymiotował i dziś też i teraz leży taki troszke osowiały tzn. jak biorę jego zabawki, to chętnie sie bawi ale leży taki smutny... martwię sie, że to objawy tej pokleszczowej choroby, więc pójdę niech mu zrobi badanie krwi jeszcze przed długim week bylby wynik (chyba jutro)... ech
Kurcze, mój pies miał dziesiątki kleszczy, sama mu wyciągałam i nigdy, przenigdy nie byłam z tym u weterynarza...

Nic mu nie będzie, zobaczysz.

Cytat:
Ale cudnie. Na pewno poczuje się w domu lepiej

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 11:55   #233
idealnecialo
Zadomowienie

Na miłe powitanie dnia.. mój dzisiejszy pluszaczek łazienkowy...
(przed chwilą popłyną z prądem..)

Polecam zrobic POWIĘKSZENIE
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 11:59   #234
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Wyslalam mezowi zdj. Miala byc niespodzianka,ale tak wyszlo, ze kurcze stwierdzilam ze mu pokaze, zapytam czy sie podoba, by zdecydowac czy jutro isc..
No i pierwsze padlo pytanie "dlaczego mnie nie zapytalas?"
Hmm nic nie odpowiedzialam. Tylko pomyslalam sobie ze napewno by powiedzial bym ich nie robila.
No ale skonczylo sie na tym, ze zdjecia zdjeciami, roznie wychodza, ze mam poczekac az przyjedzie to zobaczymy w rzeczywistosci, a jak potem bede chciala to sie zastanowimy czy mam isc z tym czy nie.
Wiec teraz bede sie przyzwyczajac..
Mojemu tacie sie bardzo podoba! i jestem w szoku, bo jemy rzadko cos sie podoba. Mama nawet tez nie byla przeciw mimo ze nie mialy byc takie blond, no ale chyba przez to moje ciagle narzekanie ze nie tak mialo to wygladac to mowi ze mam isc, cos miedzy te pasemka inne dac ciemniejsze itp, albo mi mowi ze jeszcze zjasnieja po myciu, i ze nie wyglada to zle itp. A na koniec tez stwierdzila ze mam narazie nie isc nic z tym zrobic, tylko tak pochodzic, a zawsze moge potem isc za jakis czas.

A wiecie laseczki z tylu to mi sie nawet bardzo podoba jak to wyglada.. ale z przodu.. chyba najbardziej ta grzywka mnie denerwuje, bo mam chyba takie 3 grube pasy tego blondu zamiast wiecej cienkich pasemek.. no coz chyba tak wyszlo.. trudno.

A moze w koncu wyjdzie ze bede sie cieszyc ze takie mam?
Zobaczymy co weekend pokaze...

A i po wyslaniu zdj mezowi to napisalam mu w smsie ze czulam ze mu sie nie podobam, ze chcialam cos zmienic, ze poszlam do fryzjera, ze kupilam bluzeczke nowa, ale ze chyab i tak to nic nie zmieni(a dodatkowo ze tymi pasemkami to chyba pogorszylam wszystko) , ze nie bede bardziej atrakcyjna ze i tak nie bede wygladala seksowniej bo brzucha i tak nie ukryje (no a brzuch moze byc "seksualnie" podniecajacy ale chyba dla garstki panow- podobno sa tacy, ktorych panie w ciazy bardzo podniecaja, a im bardziej ciaza zaawansowana tym lepiej-no ale moj maz nie nalezy do tego nielicznego grona).

No najpierw mi powiedzial przez telefon ze on przeciez nigdy mi nie powiedzial ze mu sie nie podobam, albo ze go nie pociagam (ja mu odpowiedzialam ze przeciez takich rzeczy sie nie mowi, no ale sie czuje-ale sadze ze jako facet nie zrozumial mojego rozumowania) i dodal ze mam sie nie martwic brzuchem i tak teraz nic nie da sie z nim zrobic. Ze bedziemy o nim myslec jak juz urodze.. Ze wtedy bede sie go pozbywac. Nie zbyt pocieszajaca odpowiedz na moje zmartwienia, ale sadze ze sie bardzo staral.

Potem przed snem jeszcze mi napisal ze kocha mnie i ze mam wiedziec ze dla niego najpiekniejsza i nic tego nie zmieni...
Troche lepiej mi sie zrobilo.. ale chyba najbardziej na swiecie, chcialabym to uslyszec z jego ust, wypowiedziane prosto w oczy.. a nie tylko w smsie...
No ale dobrze ze zrozumial, ze musi cos milego mi napisac..
Kobieto więcej pewności siebie!
super, ze zrobiłaś te włoski!!
właśnie miałam o to pytać czy coś zrobiłas - bo kurcze musze chyba serio na zwolnienie iść, żeby być na bieżąco
wklejałaś juz fotki? czy przegapiłam....
a tu cos do poczytania hihi
http://zdrowie.onet.pl/1607051,2041,...ychologia.html

Cytat:
Robię sobie przerwy żeby cały czas nie stać ... ale jak ja nie cierpię prasować!!!!!!!!!
ooo a ja lubie
tylko do polubienia prasowania konieczna jest dobra deska i zelasko

Cytat:
wow! suuper!

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
przeżyłam dzisiaj prawie zawał heheh
bo zostawiłam kompa w nocy włączonego, rano tż wstaje i mówi, że wyłączony i nie da się włączyć ;/
i się przestraszyłam, że może zasilacz i czy nie spalił płyty głównej albo co i jak ja będe żyć bez wizażu ?
a nie ma kasy na nowego kompa.
ale odkurzyłam go i śmiga
może poprostu kurz powłaził, nie wiem no mam nadzieje, że się nie zepsuje bo ja bez neta to jak bez ręki

ide na spacer bo pięknie nie piszcie za duzo
hahaha dobra jestes! jedyne zmartwienie z powodu kompa to brak wizazu :P
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 12:00   #235
hd2005
Zakorzenienie

pilotka - prasuję i prasuję a ich ciągle dużo

Stary 2010-04-29, 12:08   #236
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
pilotka - prasuję i prasuję a ich ciągle dużo
A pomyśl ile będzie tego prasowania, jak już się maluch urodzi...
PS. Moja (może przyszła) teściowa prasuje na siedząco .

. Witaj Kochanie

Stary 2010-04-29, 12:09   #237
jaszczka
Zadomowienie

Papeteria - fajna fotka, super buziaczka widać i do kogo podobny?

Cytat:
ale fajnie!! w domku zawsze lepiej i przyjemniej hehe ale będzie miala nadrabiania...

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ale słodziak

zuziunia super ze wychodzisz

ja dzisiaj tez mam starsznie rozlazly dzien... leze jeszcze w lozku i jakos tylka nie chce mi sie w ogole ruszac a musze jechac do miasta

wklejam wam moj dzisiejszy brzuszek, 26t1d no i oczywiscie moja niunke tylko akurat ta fotka z usg jest taka nijaka, buziak od gory.
Fajny brzusio a niunia wygląda jakby się szeroko uśmiechała

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Na miłe powitanie dnia.. mój dzisiejszy pluszaczek łazienkowy...
(przed chwilą popłyną z prądem..)

Polecam zrobic POWIĘKSZENIE
hmmm słodziak
Stary 2010-04-29, 12:12   #238
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
Jak dobrze, że mój jest inny. Nic zupełnie nic się nie zgadza.
Poza faktycznym pociągiem do adrenaliny, ale to ma chyba większość facetów. Ale żeby przy tym był znudzony na co dzień? Nie zauważyłam. Reszta zarzutów nie pasuje zupełnie

. Witaj Kochanie

Stary 2010-04-29, 12:18   #239
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
sms od zuziuni!!!!

"hej jutro mnie wypisuja, nawet mogli by dzisiaj. Skurczow brak. Czuje sie ok wiec zostaje lezenie w domu. Zrobia usg jutro jeszcze."
to super!

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Dostałam dziś kasę z ZUSu i mogę trochę poszaleć na allegro
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 12:18   #240
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Anuszka? Czyje nazwisko będzie nosił Wasz dzidziuś?

. Witaj Kochanie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości