|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
bajka1807 śliczny brzuszek i dzidziulka jaka słodka
idealnecialo o fuj nie nawidze pajaków mam arachnofobię, nawet jak w domu sama jestem a wyjdzie mi na pokój takie obrzydlistwo to lece po wujka, zeby przyszedł zabić bo ja się boję, ze skoczy na mnie a ja mam w domu takie wielkie grube bo mieszkam w domu i przez drzwi mi wchodzą albo otwarte okna z drzew. Lilka___ widzę, że zakupy udane aniaa22 śliczny brzusio, śliczna mamuśka
|
#273 |
|
Rozeznanie
|
zmykam klepać kotlety bo mój z pracy niedługo wraca, a tu nic nie zrobione, a później na basen, miłego popołudnia mamuśki
|
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
Wiem wiem ze nie ma najgorzej, bo pewnie tka powiecie. Tył supcio, tylko ta grzywa...
Dwa ostatnie sa dzisiejsze (jakos z gory mam balagan w tych wlosach :/ ), reszta wczorajsza. |
|
|
|
#275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
Aniaa22 - jaki fajowy brzusio! taki zgrabniutki
Lecę zaraz na miasto Może wyhaczę coś bejbusiowego? no i do polskiego sklepu muszę zajść bo strasznie mi się chce normalnego chleba z żółtym serem i ketchupem Tortexu hmmm... może pączki będą? ![]() Nie piszcie za dużo, bo znowu do wieczora będę nadrabiać! ![]() EDIT: Idealnecialo - mnie się podoba
It's nice to be important but it's more important to be nice Edytowane przez jaszczka Czas edycji: 2010-04-29 o 13:23 |
|
|
|
#277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie tez coś ostatnio bierze, juz mnie gardło zaczeło od wczoraj wieczorab boleć, mam nadzieje że nie bede znów chora. życzę Ci i dzidzi w takim razie powrotu do zdrowia jak najszybciej bo wiem co znaczy. ![]() Wracam do nadrabiania wątku
|
|
#278 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sama nie wiem co bym zrobila... oj tez bez krzyku by sie nie obylo.. jak tesciowa mi go pokazala to ciary mnie przeszly i chcialam wiać. potem stwierdzilam ze dla bezpieczenstwa ktos powinien sie go pozbyc, i oczywiscie bede musia byc to ja. A ze potem w opowiesciach "w lazience byl taki gruby duzy pajak" nie robia slowa wrazenia wiec uznalam ze bede pokazywac domownikom zdjecie! ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Ide po młoda i do lozzeczka na spanie ją wrzuce.. Jeestem ciekawa cyz przyjda dzis jakies zakupy z allegro.. fajnie by byl obo nie umiem sie doczekac. |
|
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Słonce jest super!!! naprawde fajna fryzurka, ale co niby z tą grzywką? powiem ci że chciałabym trafić do takiego fryzjera u nas jak mi zrobiła pasemka to nawet śladu nie było co prawda mam jasniejsze włosy ale mogła mi zrobić siwe -byłam zła ale to było dawno i juz po nich nie ma śladu nawet, a teraz mam komunie chzreśniaka i nie mam dobrego fryzjera chociaż jest ich w moim mieście chyba z 20tu
|
|
#281 |
|
Rozeznanie
|
Lilka___ zakupy super
![]() aniaa22 Śliczny brzuszek. A bluzeczkę mam taką samą
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Marka
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- papeteria śliczna dzidzia, super udało się uchwycić ![]() A teraz cicho, bo licytuję fajna bluzę dla dzidzi na all, mam nadzieję, że tym razem się uda!!! Edytowane przez anuszka1401 Czas edycji: 2010-04-29 o 13:41 |
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- mam to samo ![]() idealneciało bardzo ładna fryzurka
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki, ja na sekunde, wiec bez nadrabiania... zrobiłam dzisiaj porządek w komodzie od Łucji, porządek z ciuchami Damiana, i w swojej szafie... poza tym dużo rzeczy mam znowu do wystawienia na allegro, zaraz będę robiła zdjęcia, ale zrzucę je dopiero jak przyjdzie mi czytnik kart... i będę wystawiać aukcje...
Może wpadnie jakiś grosz, fajnie by było Teraz wrzuciłam jedno pranie, chcę jeszcze ze dwa wrzucic... po 15 musze isc babci odebrac recepty, Damian na 14 do pracy poszedl... a ja mam zamiar wpasc do ciuchlandu bo zrobiłam mega rewolucje w swojej szafie... a dzisiaj wszystko po 4zł jest A później, jak juz wroce, to do 22: 30 czeka mnie pisanie pracy magisterskiej... chcialabym co najmniej 2-3 podrozdziały napisać... Ale wy klepiecie tutaj dużo
|
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś przechodziłam koło ciucholandu, ale ja jestem jakaś dziwna, bo wstydzę się tam wejść ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- wygrałam aukcję ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=1010105705 |
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
jak mi się nie chce pisać
Idę zrobić kawkę (inkę) Może pomoże ...---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, bluza bardzo mi się podoba i wyglada na to, ze jest niezniszczona ![]() Ja idę robić pizze ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- bassienkaw, oglądam Twoje allegro, mam takie samo łóżko Chodzi mi o to zielone na którym leżą spodenki po Łucji
|
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Basieńka,podaj link do Twoich aukcji
|
|
|
|
#291 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja mam kiepska deske ;/ ale musimy zmienic zanim zaczne prasowac rzeczy dla Młodej bo wtedy znielubie prasowanie :P Cytat:
widzialam opis kolezanki z tego USG to miala 4 kartki A4 opisane + jako załącznik zdjęcia z pomiarami (!!!!!) zapisalam sie wlasnie w maju tez na to badanie.. jedziemy do Wrocka i 110 zl za badanie +20 zl za nagranie na plytke... ale kolejki ogromne zapisywalam sie na poczatku kwietnia i mialam tylko jeden termin do wyboru.... :| REWELACJA!! nic nie przytylas! piękna ciężarówka z Ciebie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja dokladnie tak mialam w zeszlym roku - ale troche mi było za jasno na głowie wiec po 2 miesiacach poszłam znowu i na połowie pasemek zrobiłam blond odrosty a na co drugim jasnym taka czekoladkę ![]() eksperymentuj ![]() Cytat:
ale na te dla dorosłych jakos nie bardzo :/ tym bardziej, ze bylam 2 razy zaraz po dostawie i przerazaly mnie te kobity rzucające się na wieszaki... wole sobie spokojnie pogrzebać w ciuszkach dla maluszka - takiej konkurencji nie ma ![]() a bluza z uszkami piekna! uwielbiam takie 'uszkowe 'ciuszki dla maluszkow
|
|||||
|
|
|
#292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Sama nie wiem skad on sie wzial! Wole nie wiedziec ze moze byc ich wiecej, a jeszcze gorzej gdyby taki brzydal gdzies jaja zlozyl! potem to chyba by tysiace malych wyszlo!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#293 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
uhuhu wczoraj założona nowa część a tu już tyle stron produkcja idzie pełną parą ![]() papeteria ale ślicznie buziulkę widać, bardzo fajna pamiątka! super, że zuziunia jutro do domku wychodzi, pewnie od razu sie lepiej poczuje bajka śliczny brzuszek a malutka faktycznie wygląda na tym zdjęciu jakby była taka roześmiana ![]() idealnecialo okropny ten pająk, nienawidzę pająków brrr a fryzurka wygląda bardzo fajnie, ja bym na razie zostawiła, może się jeszcze do niej przekonasz. aniaa wyglądasz prześlicznie! ![]() lilka super zakupki, ten kocyk na pewno jest milusi! anuszka bardzo fajna ta bluza, bardzo mi sie podobają rzeczy dla dzieci z uszkami, słodko to wygląda wikimi dziekuje |
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie chcę cos kupić dla dzidzi w ciucholandzie... Muszę obczaić kiedy są dostawy ![]() Mi tez się bluza bardzo podoba
|
|
|
|
|
#295 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#296 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:mdleje :
|
|
|
|
|
#298 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmm a jak na tej drugiej polowie zrobilas pol czekolady to ajk sie zachowaly te blond? sciemnialy fajnie? Myslalam wlasnie o mieszance pasemek innego koloru miedzy te i czesciowo na te.. MAsz moze zdjecia tego misz maszu? ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Basia ma link w swoim podpisie na dole
|
|
|
|
#300 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
Cytat:
Cytat:
mi sie podoba
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

o fuj nie nawidze pajaków mam arachnofobię, nawet jak w domu sama jestem a wyjdzie mi na pokój takie obrzydlistwo to lece po wujka, zeby przyszedł zabić bo ja się boję, ze skoczy na mnie a ja mam w domu takie wielkie grube bo mieszkam w domu i przez drzwi mi wchodzą albo otwarte okna z drzew.
Może wyhaczę coś bejbusiowego?
no i do polskiego sklepu muszę zajść bo strasznie mi się chce normalnego chleba z żółtym serem i ketchupem Tortexu 

sama nie wiem co bym zrobila... oj tez bez krzyku by sie nie obylo.. jak tesciowa mi go pokazala to ciary mnie przeszly i chcialam wiać. potem stwierdzilam ze dla bezpieczenstwa ktos powinien sie go pozbyc, i oczywiscie bede musia byc to ja. A ze potem w opowiesciach "w lazience byl taki gruby duzy pajak" nie robia slowa wrazenia wiec uznalam ze bede pokazywac domownikom zdjecie!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
:mdleje :