Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-29, 13:09   #271
papeteria
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Ale przeciez on jest kooooooochany! az musialam mu fotke strzelic.. ale kurcze trudno bylo go spluchac:/
Az obiadu potem w stanie nie bylam jesc.. gryy.. jakby taki pojawil sie w czasie kapieli!!!!!!! A akurat w brodziku sobie siedzial!
chyba bym zeszła a przynajmniej cały mój blok by mnie słyszał jeszcze powiedz że sama fote robiłaś

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 13:15   #272
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V

bajka1807 śliczny brzuszek i dzidziulka jaka słodka

idealnecialo o fuj nie nawidze pajaków mam arachnofobię, nawet jak w domu sama jestem a wyjdzie mi na pokój takie obrzydlistwo to lece po wujka, zeby przyszedł zabić bo ja się boję, ze skoczy na mnie a ja mam w domu takie wielkie grube bo mieszkam w domu i przez drzwi mi wchodzą albo otwarte okna z drzew.
Lilka___ widzę, że zakupy udane
aniaa22 śliczny brzusio, śliczna mamuśka

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 13:18   #273
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

zmykam klepać kotlety bo mój z pracy niedługo wraca, a tu nic nie zrobione, a później na basen, miłego popołudnia mamuśki
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 13:19   #274
idealnecialo
Zadomowienie

Wiem wiem ze nie ma najgorzej, bo pewnie tka powiecie. Tył supcio, tylko ta grzywa...

Dwa ostatnie sa dzisiejsze (jakos z gory mam balagan w tych wlosach :/ ), reszta wczorajsza.
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 13:21   #275
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
chyba bym zeszła a przynajmniej cały mój blok by mnie słyszał jeszcze powiedz że sama fote robiłaś
No sam robilam a obiektyw byl ok 1 cm od niego.. ale kurcze sama stracha mialam ja pomyslalam ze zaraz moze skoczyc na mnie, w koncu az taki malenki nie byl ale coz co mi odwalilo..
Stary 2010-04-29, 13:21   #276
jaszczka
Zadomowienie

Aniaa22 - jaki fajowy brzusio! taki zgrabniutki a z ciebie śliczna babeczka jest

Lecę zaraz na miasto Może wyhaczę coś bejbusiowego? no i do polskiego sklepu muszę zajść bo strasznie mi się chce normalnego chleba z żółtym serem i ketchupem Tortexu hmmm... może pączki będą?
Nie piszcie za dużo, bo znowu do wieczora będę nadrabiać!

EDIT:
Idealnecialo - mnie się podoba moim skromnym zdaniem jest fajnie i powinnaś tak to zostawić

Edytowane przez jaszczka
Czas edycji: 2010-04-29 o 13:23
jaszczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 13:22   #277
wikimi
Raczkowanie

GG do wikimi

Cytat:
Napisane przez kociamborek Pokaż wiadomość
Czesc mamusie! Melduję sie w kolejnej części wątku.
Nie udzielałam się ostatnio jakiś czas bo niestety zachorowałam na grypę i przez tydzień nie miałam siły w ogóle wstawać z łóżka, cały czas gorączka ponad 39 stopni, nie moglam nic jeść, schudłam niestety 3 kg, ale teraz już dochodzę pomału do siebie nie gorączkuje już w ogóle i w końcu mogę jeść. Został mi tylko kaszel. Ale mówię wam jak ta grypa mnie wymęczyła i biedne maleństwo też na pewno. Mam nadzieje, ze nic mu nie zaszkodzilo bo do lekarza ide dopiero 11 maja. Czesto mi twardnieje brzuch i pobolewa mnie w prawym górnym rogu brzucha ale staram się leżeć jak najwięcej i się oszczędzać. Najgorsze jest to że jestem jeszcze w Holandii i jedziemy do Polski dopiero za tydzien w piatek. No ale trzeba wytrzymac.
Czytalam ze u nas na watku zaczely sie male problemy, kilka dziewczyn trafilo do szpitala, kurcze teraz trzeba na prawde chuchac i dmuchac na wszystko. Ciesze sie ze dzisiejsze wizyty udane! Pozdrawiam was serdecznie!
witaj
mnie tez coś ostatnio bierze, juz mnie gardło zaczeło od wczoraj wieczorab boleć, mam nadzieje że nie bede znów chora.
życzę Ci i dzidzi w takim razie powrotu do zdrowia jak najszybciej bo wiem co znaczy.
Wracam do nadrabiania wątku

nasz cudny ślub 08.08.2009
wikimi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 13:24   #278
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
idealnecialo o fuj nie nawidze pajaków mam arachnofobię, nawet jak w domu sama jestem a wyjdzie mi na pokój takie obrzydlistwo to lece po wujka, zeby przyszedł zabić bo ja się boję, ze skoczy na mnie a ja mam w domu takie wielkie grube bo mieszkam w domu i przez drzwi mi wchodzą albo otwarte okna z drzew.
Jakby mi tak przy kompieli zaczal chodzic, albo nad lozkiem czy po nim.. wogole wpokoju to sama nie wiem co bym zrobila... oj tez bez krzyku by sie nie obylo.. jak tesciowa mi go pokazala to ciary mnie przeszly i chcialam wiać. potem stwierdzilam ze dla bezpieczenstwa ktos powinien sie go pozbyc, i oczywiscie bede musia byc to ja. A ze potem w opowiesciach "w lazience byl taki gruby duzy pajak" nie robia slowa wrazenia wiec uznalam ze bede pokazywac domownikom zdjecie!

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Ide po młoda i do lozzeczka na spanie ją wrzuce..

Jeestem ciekawa cyz przyjda dzis jakies zakupy z allegro.. fajnie by byl obo nie umiem sie doczekac.
Stary 2010-04-29, 13:27   #279
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
n

siedzimy dalej u rodzicow auto moze bedzie jutro. mam nadzieje bo jesli nie to wezmiemy auto od mojego taty i jedziemy do domu bo juz prawie miesiac nas nie ma. mamy dosc

no i wrzucam wam fotke. to my, pelne 30 tygodni
Aniu, Ty chudzinko nasza ... Śliczny brzuszek Piękna mama

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 13:27   #280
wikimi
Raczkowanie

GG do wikimi

Cytat:
Wiem wiem ze nie ma najgorzej, bo pewnie tka powiecie. Tył supcio, tylko ta grzywa...

Dwa ostatnie sa dzisiejsze (jakos z gory mam balagan w tych wlosach :/ ), reszta wczorajsza.

Słonce jest super!!! naprawde fajna fryzurka, ale co niby z tą grzywką? powiem ci że chciałabym trafić do takiego fryzjera u nas jak mi zrobiła pasemka to nawet śladu nie było co prawda mam jasniejsze włosy ale mogła mi zrobić siwe -byłam zła ale to było dawno i juz po nich nie ma śladu nawet, a teraz mam komunie chzreśniaka i nie mam dobrego fryzjera chociaż jest ich w moim mieście chyba z 20tu

nasz cudny ślub 08.08.2009
wikimi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 13:31   #281
kasienka2607
Rozeznanie

GG do kasienka2607

Lilka___ zakupy super

aniaa22 Śliczny brzuszek. A bluzeczkę mam taką samą
Stary 2010-04-29, 13:40   #282
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Anuszka? Czyje nazwisko będzie nosił Wasz dzidziuś?
Marka

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Na miłe powitanie dnia.. mój dzisiejszy pluszaczek łazienkowy...
(przed chwilą popłyną z prądem..)

Polecam zrobic POWIĘKSZENIE
Fuj, aż mi ciary przeszły! Takie paskudztwa U NAS żyją??

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

papeteria śliczna dzidzia, super udało się uchwycić

A teraz cicho, bo licytuję fajna bluzę dla dzidzi na all, mam nadzieję, że tym razem się uda!!!

Edytowane przez anuszka1401
Czas edycji: 2010-04-29 o 13:41
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 13:47   #283
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

papeteria śliczna dzidzia, super udało się uchwycić

A teraz cicho, bo licytuję fajna bluzę dla dzidzi na all, mam nadzieję, że tym razem się uda!!!
dzięki
ok

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
idealnecialo o fuj nie nawidze pajaków mam arachnofobię,
mam to samo
idealneciało bardzo ładna fryzurka jakbym się miała czepiać to bym jeszcze z dwa pasemka na grzywe rzuciła, ale ja się nie znam bo nigdy nie farbowałam...jest naprawde ładnie

Stary 2010-04-29, 13:49   #284
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
no to i ja sie melduje w nowej czesci

od wczoraj mnie nie bylo a tu 13 stron... nie nadrobie niestety.

farminko czytalam o twojej uczelni. to jakas paranoja. to mialas ze szpitala na te zajecia przepustke wziac czy co mysle ze powinnas osobiscie isc do dziekana

siedzimy dalej u rodzicow auto moze bedzie jutro. mam nadzieje bo jesli nie to wezmiemy auto od mojego taty i jedziemy do domu bo juz prawie miesiac nas nie ma. mamy dosc

No co tu duzo pisac. Sliczniutko!!!
Stary 2010-04-29, 13:49   #285
bassienkaw
Zakorzenienie

Hej kobietki, ja na sekunde, wiec bez nadrabiania... zrobiłam dzisiaj porządek w komodzie od Łucji, porządek z ciuchami Damiana, i w swojej szafie... poza tym dużo rzeczy mam znowu do wystawienia na allegro, zaraz będę robiła zdjęcia, ale zrzucę je dopiero jak przyjdzie mi czytnik kart... i będę wystawiać aukcje...
Może wpadnie jakiś grosz, fajnie by było
Teraz wrzuciłam jedno pranie, chcę jeszcze ze dwa wrzucic... po 15 musze isc babci odebrac recepty, Damian na 14 do pracy poszedl... a ja mam zamiar wpasc do ciuchlandu bo zrobiłam mega rewolucje w swojej szafie... a dzisiaj wszystko po 4zł jest
A później, jak juz wroce, to do 22: 30 czeka mnie pisanie pracy magisterskiej... chcialabym co najmniej 2-3 podrozdziały napisać...
Ale wy klepiecie tutaj dużo

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 14:00   #286
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Hej kobietki, ja na sekunde, wiec bez nadrabiania... zrobiłam dzisiaj porządek w komodzie od Łucji, porządek z ciuchami Damiana, i w swojej szafie... poza tym dużo rzeczy mam znowu do wystawienia na allegro, zaraz będę robiła zdjęcia, ale zrzucę je dopiero jak przyjdzie mi czytnik kart... i będę wystawiać aukcje...
Może wpadnie jakiś grosz, fajnie by było
Teraz wrzuciłam jedno pranie, chcę jeszcze ze dwa wrzucic... po 15 musze isc babci odebrac recepty, Damian na 14 do pracy poszedl... a ja mam zamiar wpasc do ciuchlandu bo zrobiłam mega rewolucje w swojej szafie... a dzisiaj wszystko po 4zł jest
A później, jak juz wroce, to do 22: 30 czeka mnie pisanie pracy magisterskiej... chcialabym co najmniej 2-3 podrozdziały napisać...
Ale wy klepiecie tutaj dużo
łał, no to dzie pełen wrażeń!

Ja dziś przechodziłam koło ciucholandu, ale ja jestem jakaś dziwna, bo wstydzę się tam wejść

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

wygrałam aukcję

http://allegro.pl/show_item.php?item=1010105705
Stary 2010-04-29, 14:02   #287
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
śliczna gratulacje

Stary 2010-04-29, 14:04   #288
hd2005
Zakorzenienie

jak mi się nie chce pisać

Idę zrobić kawkę (inkę) Może pomoże ...

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
mam taką samą !!!!

Stary 2010-04-29, 14:11   #289
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
jak mi się nie chce pisać

Idę zrobić kawkę (inkę) Może pomoże ...

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

mam taką samą !!!!
Taa, inka na pewno pomoże Cieszę się, bluza bardzo mi się podoba i wyglada na to, ze jest niezniszczona

Ja idę robić pizze

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

bassienkaw, oglądam Twoje allegro, mam takie samo łóżko Chodzi mi o to zielone na którym leżą spodenki po Łucji
Stary 2010-04-29, 14:22   #290
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:

bassienkaw, oglądam Twoje allegro, mam takie samo łóżko Chodzi mi o to zielone na którym leżą spodenki po Łucji
Basieńka,podaj link do Twoich aukcji

Stary 2010-04-29, 14:23   #291
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Wklejam zdjęcia wczorajszych zakupów, kocyka nie rozkładałam, ale jego wymiary to 76x102, ale i tak najbardziej rozwalają mnie rękawiczki niedrapki, które dostałam od mamy
kocyk bosssski!!!!! jak juz bede wiedziala jaki kolor wozka kupimy to tez taki kupię

Cytat:
mam świetną deskę a żelazko jeszcze lepsze a prasować nie cierpie
a ja mam kiepska deske ;/ ale musimy zmienic zanim zaczne prasowac rzeczy dla Młodej bo wtedy znielubie prasowanie :P

Cytat:
A ja chcialam isc jeszcze raz na te 4d... a juz 31 tydz zaczety.. nie wiem czy sie wybiore.. hmm
hmm a moj gin mnie wlasnie w 31 tc wysyła na badanie takie 4D - ponoc 3 razy w ciagu ciazy sie takie powinno robic, rozne rzeczy diagnozują\
widzialam opis kolezanki z tego USG to miala 4 kartki A4 opisane + jako załącznik zdjęcia z pomiarami (!!!!!)
zapisalam sie wlasnie w maju tez na to badanie..
jedziemy do Wrocka i 110 zl za badanie +20 zl za nagranie na plytke...
ale kolejki ogromne zapisywalam sie na poczatku kwietnia i mialam tylko jeden termin do wyboru.... :|

Cytat:
REWELACJA!! nic nie przytylas! piękna ciężarówka z Ciebie

Cytat:
Dziewczyny takie puchate kocyki jak kupiła lilka sa TU
dobrze wiedziec ;] suuperr są!

Cytat:

eee kobieto super włoski! i wcale nie masz grubych tych pasemek - fajne wlasnie
ja dokladnie tak mialam w zeszlym roku - ale troche mi było za jasno na głowie wiec po 2 miesiacach poszłam znowu i na połowie pasemek zrobiłam blond odrosty a na co drugim jasnym taka czekoladkę
eksperymentuj

Cytat:

Ja dziś przechodziłam koło ciucholandu, ale ja jestem jakaś dziwna, bo wstydzę się tam wejść

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

wygrałam aukcję

hehe ja tez sie wstydzę... ostatnio sie przełamałam ale patrze tylko na ciuszki dla dzieci i serio fajne rzeczy mozna trafic!
ale na te dla dorosłych jakos nie bardzo :/ tym bardziej, ze bylam 2 razy zaraz po dostawie i przerazaly mnie te kobity rzucające się na wieszaki... wole sobie spokojnie pogrzebać w ciuszkach dla maluszka - takiej konkurencji nie ma

a bluza z uszkami piekna! uwielbiam takie 'uszkowe 'ciuszki dla maluszkow
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 14:27   #292
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wikimi Pokaż wiadomość
Słonce jest super!!! naprawde fajna fryzurka, ale co niby z tą grzywką? powiem ci że chciałabym trafić do takiego fryzjera u nas jak mi zrobiła pasemka to nawet śladu nie było co prawda mam jasniejsze włosy ale mogła mi zrobić siwe -byłam zła ale to było dawno i juz po nich nie ma śladu nawet, a teraz mam komunie chzreśniaka i nie mam dobrego fryzjera chociaż jest ich w moim mieście chyba z 20tu
Na tej grzywce sa ze 3 pasy grubsze tych pasemek, zamiast wiecej cienszych. Bardzo sie to rzuca w oczy, a tam gdzie mam zakonczenie grzywki i zaczynaja sie dlugie wlosy mam taka kreske blond w poprzek -nie wiem czy to widac na zdj.

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
M
Fuj, aż mi ciary przeszły! Takie paskudztwa U NAS żyją??
Sama nie wiem skad on sie wzial! Wole nie wiedziec ze moze byc ich wiecej, a jeszcze gorzej gdyby taki brzydal gdzies jaja zlozyl! potem to chyba by tysiace malych wyszlo!!!!!!!!!
Stary 2010-04-29, 14:27   #293
kociamborek
Raczkowanie

Dzień dobry

uhuhu wczoraj założona nowa część a tu już tyle stron produkcja idzie pełną parą

papeteria ale ślicznie buziulkę widać, bardzo fajna pamiątka!
super, że zuziunia jutro do domku wychodzi, pewnie od razu sie lepiej poczuje
bajka śliczny brzuszek a malutka faktycznie wygląda na tym zdjęciu jakby była taka roześmiana
idealnecialo okropny ten pająk, nienawidzę pająków brrr
a fryzurka wygląda bardzo fajnie, ja bym na razie zostawiła, może się jeszcze do niej przekonasz.
aniaa wyglądasz prześlicznie!
lilka super zakupki, ten kocyk na pewno jest milusi!
anuszka bardzo fajna ta bluza, bardzo mi sie podobają rzeczy dla dzieci z uszkami, słodko to wygląda
wikimi dziekuje mam nadzieje, że Ciebie nic nie rozłoży!
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 14:27   #294
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość

hehe ja tez sie wstydzę... ostatnio sie przełamałam ale patrze tylko na ciuszki dla dzieci i serio fajne rzeczy mozna trafic!
ale na te dla dorosłych jakos nie bardzo :/ tym bardziej, ze bylam 2 razy zaraz po dostawie i przerazaly mnie te kobity rzucające się na wieszaki... wole sobie spokojnie pogrzebać w ciuszkach dla maluszka - takiej konkurencji nie ma

a bluza z uszkami piekna! uwielbiam takie 'uszkowe 'ciuszki dla maluszkow
No mnie właśnie też te kobity wkurzają, jak sobie wszystko z rąk wydzierają Ja właśnie chcę cos kupić dla dzidzi w ciucholandzie... Muszę obczaić kiedy są dostawy
Mi tez się bluza bardzo podoba
Stary 2010-04-29, 14:27   #295
kasienka2607
Rozeznanie

GG do kasienka2607

Cytat:

wygrałam aukcję

Śliczna ta bluza
Stary 2010-04-29, 14:28   #296
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
idealneciało bardzo ładna fryzurka jakbym się miała czepiać to bym jeszcze z dwa pasemka na grzywe rzuciła, ale ja się nie znam bo nigdy nie farbowałam...jest naprawde ładnie
no wlasnie ta grzywka..

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
te slodkie uuuuuuuuuszka!
Stary 2010-04-29, 14:28   #297
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:

Sama nie wiem skad on sie wzial! Wole nie wiedziec ze moze byc ich wiecej, a jeszcze gorzej gdyby taki brzydal gdzies jaja zlozyl! potem to chyba by tysiace malych wyszlo!!!!!!!!!
Masakra!!!:mdleje :
Stary 2010-04-29, 14:32   #298
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
hmm a moj gin mnie wlasnie w 31 tc wysyła na badanie takie 4D - ponoc 3 razy w ciagu ciazy sie takie powinno robic, rozne rzeczy diagnozują\
widzialam opis kolezanki z tego USG to miala 4 kartki A4 opisane + jako załącznik zdjęcia z pomiarami (!!!!!)
zapisalam sie wlasnie w maju tez na to badanie..
jedziemy do Wrocka i 110 zl za badanie +20 zl za nagranie na plytke...
ale kolejki ogromne zapisywalam sie na poczatku kwietnia i mialam tylko jeden termin do wyboru....
............
eee kobieto super włoski! i wcale nie masz grubych tych pasemek - fajne wlasnie
ja dokladnie tak mialam w zeszlym roku - ale troche mi było za jasno na głowie wiec po 2 miesiacach poszłam znowu i na połowie pasemek zrobiłam blond odrosty a na co drugim jasnym taka czekoladkę
eksperymentuj
No wlasnie gorzej z tymi kolejkami to pewnie musialabym sporo poczekac a kolo 40stego to nie wiem czy by sie oplacalo jeszcze.. wtedy dzidzius dopiero zakryty moze byc niezle..

Hmm a jak na tej drugiej polowie zrobilas pol czekolady to ajk sie zachowaly te blond? sciemnialy fajnie? Myslalam wlasnie o mieszance pasemek innego koloru miedzy te i czesciowo na te..
MAsz moze zdjecia tego misz maszu?

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Napisane przez kociamborek Pokaż wiadomość
idealnecialo okropny ten pająk, nienawidzę pająków brrr
a fryzurka wygląda bardzo fajnie, ja bym na razie zostawiła, może się jeszcze do niej przekonasz.
Narazie nie mam wyjscia
Stary 2010-04-29, 14:32   #299
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Basieńka,podaj link do Twoich aukcji
Basia ma link w swoim podpisie na dole
Stary 2010-04-29, 14:34   #300
aniaa22
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny

Cytat:
Sliczny! taki zgrabniutki! A twoja figura!!!!!!!!!!
A ta pupcia.. seksi
wariatka

Cytat:

na tych ostatnich grzywka jest inaczej chyba przeczesana i wydaje mi sie ok mi sie podoba
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości