|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
nawet nie wiedziałam, że pocztą można
|
|||
|
|
|
#242 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.V
Cytat:
Cytat:
Ale jak ma się taką zgrabną mamę
|
|
|
#243 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam z poczty, ale tam gorąco, cała się zgrzałam.
anoxa wiem, że ja za pieluchy dałam dużo, ale u mnie są takie ceny bajka super brzuszek i dzidzia. Widzę, że macie dylemat po kin dać nazwisko dziecku, ja też nie mam ślubu i mały będzie miał nazwisko po tatusiu, tak postanowiłam. Wklejam zdjęcia wczorajszych zakupów, kocyka nie rozkładałam, ale jego wymiary to 76x102, ale i tak najbardziej rozwalają mnie rękawiczki niedrapki, które dostałam od mamy
Edytowane przez Lilka___ Czas edycji: 2010-04-29 o 12:26 |
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- do mamusi ? ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- misiulka, marta, anoxa,bajka ,roztrzepaniec siala brzuch wrzucałam niedawno, ale może jutro obfoce ![]() koniecznie zdaj relacje z oględzin wózkowych.... lilka hehe no ładnie z tym potworem mnie ta pępowina troche przeraża że dziecko się nią tak bawi etc....troche strachjeżeli kupiłaś termometr babyono to podobno jest super bajka śliczny brzuś i niunia
|
|
|
|
|
#246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wypowiadac jak najbardziej sie mozesz. Przeciez wlasnie dlatego sie wam wyzalam bys jakies odpowiedzi od was dostac, jak to wyglada z waszej strony. No a co do dzisiaj ze mialam isc to "poprawic" czy "zmienic" to po prostu nie powiedzial mi ze zle wygladam na zdj, tylko ze zdj to zdj i ze trzeba zobaczyc na zywo bo wcale nie musi to oznaczac ze wyglada to tak zle jak ja to przedstawiam. Wiec po prostu zeby jeszcze nie naciaprac dodatkowo na wlosach to najpierw mu sie pokaze, moze mi powie ze slicznie wygladam? Ze mu sie podoba? tym samym by mnie podniosl na duchu. Bo to tak troche bardziej ja jestem zawiedziona. Wiem ze on zmian nie lubi, ale teraz akurat to ja zaluje ze nie wyszlo jak chcialam. (jakby wyszlo to wogole bym mu nie wysylala mmsow i nie pytala o zdanie bo przeciez chcialam mu zrobic niespodzianke). A tak to sie sama zmartwilam i potrzebowalam czyjejs rady.. (grunt ze mojemu tacie sie podoba hihi )
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#248 |
|
Rozeznanie
|
dzidzia to mam nadzieję, że ja zaspokoiłam ciekawość, ale cały czas z mojego żartowałam, że dziecko będzie nosić moje nazwisko, jaki on wtedy obrażony chodził hehe
|
|
|
|
#249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej dawaj twoją fotkę ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
i dzięki Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-04-29 o 12:37 |
||
|
|
|
#250 |
|
Rozeznanie
|
papeteria no właśnie kupiłam ten termometr i mierzę sobie temperaturę i chyba dobrze pokazuje, w sumie nie ma z czym porównać, bo nie mam innego.
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak na poważnie to ciężko bez kompa oj ciężko
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ale mam nadzieje ze sie jak mowisz "przyzwyczaje". Teraz juz tylko zaluje ze tak nie fajnie wyszlo to na grzywce, bo od tylu to mi sie podoba..A no a zalezy mi na zdaniu meza, bo wlasnie chcialam tez dla niego zrobic sie ladniejsza, atrakcyjniejsza mimo wygladu w ciazy-ktory chyba bardziej mi zawadza, niz jemu, jak sie okazalo (choc wlasciwie to bardziej dla mnie, bo bardzo chce sie czuc atrakcyjna i pociagajaca dla niego a nie jak beka w workach. A same wiecie jak wiele dla nas znaczy zachwyt i błysk w oczach mężczyzn.. naszych, jak i innych )
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-04-29 o 12:38 |
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.To mu wczoraj powiedziałam, że ostatnie zdanie w urzędzie to ja mam, więc kto jak kto, ale to on musi mnie poprosić, żeby przypadkiem mi się nie odmieniło (imię mu się podoba, ale specjalnie tak gada). Trochę się zdziwił, że mu zripostowałam .
|
|
#255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie skończyłam ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#256 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#257 |
|
Rozeznanie
|
dzidzia haha, ale masz racje ostatnie zdanie należy do ciebie, biedaczek musiała mu mina zrzednąć
papeteria ja też mam nadzieję, że będę z niego zadowolona. hd to puchate coś to kocyk hehe Dziewczyny mam pytanie z innej beczki,czy któraś z was ma telefon w play i czy warto? Bo mnie kończy się umowa w orange i zastanawiam się czy nie zmienić sieci, bo w paly mają tańsze telefony, a rozmowy w sumie podobnie za minutę. |
|
|
|
#258 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ile kosztuje taki termometr. Tez musze kupic.
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#260 |
|
Wtajemniczenie
|
Lilka a gdzie kupiłas ten kocyk??? Nie mow ze w pepco????
|
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
alez on jest milutki w dotyku |
|
|
|
|
#262 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wydaje mi sie, ze jest to moze dobra siec pod warunkiem, ze wiekszosc Twoich znajomych czy rodzina tez maja tel w Play.
|
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
alutka za termometr zapłaciłam 90 zł na allegro są chyba po 83zł
linka kocyka w pepco nie kupiłam tam takich nie ma, kupiłam go w sklepie dla dzieci za 24 zł bajka a no bardzo milusi jest alutka dzięki za inf, a co do termometrów to jak pytałam w aptece o takie do ucha to mają po 200zł, masakra Edytowane przez Lilka___ Czas edycji: 2010-04-29 o 12:48 |
|
|
|
#264 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Tyle nadrabiania, ze eh....
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja znikam na spacer z piesem bo juz mi jeczy, nie piszcie za duzo bo nadrobic was to nie lada wyczyn. |
|||||
|
|
|
#265 |
|
Wtajemniczenie
|
No własnie tez tak się zastanawialam bo tez tam takich fajnych nie widziałam. Są inne tez milusie w dotyku, ale kwadratowe!
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
no to i ja sie melduje w nowej czesci
![]() od wczoraj mnie nie bylo a tu 13 stron... nie nadrobie niestety. farminko czytalam o twojej uczelni. to jakas paranoja. to mialas ze szpitala na te zajecia przepustke wziac czy co mysle ze powinnas osobiscie isc do dziekanasiedzimy dalej u rodzicow auto moze bedzie jutro. mam nadzieje bo jesli nie to wezmiemy auto od mojego taty i jedziemy do domu bo juz prawie miesiac nas nie ma. mamy dosc no i wrzucam wam fotke. to my, pelne 30 tygodni
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-04-29 o 12:55 |
|
|
|
#268 |
|
Rozeznanie
|
ania jaki zgrabny brzuszek
papeteria to chyba nawet te same i za taką samą cenę Edytowane przez Lilka___ Czas edycji: 2010-04-29 o 12:54 |
|
|
|
#269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo eleonoremio ?wiem, że któraś z dziewczyn zachwalała ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- ania ślicznie ![]() niezawsze dzięki |
||
|
|
|
#270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Zdjec nie przegapilas, zaraz wstawie ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Ale przeciez on jest kooooooochany! az musialam mu fotke strzelic.. ale kurcze trudno bylo go spluchac:/ Az obiadu potem w stanie nie bylam jesc.. gryy.. jakby taki pojawil sie w czasie kapieli!!!!!!! A akurat w brodziku sobie siedzial! ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Ależ no co ty?! YES YES YES! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Sliczny! taki zgrabniutki! A twoja figura!!!!!!!!!! ![]() A ta pupcia.. seksi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

za usg
Ale jak ma się taką zgrabną mamę

do mamusi ?
mnie ta pępowina troche przeraża że dziecko się nią tak bawi etc....troche strach
kurde najpierw miałaś iść zmienić teraz skoro on napisał, że nie to nie idziesz no nie wiem nie chce się wypowiadac żeby nie być źle zrozumianą ale kurde wkurza mnie coś takiego jak mówisz, że on do ciebie z pytaniem
już się nie będe wypowiadac na ten temat 

mysle ze powinnas osobiscie isc do dziekana